Kinderfeestjes voor 9 jaar

Kinderfeestjes-voor-9-jaar


Kinderfeestjes voor kinderen van 9 jaar. Locohippo heeft veel leuke kinderfeestjes ontwikkeld voor kinderen van 9 jaar. Kinderfeestjes om zelf thuis te organiseren met handige draaiboeken en kinderfeestpakketten.


Hieronder staat het overzicht van de kinderfeestjes voor thuis, die geschikt zijn voor kinderen van 9 jaar. Klik op de button bij het betreffende kinderfeestje en je gaat naar de omschrijving en uitgebreide uitleg van het kinderfeestje. Onder het overzicht vind je reviews van deze kinderfeestjes, geschreven door ouders van kinderen van 9 jaar. Daarnaast nog tips en suggesties voor kinderfeestjes voor kinderen van 9 jaar.

Zombie Squad: een virus, zombies, escaperoom en een doorgedraaide professor!

Redt de Zombie Squad de wereld? Tijdens dit kinderfeestje zal blijken of jij geschikt bent om deel uit te maken van de Zombie Squad. Zombies, een virus,griezelopdrachten en een griezel-escaperoom... En voor iedereen die ouder is dan 10 jaar en nog niet genoeg heeft gegriezeld ook nog een heuse griezelspeurtocht!!!  

Meer lezen...

 

HuntMasters: puzzels, opdrachten en speurtocht... ben jij een HuntMaster?

Ben je fan van Jachtseizoen en Hunted en denk jij, dat kan ik ook? Dan is dit misschien wel het kinderfeestje voor jou! Na het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten volgt een spannende en uitdagende speurtocht, waarbij je met een app op jacht gaat naar de Schim? Krijgt jouw team de voortvluchtige te pakken? 

Meer lezen...

 

ClockDown: jouw eigen escaperoom thuis, hoe cool is dat!

Tijdens dit kinderfeestje help je een verdwenen geheimagent te bevrijden. De escaperoom (ongeveer 45 minuten) is één van de onderdelen van het kinderfeestje. Een mobiele telefoon en het gebruik van de speciale ClockDown website en een mysterieuze contactpersoon maken dit kinderfeestje extra spannend. 

Meer lezen...

 

Missie X: spannend en interactief + een gave speurtocht!

Altijd al een geheimagent willen zijn? Met spannende opdrachten verdien je, met behulp van een mobiele telefoon, toegangscodes voor de geheime Missie X website. Ben jij de speurneus, die samen met je vrienden de verdwijning van de professor oplost? Een gave speurtocht en wie is toch die mysterieuze X...

Meer lezen...

 

Robinson Survival feestje: een uitdagende en avontuurlijke beproeving!

Ben jij een goede Robinson? Door de proeven tijdens dit kinderfeestje kom je hier zeker achter. Fysieke en mentale uitdagingen zorgen voor een mooie beproeving. Voor dit kinderfeestje heb je wel een beetje ruimte nodig. Heel goed te geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. Een feest van herkenning! 

Meer lezen...

 

Don Pardon: het mafste boevenfeestje ooit! 

Het mafste boevenfeestje ooit? Zeker weten! De klungelige boef Don Pardon is op zoek naar een nieuwe bende. Samen met zijn familie kijkt hij of je geschikt bent voor het "zware" werk. Een boevenfeestje met grappige opdrachten, waarbij plezier en lol voorop staan. Weleens spaghetti geknoopt of teengeschoten? 

Meer lezen...

 
 

Wie is?: voor de echte fans... een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Niks is wat het lijkt, tijdens dit kinderfeestje. Wie kun je vertrouwen en wie niet? Voor de echte fans van Wie is de Mol een feest van herkenning. Een kinderfeestje dat al begint met het uitdelen van de uitnodigingen. Tijdens het kinderfeestje valt niemand af en zorgt de speciale app voor super spannende ontknoping!

Meer lezen...

 

Spacecontrol: een ruimtefeestje met een missie!

Er is paniek bij het ruimtebedrijf Spacetopia! Drie astronauten zijn al vijf dagen zoek en niemand weet waar ze zijn. Kun jij Thomas van het ruimtebedrijf helpen om David,Claire en Frits weer vinden en ze door middel van leuke animatiefilmpjes, opdrachten en puzzels weer terug te krijgen op aarde? Help jij Missie Space Control slagen? 

