Draaiboek Wie is ?-feestje

Draaiboek Wie is ?-feestje
347 Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het Wie is feestje. Speel de Test, ontmaskering en bekendmaking van de winnaar eenvoudig via speciale app op je tablet/ipad of mobiele telefoon!

Artikelnummer

WIDM001 

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Gemaild binnen 24 uur (vaak veel eerder)

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een feestje dat al start bij het uitdelen van de uitnodigingen.. eentje om nooit te vergeten.

Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Een feestje vol verrassingen, want niks is wat het lijkt.. Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit populaire thuisfeestje.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het feestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Zorg wel voor minimaal een week voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren.

Noodzakelijke benodigdheden zijn: 1 tablet of Ipad voor het gebruik van de Wie is app.

Inhoud draaiboek + bijlagen:

 • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
 • Indeling/verkoop van het feestje
 • Spelopdrachten met extra speluitleg
 • UNIEK: speel eenvoudig de Test via je Ipad/tablet of smartphone met de speciale app! 
 • Bloedstollende ontmaskering van de saboteur en bekendmaking van de winnaar
 • Schriftelijke test
 • Uitleg voor het inzetten en verdienen jokers
 • Brieven met uitleg voor alle deelnemers (ook voor degene met de geheime opdracht)
 • Duel met vrijstellingen
 • Boordevol tips
 • Ervaringen van andere ouders
 • Samenvatting van het draaiboek
 • Extra spellen om het feestje helemaal aan te passen aan je eigen wensen/feestje
Inlogcode
Voor het gebruik van de speciale Wie is-app heb je een inlogcode nodig. Deze inlogcode kun je, vanaf 1 week voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje is deze code nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen code hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje:https://www.locohippo.com/wie-is-feestje

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit feestje.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Nynke - 02-08-2021 23:10

Super leuk feestje gehad, voor 7 kinderen van 12 jaar. Vanaf het begin zaten ze er helemaal in! Het feestje duurde van 16.00-21.00 uur, we hebben 4 spellen gedaan, plus de opdrachten die bij het eten hoorden, erg leuk. Draaiboek was duidelijk, de samenvatting was ook handig erbij te hebben, zeker ook de lijst met benodigdheden per spel was handig.

Elles - 24-07-2021 09:20

Duidelijk draaiboek, kinderen zijn reuze enthousiast en de verdenkingen tegen elkaar beginnen direct. Super!

Nicole - 19-07-2021 21:41

Heel duidelijk draaiboek dat wat mij betreft alles prima uitlegt, waardoor het voorbereiden prima te doen en leuk is. Echt een aanrader en volgens jaar zeker ga ik zeker een ander spel proberen...

Marjo Scheel - 17-07-2021 07:26

Het draaiboek is echt heel erg duidelijk en zit goed in elkaar. Je kan het daardoor ook zelf aanpassen aan je omgeving en in mijn geval 8 kinderen van 11-12 jaar geweldig! Wat hebben wij met zijn allen genoten!!!

Wendy - 14-07-2021 19:56

Echt een super leuk kinderfeest gehad. Het heeft wel wat voorbereiding nodig, maar is zeker de moeite waard.
Draaiboek is erg uitgebreid maar ontzettend goed uitgelegd waardoor de voorbereiding goed te doen is. Echt een hele goede aanrader....wij hebben een TOP feest gehad.

M - 12-07-2021 21:14

Het feestje was erg geslaagd! De kinderen waren reuze enthousiast 😃
De handleiding was heel duidelijk.
Een to-do-lijstje erbij met daarin wat allemaal uit te printen en klaar te zetten (per spel) zou nog handig zijn.
Bij de test zou het handig zijn om ook minder (bijv 2) of meer dan 3 antwoord-opties te kunnen maken.

Van Parys - 08-07-2021 10:50

Handig draaiboek dat als leidraad kan dienen.
Als je zelf creatief bent kun je er nog alle kanten mee uit, ben je minder creatief dan werk je feestje uit volgens het draaiboek.
Ik heb er alvast van genoten vanaf de voorbereiding. De kinderen en de jarige (9) vonden het ook best cool.
De Mol hebben ze helaas niet ontmaskerd.
Ook de meegeleverde app maakt het spel "echt".

Dagmar Spee - 26-06-2021 13:07

Super draaiboek en bijbehorende App !!
Erg tevreden, geslaagd feestje voor onze 12 jarige "wie is de Mol" fan.

Het feest begint al bij de uitnodigingen, de spanning kun je laten opbouwen door de vragenlijst wat later aan te reiken, en via een appgroep de voorbereidingen voor het feestje te laten volgen (foto's van de jokers, de vervolgbrief "Jij bent een gewone kandidaat / Jij bent de Mol"). Goed opgezet. bijbehorend draaiboek is erg behulpzaam bij het uitkiezen / organiseren van een aantal spellen / opdrachten. Er mag alleen wat meer keuze komen / uitbreidingen. Veelal werd er toch gezegd dat het betreffende spel al een keer gespeeld was op een ander feestje ... wellicht creatieve ideeën van andere ouders tav spellen delen op een speciale inlogpagina van de website ... ?

Daarom net 1 ster minder dan 5 ...

Karin - 25-06-2021 20:53

Het draaiboek is erg compleet. Er was ook voldoende ruimte om het aan te passen aan de leeftijd van de kinderen en de lengte van het feestje. Mijn zoon is 8 geworden. Sommige spellen zijn dan nog uitdagend, maar er waren genoeg tips om of iets anders te doen of een kleine aanpassing te doen. In plaats van signaleren bv letters schrijven op wit papier (met ook lichte kleuren erbij zodat het extra moeilijk is om te lezen). De ja/nee zoektocht was een groot succes. Het lasergame werd een waterpistool parcour en was ook fantastisch. Ik zou dit pakket ook aan anderen aanraden.

Linda - 22-06-2021 09:45

Het Wie is feestje van onze elf-jarige dochter was fantastisch! Door de passende uitnodigingen die je erbij kan kopen en het vragenformulier wist iedereen wat ze te wachten stond. Er waren best veel fans van het programma, dus ze hadden er reuze zin in!
Zo'n beetje iedereen werd verdacht, omdat ze te rustig was, te druk, eigenlijk was alles wel verdacht.
Het vergt inderdaad wat voorbereidingswerk voor de organisatoren, maar het is het dubbel en dwars waard. De kinderen wilden heel graag vier spellen spelen (in plaats van de aangeraden 3 spellen). Door de hitte hebben ze uiteindelijk waterspelletjes gespeeld en toch drie spellen uitgevoerd.
Bij opdracht 4 "straatpraat" had ik nog iets toegevoegd: ze konden hints kopen voor slechts € 100. Wij hadden het spel niet door de winkelstraat gedaan (want: te ver lopen), maar door de wijk. Ik had foto's gemaakt van plekken in de buurt. Daar moesten ze op zoek naar bordjes (zoals een naambordje bij een huis of een straatnaam) en de zoveelste letter noteren. Doordat het warm was wilden ze snel weer naar huis, waardoor ze mooi een hint wilde kopen. Twee anderen wilden meer hints kopen, wat weer zorgde voor verdenkingen.

Julia - 14-06-2021 08:37

Wat was het leuk! Niet alleen de kinderen genoten maar ook wij als ouders. Heel leuk om te zien hoe ze elkaar allemaal verdenken. Heel fijn draaiboek. Was wel aardig wat voorbereidings werk, maar dat was leuk om te doen. Onze dochter vond dit het leukste feestje tot nu toe! Enorm geslaagd!

Linnea - 07-06-2021 21:25

Super gaaf partijtje.
Wel zelf wat dingen aangepast omdat de kinderen wat jonger waren.
Maar de test maakte het wel helemaal af.
Gespannen zaten ze te kijken naar de uitslag.

Eva - 27-05-2021 10:40

Vorig weekend speelden we 2Wie is... feestjes voor de verjaardag van onze twins die 11 werden.
Communicatie vooraf verliep zeer vlot, je wordt snel en goed geholpen en ze denken mee om topfeestjes te organiseren. Absolute aanrader!

De vragenlijst bij de uitnodiging is wel heel handig, zo zie je gelijk of er kinderen bij zijn die niet de mol willen zijn.

Het vergt wel wat voorbereiding maar dit staat duidelijk aangegeven en is ook leuk.

De app is gemakkelijk te gebruiken, een aantal vragen staat ingevuld maar je kan de test zo lang of kort maken als je zelf wil. Wij hadden 10 vragen + dan de bonusvraag (standaard) en de kids waren gemiddeld tot 3 minuten bezig per test.

De mollen leverden prima werk. Mol 1 werkte vooral op de groepssfeer, vormde groepjes en zette die tegen elkaar op, Mol 2 pikte constant geld en molde vaak net zo openlijk dat het net niet opviel

Feestje 1 (jongensfeestje):
* Bij het begin trok iedereen een envelop waarin zou staan of ze de mol waren op niet (was nep want de mol was al op voorhand gekozen), daarin kreeg iedereen een geheime opdracht voor tijdens het eten. De meeste opdrachten kwamen uit het draaiboek, sommige verzonnen we zelf: een kleefbriefje met "Ik ben de mol" kleven op iemands rug, wasspeld met daarop "mol" aan iemands kleren hangen, een boodschap schrijven op het schoolbord dat buiten stond, zeggen dat je vindt dat je te weinig huiswerk krijgt
* groepsfoto voor en na (uit draaiboek)
* zoektocht in 2 groepen. (lichtjes aangepast uit draaiboek) Groep 1 kreeg blinde kaart met aangekruiste huizen, ze moesten de nummers zoeken
Groep 2 kreeg andere straat met opdrachten (welke haag zie je daar: beuk = 5, buxus = 7 enz)
De cijfers moesten worden omgezet in letters (a=1 enz) Met al de letters samen moesten ze een woord zoeken (keldertrap), binnen tijd. Grappig, bij de jongens lukte het samenwerken niet, ze werkten te veel individueel
* verstopte geldbriefjes zoeken (uit draaiboek)
* laserproef, met echte laserguns (deze waren het cadeau). (aangepast uit draaiboek) Deze was in 3 groepen, de winnaars van elke groep moesten dan strijden in de finale. De rest van de groep kon apart overleggen: ze kregen 9000 euro die ze ofwel gewoon in de pot konden doen, ofwel inzetten op één van de 3 finalisten om te verdubbelen, ofwel in de pot van de mol steken en onderling strijden voor 1 joker
De winnaar van de laserproef kreeg ook 1 joker

De tips naar de mol waren: initialen mol heel klein in het molboekje. Grappig is dat iemand dit zag en dit gelijk luidkeels verkondigde. Initialen waren AH dus ik antwoordde dat de boekjes van Albert Heyn kwamen, waar de meesten intrapten. Verder had ik buiten (waar het feestje plaatsvond) een blaadje opvallend opgehangen met de openingsuren van AH in Molendijk, dat was niemand opgevallen. Bij de oprit hing een verkeersbord met een mol op en de woorden : OPGEPAST HHIERNAAST IS EEN MOL. Allemaal hebben ze dat bordje bekeken, en niemand zag het. hhiernaast was een anagram van de mol. Op de plattegronden/opdrachten van de speurtocht stond als voetnoot de initialen en geboortedatum van de mol. De ene groep zag dit niet, de andere groep had het blad aan de mol gegeven die er zijn duim op hield.

Mol: kreeg op voorhand door waar het duurste geldbriefje verstopt lag, zijn lasergun schoot 2 levens per schot ipv 1, wist van de groepsfoto

Feestje 2: meidenfeest
* begon ook met enveloppen, bij dit feest was buiten een mol ook een saboteur die als opdracht had, valse tips te verspreiden. Deze saboteur werd getrokken, mol was al gebrieft op voorhand. Mol wist niets van saboteur af
* proef gebaseerd op het laatste Belgische seizoen van De Mol: elk kind kreeg 2 bekers water die 1 cm boven een markeerstreep gevuld waren. Ze moesten blokje rond wandelen en alle bekers die bij terugkomst min. tot het streepje vol waren, verdienden geld. Die slimme meiden spraken af vlak voor ons huis om van gemorste bekers het water te gebruiken om andere bekers weer bij te vullen. En de mol dronk doodleuk een beker leeg bij aankomst omdat ze zo'n dorst had en niemand had het door.
* stilleven (uit draaiboek), gemaakt met de knuffels van de jarige
* 2 groepen fotozoektocht (foto's van huizen,uit draaiboek maar aangepast), weer een woord te vinden. Snel gevonden want de meisjes werkten goed samen
De winnende groep kon individueel nog strijden om een joker. Ik had de kubblokken klaargezet en ze mochten elk 2x gooien, per omgegooide blok kregen ze een joker
* babyfoto's (uit draaiboek): heel leuke proef om met meisjes te doen. Ik had er 1 valse baby aan toegevoegd, als die werd gekozen ging er geld uit de pot.
* ja/nee test (uit draaiboek) met echte walkie talkies (= verjaardagscadeau). We deden deze in een bos, dan blijkt 6x mogen bellen te moeilijk, deze proef is beter uit te voeren in een dorpskern
* geheime opdracht: omdat onze kids gisteren de geheime opdracht tijdens het eten al speelden, deed ik voor deze opdracht een geheime opdracht tijdens het hele feestje. Ze moesten over 1 bepaalde persoon iets te weten komen bv naam van lievelingsknuffel. Als ze zichzelf trokken, hadden ze geluk en kregen ze zo een joker. Eentje kreeg de joker

Hints: Bij mijn intro gaf ik als tip: "de mol is een altijd machtig heerster" = betekenis van haar voornaam
In een bloempot met een Erica (heide) plantje had ik een kaartje naamkaartje beschreven met "Erica Talpa". Erika = de mol en Talpa betekent "mol" in Latijn
Er lag een afgeprint artikel over een bepaalde straat in ons dorp, waar de mol woont. De saboteur vond dit en verstopte het vakkundig
Op toilet hing een afhaalmenu van Grieks restaurant "Kerberos" (lievelingsdier mol = hond). Als je de eerste letter (hoofdletter) van elk gerecht van boven naar onder las, stond er "Erika is de mol". De prijzen van de gerechten waren allemaal 23, 11, 20 of 10 euro (geboortedatum 23/11/2010)
Ten slotte stond haar achternaam in Griekse letters, dat was de specialiteit van de chef met vertaling: lasagne met spinazie (haar lievelingseten)

mol: wist welke de foute babyfoto was, welke kubblok losjes stond, wat de geheime opdracht met betrekking tot zichzelf was


Heel erg bedankt voor dit leuke feestje, wij en onze kids genoten ervan

Susanna - 21-05-2021 20:26

We hebben met 11-jarigen dit 'wie is..' feestje gevierd. Het draaiboek was ontzettend uitgebreid en heel compleet! Het was een groot succes. Ook de test aan het einde maakte het helemaal af. Wat een spanning! Dikke pluim voor de makers van dit kinderfeest. Een aanrader voor elke Wie is de mol liefhebber.

Yvonne - 04-05-2021 15:17

Het draaiboek is heel duidelijk. De voorbereiding kostte wel wat tijd, maar dat was de moeite waard! Het feest was een groot succes.

Danielle - 03-05-2021 21:53

Het feestje nog niet gehouden, draaiboek vind ik wat magertjes. Zelf nog heel veel werk om er iets leuks van te maken. De prijs van het draaiboek is echt te hoog voor wat je ervoor krijgt. En ze dan wordt gevraagd om mijn ideeën te delen zodat ze het draaiboek kunnen verbeteren....,?!

Saskia - 01-05-2021 18:45

Een super leuk en duidelijk draaiboek

We hebben het feest in juli en we zijn dr nu al lekker mee bezig om alles uit te werken echt super leuk

Rietveld Rotterdam - 30-04-2021 13:35

Het draaiboek legt een hele goede basis voor een goedgeorganiseerd feestje. Bij WIDM zijn sommige details heel belangrijk, daar gaat het draaiboek goed op in. Ook geven ze aan waar je zelf nog de accenten zelf kan invullen. Een prima investering, ga niet zonder Loco van start!

CSDN - 28-04-2021 21:54

Zocht een coronaproof kinderfeestje. Heel compleet draaiboek met allerlei bijlagen ontvangen. Inderdaad goed advies om tijdig (2-3 weken van tevoren) alles door te lezen, inkopen te doen en opdrachten te plannen. De app maakte de spanning en het feestje compleet. Waren goede voorbeeld opdrachten voor binnen en buiten. Was een groot succes, mede door het prachtige weer!

Tineke - 22-04-2021 08:46

Wat een duidelijk en hamdig handboek. Snelle levering en ook goed contact toen ik de app wilde aanvragen.

Greet Kooij - 19-04-2021 21:06

Snel geleverd, leuke spelletjes

Rachel Beers - 19-04-2021 12:04

Wat een heerlijk feestje! Het zat door het draaiboek (en de uitbreidingen die wij ook hier kochten) super goed in elkaar. De kinderen vonden het het ALLERLEUKSTE feestje wat ze ooit hadden gehad.
Ik vond de voorbereidingen pittig veel werk maar het was echt de moeite waard want tijdens de dag heb je daardoor rust omdat het gewoon heel goed loopt.

De test was natuurlijk de klapper op de vuurpijl.

Alle moeders hebben de website opgevraagd, dus ik denk dat er nog wel wat feestjes door dat van ons verkocht gaan worden.

TW - 18-04-2021 08:08

Supersnel geleverd, overduidelijk + compleet draaiboek.

Blij mee! Leuk feestje gehad.

Natasja - 16-04-2021 21:40

Een volledig en duidelijk draaiboek. De jarige en de vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het feestje.

Marjolein - 07-04-2021 09:25

Mijn dochter wilde heel graag een Wie is de Mol feestje vieren. Nu ben ik zelf ook redelijk creatief, maar heb toch voor tijdswinst gekozen en had het draaiboek besteld. Totaal geen spijt van gehad. Het heeft me heel veel tijd bespaard doordat er zoveel goede tips en templates in staan. Je bent nog steeds helemaal vrij om de dag in te vullen zoals je zelf zou willen, maar het is gewoon heel prettig dat het draaiboek zo compleet is.
Ik heb nog nooit zo'n rustig feestje gehad. De meiden gingen helemaal op in het spel en zaten heel de tijd in hun boekje te schrijven. Rode snoetjes van spanning en een hele goede mol maakten het helemaal als een succes. De sein opdracht hadden we iets meer tijd voor gegeven (2 woorden in 5 minuten), maar dat was voor deze leeftijdscategorie nog steeds nog wel heel lastig. maar dat was wel weer fijn voor de mol. al met al een topfeest en ik weet zeker dat ik het draaiboek nogmaals ga gebruiken voor mijn andere twee kinderen (die nu nog te jong zijn).

Cor - 05-04-2021 11:58

We hebben het feestje nog niet gehad, maar het draaiboek ziet er top uit! Ook nog nooit zoveel voorpret gehad aan de organisatie ervan. En de kinderen zijn er ook al mee bezig, wat we stimuleren door er elke week iets mee te doen. Eerst uitnodiging, week later vragenbrief, deze week een filmpje gemaakt en volgt er volgende week nog de kandidaten brief. De spanning bouwt lekker op zo 😀

Marieke - 05-04-2021 11:11

Wij hadden een erg geslaagd feestje dankzij het draaiboek. Wel vond ik 4 bijlagen erg veel en onoverzichtelijk. Ik zou gaan voor een draaiboek en bijlagen en niet alle bijlagen ook nog eens in het draaiboek. Dat is duidelijker naar mijn mening. Verder was het erg leuk en vooral de test op een tablet was erg leuk!

Sascha - 03-04-2021 15:22

Het draaiboek zat erg goed in elkaar. We hebben 3 leuke spellen uitgezocht en het was heel duidelijk welke materialen daar voor nodig waren. De kinderen hebben enorm genoten van het spel. Het grootste gedeelte hebben we buiten kunnen doen. De test was heel spannend voor ze en zat ook mooi in elkaar. Enkel zou de muziek wat langer mogen duren. Een compliment voor de makers van het draaiboek.

Anoniem - 01-04-2021 17:21

Een heel compleet en inspirerend draaiboek. Het feestje van onze zoon die 9 was geworden, met 8 andere kinderen in de leeftijd 8-10 was een groot succes. Zelf vind ik wel dat 3 spellen erg weinig geweest zou zijn. Wij hebben in totaal 4 spellen uit het draaiboek gedaan (met enkele aanpassingen), plus nog 3 andere spellen. Het duurde in totaal 4,5 uur met eten en test enzo erbij.

Miriam Stevense - 22-03-2021 15:51

Onze zoon en zijn vriendjes hebben een super leuk feestje gehad! Het voorbereiden was even wat werk, maar door de uitgebreide uitleg en mooie bijlagen met alles erop en eraan kon dit niet stuk! We hadden gekozen voor het extra grote feestpakket en dit waren erg leuke gadget's voor het feestje! Mooie uitnodigingen en vooral de jokers waren in trek! Heel erg leuk! De testapp maakte het feestje helemaal af waarbij iedereen in spanning de winnaar en Mol bekend maakte. Bedankt!

S. Moons - 16-03-2021 11:47

Super fijn om met het draaiboek een leuk feestje uit te stippelen! Iedereen was heel enthousiast en de voorpret allen was al de moeite waard. We hebben uiteindelijk 4 spellen gedaan, omdat ze alle 4 veel te leuk waren. Het was nipt maar uiteindelijk alle spellen kunnen doen. De app maakte het spel compleet. Dit was een feestje om te onthouden!

