Wie is ? kinderfeestje

Wie is de mol kinderfeestje Wie is de mol feestje voor thuis kinderfeestje met app Wieisdemoltest Molgeld wieisdemolkinderfeestje Digitaal draaiboek Wie is feest
Wie is de mol kinderfeestje Wie is de mol feestje voor thuis kinderfeestje met app Wieisdemoltest Molgeld wieisdemolkinderfeestje Digitaal draaiboek Wie is feest
Wie is ? kinderfeestje
391 Reviews | Review toevoegen
Het Wie is kinderfeestje wordt als digitaal bestand verstuurd via de mail. Speel de Test, ontmaskering en bekendmaking van de winnaar eenvoudig via speciale app op je tablet/ipad of mobiele telefoon!

Artikelnummer

WIDM001

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

Gemaild binnen 24 uur.

€ 24,95
Prijs per feestje
Aantal: 
Bestellen
 

Een kinderfeestje dat al start bij het uitdelen van de uitnodigingen.. eentje om nooit te vergeten.

Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Een feestje vol verrassingen, want niks is wat het lijkt.. Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Je hebt maar één draaiboek nodig per kinderfeestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit populaire thuisfeestje.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het kinderfeestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Zorg wel voor minimaal een week voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren.

Noodzakelijke benodigdheden zijn: 1 tablet of Ipad voor het gebruik van de Wie is app.

Inhoud draaiboek + bijlagen:

 • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
 • Indeling/verkoop van het kinderfeestje
 • Spelopdrachten met extra speluitleg
 • UNIEK: speel eenvoudig de Test via je Ipad/tablet of smartphone met de speciale app! 
 • Bloedstollende ontmaskering van de saboteur en bekendmaking van de winnaar
 • Schriftelijke test
 • Uitleg voor het inzetten en verdienen jokers
 • Brieven met uitleg voor alle deelnemers (ook voor degene met de geheime opdracht)
 • Duel met vrijstellingen
 • Boordevol tips
 • Ervaringen van andere ouders
 • Samenvatting van het draaiboek
 • Extra spellen om het feestje helemaal aan te passen aan je eigen wensen/feestje
Inlogcode
Voor het gebruik van de speciale Wie is-app heb je een inlogcode nodig. Deze inlogcode kun je, vanaf 1 week voor het kinderfeestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het kinderfeestje is deze code nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het kinderfeestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen code hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje:https://www.locohippo.com/wie-is-feestje

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit kinderfeestje. Wie is de Mol?

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Anja - 23-07-2023 19:15

Mijn dochter van 10 jaar vond het een ontzettend leuk feestje. Inderdaad wel wat voorbereidingswerk maar ook onze eigen draai kunnen geven aan de dag. Heel blij met het draaiboek dat me houvast gaf.

Renske - 18-07-2023 18:27

Leukste kinderfeestje ooit dat mijn zoon (11) heeft gehad. Voorbereidingen voelen gelukkig mee. Ik deed het zonder papieren. Iedereen vond iedereen verdacht. Grappig dat alleen mijn zoon de mol ontmaskerd heeft.

Geralde - 06-07-2023 12:41

Zo leuk!!
Een uitgebreid draaiboek met leuke ideeën.
Omdat ik het zelf tè leuk vind, mn eigen sausje erover gegooid.
De test maakt het helemaal compleet.

We moeten het feestje nog vieren, maar de voorpret is al helemaal geweldig

charlotte - 26-06-2023 11:54

fantastisch feestje, echt een aanrader, 6 kinderen van 12 jaar, je moet even t een voorbereiden maar dat is leuk en de kinderen waren van begin tot eind fanatiek! De app erbij maakte het zeer 'echt' en tof!! wij deden 4 spellen, extra opdrachten gedacht in huis om extra jokers te verdienen.

Marloes - 22-06-2023 15:47

Wat een top feestje hebben wij gehad!
Je hebt er inderdaad even werk aan, maar begin op tijd dan valt het reuze mee.
Het draaiboek zit heel goed in elkaar met voldoende keuzes en opties.
Het feestje begint al bij de uitnodigingen, wie wordt de mol, vertrouw niemand. De uiteindelijke mol hebben wij 1 dag van te voren gevraagd. Wij hadden een groep kinderen van 9 en 10 jaar. Voor sommigen was het echt nog wel spannend, zeker ook voor de mol! De jokers, molboekjes, de test en geheime opdrachten maken het helemaal af! Kids ( en wij) hebben genoten

Anne - 18-06-2023 19:25

Goed draaiboek, uitgebreide en duidelijk uitleg. Wel een week vantevoren als eens doornemen zodat je tijd hebt om dingen te kopen die nodig zijn. Hele leuke app. Enige jammere vond ik dat ik niet de bekendmaking van de mol opnieuw kon afspelen (ivm filmpje maken toen iedereen weg was). Gehoorde zin van een genodigde: gaan we dit volgend jaar weer doen?

Gerdina - 06-06-2023 00:14

Wat een leuk kinderfeestje hebben wij vandaag gehad! Het draaiboek zat goed in elkaar en er is voldoende keuze voor de opdrachten. Ook de extra tips zijn top. Het kost wat voorbereiding, maar het is het dubbel en dwars waard! Zes hele blije meiden van 11 jaar!

Joop - 19-05-2023 10:13

Echt super leuk. Het draaiboek geeft heel uitgebreid aan hoe alles gaat.

Reina - 06-05-2023 19:30

Super geslaagd feestje! Kost wat voorbereiding maar met dit fijne draaiboek een groot succes!

Jolanda - 08-04-2023 19:54

Onze dochter heeft vandaag echt een super feestje gehad. Een van de deelnemers noemde het zelfs het leukste feestje ooit!
Het draaiboek zorgt ervoor dat je de opdrachten goed kan voorbereiden.
Echt top! Een aanrader

Dominique - 07-04-2023 17:38

Wat een fantastisch feest heeft onze dochter voor haar 10e verjaardag gehad.
Het feestpakket met molboekje, jokers, ID kaart en vrijstellingen maken het helemaal af.
Je hebt er zelf even werk aan, maar het draaiboek en de test zitten erg goed in elkaar.
Omdat het feestje op Goede Vrijdag was hebben we er zelf wat Paas elementen aan toegevoegd. Ze moesten een rebus oplossen om erachter te komen waar de sleutels verstopt waren die op een kluisje zouden passen. In deze kluisjes zat de brief waarop stond of je kandidaat of mol was.
Super spannend, super leuk, een feest om nooit te vergeten!

Lonneke - 04-04-2023 13:56

Wat een geweldig feestje heeft onze zoon Tim gehad,
Negen kids, op jacht naar de mol! Allemaal in de leeftijd 8/9 jaar. Voor de een was het een totaal onbekend spel, en voor de ander een spel wat ze al heel lang wouden spelen!
Wij hadden gekozen voor het ballonnen spel, verstoppertje en stilleven.
Het ballonnen spel was de grootste hit, ik had de ballonnen opgeblazen met helium, dus de ballonnen hingen mooi tegen het plafon aan, verstoppertje lekker buiten, en stilleven in de woonkamer.
Heerlijk dat je zelf kan invullen hoe je het wil spelen, en de keuze uit binnen en buiten heb.
De geheime opdrachten tijdens het eten werd een grote chaos, maar daarom alleen maar meer lol!
En de grote test was heel spannend, iedereen ging er heel serieus in!

De jarige, maar zeker ook alle vriendjes/vriendinnetjes hebben super genoten!

Dit is zeker een aanrader!

Wij hadden ook wat verborgen aanwijzingen naar de mol gedaan, daar hebben wij als ouders de grootste lol om gehad!
Wij hadden een mol, die een achternaam draagt van een oude supermarkt, ik heb de hele dag met een tas van die supermarkt gelopen, (niemand heeft dit doorgehad) bij de ballonnen had ik de geboorte datum van de mol, onderstreept maar niemand had dit opgemerkt, ook had ik de geboorte datum klein uitgeprint, en op veel de geheime opdracht geplakt, ook dit zag niemand, het lievelingsdier van de mol, meerdere keren als knuffel in huis neer gezet, en in het stilleven verplaats, ook dit zagen ze niet.

Ellen Fransen - 16-03-2023 20:38

Wat een geweldig partijtje hebben wij afgelopen zaterdag gehad. Per toeval viel het samen op de dag dat ook de finale was van Wie is de mol?

Gelijk bij binnenkomst waren de kinderen enthousiast. Molboekjes werden gepakt en sommige begonnen gelijk met opschrijven van kleding bv. Wij hebben het spel gespeeld met 8 kinderen van 10 a 11 jaar. Dat was echt prima te doen. Wij hebben ook het medium pakket erbij besteld. Zo heb je jokers, molboekjes, ballonnen.
Verder hebben wij nog apart een groen tafelkleed, zwarte bordjes en groene bekertjes besteld. En ook groene en zwarte vlaggetjes. Zo was het huis helemaal af.

Wij hebben de spellen, ballonnenopdracht, ja/nee speurtocht en het seinenspel. Allemaal prima te doen. Ja het vraagt wat voorbereiding, maar die is ook leuk!

De hints verstoppen was nog soort spannend, moeilijk inschattend of ze het zouden vinden. Onder op de bekers had ik de geboortedatum van de mol geschreven. Ook had ik op meerdere plekken de beginletter van de mol onderstreept.
Verder had ik mijn nagels gelakt en daar had ik, niet heel netjes, op geschreven wie de mol was. Geen enkele hint is geraden en ze vinden het super leuk om later de hints te horen!

Ook de test maken was eenvoudig, het draaiboek is compleet en heel goed te volgen!!

Wat een enthousiasme!

De opdrachten tijdens het eten maken het helemaal af. Wij hadden pizzarette gedaan en een poffertjespan op tafel, echt heel leuk!

Bedankt namens ons, maar ook zeker namens de kinderen die er waren!

Lonneke - 13-03-2023 11:19

Het "WIE IS ? " draaiboek is zeker een aanrader. Het zit goed in elkaar en er staan kant en klare opdrachten in die je zelf nog kan aanpassen. Het heeft wel wat voorbereidingswerk, maar ik vond het leuk om te doen. We hebben het medium pakket erbij gekocht ivm de uitnodigingen, ballonnen, molboekjes en jokers.

Alle kids hebben genoten van het feestje. De gezelschap bestond uit 3 jongen en 3 meiden van 8-9 jaar. Mijn dochter was de enigste van het stel die het programma kent, maar dit was echt geen belemmering.

We hebben een foto-speurtocht gehouden. Hier heb ik inspiratie opgedaan van "Straatpraat" uit het draaiboek. Aan de hand van detailfoto's moesten de kids enveloppen zoeken. In iedere envelop zat een letter, alle letter samen maakte het woord waar het geldkistje verstopt was (in dit geval schuur).
Als tweede hebben wij de "ballonnen-opdracht" gedaan. Dit heb ik bewust niet als eerste opdracht gedaan, want als alle ballonnen al in de kamer hadden gelegen waren met deze stuiterballen alle ballonnen bij binnenkomst al kapot gesprongen.
Als laatste hebben wij de "Ja/Nee-opdracht" gedaan. Het bedenken van vragen tijdens het bellen vonden ze wat lastig. Ik heb wat geprobeerd te sturen hierin. Maar de Mol was zo goed bezig, die stuurde ze in volle overtuiging helemaal de verkeerde kant op. Dus er was wel wat teleurstelling dat deze opdracht niet was gelukt.
De geheime opdrachten tijden het eten waren ook hilarisch. Dit hebben wij zonder vrijstellingen gedaan gezien de leeftijd en omdat ze het programma niet kenden. 2 kinderen mochten naderhand raden wat de geheime opdrachten waren van de andere kinderen om zo hun jokers te verdienen. Dat was al moeilijk genoeg.

Wij hadden gekozen voor 1 pot en een penningmeester. Mijn dochter mocht de penningmeester zijn, omdat ze jarig was (hadden alle kinderen samen besloten). Maar ze wisten natuurlijk niet dat zij de Mol was...

De Mol heeft goed haar best gedaan; Ze heeft voor goede ruis gezorgd, de groep totaal de verkeerde kant op gestuurd, een foto en letter laten verdwijnen tijdens de opdracht. En zelf geld uit de pot laten verdwijnen. Er was er eentje die haar als Mol heeft ontdekt en dus de overduidelijke winnaar was. De prijs was een zak muntdrop. Voor de Mol had ik een zak snoepjes gekocht die leken op regenwormen, want ze had haar vriendjes onder de grond vast gemist.

De app zat ook goed in elkaar. Leuk ook met het muziekje erachter bij de ontmaskering en bekendmaking van de winnaar.
Het enige wat ik wat miste in de app was de mogelijkheid om wat meer antwoorden op een vraag toe te voegen, maar dit was wel te omzeilen door wat antwoorden samen te voegen. Ook was een simpele Ja of Nee soms ook wel handig geweest, zeker gezien de leeftijd. Dit heb ik opgelost door als derde antwoord een punt te zetten. Ook zou het handig zijn als je kan kiezen om tijdens het maken van de test het geluid uit te zetten en dat die niet iedere vanzelf aanspringt. Dit kan sommige kinderen zenuwachtig maken.

Al met al was het een geslaagd feestje. Iedereen was ook blij dat de jokers en molboekjes mee naar huis mochten.

Inge - 06-03-2023 08:18

Onze dochter heeft een superleuk "Wie is de mol" feestje gehad voor haar 9e verjaardag! De meisjes van 8 en 9 jaar hebben genoten en goed gespeurd naar de Mol in hun midden, ze waren heel fanatiek!

Het draaiboek biedt veel handvatten om het feestje naar eigen inzicht in te delen en te zorgen dat het aansluit bij de leeftijd van de deelnemers. Wij hebben gekozen voor de ballonnenopdracht, stilleven en de ja/nee zoektocht. Je moet wel echt even de tijd nemen om het feestje voor te bereiden, dan heb je een goede planning en verloopt het feestje heel soepel.

De test en ontknoping via de app werken vlekkeloos en dragen bij aan het gevoel dat het echt is.

Ook wij hebben ervan genoten dit feestje voor te bereiden en te zien hoe fanatiek de kinderen waren. Zeker een aanrader!

Donja - 14-02-2023 21:36

Wij hebben dit feestje gedaan met 8 kids van 9/10 jaar. De voorpret was al erg leuk. Het draaiboek zit goed in elkaar. Wel veel voorbereiding nodig. Maar dit vond ik zelf een erg leuke tijd. De kinderen hebben genoten. Ik had gedacht te weinig tijd te hebben, maar 3,5 uur was voor deze leeftijd echt voldoende. Stiekem vind ik het jammer dat het feestje en de voorbereiding voorbij zijn. Zeker een aanrader, mits je zin hebt om er echt aandacht aan te besteden.

Linda - 06-02-2023 09:46

Vrijdag 3 februari een fantastisch Wie is de Mol feestje gehad met zeven jongens van 10 en 11 jaar oud! Draaiboek zat heel goed in elkaar, het was heel compleet en je had keuze uit spellen die je wilde gaan doen. Voorpret was ook erg leuk voor de jongens, ze waren al 1,5 week bezig met wie de mol zou kunnen zijn. Het ballonnenspel, Straatpraat en het seinenspel hadden we uitgekozen. De test deden ze heel geconcentreerd en het is nog nooit zo stil geweest met zeven jongens tijdens de ontknoping. Echt top, dankjewel!

Sandra - 12-09-2022 09:01

Het was enig! Het kostte best wat voorbereiding inderdaad, maar als je op tijd begint gaat het op de dag zelf prima. Wij hadden het grote pakket erbij besteld en dat maakte het helemaal echt en het molboekje en sleutelhanger waren meteen een leuk aandenken.

Op de pasjes lieten we bij binnenkomst iedereen een vingerafdruk zetten met groene inkt. De mol had zwarte inkt. Was een leuke verstopte aanwijzing. Bij de seinopdracht hadden we een woord dat naar de mol verwees. Een joker hadden we verstopt in de bak rauwkost (werd uiteraard niet gevonden;)).

Als je je er als ouder makkelijk af wilt maken met een feestje moet je dit niet doen. Maar wij hadden zelf ook veel lol met de voorbereidingen. En onze zoon (9jaar) vond het beter dan ie ooit had durven denken, zei ie. Dat maakte het alle inspanning meer dan waard.