Meer lezen...

 

Tips en suggesties voor kinderfeestje 9 jaar


Hoeveel kinderen nodig ik uit voor een kinderfeestje voor kinderen van 9 jaar?


Wij adviseren om van onze indicatie: leeftijd + 1 te gaan, dat zijn dan 10 kinderen. Je kunt hiervan afwijken, als bijvoorbeeld iedereen in de klas ook meer kinderen uitnodigt. Het geven van een kinderfeestje met extra kinderen is goed op te lossen met wat extra hulp.


Tijdsduur kinderfeestje 9 jaar?


Voor kinderen van 9 jaar adviseren wij zo’n 3 uur voor het kinderfeestje aan te houden. Dit is een richtlijn, deze kun je aan de hand van het ontvangst en de pauzes zelf kunnen oprekken of inkorten.


Populaire kinderfeestjes bij kinderen van 9 jaar?


Bij kinderen van 9 jaar zien we dat eigenlijk alle thema's voor 9 jaar van Locohippo goed scoren. Wel zien we dat bepaalde thema's extra populair zijn als een gerelateerd thema op TV te zien is. Denk hierbij aan Wie is? als Wie is de Mol? op TV is, HuntMasters bij Jachtseizoen en Hunted en Robinson bij Expeditie Robinson.Draaiboeken thuis kinderfeestjes 9 jaarWat vonden de kinderen en ouders van 9-jarigen van onze kinderfeestjes voor 9 jaar?


Wat vonden de kinderen van 9 jaar van het kinderfeestje Zombie Squad (versie 8 - 10 jaar oud)?


Marleen schreef over het Zombie Squad griezelfeestje:
"Dit feestje gevierd met 5 jongens en 1 meid van allen 8/9 jaar. Het kost enige tijd om alles goed voor te bereiden maar het was een groot succes! Vooral het thema en hoe ze zich inleven door het zien van de filmpjes en uitvoeren van de opdrachten, geweldig! Vooral in deze tijd? Ideaal om thuis te organiseren. Zeker een aanrader."

Titus schreef over het Zombie Squad griezelfeestje:
"Ons kinderfeest was voor onze zoon van 10 met 7 vriendjes van 9 jr.
Ze vonden het allemaal 'het beste feestje ooit' en onze zoon had 'de gelukkigste dag van zijn leven'.
Het draaiboek zit goed in elkaar en de filmpjes via de website worden in complete stilte geabsorbeerd; uniek bij onze jongens...
Door de eerdere reviews wisten we dat de escape room vast en zeker gehaald zou worden en ruim binnen de tijd.
Daarom hebben we de escape room verlengd met extra opdrachten. Wel wat meer werk van te voren, maar het gaf veel plezier achteraf.
Wat niet zo duidelijk in de omschrijving en reviews vóór aankoop stond is dat er ook een verplichte eet proef en schminck sessie in zit. Hierdoor moesten we nog extra dingen kopen en ons initiele plan veranderen. Het zou prettig geweest zijn als dit tevoren duidelijk gemaakt was.
Tenslotte een tip: bestel gewoon het clue pakket erbij, zodat je niet zelf allerlei winkels af hoeft om de verplichte dingen te kopen of te zoeken (zeker in corona tijd is dat een uitdaging). Of, zoals wij gedaan hebben, zelf creatief aan de slag gaan en de dag personaliseren waar dat mogelijk is, bv om de escape room langer en uitdagender te maken.
Veel plezier met dit feestje, wat gegarandeerd succes geeft!"


TC schreef over het Zombie Squad griezelfeestje:
"Zeer leuke namiddag/avond gehad. Zat leuk ineen voor kinderen rond 8 a 9 jaar. Combinatie van filmpjes/materiaal/spelinhoud dik in orde. Dit is voor herhaling vatbaar."