Claudia - 16-03-2021 08:40

Het draaiboek was een lastigste beslissing. Wel of geen feestje geven in deze tijd. Het mooie weer was voor ons reden om er toch voor te gaan om in minder dan een week dit feestje voor te bereiden. En eerlijk gezegd klopt het dat wat meer voorbereidingstijd fijner is. Maar het is gelukt en was een groot succes. Wij hadden bij de opdracht met de ballonnen alleen groene en zwarte ballonnen gebruikt en 2 kleuren touwtjes eraan gemaakt. Waardoor de mol een hint had voor het min geld. We deden ook de opdracht met de verschillen zoekenin onze achtertuin en een persoon zoeken die zich in de wijk had verstopt. Verder hadden we nog een extra opdracht toegevoegd. De foto's van de kinderen als baby en nu aan de ouders gevraagd en die uitgeprint in hoesjes gedaan. De babyfoto's hingen aan lantaarnpalen in ons blok en ze moesten een babyfoto zoeken en meenemen naar onze voortuin waar de foto's van de kinderen al ophingen. De regels waren dat ze geen foto van zichzelf mochten meenemen (was lastig zat) en in de voortuin niet mochten praten. Ook mochten ze maar 1 foto verwisselen om hun eigen foto goed te hangen. De geheime opdrachten tijdens het eten waren hilarisch toen het uitkwam en ook de ontknoping was erg spannend. Een verrassende winnaar en de mol was de jarige zelf. De wc rol vonden ze allemaal een geweldig grappige prijs. Wij hadden hints geschreven op de uitnodigingen, papieren drinkbekers met hun eigen naam en geboortedata en onderop een zelf geprinte streepjescode met geboortedatum van de mol en WIDM erin verwerkt. De kinderen waren verbaasd over de hints die ze geen van alle hadden ontdekt. Een geslaagd feestje voor onze zoon van 12 en zijn 5 vrienden. Zeker een aanrader!

Sandra Telgen - 15-03-2021 17:32

Wat ideaal om zo'n draaiboek te hebben. Bij een van de opdrachten had de uitleg voor de kinderen wel duidelijker gemogen. Hebben we nu voor ons zelf bij geschreven, maar verder helemaal top. Het feestje voorbereiden was al een feestje op zich!! Het feestje zelf was een groot succes! Zeker een aanrader! De mol is niet geraden bij ons, omdat ze teveel in een tunnelvisie zaten, maar de Mol had het ook wel erg goed gespeeld en voorbereid. Hij durfde zelfs tijdens het spel hints te geven, maar die werden niet opgemerkt door de rest. Hier willen ze het nog wel een keer spelen!

Angelique Lambers - 07-03-2021 13:56

wat was die een fijne uitkomst nu we met alle corona maatregelen een feestje in en om het huis hebben geregeld. De voorpret alleen is al leuk, en ja het vraagt wel voorbereiding maar dat is goed te doen. Het is een fijn draaiboek en alles is heel duidelijk. Wij hebben uiteindelijk 5 spellen gedaan en dat was erg leuk, De tip om baby foto's op te hangen en op de juiste plek te gaan staan was hilarisch en ook dat gaf weer veel voorpret, ook voor de ouders aan wie we de foto's per app hebben gevraagd. Ze hebben de hele buurt afgespeurd om huisnummers te vinden van huizen en zo waren ze even lekker aan het rennen. We hebben grote broer laten verstoppen en dan mochten de kinderen in groepjes van 2 met app vragen op zoek, de antwoorden waren enkel ja en nee. Bellen werkt niet echt want dan was de telefoon steeds in gesprek. Bij deze opdracht waren er jokers te verdienen dat was ook weer leuk. De uitslag op de app met een rood en groen scherm maakt het heel echt. Kortom een super feestje. na deze middag kregen wij de opmerking dat dit echt super leuk was en dat je dit ook zou kunnen doen als er geen corona is :)

Suzanne - 28-02-2021 10:38

Wat een leuk feest is dit. Het draaiboek is helemaal compleet en een garantie voor een spannend feest. Mijn dochter werd 8 jaar en is gek van het programma. Zij en haar vriendinnen hebben weken naar het feest toe geleefd. Ook wij vonden het leuk om het feest te organiseren. De dag zelf waren alle meiden super gespannen maar algauw kwamen de bondjes tor stand. De mol werd niet geraden en het cadeau, de wc rol, vonden de mol en de winnaar geweldig. Niemand vergeet dit feest !

Wendy - 25-02-2021 21:46

Mijn zoon (11 jaar) wou heel erg graag een Wie is de Mol feestje geven. Met dit draaiboek ging de voorbereiding soepel. Ik heb zelf ook genoten van de voorbereiding. Met name het bedenken van de geheime aanwijzingen. Het advies was om 3 spellen te kiezen. Dit was inderdaad prima voor de duur van het partijtje (14.30-19.00 uur). Ik heb ook de molboekjes en jokers bijbesteld wat erg makkelijk was. Ook heb ik twee geldkistjes gekocht via een andere site. Dezelfde als Splinter, maar dan een groene voor de kandidaten en een zwarte voor de mol. Deze kregen de winnaar en mol aan het eind mee naar huis, gevuld met chocolade munten en dropmunten. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Ook de paar kinderen die Wie is de mol niet kenden. Zij wisten de mol namelijk wel te ontmaskeren. De anderen zaten teveel in een tunnelvisie. Al met al een heel erg geslaagd feestje.

Evelien - 20-02-2021 15:20

Voor het verjaardagsfeest van onze 12 jarige dochter hebben we het draaiboek wie is..? besteld. Prima en duidelijk uitgewerkt. Wel zelf nog heel wat voorbereidingen gedaan Want als je er eenmaal mee begint .. gaat je creatieve brein met je aan de haal!! Een geweldig feest gehad met 5 kids 11-12 jaar en een van net 10. De jongste vond het af en toe nog wat moeilijk...
We hebben heel erg gelachen!!! Wat een top feest. Dochterlief vond het het leukste wat we ooit gedaan hebben.
Zeer duidelijke en snelle reactie .
We hebben tompoucejes laten maken met het logo En de tune van het tv programma heeft de hele middag gelopen.
'S avonds nog eens wie is de mol gekeken op tv.Als afsluiter😉 Echt een 5 sterren feest!!

Carina - 15-02-2021 09:33

Het beste feestje ooit zei mijn dochter gisteravond. Draaiboek was heel goed en de app was goed. We hadden vooraf de deelnemers een (online) vragenlijst laten invullen - omdat er een lockdown was op basis van de vragenlijst uit het draaiboek.
Houd er wel rekening mee dat het veel voorbereiding kost (bv ballonnenspel). We deden het feestje in de sneeuw. We hebben een spel toegevoegd: eerst moesten de deelnemers sneeuwballen maken. Ze waren bloedfanantiek en maakten er veel te veel. Vervolgens moesten ze ze met een lepel naar de overkant brengen. Alles wat overbleef was na 5 min was voor de mol. We hadden onze zoon met nerfpijtljes op de deelnemers laten schieten (van grote afstand). Wie werd afgeschoten moest terug (variant op lasergame spel). We speelden met 16 kinderen van 9-10 jaar. Dat was wel veel maar ging nog net.

Marcelle - 07-02-2021 18:26

Zeer duidelijk

Kjeld - 03-02-2021 19:11

Top! Kinderen moeten wel het spel wie is de mol goed begrijpen.

Dianne - 09-01-2021 16:57

Echt wat een geweldig compleet draaiboek!Het bevat gewoon alles voor het maken van het perfecte feestje. Alles duidelijk beschreven tot in de details...eigenlijk hoef je alleen maar de keuze te maken voor de opdrachten en zorgen dat alles klaar is voor het feest.

Cindy - 06-01-2021 09:10

Wat een perfect feestje konden we zo met het Wie is?-draaiboek en de bijbehorende app organiseren, zeker nu er weinig kan in de tweede lockdown door Corona. Onze zoon was erg blij dat we zijn laatste kinderfeestje - hij zit in groep 8 - dus door konden laten gaan. Gelukkig was het droog en konden we veel buiten doen. We hadden eigenlijk een gymzaal gereserveerd, maar die mochten we nu niet gebruiken.

De opdrachten tijdens de lunch, waarmee we het feestje zijn begonnen, waren perfect om ze direct in het spel te krijgen. Hierdoor bleven tien jongens van 11 en 12 jaar toch enigszins rustig aan tafel zitten.

Een leuke aanvulling voor in het draaiboek is wellicht een beetje aankleding bij het ballonnenspel. Daarvoor had ik bij de Action pingpongballen gekocht en daarop de getallen geschreven die ik moest opzeggen. Ze dachten allemaal dat we bingo gingen doen. Ik grabbelde een balletje, zei het nummer en liet het balletje aan de kinderen zien. Enige jammere bij deze opdracht was, dat ze al snel door hadden dat ze door de ballon heen konden lezen of het geld voor in of uit de pot was. Als ik het nog een keer zou doen, zou ik de briefjes oprollen met een elastiekje erom (maar dan is een groter formaat briefje wellicht beter) zodat ze het niet kunnen lezen. Toch was het iemand gelukt om een blauwe ballon te selecteren 😃.

Leuke hint tijdens het spel tussendoor was trakteren op het lievelingseten van de mol. Hij houdt van sushi, dus ik had snoep-sushi (van Look-O-Look) gekocht. Tijdens de test - bij de vraag naar het lievelingseten van de mol - viel bij sommige kinderen het kwartje.

En tompoezen met het logo (erg leuk idee) zijn ook te bestellen bij de Jumbo (handig nu de Hema in lockdown gesloten is). Het zag er erg leuk uit.

Met vriendelijke groet,

Cindy

Jenny - 22-12-2020 20:08

Het 'Wie is?' feestje was een groot succes!! Het was tot het einde spannend. LocoHippo was goed te bereiken en geven goede service! Een aanrader dus.

Pinot Grigio - 16-12-2020 19:40

Mega enthousiasme bij alle (9) mama’s van de uitgenodigde kids. Onze gekozen Mol was zo goed dat niemand t doorhad...
Dochter van 9 was totaal verrast en haar 8 gasten ook: “nog nooit zo’n leuk feestje gehad”!!
Als organisator heb ik ook veel voorpret gehad. Het draaiboek zit goed in mekaar.

Rafke - 12-12-2020 10:11

Ik vond het geweldig. Zelfs voor de ouders is dit een leuk feest.

Jaike - 07-12-2020 13:24

Het draaiboek zit goed in elkaar. We hadden nog even moeite met tablet, maar meeste gezond hebben vast een tablet waar de test en executie op afgespeeld kan worden. Vooral de geheime opdrachten vond ik een goede aanvulling.

Esther - 07-12-2020 09:17

Fantastische originele spellen bevinden zich in dit draaiboek. Wij werden er meteen enthousiast van!
Aangezien wij niet in een stad wonen gaan wij de kids bij de opdracht 'foto's zoeken' in de wijk. We maken dan foto's van de verschillende huizen. Het nummer staat dan weer voor een straat, en zo kan je een woord vormen, die de locatie geeft van waar het geld verborgen ligt.
Wij vinden de toevoeging van de vrijstellingen niet leuk. Dan krijgen 2 kids een privillege, en de rest heeft dan niks te doen, dus wij laten dat stuk achterwege.
Wij gaan kiezen voor 4 opdrachten, benieuwd hoe we gaan uitkomen met de tijd. Maar we vinden het TE leuk om het te beknoppen :).

p.s. Helaas wel wat foutjes gezien. Er staat een tekst vanuit de 'Stilleven' bij de opdracht daaronder.
Bij de seinopdracht staat dat je 2 groepen moet maken, en daaronder staat 3 groepen.

Tessa Mol - 04-12-2020 12:00

Wat een geweldig feestje! Als echte Molloot wilde mijn dochter mijn 1 ding, en dat was een Mollen-feestje.
Nadat we Clockdown van Locohippo al hadden gedaan, wisten we dat dit pakket ook een succes moest zijn!
En dat was het. Geweldige spellen, een duidelijk en informatief draaiboek, een geweldige online omgeving waardoor het allemaal net "echt " is , het is helemaal af!
De kinderen vonden het GEWELDIG! Wij hebben het ballonnen spel, het verstop-spel en het seinen gedaan. daarnaast ook nog de mini tompoucjes met logo besteld voor het eet/geheime opdrachten moment .
We kunnen niet anders zeggen dat het een fantastische feestmiddag was, en dat onze dochter helemaal vol was van alles! Dus missie compleet geslaagd en we raden het iedereen !!

Rose - 03-12-2020 12:39

Super feestje! Met dank aan het meer dan complete draaiboek, de app en de bijlagen was het heel goed mogelijk om 8 en 9 jarigen hyper enthousiast te laten mollen en speuren. Het is zelfs gelukt om iemand die er niet live bij kon zijn toch een rol te geven (in het ja/nee spel en met video) waardoor ze op een alternatieve manier toch mee kon doen. Goede voorbereiding is zoals iedereen zegt belangrijk. Wij hadden al een app groep met de ouders waarin bij wijze van voorpret al boodschappen voor de mollenjagers werden gedeeld. Ook moest iedereen een foto van zichzelf met donkere zonnebril delen voor op de ID badges. De mol had uiteraard een badge met een scheef geschreven 3 (m)... Ook hadden we een foto van de mol in een fotolijstje tussen onze eigen foto’s gehangen. Spannend maar niet gezien. De test en uitslag op de app waren geweldig. Niemand had de mol geraden (met dank aan de nep-mollen). Er komen zeker mollen feestjes achteraan want iedereen (incl ouders ;-)) wil nog een keer!

Ilona - 01-12-2020 11:33

Super leuke spellen, fijn dat er meer spellen in staan dan je nodig hebt om een hele middag te vullen, waardoor je kunt kiezen wat bij je locatie, het weer en je mogelijkheden past!
Tip: reacties en tips van andere ouders zijn welkom maar niet in de printversie van de handleiding. (Of met veel kleinere letters ivm papier verspilling)

Marga - 28-11-2020 21:34

Het draaiboek is super duidelijk. Alle opdrachten staan goed uitgewerkt beschreven. De jokers, de mollenboekjes, de test en uitslag op de iPad maken het helemaal af. Het feestje was hier een groot succes!

Maartje - 26-11-2020 19:18

Je kunt een geweldig feestje geven met behulp van dit draaiboek. Alles vanaf begin tot eind goed beschreven!

Wendy - 24-11-2020 19:12

We hebben het feestje twee keer achter elkaar georganiseerd voor onze meiden die beide 10jaar werden. En zij en hun vriendinnen vonden het kinderfeestje geweldig!
Dankzij het draaiboek en de app was het prima te organiseren. Bedankt!

Janine Gijsbers - 21-11-2020 13:03

We hebben onlangs een Wie is ? feestje georganiseerd. De kinderen hadden een leeftijd van 11 jaar. De meesten kennen het Tv programma, maar als je dat niet kent kun je toch gewoon meedoen. De kinderen (kandidaten en onze mol) zaten vanaf minuut 1 helemaal in het spel. Iedereen was verdacht en in de molboekjes werd heel acties alles genoteerd. Het draaiboek zat goed in elkaar en vergt best wat voorbereiding voor de spellen die je gaat organiseren, maar was het dubbel en dwars waard. Wij hebben 4 spellen georganiseerd en daarna nog de geheime opdracht en de test gedaan. De geheime opdracht was voor sommige kinderen wat onduidelijk, maar met wat hulp kwam dat ook goed. Na het eten volgde de test en dat vonden ze heel spannend. Er werd gemold door elkaars jokers te stelen en meer kansen te hebben tijdens de test. De test vonden de kinderen best spannend. Daarna de grote ontknoping en een prijs voor de winnaar en de mol. Het was een zeer geslaagd feestje!

Annemieke - 20-11-2020 13:27

We hebben een geweldig ‘Wie is?’ feestje gehad! Onze zoon en zijn vriendjes hebben enorm genoten. De molboekjes, jokers en de vrijstellingen maakten het feestje helemaal af. De opdrachten in het draaiboek zijn duidelijk beschreven. De voorbereidingen waren prima te doen. Wellicht een handige tip: wij hebben de vragenlijst in Microsoft Forms gemaakt en per Whatsapp aan de ouders verzonden. Voordeel hiervan was dat de reacties snel binnen waren.
De test maken vonden de kinderen heel erg spannend en leuk! Hierdoor was het heel echt!

Janneke - 16-11-2020 18:29

Super feestje! Draaiboek met zorg samengesteld, erg compleet. Leuke app erbij om de test te maken, maakt het nog wat echter.

Nadine - 10-11-2020 22:30

Het was het leukste feestje ooit zei mijn dochter van 9! Het is wel wat voorbereidingswerk maar dat was het meer dan waard. Ook wij als ouders hebben genoten van alle bontjes en mol-acties! De test en de uitslag maakt het na alle opdrachten dan ook compleet! Echt geweldig!!

Tineke - 07-11-2020 19:38

Geweldig feest....leuke opdrachten en prima service! Veel Dank!

Jet - 05-11-2020 22:23

Wat hebben we een super leuk feestje gehad. De spanning zat er helemaal in. Duidelijk draaiboek en de jokers en boekjes maakten het compleet!

Marike - 05-11-2020 15:05

Duidelijk en uitgebreid. Het is wel verl leeswerk en de uitvoering vd opdrachten vraagt wel tijd, maar worden enorm gewaardeerd. Voor 12 jarige jongens hadden we twee groepjes van 8 kinderen die hun eigen mol (2 mollen dus) moesten ontdekken, maar ook probeerde het beste groepje te zijn. Erg leuk.

Sabrina - 04-11-2020 19:58

Het was een fantastisch kinderfeeste. Het draaiboek is helemaal volledig en met de bijgekochte accessoires was het feest compleet.

Kiek - 04-11-2020 19:36

Helaas het feestje moeten afblazen door corona. We schuiven het door naar volgend jaar. Hele leuke opdrachten! Wel nog veel voorbereiden, maar dat is alleen naar voorpret!

Irene - 28-10-2020 19:49

We hebben een super feestje gehad. We hadden gekozen om de jarige job als mol te kiezen en van tevoren mol mogelijkheden besproken.
De activiteiten in het draaiboek waren leuk en duidelijk. We hebben er zelf ook activiteiten toegevoegd. De kids waren erg enthousiast. Zeker een aanrader.

Cindy - 26-10-2020 11:50

Super feest gehad.! De kinderen waren fanatiek bezig, bontjes sluiten, overal informatie van opschrijven. Dit kun je als begeleider ook sturen :-). Ik heb bij het uitpakken van de kadootjes al aangegeven dat wellicht de volgorde waarin de kadootjes werden uitgepakt een vraag kan zijn in het eindspel. Prompt werd er geschreven etc etc.
Het draaiboek helpt goed bij de voorbereiding en ook op de dag zelf. De spellen kun je zo groot of klein maken als je zelf wilt. De mol is bij ons niet geraden. En de ontknoping was om naar te kijken hilarisch, super gespannen gezichten en als "jouw" mol dan gewoon kandidaat bleek te zijn waren de "Hoe kan dat nou?" en "Ik wist het zeker" niet van de lucht. Een aanrader om te doen

Margreet - 24-10-2020 23:53

Een super leuk “wie is” feestje gehad. Inderdaad echt wel wat voorbereidingswerk nodig, maar dat is het meer dan waard! De opdrachten gingen heel goed! De molboekjes werden volop gebruikt en bondjes werden gemaakt. Heel ons huis werd gebruikt om even rustig te kunnen praten 😉.
Uiteindelijk was er maar 1 iemand die de Mol had geraden. De ontknoping was echt fantastisch! De spanning was duidelijk voelbaar en de ontlading dus ook groots! Kortom; een echte aanrader!
Ik kom zeker nog eens terug voor een volgend feestje. Fijn dat er zo snel reactie komt vanuit jullie en dat alles zo snel verstuurd wordt. Zelfs als je iets snel nodig hebt wordt het met spoed verstuurd, echt heel fijn!

Hanneke - 23-10-2020 20:29

Zojuist een Wie is? feestje gehouden voor de 10e verjaardag van onze zoon.
8 jongens waren bloedfanatiek in hun zoektocht naar de saboteur. Iedereen en alles was verdacht.
We hebben de ballonnenopdracht, JA NEE zoektocht, lasergame en de Sein opdracht gedaan.
Ik had nog een opdracht toegevoegd waarbij ze de groepsfoto die we bij de start gemaakt hadden 2 uur later op dezelfde manier weer moesten maken. De saboteur maakte op de foto duidelijke handgebaren dat hij het was maar niemand had het door!
Opdrachten tijdens het eten werden hartstikke goed uitgevoerd en gaven extra lol achteraf.
Ik had in huis hints achtergelaten zoals de naam van de saboteur in de corresponderende alfabet cijfers. Ook had ik de geboortedatum van de saboteur in losse cijfers onder de drinkbekers geschreven. De kids baalden heel erg dat ze dat niet door hadden!
Een zeer geslaagd feestje met een trotse saboteur (die niemand heeft geraden) en een blije winnaar die een glazen pot met chocolade geld won!

R Koole - 23-10-2020 10:28

Het was best nog wat werk maar het was het waard. De kinderen (10 en 11 jaar) hadden een top-feest. De app was makkelijk en maakte het heel echt. De jokers maakten het nog spannender.