Marc - 16-07-2022 20:19

Zoo.. dat was me een feestje, zeg! Het feestje van onze dochter die 11 werd, een perfecte leeftijd voor dit spel. Ze praten er af en toe nog over. Het enthousiasme merkte je ook aan de reactie van de ouders.
Ik moet zeggen: de voorbereidingen waren zoveel als je zelf eraan wilt besteden. Je kunt het net zo leuk maken als je wilt met aanvullingen, hints, aangepaste spellen, enzovoort. Maar het draaiboek als basis is fantastisch, daar draait alles om en heb je ook nodig. Ik kan het iedereen aanraden.
Een paar weken van te voren ben ik er al mee begonnen "in de verloren uurtjes", omdat ik het gewoon leuk vond om te doen. In de loop van de tijd kleedde ik steeds meer dingen aan met bijv. de hints of andere grappige dingen. Op A4 de omgekeerde geboortedatum uitprinten van de Mol met 1-punts grootte en dat 30 keer? Knip ze uit en strooi een beetje hier en daar op het terras en leg ergens een vergrootglas neer. De kleine snippertjes werden bij toeval ontdekt en ze herkenden een onleesbare tekst en het vergrootglas werd erbij gehaald. Gelukkig legde ze nog niet gelijk de link met de omgekeerde geboortedatum...

Ik had geen stress, omdat ik al vroeg mee met de voorbereidingen ben begonnen en goed over dingen na kon denken. Zo had ik voor mezelf op een A4 een "stappenplan" gemaakt met elke stapje beschreven wat ik moest doen vanaf de voorbereiding op die dag, taart serveren met "wie is de mol" logo erop, tot aan de spellen en de prijsuitreiking. Zo vergat ik niets, want dat kan snel gebeuren. Hierdoor liep het gesmeerd. en kon ik ook de tijdsplanning goed in de gaten houden.

Nou kon ik op onze Ringtone deurbel drie melodietjes zetten en afspelen als je op de knop drukt van de app op je mobiele telefoon. Daar stond "Trust nobody" en nog twee geluiden van "Wie is de Mol". Daar kwamen ze aanlopen uit school. Hilarisch toen ze dat hoorden toen ze bij de deur stonden. "Haast eng", hoorde ik er eentje zeggen.

Nou ben ik geen grote spreker, maar kan wel videootjes monteren, dus wat heb ik gedaan: ik heb de algemene uitleg en de uitleg van de spellen via een video-opname gedaan (soort van autocue). Het voordeel was dat ik de uitleg van het draaiboek rustig vertellend kon oplezen inclusief de aanvullingen die ik wilde vertellen zonder iets te vergeten. Toevallig zijn wij dit jaar in Albanië geweest, waar de afleveringen van de Mol dit jaar ook zijn uitgezonden. Daar hebben we ook een paar plekken bezocht met onze dochter en die beelden kwamen ook in de video voorbij, om allemaal in het sfeerte te komen. Ze moesten lachen toen ze onze dochter op de strandstoel van de Mol in de aflevering zag zitten!
1. Het balonnenspel: in de tuin en dat liep chaotisch, maar geweldig! De mol stond ook aardig te mollen, ze deed het geweldig en viel totaal niet op. Daar was ik blij mee, met die keuze.
2. Stillleven: In huis in de speelkamer van onze dochter. Liep als een trein en ze hadden heel knap veel verplaatsingen gevonden!
3. Straatpraat: Bij ons in de buurt waar oude kazernegebouwen nog gebouwnummers hebben die moetsen ze opzoeken met een detailfoto en dat via een "woordenkraker" vertalen naar een letter. Twee groepen van 4 en ze mochten communiceren via een mobiele telefoon van de groepshoofd voor onderlinge hulp, maar ze mochten elkaar niet opzoeken. Samen twee delen van een woord waar de vindplek was van het geld. Ze hebben het gered met bijna het volldige woord. Af en toe belde ik mijn dochter die een telefoon had, daar had ik stiekum de ringtone van "Wie is de Mol" op gezet.. Daarna waren ze een beetje moe va het lopen. Ze mochten ontspannen in de tuin en toen gingen we BBQ-en.

De geheime opdracht en de vrijstellingen tijdens het eten waren ook geweldig, een leuke aanvulling. Aansluitend de eindtest op de meegeleverde app met de WIDM tune, geweldig!
De ontknoping was net zo mooi en professioneel. Ik kon vanuit mijn Ipad het beeld naar ons grote TV scherm zenden. Zo kon ik ze aankijken als ik een naam opnoemde, net zo lang tot het doek viel..
Het had natuurlijk ook met minder gekund, maar ik wil gewoon wat ideen geven wat er allemaal mogelijk kan zijn.
Topfeest dus voor de kinderen en vermaak voor ons, nu een jaartje uitrusten!:)

Noor - 11-07-2022 09:01

Gisteren het "Wie is?"feestje gehad van mijn 12-jarige dochter. Wat was het ontzettend leuk zeg. Er werd veel gespeculeerd en ondanks dat de mol het erg spannend vond heeft hij het fantastisch gedaan. We hebben de ja/nee zoektocht, lasergame (met waterpistool) en het seinenspel gedaan. Bij het seinenspel was er enige verwarring in welke hand welke vlag moest, maar daar waren ze snel overheen. Als de mol uit zichzelf aan het einde niet een beetje had laten doorschemeren dat hij de mol was, dan had niemand het geraden, ondanks dat hij naar zichzelf wees op de groepsfoto. Ook het "geld voor in de pot" als kado was echt hilarisch. De muziek bij de test maakte het nog erg spannend.Kleine tip voor de app; een mogelijkheid om de groepfoto zichtbaar te maken voor bij de testIedereen en vooral mijn dochter heeft enorm genoten en ikzelf misschien nog het meeste vanwege de voorbereidingen😉 Zelfs nog het compliment gekregen dat dit feestje veel leuker was dan andere omdat het zo origineel is. Vermoed dat ik volgend jaar nog zo'n feestje mag geven ondanks dat ze dan al groot is😜Een dikke chapeau naar het team van locohippo. 👍🏻🙏🏻❤

Sanne - 27-06-2022 19:29

Na een paar weken voorbereiden was het afgelopen zaterdag eindelijk zover: het grote Wie is de Mol feestje. Met 12 meiden van 11 en 12 hebben we het ballonnenspel, de ja/nee speurtocht en het seinspel gedaan. Bij de (zelf geknutselde) uitnodigingen stuurden we de eerste hint mee: een houten lettertje en 1 uitroepteken. Zonder tekst of uitleg. Als de kandidaten deze letters met elkaar zouden delen, zouden ze ‘onder je bord!’ kunnen vormen. Daar stond met cijfertjes (letters van het alfabet omgezet in cijfers 1 t/m 26) een woord, dat verwees naar de wijk waarin de mol woont. Er waren nog meer aanwijzingen verborgen, zoals een opblaasbare pizza (lievelingseten) en een whiteboardje waarop zogenaamd boodschappen en een kalender stonden met daarop 2x de geboortedatum van de mol verwerkt. Alle meiden vonden het spannend en leuk, ook degenen die het tv programma niet kenden raakten al snel aangestoken door de rest. Onder de ballonnen met vreemde getallen aten ze hun taartje, intussen hier en daar getallen oplezend. Misschien hielp dat, want de mol haalde bij het ballonnenspel, ondanks fanatiek mollen, maar weinig geld op voor haar pot. Het ja/nee zoekspel hadden we niet goed genoeg met de mol voorbereid, waardoor ze het zoekende team onbedoeld net binnen de tijd bij de verstoppers bracht. Een slimme vraag van een van de zoekers was trouwens of er een plattegrond beschikbaar was; daarop zou de verstopplek veel te makkelijk te vinden zijn geweest (als een van de weinige afwijkende dingen op de kaart), dus dat hebben we niet gedaan. Dat onze mol de verstoppers vond had trouwens ook voordelen, want zo leek ze heel fanatiek. In het laatste spel stond de uiteindelijk zelf het woord Mol te seinen, wat natuurlijk erg grappig was. In dat spel is het belangrijk dat de groepjes niet aan elkaar laten merken of iets goed is of niet, en je moet even nadenken over de afstand tussen de groepjes. Wij hebben het uitbeelden bijv veel dichter bij elkaar gedaan dan het seinen.
Tijdens het eten was al snel duidelijk dat er geheime opdrachten waren, maar toch raadden de 2 kandidaten met de vrijstellingen maar 1 opdracht. De test en uitslag waren echt ontzettend leuk, die geven het spel écht extra uitstraling. Er werd serieus gestrest over de test, en bij de uitslag ging het compleet gonzen in de groep, de spanning was helemaal voelbaar, super leuk! We lieten de kandidaten zelf een naam vragen om aan te klikken. Onze mol kwam pas als 9e aan bod. Niemand verdacht haar. Terwijl ze toch heel wat streken had uitgehaald - maar dat hadden een paar anderen bedoeld en onbedoeld ook gedaan!
We hadden voor de winnaar een kauwgomballenautomaatje en voor de mol een mega lolly als cadeautje. Had weinig met het spel te maken, maar snoep doet het altijd goed 😁.

Het draaiboek zit heel goed in elkaar en het is ook echt fijn om telkens de voorgedrukte tekst te hebben. De spellen zijn leuk en goed uitvoerbaar. We hebben ook veel gehad aan de tips van andere ouders/spelleiders. Wel kost het voorbereiden echt veel tijd, zeker als je veel zelf doet/maakt. Wij hebben uren geknutseld, van uitnodigingen tot Molboekjes, jokers, vrijstellingen en vlaggen. De jokers en vrijstellingen maakten wij trouwens van een pool noodle die we in schijfjes sneden en papieren kopietjes op plakten. Zag er ook leuk uit en was lekker licht. De klap op de vuurpijl was de leader die onze dochter zelf maakte met een editing app, waarin alle 12 kandidaten in beeld kwamen (van achter bomen, door struiken, verstopt achter een vlag, etc). We hebben echt een geweldig feestje gehad. En nu moeten we even bijkomen 😅

Cindy - 25-06-2022 22:25

Heel geslaagd feestje, prima te organiseren met het draaiboek. Ook kinderen die minder bekend waren met het spel, werden gedurende het feestje steeds fanatieker. Een mooie climax naar de winnaar en de ontmaskering. Kinderen hebben genoten, waren heerlijk actief en fanatiek.

Tamara - 20-06-2022 10:25

Was een heel leuk en geslaagd feestje! Het vraagt wat voorbereiding maar alles is goed uitgelegd in het draaiboek.
10 blije kinderen.

Andrea - 30-05-2022 19:01

Zeer geslaagd feestje voor onze 10 jarige zoon. De kinderen hadden er erg veel zin in! Duidelijk draaiboek. Wel inderdaad ruim de tijd nemen om alles te lezen en voor te bereiden. Alle attributen( jokers, vrijstellingen, molboekje, de test) maakten het compleet. Wij hebben 4 uren voor het feestje uitgetrokken met 3 opdrachten en dat paste precies.
Bij het ontbreken van een joker werd deze gelijk nagezonden. Daarvoor dank, super!

Ruben N. - 27-04-2022 21:20

Zeer plezant molfeestje gehad voor 10 jarige dochter. We hadden 9 deelnemers voor het molfeestje. Van de ouders hoorden we dat de kinderen er tot laat in de avond over bezig waren. Iedereen was tevreden. prachtig draaiboek met mooie uitleg, en lijst van benodigdheden zijn zeker in orde. De app is de kers op de taart. Simpel in gebruik, en maakt het o zo spannend met het muziekje dat afspeel.
4 opdrachten gedaan. (opdracht met cijfers en ballonnen, uitbeelden - seinenspel, de zoektocht, en stil leven ruimte. Tijdens het eten werden ook de geheime opdrachten gedaan om jokers te verdienen.
Spel gespeeld, van 14h tot 17h30. Mooi gevuld programma dus. Bij de start kreeg iedereen van ons een molboekje, wat een mooi aandenken was van de geslaagde activiteit

Astrid - 26-04-2022 13:42

Afgelopen zaterdag hebben we het 'wie-is....ontmaskerfeestje' gehouden voor onze 10-jarige dochter. Ze waren met een groepje van 9 kinderen (van 7 tot 11 jaar, zowel jongens als meisjes) .Ik had al heel veel positieve recensies gelezen, maar sluit mij hier ook volledig bij aan! Het draaiboek zit heel goed in elkaar en de app maakt het geheel helemaal af! We hebben vooral ontzettend genoten van de molstreken en de geheime opdrachten tijdens het eten. De voorbereiding kost niet heel veel tijd als je wilt, alhoewel je het ook met van alles kunt uitbreiden. Bij ons een groot succes en ik zal zeker nog een keertje een feestje organiseren met de draaiboeken van Locohippo!!!

Moeder Q - 25-04-2022 17:48

Nou vorige week was het zi ver! Wie is de mol feestje ging van start. Mijn zoon wilde dit heel graag, dus besteld! Nou de jongens vonden het fantastisch! Iedereen zat in zijn rol en ik had de mol een dag eerder gesproken om alles door te nemen! Fantastisch! Het ballonnenspel, het stilleven spel en ipv seinen heb ik hints gedaan. Het was super! Maar vooral de test was erg leuk en echt en dat maakte het zo spannend! Het draaiboek loodst je overal doorgeen! Echt een superfeest gehad!

Danielle - 22-04-2022 11:32

Afgelopen weekend heeft onze dochter haar verjaardagsfeestje gevierd met het spelen van het Wie is de Mol spel (totaal 11 kinderen). Ze vonden het geweldig!! Er waren direct bondjes, er ontstond chaos en achterdocht... en de Mol kon achteruit leunen en zien hoe zij door niemand verdacht werd.
We hebben naast het draaiboek ook het uitbreidingspakket besteld waarin jokers, vrijstellingen, notitieboekjes, uitnodigingen etc. zaten. Dat maakte het nog 'echter'. Na de spellen moest elk kind in de app (op de tablet) de vragen over de Mol invullen. Met het muziekje erachter was dat extra spannend ;-) De onthulling van de Mol en de winnaar hebben we via de tablet op de TV laten zien. Superleuk! Ook weer met dat muziekje op de achtergrond, hahaha.
Ik had bij de HEMA tompoucen besteld met het WIDM logo erop, zodat alles in het MOL-thema was. De kinderen waren over het gehele feestje erg enthousiast en vooral mijn dochter vond het super! Meestal organiseren we feestjes buiten de deur omdat we het niet makkelijk vinden zoveel kinderen te entertainen, iig langer dan 2 uurtjes ;) Met dit spel zijn we zeker (incl. eten) 5 uur onder de pannen geweest. TOP!

Gerie - 12-04-2022 20:24

Super feestje gehad. Gemengde groep van jongens en meiden van rond de 11 jaar. Iedereen deed fanatiek mee.

Wendy - 12-04-2022 14:25

Super leuk feestje! Met 10 kids gespeeld! Het vraagt wel even wat voorbereiding, maar de reacties waren geweldig!

Marie - 10-04-2022 21:27

Heel ontzettend leuke zaterdag gehad met 13 meisjes van 11/12 jaar! We hebben veel van de spelletjes uit het draaiboek gedaan. Op basis van een idee opgedaan in één van de reviews ook nog een persoonlijk fotospel (babyfoto aan huidige foto hangen) en als klapper hebben ze in het donker in bos gelasergamed met geweren gehuurd bij 123fun.. de boekjes met de pennen en de houten jokers die we erbij hadden besteld maakten het helemaal af. Het is wel even inlezen en het voorbereiden kost wat tijd, maar dat was het meer dan waard!! En oh ja… de jarige was de mol… ik deelde enveloppen uit met daarin allemaal dezelfde deelnemersbrieven, dus ook voor de mol, en daar trapten ze goed in: maar 1 iemand verdacht de jarige!

maartje - 02-04-2022 19:19

Erg leuk feest gehad met 8 meiden van 9/10 jaar. Tactiek genoeg. Een briljant molletje die niet bang was om wat te ondernemen en door niemand geraden werd. De geheime opdrachten vielen het meest in de smaak. Wij speelden het ballonnenspel, seinspel en de opdracht straatpraat. Daar moesten getallen gecombineerd worden van foto's, zodat er uiteindelijk een code van een hangslot gevonden kon worden. Alle meiden waren enthousiast en een beetje hyper van de spanning. De jokers, vrijstellingen en test maakten het echt af.

Linda - 31-03-2022 12:47

Superleuk! We hadden een groep van 13 kids. 5,5 uur en 4 opdrachten gedaan, ze wilden nog wel langer doorgaan!
Draaiboek is heel praktisch, we hebben zelf nog wat Hints toegevoegd. Oa: Mol hield van groen en paars, dus de kleuren van de verlichting wisselde in deze twee kleuren.
Echt een topfeest gehad!