Karin schreef over het Zombie Squad griezelfeestje:
"Super feest, jongens en meiden van 8 en 9 jaar. Was wel spannend maar uiteindelijk zagen ze de grap er van in.
Petjes en zombie spray erbij besteld en verder zelf aan t knutselen gegaan.
Er wordt nog veel over nagepraat op school.
De escaperoom hadden ze heel goed in de gaten en met 3 kwartier hadden ze de oplossing.
En ja begin op tijd met de voorbereiding!"

 

Wat vonden de kinderen van 9 jaar van het escaperoomfeestje Clockdown?


Geerte schreef het Clockdown escaperoom feestje:
"Onze zoon en zijn vriendjes hebben enorme genoten van het Clockdown feestje!
Freek werd 9 en met wat begeleiding en ondersteuning van een volwassene is deze activiteit prima geschikt voor deze leeftijd! Erg spannend vonden ze het, de koffer met de eerste aanwijzingen, daarna het werken aan de opdracht op de computer en telefoon, en het oplossen van de escaperoom.
Het is voor de ouders/begeleiders van het feestje wel aan te raden om ruim op tijd te beginnen aan de voorbereidingen, zodat je echt een goed beeld hebt van het verloop van de activiteit. De omschrijving vonden wij hier en daar nogal ingewikkeld, dus het duurde even voor we doorhadden hoe het werkte. Wij vonden overigens het bij te bestellen pakket met Clockdown- attributen ideaal! Zeker tijdens de lockdown waarin veel winkels dicht waren. Maar los daarvan scheelt het uren werk!
Wat ook best even zoeken was, is hoe je de berichtjes kunt sturen naar de telefoon van het feestgezelschap, want je moet als begeleider dan een beetje weten wanneer je het moet sturen, maar het moet ook in het geheim gebeuren. Dit hadden sommige kinderen wel een beetje door bij ons. Maar dat mocht de pret niet drukken!
Overigens hebben wij het feestje een aantal keer moeten uitstellen ivm de coronamaatregelen, maar dit was voor Locohippo geen probleem, dit werd allemaal keurig opgepakt en er kwamen nieuwe codes beschikbaar wanneer nodig."


Geeske schreef over het Clockdown escaperoom feestje:
"Het was een super feestje!
Gespeeld met 6 boys en 1 meisje van gemiddeld 9 jaar, ze vonden het super spannend, goed samenwerken is de sleutel en dat deden ze perfect en dat terwijl niet iedereen vooraf elkaar kende.
Zeker de spion die tijdens de pauze onverwachts binnen kwam was een zeer groot succes. ook de juffen en knuffel die op de spionnen(foto)lijst stonden deden het goed. En het contact met Agent Q was ook leuk en aanvullend.
Draaiboek zit super in elkaar, ik kan werkelijk niks aan kritiek verzinnen.
Mijn man en ik hebben ook veel plezier beleefd aan de voorpret (waar je wel de tijd voor moet nemen)

Ik heb al veel mondelinge reclame gemaakt bij mijn bekenden!

Volgend jaar een ander thema?!"


Mariska schreef over het Clockdown escaperoom feestje:
"Afgelopen weekend hebben 8 meiden van 9 jaar een Clockdownfeestje gehad. Een zeer geslaagd feestje, mede door een goed in elkaar gezet draaiboek."


Wat vonden kinderen van 8 jaar van het Missie X kinderfeestje?


Arianne schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Vandaag het missie X feestje gevierd voor mijn 9 jarige zoon en 7 klasgenootjes.
We hadden al het " lijk" van opdracht 1 getekend en bij binnenkomst zat de spanning er al in. Wat gaat er gebeuren , etc. De spionnenbril, het notitieboekje, de naambadge en de pet vielen erg in de smaak en maakte het geheel af. De opdrachten 3 tot en met 6 hebben we gedaan op een open plek in het bos met een heel parcour om het een beetje lastiger te maken tijdens de opdrachten, waar wandelaars met honden komen en veel fietsers. ( iedereen was verdacht en ze verstopten zich dan ook). Mister x werd niet geraden. Erg leuke foto's gemaakt.
Al met al een erg geslaagd feestje en in de toekomst kijk ik zeker naar een andere vorm in deze stijl bij jullie.
Bedankt locohippo voor een geslaagd kinderfeestje."