Boxem - 21-10-2020 11:37

We hebben Wie is de mol gespeeld tijdens het verjaardagsfeestje van onze dochter van 9 jaar.
Er waren in totaal 14 kinderen. Het was ontzettend leuk, alle kinderen waren aan het genieten en zaten helemaal in hun rol.
Dankzij het duidelijke draaiboek en de voorbereiding, was dit feestje ook mogelijk voor zo'n grote groep.

Mayke IJland - 12-10-2020 18:13

Heel erg leuk feest! Fantastisch goed te volgen draaiboek. Vraagt écht nog wel wat voorbereiden maar dat is voorpret! Onze mol had een vraagteken op haar achterhoofd gevlochten; geweldige aanwijzing! 8 kinderen van 9 jaar hebben een super leuke middag gehad.

Marieke van de Laar - 12-10-2020 13:11

Wij hebben Wie is de Mol gespeeld tijdens het verjaardagsfeestje van mijn dochter met acht meiden van 11 jaar. Het was een groot succes en ontzettend leuk! Ik had zelf Molboekjes, vrijstellingen en jokers gemaakt. Mijn andere dochter (de niet-jarige) filmde tussendoor (stiekem) de 'Molacties' van degene die de Mol was. Heel leuk om deze later in de groep terug te kijken, want ze hadden het totaal niet in de gaten. Kortom: een geweldig spel en daarmee dus ook een ontzettend leuk feest!

Juliette Olman - 08-10-2020 17:12

Super goed en precies draaiboek! Goed lezen is natuurlijk wel nodig.
Feest was groot succes 7 meiden van 10 jaar hebben genoten!!

Katrien - 08-10-2020 12:43

Leukste feestje ooit was een reactie die we meerdere keren hebben gehoord. De gadgets zijn een mooie surplus.

Sander - 05-10-2020 16:36

Ontzettend leuk bedacht, kidz hebben genoten

Marjorie - 02-10-2020 20:23

Super draaiboek, heel volledig! Nog wel aardig wat voorbereidingstijd gehad maar het was het meer dan waard. Mijn zoon van 10 riep "ditnwas het leukste feestje ooit!'. En ja hij was de Mol en niemand had het door gehad (envelopen aan t begin van feestje uitgedeeld met kandidaten/mol, dit was uiteraard doorgestoken kaart, mijn zoon wist al dat hij de mol was, zaten dus alleen kandidaten brieven bij). Top! Vooral in combinatie met het feestpakket groot, dat maakt het compleet!

Marieke - 29-09-2020 13:48

We hebben een superleuk feest gehad. Mijn dochter werd 11 en we hebben het spel met 8 meiden gespeeld. We hadden de vragenlijst verstuurd met als extra vraag hun huisnummer. De Mol hadden we van te voren geregeld en ingelicht, ze vond het geweldig en was een super goede Mol. Wij kozen voor iemand die goed in de groep ligt, en het spel goed kent. Bij het begin van het feestje hebben we de brieven uitgedeeld. Voor het uitdelen hebben we gevraagd of er nog vragen waren, de Mol heeft hier onopgemerkt haar laatste vragen kunnen stellen. Wij hebben niet gewerkt met een pot voor de Mol, de Mol kreeg sowieso een kleinigheidje, een sleutelhanger van een Mol met een grote lollie. De winnaar kreeg een pot met geld (drop en chocolade munten). Met de huisnummers hebben we een som gemaakt wat uiteindelijk leidde naar de eerste letter van de foto opdracht. Naar het dorp toe hadden we met stoepkrijt Een tekening gemaakt met de naam van de Mol erin verwerkt. Meerdere kinderen hebben we zien kijken naar de hint naar niemand heeft de hint doorgehad. Ook heb ik onder het eten letterlijk een hint gegeven. Het is een meisje tussen de 8 en 12 jaar oud zei ik. Flauw vonden ze maar de Mol is op 8-12 jarig😂. De meiden hadden erg veel tijd nodig voor bondjes en het schrijven in hun boekjes. Deze had ik bij de action vandaan, de jokers had ik van sjoelschijven gemaakt. De tijd vond ik erg lastig, er was teveel tijd met de ballonnen, te weinig met het seinen maar goed, je past het gaandeweg gewoon aan. Erg leuk spel en mooi handboek als basis!

Marjo - 17-09-2020 21:14

Ongelooflijk veel lol aan de voorbereiding van het feestje. Wij hebben er zin in! En dat heb ik als ouder niet vaak in kinderfeestjes.... Mooi en compleet draaiboek, geweldige app. Vraagt nog wel veel voorbereiding van ouders.

Els - 13-09-2020 10:27

Met behulp van het uitgebreide draaiboek een leuk feestje gehad. De kinderen waren heel enthousiast! De app werkt prima! Een aanrader.

Ingrun - 07-09-2020 11:26

Het concept was heel tof. De activiteiten waren goed voor onze doelgroep. Ik stoorde me wel aan de taalfouten in het draaiboek en op de uitnodigingen. Verder stond er ook een grote fout over de speluitleg van een van de eerste opdrachten. Dit was copy-paste van de vorige opdracht. Hopelijk wisselen de opdrachten om de paar maanden want het was voor herhaling vatbaar.

Reactie Locohippo: Oei... we hebben onlangs een hele nieuwe lay-out voor het draaiboek gemaakt, denk dat hier iets in misgegaan... We gaan dit zo spoedig mogelijk nakijken. Bedankt voor je feedback, dat houdt ons scherp! 👍

Rens - 06-09-2020 21:34

Wat een fantastisch “wie is....-feestje”. De kinderen hebben (en wij zelf ook) hebben ervan genoten. Dank je wel

Chantal - 05-09-2020 22:26

Wat een fantastisch draaiboek!
We kunnen niet wachten om het feestje te geven 🤩

Kristel - 30-08-2020 21:03

Super leuk thema feestje, waar je zelf een eigen draai aan kunt geven. Was zeker geslaagd.

Elise - 23-08-2020 12:03

Super gaaf feestje gehad! Het draaiboek is heel duidelijk en compleet. Wel even goed doorlezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maar aan werkelijk alles is gedacht. Uitnodiging, brieven voor de mol en de kandidaten, gave spellen en een super ontknoping. De app maakt het helemaal af! Alle kinderen vonden het geweldig!

Petra - 15-08-2020 08:01

Heel leuk feestje gehad met 7 10- en 11-jarige meiden. De opdrachten vergen nog best wat voorbereiding, maar met het draaiboek en alle ideeën die worden gegeven is het heel goed te doen om dit feestje voor te bereiden. De meiden hebben erg genoten!

Suzanne - 28-07-2020 11:33

Wat een compleet en uitgebreid draaiboek. Het is met zoveel creativiteit en plezier in elkaar gezet door de makers. Letterlijk het hele plan, van A (idee) tot Z (wat je zegt) is voor je uitgeschreven. Ik wil niet weten hoeveel uren tijd daar in is gaan zitten. Ongelooflijk! Zoveel werk!
Als je een vraag/ opmerking hebt, krijg je snel en duidelijk antwoord. Ik begreep even iets niet, maar werd echt direct geholpen. Super service.
Het uitwerken (om het uit te voeten voor het feestje) van het draaiboek, kost echt tijd, dus houd daar rekening mee. De app is echt superleuk!! Dat maakt het helemaal af. Leuke vragen die je kan toevoegen: wat at de mol? In welk team zat hij/ zij. Je hebt zelf de laatste hand om er een nog persoonlijker feest van te maken. Echt een perfect draaiboek. Heel blij mee geweest. Staat garant voor pret voor 10!

Sjoukje - 24-07-2020 19:15

Het was weer een superfeestje! We hebben het zowel deze week als twee jaar geleden georganiseerd. De vorige keer met 6 jongens van 9, nu met 8 meisjes van die leeftijd. In allebei de gevallen was het een groot succes!

Détje - 22-07-2020 09:41

De opdrachten vergen nog wat voorbereiding, maar de uitleg is duidelijk en de opdrachten leuk. Super fijn om dit draaiboek te hebben. Ik had het zelf niet zo kunnen verzinnen :-)

Inge - 17-07-2020 11:12

Heel leuk voor kinderfeestjes. Draaiboek zit goed in elkaar. Molboekje, jokers, de test en resultaten maakt het compleet. Snelle reactie op vragen.

David - 15-07-2020 13:59

Feestje was een succes met mooie herinneringen voor deelnemers (9-10 jr) en ouders. Met een zeer intensief proces van voorbereiding tot uitvoering. De app is geweldig, de handleiding biedt een leidraad maar de kwaliteit laat best veel te wensen over. Nu moesten we toch wel regelmatig zelf het wiel uitvinden, bijv door een goede brief te schrijven en betere uitleg te geven bij spelen en ontbrekende ontwerpen toe te voegen. Het duel flopte doordat de eerste de beste kaart de winnaarskaart bleek. Ben je 2 uur bezig met voorbereiding omdat er geen sjabloon is van die kaarten en je dus alles zelf moet ontwikkelen en dan is het direct klaar. Met het seinspel is het belangrijk om iedereen in een team een taak te geven zodat iedereen betrokken blijft. Het uitbeelden hebben we weggelaten omdat dan steeds 1 team niks staat te doen.

Jeanine - 14-07-2020 13:31

We hebben dit feestje gedaan voor mijn dochters 10e verjaardag met 9 kinderen in totaal waarvan het merendeel 9 á 10 jaar was, maar ook grote broer van 12 en zusje van bijna 8 konden prima meedoen. het was een heel erg geslaagd feestje. De kinderen vonden het super, ook degenen die Wie is de Mol niet kenden.
Het draaiboek is heel duidelijk en biedt voldoende variatie, de opdrachten kosten niet zo heel veel tijd in de voorbereiding. Wij hebben de ja/nee zoektocht, het stilleven en het seinenspel gedaan. Leuke afwisseling van binnen en buiten en afwisseling en actief en rustig. De opdrachten tijdens het eten waren een groot succes en zorgden voor veel hilariteit.
We hebben zelf nog een opdracht toegevoegd, gebaseerd op wie is de mol 2019. De kinderen kregen negen vragen waarbij ze steeds per vraag het antwoord op een briefje moesten schrijven. Om de beurt mochten ze kiezen of ze hun eigen antwoord wilden voorlezen of dat ze alle antwoorden een plek naar links of alle antwoorden een plek naar rechts wilden laten doorschuiven. Degene met het meeste goede antwoorden aan het eind van het spel, won een extra joker. Ook dit was een groot succes.
Al met al echt een top feestje (net zoals Missie X een aantal jaren geleden overigens, was ook een groot succes).

Inge - 12-07-2020 22:34

Wat een leuk feest hebben we gehad!
Met 9 kinderen van 9 en 10 jaar was het een erg geslaagd feest. Het draaiboek is heel duidelijk maar biedt ook ruimte om zelf je eigen draai eraan te geven. Wij hebben het ballonnenspel, een foto speurtocht en een opdracht met Lego gedaan (tip uit een review van hier). Het was super, vooral de opdrachten tijdens het eten en de vragen En ontmaskering in de app waren een succes.
Ook de service is erg goed, steeds heel snel de benodigdheden ontvangen, zelfs in de avond en in het weekend! Heel erg fijn, bedankt!

Karin - 12-07-2020 08:56

Wat een tof feest heeft onze dochter (10) gehad met dit 'wie is ? feest'. Alle meiden gingen er helemaal in op. Sommigen die het nog nooit gezien hadden zijn van te voren een seizoen gaan kijken en ook helemaal een molloot geworden 😊.
Het draaiboek is heel compleet, wij hebben het ballonnen spel, seinenspel en ja/nee verstoppen gedaan. Vooral die laatste vonden ze fantastisch. De mol kon bij het ballonnen spel helemaal los gaan. Maar ook bij het seinenspel. Fijn dat de brieven voor de mol en kandidaten al helemaal klaar zijn. Dat scheelt in het werk.
Verder ontzettend leuk dat je alles mag houden (jokers, vrijstellingen , boekjes) en hebben wij alles geplastificeerd (geld, seinenkaarten etc) zodat we in de toekomst alleen nog de app hoeven aan te schaffen om het nogmaals te spelen. Want dat willen ze wel!!
Ook de service supergoed. Wij waren een beetje laat met de code aanvragen voor de app (avond van te voren) maar kreeg deze keurig een paar minuten later toegestuurd op vrijdagavond. Super bedankt!

Ilja Lohmeijer-Korenstra - 10-07-2020 10:05

Wij hebben het draaiboek van het Wie is de Mol feestje van onze dochter (9) gebruikt. Het draaiboek is super compleet en heel erg duidelijk omschreven. Je krijgt veel tips en er is voldoende ruimte om ook je eigen draai nog aan het feestje te geven. Het organiseren van het feestje was best wat werk, maar met ontzettend veel voorpret! En door de goede uitleg stap voor stap is het organiseren totaal niet moeilijk! Het feestje was in één woord geweldig! De kinderen hebben genoten en praten er nog volop over na. Echt een aanrader! Door de app met de test en de jokers te gebruiken leek alles nog echter enn was de spanning om te snijden op het eind

Annemieke - 07-07-2020 18:05

We hebben een erg geslaagd feestje gehad met 6 meiden van 11 jaar. Het draaiboek was uitgebreid. Wel veel voorwerk nodig, maar dat mocht de pret niet drukken. Vooral de Jokers en de app zijn een leuke toevoeging en maken het spel spannend.

David Devooght - 07-07-2020 17:00

We hadden een fantastisch verjaardagsfeestje voor de zesde klas van de Basisschool, dankzij “Wie is”.
Ik dacht dat de kinderen het flauw gingen vinden, maar alles behalve! Iedereen super enthousiast!
Vraagt inderdaad wel wat voorbereiding, en een goede “Mol” kiezen is cruciaal!
Bij ons was het spannend tot het laatst!
Ons Filmpje: https://youtu.be/gCv7foh_ou0

Heel veel dank aan de ontwerpers voor dit Fantastische draaiboek, uitgewerkt tot in detail en genoeg plaats voor eigen invulling.
En dit alles voor zo’n lage prijs! Top!

Annette Visser - 06-07-2020 15:04

Erg duidelijk en compleet, ook heel handige bruikbare tips van mensen die het feestje al een keer gegeven hebben!

Thomas - 29-06-2020 14:47

Erg leuk spelpakket, werkt goed met de app. Kids vonden het fantastisch.

Anita - 29-06-2020 09:33

Mijn dochter, haar vriendinnen en ik hebben genoten van dit feestje. De voorpret was al enorm en door de uitgebreide informatie konden we eruit pikken wat we wilden gebruiken. Het kostte inderdaad wel wat voorbereidingstijd, maar dat was het meer dan waard. De app met de test (die we in een aparte donkere kamer met muziek lieten invullen) en de ontknoping waren geweldig.

Bianca - 29-06-2020 08:25

Voor de 2e keer een Wie is de Mol feestje gedaan. Het vraagt wel even wat voorbereiding, maar dat is het dubbel en dwars waard. Al vanaf de 1e uitnodiging zijn de kinderen in de ban van het spel. Heel erg leuk, en met de echte test en ontknoping spannend tot het laatste eind.

Inez - 28-06-2020 19:42

Gezellig feest gehad met 6 meiden van 11 en 12 jaar. Draaiboek is erg duidelijk. Wel wat voorbereidingstihd nodig voor o.a. de foto's bij het Straatpraat spel. Heb ook molboekjes, jokers en vrijstellingen via de site gekocht. Dit vonden de meiden super en maakt het spel ook echt!

Monique - 26-06-2020 20:31

Ons eerste kinderfeestje ooit thuis. Dankzij het duidelijke draaiboek en tips was het heel makkelijk om zelf te organiseren. De meiden vonden het super leuk en hebben genoten.
We hebben 3 spellen gedaan maar zijn wel bezig geweest van 15.30 tot 19.45 uur, dus we liepen maar een beetje uit 🤔

Phebe - 22-06-2020 13:49

Super leuk feestje gehad. zat goed in elkaar. Met name met de app was het de ontknoping heel spannend. De meiden noemde het feestjehet allerleukste feestje wat ze ooit gehad hadden ! dankjewel voor het mooie product.

Heleen - 21-06-2020 18:24

Draaiboek was super compleet met ook leuke reviews van anderen waarbij je ook weer leuke ideeën vandaan kon halen!
En app is fantastisch en werkt ook heel eenvoudig!

Josien - 16-06-2020 14:25

Fantastisch feest gehad met 11 kinderen van 8-10 jaar waar nog lang over nagepraat zal worden. Zelfs de ouders op verzoek mee laten genieten tijdens de opdrachten en mee laten speuren naar de mol alsof er een live 'moltalk' uitzending gaande was via whats app :-) Het draaiboek zit supergoed in elkaar, veel voorbereiding nodig maar ook daar hebben wij als ouders samen veel voorpret aan gehad. Erg leuk ook om tijdens het eten nog de geheime opdrachten te doen. Stilleven en zoekopdracht gedaan, en zelf nog een lego bouw opdracht in 3 groepen met walkie talkies toegevoegd en een telefoonopdracht (met een cijfer dat ze bij aanvang allemaal kregen en uiteindelijk een telefoonnummer bleek te zijn in de goede volgorde). Zelf jokers gemaakt van sjoelschijven, molboekjes, een groen T-shirt met mol logo en winnaar/mol erop als prijs.
Super dat jullie app het zo echt maakt en erg leuk en gemakkelijk om zelf de vragen toe te kunnen voegen van de extra opdrachten. Bedankt locohippo, we komen zeker nog eens terug!

Ingrid - 07-06-2020 19:36

Was een erg leuk feestje! 8 kinderen van 9 jaar. Gezien de leeftijd had ik de verborgen aanwijzingen eruit gelaten. Zoekopdracht was erg lastig. Verder de ballonnen en stilleven gedaan, waren super! Draaiboek zat goed in elkaar hoewel ik eerst in de war was tussen samenvatting en uitgebreide versie want veel info dubbel. Wij doen altijd feestjes thuis en de voorbereiding vond ik evenveel tijd kosten als anders dus prima. Tijdsindicatie van 4 uur liep uit naar 4.10 uur dus perfect! Enige was het opstarten, kostte bijna een uur door uitleg en uitpakken kado's dus kan iets meer tijd voor ingepland worden. Eindelijk een goed feestje en inspiratie voor een feestje thuis, heel fijn. Echt super bedankt, wij komen nog op jullie site terug!

Mieke - 07-06-2020 10:07

We hebben een heel leuk feestje gehad. De spellen werkten goed, maar we waren na 2 uur echt door onze 3 spellen heen. We hadden toen ballonnen, het seinen gedaan (Met 6 in plaats van met 3 woorden) en het 'zoek de verschillen' gedaan. We hebben toen snel nog het zoekspel toegevoegd, was ook leuk.
Bij de beschrijving van het seinenspel staat dat je met 2 teams bent, maar je bent met 3 teams, dat klopt niet helemaal. Wij hadden ook voor alle teams de seinen-voorbeelden geprint. Zo kon de uitbeeld-groep meekijken of er goed geseind werd, dat was eigenlijk heel leuk.
Ik vond de inhoud van het draaiboek super. Doordat in de samenvatting en het echte draaiboek ongeveer dezelfde info staat, vond ik het soms lastig dingen te vinden, ook omdat het niet doornummert, maar verder prima.
Groet! Mieke

Froukje Janssen - 21-05-2020 10:00

Fantastisch feest gehad! Het voorbereiden was veel werk (let op er moet veel geprint worden) maar ook heel erg leuk om te doen! Ik had er zelf ook super veel zin in haha. Draaiboek zit goed in elkaar. Er kwamen 8 kinderen van groep 5 en 6. Achteraf zeg ik dat kinderen van 7-8 jaar misschien nog net iets te jong zijn om het spel echt te begrijpen, maar evengoed deden ze enthousiast mee, ook al kenden niet iedereen het spel. Bij aanvang van het feest hadden we de poort van de tuin versierd met groene balonnen, een canvas doek (Action) groen geschilderen met in het zwart het 'de mol' teken, en op een geluidsbox dé toepasselijke intromuziek van Wie is deMol. De spanning zat er al meteen goed in! We hebben 4 spellen gedaan, en dat was prima te doen. Vooral de laseropdracht (maar dan met waterpistool) in het bos was het hoogtepunt. Het feest heeft in totaal 5 uur geduurd, Het was heel intensief maar echt een topfeest. Onze zoon, de jarige, was zelf de mol, en het leuke is dat hij in het begin iets te opvallend molde waardoor hij verdacht werd, maar bij de test werd hij door niemand als mol genoemd.
Kortom iedereen was enorm enthousiast, een absolute aanrader!!

Esther - 28-03-2020 19:03

Draaiboek ziet er super goed uit,
Door de Corona hebben we nu wel extra lang de tijd om voor te bereiden.. het kinderfeestje is verzet... 🙈

brink - 19-03-2020 12:44

het zit goed in elkaar, we hebben ook veel lol gehad aan het maken van alles. mijn dochter heeft bijna alles gemaakt ondanks dat ze niet wist waarvoor het was. dit is echt een aanrader voor een volgend feestje

Annelotte - 16-03-2020 21:33

Het kost wel aardig wat voorbereiding (lees voorpret), maar dat is het zekergesteld. Met 8 kinderen van 9 en 10 jaar gespeeld en gerbera’s een groot succes.
Voor de opdracht met het stilleven hebben we de Mol een schilderij laten maken. Daar had ze zelf een geheime aanwezig in verstopt. Het was een schilderij met streepjes en zij had ook gestreepte kleding aan.
Zeker een aanrader!