Astrid - 26-03-2022 21:24

Een goed uitgelegd en duidelijk draaiboek. De kids en wij, als ouders, hebben genoten.
Wij hebben het ballonnenspel, seinenspel en het stil leven spel gedaan. Ook de geheime opdracht tijdens het eten viel erg in de smaak.
Het feestje voor onze 12 jarige zoon was een groot succes.

Mascha - 14-03-2022 13:13

Superleuk draaiboek. Heel goed uitgelegd en compleet. Drie jaar geleden bij onze zoon gedaan en dit jaar bij onze dochter. Was weer een superfeestje! 1 iemand had de mol geraden maar dat was een wilde gok. De app erbij maakt het compleet!
Wij hadden in plaats van het sein spel een spel gemaakt gebaseerd op het programma van vorig seizoen met liedjes uitbeelden. Ene team in de tuin, die moesten raden welk liedje het was, andere team in de woonkamer voor de grote ramen en dan dansen maar. Was groot succes bij de meiden. En de mol maar playbacken waardoor het niet telde. Superfeest!

Dieuwertje - 07-03-2022 09:28

Fantastisch!!! Echt zo leuk... de voorbereidingen... de opbouw van de spanning de week ervoor en dan het feest zelf, geweldig!! We deden het met een groep van 10 kinderen.. dus er werden volop bontjes gemaakt.... de test via de app was ook geweldig!! Ja echt een totaal, compleet te gek feestje!!
Dag later allemaal appjes van moeders dan kinderen er nog helemaal vol van waren.... oja op Spotify staat een playlist wie is de mol.. 18 uur muziek... dus eenmaal aanzetten en het gehele feestje muziek in de mol stijl!
Best feestje ever!

Ilse - 27-02-2022 09:02

We hebben een geweldig feestje gehad! Alle meiden (13 stuks, leeftijd 9 en 10) waren fanatiek en enthousiast. Het was voor verschillende meisjes wel moeilijk om genoeg focus op te brengen tijdens de uitleg van de spellen. Ik weet niet of dat aan de leeftijd of aan het karakter van de meiden lag. Al met al zeker een aanrader voor alle fans van Wie is de Mol!

Nienke - 25-02-2022 18:48

Echt een superfeestje gehad . Door corona een klein clubje (5 kids) maar goed te doen.
Om met de woorden van een briendje te spreken "Dit was echt een leidsterfeestje!!" Ter verduidelijking.. zn beste feestje ever!!

J - 23-02-2022 20:37

Super leuk feestje! Onze doelgroep was 9 jaar en niet iedereen kende het programma van WIDM waardoor het zoeken naar de saboteur soms wel lastig was, maar dat maakte het feestje gelukkig niet minder leuk! De voorbereidingen zijn echt al een feestje op zich, wij gaan locohippo de komende jaren zeker nog eens inzetten!

Marjolein - 16-02-2022 21:01

Ook wij hebben een fantastisch feest gehad. 10 meiden van 9 jaar. Het was fijn om keuze te hebben tussen de spellen. Wij hadden niet erg goed weer en hebben alles binnen kunnen doen. We kozen voor het ballonnenspel, verschillenspel en seinspel Op laatste moment nog wel een van de spellen verwisseld vanwege het weer. Wij hadden ipv het sein-spel uiteindelijk gekozen voor een Letterspel (o.a. van jongens tegen de meisjes) met vuilniszakken waarop ik letters had geplakt (woorden had ik van internet gehaald). 2 teams met ieder een captain zodat iedereen een rol had. Tussendoor heb ik ook een dagboek moment gehouden. Erg leuk om te horen wie ze verdacht vonden en waarom. Zo kon ik ook mooi polsen of ze de mol al in de smiezen hadden, nou dat viel reuze mee. We hadden ook een prima mol, die soms echt wel hint had gegeven maar niemand die het door had. Door het huis had ik ook wat hints gelegd (een mol beeldje met 332= de mol was op de 332e dag van het jaar jarig). In 1 van de vuilniszakken stond een hint geschreven. Bladmuziek lag op de piano van molletje met daarachter een liedje met een hint naar de mol. Na de ontmaskering de hints laten zien. Geweldig. De mooiste hint was de mol die naar zichzelf wees tijdens de groepfoto na de vraag welk spel we gingen spelen. Fantastisch!
Het draaiboek is duidelijk, fijn ook om een globale planning te hebben. Uiteindelijk zijn wij zelfs bijna 1 uur uitgelopen vanwege het fanatisme :).

Suus - 07-02-2022 12:21

We hebben een top feestje gehad!!! Het groepje kinderen was blijven steken op 6 kinderen van 11 en 12 jaar. Door corona veel afzeggingen. Desondanks was het een groot succes!!. Het draaiboek was erg uitgebreid en duidelijk. Fijn dat er een samenvatting bij zat voor tijdens het feestje. We hadden 3 spellen voorbereid, maar op t laatste moment de stilleven opdracht erbij gedaan omdat we doordat het maar een klein groepje was, iets sneller klaar waren dat gepland. De test vonden de meiden ook leuk om te maken en de bekendmaking was erg spannend!!!

Renate - 15-01-2022 13:48

We hebben een super leuk feestje gehad. De groep was qua leeftijd redelijk gevarieerd (van 7 t/m 10 jaar), maar dat ging prima. Fijn dat je uit meerdere opdrachten kunt kiezen en er staan goede tips in het draaiboek. Ik zou altijd aanraden om er een pakketje met jokers bij te kopen, want dataakt het een stuk echter. Verder werden de mol boekjes flink gebruikt, dus ik was blij dat we die hadden gekocht.

Yvonne - 09-12-2021 15:15

We hebben gisteren het feestje gevierd met een groepje van 9 kinderen voor de 11e verjaardag van onze zoon. Het was heel fijn om het draaiboek als leidraad te kunnen gebruiken bij de organisatie. Vol tips en praktische adviezen, waardoor je in de voorbereiding van het feestje veel structuur en duidelijkheid had. En tijdwinst ;) Het was een groot succes. Ik kan het zeker aanraden. Wij hebben ervoor gekozen om 3 spellen te spelen + vrijstellingsspel en dat was precies goed. De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad en mijn zoon zei dat hij het leukste feestje ooit gehad heeft! Veel dank!

Krista - 18-10-2021 14:42

Vorige week met 8 meiden van 9 en 10 jaar het Wie is feestje gehouden. Was superleuk en spannend. We hebben 5 uur voor het feestje uitgetrokken en in totaal 3 spellen + het spel met de jokers gedaan. Hierdoor hebben ze ook nog genoeg tijd om elkaar tussendoor allerlei vragen te stellen. We hadden onze Mol 1 dag van tevoren ingeseind met een videoboodschap, zodat het ook voor haar niet te moeilijk zou zijn om het geheim te houden. We hebben het ballonnenspel, ja/nee spel en stilleven gespeeld. Het draaiboek zit weer super en elkaar en met de tips van andere ouders is de voorbereiding al weer geweldig! De app met testvragen en spannend muziekje is ook top! Wat een stress bij de meiden. Uiteindelijk is onze Mol door niemand geraden, ze deed het echt heel goed en was helemaal zichzelf. En behoorlijk veel mis laten gaan! De meiden hebben weer een topfeestje gehad. In het verleden ook al het spionnenfeestje en expeditie robinson feestje gedaan. Altijd topfeestjes door de mooie draaiboeken en aankleding. Dank jullie wel weer en ga zo door!

Nynke - 02-08-2021 23:10

Super leuk feestje gehad, voor 7 kinderen van 12 jaar. Vanaf het begin zaten ze er helemaal in! Het feestje duurde van 16.00-21.00 uur, we hebben 4 spellen gedaan, plus de opdrachten die bij het eten hoorden, erg leuk. Draaiboek was duidelijk, de samenvatting was ook handig erbij te hebben, zeker ook de lijst met benodigdheden per spel was handig.

Elles - 24-07-2021 09:20

Duidelijk draaiboek, kinderen zijn reuze enthousiast en de verdenkingen tegen elkaar beginnen direct. Super!

Nicole - 19-07-2021 21:41

Heel duidelijk draaiboek dat wat mij betreft alles prima uitlegt, waardoor het voorbereiden prima te doen en leuk is. Echt een aanrader en volgens jaar zeker ga ik zeker een ander spel proberen...

Marjo Scheel - 17-07-2021 07:26

Het draaiboek is echt heel erg duidelijk en zit goed in elkaar. Je kan het daardoor ook zelf aanpassen aan je omgeving en in mijn geval 8 kinderen van 11-12 jaar geweldig! Wat hebben wij met zijn allen genoten!!!

Wendy - 14-07-2021 19:56

Echt een super leuk kinderfeest gehad. Het heeft wel wat voorbereiding nodig, maar is zeker de moeite waard.
Draaiboek is erg uitgebreid maar ontzettend goed uitgelegd waardoor de voorbereiding goed te doen is. Echt een hele goede aanrader....wij hebben een TOP feest gehad.

M - 12-07-2021 21:14

Het feestje was erg geslaagd! De kinderen waren reuze enthousiast 😃
De handleiding was heel duidelijk.
Een to-do-lijstje erbij met daarin wat allemaal uit te printen en klaar te zetten (per spel) zou nog handig zijn.
Bij de test zou het handig zijn om ook minder (bijv 2) of meer dan 3 antwoord-opties te kunnen maken.

Van Parys - 08-07-2021 10:50

Handig draaiboek dat als leidraad kan dienen.
Als je zelf creatief bent kun je er nog alle kanten mee uit, ben je minder creatief dan werk je feestje uit volgens het draaiboek.
Ik heb er alvast van genoten vanaf de voorbereiding. De kinderen en de jarige (9) vonden het ook best cool.
De Mol hebben ze helaas niet ontmaskerd.
Ook de meegeleverde app maakt het spel "echt".

Dagmar Spee - 26-06-2021 13:07

Super draaiboek en bijbehorende App !!
Erg tevreden, geslaagd feestje voor onze 12 jarige "wie is de Mol" fan.

Het feest begint al bij de uitnodigingen, de spanning kun je laten opbouwen door de vragenlijst wat later aan te reiken, en via een appgroep de voorbereidingen voor het feestje te laten volgen (foto's van de jokers, de vervolgbrief "Jij bent een gewone kandidaat / Jij bent de Mol"). Goed opgezet. bijbehorend draaiboek is erg behulpzaam bij het uitkiezen / organiseren van een aantal spellen / opdrachten. Er mag alleen wat meer keuze komen / uitbreidingen. Veelal werd er toch gezegd dat het betreffende spel al een keer gespeeld was op een ander feestje ... wellicht creatieve ideeën van andere ouders tav spellen delen op een speciale inlogpagina van de website ... ?

Daarom net 1 ster minder dan 5 ...

Karin - 25-06-2021 20:53

Het draaiboek is erg compleet. Er was ook voldoende ruimte om het aan te passen aan de leeftijd van de kinderen en de lengte van het feestje. Mijn zoon is 8 geworden. Sommige spellen zijn dan nog uitdagend, maar er waren genoeg tips om of iets anders te doen of een kleine aanpassing te doen. In plaats van signaleren bv letters schrijven op wit papier (met ook lichte kleuren erbij zodat het extra moeilijk is om te lezen). De ja/nee zoektocht was een groot succes. Het lasergame werd een waterpistool parcour en was ook fantastisch. Ik zou dit pakket ook aan anderen aanraden.

Linda - 22-06-2021 09:45

Het Wie is feestje van onze elf-jarige dochter was fantastisch! Door de passende uitnodigingen die je erbij kan kopen en het vragenformulier wist iedereen wat ze te wachten stond. Er waren best veel fans van het programma, dus ze hadden er reuze zin in!
Zo'n beetje iedereen werd verdacht, omdat ze te rustig was, te druk, eigenlijk was alles wel verdacht.
Het vergt inderdaad wat voorbereidingswerk voor de organisatoren, maar het is het dubbel en dwars waard. De kinderen wilden heel graag vier spellen spelen (in plaats van de aangeraden 3 spellen). Door de hitte hebben ze uiteindelijk waterspelletjes gespeeld en toch drie spellen uitgevoerd.
Bij opdracht 4 "straatpraat" had ik nog iets toegevoegd: ze konden hints kopen voor slechts € 100. Wij hadden het spel niet door de winkelstraat gedaan (want: te ver lopen), maar door de wijk. Ik had foto's gemaakt van plekken in de buurt. Daar moesten ze op zoek naar bordjes (zoals een naambordje bij een huis of een straatnaam) en de zoveelste letter noteren. Doordat het warm was wilden ze snel weer naar huis, waardoor ze mooi een hint wilde kopen. Twee anderen wilden meer hints kopen, wat weer zorgde voor verdenkingen.

Julia - 14-06-2021 08:37

Wat was het leuk! Niet alleen de kinderen genoten maar ook wij als ouders. Heel leuk om te zien hoe ze elkaar allemaal verdenken. Heel fijn draaiboek. Was wel aardig wat voorbereidings werk, maar dat was leuk om te doen. Onze dochter vond dit het leukste feestje tot nu toe! Enorm geslaagd!

Linnea - 07-06-2021 21:25

Super gaaf partijtje.
Wel zelf wat dingen aangepast omdat de kinderen wat jonger waren.
Maar de test maakte het wel helemaal af.
Gespannen zaten ze te kijken naar de uitslag.

Eva - 27-05-2021 10:40

Vorig weekend speelden we 2Wie is... feestjes voor de verjaardag van onze twins die 11 werden.
Communicatie vooraf verliep zeer vlot, je wordt snel en goed geholpen en ze denken mee om topfeestjes te organiseren. Absolute aanrader!

De vragenlijst bij de uitnodiging is wel heel handig, zo zie je gelijk of er kinderen bij zijn die niet de mol willen zijn.

Het vergt wel wat voorbereiding maar dit staat duidelijk aangegeven en is ook leuk.

De app is gemakkelijk te gebruiken, een aantal vragen staat ingevuld maar je kan de test zo lang of kort maken als je zelf wil. Wij hadden 10 vragen + dan de bonusvraag (standaard) en de kids waren gemiddeld tot 3 minuten bezig per test.

De mollen leverden prima werk. Mol 1 werkte vooral op de groepssfeer, vormde groepjes en zette die tegen elkaar op, Mol 2 pikte constant geld en molde vaak net zo openlijk dat het net niet opviel

Feestje 1 (jongensfeestje):
* Bij het begin trok iedereen een envelop waarin zou staan of ze de mol waren op niet (was nep want de mol was al op voorhand gekozen), daarin kreeg iedereen een geheime opdracht voor tijdens het eten. De meeste opdrachten kwamen uit het draaiboek, sommige verzonnen we zelf: een kleefbriefje met "Ik ben de mol" kleven op iemands rug, wasspeld met daarop "mol" aan iemands kleren hangen, een boodschap schrijven op het schoolbord dat buiten stond, zeggen dat je vindt dat je te weinig huiswerk krijgt
* groepsfoto voor en na (uit draaiboek)
* zoektocht in 2 groepen. (lichtjes aangepast uit draaiboek) Groep 1 kreeg blinde kaart met aangekruiste huizen, ze moesten de nummers zoeken
Groep 2 kreeg andere straat met opdrachten (welke haag zie je daar: beuk = 5, buxus = 7 enz)
De cijfers moesten worden omgezet in letters (a=1 enz) Met al de letters samen moesten ze een woord zoeken (keldertrap), binnen tijd. Grappig, bij de jongens lukte het samenwerken niet, ze werkten te veel individueel
* verstopte geldbriefjes zoeken (uit draaiboek)
* laserproef, met echte laserguns (deze waren het cadeau). (aangepast uit draaiboek) Deze was in 3 groepen, de winnaars van elke groep moesten dan strijden in de finale. De rest van de groep kon apart overleggen: ze kregen 9000 euro die ze ofwel gewoon in de pot konden doen, ofwel inzetten op één van de 3 finalisten om te verdubbelen, ofwel in de pot van de mol steken en onderling strijden voor 1 joker
De winnaar van de laserproef kreeg ook 1 joker

De tips naar de mol waren: initialen mol heel klein in het molboekje. Grappig is dat iemand dit zag en dit gelijk luidkeels verkondigde. Initialen waren AH dus ik antwoordde dat de boekjes van Albert Heyn kwamen, waar de meesten intrapten. Verder had ik buiten (waar het feestje plaatsvond) een blaadje opvallend opgehangen met de openingsuren van AH in Molendijk, dat was niemand opgevallen. Bij de oprit hing een verkeersbord met een mol op en de woorden : OPGEPAST HHIERNAAST IS EEN MOL. Allemaal hebben ze dat bordje bekeken, en niemand zag het. hhiernaast was een anagram van de mol. Op de plattegronden/opdrachten van de speurtocht stond als voetnoot de initialen en geboortedatum van de mol. De ene groep zag dit niet, de andere groep had het blad aan de mol gegeven die er zijn duim op hield.