Emmy schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Vandaag het missie X feestje gevierd voor mijn 9 jarige zoon en 7 klasgenootjes.
We hadden al het " lijk" van opdracht 1 getekend en bij binnenkomst zat de spanning er al in. Wat gaat er gebeuren , etc. De spionnenbril, het notitieboekje, de naambadge en de pet vielen erg in de smaak en maakte het geheel af. De opdrachten 3 tot en met 6 hebben we gedaan op een open plek in het bos met een heel parcour om het een beetje lastiger te maken tijdens de opdrachten, waar wandelaars met honden komen en veel fietsers. ( iedereen was verdacht en ze verstopten zich dan ook). Mister x werd niet geraden. Erg leuke foto's gemaakt.
Al met al een erg geslaagd feestje en in de toekomst kijk ik zeker naar een andere vorm in deze stijl bij jullie.
Bedankt locohippo voor een geslaagd kinderfeestje."


Gisela schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Het was een top feest van mijn zoon van 9 jaar ! Leuke duidelijk opdrachten, Ik raad ook het missiex pakket mee te bestellen. Goede kwaliteit van spullen. Ze dragen nog steed de pet en de bril� De bom opdracht was ook heel leuk! Fantasie van de jongens ging helemaal in de spel."

Joke schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Superfeestje gehad (MissieX)! Wat werden die meiden (9 jaar) paranoia, we konden niet eens naar de wc ofzo. Dan renden ze ons al achterna: wat doe jij? Alles was verdacht.
Ze hebben genoten en wij op z'n minst net zo veel. Voorbereiding is te doen. Kortom, absoluut aan te raden!"

 

Wat vonden kinderen van 9 jaar van het HuntMasters kinderfeestje?


Diana schreef over het HuntMasters kinderfeestje:
"Het Huntmastersfeestje met 7 jongens van 9 jaar was een heel groot succes. Wij besloten op zaterdagavond dat we op woensdag toch een feestje wilde organiseren. Dankzij de fantastische organisatie en het meedenken van Locohippo hebben we het feestje in 3 dagen volledig kunnen voorbereiden. Omdat het nogal drukke/fanatieke jongens zijn, hadden we bedacht dat ze de schim wel moesten zoeken maar uiteindelijk niet echt konden vangen. Ze kwamen na al het puzzelen erachter dat de schim in de speeltuin moest zitten. Kinderen renden richting speeltuin terwijl de Schim op een gehuurde GO scooter voorbij kwam scheuren en de koken van "de buit" liet vallen. Geweldige ontknoping van middag voor plezier. Het zoeken naar de buit maakte het feestje helemaal af. Heel erg bedankt voor het duidelijke draaiboek en de flexibiliteit! Zelfs op zondag konden we hulplijn inschakelen. Jullie zijn echt onderscheidend van andere organisatoren."

Dorothee schreef over het HuntMasters kinderfeestje:
"Dikke 5 sterren, wat was dit een gaaf feestje! Gespeeld met 7 jongens van 9 jaar en zus van 10 jaar was de schim. Het kost veel voorbereidingstijd en zeker verstandig om de route op beiden telefoons te oefenen , zodat je de punten nog beter kan positioneren. Maar deze voorbereidingstijd was ons alles waard gezien de reacties. Allen waren super enthousiast, en zelfs reacties dat dit het leukste feestje ooit was!! De thuisopdrachten hebben we de beiden teams gezamenlijk laten doen, zodat je toch iets gezamelijks doet. Volgens draaiboek duurt dat circa 20 minuten, maar wij waren er eerder 3 kwartier tot een uur mee bezig. Maar dat hadden we zelf ook al ingeschat. Wij hadden de opdracht met de rode folie op een grote tv scherm gedaan, maar dat was niet leesbaar. uiteindelijk voor deze opdracht toch op de laptop ingelogd en toen was het gelukkig wel leesbaar met de rode folie.
Iedereen deed leuk mee en in beiden teams liepen ze vol spanning de speurtocht en "stookten ze elkaar op" wie de schim nou zou zijn. geweldig! verrassing was des te groter dat het "gewoon" de zus van de jarige was. Achteraf kregen we veel vragen hoe dat nou zat met het bellen van Johan :-). is hij nou echt? en wat als hij wel opneemt? en hebben ze dat nou ingesteld? geweldig!"