Rian - 10-03-2020 20:36

FANTASTISCH feest! Gespeeld met meiden van 10 - 11 jaar!
Mijn dochter wilde graag alle meiden van haar klas uitnodigen en nog 3 vriendinnen van haar team.
Met een club van 14 meiden een super TOF feest gehad. Inderdaad, de voorpret begon al bij het maken van de uitnodigingen en deze samen met de vragenlijst bezorgen bij de vriendinnen.
Ik vond de voorbereidingen leuk, maar ook erg intensief, ben dan ook een controle-freak ;-)
Op school en op haar sportclub werden er al snel clubjes gevormd en veel gespeculeerd. 12 van de 14 meiden wilde dolgraag de Mol zijn...we hebben besloten om deze beslissing uit handen van onze dochter te nemen, en wij (ouders) hebben geloot wie de MOL werd. De MOL was niet 1 keer verdacht …
kortom; complimenten voor het fantastische spel MOL. We hebben ook de APP gebruikt, geweldige mooie aanvulling op het geheel!
In verband met de grote van de groep gekozen voor de variant zonder vrijstellingen en zonder jokers.
3 spellen gespeeld van het draaiboek gespeeld en ik had 5 spellen in the pocket. We kwamen niet aan alle spellen toe!
De meiden wilden graag na ieder spel overleggen met de andere kandidaten en dat vonden ze al super leuk.
We hebben het seinenspel, ballonnenspel en geheime opdrachten gedaan. Daarnaast heb ik zelf nog een foto spel ingevoegd ( gevonden via Pinterest). Dit was fijn zodat de meiden ook nog even lekker op pad konden :-)
Ik heb zelf notitieboekjes en pennen aangeschaft en 2 prijzen tasjes gemaakt voor de Mol en de winnaar van de test.
Het was een geweldig FEEST! van vele ouders leuke reacties ontvangen omdat hun dochter vol enthousiasme thuis kwam.

Anne - 08-03-2020 08:00

Heel fijn en duidelijk draaiboek. Het feestje was met 10 8/9-jarigen en ze vonden het geweldig. We hebben het ballonnenspel gedaan, groepsfoto, fotospeurtocht en lego bouwen. Ik had zelf een fotospeurtocht bedacht. Op 5 plekken hadden we geld verstopt en daar een foto van gemaakt. Elke keer moest een groepje van 2 op zoek naar het geld. Zij zagen niet de foto, maar kregen via de walkie talkie door waar ze het geld konden vinden. En binnen 5 minuten moesten ze terug zijn. Dit vond iedereen het leukste spel.
De opdrachten tijdens het eten waren ook erg leuk. En de test was geweldig. We hebben er op het laatste moment nog vragen aan toegevoegd van de opdrachten zelf.
Mijn zoon was bang dat een feestje thuis niet leuk zou zijn. Maar na afloop was zijn reactie: dit was het leukste en gaafste feestje ooit!

Mirjam - 03-03-2020 21:11

Super en goed bruikbaar!!

Petra - 29-02-2020 09:18

Topfeestje gehad!
Van tevoren heb ik de kinderen een vragenlijst in laten vullen (wat is je lievelingsdier etc.) via Surveymonkey. Aan de hand van deze antwoorden kon ik de Test goed voorbereiden.
Zodra de kinderen in de auto stapten richting feestje, begonnen de verdenkingen al. Na ontvangst van het molboekje waren alle kinderen druk aan het schrijven, geen tijd voor gebak! 😉
Drie spellen gedaan: ballonnenspel, nerfgamen, seinenspel.
De jarige wilde wel patat eten, maar uit de vragenlijst kwam dat iedere lievelingseten pizza was. Dus het werd zelfgemaakte pizza. Een succes!
De app was de kers op de taart!

Wat doen we volgend jaar? 🤔

M. Van Herwijnen - 16-02-2020 18:53

Super duidelijk en uitgebreid. Je wordt al enthousiast als je alles leest en wilt gelijk aan de slag.
Bij benodigdheden seinenspel mogen de vlaggen ernog wel aan toegevoegd worden.
Het zijn leuke spellen. Iedereen was super enthousiast. Seinenspel, ballonnen spel, ja/nee zoektocht en stilleven gedaan. Ook de opdrachten onder het eten(cakejes) gedaan. Van 13.00uur tot half7 met pauze, eten en drinken uitreiken en test erbij.

Micolette - 16-02-2020 18:38

Het is een goed en duidelijk draaiboek, neem inderdaad de tijd om je in te leven en wat extra elementen toe te voegen maar dan heb je ook een spannend feestje van begin tot einde. Wij hebben met 11 meiden (11/12 jaar) het feestje gedaan. Ballonnen, seinenspel , ja /nee zoektocht en stilleven. Totaal heeft feestje daarbij 4 uur geduurd. Bij de ontvangst hadden we een plak cake met daarover groene fondant en een vraagteken met rode dropveter. Te eten met vorkje of lepel, dat was gelijk weer een vraag voor de test. (was goede tip uit andere recensie). De spellen vonden ze geweldig. Ook hier was de jarige de mol en ook al werd ze soms overmoedig en wilde ze teveel aanwijzingen geven en sturen toch had niemand haar door en was ze door niemand genoemd als de mol. Een van de meiden zei ik wilde dat wij thuis ook eens zoiets doen jullie doen dit altijd en dat is veel leuker dan ergens heen gaan. Kortom compliment voor jullie draaiboeken want dit is inderdaad, na Missie X en Don Pardon, al de derde en het is altijd goed verzorgd, leuk om voor te bereiden en originele feestjes!

Irene Messelink - 10-02-2020 21:20

We hebben een fantastisch feestje gehad!
Ik ben echt zeer tevreden over het draaiboek. Alles staat er zo duidelijk en uitgebreid in beschreven, en het is zeer compleet. En wat een gave ontknoping zo, op de laptop! Ik had de stoelen in twee rijen gezet, net als op de executie bij het tv programma, en wat was dat spannend voor ze. Na de ontknoping en het noemen van de winnaar hadden we nog even tijd om de mol haar molstreken te laten vertellen. De emoties die hierbij los kwamen waren echt prachtig om te zien.
Kortom, ik heb genoten van het geven van dit feestje. Het was veel voorbereiding, maar tijdens het feestje was de sfeer zo positief, dat het de voorbereidingen ook meer dan waard was. Hartelijk dank voor het maken van dit fantastische draaiboek!

Chantal - 09-02-2020 21:53

Een geweldig feestje achter de rug. Super handig draaiboek. Met aanvulling van het feestpakket, was het helemaal top. De kinderen waren druk in de weer met hun molboekjes, iedereen maakte zich verdacht en........de mol werd niet geraden! Echte aanrader!!!!

Linda - 03-02-2020 22:45

Onze dochter heeft met 11 vrienden (meisjes en jongens) van 10 en 11 jaar een geweldig feestje gehad. Ze hebben de ja/nee zoektocht en het stillevenspel buiten gedaan en daarna het ballonnenspel binnen. De geheime opdrachten tijdens het eten waren ook heel leuk. Ze vonden het prachtig om de test op de iPad te maken. En de spanning op hun gezichtjes tijdens de ontmaskering..geweldig! We hebben ook veel aan de tips van andere ouders op deze site gehad. Ideeën voor een taart en prijzen voor de winnaar en de mol bijvoorbeeld. Het draaiboek (met alle bijlagen voor o.a. uitnodigingen en geld) is heel goed en duidelijk. En de app zorgt voor een hele grote kers op de taart. Van de andere ouders kregen we terug dat hun kinderen vol enthousiaste verhalen thuis zijn gekomen.

Laura - 01-02-2020 16:40

Uitgebreid en goed doordacht. Echt een geweldig feestje gehad, iedereen was enthousiast.

Anita - 29-01-2020 10:04

Geweldig feestje! Alles was in stijl met het volledige feestpakket. Dit én de vragenlijst en ontmaskering op de Ipad maakten het feest compleet. We waren 10 jongens van 9-10 jaar. Allemaal van begin tot eind geboeid. De opdrachten duurden allemaal ongeveer een half uur. We deden het ballonnenspel, de lasergameopdracht met nerfpistolen, een aangepaste ja/nee zoektocht in huis (met verborgen geldkistje en cijferslot, ook een aanrader) en het seinenspel. Het laatste spel vonden ze erg moeilijk, moet je in spiegelbeeld uitbeelden of niet? Handig om vooraf goed over na te denken. Zelf ook veel tijd gestoken in de voorbereiding, maar dat vond ik persoonlijk ook erg leuk. Het draaiboek is een hele goede leidraad.

Els - 28-01-2020 21:19

We hadden een superleuk feestje met 6 12-jarigen. Ik had de opdrachten wat aangepast maar ondanks een januari jarige, konden we toch 2/3 van de activiteiten buiten laten doorgaan. Zelf had ik er best wel nog wat tijd in gestopt maar het is zeker een aanrader. De kids waren enthousiast vanaf het begin. Ook de vragenlijst op de Ipad en de ontmaskering waren superleuk. Een aanrader voor een leuk 'thuisfeestje' dat net dat beetje anders is.

Yvonne - 12-12-2019 07:58

In 1 woord, heeeeel goed draaiboek, geweldig feestje gehad! Het draaiboek zit erg goed in elkaar. Wel goed de tijd voor nemen, nog best wat voorbereidingswerk, maar dat vond ik alleen maar leuk om te doen. Onze jarige job was de mol. Wij hebben het ballonnenspel, ja/nee-zoektocht en stilleven gedaan. Was precies goed met 3 spellen. De geheime opdrachten tijdens het eten zorgde ervoor dat het spel door bleef gaan, helemaal totaal het einde. Het duel was ook erg leuk om erbij te doen. Bij de ja/nee zoektocht had ik iedereen een plattegrond gegeven met het gebied waarin ik verstopt zat met enkele andere kandidaten. De molboekjes werden tussendoor goed gebruikt om vanalles van iedereen te weten te komen, geef daar ook tussendoor genoeg tijd voor, voor bontjes, om vragen aan elkaar te stellen. Steeds verdwenen er weer een paar kinderen naar een stil plekje om elkaar uit te horen. Erg leuk hoe iedereen zich helemaal inleefde tot aan het eind. De test aan het einde maakte het feest helemaal af, de muziek, test, jokers inzetten, aparte ruimte, stilte, spanning, dingen opzoeken in je molboekje. Helemaal top! Wij hebben het feest met 7 kinderen gedaan tussen 9 en 11 jaar. De winnaar kreeg de rol Geld voor in de pot. Hilarisch! Grote aanrader dit feest. De jokers zien er ook zo echt uit, alsof ze in een echt programma Wie is de mol zaten. De test vergrootte dit effect!

Annemiek Timmerman - 09-12-2019 13:38

Wat een succes! De kinderen waren laaiend enthousiast. Deden allemaal leuk mee. Er werd volop geschreven in het Mol boekje en bondjes gemaakt.
Wij hebben het ballonnenspel, het Ja/ Nee zoekspel en het Seinen spel gedaan. Voor het seinen spel moesten we improviseren omdat het toch al snel te donker werd. Dit hebben we gedaan met lampjes (fietsverlichting) extra leuk en extra moeilijk. Ook hier was de jarige job de Mol. Hij zat helemaal in zijn rol en ondertussen had niemand hem in de gaten.
Je moet echt even de tijd nemen om je goed in te lezen, zodat je het jezelf helemaal eigen maakt. Het draaiboek is een heel goed kapstok en biedt daarnaast ook ruimte voor eigen creativiteit. We hebben zelf jokers gemaakt van houten ronde schijven met daarop de letters Wie is de MOL gebrand. De woorden die ze moesten seinen waren MOL KAST en HINT. In de kast had ik de brief van de Mol tussen een stapel post gedaan. Op een andere kast had ik met een geheimschrift pen geschreven C is de MOL. Achter op de pen zit een lampje waardoor de letters zichtbaar werden. De winnaar heeft zo'n geheimschrift pen gekregen. TOP feestje, wij zijn heel tevreden, bedankt

Anne - 29-11-2019 23:58

Was een top draaiboek! En app maakte het helemaal af. Wel wat voorbereiding maar een topfeestje hierdoor gehad.

Natasja - 25-11-2019 10:34

Duidelijk draaiboek, de kinderen vonden het erg leuk en gingen helemaal op in het spel (inclusief mollenstreken, bondjes etc). Inderdaad wel wat voorbereiding maar als je daar rekening mee houdt is het ook erg leuk om te doen.
Wij hadden sjoelstenen gebruikt als jokers (rond mol-logo er op geplakt). Voor de winnaar briefjesgeld van chocolade (Jamin) en voor de mol de letter M van chocolade. Voor de overige kandidaten losse munten van chocolade. Zo was iedereen blij met de chocolade.
Voor de ontmaskering hadden we een filmpje gemaakt van de Mol waarin ze zei dat ze de Mol was (was echt hilarisch), en ook tussendoor hadden we filmpjes gemaakt (net zoals op tv) en dat achteraf teruggekeken met z'n allen. Dat zorgde voor veel napret. De muziek maakt het helemaal af (zoeken op Spotify naar muziek Wie is de Mol).
Kortom, echt een aanrader!

Josien - 23-11-2019 23:07

Zeer geslaagd feest! Fijn handboek, alles staat erin.
Nog een tip voor het geld:
Ipv ‘geld’ hebben wij bij so-low een boekje met €50 papiertjes en Sinterklaas chocolade geld gebruikt.
Hier hebben we ook voor de mol en de winnaar een pakketje van gemaakt.
Voor herhaling vatbaar!
Bedankt.

Judith Teensma - 19-11-2019 20:12

Het is een supergoede tool om voor het feestje te gebruiken. Boordevol mooie challenges. Uitkijken hoeveel tijd de ontknopingen kost - daar had ik me op verkeken. Via apple tv kan de app op tv worden getoond - extra spannend!

Vanessa - 18-11-2019 06:36

Het feestje was geslaagd. Best wat voorbereiding aan. Maar alles verliep zonder problemen dankzij het draaiboek. We hebben het balonnenspel gedaan. De mol heeft perfect gemold en heeft ze alle negatieve bedragen laten kiezen. Daarna zelf een fotozoektocht in de buurt gedaan. De kinderen moesten de huisnummers noteren van de huizen waar de foto's genomen waren en zo een som maken voor het openen van een schatkist met cijferslot op. De opdrachten tijdens het eten zorgden ook voor de nodige animo zonder dat het uit de hand liep. De kinderen zelf vonden het super dat ze de vragen mochten beantwoorden via de app en dat er een echte ontknoping was zoals op tv. Persoonlijk vind ik de ontknoping van de mol wat langdradig en zou ik meer opteren om het op dezelfde manier als de winnaar te doen. Dit vonden ze superspannend. Maar de app was zeer gebruiksvriendelijk, ook om de vragen op te stellen. Onze zoon (10) vond zijn feestje minstens even leuk als zijn feestje op locatie vorig jaar. En wil volgens jaar iets gelijkaardigs. Alle kinderen waren de dag erna ook nog heel positief op school. Bedankt, het was super.

Eveline - 17-11-2019 19:31

Wat een leuk feestje was dit! We hebben zelf veel lol gehad aan de voorbereidingen, hadden zelf opdrachten bedacht en de accessoires als jokers en molboekjes maken het echt af. Ook de app voor de ontknoping werkte perfect!
We hadden zelf nog folieballonnen gekocht met de letters M, O en L en als cadeau voor de winnaar hadden we bij de action een fotolijst gekocht met letters. Aan het begin een groepsfoto gemaakt, deze snel uitgeprint en in de lijst gedaan en als tweede foto een kaart van wie is. Daarnaast dan met de letters: ‘ winnaar wie is de mol 2019’. De mol kreeg 3 chocoladeletters (MOL) en was ook blij.
We hadden onze mol gevraagd vooraf een schilderij te maken (zoals in de Belgische mol van afgelopen jaar) en we hadden er zelf ook een gemaakt. De kandidaten moesten in twee groepen beslissen welk schilderij door de mol was geschilderd.

Angelique van Mierlo - 11-11-2019 09:36

We hebben een erg leuke middag gehad. Het kost wel wat voorbereiding, maar het is een leuk feestje en het draaiboek is heel duidelijk.

Cindy Van Eembeek - 10-11-2019 18:29

Leuk spel. De kinderen waren geboeid van begin tot einde en deden een voor een mee. Ongelooflijk hoe een kind van 10 jaar al zo goed de mol kan spelen. Er was er maar eentje die de verrader doorhad. De meesten hadden gegokt op degene die uiteindelijk de winnaar was dus ook hij had zich goed verdacht gemaakt. Ook goed te doen met een groep waarvan iedereen elkaar niet kent want daar hadden we wel even schrik voor. Ook de ouders hebben er plezier aan gehad maar het vergt wel veel van je vrije tijd vooraf om het spel goed te laten verlopen.

Tamara Nijenhuis - 30-10-2019 08:06

Duidelijk draaiboek en echt een topspel!

Linda - 28-10-2019 21:16

Super leuk feestje om met 12 kinderen te doen. De kinderen vonden het spannend en deden fanatiek mee. Ik ga het zeker vaker spelen.

Henk - 27-10-2019 17:13

Super leuke activiteit om met een groep kinderen te doen. De opdrachten zijn erg leuk. De app met de test en de uitslag is ook geweldig! De kids en ook de ouders vonden het super.

G Heerens - 20-10-2019 15:48

Leuk, compleet pakket.
De voorpret, was enorm.
Genoeg ideeën.
Een aanrader.

Asia Urbaniak - 18-10-2019 11:02

Het feestje voor 9-10 jarigen was een groot succes! Veel voorbereiding vooraf maar alles was heel duidelijk uitgelegd. De kinderen vonden het het beste feestje in de geschiedenis!

Ivar - 18-10-2019 10:30

Vijf dik verdiende sterren voor het draaiboek dat echt heel overzichtelijk in elkaar zit.
Eén tip; begin op tijd met de voorbereidingen! Wij zijn echt een paar avonden druk geweest om alles te regelen.

Komt ook omdat we veel extra's zelf hebben bedacht. Zo hebben we scrabble letters een paar dagen vooraf in envelopjes bij de genodigden langsgebracht, een dag later een mysterieuze brief met hints bezorgd en tussendoor nog een keycord met een Mol-boekje afgegeven. etc.
Zo hebben we de spanning vooraf enorm opgebouwd waardoor de jongens (10 jaar, groep 7) er de hele week al mee bezig waren.
Was heel veel werk maar we hebben erg veel plezier gehad en het feestje was echt fantastisch. Onze Mol deed het ook super goed en is door niemand ontmaskerd.
De ontknoping met de app op de iPad en de muziek keihard via een bluetooth box was echt de sensatie van de dag. Het was inmiddels donker buiten en met alle lampen uit werd het bijna spookachtig. Kortom een top feest!! Dikke aanrader!!

Inge - 07-10-2019 21:10

Fantastisch feestje gehad. Een groep van 12 enthousiaste 11 jarige meiden. Hun decibels namen we er graag bij ;-)
Wij deden het ballonnenspel (thuis), seinenspel en lasergame spel (in bos), opdrachtjes aan tafel (thuis).
We vonden ook zelf nog een opdracht uit die plaats vond in een boomgaard.
Spelletjes staan goed uitgelegd in het draaiboek. Een goede tijds planning vooraf is een must! (wij starten het feestje op een woensdag direct na school tot 17.30)
Wij kochten naast het draaiboek, ook de boekjes en jokers aan. De meisjes vonden het super leuk om in een echt molboekje nota's te nemen.
Het was voor hun ook een leuk aandenken aan het feestje.
Ze zagen in iedereen de mol, en zagen overal aanwijzingen. Ze gingen volledig op in de spelletjes en hun eigen zoektocht naar de mol.
De test en ontknoping op de I-pad zorgde voor heel wat spanning en hilariteit.
Achteraf nog veel leuke reacties gehad van ons dochter, van haar vriendinnetjes, en van hun ouders.
Een echte aanrader!

Ann - 01-10-2019 15:34

Super leuk feestje gehad. De mol deed het fantastisch en er waren maar 3 kindjes die de mol hadden gevonden. De kinderen vonden de opdrachten wel iets te kort. Alles mocht langer duren omdat ze zo enthousiast waren. Fantastisch hoe de kinderen meeleefden met de vragenlijst op de tablet. Ze waren zo ernstig. En onze winnaar was mijn zoon. Maakte het feest compleet... Aanrader

Ilse - 30-09-2019 20:58

Leuk en compleet draaiboek.
Al veel voorpret gehad. Feestje moet nog komen. Hopelijk vinden de kids het net zo leuk.

Hilde - 26-09-2019 20:24

Simpelweg een feestje om te doen. Zelf de uitnodigingen, jokers (minisjoelschijven) winnaarskaarten etc gemaakt. App makkelijk toe te passen

Andrea Poelstra - 25-09-2019 18:17

Echt heel leuk om te doen! De kinderen vonden het fantastisch. De voorbereiding met de brieven maakt de voorpret compleet!

Tineke - 24-09-2019 12:13

Wat was het een geslaagd feestje! Een aantal kinderen kenden het programma niet, maar ook zij waren net zo fanatiek als de rest! Er werden bondjes en 'fake'-bondjes gesloten, er werd geschreven in de boekjes, gefluisterd en 'legaal' gelogen ;-) . Ook hebben we de mol super in actie gezien! De test op de tablet maakte het natuurlijk helemaal af. Het draaiboek is zeer duidelijk. Ontzettend leuk!