Mol: kreeg op voorhand door waar het duurste geldbriefje verstopt lag, zijn lasergun schoot 2 levens per schot ipv 1, wist van de groepsfoto

Feestje 2: meidenfeest
* begon ook met enveloppen, bij dit feest was buiten een mol ook een saboteur die als opdracht had, valse tips te verspreiden. Deze saboteur werd getrokken, mol was al gebrieft op voorhand. Mol wist niets van saboteur af
* proef gebaseerd op het laatste Belgische seizoen van De Mol: elk kind kreeg 2 bekers water die 1 cm boven een markeerstreep gevuld waren. Ze moesten blokje rond wandelen en alle bekers die bij terugkomst min. tot het streepje vol waren, verdienden geld. Die slimme meiden spraken af vlak voor ons huis om van gemorste bekers het water te gebruiken om andere bekers weer bij te vullen. En de mol dronk doodleuk een beker leeg bij aankomst omdat ze zo'n dorst had en niemand had het door.
* stilleven (uit draaiboek), gemaakt met de knuffels van de jarige
* 2 groepen fotozoektocht (foto's van huizen,uit draaiboek maar aangepast), weer een woord te vinden. Snel gevonden want de meisjes werkten goed samen
De winnende groep kon individueel nog strijden om een joker. Ik had de kubblokken klaargezet en ze mochten elk 2x gooien, per omgegooide blok kregen ze een joker
* babyfoto's (uit draaiboek): heel leuke proef om met meisjes te doen. Ik had er 1 valse baby aan toegevoegd, als die werd gekozen ging er geld uit de pot.
* ja/nee test (uit draaiboek) met echte walkie talkies (= verjaardagscadeau). We deden deze in een bos, dan blijkt 6x mogen bellen te moeilijk, deze proef is beter uit te voeren in een dorpskern
* geheime opdracht: omdat onze kids gisteren de geheime opdracht tijdens het eten al speelden, deed ik voor deze opdracht een geheime opdracht tijdens het hele feestje. Ze moesten over 1 bepaalde persoon iets te weten komen bv naam van lievelingsknuffel. Als ze zichzelf trokken, hadden ze geluk en kregen ze zo een joker. Eentje kreeg de joker

Hints: Bij mijn intro gaf ik als tip: "de mol is een altijd machtig heerster" = betekenis van haar voornaam
In een bloempot met een Erica (heide) plantje had ik een kaartje naamkaartje beschreven met "Erica Talpa". Erika = de mol en Talpa betekent "mol" in Latijn
Er lag een afgeprint artikel over een bepaalde straat in ons dorp, waar de mol woont. De saboteur vond dit en verstopte het vakkundig
Op toilet hing een afhaalmenu van Grieks restaurant "Kerberos" (lievelingsdier mol = hond). Als je de eerste letter (hoofdletter) van elk gerecht van boven naar onder las, stond er "Erika is de mol". De prijzen van de gerechten waren allemaal 23, 11, 20 of 10 euro (geboortedatum 23/11/2010)
Ten slotte stond haar achternaam in Griekse letters, dat was de specialiteit van de chef met vertaling: lasagne met spinazie (haar lievelingseten)

mol: wist welke de foute babyfoto was, welke kubblok losjes stond, wat de geheime opdracht met betrekking tot zichzelf was


Heel erg bedankt voor dit leuke feestje, wij en onze kids genoten ervan

Susanna - 21-05-2021 20:26

We hebben met 11-jarigen dit 'wie is..' feestje gevierd. Het draaiboek was ontzettend uitgebreid en heel compleet! Het was een groot succes. Ook de test aan het einde maakte het helemaal af. Wat een spanning! Dikke pluim voor de makers van dit kinderfeest. Een aanrader voor elke Wie is de mol liefhebber.

Yvonne - 04-05-2021 15:17

Het draaiboek is heel duidelijk. De voorbereiding kostte wel wat tijd, maar dat was de moeite waard! Het feest was een groot succes.

Danielle - 03-05-2021 21:53

Het feestje nog niet gehouden, draaiboek vind ik wat magertjes. Zelf nog heel veel werk om er iets leuks van te maken. De prijs van het draaiboek is echt te hoog voor wat je ervoor krijgt. En ze dan wordt gevraagd om mijn ideeën te delen zodat ze het draaiboek kunnen verbeteren....,?!

Saskia - 01-05-2021 18:45

Een super leuk en duidelijk draaiboek

We hebben het feest in juli en we zijn dr nu al lekker mee bezig om alles uit te werken echt super leuk

Rietveld Rotterdam - 30-04-2021 13:35

Het draaiboek legt een hele goede basis voor een goedgeorganiseerd feestje. Bij WIDM zijn sommige details heel belangrijk, daar gaat het draaiboek goed op in. Ook geven ze aan waar je zelf nog de accenten zelf kan invullen. Een prima investering, ga niet zonder Loco van start!

CSDN - 28-04-2021 21:54

Zocht een coronaproof kinderfeestje. Heel compleet draaiboek met allerlei bijlagen ontvangen. Inderdaad goed advies om tijdig (2-3 weken van tevoren) alles door te lezen, inkopen te doen en opdrachten te plannen. De app maakte de spanning en het feestje compleet. Waren goede voorbeeld opdrachten voor binnen en buiten. Was een groot succes, mede door het prachtige weer!

Tineke - 22-04-2021 08:46

Wat een duidelijk en hamdig handboek. Snelle levering en ook goed contact toen ik de app wilde aanvragen.

Greet Kooij - 19-04-2021 21:06

Snel geleverd, leuke spelletjes

Rachel Beers - 19-04-2021 12:04

Wat een heerlijk feestje! Het zat door het draaiboek (en de uitbreidingen die wij ook hier kochten) super goed in elkaar. De kinderen vonden het het ALLERLEUKSTE feestje wat ze ooit hadden gehad.
Ik vond de voorbereidingen pittig veel werk maar het was echt de moeite waard want tijdens de dag heb je daardoor rust omdat het gewoon heel goed loopt.

De test was natuurlijk de klapper op de vuurpijl.

Alle moeders hebben de website opgevraagd, dus ik denk dat er nog wel wat feestjes door dat van ons verkocht gaan worden.

TW - 18-04-2021 08:08

Supersnel geleverd, overduidelijk + compleet draaiboek.

Blij mee! Leuk feestje gehad.

Natasja - 16-04-2021 21:40

Een volledig en duidelijk draaiboek. De jarige en de vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het feestje.

Marjolein - 07-04-2021 09:25

Mijn dochter wilde heel graag een Wie is de Mol feestje vieren. Nu ben ik zelf ook redelijk creatief, maar heb toch voor tijdswinst gekozen en had het draaiboek besteld. Totaal geen spijt van gehad. Het heeft me heel veel tijd bespaard doordat er zoveel goede tips en templates in staan. Je bent nog steeds helemaal vrij om de dag in te vullen zoals je zelf zou willen, maar het is gewoon heel prettig dat het draaiboek zo compleet is.
Ik heb nog nooit zo'n rustig feestje gehad. De meiden gingen helemaal op in het spel en zaten heel de tijd in hun boekje te schrijven. Rode snoetjes van spanning en een hele goede mol maakten het helemaal als een succes. De sein opdracht hadden we iets meer tijd voor gegeven (2 woorden in 5 minuten), maar dat was voor deze leeftijdscategorie nog steeds nog wel heel lastig. maar dat was wel weer fijn voor de mol. al met al een topfeest en ik weet zeker dat ik het draaiboek nogmaals ga gebruiken voor mijn andere twee kinderen (die nu nog te jong zijn).

Cor - 05-04-2021 11:58

We hebben het feestje nog niet gehad, maar het draaiboek ziet er top uit! Ook nog nooit zoveel voorpret gehad aan de organisatie ervan. En de kinderen zijn er ook al mee bezig, wat we stimuleren door er elke week iets mee te doen. Eerst uitnodiging, week later vragenbrief, deze week een filmpje gemaakt en volgt er volgende week nog de kandidaten brief. De spanning bouwt lekker op zo 😀

Marieke - 05-04-2021 11:11

Wij hadden een erg geslaagd feestje dankzij het draaiboek. Wel vond ik 4 bijlagen erg veel en onoverzichtelijk. Ik zou gaan voor een draaiboek en bijlagen en niet alle bijlagen ook nog eens in het draaiboek. Dat is duidelijker naar mijn mening. Verder was het erg leuk en vooral de test op een tablet was erg leuk!

Sascha - 03-04-2021 15:22

Het draaiboek zat erg goed in elkaar. We hebben 3 leuke spellen uitgezocht en het was heel duidelijk welke materialen daar voor nodig waren. De kinderen hebben enorm genoten van het spel. Het grootste gedeelte hebben we buiten kunnen doen. De test was heel spannend voor ze en zat ook mooi in elkaar. Enkel zou de muziek wat langer mogen duren. Een compliment voor de makers van het draaiboek.

Anoniem - 01-04-2021 17:21

Een heel compleet en inspirerend draaiboek. Het feestje van onze zoon die 9 was geworden, met 8 andere kinderen in de leeftijd 8-10 was een groot succes. Zelf vind ik wel dat 3 spellen erg weinig geweest zou zijn. Wij hebben in totaal 4 spellen uit het draaiboek gedaan (met enkele aanpassingen), plus nog 3 andere spellen. Het duurde in totaal 4,5 uur met eten en test enzo erbij.

Miriam Stevense - 22-03-2021 15:51

Onze zoon en zijn vriendjes hebben een super leuk feestje gehad! Het voorbereiden was even wat werk, maar door de uitgebreide uitleg en mooie bijlagen met alles erop en eraan kon dit niet stuk! We hadden gekozen voor het extra grote feestpakket en dit waren erg leuke gadget's voor het feestje! Mooie uitnodigingen en vooral de jokers waren in trek! Heel erg leuk! De testapp maakte het feestje helemaal af waarbij iedereen in spanning de winnaar en Mol bekend maakte. Bedankt!

S. Moons - 16-03-2021 11:47

Super fijn om met het draaiboek een leuk feestje uit te stippelen! Iedereen was heel enthousiast en de voorpret allen was al de moeite waard. We hebben uiteindelijk 4 spellen gedaan, omdat ze alle 4 veel te leuk waren. Het was nipt maar uiteindelijk alle spellen kunnen doen. De app maakte het spel compleet. Dit was een feestje om te onthouden!

Claudia - 16-03-2021 08:40

Het draaiboek was een lastigste beslissing. Wel of geen feestje geven in deze tijd. Het mooie weer was voor ons reden om er toch voor te gaan om in minder dan een week dit feestje voor te bereiden. En eerlijk gezegd klopt het dat wat meer voorbereidingstijd fijner is. Maar het is gelukt en was een groot succes. Wij hadden bij de opdracht met de ballonnen alleen groene en zwarte ballonnen gebruikt en 2 kleuren touwtjes eraan gemaakt. Waardoor de mol een hint had voor het min geld. We deden ook de opdracht met de verschillen zoekenin onze achtertuin en een persoon zoeken die zich in de wijk had verstopt. Verder hadden we nog een extra opdracht toegevoegd. De foto's van de kinderen als baby en nu aan de ouders gevraagd en die uitgeprint in hoesjes gedaan. De babyfoto's hingen aan lantaarnpalen in ons blok en ze moesten een babyfoto zoeken en meenemen naar onze voortuin waar de foto's van de kinderen al ophingen. De regels waren dat ze geen foto van zichzelf mochten meenemen (was lastig zat) en in de voortuin niet mochten praten. Ook mochten ze maar 1 foto verwisselen om hun eigen foto goed te hangen. De geheime opdrachten tijdens het eten waren hilarisch toen het uitkwam en ook de ontknoping was erg spannend. Een verrassende winnaar en de mol was de jarige zelf. De wc rol vonden ze allemaal een geweldig grappige prijs. Wij hadden hints geschreven op de uitnodigingen, papieren drinkbekers met hun eigen naam en geboortedata en onderop een zelf geprinte streepjescode met geboortedatum van de mol en WIDM erin verwerkt. De kinderen waren verbaasd over de hints die ze geen van alle hadden ontdekt. Een geslaagd feestje voor onze zoon van 12 en zijn 5 vrienden. Zeker een aanrader!

Sandra Telgen - 15-03-2021 17:32

Wat ideaal om zo'n draaiboek te hebben. Bij een van de opdrachten had de uitleg voor de kinderen wel duidelijker gemogen. Hebben we nu voor ons zelf bij geschreven, maar verder helemaal top. Het feestje voorbereiden was al een feestje op zich!! Het feestje zelf was een groot succes! Zeker een aanrader! De mol is niet geraden bij ons, omdat ze teveel in een tunnelvisie zaten, maar de Mol had het ook wel erg goed gespeeld en voorbereid. Hij durfde zelfs tijdens het spel hints te geven, maar die werden niet opgemerkt door de rest. Hier willen ze het nog wel een keer spelen!

Angelique Lambers - 07-03-2021 13:56

wat was die een fijne uitkomst nu we met alle corona maatregelen een feestje in en om het huis hebben geregeld. De voorpret alleen is al leuk, en ja het vraagt wel voorbereiding maar dat is goed te doen. Het is een fijn draaiboek en alles is heel duidelijk. Wij hebben uiteindelijk 5 spellen gedaan en dat was erg leuk, De tip om baby foto's op te hangen en op de juiste plek te gaan staan was hilarisch en ook dat gaf weer veel voorpret, ook voor de ouders aan wie we de foto's per app hebben gevraagd. Ze hebben de hele buurt afgespeurd om huisnummers te vinden van huizen en zo waren ze even lekker aan het rennen. We hebben grote broer laten verstoppen en dan mochten de kinderen in groepjes van 2 met app vragen op zoek, de antwoorden waren enkel ja en nee. Bellen werkt niet echt want dan was de telefoon steeds in gesprek. Bij deze opdracht waren er jokers te verdienen dat was ook weer leuk. De uitslag op de app met een rood en groen scherm maakt het heel echt. Kortom een super feestje. na deze middag kregen wij de opmerking dat dit echt super leuk was en dat je dit ook zou kunnen doen als er geen corona is :)

Suzanne - 28-02-2021 10:38

Wat een leuk feest is dit. Het draaiboek is helemaal compleet en een garantie voor een spannend feest. Mijn dochter werd 8 jaar en is gek van het programma. Zij en haar vriendinnen hebben weken naar het feest toe geleefd. Ook wij vonden het leuk om het feest te organiseren. De dag zelf waren alle meiden super gespannen maar algauw kwamen de bondjes tor stand. De mol werd niet geraden en het cadeau, de wc rol, vonden de mol en de winnaar geweldig. Niemand vergeet dit feest !

Wendy - 25-02-2021 21:46

Mijn zoon (11 jaar) wou heel erg graag een Wie is de Mol feestje geven. Met dit draaiboek ging de voorbereiding soepel. Ik heb zelf ook genoten van de voorbereiding. Met name het bedenken van de geheime aanwijzingen. Het advies was om 3 spellen te kiezen. Dit was inderdaad prima voor de duur van het partijtje (14.30-19.00 uur). Ik heb ook de molboekjes en jokers bijbesteld wat erg makkelijk was. Ook heb ik twee geldkistjes gekocht via een andere site. Dezelfde als Splinter, maar dan een groene voor de kandidaten en een zwarte voor de mol. Deze kregen de winnaar en mol aan het eind mee naar huis, gevuld met chocolade munten en dropmunten. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. Ook de paar kinderen die Wie is de mol niet kenden. Zij wisten de mol namelijk wel te ontmaskeren. De anderen zaten teveel in een tunnelvisie. Al met al een heel erg geslaagd feestje.

