Expeditie Robinson

Expeditie-Robinson

Het Expeditie Robinson Survival Feestje als thema is uitdagend, avontuurlijk en een leuke beproeving voor alle feestgangers!


De kinderen komen er tijdens dit kinderfeestje achter of ze een goede Robinson kunnen zijn. De proeven zijn een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen. Voor dit feestje heb je  wel een beetje de ruimte nodig. Je kunt het bijvoorbeeld heel goed geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. De expeditie gaat gelijk van start met een leuke teamopdracht en zal voor de kinderen een feest van herkenning zijn.

Het kinderfeestje is compleet beschreven in een uitgebreid draaiboek van het begin tot het einde van het feestje, stap voor stap. Daarnaast nog met veel leuke tips en aanvullingen van ouders die het feestje al hebben gegeven. 

Binnen of buiten feestje?
Dit feestje kan voor een gedeelte binnen worden gehouden, mits je genoeg ruimte hebt qua groepsgrootte natuurlijk. Een aantal opdrachten kan alleen maar buiten worden gespeeld, zoals bijvoorbeeld het eindparcours. Vaak is het ook wel lekker om nog even met de groep naar buiten te gaan, zelfs als het weer wat minder is.

Leeftijd kinderen
Dit expeditiefeestje is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.  De jongere kinderen hebben vaak nog wat extra hulp nodig bij de opdrachten en gaan wat speelser om met het thema.

Aantal kinderen
Dit kinderfeestje is standaard geschikt voor 6-16 kinderen.

Tijdsduur
Het tijdsbestek van dit feestje is ongeveer 3 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 2 uur in beslag nemen. Heb je een grote groep (>10 kinderen) dan kan het altijd wat uitlopen.

 
Aantal begeleiders.
De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het feestje is het altijd handig om nog extra hulp in te schakelen, ligt natuurlijk ook aan de grootte van de groep.

 
Wat heb je minimaal nodig?
 
Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld een robinsonketting, munten, vlaggen, zwarte stift of houtskool. 

Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)

 

Leeftijd
6 - 13 jaar

Tijdsduur
± 3 uur

6-16
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Zonder
website

Gedeeltelijk
buitenHoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het feestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))


kinderfeestje - survivalfeestje - expeditie robinson feestje - robinsonfeestje - bandana - overleeffeestje - 6 jaar - 8 jaar - 10 jaar - 12 jaar - 7 jaar - 9 jaar - 11 jaar - 13 jaar - kinderfeestjes - verjaardagsfeestje - verjaardagfeestje tips