Bieke - 31-07-2019 09:42

Wat een professioneel uitgedokterd draaiboek, echt alles staat erin, heel handig en heel leuk. Vraagt wel wat voorbereiding maar het is allemaal de moeite waard: super om te zien hoe de kids onmiddellijk elkaar verdenken, hoe iedereen anders reageert....heel geslaagd!

Laura - 22-07-2019 16:28

Erg tof kinderfeestje! Heeft wel een paar avondjes voorbereiding gekost maar was een groot succes! O.a. het ballonnenspel gedaan; ballonnen laten vullen met helium en zag er erg feestelijk uit! Ook de opdrachten ttv eten gedaan. Wij als ouders dachten dat ieder de opdracht goed had vervuld, maar we vroegen het de meiden en bleek dat de geheime opdracht niet bij iedereen onopgemerkt was gebleven. Werkte erg goed om het aan henzelf te vragen! Pakket middel erbij genomen en dat maakte het supermakkelijk en compleet; scheelt veel tijd! Meiden raakten thuis niet uitgepraat hoorden we. Al met al, aanrader!!

Susanne - 17-07-2019 08:47

Goed uitgewerkt spel! Het vraagt wel wat voorbereiding, maar het resultaat was erg leuk. De app is ook zeker een erg leuke toevoeging.

Helmy oomen - 15-07-2019 22:13

Duidelijk draaiboek vooraf. Snelle reactie via de mail op mijn vraag. Leuke opdrachten en goede suggesties om het praktisch te houden. Feest was erg geslaagd. De speciale app erbij maakte het helemaal echt.

Marielle - 15-07-2019 18:10

We hebben genoten van een superleuk feestje! Allemaal meiden van 11 jaar uit groep 7. Het draaiboek was heel goed uitgewerkt. Je moest er even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat. Echt leuk!

Natascha - 14-07-2019 22:35

Wat een super draaiboek zeg! De meiden hier vonden het van af het begin af aan erg spannend allemaal, en gingen er helemaal in op! Na elke opdracht werden de molboekjes tevoorschijn gehaald en bondjes werden elke opdracht weer opnieuw gesloten.
Ze hebben allemaal genoten (en ik des te meer)

Caroline - 13-07-2019 18:47

We hebben gisteren een fantastisch Wie is de Mol feestje gevierd. Dankzij het draaiboek verliep alles vlekkeloos en was het tot in de puntjes voorbereid. Ja, dat kost wel even wat tijd ( niet avond vantevoren beginnen), maar als “Molloot” had ik daar al ongelooflijk veel plezier in. Met grote pakket incl jokers en vrijstellingen erbij en de test via de app, was het helemaal af. We wonen aan het water dus er moest een bootopdracht in die ik zelf verzonnen had. Raadsel van de geit, kool en wolf die een voor een naar overkant moeten zonder dat iets of dier wordt opgegeten. Als extra moeilijkheid (voor als iemand het raadsel al jende) mochten kinderen allemaal maar 1x in bootje zitten. Groot en hilarisch succes.
Kinderen zaten helemaal in het spel met bondjes etc. Had 1 joker “verstopt” op de toilet met briefje dat de gelukkige vinder deze mocht meenemen maar dat dat de pot wel 500 euro kostte. Collectieve verontwaardiging toen dat uitkwam...
Kortom, zeer geslaagd feest!

Tamara - 12-07-2019 13:52

Helemaal compleet goed gedetaileerd

Karin - 12-07-2019 11:48

Wij hebben op 29 juni het Wie is de Mol feestje gevierd van mijn zoon. Hij is bijna 12 jaar. Zijn laatste feestje met zijn vrienden uit groep 8. Het was super geslaagd! Het draaiboek van jou is perfect uitgewerkt waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Het blijft natuurlijk best veel werk om het voor te bereiden maar het is echt de moeite waard. We hebben 3 opdrachten gedaan: balonnenspel, het spel met de plaatjes van etalages en het zoekspel met de teams. De mol heeft het heel goed gespeeld. Ik had vooraf een filmpje gemaakt waarin ik alle namen in een pot stopte en deed alsof ik blind de mol trok. Hierin zat ook al een verborgen aanwijzing. Iedereen trapte erin. En de test aan het eind is super echt! Mijn complimenten!

Noelle - 10-07-2019 22:50

Ik heb op 23 juni het kinderfeest gevierd van mijn dochter. We gingen een dag kamperen en hadden als aanvulling nog wat nodig om daar te kunnen doen. Ik kwam al zoekende het Wie is de Mol spel tegen op internet en heb het begin van die week besteld. Het draaibroek was meteen al binnen met uitgebreide informatie en toelichting om uit te werken. Ik ben wel ontzettend druk geweest met de voorbereidingen van de opdrachten. Daarnaast hebben we ook andere opdrachten toegevoegd en hadden zelfs tijd te kort om alle opdrachten uit te voeren. Je bent zo 2,5 uur minimaal druk met het spel. We hebben ook gebruikgemaakt van de app wat het extra leuk maakt. Dagen later hadden de kinderen het er nog over thuis, dit kreeg ik te horen van de ouders. Een echte aanrader!

Tonneke - 10-07-2019 20:07

Prettig draaiboek.
Goede tips.
Snelle service bij vragen per mail.
Ontzettend leuk feestje gehad!
Wel even wat tijd reserveren voor de voorbereiding!

Marita - 10-07-2019 17:20

Zeer uitgebreide informatie met vele handreikingen (zoals brieven voor deelnemers/mol, molgeld, seintekens met vlaggen, etc). Toch gaat er behoorlijk wat tijd zitten in de voorbereidingen van het WidM-feestje. Zelf hebben we dit draaiboek als startpunt genomen, maar we hebben wel onze eigen draai aan het feestje gegeven. Meer/andere opdrachten toegevoegd, zelf filmpjes gemaakt, e.d. Maar dat soort extraatjes zijn niet noodzakelijk om er een leuk feestje van te maken. We hebben ook gebruikgemaakt van de app en die is echt super. We hebben de resultaten met een beamer op een groot scherm laten zien. Net echt :-) We hebben ook een aanvullend pakket met jokers, uitnodigingen, ballonnen e.d. besteld: dus het feestje was helemaal af. En een groot succes!!

Agnes - 10-07-2019 17:12

Wij hebben een het wie is de mol feestje gegeven! Heel veel voorbereiding maar wel een erg duidelijk draaiboek! En het feestje was meer dan geslaagd. Iedereen was laaiend enthousiast en er waren zelfs kinderen die thuis zeiden dat ze zelf ook graag zo'n feestje wilden geven. De app met de ontknoping was echt superspannend. Een hele mooie toevoeging. Kortom als je tijd hebt voor de voorbereidingen is het echt een aanrader!

Barry Wensing - 06-07-2019 17:18

Het Wie is de Mol feestje van onze dochter is met achter de rug. En dat was erg leuk.

De voorpret vond ik zelf al geweldig. Alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden dankzij het draaiboek. En het feestpakket was top.
Mijn hoogtepunt in de voorbereiding was het briefen van de mol. Bij haar op bezoek gegaan, haar vader was er ook bij, en alles uitgelegd. Vond ze geweldig.

Het feestje zelf was superleuk. Zes meiden en twee jongens. Er werd druk genoteerd in het molboekje. En elkaar allerlei vragen stellen.

Niemand wist wie de mol was, totdat ik maar een beetje geholpen heb om de geheime aanwijzingen door ik bedacht had te vinden. Degene die deze vond was ook de uiteindelijke winnaar.
Het was echt een top feest.

Claudia A - 27-06-2019 20:32

We hebben een heel erg leuk meidenfeestje gehad met wie is de mol. Het vragen stellen met het mollenboekje in de aanslag sloeg erg aan. De test was fantastisch, vooral het muziekje. Dit muziekje mag overigens iets langer nu was het bij verschillende kinderen halverwege de vragenlijst afgelopen. Het was mooi om te zien dat ze zich lieten opjagen door het aanzetten van de muziek, geweldig. Als toeschouwer/ moeder heb ik ervan genoten.

Nagin - 23-06-2019 21:28

ik vond het goed maar als het al uitgeprint was zou het handiger zijn maar nu is het heel lastig maar heel leuke dingen in het pakket

Elize - 23-06-2019 11:46

Wat handig zeg!!! Hele leuke opdrachten, zeer duidelijk uitgeschreven en genoeg bijlagen om er een topfeest van te maken!
Dat bespaarde me veel tijd. Een echte aanrader!
Het blijft natuurlijk wel wat voorbereiding vragen, maar dat is meer dan de moeite waard.
De briefings vonden ze heel leuk en zo kwam de molsfeer er goed in ☺️.
De geheime opdrachten tijdens het eten vonden ze het leukste.
1 iemand die van de 10 meisjes heeft de mol kunnen raden.
De app met de vragenlijst vonden ze heel leuk en zeker het rode en groene scherm 😄!
De meisjes (11 jaar) vonden het een megafeestje! (En ik ook 😁!)

Liesbeth - 21-06-2019 12:03

Wat een geweldig leuk feest is dit!!! Wij hebben het feest gehouden voor 6 jongens en meiden uit groep 6. Vooraf middels de uitnodiging en een extra brief gevraagd aan de ouders om hun kinderen alvast een beetje voor te bereiden. En dat heeft gewerkt! Vanaf het begin werden er volop bondjes gesmeed en was eigenlijk niemand te vertrouwen. We hebben gekozen voor het ballonnenspel, het ja/nee spel en het Stilleven spel. Vooral het ja/nee spel was een succes! De mol werd uiteindelijk niet geraden. Nadat we verteld hadden wat de mol voor mol-acties had gedaan, riep iedereen natuurlijk: o ja, ik dacht al.... :) Het draaiboek is heel duidelijk in de voorbereiding. Zoals gezegd kost het inderdaad wat meer voorbereiding dan een feestje in het zwembad of bij Jump XL, maar het resultaat mag er zeker zijn. Een heel origineel feestje waar nog lang over nagepraat wordt :)

Martine - 20-06-2019 21:18

Vandaag het Wie is de mol feestje gehouden met 7 jongens uit groep 8.
Gekozen voor het ballonnenspel, Ja nee zoekopdracht en Straatpraat.
De jokers, vrijstellingen zelf gemaakt.
Ook zelf notitieboekjes gehaald.
Het draaiboek zit goed in elkaar en is een mooie leidraad die je door het feestje heen loodst. De Mol zat goed in zijn rol, waardoor het een groot succes werd, de test op het einde is natuurlijk geweldig! Ik raad iedereen aan om eens zo een feestje te houden.
Er ging wel veel tijd in de voorbereiding zitten. Maar dan heb je ook wat!

Daisy - 18-06-2019 18:58

Heel duidelijk! Goede instructies, zelf gemakkelijk aan te passen aan terrein/groep. Was voor mijn dochter een zeer geslaagd feestje! 🥳

Kristof - 16-06-2019 19:51

Super met dit draaiboek kan je in een minimum van tijd het spel in elkaar steken.
Echt tof.... de app mss nog wat uitbreiden zodat er op meerdere toestellen de vragen kunnen ingevuld worden!

Petra - 16-06-2019 14:01

Duidelijk draaiboek, kan niet fout gaan! Alleen is het wel heel erg veel om uit te printen!
Misschien leuker voor de app, Bij de uitslag van de mol wisten ze het al toen er nog 2 namen stonden. Het zou denk ik leuker zijn als het net als bij de winnaar na het wisselen van de namen op het scherm komt te staan!

Ilona - 14-06-2019 22:31

Fantastisch!
Het kostte wel wat uurtjes voorbereiding, maar dat was het plezier van de meiden meer dan waard.

Marga van Asten - 12-06-2019 10:13

Het feestje moet ik nog gaan voorbereiden, maar heb het draaiboek doorgelezen. Is duidelijk, maar vergt denk ik nog wel veel voorbereiding.

Suzanne - 09-06-2019 23:55

Het was heel gaaf. Een van de meisjes zei dat dit het beste feest ever was. Ik vond de voorbereiding veel werk, maar ook leuke voorpret. We hebben alle spellen gedaan, tijd zat want het was een slaapfeest. We waren van 16 tot 2330 bezig. De app is superspannend. We hadden 7 meiden van 11/12 jaar en de jarige was de mol. Niemand had het door, doordat we de enveloppen op de borden hadden gelegd, dus ze mochten zelf kiezen waar ze gingen zitten. Het lot zou het dan bepalen. In elke brief zat natuurlijk een kandidaten brief. Daarna in de tuin gaf ik ze een voor een tips, zogenaamd om de mol te vertellen wat hij moest doen. Dat maakte het erg overtuigend. Het was een topfeest, zou het zelf ook wel willen doen 😊

Linda Ruijter - 06-06-2019 15:29

Super leuk feestje.
Echt wel wat voorbereiding nodig, maar dat is ook wel heel leuk.
Wij hadden tijd over met 3 opdrachten.
Dus we hebben zelf nog een opdracht verzonnen.
De 7 jongens van 10 jaar hebben een topfeest gehad.

Claire - 04-06-2019 10:53

Ik schrijf niet vaak beoordelingen maar deze moet ik schrijven. Ik heb het draaiboek aangekocht met weinig verwachtingen, vooral dan omdat ik zelf niet zo goed ben in de organisatie van feestjes. Maar ik heb het boek goed doorgenomen, de to do’s overgenomen en het is super geslaagd (ik heb het bijkomend pakket niet gekocht lasterlijk wat geknutseld ). De kinderen waren 3,5 uur geboeid bezig en waren zeer benieuwd naar de ontknoping. De Mol is trouwens niet geraden ! Zoals door velen opgemerkt is een goede voorbereiding wel heel belangrijk en je hebt er zeker heel wat tijd voor nodig. Maar het is de moeite. Bedankt alleszins !!

Van Oevelen Wendy - 03-06-2019 20:32

Wij hadden een super leuk feest met 18 kinderen van 10 jaar! Door het goede draaiboek konden we op voorhand alles perfect plannen. De kinderen waren allemaal zeer enthousiast en ook de mol vond het schitterend!

Berkhout - 03-06-2019 12:21

Wij zouden in eerste instantie een heel ander feestje geven, door omstandigheden kon dat op het laatste moment niet doorgaan.... We moesten dus snel iets anders verzinnen... Ik heb toen dit feestje besteld op maandag. (woensdag was het feest al) en gelukkig kreeg ik alles snel binnen! Ik heb dit dus binnen 2 dagen kunnen organiseren! En door de duidelijkheid van het draaiboek was dit wel te doen! Uiteraard is eerder plannen natuurlijk beter dat scheelt enorm veel stress! Maar dit is echt mijn redding geweest! Het was een super gaaf feest en de kinderen waren enorm onder de indruk! Ook voor het kind wat 'de mol' is. zijn de opdrachten makkelijk en snel uit te leggen zodat hij of zij echt de mol kan uithangen! Zeker een aanrader! Wij hadden kinderen van 9 en 10 en dat was zeer goed te doen.

Met vriendelijke groet
Fam berkhout

Ann - 03-06-2019 11:36

Ook dit jaar een super leuk feestje gehad dankzij Locohippo. Na het clockdown feest vorig jaar, was ook "Wie is?" een schot in de roos. De 8 kinderen gingen erg op in het spel, was 1 grote uitgelaten bende, en bij momenten leek iedereen wel te saboteren. De mol (de jarige, 10 jaar) werd niet ontdekt dankzij de tip uit het draaiboek. Wij deden het ballonenspel, de ja/nee zoektocht buiten, een eetmoment met geheime opdrachten om jokers te verdienen (zonder de vrijstellingen) en sloten af met het stillevenspel. Er kruipt best wel wat voorbereidingswerk in dit soort feestjes, maar dat is het meer dan waard. Bedankt!

Mandy - 30-05-2019 19:54

Feestje voor jongens van 10-11 jaar.
Heel gaaf!!!
Absolute aanrader voor kids van die leeftijd.
Spannend!
En het begint gelijk met bondjes..... zo grappig hoe gebeurtenissen worden geïnterpreteerd ......
Heerlijk om te mogen observeren.!

Karin de Groot - 30-05-2019 13:20

Wat een super gaaf feest hebben wij gehad voor onze dochter die 10 is geworden. Ze wilde zelf heel graag de mol zijn, dus we hebben de tip uit het draaiboek gebruikt. We hadden een groep van 8 kinderen en hebben ons geheel aan het draaiboek gehouden. De tafel leuk aangekleed met zwart en groen. Mollenboekjes gemaakt en ook die op tafel gelegd. We begonnen met het ballonnenspel, daarna het stillevenspel op onze slaapkamer en als laatste het seinenspel. Dit hebben we op het schoolplein in onze wijk gedaan, want het was prachtig weer. Tijdens het avondeten hebben we ook de geheime opdrachten gedaan en het vrijwaringsspel voor de extra jokers (deze had ik zelf gemaakt van sjoelstenen met een printje erop) Daarna het stuk voor stuk invullen van de test via de app, echt super leuk om iedereen met spanning die test te laten invullen en daarna de ontknoping.... Iedereen zat op het puntje van haar stoel om te kijken of er een rood of groen scherm kwam. Niemand heeft bij ons de mol geraden, terwijl ze flink wat mollenstreken had uitgehaald. Er zaten 4 kinderen op een andere vriendin, omdat ze zelf haar molboekje open had gelegd met daarin de tekst.. Ik ben de mol...
Het was heel erg leuk om te zien hoe de kinderen zich inleefden in het spel, zelfs de kinderen die het in het begin niet helemaal snapten kwamen later helemaal los..
Echt een aanrader dit!!!

Linda - 30-05-2019 08:27

Wat een spanning deze middag! Kinderen waren zo enthousiast! Al was de voorbereiding veel werk, ik zou het zo nog eens doen! Kinderen waren tussen de 10-12 jaar.

Suzanne - 27-05-2019 19:22

Feestje voor mn dochter (11) en 8 vriendinnen. Was echt een te gek leuk feestje! Enorme aanrader. Met flinke voorpret door het draaiboek, die overigens heel helder is. De moeder van de mol kwam stiekem langs 's' avonds om de mol-brief te bespreken, al fluisterend haha, je raakt snel met het mol virus besmet.
Ballonnen spel gedaan, was leuke start. Daarna de zoek de groep opdracht, heel leuk maar grappig genoeg nog best moeilijk voor 11 jarigen om de juiste vragen te stellen. Maar daar hielp ik ze bij. Tip zou zijn om een kaartje met een afgetekend gebied mee te geven, dan zien ze direct de reikwijdte van die opdracht, bij mij bleven ze nl rondom onze straat lopen, terwijl de andere groep echt veel verder zat. Nou na deze opdracht was de mol natuurlijk 'in de andere groep' en werden er bondjes gesloten onderling. Het sein spel was ook geweldig leuk, ze gingen het natuurlijk in spiegelbeeld doen. We deden in drie rondes drie keer doorseinen A naar B en B naar C, de mo l had prachtig gemold hier. We hadden een Mol hint hierin verstopt, 1 woord was 'vijftig', een verwijzing naar Sarah die de mol was. Kids waren heel fanatiek, al kenden niet alle kinderen het tv programma, er werd zelfs al lopend over straat in de molboekjes geschreven. We hadden met papier en lege pindakaas potten zelf de twee potten gemaakt. Met een hint naar de Mol: de grootste pot was voor de mol zelf, want de Mol was langste meisje uit de klas. Ook grapjes gedaan met de ansichtkaarten van het spel: op de wc kaart neergezet met achterop: 'je denkt toch niet dat de naam van de MOL hier op staat toch? ' hihi.
Tot slot de app met de muziek die aangaat, een voor een de test invullen (vragen kun je zelf aanpassen, ook al zo leuk), briljant! super spannend en leuke ontlading daarna. Ook leuk: film ze 1 voor 1 voordat ze test maken met de vraag: wie denk jij dat de mol is...? Vonden ze hilarisch om achteraf te kijken, helemaal omdat maar 1 iemand de Mol doorhad en de duidelijke winnaar was. Tip: bij BOl.com kun je een klein houten molletje als sleutelhanger kopen, gaven we aan de mol met wat snoep.
meer dan geslaagd!

Liesbeth en Annelies - 27-05-2019 10:31

Wij hebben het spel de Mol (wie is?) gespeeld op het verjaardagsfeestje van onze dochters (2 beste vriendinnen die op 2 dagen van elkaar verjaren). 13 enthousiaste jongens en meisjes van 8 jaar stonden te popelen om eraan te beginnen. Dankzij het draaiboek hebben we de opdrachten goed in mekaar kunnen steken, soms een beetje aangepast aan hun leeftijd. We moeten er wel bij zeggen dat het een bende is die heel goed aan elkaar hangt en daarom is het goed gelukt om ze gemotiveerd te laten meespelen. Wij hebben het ballonnenspel, de zoektocht en het seinenspel gespeeld. Onze mol heeft dat super gedaan (wij hadden hem zonder veel in detail te treden 1 iets per spel gezegd waar hij kon op letten) want er heeft er hem maar 1 iemand uitgehaald die dan ook de terechte winnaar was (en door bijna iedereen verdacht werd de mol te zijn). Er kruipt inderdaad wel wat voorbereiding in dus op tijd aan beginnen is de boodschap. Maar het is leuk om te doen. En de app is super! Wij konden die zelfs via smartview op onze tv laten bekijken dus het was net echt! De test hebben de kinderen eerst op papier tegelijk ingevuld en wij hebben dan de redultaten in de app gestoken. Zowel de kinderen als volwassenen hebben er veel plezier aan gehad!