Evelien - 20-02-2021 15:20

Voor het verjaardagsfeest van onze 12 jarige dochter hebben we het draaiboek wie is..? besteld. Prima en duidelijk uitgewerkt. Wel zelf nog heel wat voorbereidingen gedaan Want als je er eenmaal mee begint .. gaat je creatieve brein met je aan de haal!! Een geweldig feest gehad met 5 kids 11-12 jaar en een van net 10. De jongste vond het af en toe nog wat moeilijk...
We hebben heel erg gelachen!!! Wat een top feest. Dochterlief vond het het leukste wat we ooit gedaan hebben.
Zeer duidelijke en snelle reactie .
We hebben tompoucejes laten maken met het logo En de tune van het tv programma heeft de hele middag gelopen.
'S avonds nog eens wie is de mol gekeken op tv.Als afsluiter😉 Echt een 5 sterren feest!!

Carina - 15-02-2021 09:33

Het beste feestje ooit zei mijn dochter gisteravond. Draaiboek was heel goed en de app was goed. We hadden vooraf de deelnemers een (online) vragenlijst laten invullen - omdat er een lockdown was op basis van de vragenlijst uit het draaiboek.
Houd er wel rekening mee dat het veel voorbereiding kost (bv ballonnenspel). We deden het feestje in de sneeuw. We hebben een spel toegevoegd: eerst moesten de deelnemers sneeuwballen maken. Ze waren bloedfanantiek en maakten er veel te veel. Vervolgens moesten ze ze met een lepel naar de overkant brengen. Alles wat overbleef was na 5 min was voor de mol. We hadden onze zoon met nerfpijtljes op de deelnemers laten schieten (van grote afstand). Wie werd afgeschoten moest terug (variant op lasergame spel). We speelden met 16 kinderen van 9-10 jaar. Dat was wel veel maar ging nog net.

Marcelle - 07-02-2021 18:26

Zeer duidelijk

Kjeld - 03-02-2021 19:11

Top! Kinderen moeten wel het spel wie is de mol goed begrijpen.

Dianne - 09-01-2021 16:57

Echt wat een geweldig compleet draaiboek!Het bevat gewoon alles voor het maken van het perfecte feestje. Alles duidelijk beschreven tot in de details...eigenlijk hoef je alleen maar de keuze te maken voor de opdrachten en zorgen dat alles klaar is voor het feest.

Cindy - 06-01-2021 09:10

Wat een perfect feestje konden we zo met het Wie is?-draaiboek en de bijbehorende app organiseren, zeker nu er weinig kan in de tweede lockdown door Corona. Onze zoon was erg blij dat we zijn laatste kinderfeestje - hij zit in groep 8 - dus door konden laten gaan. Gelukkig was het droog en konden we veel buiten doen. We hadden eigenlijk een gymzaal gereserveerd, maar die mochten we nu niet gebruiken.

De opdrachten tijdens de lunch, waarmee we het feestje zijn begonnen, waren perfect om ze direct in het spel te krijgen. Hierdoor bleven tien jongens van 11 en 12 jaar toch enigszins rustig aan tafel zitten.

Een leuke aanvulling voor in het draaiboek is wellicht een beetje aankleding bij het ballonnenspel. Daarvoor had ik bij de Action pingpongballen gekocht en daarop de getallen geschreven die ik moest opzeggen. Ze dachten allemaal dat we bingo gingen doen. Ik grabbelde een balletje, zei het nummer en liet het balletje aan de kinderen zien. Enige jammere bij deze opdracht was, dat ze al snel door hadden dat ze door de ballon heen konden lezen of het geld voor in of uit de pot was. Als ik het nog een keer zou doen, zou ik de briefjes oprollen met een elastiekje erom (maar dan is een groter formaat briefje wellicht beter) zodat ze het niet kunnen lezen. Toch was het iemand gelukt om een blauwe ballon te selecteren 😃.

Leuke hint tijdens het spel tussendoor was trakteren op het lievelingseten van de mol. Hij houdt van sushi, dus ik had snoep-sushi (van Look-O-Look) gekocht. Tijdens de test - bij de vraag naar het lievelingseten van de mol - viel bij sommige kinderen het kwartje.

En tompoezen met het logo (erg leuk idee) zijn ook te bestellen bij de Jumbo (handig nu de Hema in lockdown gesloten is). Het zag er erg leuk uit.

Met vriendelijke groet,

Cindy

Jenny - 22-12-2020 20:08

Het 'Wie is?' feestje was een groot succes!! Het was tot het einde spannend. LocoHippo was goed te bereiken en geven goede service! Een aanrader dus.

Pinot Grigio - 16-12-2020 19:40

Mega enthousiasme bij alle (9) mama’s van de uitgenodigde kids. Onze gekozen Mol was zo goed dat niemand t doorhad...
Dochter van 9 was totaal verrast en haar 8 gasten ook: “nog nooit zo’n leuk feestje gehad”!!
Als organisator heb ik ook veel voorpret gehad. Het draaiboek zit goed in mekaar.

Rafke - 12-12-2020 10:11

Ik vond het geweldig. Zelfs voor de ouders is dit een leuk feest.

Jaike - 07-12-2020 13:24

Het draaiboek zit goed in elkaar. We hadden nog even moeite met tablet, maar meeste gezond hebben vast een tablet waar de test en executie op afgespeeld kan worden. Vooral de geheime opdrachten vond ik een goede aanvulling.

Esther - 07-12-2020 09:17

Fantastische originele spellen bevinden zich in dit draaiboek. Wij werden er meteen enthousiast van!
Aangezien wij niet in een stad wonen gaan wij de kids bij de opdracht 'foto's zoeken' in de wijk. We maken dan foto's van de verschillende huizen. Het nummer staat dan weer voor een straat, en zo kan je een woord vormen, die de locatie geeft van waar het geld verborgen ligt.
Wij vinden de toevoeging van de vrijstellingen niet leuk. Dan krijgen 2 kids een privillege, en de rest heeft dan niks te doen, dus wij laten dat stuk achterwege.
Wij gaan kiezen voor 4 opdrachten, benieuwd hoe we gaan uitkomen met de tijd. Maar we vinden het TE leuk om het te beknoppen :).

p.s. Helaas wel wat foutjes gezien. Er staat een tekst vanuit de 'Stilleven' bij de opdracht daaronder.
Bij de seinopdracht staat dat je 2 groepen moet maken, en daaronder staat 3 groepen.

Tessa Mol - 04-12-2020 12:00

Wat een geweldig feestje! Als echte Molloot wilde mijn dochter mijn 1 ding, en dat was een Mollen-feestje.
Nadat we Clockdown van Locohippo al hadden gedaan, wisten we dat dit pakket ook een succes moest zijn!
En dat was het. Geweldige spellen, een duidelijk en informatief draaiboek, een geweldige online omgeving waardoor het allemaal net "echt " is , het is helemaal af!
De kinderen vonden het GEWELDIG! Wij hebben het ballonnen spel, het verstop-spel en het seinen gedaan. daarnaast ook nog de mini tompoucjes met logo besteld voor het eet/geheime opdrachten moment .
We kunnen niet anders zeggen dat het een fantastische feestmiddag was, en dat onze dochter helemaal vol was van alles! Dus missie compleet geslaagd en we raden het iedereen !!

Rose - 03-12-2020 12:39

Super feestje! Met dank aan het meer dan complete draaiboek, de app en de bijlagen was het heel goed mogelijk om 8 en 9 jarigen hyper enthousiast te laten mollen en speuren. Het is zelfs gelukt om iemand die er niet live bij kon zijn toch een rol te geven (in het ja/nee spel en met video) waardoor ze op een alternatieve manier toch mee kon doen. Goede voorbereiding is zoals iedereen zegt belangrijk. Wij hadden al een app groep met de ouders waarin bij wijze van voorpret al boodschappen voor de mollenjagers werden gedeeld. Ook moest iedereen een foto van zichzelf met donkere zonnebril delen voor op de ID badges. De mol had uiteraard een badge met een scheef geschreven 3 (m)... Ook hadden we een foto van de mol in een fotolijstje tussen onze eigen foto’s gehangen. Spannend maar niet gezien. De test en uitslag op de app waren geweldig. Niemand had de mol geraden (met dank aan de nep-mollen). Er komen zeker mollen feestjes achteraan want iedereen (incl ouders ;-)) wil nog een keer!

Ilona - 01-12-2020 11:33

Super leuke spellen, fijn dat er meer spellen in staan dan je nodig hebt om een hele middag te vullen, waardoor je kunt kiezen wat bij je locatie, het weer en je mogelijkheden past!
Tip: reacties en tips van andere ouders zijn welkom maar niet in de printversie van de handleiding. (Of met veel kleinere letters ivm papier verspilling)

Marga - 28-11-2020 21:34

Het draaiboek is super duidelijk. Alle opdrachten staan goed uitgewerkt beschreven. De jokers, de mollenboekjes, de test en uitslag op de iPad maken het helemaal af. Het feestje was hier een groot succes!

Maartje - 26-11-2020 19:18

Je kunt een geweldig feestje geven met behulp van dit draaiboek. Alles vanaf begin tot eind goed beschreven!

Wendy - 24-11-2020 19:12

We hebben het feestje twee keer achter elkaar georganiseerd voor onze meiden die beide 10jaar werden. En zij en hun vriendinnen vonden het kinderfeestje geweldig!
Dankzij het draaiboek en de app was het prima te organiseren. Bedankt!

Janine Gijsbers - 21-11-2020 13:03

We hebben onlangs een Wie is ? feestje georganiseerd. De kinderen hadden een leeftijd van 11 jaar. De meesten kennen het Tv programma, maar als je dat niet kent kun je toch gewoon meedoen. De kinderen (kandidaten en onze mol) zaten vanaf minuut 1 helemaal in het spel. Iedereen was verdacht en in de molboekjes werd heel acties alles genoteerd. Het draaiboek zat goed in elkaar en vergt best wat voorbereiding voor de spellen die je gaat organiseren, maar was het dubbel en dwars waard. Wij hebben 4 spellen georganiseerd en daarna nog de geheime opdracht en de test gedaan. De geheime opdracht was voor sommige kinderen wat onduidelijk, maar met wat hulp kwam dat ook goed. Na het eten volgde de test en dat vonden ze heel spannend. Er werd gemold door elkaars jokers te stelen en meer kansen te hebben tijdens de test. De test vonden de kinderen best spannend. Daarna de grote ontknoping en een prijs voor de winnaar en de mol. Het was een zeer geslaagd feestje!

Annemieke - 20-11-2020 13:27

We hebben een geweldig ‘Wie is?’ feestje gehad! Onze zoon en zijn vriendjes hebben enorm genoten. De molboekjes, jokers en de vrijstellingen maakten het feestje helemaal af. De opdrachten in het draaiboek zijn duidelijk beschreven. De voorbereidingen waren prima te doen. Wellicht een handige tip: wij hebben de vragenlijst in Microsoft Forms gemaakt en per Whatsapp aan de ouders verzonden. Voordeel hiervan was dat de reacties snel binnen waren.
De test maken vonden de kinderen heel erg spannend en leuk! Hierdoor was het heel echt!

Janneke - 16-11-2020 18:29

Super feestje! Draaiboek met zorg samengesteld, erg compleet. Leuke app erbij om de test te maken, maakt het nog wat echter.

Nadine - 10-11-2020 22:30

Het was het leukste feestje ooit zei mijn dochter van 9! Het is wel wat voorbereidingswerk maar dat was het meer dan waard. Ook wij als ouders hebben genoten van alle bontjes en mol-acties! De test en de uitslag maakt het na alle opdrachten dan ook compleet! Echt geweldig!!

Tineke - 07-11-2020 19:38

Geweldig feest....leuke opdrachten en prima service! Veel Dank!

Jet - 05-11-2020 22:23

Wat hebben we een super leuk feestje gehad. De spanning zat er helemaal in. Duidelijk draaiboek en de jokers en boekjes maakten het compleet!

Marike - 05-11-2020 15:05

Duidelijk en uitgebreid. Het is wel verl leeswerk en de uitvoering vd opdrachten vraagt wel tijd, maar worden enorm gewaardeerd. Voor 12 jarige jongens hadden we twee groepjes van 8 kinderen die hun eigen mol (2 mollen dus) moesten ontdekken, maar ook probeerde het beste groepje te zijn. Erg leuk.

Sabrina - 04-11-2020 19:58

Het was een fantastisch kinderfeeste. Het draaiboek is helemaal volledig en met de bijgekochte accessoires was het feest compleet.

Kiek - 04-11-2020 19:36

Helaas het feestje moeten afblazen door corona. We schuiven het door naar volgend jaar. Hele leuke opdrachten! Wel nog veel voorbereiden, maar dat is alleen naar voorpret!

Irene - 28-10-2020 19:49

We hebben een super feestje gehad. We hadden gekozen om de jarige job als mol te kiezen en van tevoren mol mogelijkheden besproken.
De activiteiten in het draaiboek waren leuk en duidelijk. We hebben er zelf ook activiteiten toegevoegd. De kids waren erg enthousiast. Zeker een aanrader.

Cindy - 26-10-2020 11:50

Super feest gehad.! De kinderen waren fanatiek bezig, bontjes sluiten, overal informatie van opschrijven. Dit kun je als begeleider ook sturen :-). Ik heb bij het uitpakken van de kadootjes al aangegeven dat wellicht de volgorde waarin de kadootjes werden uitgepakt een vraag kan zijn in het eindspel. Prompt werd er geschreven etc etc.
Het draaiboek helpt goed bij de voorbereiding en ook op de dag zelf. De spellen kun je zo groot of klein maken als je zelf wilt. De mol is bij ons niet geraden. En de ontknoping was om naar te kijken hilarisch, super gespannen gezichten en als "jouw" mol dan gewoon kandidaat bleek te zijn waren de "Hoe kan dat nou?" en "Ik wist het zeker" niet van de lucht. Een aanrader om te doen

Margreet - 24-10-2020 23:53

Een super leuk “wie is” feestje gehad. Inderdaad echt wel wat voorbereidingswerk nodig, maar dat is het meer dan waard! De opdrachten gingen heel goed! De molboekjes werden volop gebruikt en bondjes werden gemaakt. Heel ons huis werd gebruikt om even rustig te kunnen praten 😉.
Uiteindelijk was er maar 1 iemand die de Mol had geraden. De ontknoping was echt fantastisch! De spanning was duidelijk voelbaar en de ontlading dus ook groots! Kortom; een echte aanrader!
Ik kom zeker nog eens terug voor een volgend feestje. Fijn dat er zo snel reactie komt vanuit jullie en dat alles zo snel verstuurd wordt. Zelfs als je iets snel nodig hebt wordt het met spoed verstuurd, echt heel fijn!

Hanneke - 23-10-2020 20:29

Zojuist een Wie is? feestje gehouden voor de 10e verjaardag van onze zoon.
8 jongens waren bloedfanatiek in hun zoektocht naar de saboteur. Iedereen en alles was verdacht.
We hebben de ballonnenopdracht, JA NEE zoektocht, lasergame en de Sein opdracht gedaan.
Ik had nog een opdracht toegevoegd waarbij ze de groepsfoto die we bij de start gemaakt hadden 2 uur later op dezelfde manier weer moesten maken. De saboteur maakte op de foto duidelijke handgebaren dat hij het was maar niemand had het door!
Opdrachten tijdens het eten werden hartstikke goed uitgevoerd en gaven extra lol achteraf.
Ik had in huis hints achtergelaten zoals de naam van de saboteur in de corresponderende alfabet cijfers. Ook had ik de geboortedatum van de saboteur in losse cijfers onder de drinkbekers geschreven. De kids baalden heel erg dat ze dat niet door hadden!
Een zeer geslaagd feestje met een trotse saboteur (die niemand heeft geraden) en een blije winnaar die een glazen pot met chocolade geld won!

R Koole - 23-10-2020 10:28

Het was best nog wat werk maar het was het waard. De kinderen (10 en 11 jaar) hadden een top-feest. De app was makkelijk en maakte het heel echt. De jokers maakten het nog spannender.

Boxem - 21-10-2020 11:37

We hebben Wie is de mol gespeeld tijdens het verjaardagsfeestje van onze dochter van 9 jaar.
Er waren in totaal 14 kinderen. Het was ontzettend leuk, alle kinderen waren aan het genieten en zaten helemaal in hun rol.
Dankzij het duidelijke draaiboek en de voorbereiding, was dit feestje ook mogelijk voor zo'n grote groep.

Mayke IJland - 12-10-2020 18:13

Heel erg leuk feest! Fantastisch goed te volgen draaiboek. Vraagt écht nog wel wat voorbereiden maar dat is voorpret! Onze mol had een vraagteken op haar achterhoofd gevlochten; geweldige aanwijzing! 8 kinderen van 9 jaar hebben een super leuke middag gehad.