Corina schreef over het HuntMasters kinderfeestje:
"Wij hebben het spel Huntmaster gespeeld met 12 meiden van 9 jaar die we in 2 groepjes van 6 meiden hadden verdeeld.
Echt een hele dikke aanrader dit spel!
Meiden vonden het echt super leuk en spannend! Ze maakte het zelf nog veel spannender. Echt iedereen in ons dorp was verdacht en ook werd er bij huizen aangebeld omdat ze bijvoorbeeld een zwart vest zagen hangen voor de deur, ze gingen er helemaal in op.
Het draaiboek wat je krijgt is echt in Jip en Janneke taal tot in de puntjes uitgelegd! Maar let op de voorbereiding kost echt tijd! Verkijk je daar niet op. Maar mijn man en ik hadden al grote voorpret met alles klaar maken.
Ons advies zou ook echt zijn om het materialenpakket mee te bestellen. Voor Euro 15 (uit mijn hoofd) zou ik echt niet zelf moeilijk gaan doen en ziet het er net allemaal wat professioneler uit.
Wel een tip om de route een aantal keren te lopen. Wij hadden 1.5 km gedaan en is echt lang genoeg.
Een andere tip als je in 2 teams speelt. Bij ons begon groep 1 met de binnenopdrachten en groep 2 moest wachten. We hadden er niet over nagedacht dat groep 2 ca een uur moest wachten. We zouden dan met groep 2 eigenlijk even iets hadden moeten bedenken...Tip voor andere ouders. Of je moet 2 hoofdkwartieren inrichten, maar wij hebben 1 "speelkamer" met beamer en dat maakte het wel heel gaaf.
Echt complimenten voor LocoHippo! We gaan volgend jaar zeker weer kijken voor een anders spel, zowel wij, maar nog veel belangrijker alle kids waren dolenthousiast!"


Corstiaan schreef over het HuntMasters kinderfeestje:
"We hebben een fantastisch feestje gehad voor onze zoon die 9 werd.
Eerst de cadeautjes en toen ‘per ongeluk’ de Ipad gevonden met een logo van Huntmasters.
Met het openen van de Ipad zagen ze een filmpje van een ‘geheim’ agent die hulp nodig had met een koffertje die ze konden vinden in een (voor de kids bekende) loods.
In die ruimte waren de binnenopdrachten. Erg leuk!

Op de foto’s voor opdracht 3 had ik in morse code het codewoord gezet.
En op de uitnodigingen stonden delen van de morsecode. Toen pas begrepen ze waarom ze de uitnodiging weer mee moesten nemen :-).
Was goed gelukt!

Het pakket erbij bestellen is zeker een aanrader!
Volgend jaar proberen we weer een andere :-P"


Erika schreef over het HuntMasters kinderfeestje:
"Wederom een top-feestje met een fantastisch draaiboek. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Hierdoor duizelt het je in het begin wat. Gewoon een paar keer lezen en beginnen met de voorbereidingen, dan valt alles op zijn plaats!

Ik dacht dat vooral de buitenopdracht een succes zou zijn, maar de binnenodrachten waren net zo leuk. Wij waren met 7 kinderen van 9 en 10 jaar, en werkten in 1 groep. De reacties waren super.

Helaas was het bij ons slecht weer tijdens de buitenopdracht, maar de enige die daar last van had, was ik. De kinderen vonden het echt spannend en speurden er lustig op los!

Ook dit kinderfeestje kan ik van harte aanbevelen."


Wat vonden kinderen van 9 jaar van het Robinson Survival feestje:


Shanne schreef over het Robinson feestje:
"Expeditie Robinson was in 1 woord geweldig! Door het draaiboek goed door te lezen krijg je een idee wat je allemaal kunt doen en kun je een planning maken. De voorpret maakte het voor ons als ouders helemaal af, ook omdat we het programma zo geweldig vinden. De meiden waren 9 en we hadden ook het feestpakket erbij besteld, dit maakt te beleving wel helemaal af. Zoeken naar de codekraker, de namen met houtskool op de oude papiertjes geschreven, de vlaggen van kamp noord en zuid, de bandana's, het was helemaal geweldig. De dames waren ook dol op de munten en de ketting wilde ze natuurlijk allemaal winnen. Een mooi vuurtje gemaakt met de vuurstick en het feest was compleet!"