Merijn de Koning - 26-05-2019 13:19

Wat een ontZettend leuk feestje! De grens van 9 jaar idd aanhouden Maarten wat aanpassingen om het minder moeilijk te maken echt genieten!
Je moet er even wat tijd in stoppen maar hier werd er al gezegd leukste feestje wat ik heb gegeven mama! Dus dat wil zeker wat zeggen! In december is onze jongste jarig en gaan dan zeker kijken wat jullie daarvoor aanbieden!
OntZettend bedankt voor het leuke feestje en al jullie hulp tussentijds want ook daar waren jullie heel vlot in! Had ik een vraag werd hij vrijwel direct beantwoord! Top!

Denissen - 26-05-2019 13:14

Wat een super uitgebreid draaiboek. Heel duidelijk uitgelegd en wat een snelle service. In het pakket helaas de kaarten niet geleverd maar binnen een dag waren die ook nageleverd. Je hoeft maar te mailen en dezelfde dag heb je al antwoord.
Wij hebben het ballonnenspel, stilleven en een fotozoektocht gedaan. Ook hadden we het babyfotospel gedaan na het lezen van de reviews. Wat een leuke spellen en wat een duidelijke uitleg.
Wij hadden een erg goede mol die door niemand geraden was. De test maakt het aan het einde erg spannend voor de kids en was echt geweldig.
Dit draaiboek met een pakket is een echte aanrader!

Elles - 18-05-2019 22:31

Vandaag het Wie is? feestje van onze dochter (10 jaar) gehad. Het was ontzettend leuk, erg geslaagd! Het draaiboek is duidelijk en met de bijlagen heel handig. Daarnaast hadden wij het feestpakket Wie is? groot erbij. Perfect! En de app is ideaal, erg leuk! We waren bang dat het ontzettend veel werk zou zijn, maar dat viel erg mee. Ook voor niet creatieve mensen, zoals wij, is het erg goed te doen.
Met de verzending was het pakket zoekgeraakt, maar dat is allemaal erg netjes en snel op gelost door Locohippo, zodat de uitnodigingen nog op tijd de deur uit konden. Super! En uiteindelijk kwam het pakket alsnog.
Al met al hebben de 9 meiden en wij een ontzettend leuke middag gehad! Absolute aanrader!

Andrea - 16-05-2019 19:18

Duidelijk draaiboek met leuke spelsuggesties. Feestje was geweldig, we hadden een gemengde groep met kinderen tussen de 8 en 12 en ze hebben allemaal een heerlijke middag gehad. De geheime opdrachten gaven veel plezier, de test via de app maakte het helemaal af. Aanrader!

Lies - 16-05-2019 13:21

Wij hebben Wie is de Mol gespeeld op een vriendenweekend. Wat was het leuk! We hadden een groep kinderen en 3 volwassenen.
Je moet wel even de tijd nemen om het goed voor te bereiden, maar eigenlijk begint dan de voorpret al.
Het draaiboek is heel duidelijk en geeft goede suggesties.
Het allerleukst was het invullen van de test en daarna de uitslag via de app. Wat een spanning.....
Echt een aanrader.

Valérie - 15-05-2019 21:00

Floor had ook een super 'wie is?' feestje. Alle vriendinnetjes waren dol enthousiast. De mol werd ook hier niet geraden 🤪. Er was wel heel wat voorbereiding aan, dus de week ervoor het draaiboek doornemen was echt wel nodig. De afwerking van het draaiboek kan grammaticaal/grafisch beter maar los daarvan top voor de kids.

Franka - 14-05-2019 13:09

Vrijdag het Wie is de Mol feestje gegeven . Het was een super feestje !!! Mijn dochter kwam naar me toe toen het feestje nog gaande was en zei dat ze het zo onwijs leuk feestje vond !!!
Daar doen we het toch voor.
Ook leuk om te zien hoe fanatiek haar vriendinnen mee deden .
Aanrader !!!!

Hilde - 14-05-2019 09:51

Het was echt een geslaagd feestje. Het draaiboek is duidelijk. Alle kinderen (meiden van 11 jaar) deden super enthousiast mee tot het einde. De eindtest was echt heel erg spannend voor ze en niemand heeft geraden wie de mol is.

Ik had ook een taart bij de hema laten maken met de foto die ik van jullie kreeg en heb bij het kruitvat snoep geschept; alleen zwarte en groene snoepjes.

Het vergt wel wat voorbereiding maar dat was het zeker waard. Bedankt!

Tine Decock - 13-05-2019 22:54

Erg leuk feestje gehad! Duidelijk draaiboek, een aanrader!

Iris - 10-05-2019 20:15

Jeetje wat was het leuk! We hebben alles zelf gemaakt... Kinderen waren enthousiast.... En de mol (de jarige) is niet geraden...
Er zijn jokers gestolen, bondjes gemaakt...

En toen de test.... zuchtend de vragen invullen..... En dan de test....... Kinderen wisten het zeker wie de mol was..... Maar toch is de mol niet geraden😂

Super bedankt

Frida Dunnink - 01-05-2019 09:08

De kinderen hebben genoten van het feestje. De opdrachten vonden ze erg leuk. Wij hadden zelf jokers gemaakt van een dikke tak uit het bos.
De test op de laptop is echt super leuk!
Alles staat duidelijk in het draaiboek.

stefanie - 30-04-2019 18:17

goed gelukt. Wel veel studie werk vooraf.

S. Visser - 30-04-2019 11:14

En super leuk feestje gehad!
Hele goed beschrijvingen in draaiboek.
De kids vonden het geweldig! Vooral de test en uitslag op de laptop was erg spannend.

Peggy - 26-04-2019 12:12

Het feestje isnog niet geweest maar het draaiboek is geweldig! Dochter, vriendinnen en ik hebben er heel veel zin . Bij Ikea nog van die klittenbandhesjes en ballen gekocht voor de buitenopdracht, superleuk!

Emmy - 24-04-2019 10:01

Het was een TOP feest! Alle kinderen vonden het een geweldig feest en zelf beleefden we de spanning mee. Heel handig draaiboek, alles super uitgelegd! Top!

Ilse - 22-04-2019 21:15

Het feestje was geweldig geslaagd met dit draaiboek. Je moet op tijd beginnen, maar alles staat heel duidelijk uitgelegd waardoor de voorpret op zich al een feestje is. En met de app is het helemaal af. De kinderen vonden het fantastisch en wij hebben minstens net zo hard genoten!

Ingrid - 16-04-2019 12:19

Was weer goed geregeld. Vorig jaar clockdown gedaan en nu wie is? Wij hadden de mol zelf gekozen en vooraf ingelicht zodat ze thuis rustig kon bedenken hoe ze wilde mollen.

Alles zit in het draaiboek. Het inlezen kost even tijd, maar als je het zelf allemaal zou moeten verzinnen, ben je meer tijd kwijt. Ook de jokers en vrijstellingen zien er echt uit. Helemaal top.

Wij hebben de opdracht gedaan met de ballonnen, het stilleven (en dan allemaal dingen veranderd die met de mol te maken hebben) en de opdracht met de foto's. Deze staat bij de revieuws.

Wat ik jammer vond , is dat de bestanden van het geld PDF's waren. Wij wilden de geldeenheid veranderen in Kimmie's (Mijn dochter heet Kimberly) maar dit ging nu niet zo eenvoudig.

Lisbeth - 16-04-2019 11:25

Onze dochter is helemaal fan van het televisieprogramma 'wie is de mol' en dit feestje was dus echt voor haar weggelegd. De tips over hoe we haar de mol konden maken zonder dat de andere kinderen het door hadden werkten echt super goed. Ook heel fijn dat er keuze is uit meerdere spelletjes waardoor we diegenen die het beste uitvoerbaar waren tijdens ons feestje konden kiezen. De handleiding was echt top, ook de geschatte tijd was perfect. Het was ook fijn om de voorbereidingen samen met het feestvarken te kunnen doen.
Wij zijn fan van dit concept. Bedankt ook voor de goede service.

Tamara - 12-04-2019 21:28

Wat een geweldig feestje was het vandaag. Onze dochter ia helemaal fan van Wie is de Mol en heeft genoten. Ook de kinderen die Wie is de Mol nog nooit hebben gezien vonden het geweldig!
Dank voor het duidelijke draaiboek en het bijgekochte pakket! Ik zal jullie zeker adviseren!

Eefje Wensveen - 12-04-2019 10:59

Het was een heel geslaagd feestje. Het draaiboek was een perfecte handleiding en leidraad voor dit feest. Het pakket jokers en vrijstellingen en natuurlijk de molboekjes waren een hit bij de kinderen. Ik heb als ouder veel lol beleefd aan de voorbereidingen. Stille hints bedenken die vervolgens niemand door had, ballonnen vullen met plus geld en min geld. Ik heb het met veel plezier gedaan.
Ik had de mol van tevoren gevraagd. Hierdoor konden we veel hints verwerken. Op de groepsfoto vooraf gaat de mol groen gekleed en heeft ze een groene vingertop. De groepsfoto heb ik gebruikt in het stilleven spel door een lampje precies op de mol te laten schijnen. De kalender stond op de maand oktober (feestje was in april) want dat is de geboortemaand van de mol. Er hing een babyfoto van de mol tussen al onze gewone foto’s en er waren zelfgemaakte bedankkaartjes neergezet met op de achterkant een verwijzing naar de mol. Niemand heeft de kaartjes omgedraaid dus niemand had iets door....
De mol is dan ook door niemand ontmaskerd.

Kelly Eskes-Schoenaker - 11-04-2019 20:40

Superleuk opgezet... Zitten nu volop in de voorbereidingen en dat is al een groot feest... Klein weekje nog en dan kan ik jullie vertellen of de uitvoering net zo grandioos is...

Mirjam - 11-04-2019 12:18

Wat een succes! Fijn dat alles al tot in de puntjes is uitgedacht! Drie spellen waren precies goed op een middag met eten erbij. De kinderen hebben genoten van de spanning en vooral de test op de app maakte het af! Het spannende muziekje en de vragen maakten het net echt. Bedankt Locohippo, we zeggen dit voort....

Marjan - 10-04-2019 22:00

We hebben een erg leuk feestje gehad en met behulp van het draaiboek was het overzichtelijk om leuke spellen uit te kiezen en uit te voeren! Blij dat we hiervoor gekozen hebben.

Madelon - 10-04-2019 10:24

Wat een geweldig leuk feestje, we hadden het feestje met 8 meiden van 9 en 10 jaar. Onze oudste dochter van 12 presenteerde samen met een vriendinnetje, dus leidde alle opdrachten in en uit.
Het draaiboek met alle bijlagen was superduidelijk, we zijn ruim op tijd begonnen met voorbereidingen en alle teksten voor de 'presentator' duidelijk bij elkaar gezet. De kinderen kregen vantevoren de brief met vragen (Die hadden we wat aangepast, omdat de meiden elkaar allemaal erg goed kenden waren de vragen over de broertjes en zusjes wat overdreven ;-)). Een dag vantevoren hebben we we kinderen een brief gegeven of ze de mol waren of niet, de mol had uiteraard uitgebreide tips voor de opdrachten. Bij binnenkomst draaide de Wie is de mol-tune, dus iedereen was helemaal in de stemming. Twee kinderen kenden de Mol eigenlijk niet, maar die deden (grotendeels) toch lekker mee. En daar waar ze niet meededen werden ze dus ook direct verdachter voor de overige kandidaten.

Iedereen kreeg van ons een molboekje (action) en een pen, de jokers hadden we zelf gemaakt van krimpfolie :-). We hebben de foto-opdracht gedaan die iemand anders ook had voorgesteld, twee groepjes met ieder 8 foto's (vier goede en 4 andere babyfoto's), en verder het zoek de verschillen spel, de ja/nee zoektocht, het seinenspel en het spel met de ballonnen. Ook hadden we de opdrachten onder het eten gedaan. Tussendoor werd er ook driftig in de molboekjes geschreven...

Daarna de test en de ontknoping, spannend en echt superleuk om daarna te kunnen vertellen wat de mol (door twee kinderen geraden) allemaal gedaan had en welke geheime aanwijzingen we hadden gegeven. De initialen van de mol waren SS, er was een plankje boeken in de kast met alleen maar titels met een S, een rijtje boeken waarvan de beginletters de naam van de mol vormden, de mol had de groene pen, we hadden bij het zoek de verschillen spel een rijtje playmobilpoppetjes neergezet waaronder 'het gezinnetje' van de mol, met drie dochters, de te raden woorden waren Mol, Vis en Water (De mol voelt zich als een vis in het water)...sterrenbeeld van de mol was vis en ze zit op zwemmen. Enz.

De voorpret die we hadden over dit partijtje was echt geweldig, en ook tijdens het partijtje liep alles dankzij het goede draaiboek helemaal top. De kinderen hadden veel plezier en de mol was ook helemaal blij dat ze de mol mocht zijn en heeft het heel goed gedaan (stiekem geld teruggeven aan de presentatoren, tijd rekken, blauwe ballonnen pakken etc). De app maakte het helemaal af!

Irene - 10-04-2019 08:44

Super leuk feestje gehad met 4 meiden en 4 jongens van 10/11 jaar. Mijn zoon wist net zo weinig als de rest (niks dus). De Mol hadden we van te voren via haar moeder ingelicht.
Draaiboek is compleet en duidelijk. Ik ben op tijd begonnen met inlezen en voorbereiden en had een eigen samenvatting gemaakt met de opdrachten die wij deden. Jokers zelf gemaakt (houten schijf met ? erop) en ik had alle brieven in enveloppen met het logo gedaan.
De Mol is door 1 kind ontmaskerd. De ontmaskering en bekendmaking heb ik via mijn telefoon op de tv laten draaien en op dat moment waren de ouders er ook al weer. Superleuke ontknoping daardoor.

Corine - 06-04-2019 20:15

Geweldig leuk kinderfeestje gehad. Het draaiboek ziet er goed uit; duidelijke uitleg en mooie opdrachten.

We waren met 12 kinderen, bijna allemaal 10 en 11-jarigen. De kinderen vonden het echt geweldig. Niet iedereen kende 'Wie is de mol', dat maakte niets uit. Iedereen deed actief en enthousiast mee.
We hebben ook nog het een pakket per kind besteld en het vrijstellingenset. Het materiaal ziet er ook allemaal mooi uit.

Super kinderfeestje gehad, het is echt een aanrader.

Jessie - 04-04-2019 16:28

Wat ontzettend leuk! Niet alleen op de dag zelf was het leuk maar ook de voorpret en na afloop werd er veel door de kinderen over het feestje gesproken.
De kinderen waren gemiddeld 10 jaar oud en niet iedereen kende het spel 'Wie is de Mol'. Bij de uitleg merkte je dat de kinderen het nog niet helemaal snapte maar na een ronde spelen was het bij iedereen helder en werd iedereen erg fanatiek. Bij de Hema had ik tompoucen laten bedrukken met 'Wie is de Mol' logo en als prijs hadden we een bokaal gemaakt. Het was een gouden mollenklem op een standaard. Erg leuk!
Duidelijk draaiboek etc. Echt een aanrader!

Marlies Aarnink - 04-04-2019 10:40

Whaaaaa het was te gek!! Voor het feestje van mijn dochter die in groep 8 zit gespeeld. Het was echt supergaaf. De MOL had ik goed voorbereid en werd maar door 1 iemand geraden.
De voorpret was al fantastisch.
Echt wat een enorme aanrader!

Eveline van Weerdenburg - 01-04-2019 18:53

Wij hebben dit spel met een vriendenweekend gedaan en uitgesmeerd over 2 dagen. Er deden 17 kinderen mee met het spel en 10 volwassenen hadden een ‘actieve’ rol bij de spellen. Kinderen (van 9 t/m 15 jaar) en ouders vonden het erg leuk! De test hebben de kinderen tijdens het eten ingevuld, daardoor viel het niet op dat het lang duurde. Ieder kind had ongeveer 5 minuutjes nodig om de test in te voeren. We hadden een hele goede mol en 1 echte winnaar, hij wist als enige wie de mol was. Aanrader!

Minke - 01-04-2019 11:34

Ik zou het iedereen aanraden! Alle kinderen - ook die het tv-programma nog nooit hadden gezien - konden meekomen en iedereen vond het leuk!

Mathilde - 01-04-2019 03:39

Wow.. dit was echt een super kinderfeestje en wat een geweldig draaiboek! Wij hadden een feestje met 10 jongens rond de 10 jaar, waarvan niet eens iedereen elkaar kende. Maar er was al heel snel een geweldig groepsgevoel, bondjes werden gesloten en het draaiboek was super fijn. Zeker ook de vele extra's die hierbij zaten zoals de brieven, het geld, de opdrachten. Top uitgewerkt en over nagedacht, als je nog twijfelt.. niet doen het is echt een aanrader!

Carmen - 27-03-2019 20:00

Feestje nog niet gegeven maar de voorpret met dit uitgebreide pakket is geweldig! We zitten flink in de voorbereiding uitgebreide beschrijving zeer goed te volgen!

M. van Diepen - 25-03-2019 20:11

Het was een leuk feestje! Het draaiboek zat goed in elkaar en was heel compleet. Het was desondanks toch nog een hele klus om alles uit te puzzelen, dus je hebt er wel behoorlijk wat tijd en aandacht voor nodig. De service van het LocoHippo team was prima, snelle reactie op onze vragen.

Monique - 25-03-2019 17:56

Pas een super feestje gehad! We hadden alles uitgedraaid en het pakket met de vrijstellingkaartjes, notitieboekjes etc erbij besteld! De kinderen vonden het fantastisch! De mol is niet geraden! We hebben de finale van wie is de mol gekeken (was toevallig die avond er op) en daarna onze winnaar en mol bekend gemaakt!

Tineke - 23-03-2019 19:48

Vanmiddag een superfeestje gehad dankzij Locohippo! Erg goed uitgewerkt draaiboek. Het vraagt nog wel de nodige tijd om dingen voor te bereiden, dus goed om daar tijdig mee te beginnen. Het bijbehorende feestpakket maakt de pret wel echt compleet! En wat een spannend einde om via de app de mol te ontmaskeren en de winnaar bekend te maken. De kids vonden het geweldig!

Catelijne - 21-03-2019 11:19

Super feestje gehad!
Duidelijk draaiboek en helemaal echt door het gebruik van de app bij de test.
Door het molboekje met jokers was het helemaal af.
Je kan zo veel tijd besteden aan de voorbereiding als je wilt. Door het draaiboek is al veel duidelijk en geregeld.
Mijn dochter was de Mol, dat hadden we vooraf afgesproken, iedereen kreeg bij start dezelfde brief waarin stond kandidaat te zijn. Dat werkte heel goed want niemand had haar als Mol geraden bij de test.

Marijke - 20-03-2019 11:51

Heel handig draaiboek; alles wat je nodig had zat erbij!

Joke - 19-03-2019 17:46

Super leuk en uitgebreid draaiboek! Echt een aanrader! Best nog wel veel voorbereiden zelf als je alleen het draaiboek aanschaft, hou daar rekening mee, maar dat is zeker de moeite waard! Het feestje was ontzettend geslaagd! Bedankt voor deze duidelijke handleiding!!!

Suzan - 19-02-2019 21:40

Super gezellig feestje gehad van onze dochter. Alle meiden deden enthousiast mee. Echt betrokken en actief bezig geweest. Een echte aanrader.

Manon - 19-02-2019 11:20

Fantastisch feestje gehad met 11 meiden voor de 11e verjaardag van onze dochter.
Draaiboek zit goed in elkaar. Weinig extra’s nodig. Echt een aanrader!

Nancy - 18-02-2019 15:57

Beste Marjan!
Super leuk feestje
9 kinderen tussen de 10-12 jaar. De mol is maar door een iemand geraden, fantastisch toch! Ze gingen er volledig in op. Enkel binnenopdrachten door het slechte weer.
Vorig jaar de escape, nu de mol, wie weet volgend jaar ...
Groeten!

Marieke - 18-02-2019 15:01

Wij hebben dit feestje gevierd begin februari. Gemiddelde leeftijd was 9 jaar. De kinderen vonden het geweldig! En ook heel spannend! Ze deden allemaal heel leuk mee en ook de kinderen die minder bekend waren met het programma konden goed aansluiten.
We hebben best wat werk gehad, maar met een feestvarken dat graag knutselt was dat geen probleem. Verder is het goed om vooraf voldoende tijd in te plannen om het goed door te nemen. Daarna spreekt het voor zich.
We hebben de kinderen aan het begin van het feestje een voor een apart genomen en een envelop laten kiezen. Daarin zat een kaartje of ze wel of niet de mol waren. Echter... alle enveloppen hadden een kaartje 'Kandidaat'. Wij hadden de mol allang gekozen en geïnstrueerd. Maar op deze manier was het voor de kinderen heel spannend en nog moeilijker om de mol te raden.
We hebben een grote tuin en konden de opdrachten lekker buiten doen.
Zeker een aanrader voor een leuk feestje thuis!

Danielle - 18-02-2019 14:49

We hebben afgelopen zaterdag het feestje gevierd, het was fantastisch!
Het draaiboek hadden we vrij snel binnen zodat we alle tijd hadden om voorbereidingen te treffen. Want het kost inderdaad best wat tijd, en hoe meer tijd je ervoor neemt hoe leuker het ook allemaal wordt. we hadden groen zwarte slingers opgehangen en bij de Hema taart besteld met het Wie is de Mol logo. Ik heb een stempel gegutst zodat ik de uitnodigingen enveloppen en servetten het Wie is de Mol logo kon geven. Je kan het dus echt zo gek maken als je wilt. De meiden (11, 12 jaar) vonden het super, en ook superspannend met zo'n officiële test en ontknoping.
Echt een aanrader!