Marieke van de Laar - 12-10-2020 13:11

Wij hebben Wie is de Mol gespeeld tijdens het verjaardagsfeestje van mijn dochter met acht meiden van 11 jaar. Het was een groot succes en ontzettend leuk! Ik had zelf Molboekjes, vrijstellingen en jokers gemaakt. Mijn andere dochter (de niet-jarige) filmde tussendoor (stiekem) de 'Molacties' van degene die de Mol was. Heel leuk om deze later in de groep terug te kijken, want ze hadden het totaal niet in de gaten. Kortom: een geweldig spel en daarmee dus ook een ontzettend leuk feest!

Juliette Olman - 08-10-2020 17:12

Super goed en precies draaiboek! Goed lezen is natuurlijk wel nodig.
Feest was groot succes 7 meiden van 10 jaar hebben genoten!!

Katrien - 08-10-2020 12:43

Leukste feestje ooit was een reactie die we meerdere keren hebben gehoord. De gadgets zijn een mooie surplus.

Sander - 05-10-2020 16:36

Ontzettend leuk bedacht, kidz hebben genoten

Marjorie - 02-10-2020 20:23

Super draaiboek, heel volledig! Nog wel aardig wat voorbereidingstijd gehad maar het was het meer dan waard. Mijn zoon van 10 riep "ditnwas het leukste feestje ooit!'. En ja hij was de Mol en niemand had het door gehad (envelopen aan t begin van feestje uitgedeeld met kandidaten/mol, dit was uiteraard doorgestoken kaart, mijn zoon wist al dat hij de mol was, zaten dus alleen kandidaten brieven bij). Top! Vooral in combinatie met het feestpakket groot, dat maakt het compleet!

Marieke - 29-09-2020 13:48

We hebben een superleuk feest gehad. Mijn dochter werd 11 en we hebben het spel met 8 meiden gespeeld. We hadden de vragenlijst verstuurd met als extra vraag hun huisnummer. De Mol hadden we van te voren geregeld en ingelicht, ze vond het geweldig en was een super goede Mol. Wij kozen voor iemand die goed in de groep ligt, en het spel goed kent. Bij het begin van het feestje hebben we de brieven uitgedeeld. Voor het uitdelen hebben we gevraagd of er nog vragen waren, de Mol heeft hier onopgemerkt haar laatste vragen kunnen stellen. Wij hebben niet gewerkt met een pot voor de Mol, de Mol kreeg sowieso een kleinigheidje, een sleutelhanger van een Mol met een grote lollie. De winnaar kreeg een pot met geld (drop en chocolade munten). Met de huisnummers hebben we een som gemaakt wat uiteindelijk leidde naar de eerste letter van de foto opdracht. Naar het dorp toe hadden we met stoepkrijt Een tekening gemaakt met de naam van de Mol erin verwerkt. Meerdere kinderen hebben we zien kijken naar de hint naar niemand heeft de hint doorgehad. Ook heb ik onder het eten letterlijk een hint gegeven. Het is een meisje tussen de 8 en 12 jaar oud zei ik. Flauw vonden ze maar de Mol is op 8-12 jarig😂. De meiden hadden erg veel tijd nodig voor bondjes en het schrijven in hun boekjes. Deze had ik bij de action vandaan, de jokers had ik van sjoelschijven gemaakt. De tijd vond ik erg lastig, er was teveel tijd met de ballonnen, te weinig met het seinen maar goed, je past het gaandeweg gewoon aan. Erg leuk spel en mooi handboek als basis!

Marjo - 17-09-2020 21:14

Ongelooflijk veel lol aan de voorbereiding van het feestje. Wij hebben er zin in! En dat heb ik als ouder niet vaak in kinderfeestjes.... Mooi en compleet draaiboek, geweldige app. Vraagt nog wel veel voorbereiding van ouders.

Els - 13-09-2020 10:27

Met behulp van het uitgebreide draaiboek een leuk feestje gehad. De kinderen waren heel enthousiast! De app werkt prima! Een aanrader.

Ingrun - 07-09-2020 11:26

Het concept was heel tof. De activiteiten waren goed voor onze doelgroep. Ik stoorde me wel aan de taalfouten in het draaiboek en op de uitnodigingen. Verder stond er ook een grote fout over de speluitleg van een van de eerste opdrachten. Dit was copy-paste van de vorige opdracht. Hopelijk wisselen de opdrachten om de paar maanden want het was voor herhaling vatbaar.

Reactie Locohippo: Oei... we hebben onlangs een hele nieuwe lay-out voor het draaiboek gemaakt, denk dat hier iets in misgegaan... We gaan dit zo spoedig mogelijk nakijken. Bedankt voor je feedback, dat houdt ons scherp! 👍

Rens - 06-09-2020 21:34

Wat een fantastisch “wie is....-feestje”. De kinderen hebben (en wij zelf ook) hebben ervan genoten. Dank je wel

Chantal - 05-09-2020 22:26

Wat een fantastisch draaiboek!
We kunnen niet wachten om het feestje te geven 🤩

Kristel - 30-08-2020 21:03

Super leuk thema feestje, waar je zelf een eigen draai aan kunt geven. Was zeker geslaagd.

Elise - 23-08-2020 12:03

Super gaaf feestje gehad! Het draaiboek is heel duidelijk en compleet. Wel even goed doorlezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Maar aan werkelijk alles is gedacht. Uitnodiging, brieven voor de mol en de kandidaten, gave spellen en een super ontknoping. De app maakt het helemaal af! Alle kinderen vonden het geweldig!

Petra - 15-08-2020 08:01

Heel leuk feestje gehad met 7 10- en 11-jarige meiden. De opdrachten vergen nog best wat voorbereiding, maar met het draaiboek en alle ideeën die worden gegeven is het heel goed te doen om dit feestje voor te bereiden. De meiden hebben erg genoten!

Suzanne - 28-07-2020 11:33

Wat een compleet en uitgebreid draaiboek. Het is met zoveel creativiteit en plezier in elkaar gezet door de makers. Letterlijk het hele plan, van A (idee) tot Z (wat je zegt) is voor je uitgeschreven. Ik wil niet weten hoeveel uren tijd daar in is gaan zitten. Ongelooflijk! Zoveel werk!
Als je een vraag/ opmerking hebt, krijg je snel en duidelijk antwoord. Ik begreep even iets niet, maar werd echt direct geholpen. Super service.
Het uitwerken (om het uit te voeten voor het feestje) van het draaiboek, kost echt tijd, dus houd daar rekening mee. De app is echt superleuk!! Dat maakt het helemaal af. Leuke vragen die je kan toevoegen: wat at de mol? In welk team zat hij/ zij. Je hebt zelf de laatste hand om er een nog persoonlijker feest van te maken. Echt een perfect draaiboek. Heel blij mee geweest. Staat garant voor pret voor 10!

Sjoukje - 24-07-2020 19:15

Het was weer een superfeestje! We hebben het zowel deze week als twee jaar geleden georganiseerd. De vorige keer met 6 jongens van 9, nu met 8 meisjes van die leeftijd. In allebei de gevallen was het een groot succes!

Détje - 22-07-2020 09:41

De opdrachten vergen nog wat voorbereiding, maar de uitleg is duidelijk en de opdrachten leuk. Super fijn om dit draaiboek te hebben. Ik had het zelf niet zo kunnen verzinnen :-)

Inge - 17-07-2020 11:12

Heel leuk voor kinderfeestjes. Draaiboek zit goed in elkaar. Molboekje, jokers, de test en resultaten maakt het compleet. Snelle reactie op vragen.

David - 15-07-2020 13:59

Feestje was een succes met mooie herinneringen voor deelnemers (9-10 jr) en ouders. Met een zeer intensief proces van voorbereiding tot uitvoering. De app is geweldig, de handleiding biedt een leidraad maar de kwaliteit laat best veel te wensen over. Nu moesten we toch wel regelmatig zelf het wiel uitvinden, bijv door een goede brief te schrijven en betere uitleg te geven bij spelen en ontbrekende ontwerpen toe te voegen. Het duel flopte doordat de eerste de beste kaart de winnaarskaart bleek. Ben je 2 uur bezig met voorbereiding omdat er geen sjabloon is van die kaarten en je dus alles zelf moet ontwikkelen en dan is het direct klaar. Met het seinspel is het belangrijk om iedereen in een team een taak te geven zodat iedereen betrokken blijft. Het uitbeelden hebben we weggelaten omdat dan steeds 1 team niks staat te doen.

Jeanine - 14-07-2020 13:31

We hebben dit feestje gedaan voor mijn dochters 10e verjaardag met 9 kinderen in totaal waarvan het merendeel 9 á 10 jaar was, maar ook grote broer van 12 en zusje van bijna 8 konden prima meedoen. het was een heel erg geslaagd feestje. De kinderen vonden het super, ook degenen die Wie is de Mol niet kenden.
Het draaiboek is heel duidelijk en biedt voldoende variatie, de opdrachten kosten niet zo heel veel tijd in de voorbereiding. Wij hebben de ja/nee zoektocht, het stilleven en het seinenspel gedaan. Leuke afwisseling van binnen en buiten en afwisseling en actief en rustig. De opdrachten tijdens het eten waren een groot succes en zorgden voor veel hilariteit.
We hebben zelf nog een opdracht toegevoegd, gebaseerd op wie is de mol 2019. De kinderen kregen negen vragen waarbij ze steeds per vraag het antwoord op een briefje moesten schrijven. Om de beurt mochten ze kiezen of ze hun eigen antwoord wilden voorlezen of dat ze alle antwoorden een plek naar links of alle antwoorden een plek naar rechts wilden laten doorschuiven. Degene met het meeste goede antwoorden aan het eind van het spel, won een extra joker. Ook dit was een groot succes.
Al met al echt een top feestje (net zoals Missie X een aantal jaren geleden overigens, was ook een groot succes).

Inge - 12-07-2020 22:34

Wat een leuk feest hebben we gehad!
Met 9 kinderen van 9 en 10 jaar was het een erg geslaagd feest. Het draaiboek is heel duidelijk maar biedt ook ruimte om zelf je eigen draai eraan te geven. Wij hebben het ballonnenspel, een foto speurtocht en een opdracht met Lego gedaan (tip uit een review van hier). Het was super, vooral de opdrachten tijdens het eten en de vragen En ontmaskering in de app waren een succes.
Ook de service is erg goed, steeds heel snel de benodigdheden ontvangen, zelfs in de avond en in het weekend! Heel erg fijn, bedankt!

Karin - 12-07-2020 08:56

Wat een tof feest heeft onze dochter (10) gehad met dit 'wie is ? feest'. Alle meiden gingen er helemaal in op. Sommigen die het nog nooit gezien hadden zijn van te voren een seizoen gaan kijken en ook helemaal een molloot geworden 😊.
Het draaiboek is heel compleet, wij hebben het ballonnen spel, seinenspel en ja/nee verstoppen gedaan. Vooral die laatste vonden ze fantastisch. De mol kon bij het ballonnen spel helemaal los gaan. Maar ook bij het seinenspel. Fijn dat de brieven voor de mol en kandidaten al helemaal klaar zijn. Dat scheelt in het werk.
Verder ontzettend leuk dat je alles mag houden (jokers, vrijstellingen , boekjes) en hebben wij alles geplastificeerd (geld, seinenkaarten etc) zodat we in de toekomst alleen nog de app hoeven aan te schaffen om het nogmaals te spelen. Want dat willen ze wel!!
Ook de service supergoed. Wij waren een beetje laat met de code aanvragen voor de app (avond van te voren) maar kreeg deze keurig een paar minuten later toegestuurd op vrijdagavond. Super bedankt!

Ilja Lohmeijer-Korenstra - 10-07-2020 10:05

Wij hebben het draaiboek van het Wie is de Mol feestje van onze dochter (9) gebruikt. Het draaiboek is super compleet en heel erg duidelijk omschreven. Je krijgt veel tips en er is voldoende ruimte om ook je eigen draai nog aan het feestje te geven. Het organiseren van het feestje was best wat werk, maar met ontzettend veel voorpret! En door de goede uitleg stap voor stap is het organiseren totaal niet moeilijk! Het feestje was in één woord geweldig! De kinderen hebben genoten en praten er nog volop over na. Echt een aanrader! Door de app met de test en de jokers te gebruiken leek alles nog echter enn was de spanning om te snijden op het eind

Annemieke - 07-07-2020 18:05

We hebben een erg geslaagd feestje gehad met 6 meiden van 11 jaar. Het draaiboek was uitgebreid. Wel veel voorwerk nodig, maar dat mocht de pret niet drukken. Vooral de Jokers en de app zijn een leuke toevoeging en maken het spel spannend.

David Devooght - 07-07-2020 17:00

We hadden een fantastisch verjaardagsfeestje voor de zesde klas van de Basisschool, dankzij “Wie is”.
Ik dacht dat de kinderen het flauw gingen vinden, maar alles behalve! Iedereen super enthousiast!
Vraagt inderdaad wel wat voorbereiding, en een goede “Mol” kiezen is cruciaal!
Bij ons was het spannend tot het laatst!
Ons Filmpje: https://youtu.be/gCv7foh_ou0

Heel veel dank aan de ontwerpers voor dit Fantastische draaiboek, uitgewerkt tot in detail en genoeg plaats voor eigen invulling.
En dit alles voor zo’n lage prijs! Top!

Annette Visser - 06-07-2020 15:04

Erg duidelijk en compleet, ook heel handige bruikbare tips van mensen die het feestje al een keer gegeven hebben!

Thomas - 29-06-2020 14:47

Erg leuk spelpakket, werkt goed met de app. Kids vonden het fantastisch.

Anita - 29-06-2020 09:33

Mijn dochter, haar vriendinnen en ik hebben genoten van dit feestje. De voorpret was al enorm en door de uitgebreide informatie konden we eruit pikken wat we wilden gebruiken. Het kostte inderdaad wel wat voorbereidingstijd, maar dat was het meer dan waard. De app met de test (die we in een aparte donkere kamer met muziek lieten invullen) en de ontknoping waren geweldig.

Bianca - 29-06-2020 08:25

Voor de 2e keer een Wie is de Mol feestje gedaan. Het vraagt wel even wat voorbereiding, maar dat is het dubbel en dwars waard. Al vanaf de 1e uitnodiging zijn de kinderen in de ban van het spel. Heel erg leuk, en met de echte test en ontknoping spannend tot het laatste eind.

Inez - 28-06-2020 19:42

Gezellig feest gehad met 6 meiden van 11 en 12 jaar. Draaiboek is erg duidelijk. Wel wat voorbereidingstihd nodig voor o.a. de foto's bij het Straatpraat spel. Heb ook molboekjes, jokers en vrijstellingen via de site gekocht. Dit vonden de meiden super en maakt het spel ook echt!

Monique - 26-06-2020 20:31

Ons eerste kinderfeestje ooit thuis. Dankzij het duidelijke draaiboek en tips was het heel makkelijk om zelf te organiseren. De meiden vonden het super leuk en hebben genoten.
We hebben 3 spellen gedaan maar zijn wel bezig geweest van 15.30 tot 19.45 uur, dus we liepen maar een beetje uit 🤔

Phebe - 22-06-2020 13:49

Super leuk feestje gehad. zat goed in elkaar. Met name met de app was het de ontknoping heel spannend. De meiden noemde het feestjehet allerleukste feestje wat ze ooit gehad hadden ! dankjewel voor het mooie product.

Heleen - 21-06-2020 18:24

Draaiboek was super compleet met ook leuke reviews van anderen waarbij je ook weer leuke ideeën vandaan kon halen!
En app is fantastisch en werkt ook heel eenvoudig!

Josien - 16-06-2020 14:25

Fantastisch feest gehad met 11 kinderen van 8-10 jaar waar nog lang over nagepraat zal worden. Zelfs de ouders op verzoek mee laten genieten tijdens de opdrachten en mee laten speuren naar de mol alsof er een live 'moltalk' uitzending gaande was via whats app :-) Het draaiboek zit supergoed in elkaar, veel voorbereiding nodig maar ook daar hebben wij als ouders samen veel voorpret aan gehad. Erg leuk ook om tijdens het eten nog de geheime opdrachten te doen. Stilleven en zoekopdracht gedaan, en zelf nog een lego bouw opdracht in 3 groepen met walkie talkies toegevoegd en een telefoonopdracht (met een cijfer dat ze bij aanvang allemaal kregen en uiteindelijk een telefoonnummer bleek te zijn in de goede volgorde). Zelf jokers gemaakt van sjoelschijven, molboekjes, een groen T-shirt met mol logo en winnaar/mol erop als prijs.
Super dat jullie app het zo echt maakt en erg leuk en gemakkelijk om zelf de vragen toe te kunnen voegen van de extra opdrachten. Bedankt locohippo, we komen zeker nog eens terug!