Mirjam schreef over het Robinson feestje:
"Erg leuk draaiboek, hebben voor onze 9 jarige zoon besteld. Hadden 9 vriendjes dus 2 teams van 5. Hindernisbaan met meloen ipv kokosnoot was erg leuk. Waren erg vindingrijk om dit te dragen. Eet proef hebben we met oa ananas, zure haring, witlof en zilver uitje gedaan en alle kids aten echt op! De finale was het leukst volgens de kids, ze moesten eerst parcours afleggen, tien waterballonnen gooien, over de glijbaan toen suikerklontjes stapelen en ten slotte touwtje door branden. Al met al een zeer geslaagd feestje!"

Marije schreef over het Robinson feestje:
"Wat een geweldig kinderfeestje heeft mijn dochter voor haar 10-de verjaardag gehad. We hebben het “Expeditie Robinson” feestje gegeven.
Er waren in totaal 13 kinderen van 9a10 jaar.
Bij locohippo heb ik het draaiboek aangeschaft, de munten (28 stuks) en 3 magnesiumsticks.
Ik vond het draaiboek heel goed in elkaar zitten. Ik heb de lijn rode draad van het draaiboek gevolgd met wat kleine aanpassingen. Zoals een boten-estafette ( ipv kokosnoten estafette gedaan) gedaan. We wonen namelijk aan het water. Ook heb ik een samenwerkingsspel toegevoegd als eerste spel van kamp noord en zuid. De eetproef was een hoogtepunt! Ook het roosteren van marshmallows boven het zelfgemaakte vuur, als afsluiting zelf broodjes hotdog bij het vuur Roosteren was top!
Er staan hele goede tips in het draaiboek voor extra spelletjes. Ook qua tijdsplanning klopte het draaiboek goed.
Het was een van de leukste kinderfeestjes die we ooit hebben gehad.
Het enige nadeel wat ik kan verzinnen, was de voorbereidingstijd. Het heeft me echt veel tijd ( 2 dagen) gekost om alles goed voorbereid bereiden. Bedankt Locohippo!"


Wat vonden de kinderen van het Wie is? kinderfeestje?


Suzanne schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Wat een geweldig kinderfeestje heeft mijn dochter voor haar 10-de verjaardag gehad. We hebben het “Expeditie Robinson” feestje gegeven.
Er waren in totaal 13 kinderen van 9a10 jaar.
Bij locohippo heb ik het draaiboek aangeschaft, de munten (28 stuks) en 3 magnesiumsticks.
Ik vond het draaiboek heel goed in elkaar zitten. Ik heb de lijn rode draad van het draaiboek gevolgd met wat kleine aanpassingen. Zoals een boten-estafette ( ipv kokosnoten estafette gedaan) gedaan. We wonen namelijk aan het water. Ook heb ik een samenwerkingsspel toegevoegd als eerste spel van kamp noord en zuid. De eetproef was een hoogtepunt! Ook het roosteren van marshmallows boven het zelfgemaakte vuur, als afsluiting zelf broodjes hotdog bij het vuur Roosteren was top!
Er staan hele goede tips in het draaiboek voor extra spelletjes. Ook qua tijdsplanning klopte het draaiboek goed.
Het was een van de leukste kinderfeestjes die we ooit hebben gehad.
Het enige nadeel wat ik kan verzinnen, was de voorbereidingstijd. Het heeft me echt veel tijd ( 2 dagen) gekost om alles goed voorbereid bereiden. Bedankt Locohippo!"


Pinot schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Mega enthousiasme bij alle (9) mama’s van de uitgenodigde kids. Onze gekozen Mol was zo goed dat niemand t doorhad...
Dochter van 9 was totaal verrast en haar 8 gasten ook: “nog nooit zo’n leuk feestje gehad”!!
Als organisator heb ik ook veel voorpret gehad. Het draaiboek zit goed in mekaar."