S Bongers - 14-02-2019 16:01

Ons feestje moet nog plaats vinden maar de voorpret is al gestart.
Het draaiboek had ik vrijwel direct na bestellen binnen, super fijn. Je moet inderdaad wel nog wat zelf doen maar dat is niet erg. Ik ga wel het een en ander aanpassen maar hier is ook alle vrijheid voor.
Ik was ook erg blij met de reviews van de andere ouders, hier kan ik veel ideeën uit halen.
Zodra het feestje is geweest, zal ik proberen een nieuwe review te plaatsen.

Eveline - 13-02-2019 19:31

De kinderen 8/9/10 jaar vonden het een super leuk spel. Het draaiboek is heel prettig, en geeft leuke tips. We hebben heel veel tijd aan de voorbereiding besteed. Ik vond het inschatten van de duur van de opdrachten moeilijk dus we zijn 45min uitgelopen, hahaha.

Maria Jose Rojo - 09-02-2019 15:01

Fantastisch, spannend tot het einde.
Het draaiboek help je een heel eind maar plan genoeg tijd in voor de voorbereiding van de spelletjes.

Leonie - 07-02-2019 10:36

Het feestje was zeer geslaagd. De jarige en de vriendjes vonden het spannend (vooral de test) en leuk. Ik heb 3 spelletjes uit het draaiboek gebruikt en een beetje versimpeld. De jarige werd 9 en sommige dingen waren best ingewikkeld. Het ballonnenspel was erg leuk. De sein-opdracht hebben we wat gewijzigd (geen vlaggen maar gecodeerde letters omhoog houden op grote afstand en dan met verrekijker ontcijferen). Het stilleven was prima maar kennelijk had ik de joker te moeilijk verstopt, niemand vond hem. De geheime opdracht hebben we weg gelaten. In plaats daarvan kreeg iedereen meteen 'gratis' een extra joker.
Het vergt voor de ouders wel veel voorbereiding. Ik had nl ook nog t-shirts met naam en wie-is logo zelf bedrukt (Strijkpapier te koop bij action). Op de achterzijde eengekleurde cirkel in de lievelingkleur van het kind, als hint.

Een extern feestje is voor ouders wel (veel 😉) relaxter maar een stuk minder memorabel.

Leontien - 07-02-2019 10:26

Duidelijk en uitgebreid draaiboek. Ik raad wel aan om het ruim van te voren goed door te lezen.
Wij waren wat laat met voorbereiden en het weer was heel slecht waardoor we maar 1 opdracht buiten konden doen. We hebben er ons eigen draai aan gegeven. Ook superleuk om een aanvullend pakket met molboekje en jokers te bestellen. Dat maakt het feest echt compleet.
Onze dochter (11) heeft zelf "mol" cakejes gebakken met groene en zwarte fondant. Vond ze erg leuk ter voorbereiding.

Cindy Oppelaar - 05-02-2019 08:43

Fantastisch draaiboek! Je kunt het volledig naar je eigen situatie aanpassen en zo gebruiken. Wat we echt geweldig vonden was de app om de test te maken! Een hele leuke aanvulling en afsluiting van het feestje, en wat zag het er goed uit! Complimenten voor jullie! Onze zoon (van 11 jaar) heeft een heel leuk kinderfeestje thuis gehad, met behulp van dit draaiboek was het een groot succes!!

Jolanda Veerenhuis - 03-02-2019 17:36

ECHT SUPER!!! wauw wat hebben wij een super leuk feest gehad, erg genoten en als ouders super relax!! fantastisch volledig draaiboek , echt nogmaals complimenten.

Nicole - 02-02-2019 10:55

Snelle levering, erg volledig draaiboek met alle ruimte voor persoonlijke aanpassingen. Geeft veel voorpret

Anouk - 29-01-2019 19:30

Superleuk feestje!

Esmee - 28-01-2019 10:40

We hebben een super geslaagd feestje gehad. Het is inderdaad wat werk, maar de voorbereidingen leveren al heel veel voorpret voor ouders en kinderen op. Het draaiboek goed doornemen en dan even goed nadenken hoe je het voor jezelf het beste in het vat kunt gieten. De app maakt het helemaal af. Geweldig ook dat het bij de ontmaskering even duurt voordat een rood of groen scherm verschijnt, dat maakt het extra spannend.
Heel fijn ook dat je snel en duidelijk antwoord op je vragen krijgt!

Jetty Snippe - 22-01-2019 18:12

Afgelopen zaterdag hebben wij het Wie is de Mol feestje gevierd en het was een groot succes! Veel gehad aan het draaiboek bij de voorbereidingen en ook aan de reacties van andere mensen die het spel eerder gespeeld hebben. Uiteindelijk heb ik zelf een combinatie gemaakt van de straatpraatopdracht en de zoekopdracht door huisnummers via portofoons door te laten geven in ruil voor een letter. De etherdiscipline zorgde soms voor veel hilariteit. De Mol is door 2 van de 10 kinderen geraden en deed het dus top. Afgelopen jaar hebben we het escaperoom feestje gegeven, mijn dochter gaf al aan volgend jaar het Hunted feestje te willen doen.

Ellen - 31-12-2018 16:05

Wat een leuk feestje hebben wij gehad!!! Met 10 meiden van 8/9 speelden wij het Wie is feestje.
Het draaiboek was helder en zat perfect in elkaar. Leuk ook dat je zelf uit een paar spellen kunt kiezen. Het doel straatpraat heb ik wel een beetje veranderd: bij ons moesten ze op foto’s op zoek naar de ontbrekende cijfers. Deze cijfers vormden samen een woord waar ze de pot konden vinden, met daarbij het systeem: a=1, B=2, etc....
Dit spel vinden ze het leukst. Ook de ballonnen en het stilleven vonden ze leuk. De ja/nee zoektocht vonden ze minder leuk!!!
Het kostte wel de nodige voorbereidingen, dus begin op tijd!!!!
Maar al met al een supertof feestje. Volgend jaar gaan we zeker op zoek bij locohippo voor een ander spel :-)

Melanie - 28-12-2018 14:26

Een jaar geleden ook het wie is feestje gedaan. Nu weer voor mn jongste zoon die 9 werd. Het was super! Draaiboek helpt heel erg al hebben we zelf de meeste spellen/opdrachten verzonnen. Schat zoeken met een schatkaart en walkie talkies, klootschieten, een dienblad met 10 artikelen erop, eentje weghalen en dan raden wat er weg is. De geheime opdrachten tijdens het eten waren ook erg grappig. Kortom een zeer geslaagd feestje met dank aan jullie!

Annelies de Jager - 07-12-2018 13:41

We hebben een erg leuk Wie is de Mol feestje gehad met 14 meiden uit groep 8. Een week van tevoren de brieven met vragen in de klas uitgedeeld en na invullen weer opgehaald.
We hebben de spellen met de ballonnen, 2x groepsfoto en het stil leven gedaan (met 'n extra time out om met elkaar te overleggen, kostte dan wel 100 euro uit de pot).
In de wijk een fotospeurtocht gedaan (straatpraat) waarbij ze specifieke huizen moesten zoeken waar ze letters konden vinden in de naambordjes oid
Ook tijdens het eten de geheime opdrachten laten uitvoeren. Echt heel spannend. Maar het spannendste was toch wel de test. Een hele grote meerwaarde voor dit spel. Ze vonden 't superspannend om één voor één op de iPad de test in te vullen.
Echt 'n geslaagd feestje

Richard - 06-12-2018 21:22

Als je tijd over hebt en het eens totaal anders wil doen, bestel het draaiboek. Absolute voorwaarde is wel dat je het eigen moet maken. Dus niet staccato het draaiboek volgen maar je eigen intepe...intepr....je eigen invulling er aan geven. Zoek de opdrachten die bij je passen en geef daar een eigen draai aan. Ik was Richard Rooijakkers en zat achter een tafel met laptop. Tune van WIDM aan als elke opdracht begon. Spannend praten...stiltes laten vallen. De kandidaten zaten er middenin en werden gek van de spanning. En vlak voor de executie nog wat actuele vragen invoeren als; welke pizza at de mol (wij hadden 3 smaken). Of nam de mol mayonaise bij z'n patat. Ik noem maar wat. De ramen waren beslagen na de executie, zowel opwinding en spanning bij de kandidaten. was een topfeestje voor onze dochter (11 jaar).

Vera - 03-12-2018 23:50

Draaiboek zat super in elkaar. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Fijn ook dat er een samenvatting voor gebruik tijdens het feestje bij zat.

C. V. - 02-12-2018 20:10

Erg leuk. Het draaiboek is erg duidelijk. De kinderen vonden het erg leuk om het spel te spelen. Ook de kinderen die Wie is de mol?! niet kennen.
Zij vonden het erg leuk om de test op de tablet te maken.

K.vd B. 25-11-2018 - 25-11-2018 21:06

omdat ik zelf geen grote kenner van Wie is de Mol ben, heb ik me goed moeten inlezen in het draaiboek. Maar uiteindelijk spreekt het allemaal voor zich en hebben we een heel geslaagd feestje gehad met 8 kinderen van 10-12 jaar.
Voor de Mol was het een spannend feestje, maar ze heeft het fantastisch gedaan.
De spellen waren goed uitgelegd en liepen op rolletjes, de JA/NEE zoektocht deden we in het donker wat het extra spannend maakte.
Iedereen heeft genoten en vooral de test was het klapstuk!

M. G. - 25-11-2018 20:18

Het draaiboek wijst zich vanzelf. De eerste keer rustig doorlezen en bij de tweede keer doorlezen krijgt het feestje vanzelf vorm.
Ik heb er voor gekozen alles zelf te maken omdat ik dat leuk vind, maar ik kan me voorstellen dat het handiger is om alles via de site te bestellen.
Ik heb het feestje in november gehouden. Het was koud maar droog, dus hebben we de helft van de opdrachten buiten gedaan. En de kinderen vinden het heerlijk om buiten te zijn en een frisse neus te halen. En bij regen zijn er genoeg spellen om binnen te doen.
Al met al een super geslaagd feest. Erg spannend voor de kinderen, veel gevarieerde spellen (en kinderen houden nu eenmaal van spelletjes spelen!) en veel voorpret voor de ouder(s). Een aanrader!!!

Marieke - 20-11-2018 18:50

Wat een geweldig feestje!
We hadden 11 kinderen van 9-11jr en iedereen was enthousiast! Was een mooi gezicht om al die kinderen door de oude binnenstad te zien hollen op zoek naar de groep die verstopt zat. Ballonnen werden bekeken of ze het nummer nu wel of niet al gehoord hadden.....
De mol heeft niet eens heel veel hoeven 'mollen', want andere kinderen namen hun taak om zichzelf een beetje verdacht te maken heel serieus.....
De test was een mooi finale-stuk, maakte het helemaal af!

Jose - 19-11-2018 08:56

Wat een fantastisch feest is dit geweest voor jongens van allemaal 11!! Het draaiboek is enorm duidelijk! En ik heb nog een aantal dingetjes zelf toegevoegd zoals een tafelkleed waar ik namen opgezet had... bij de mol dit er boven gezet.. niemand die het zag hahah! Ontzettend bedankt!!! Vorig jaar Mr X bij jullie gedaan was ook Top!! Straks in December weer een feestje maar zal dit zeker bij jullie weer opvragen!

Yvonne - 12-11-2018 21:35

Het was een duidelijk draaiboek, met ruimte voor eigen variatie en keuze uit opdrachten.
Wel even goed lezen en zelf wat tijd investeren.
Ik heb het vrij druk maar heb tijd gevonden tussen de druktes door, leuk om te doen.
Het feestje was een groot succes.

Inge - 06-11-2018 11:51

Duidelijk draaiboek, waar je goed mee uit de voeten kunt, het is een geslaagd feestje geworden.

Hans de Groot - 19-10-2018 21:34

Het was super leuk om te doen. Ik en vooral de kinderen hebben genoten.
Zeker een aanrader. Met behulp van het draaiboek zeer goed te doen. En in combinatie met de app een super spannende finale.

Eefje - 15-10-2018 10:55

Het was erg duidelijk. Ondanks dat is het belangrijk om goed te lezen en voor te bereiden. Dit wordt duidelijk als advies gegeven. Een week was voor mij voldoende.
Kreeg snel het draaiboek. Dit is prettig omdat je dan meteen kan beginnen wanneer je zelf wil en tijd hebt.
Mijn ervaring zeer positief!

daniels - 13-10-2018 16:24

Erg leuk meiden van 10 jaar waren allemaal erg enthousiast.
je kreeg een beknopte versie van het draaiboek en een uitgebreide dit was even onduidelijk.
vind het spel met de jokers tijdens het eten lastig uitgelegd.
vergis je niet in de voorbereidingstijd maar daar krijg je wat voor terug.
veel printen.

Brigitte - 04-10-2018 19:58

Helemaal top!
Super geslaagd feest en leuk om voor te bereiden.
We hadden al dagen voorpret.
Bij ons was de jarige de mol.
We hebben de bijbehorende tip in het draaiboek uitgevoerd en slechts 1 'kandidaat' heeft de mol goed geraden.
Absoute aanrader!

Patricia Helleman - 04-10-2018 11:13

We hebben een super gaaf feestje gehad, en de attributen zijn geweldig om erbij te hebben. Wij hadden ook het vrijstellingen pakket.
We hebben 4 spellen gedaan, 1e waren 2 kinderen met begeleider weg en de overige moesten ze vinden. Ze kregen een telefoon en mochten 3x bellen en 2 vragen per keer vragen die op ja of nee eindigden. Het leuke was dat de 2 kinderen de vragen fout beantwoorden (en ze waren niet eens de mol, hahaha). 2e opdracht was met de ballonnen, de mol heeft vele ballonnen binnen gesmokkeld (alle blauwe ballonnen waren min bedragen). 3e opdracht was top. Ik had een plattegrond van het dorp, ze moesten de juiste huisnummers vinden en die omzetten naar het alfabet (1=a, 2=b enz), daar kwam een woord uit en daar lag de envelop. Op het laatste moment hadden ze wel het woord, maar nog konden ze de envelop niet vinden. Laatste opdracht was de seinen opdracht, dat was erg leuk, maar wel lastig aangezien de letters erg op elkaar leken met uitbeelden. De meiden waren 9 en 10 jaar.
De vrijstellingen waren gewonnen en de extra jokers dus ook. Uiteindelijk na het invullen van de test (wat erg spannend was op de computer) bleek dat 1 iemand de mol had ontmaskerd. Het was een erg gaaf feest, we hebben tijdens de geheime opdracht lekker zitten BBQ-en en hebben veel gelachen.

Petra - 24-09-2018 18:31

Draaiboek was heel uitgebreid, bepaalde blz waren wel dubbel.
Eerst opgeschreven welke blz ik nodig had en die uit geprint.
Opdrachten zijn zeer leuk en de app geweldig!!
Feestje was zeer geslaagd en de kids vonden het super leuk.
Zeker voor herhaling vatbaar

Irene - 17-09-2018 12:23

Wederom een zeer duidelijk, compleet en enthousiasmerend draaiboek. Wat is het een feest om op deze manier de kinderfeestjes voor te kunnen bereiden en een geweldig thuisfeestje te creëren.

Marjan Menten - 16-09-2018 21:45

Vandaag super Wie is -feestje gehad met 8 10-jarigen. Spannend en leuk van begin tot einde. De app werkt perfect en door het muziekje erbij lijkt het allemaal net echt �. Draaiboek is heel duidelijk en volledig en de molboekjes maakten het helemaal af �. Heel erg bedankt Locohippo �

Daan - 16-09-2018 11:50

Erg duidelijk en compleet handboek.
Zelf wat opdrachten aangepast, aangezien wij het seinspel met vlaggen in het donker zouden spelen hebben we er een morse spel van gemaakt met zaklampen en fluitjes.
De test is makkelijk en overzichtelijk aan te passen.
Zelf hebben we nog een raadsel spel toegevoegd , waarbij er geld te verdienen was voor de pot.
Voorafgaand aan het spel hebben we een app groepje aangemaakt met de kinderen die uitgenodigd werden.
Hierin werden door de Mol en de organisatie verborgen hints gegeven .
Tevens hebben wij de Mol ook enkele kleine vlogs laten maken waarin hij na het spel vertelt hoe zou wilde gaan saboteren.
Deze lieten we na bekend making van de winnaar en mol zien.
Echt een aanrader, dit draaiboek!

Selma - 15-09-2018 20:56

heel overzichtelijk en duidelijk omschreven draaiboek. fijn als handleiding en een groot succes voor het feestje van mijn 13 jarige zoon.
opdrachten zijn goed omschreven en de voorbereiding koste wat tijd maar omvatte ook veel lol.
we hebben gedurende het feestje 'de mol' muziek op de achtergrond gehad wat een extra spanning bracht.
de uitslag via de test met daarbij daadwerkelijk een rood en groen scherm werkte fantastisch. een aanrader!

Noortje Kuijstermans - 16-08-2018 12:16

Helemaal top!!!
Super goed geholpen via de mail en erg snelle reactie bij vragen!
Wel goed voorbereiden maar het is erg duidelijk omschreven en je kan via de handleiding alleen al heel goed uit de voeten!!!
Een echte aanrader Wie is de mol?

Pim - 05-08-2018 11:09

Wat een prachtig widm pakket. Overal is aan gedacht, het neemt nam alle zorgen van dit feestje bij me weg.
De voorbereidingen waren peanuts met de uitgebreide omschrijvingen, en zelfs de samenvatting van het draaiboel was handig voor de dag zelf.

Roestig - 12-07-2018 19:52

Wat een topfeestje. Door het draaiboek viel het voorbereiden reuze mee. Met 11 jongens van ongeveer 11 jaar vlogen de vier uren om. Ze vonden het allemaal fantastisch!! Een echte aanrader.

Reineke - 12-07-2018 13:51

Geweldig leuk feestje gehad met 6 meiden van 11 en 12 jaar. Ik moest het draaiboek een aantal keren doorlezen voordat ik alles begreep, en heb zelf ook nog uren werk gehad aan de invulling van ons feestje. Maar het was het zeker waard! De test en de ontmaskering met de app waren ook geweldig, en iedereen vond het erg spannend. De meiden waren trouwens ook heel enthousiast over de Hema-fototaart met het logo, en de notitieblokjes en jokers.
We zijn begonnen met het seinenspel, dit was wel moeilijk, want geeneen van de drie woorden is geraden. Dat kwam in één geval wel door de mol! Daarna een lunch met de geheime opdrachten , ook erg leuk. Na de lunch had ik even een rustmoment, want de meiden gingen in twee groepjes letters zoeken in het dorp. Overal zijn wel bordjes met letters te vinden, ik had twee plattegronden uitgeprint van Google maps, en daar cijfers op gezet met pen. Bij ieder cijfer gaf ik een omschrijving voor de te vinden letter, bijvoorbeeld: "Welke makelaar wil huis nummer 20 verkopen? Neem hiervan de vierde letter". Of: "Welke invalidenauto mag hier parkeren? Neem de eerste letter van het nummerbord".
Uiteindelijk had ieder 4 letters, en thuis konden ze die letters combineren tot een woord. Er kwam "koelkast" uit; de 2000 euro vonden ze in een bakje in de koelkast.
Als laatste spel deden we het stillevenspel.
Ik had alles erg ruim ingepland, we waren wel eerder door het programma heen dan ik had ingeschat, iclusief lunch en taart eten zo'n vierenhalf uur. Maar gelukkig kunnen meiden van die leeftijd zichzelf goed vermaken, dus ze hadden nog veel lol daarna. En napraten over het mollen is ook erg leuk.

Y. van Kalleveen - 10-07-2018 14:24

Het pakket zit erg goed in elkaar en aan te passen naar je eigen ideeën of wensen. Wij hadden een erg geslaagd feestje met 12 jarige meiden, die erg fanatiek op zoek gingen naar de mol. De test op de computer was ook erg spannend en leuk. Wij hadden overigens jokers gemaakt van sjoelstenen en zelf nog een aantal spellen toegevoegd.