Ingrid - 07-06-2020 19:36

Was een erg leuk feestje! 8 kinderen van 9 jaar. Gezien de leeftijd had ik de verborgen aanwijzingen eruit gelaten. Zoekopdracht was erg lastig. Verder de ballonnen en stilleven gedaan, waren super! Draaiboek zat goed in elkaar hoewel ik eerst in de war was tussen samenvatting en uitgebreide versie want veel info dubbel. Wij doen altijd feestjes thuis en de voorbereiding vond ik evenveel tijd kosten als anders dus prima. Tijdsindicatie van 4 uur liep uit naar 4.10 uur dus perfect! Enige was het opstarten, kostte bijna een uur door uitleg en uitpakken kado's dus kan iets meer tijd voor ingepland worden. Eindelijk een goed feestje en inspiratie voor een feestje thuis, heel fijn. Echt super bedankt, wij komen nog op jullie site terug!

Mieke - 07-06-2020 10:07

We hebben een heel leuk feestje gehad. De spellen werkten goed, maar we waren na 2 uur echt door onze 3 spellen heen. We hadden toen ballonnen, het seinen gedaan (Met 6 in plaats van met 3 woorden) en het 'zoek de verschillen' gedaan. We hebben toen snel nog het zoekspel toegevoegd, was ook leuk.
Bij de beschrijving van het seinenspel staat dat je met 2 teams bent, maar je bent met 3 teams, dat klopt niet helemaal. Wij hadden ook voor alle teams de seinen-voorbeelden geprint. Zo kon de uitbeeld-groep meekijken of er goed geseind werd, dat was eigenlijk heel leuk.
Ik vond de inhoud van het draaiboek super. Doordat in de samenvatting en het echte draaiboek ongeveer dezelfde info staat, vond ik het soms lastig dingen te vinden, ook omdat het niet doornummert, maar verder prima.
Groet! Mieke

Froukje Janssen - 21-05-2020 10:00

Fantastisch feest gehad! Het voorbereiden was veel werk (let op er moet veel geprint worden) maar ook heel erg leuk om te doen! Ik had er zelf ook super veel zin in haha. Draaiboek zit goed in elkaar. Er kwamen 8 kinderen van groep 5 en 6. Achteraf zeg ik dat kinderen van 7-8 jaar misschien nog net iets te jong zijn om het spel echt te begrijpen, maar evengoed deden ze enthousiast mee, ook al kenden niet iedereen het spel. Bij aanvang van het feest hadden we de poort van de tuin versierd met groene balonnen, een canvas doek (Action) groen geschilderen met in het zwart het 'de mol' teken, en op een geluidsbox dé toepasselijke intromuziek van Wie is deMol. De spanning zat er al meteen goed in! We hebben 4 spellen gedaan, en dat was prima te doen. Vooral de laseropdracht (maar dan met waterpistool) in het bos was het hoogtepunt. Het feest heeft in totaal 5 uur geduurd, Het was heel intensief maar echt een topfeest. Onze zoon, de jarige, was zelf de mol, en het leuke is dat hij in het begin iets te opvallend molde waardoor hij verdacht werd, maar bij de test werd hij door niemand als mol genoemd.
Kortom iedereen was enorm enthousiast, een absolute aanrader!!

Esther - 28-03-2020 19:03

Draaiboek ziet er super goed uit,
Door de Corona hebben we nu wel extra lang de tijd om voor te bereiden.. het kinderfeestje is verzet... 🙈

brink - 19-03-2020 12:44

het zit goed in elkaar, we hebben ook veel lol gehad aan het maken van alles. mijn dochter heeft bijna alles gemaakt ondanks dat ze niet wist waarvoor het was. dit is echt een aanrader voor een volgend feestje

Annelotte - 16-03-2020 21:33

Het kost wel aardig wat voorbereiding (lees voorpret), maar dat is het zekergesteld. Met 8 kinderen van 9 en 10 jaar gespeeld en gerbera’s een groot succes.
Voor de opdracht met het stilleven hebben we de Mol een schilderij laten maken. Daar had ze zelf een geheime aanwezig in verstopt. Het was een schilderij met streepjes en zij had ook gestreepte kleding aan.
Zeker een aanrader!

Rian - 10-03-2020 20:36

FANTASTISCH feest! Gespeeld met meiden van 10 - 11 jaar!
Mijn dochter wilde graag alle meiden van haar klas uitnodigen en nog 3 vriendinnen van haar team.
Met een club van 14 meiden een super TOF feest gehad. Inderdaad, de voorpret begon al bij het maken van de uitnodigingen en deze samen met de vragenlijst bezorgen bij de vriendinnen.
Ik vond de voorbereidingen leuk, maar ook erg intensief, ben dan ook een controle-freak ;-)
Op school en op haar sportclub werden er al snel clubjes gevormd en veel gespeculeerd. 12 van de 14 meiden wilde dolgraag de Mol zijn...we hebben besloten om deze beslissing uit handen van onze dochter te nemen, en wij (ouders) hebben geloot wie de MOL werd. De MOL was niet 1 keer verdacht …
kortom; complimenten voor het fantastische spel MOL. We hebben ook de APP gebruikt, geweldige mooie aanvulling op het geheel!
In verband met de grote van de groep gekozen voor de variant zonder vrijstellingen en zonder jokers.
3 spellen gespeeld van het draaiboek gespeeld en ik had 5 spellen in the pocket. We kwamen niet aan alle spellen toe!
De meiden wilden graag na ieder spel overleggen met de andere kandidaten en dat vonden ze al super leuk.
We hebben het seinenspel, ballonnenspel en geheime opdrachten gedaan. Daarnaast heb ik zelf nog een foto spel ingevoegd ( gevonden via Pinterest). Dit was fijn zodat de meiden ook nog even lekker op pad konden :-)
Ik heb zelf notitieboekjes en pennen aangeschaft en 2 prijzen tasjes gemaakt voor de Mol en de winnaar van de test.
Het was een geweldig FEEST! van vele ouders leuke reacties ontvangen omdat hun dochter vol enthousiasme thuis kwam.

Anne - 08-03-2020 08:00

Heel fijn en duidelijk draaiboek. Het feestje was met 10 8/9-jarigen en ze vonden het geweldig. We hebben het ballonnenspel gedaan, groepsfoto, fotospeurtocht en lego bouwen. Ik had zelf een fotospeurtocht bedacht. Op 5 plekken hadden we geld verstopt en daar een foto van gemaakt. Elke keer moest een groepje van 2 op zoek naar het geld. Zij zagen niet de foto, maar kregen via de walkie talkie door waar ze het geld konden vinden. En binnen 5 minuten moesten ze terug zijn. Dit vond iedereen het leukste spel.
De opdrachten tijdens het eten waren ook erg leuk. En de test was geweldig. We hebben er op het laatste moment nog vragen aan toegevoegd van de opdrachten zelf.
Mijn zoon was bang dat een feestje thuis niet leuk zou zijn. Maar na afloop was zijn reactie: dit was het leukste en gaafste feestje ooit!

Mirjam - 03-03-2020 21:11

Super en goed bruikbaar!!

Petra - 29-02-2020 09:18

Topfeestje gehad!
Van tevoren heb ik de kinderen een vragenlijst in laten vullen (wat is je lievelingsdier etc.) via Surveymonkey. Aan de hand van deze antwoorden kon ik de Test goed voorbereiden.
Zodra de kinderen in de auto stapten richting feestje, begonnen de verdenkingen al. Na ontvangst van het molboekje waren alle kinderen druk aan het schrijven, geen tijd voor gebak! 😉
Drie spellen gedaan: ballonnenspel, nerfgamen, seinenspel.
De jarige wilde wel patat eten, maar uit de vragenlijst kwam dat iedere lievelingseten pizza was. Dus het werd zelfgemaakte pizza. Een succes!
De app was de kers op de taart!

Wat doen we volgend jaar? 🤔

M. Van Herwijnen - 16-02-2020 18:53

Super duidelijk en uitgebreid. Je wordt al enthousiast als je alles leest en wilt gelijk aan de slag.
Bij benodigdheden seinenspel mogen de vlaggen ernog wel aan toegevoegd worden.
Het zijn leuke spellen. Iedereen was super enthousiast. Seinenspel, ballonnen spel, ja/nee zoektocht en stilleven gedaan. Ook de opdrachten onder het eten(cakejes) gedaan. Van 13.00uur tot half7 met pauze, eten en drinken uitreiken en test erbij.

Micolette - 16-02-2020 18:38

Het is een goed en duidelijk draaiboek, neem inderdaad de tijd om je in te leven en wat extra elementen toe te voegen maar dan heb je ook een spannend feestje van begin tot einde. Wij hebben met 11 meiden (11/12 jaar) het feestje gedaan. Ballonnen, seinenspel , ja /nee zoektocht en stilleven. Totaal heeft feestje daarbij 4 uur geduurd. Bij de ontvangst hadden we een plak cake met daarover groene fondant en een vraagteken met rode dropveter. Te eten met vorkje of lepel, dat was gelijk weer een vraag voor de test. (was goede tip uit andere recensie). De spellen vonden ze geweldig. Ook hier was de jarige de mol en ook al werd ze soms overmoedig en wilde ze teveel aanwijzingen geven en sturen toch had niemand haar door en was ze door niemand genoemd als de mol. Een van de meiden zei ik wilde dat wij thuis ook eens zoiets doen jullie doen dit altijd en dat is veel leuker dan ergens heen gaan. Kortom compliment voor jullie draaiboeken want dit is inderdaad, na Missie X en Don Pardon, al de derde en het is altijd goed verzorgd, leuk om voor te bereiden en originele feestjes!

Irene Messelink - 10-02-2020 21:20

We hebben een fantastisch feestje gehad!
Ik ben echt zeer tevreden over het draaiboek. Alles staat er zo duidelijk en uitgebreid in beschreven, en het is zeer compleet. En wat een gave ontknoping zo, op de laptop! Ik had de stoelen in twee rijen gezet, net als op de executie bij het tv programma, en wat was dat spannend voor ze. Na de ontknoping en het noemen van de winnaar hadden we nog even tijd om de mol haar molstreken te laten vertellen. De emoties die hierbij los kwamen waren echt prachtig om te zien.
Kortom, ik heb genoten van het geven van dit feestje. Het was veel voorbereiding, maar tijdens het feestje was de sfeer zo positief, dat het de voorbereidingen ook meer dan waard was. Hartelijk dank voor het maken van dit fantastische draaiboek!

Chantal - 09-02-2020 21:53

Een geweldig feestje achter de rug. Super handig draaiboek. Met aanvulling van het feestpakket, was het helemaal top. De kinderen waren druk in de weer met hun molboekjes, iedereen maakte zich verdacht en........de mol werd niet geraden! Echte aanrader!!!!

Linda - 03-02-2020 22:45

Onze dochter heeft met 11 vrienden (meisjes en jongens) van 10 en 11 jaar een geweldig feestje gehad. Ze hebben de ja/nee zoektocht en het stillevenspel buiten gedaan en daarna het ballonnenspel binnen. De geheime opdrachten tijdens het eten waren ook heel leuk. Ze vonden het prachtig om de test op de iPad te maken. En de spanning op hun gezichtjes tijdens de ontmaskering..geweldig! We hebben ook veel aan de tips van andere ouders op deze site gehad. Ideeën voor een taart en prijzen voor de winnaar en de mol bijvoorbeeld. Het draaiboek (met alle bijlagen voor o.a. uitnodigingen en geld) is heel goed en duidelijk. En de app zorgt voor een hele grote kers op de taart. Van de andere ouders kregen we terug dat hun kinderen vol enthousiaste verhalen thuis zijn gekomen.

Laura - 01-02-2020 16:40

Uitgebreid en goed doordacht. Echt een geweldig feestje gehad, iedereen was enthousiast.

Anita - 29-01-2020 10:04

Geweldig feestje! Alles was in stijl met het volledige feestpakket. Dit én de vragenlijst en ontmaskering op de Ipad maakten het feest compleet. We waren 10 jongens van 9-10 jaar. Allemaal van begin tot eind geboeid. De opdrachten duurden allemaal ongeveer een half uur. We deden het ballonnenspel, de lasergameopdracht met nerfpistolen, een aangepaste ja/nee zoektocht in huis (met verborgen geldkistje en cijferslot, ook een aanrader) en het seinenspel. Het laatste spel vonden ze erg moeilijk, moet je in spiegelbeeld uitbeelden of niet? Handig om vooraf goed over na te denken. Zelf ook veel tijd gestoken in de voorbereiding, maar dat vond ik persoonlijk ook erg leuk. Het draaiboek is een hele goede leidraad.

Els - 28-01-2020 21:19

We hadden een superleuk feestje met 6 12-jarigen. Ik had de opdrachten wat aangepast maar ondanks een januari jarige, konden we toch 2/3 van de activiteiten buiten laten doorgaan. Zelf had ik er best wel nog wat tijd in gestopt maar het is zeker een aanrader. De kids waren enthousiast vanaf het begin. Ook de vragenlijst op de Ipad en de ontmaskering waren superleuk. Een aanrader voor een leuk 'thuisfeestje' dat net dat beetje anders is.

Yvonne - 12-12-2019 07:58

In 1 woord, heeeeel goed draaiboek, geweldig feestje gehad! Het draaiboek zit erg goed in elkaar. Wel goed de tijd voor nemen, nog best wat voorbereidingswerk, maar dat vond ik alleen maar leuk om te doen. Onze jarige job was de mol. Wij hebben het ballonnenspel, ja/nee-zoektocht en stilleven gedaan. Was precies goed met 3 spellen. De geheime opdrachten tijdens het eten zorgde ervoor dat het spel door bleef gaan, helemaal totaal het einde. Het duel was ook erg leuk om erbij te doen. Bij de ja/nee zoektocht had ik iedereen een plattegrond gegeven met het gebied waarin ik verstopt zat met enkele andere kandidaten. De molboekjes werden tussendoor goed gebruikt om vanalles van iedereen te weten te komen, geef daar ook tussendoor genoeg tijd voor, voor bontjes, om vragen aan elkaar te stellen. Steeds verdwenen er weer een paar kinderen naar een stil plekje om elkaar uit te horen. Erg leuk hoe iedereen zich helemaal inleefde tot aan het eind. De test aan het einde maakte het feest helemaal af, de muziek, test, jokers inzetten, aparte ruimte, stilte, spanning, dingen opzoeken in je molboekje. Helemaal top! Wij hebben het feest met 7 kinderen gedaan tussen 9 en 11 jaar. De winnaar kreeg de rol Geld voor in de pot. Hilarisch! Grote aanrader dit feest. De jokers zien er ook zo echt uit, alsof ze in een echt programma Wie is de mol zaten. De test vergrootte dit effect!

Annemiek Timmerman - 09-12-2019 13:38

Wat een succes! De kinderen waren laaiend enthousiast. Deden allemaal leuk mee. Er werd volop geschreven in het Mol boekje en bondjes gemaakt.
Wij hebben het ballonnenspel, het Ja/ Nee zoekspel en het Seinen spel gedaan. Voor het seinen spel moesten we improviseren omdat het toch al snel te donker werd. Dit hebben we gedaan met lampjes (fietsverlichting) extra leuk en extra moeilijk. Ook hier was de jarige job de Mol. Hij zat helemaal in zijn rol en ondertussen had niemand hem in de gaten.
Je moet echt even de tijd nemen om je goed in te lezen, zodat je het jezelf helemaal eigen maakt. Het draaiboek is een heel goed kapstok en biedt daarnaast ook ruimte voor eigen creativiteit. We hebben zelf jokers gemaakt van houten ronde schijven met daarop de letters Wie is de MOL gebrand. De woorden die ze moesten seinen waren MOL KAST en HINT. In de kast had ik de brief van de Mol tussen een stapel post gedaan. Op een andere kast had ik met een geheimschrift pen geschreven C is de MOL. Achter op de pen zit een lampje waardoor de letters zichtbaar werden. De winnaar heeft zo'n geheimschrift pen gekregen. TOP feestje, wij zijn heel tevreden, bedankt

Anne - 29-11-2019 23:58

Was een top draaiboek! En app maakte het helemaal af. Wel wat voorbereiding maar een topfeestje hierdoor gehad.