Boxem schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"We hebben Wie is de mol gespeeld tijdens het verjaardagsfeestje van onze dochter van 9 jaar.
Er waren in totaal 14 kinderen. Het was ontzettend leuk, alle kinderen waren aan het genieten en zaten helemaal in hun rol.
Dankzij het duidelijke draaiboek en de voorbereiding, was dit feestje ook mogelijk voor zo'n grote groep."


Mayke schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"leuk feest! Fantastisch goed te volgen draaiboek. Vraagt écht nog wel wat voorbereiden maar dat is voorpret! Onze mol had een vraagteken op haar achterhoofd gevlochten; geweldige aanwijzing! 8 kinderen van 9 jaar hebben een super leuke middag gehad."

Ilja schreef over het Wie is? kinderfeestje:

"hebben het draaiboek van het Wie is de Mol feestje van onze dochter (9) gebruikt. Het draaiboek is super compleet en heel erg duidelijk omschreven. Je krijgt veel tips en er is voldoende ruimte om ook je eigen draai nog aan het feestje te geven. Het organiseren van het feestje was best wat werk, maar met ontzettend veel voorpret! En door de goede uitleg stap voor stap is het organiseren totaal niet moeilijk! Het feestje was in één woord geweldig! De kinderen hebben genoten en praten er nog volop over na. Echt een aanrader! Door de app met de test en de jokers te gebruiken leek alles nog echter enn was de spanning om te snijden op het eind."


Wat vonden de kinderen van 9 jaar van het Don Pardon kinderfeestje?


Mieke schreef over het Don Pardon kinderfeestje:
"De meiden van 8/9 jaar hebben een leuk feest gehad. De kinderen waren in twee teams ingedeeld en met broer en zus thuis op de bank de bank werden ze met een walkie talkie op pad gestuurd om de enveloppen te zoeken. De kinderen mochten vragen stellen maar kregen alleen ja/nee als antwoord. Lastig om zo de enveloppen te zoeken maar prima gelukt. In de enveloppen zaten lollystokjes met de letters van de naam van de jarige en daarboven de cijfers voor de goede code. Goede volgorde leverde de goede code op. Het teen schieten vonden ze lastig. Ik had drie voeten gemaakt in de kleuren van de Italiaanse vlag zodat ze meer kans hadden om raak te schieten maar het bleef lastig. Het fruitspel vonden ze erg leuk. Ook de andere opdrachten vielen goed in de smaak. Een geslaagd feest! Bedankt voor het uitgebreide draaiboek."

Marielle schreef over het Don Padon kinderfeestje:
"Gister met 9 jarige kids het maffia feestje gehad en als extra het prachtige weer waardoor we alles buiten konden doen. Alles was perfect geregeld en duidelijk uitgelegd.
De fruitmachine, bommen, maffiaspel en uiteindelijk met een echte buks schieten maakte het af! Het maffiaspel ging erg snel daardoor niet alle opdrachten kunnen doen.
Goede en snelle service bij het bestellen van het pakket."


Wat vonden de kinderen van 9 jaar van het Space Control ruimtefeestje?


Schooten schreef over het Space Control ruimtefeestje:
"Wij hadden 7 meiden op het feestje, leeftijd 6-9 jaar. Het was mooi om te zien hoe de talenten van de verschillende kinderen naar voren kwamen, de een kan goed samenwerken, de ander is bloedfanatiek, de een is goed in legpuzzels, de ander is beter met taal of is fysiek handig. Pedagogisch goed doordacht en technisch was ook alles in orde. Ze vonden het allemaal erg leuk! Mama heeft zelf het meest genoten van de zoektocht naar de maanstenen in en om het huis ;-)"

(de originele reacties kun je terugvinden in het gastenboek en bij de productreviews van het betreffende kinderfeestje)
Wat te doen met een kinderfeestje 9 jaar? / Ideeën kinderfeestje 9 jaar / Kinderfeestje meisjes 9 jaar / Kinderfeestje jongens 9 jaar / Draaiboek kinderfeestje 9 jaar / Hoeveel kinderen op feestje 9 jaar? / Wat te doen op kinderfeestje thuis / Kinderfeestje 9 jaar: de leukste tips