Familie dankers - 08-07-2018 23:05

Een top feest gehad.
Wij hadden 6 jongens en 2 meisjes van 10 jaar.
Het was veel werk maar hierdoor krijg je er zelf ook steeds meer zin in. De kids hebben genoten van het begin tot eind. We hadden het huis helemaal in thema met zwarte vuilniszakken voor het raam en allemaal groen/zwarte ass. Gebruikt voor de aankleding. Muziek aan met het mol muziekje en aparte ruimte voor de test. Begonnen met het ballonnen spel toen een speurtocht met foto's en daarna het sein spel. Verder het draaiboek aanngehouden. Dit was zeer fijn en praktisch! Het was helemaal af met alle ass die we bijbesteld hadden als feestpaket. De mol boekjes zijn intensief gebruikt. De app met de test maakte het helemaal af. Super spannend!!!!! Groetjes fam dankers

Maya - 04-07-2018 17:14

Draaiboek zat supergoed in elkaar. De kinderen vonden het een topfeest. We hadden een grote groep van 15 kinderen van rond de 10 jaar. De helft kende het spel niet maar dat maakte niet uit. We hebben het lasergamespel gedaan (met nerfpistools), dat vraagt wel enige voorbereiding zodat je weet hoe groot de afstand moet zijn voor de schutter om ongeveer 50% kans te hebben om te raken. We hadden snoeppapier gekocht in de vorm van geldbiljetten (bij Pinky te koop) die ze moesten proberen te bemachtigen op de route. Verder het ballonnenspel en de ja/nee zoektocht en het babyfotospel zoals dat in een van de recensies genoemd werd. Ik had van tevoren aan alle ouders gevraagd een babyfoto te sturen. Die had ik uitgeprint en de kinderen in 3 groepjes van 5 opgedeeld. Elk groepje kreeg 5 foto's van de kinderen uit de andere groepjes en ze moesten raden wie wie was. Per goed antwoord viel geld te verdienen. De mol kun je op voorhand de foto's doorsturen zodat hij/zij weet wie wie is en dus kan saboteren of zichzelf minder verdacht maken door juist een foto van een kind dat duidelijk te herkennen is meteen luid te roepen. Ze vonden dit, samen met de geheime opdrachten het leukste. Als geheime opdrachten hadden we nog oa "doe de dab", "zorg dat lang zal hij leven voor de jarige wordt gezongen". Wij hadden wel van gevoren gezegd dat iedereen een geheime opdracht kreeg die niet geraden mocht worden. Supergrappig hoe iedereen op elkaar ging letten en de normaalste dingen raar werden gevonden. Het duel om de vrijstellingen hebben we niet gedaan omdat dat in Belgie bij widm niet voorkomt en te ingewikkeld zou worden. Hiervoor vonden we de groep ook te groot.

Omdat bij ons de kinderen elkaar niet allemaal kenden, hadden we de vragenlijsten die vooraf waren ingevuld allemaal op tafel gelegd met een recente foto van het kind erop geplakt. Dat bleek handig te zijn om te onthouden welke naam bij wie hoorde en vragen over de mol te beantwoorden.

Omdat er 15 kinderen waren hadden we 6 vragen voor elk bij de test. Dat was prima. Onze mol had het super gedaan. Slechts 1 persoon verdacht haar. De app met de test vonden ze allemaal super!

Het was (voor de ouders) best bewerkelijk vooraf maar het absoluut meer dan waard.
Superbedankt! Draaiboek zit goed in elkaar, test werkt goed en met 4 spellen plus eten ben je een uur of 4 bezig. Ideaal dus.

Tamara - 28-06-2018 22:05

Zeer geslaagd feest met 10 kinderen in de leeftijd van 9 of 10 jaar. Dankzij het heerlijke weer op buitenlocaties kunnen houden.
Uitgebreid draaiboek.
Bij de eerste keer lezen, nog niet meteen een helder beeld. Het hielp om concreet aan de slag te gaan met de voorbereidingen (vraagt wel tijd).
Dan blijkt hoe goed het draaiboek in elkaar zit!! Ook een goede service van het Locohippo team: ze reageren vlot en helder op vragen. De test was ook geweldig: spannende muziek en de kinderen hadden ook veel lol bij het invullen van de vragen. De ontknoping was heel spannend: de betrokkenheid was enorm!
Achteraf veel vragen aan de mol zelf en over de hints... de verbazing was van de gezichten af te lezen: onbetaalbaar!

Ellis Faassen - 27-06-2018 22:05

Mijn zoontje heeft echt een geweldig feest gehad, misschien dat ik met alle voorbereidingen net zoveel lol heb gehad!
Als opdrachten hebben wij het ballonnen spel, de geheime opdracht tijdens het eten uit het draaiboek gehaald. Verder uit de recensies een idee voor een opdracht gekregen. Wij hebben 10 foto's gemaakt van details van huizen in onze straat. Opdracht om de bijbehorende huisnummers te vinden en deze op de juiste plaats in een reken som in te vullen. Verder nog een groepsfoto gemaakt in het begin van het feestje en op het einde, opdracht ga precies hetzelfde staan! Echt een fantastisch wie is de mol spel!
De app met de test was echt perfect als afsluiting, gemakkelijk in te regelen en voor de kids super om in te vullen en de ontmaskering te zien.

Annelies - 26-06-2018 14:14

Wat een super leuk en compleet draaiboek. Het feestje wordt zaterdag gehouden, maar we hebben nu al veel plezier met de voorbereidingen.

Lisette - 24-06-2018 20:23

Zeer compleet draaiboek en succes gegarandeerd. Voor beide dochters nu een keer een wie is de mol feestje gegeven en beide keren een succes. De spanning vooraf met alle brieven en natuurlijk de ontknoping via de app maken het feestje compleet.

Tineke van Dun - 24-06-2018 15:14

Bijzonder uitgebreid en compleet draaiboek met veel suggesties en mogelijkheden om er echt je eigen feestje van te maken. Daardoor kun je het makkelijk aanpassen aan de groep kinderen die je hebt uitgenodigd. Je moet wel wat voorbereiden, maar dat blijft binnen de perken. Oudere zus trad met veel plezier in de voetsporen van Art: ook zij had een topmiddag!

Sjoukje - 15-06-2018 07:53

Wat een topfeestje was dit! We deden het met een groep van zeven 9-jarigen, waarvan maar 3 het programma kenden. Al direct uit school op weg naar ons huis begonnen de kinderen met "ik vertrouw het niet...". Al na een kwartier spelen kwamen de eerste bondjes op gang. "Zeg, denk jij ook dat Sam het is? Houd jij hem in de gaten zo?" Onze zoon, de jarige, was natuurlijk de mol, maar niemand van zijn vriendjes had dat uiteindelijk geraden. Het allermooiste moment van het feestje vond ik nog wel toen mijn zoon aan het eind van het feestje op een stoel klom en met veel enthousiasme al zijn molstreken deelde. Ze hadden allemaal niets doorgehad, het was echt prachtig. Zo gelachen! Het draaiboek was heel handig, en zit bijzonder goed in elkaar. Alle spelletjes sloegen aan. Een tip nog: Bij de lasergame-opdracht hebben we gebruik gemaakt van supersoakers, aangezien dat veel makkelijker was dan truien met klittenband en plakkende bolletjes.

Dita - 04-06-2018 22:00

Zit heel goed in elkaar! Helder geschreven en goede tips. Het feestje was zeer geslaagd. Hoewel de meeste kinderen het programma niet kennen, veranderden ze binnen 10 minuten in ware molloten.

Claudia - 28-05-2018 20:08

Wij hebben het feestje gehouden met 12 twaalfjarigen (jongens en meisjes) op een buitenlocatie, in de natuur aan het water. We hadden fantastisch weer. De mol hadden we vooraf gevraagd en de opdrachten en sabotagemogelijkheden uitgelegd. In de voorbereiding is best wat tijd gaan zitten, maar dat was de moeite waard. Het draaiboek is duidelijk en compleet. Het Locohippo-team reageert snel op vragen. De app met muziekje was leuk, wel even spannend, want in de vrije natuur heb je geen WiFi. Uiteindelijk op de gsm geinstalleerd met mobiele data. Dat is helemaal goed gekomen. We hebben allemaal fijne reacties gekregen na het feestje. Zeker een aanrader!

Jurgen - 24-05-2018 20:09

Super leuk feestje gehad. We hebben wel een aantal andere opdrachten toegevoegd. De app was super, de kids waren superenthousiast. De mol had het goed gedaan, was eigenlijk niet ontmaskerd. Een aanrader!

Marion van der Linden - 19-05-2018 15:52

Op het laatste moment hadden wij besloten om het feestje te vervroegen ivm vakantie en het weer. Ik had dus weinig tijd om voor te bereiden. Samen met mijn oudste zoon gedaan. Het was een geslaagd feestje. Het leukste is de spanning die tot het einde toe blijft. De speculaties waren het leukst. De kinderen vonden het heel leuk. Ook de test via de app was leuk. Kortom een zeer geslaagd feestje!

Sabine Debay - 14-05-2018 19:03

Heel leuk. Alles staat goed uitgeschreven. We hebben dit zelfs een heel weekend aan zee gespeeld. De app met de uitslag is ook super tof! Zeker een aanrader!

Martine - 12-05-2018 23:40

Compleet draaiboek, super! Heb het van tevoren een aantal keer doorgelezen om voor mezelf het verloop van de activiteiten duidelijk te krijgen.
De feestje hebben we gevierd met in totaal 8 kinderen van 10/11 jaar. Het ballonnenspel was erg leuk, zowel in voorbereiding als in de uitvoering. Er werd fanatiek gediscussieerd over de al dan niet genoemde getallen. Het was zo'n chaos dat de Mol niet eens veel zijn best hoefde te doen om de boel te saboteren! Daarna de kinderen op pad gestuurd met de Straatpraat. Hierdoor hadden wij onze handen vrij om de voorbereidingen voor het eten te doen. Het onderdeel met de geheime opdrachten was voor veel kinderen heel spannend. Niet alle opdrachten zijn gelukt in de uitvoering, maar daarentegen heeft ook niemand de opdracht van een ander geraden! Als laatste spel hebben we Lasergame gedaan. Vanwege het warme weer hebben we waterballonnen gebruikt. Een groot succes! De scherpschutter was de grote broer van de jarige! Dit onderdeel was bij de meeste kinderen favoriet! De test op de tablet maakte het feest helemaal compleet! Leuke aanvulling!
Wij hadden het huis en de tuin o.a. versierd met een zwarte vlaggenlijn waar je met krijtjes op kan schrijven. Hier was ook 1 van de hints op verstopt; de namen van de kinderen hadden we op 1 kant van de vlaggetjes geschreven, elke naam op 1 vlag. De achterkant hadden we beschreven met de tekst " wie is de mol". Op de achterkant van de vlag met de naam van het kind dat de mol was, stond natuurlijk "toevallig" het stukje tekst "de mol". Ook hadden we een week voor het feest de fotocollage op het toilet al aangepast. Een extra uitnodiging opgehangen met een knijper, op deze knijper zat een pijltje die wees naar het woord "Wie". Een foto met het kind dat de mol was, zat vast met zo'n zelfde knijper met pijl, waarbij de pijl natuurlijk wees naar "de Mol".
Ook de tip van de webshop sticker gebruikt. Naam van de mol achterstevoren gespeld, geboortedatum als telefoonnummer, en als klap op de vuurpijl een klein plaatje van een mol met ballonnen.... Vastgeplakt op de vlaggenlijnen, op elke lij zat er 1. Erg spannend voor de Mol zelf, maar niemand heeft deze hint geraden. Ook wij als begeleiders hebben veel lol gehad, zowel bij de voorbereiding, als bij de uitvoering!

Rinske - 11-05-2018 21:23

Top feestje voor 6 jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 11 jaar. Vooral voor de molloten onder de kinderen was het geweldig, maar ook kinderen die Wie Is De Mol niet kennen was het erg leuk. Draaiboek is duidelijk en de test en ontmaskering waren erg echt! Zelf hebben we wel nog wel heel wat uren voorbereiding in gestoken, maar was het zeker waard!

Ellis - 11-05-2018 10:28

Het was in één woord geweldig!!! Wat hebben we genoten. t was geweldig! De laatste dag Schotland zit er op. Van te voren iedereen gevraagd of ze de mol wilden zijn en de spoeling was dun. De meesten hadden denk ik ook visioenen over dat het veel werk zou zijn voor hen maar dat was niet zo. We begonnen met parcours en seinenspel. Omdat het toen die dag mooi weer was. Daar moet je het dan wel even van nemen in een land als Schotland. Parcours was even uitdenken hoe je dat doet met 21 man en 1 persoon die niet kon lopen. Ik had em self niet goed begrepen denk ik want een iemand zei: waarom zou ik gaan schieten als ik zo er voor kan zorgen dat er geld in de pot komt? Vanaf toen gingen ze mis schieten. Hoe dan ook erg leuk. Het seinenspel was ook erg lollig en bloed fanatiek. De avond heb ik geëindigd met de test in papiervorm. Er toen drie uit laten gaan. De volgende dag deden we stilleven en ballonnenspel. De mol was geen duidelijke mol, ze vond het ietwat te spannend geloof ik en heeft och er ook. Niet echt goed op kunnen voorbereiden omdat ze mijn tweede keus was. Maar goed toch heel leuk: seinenspel hadden ze allemaal super goed gedaan en ook de kleintjes van 4 jaar vonden het machtig mooi.
Ook weer geindigd met papieren test en zelf twee papieren rood en groen op elkaar gefabriceerd. Omdat ze allemaal zo fanatiek waren had ik gezegd dat degenen die er uit lagen niet echt eruit lagen. De laatste dag heb ik geheime opdracht gedaan tijdens het eten en de puzzelopdracht en als laatste wolven van wakkerdam spel. Erg leuk ook. De laatste avond deed ik de finale test met de schermen. Heel
Aal geweldig! Lekker lang over gekletst nog. Top!! Voor de kinderen een spel om niet te vergeten wat waren ze bloedfanatiek die kinderen van 6 7 en 8!! Bijna boos omdat ze de test dan niet goed hadden ingevuld en of het weer over mocht en dat soort dingen. Heel erg leuk!! Dank je wel!!! Met vriendelijke groeten,

Eric Jost - 07-05-2018 11:44

Zeer geslaagd feestje mede door het duidelijke draaiboek. TOP!

Linda - 07-05-2018 10:35

Super feestje gehad!
Alle kids deden actief mee.. We waren met een groep van 14 kinderen, dit ging erg goed.
Dankzij uitgebreide draaiboek, en leuke ideeën erg leuk feestje gehad

Simone Walthie - 05-05-2018 17:22

Zeer uitgebreid draaiboek. Get feestje moet nog plaatsvinden maar wee hebben al veel voorpret met de voorbereidingen.

Henriette - 29-04-2018 07:33

Het draaiboek is lang. Van te voren heb ik het 2 x doorgenomen. Eenmaal op de dag zelf vielen wel wat kwartjes. Ik heb op de dag zelf gewoon begonnen met lezen. En aanwijzingen gevolgd. Ook via de app die mijn dochter van 13 beheerde kwamen goede tips binnen. Zo was ik bijna vergeten een groepsfoto te maken. Het feest duurde van 13.00- 18.30 u en we hebben 4 spellen gespeeld. Ik hoorde opmerkingen als: mooiste feest ooit. Groet Henriette

Els - 19-04-2018 08:12

We hebben een leuke namiddag gehad met 10 jongens van 9 en 10. Het draaiboek was de kern waarrond we zelf verder hebben gebouwd. We hebben ja/nee zoektocht gedaan met nog extra opdracht ( eieren verzamelen bij de buren ), stilleven en een eigen uitgevonden zoektocht. De mol deed zijn werk goed en werd geraden, maar was niet te verdacht. We denken wel dat de winnaar van de test niet de juiste was, mijn man zat erbij tijdens de test en kende de antwoorden en denkt dat het resultaat fout was. De jongens hebben hier zelf niets over gezegd. Het was verder een feestje dat echt leefde van tevoren.

Reactie Locohippo: Beste Els, Bedankt voor je review en 5 sterren! Op het scoreblad in de app kun je nakijken welke score elk kind heeft behaald, bij gelijke scores is de invultijd doorslaggevend. Ook het inzetten van de jokers en de bonusvraag tellen hierin mee. Super leuk om te horen dat het feestje zo geslaagd was en je ook nog eigen ideeën hebt kunnen toevoegen! Groetjes, Team Locohippo.

Anke - 18-04-2018 21:27

Leuk mollenfeest gehad Goed draaiboek en prima service van Loccohippo. We hadden gelukkig mooi weer en hebben de spelen buiten kunnen doen met 9 meiden. De spelen hebben wel wat voorbereiding nodig maar met de duidelijke instructies was dit goed te doen. de spanning zat er goed in met de test!!
Kortom top geregeld.

Yvonne - 14-04-2018 21:24

Wie is viel goed in de smaak. De meiden van 10 jaar waren superfanatiek en vonden de test op tablet wel heel echt!
Uitgebreid draaiboek met duidelijke bijlages over alle spellen etc.

Lenny van noort - 10-04-2018 16:15

Het was een superfeest zeker omdat het draaiboek goed in elkaar zit.
Zoon werd elf en wilde een wie is de mol feestje. Het kost idd wat meer voorbereiding maar de voorpret is al leuk. We hadden vijf spellen gedaan. Eigenlijk per ongeluk. Had alles uitgewerkt en kwam er toen pas achter maar was goed te doen van een tot zeven.
Iedereen vond het een geweldig feest. Top

Liesbeth - 09-04-2018 09:17

Opnieuw een fantastisch feestje gehad. Deze keer met onze zoon van 11 jaar.
In het draaiboek staat onze review van de vorige keer beschreven en daar blijf ik helemaal achter staan: ENTHOUSIAST

Miranda - 08-04-2018 13:52

Echt een aanrader! Het voorbereiden kost even tijd, maar dat is meer dan de moeite waard! Ik heb zelf ook veel voorpret gehad. Het draaiboek is uitgebreid en was voor mij een goede basis om het feestje op te bouwen. We hebben 3 spellen uit het draaiboek (ballonnen, seinen, stilleven) gedaan aangevuld met nog 2 andere spellen. De kinderen moesten in 10 minuten tijd tot 20 tellen...er mocht geen structuur of patroon in het tellen zitten, er mocht niet gelijktijdig een cijfer genoemd worden en als de persoon naast je een cijfer had genoemd mocht jij niets zeggen. Het leek ze heel makkelijk...in de praktijk was het moeilijk ( en hilarisch!). Ze zijn niet verder gekomen dan 17. In het andere spel moesten ze door een raster van vakken op de grond in 2 groepen de juiste route zien te vinden (er stonden "onzichtbare kruizen"). Op een verkeerd vak komen was -geld net als wanneer niet dezelfde route terug werd gelopen.
De mol heeft het fantastisch gedaan en is niet geraden. Alle meiden (7 stuks waarvan 1 van 7 en de rest van 10/11) hebben genoten en gevraagd of we dit volgend jaar weer doen.

R westera - 04-04-2018 20:41

Zeer uitgebreid draaiboek! Lijkt veel als het is uitgeprint maar alles is tot in detail beschreven. Mocht je zelf als organisator wie is....Nog niet zoveel bekent zijn, leer je alles wel. Prachtig dat er een legio voorbeeld spellen worden genoemd! Je kunt ze allemaal evt nog een eigen draai aan geven. Wij als wie is....fans was het een piece of cake. De organisatie neemt enige tijd in beslag, voor ons was het enorme voorpret! Echt een aanrader dit!

Thijs - 03-04-2018 09:57

Heel leuk spel! De kinderen zaten er echt helemaal "in"! Hiernaast werkte de bijbehorende app ook super. Dit maakte het geheel echt wel af. Ook veel tips ontvangen van andere feestjes. Een ding nog (geen kritiek): je moet er wel rekening mee houden dat je, ondanks alle goede uiteg etc., nog vrij veel zelf "moet" doen.

Sandy - 02-04-2018 15:12

Alles perfect geregeld! Bedankt voor de snelle service!
Inderdaad vraagt het wel even om een goede voorbereiding, prima te doen hoor.
Geweldig feestje gehad afgelopen vrijdag van mijn zoontje en ik zou dit zeker anderen aanraden..

S - 30-03-2018 08:07

Wat een geweldig feestje hebben wij gehad met een groep jongens van 10/11 jaar! Het draaiboek was zeer compleet en uitgebreid. De voorbereiding is zeker nodig, maar meer dan de moeite waard. En wat hebben we zelf al een voorpret gehad! Voor de ontmaskering de app gebruikt, dat maakte het wel heel echt!

Tine - 29-03-2018 19:14

Goed uitgewerkt feestje.
Super met de app erbij voor de ontknoping.
De kinderen hebben er echt van genoten.

Nog wel wat voorbereiding, maar zeker de moeite waard!

Jakob - 29-03-2018 15:57

Echt een aanrader! Wij en de kinderen hebben een erg leuk feestje beleefd al waren we wat laat met de voorbereidingen. Leuke app, goede en snelle afhandeling!

Cindy - 25-03-2018 17:53

Mooi draaiboek, snelle levering. Gisteren feestje gehad met 8 jongens van 10, 11 en 12 jaar. Heb het ballonnenspel gedaan met daarin toegevoegd een paar zwarte Wie is? Ballonnen met nog meer mingeld. Verder een foto speurtocht gedaan waarin ik vragen had bedacht met multiplechoice, bij verkeerde antwoord mingeld, bij goede antwoord foto van locatie waar geld te vinden is. Verder nog spel gedaan dat ze in 2 groepen letters moeten vormen op de grond waar ze dan een foto van maken. Andere groep raadt vervolgens de woorden. Het was een groot succes! Onze zoon hadden we 's ochtends gezegd dat hij de mol mocht zijn, rest dacht dat er echt geloot zou worden. De ontknoping met de app is echt fantastisch, spanning bij de test en zeker bij de ontmaskering. Top!

aukje hamstra - 21-03-2018 13:52

Het draaiboek is zeer duidelijk en compleet! Diverse opdrachten worden uitgebreid beschreven. Echt aan alles is gedacht! je krijgt een inkijkje in de app voor de test en ontmaskering van de mol! Heel verstandig dat er ook een samenvatting van het draaiboek bij zit, want de moed zakte me even in de schoenen toen ik het aantal bladzijden zag...

Margo - 19-03-2018 23:25

Het draaiboek zit goed in elkaar! 54 pagina's was wel even slikken, maar viel eenmaal begonnen met lezen reuze mee. Overal is aan gedacht. Vandaag de uitnodigen uitgedeeld....het feestje is begonnen.

Yvonne - 07-03-2018 20:46

Nu onze dochter 9 was geworden, konden we haar verrassen met een W