Natasja - 25-11-2019 10:34

Duidelijk draaiboek, de kinderen vonden het erg leuk en gingen helemaal op in het spel (inclusief mollenstreken, bondjes etc). Inderdaad wel wat voorbereiding maar als je daar rekening mee houdt is het ook erg leuk om te doen.
Wij hadden sjoelstenen gebruikt als jokers (rond mol-logo er op geplakt). Voor de winnaar briefjesgeld van chocolade (Jamin) en voor de mol de letter M van chocolade. Voor de overige kandidaten losse munten van chocolade. Zo was iedereen blij met de chocolade.
Voor de ontmaskering hadden we een filmpje gemaakt van de Mol waarin ze zei dat ze de Mol was (was echt hilarisch), en ook tussendoor hadden we filmpjes gemaakt (net zoals op tv) en dat achteraf teruggekeken met z'n allen. Dat zorgde voor veel napret. De muziek maakt het helemaal af (zoeken op Spotify naar muziek Wie is de Mol).
Kortom, echt een aanrader!

Josien - 23-11-2019 23:07

Zeer geslaagd feest! Fijn handboek, alles staat erin.
Nog een tip voor het geld:
Ipv ‘geld’ hebben wij bij so-low een boekje met €50 papiertjes en Sinterklaas chocolade geld gebruikt.
Hier hebben we ook voor de mol en de winnaar een pakketje van gemaakt.
Voor herhaling vatbaar!
Bedankt.

Judith Teensma - 19-11-2019 20:12

Het is een supergoede tool om voor het feestje te gebruiken. Boordevol mooie challenges. Uitkijken hoeveel tijd de ontknopingen kost - daar had ik me op verkeken. Via apple tv kan de app op tv worden getoond - extra spannend!

Vanessa - 18-11-2019 06:36

Het feestje was geslaagd. Best wat voorbereiding aan. Maar alles verliep zonder problemen dankzij het draaiboek. We hebben het balonnenspel gedaan. De mol heeft perfect gemold en heeft ze alle negatieve bedragen laten kiezen. Daarna zelf een fotozoektocht in de buurt gedaan. De kinderen moesten de huisnummers noteren van de huizen waar de foto's genomen waren en zo een som maken voor het openen van een schatkist met cijferslot op. De opdrachten tijdens het eten zorgden ook voor de nodige animo zonder dat het uit de hand liep. De kinderen zelf vonden het super dat ze de vragen mochten beantwoorden via de app en dat er een echte ontknoping was zoals op tv. Persoonlijk vind ik de ontknoping van de mol wat langdradig en zou ik meer opteren om het op dezelfde manier als de winnaar te doen. Dit vonden ze superspannend. Maar de app was zeer gebruiksvriendelijk, ook om de vragen op te stellen. Onze zoon (10) vond zijn feestje minstens even leuk als zijn feestje op locatie vorig jaar. En wil volgens jaar iets gelijkaardigs. Alle kinderen waren de dag erna ook nog heel positief op school. Bedankt, het was super.

Eveline - 17-11-2019 19:31

Wat een leuk feestje was dit! We hebben zelf veel lol gehad aan de voorbereidingen, hadden zelf opdrachten bedacht en de accessoires als jokers en molboekjes maken het echt af. Ook de app voor de ontknoping werkte perfect!
We hadden zelf nog folieballonnen gekocht met de letters M, O en L en als cadeau voor de winnaar hadden we bij de action een fotolijst gekocht met letters. Aan het begin een groepsfoto gemaakt, deze snel uitgeprint en in de lijst gedaan en als tweede foto een kaart van wie is. Daarnaast dan met de letters: ‘ winnaar wie is de mol 2019’. De mol kreeg 3 chocoladeletters (MOL) en was ook blij.
We hadden onze mol gevraagd vooraf een schilderij te maken (zoals in de Belgische mol van afgelopen jaar) en we hadden er zelf ook een gemaakt. De kandidaten moesten in twee groepen beslissen welk schilderij door de mol was geschilderd.

Angelique van Mierlo - 11-11-2019 09:36

We hebben een erg leuke middag gehad. Het kost wel wat voorbereiding, maar het is een leuk feestje en het draaiboek is heel duidelijk.

Cindy Van Eembeek - 10-11-2019 18:29

Leuk spel. De kinderen waren geboeid van begin tot einde en deden een voor een mee. Ongelooflijk hoe een kind van 10 jaar al zo goed de mol kan spelen. Er was er maar eentje die de verrader doorhad. De meesten hadden gegokt op degene die uiteindelijk de winnaar was dus ook hij had zich goed verdacht gemaakt. Ook goed te doen met een groep waarvan iedereen elkaar niet kent want daar hadden we wel even schrik voor. Ook de ouders hebben er plezier aan gehad maar het vergt wel veel van je vrije tijd vooraf om het spel goed te laten verlopen.

Tamara Nijenhuis - 30-10-2019 08:06

Duidelijk draaiboek en echt een topspel!

Linda - 28-10-2019 21:16

Super leuk feestje om met 12 kinderen te doen. De kinderen vonden het spannend en deden fanatiek mee. Ik ga het zeker vaker spelen.

Henk - 27-10-2019 17:13

Super leuke activiteit om met een groep kinderen te doen. De opdrachten zijn erg leuk. De app met de test en de uitslag is ook geweldig! De kids en ook de ouders vonden het super.

G Heerens - 20-10-2019 15:48

Leuk, compleet pakket.
De voorpret, was enorm.
Genoeg ideeën.
Een aanrader.

Asia Urbaniak - 18-10-2019 11:02

Het feestje voor 9-10 jarigen was een groot succes! Veel voorbereiding vooraf maar alles was heel duidelijk uitgelegd. De kinderen vonden het het beste feestje in de geschiedenis!

Ivar - 18-10-2019 10:30

Vijf dik verdiende sterren voor het draaiboek dat echt heel overzichtelijk in elkaar zit.
Eén tip; begin op tijd met de voorbereidingen! Wij zijn echt een paar avonden druk geweest om alles te regelen.

Komt ook omdat we veel extra's zelf hebben bedacht. Zo hebben we scrabble letters een paar dagen vooraf in envelopjes bij de genodigden langsgebracht, een dag later een mysterieuze brief met hints bezorgd en tussendoor nog een keycord met een Mol-boekje afgegeven. etc.
Zo hebben we de spanning vooraf enorm opgebouwd waardoor de jongens (10 jaar, groep 7) er de hele week al mee bezig waren.
Was heel veel werk maar we hebben erg veel plezier gehad en het feestje was echt fantastisch. Onze Mol deed het ook super goed en is door niemand ontmaskerd.
De ontknoping met de app op de iPad en de muziek keihard via een bluetooth box was echt de sensatie van de dag. Het was inmiddels donker buiten en met alle lampen uit werd het bijna spookachtig. Kortom een top feest!! Dikke aanrader!!

Inge - 07-10-2019 21:10

Fantastisch feestje gehad. Een groep van 12 enthousiaste 11 jarige meiden. Hun decibels namen we er graag bij ;-)
Wij deden het ballonnenspel (thuis), seinenspel en lasergame spel (in bos), opdrachtjes aan tafel (thuis).
We vonden ook zelf nog een opdracht uit die plaats vond in een boomgaard.
Spelletjes staan goed uitgelegd in het draaiboek. Een goede tijds planning vooraf is een must! (wij starten het feestje op een woensdag direct na school tot 17.30)
Wij kochten naast het draaiboek, ook de boekjes en jokers aan. De meisjes vonden het super leuk om in een echt molboekje nota's te nemen.
Het was voor hun ook een leuk aandenken aan het feestje.
Ze zagen in iedereen de mol, en zagen overal aanwijzingen. Ze gingen volledig op in de spelletjes en hun eigen zoektocht naar de mol.
De test en ontknoping op de I-pad zorgde voor heel wat spanning en hilariteit.
Achteraf nog veel leuke reacties gehad van ons dochter, van haar vriendinnetjes, en van hun ouders.
Een echte aanrader!

Ann - 01-10-2019 15:34

Super leuk feestje gehad. De mol deed het fantastisch en er waren maar 3 kindjes die de mol hadden gevonden. De kinderen vonden de opdrachten wel iets te kort. Alles mocht langer duren omdat ze zo enthousiast waren. Fantastisch hoe de kinderen meeleefden met de vragenlijst op de tablet. Ze waren zo ernstig. En onze winnaar was mijn zoon. Maakte het feest compleet... Aanrader

Ilse - 30-09-2019 20:58

Leuk en compleet draaiboek.
Al veel voorpret gehad. Feestje moet nog komen. Hopelijk vinden de kids het net zo leuk.

Hilde - 26-09-2019 20:24

Simpelweg een feestje om te doen. Zelf de uitnodigingen, jokers (minisjoelschijven) winnaarskaarten etc gemaakt. App makkelijk toe te passen

Andrea Poelstra - 25-09-2019 18:17

Echt heel leuk om te doen! De kinderen vonden het fantastisch. De voorbereiding met de brieven maakt de voorpret compleet!

Tineke - 24-09-2019 12:13

Wat was het een geslaagd feestje! Een aantal kinderen kenden het programma niet, maar ook zij waren net zo fanatiek als de rest! Er werden bondjes en 'fake'-bondjes gesloten, er werd geschreven in de boekjes, gefluisterd en 'legaal' gelogen ;-) . Ook hebben we de mol super in actie gezien! De test op de tablet maakte het natuurlijk helemaal af. Het draaiboek is zeer duidelijk. Ontzettend leuk!

Bieke - 31-07-2019 09:42

Wat een professioneel uitgedokterd draaiboek, echt alles staat erin, heel handig en heel leuk. Vraagt wel wat voorbereiding maar het is allemaal de moeite waard: super om te zien hoe de kids onmiddellijk elkaar verdenken, hoe iedereen anders reageert....heel geslaagd!

Laura - 22-07-2019 16:28

Erg tof kinderfeestje! Heeft wel een paar avondjes voorbereiding gekost maar was een groot succes! O.a. het ballonnenspel gedaan; ballonnen laten vullen met helium en zag er erg feestelijk uit! Ook de opdrachten ttv eten gedaan. Wij als ouders dachten dat ieder de opdracht goed had vervuld, maar we vroegen het de meiden en bleek dat de geheime opdracht niet bij iedereen onopgemerkt was gebleven. Werkte erg goed om het aan henzelf te vragen! Pakket middel erbij genomen en dat maakte het supermakkelijk en compleet; scheelt veel tijd! Meiden raakten thuis niet uitgepraat hoorden we. Al met al, aanrader!!

Susanne - 17-07-2019 08:47

Goed uitgewerkt spel! Het vraagt wel wat voorbereiding, maar het resultaat was erg leuk. De app is ook zeker een erg leuke toevoeging.

Helmy oomen - 15-07-2019 22:13

Duidelijk draaiboek vooraf. Snelle reactie via de mail op mijn vraag. Leuke opdrachten en goede suggesties om het praktisch te houden. Feest was erg geslaagd. De speciale app erbij maakte het helemaal echt.

Marielle - 15-07-2019 18:10

We hebben genoten van een superleuk feestje! Allemaal meiden van 11 jaar uit groep 7. Het draaiboek was heel goed uitgewerkt. Je moest er even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat. Echt leuk!

Natascha - 14-07-2019 22:35

Wat een super draaiboek zeg! De meiden hier vonden het van af het begin af aan erg spannend allemaal, en gingen er helemaal in op! Na elke opdracht werden de molboekjes tevoorschijn gehaald en bondjes werden elke opdracht weer opnieuw gesloten.
Ze hebben allemaal genoten (en ik des te meer)

Caroline - 13-07-2019 18:47

We hebben gisteren een fantastisch Wie is de Mol feestje gevierd. Dankzij het draaiboek verliep alles vlekkeloos en was het tot in de puntjes voorbereid. Ja, dat kost wel even wat tijd ( niet avond vantevoren beginnen), maar als “Molloot” had ik daar al ongelooflijk veel plezier in. Met grote pakket incl jokers en vrijstellingen erbij en de test via de app, was het helemaal af. We wonen aan het water dus er moest een bootopdracht in die ik zelf verzonnen had. Raadsel van de geit, kool en wolf die een voor een naar overkant moeten zonder dat iets of dier wordt opgegeten. Als extra moeilijkheid (voor als iemand het raadsel al jende) mochten kinderen allemaal maar 1x in bootje zitten. Groot en hilarisch succes.
Kinderen zaten helemaal in het spel met bondjes etc. Had 1 joker “verstopt” op de toilet met briefje dat de gelukkige vinder deze mocht meenemen maar dat dat de pot wel 500 euro kostte. Collectieve verontwaardiging toen dat uitkwam...
Kortom, zeer geslaagd feest!

Tamara - 12-07-2019 13:52

Helemaal compleet goed gedetaileerd

Karin - 12-07-2019 11:48

Wij hebben op 29 juni het Wie is de Mol feestje gevierd van mijn zoon. Hij is bijna 12 jaar. Zijn laatste feestje met zijn vrienden uit groep 8. Het was super geslaagd! Het draaiboek van jou is perfect uitgewerkt waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Het blijft natuurlijk best veel werk om het voor te bereiden maar het is echt de moeite waard. We hebben 3 opdrachten gedaan: balonnenspel, het spel met de plaatjes van etalages en het zoekspel met de teams. De mol heeft het heel goed gespeeld. Ik had vooraf een filmpje gemaakt waarin ik alle namen in een pot stopte en deed alsof ik blind de mol trok. Hierin zat ook al een verborgen aanwijzing. Iedereen trapte erin. En de test aan het eind is super echt! Mijn complimenten!

Noelle - 10-07-2019 22:50

Ik heb op 23 juni het kinderfeest gevierd van mijn dochter. We gingen een dag kamperen en hadden als aanvulling nog wat nodig om daar te kunnen doen. Ik kwam al zoekende het Wie is de Mol spel tegen op internet en heb het begin van die week besteld. Het draaibroek was meteen al binnen met uitgebreide informatie en toelichting om uit te werken. Ik ben wel ontzettend druk geweest met de voorbereidingen van de opdrachten. Daarnaast hebben we ook andere opdrachten toegevoegd en hadden zelfs tijd te kort om alle opdrachten uit te voeren. Je bent zo 2,5 uur minimaal druk met het spel. We hebben ook gebruikgemaakt van de app wat het extra leuk maakt. Dagen later hadden de kinderen het er nog over thuis, dit kreeg ik te horen van de ouders. Een echte aanrader!

Tonneke - 10-07-2019 20:07

Prettig draaiboek.
Goede tips.
Snelle service bij vragen per mail.
Ontzettend leuk feestje gehad!
Wel even wat tijd reserveren voor de voorbereiding!

Marita - 10-07-2019 17:20

Zeer uitgebreide informatie met vele handreikingen (zoals brieven voor deelnemers/mol, molgeld, seintekens met vlaggen, etc). Toch gaat er behoorlijk wat tijd zitten in de voorbereidingen van het WidM-feestje. Zelf hebben we dit draaiboek als startpunt genomen, maar we hebben wel onze eigen draai aan het feestje gegeven. Meer/andere opdrachten toegevoegd, zelf filmpjes gemaakt, e.d. Maar dat soort extraatjes zijn niet noodzakelijk om er een leuk feestje van te maken. We hebben ook gebruikgemaakt van de app en die is echt super. We hebben de resultaten met een beamer op een groot scherm laten zien. Net echt :-) We hebben ook een aanvullend pakket met jokers, uitnodigingen, ballonnen e.d. besteld: dus het feestje was helemaal af. En een groot succes!!

Agnes - 10-07-2019 17:12

Wij hebben een het wie is de mol feestje gegeven! Heel veel voorbereiding maar wel een erg duidelijk draaiboek! En het feestje was meer dan geslaagd. Iedereen was laaiend enthousiast en er waren zelfs kinderen die thuis zeiden dat ze zelf ook graag zo'n feestje wilden geven. De app met de ontknoping was echt superspannend. Een hele mooie toevoeging. Kortom als je tijd hebt voor de voorbereidingen is het echt een aanrader!

Barry Wensing - 06-07-2019 17:18

Het Wie is de Mol feestje van onze dochter is met achter de rug. En dat was erg leuk.

De voorpret vond ik zelf al geweldig. Alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden dankzij het draaiboek. En het feestpakket was top.
Mijn hoogtepunt in de voorbereiding was het briefen van de mol. Bij haar op bezoek gegaan, haar vader was er ook bij, en alles uitgelegd. Vond ze geweldig.

Het feestje zelf was superleuk. Zes meiden en twee jongens. Er werd druk genoteerd in het molboekje. En elkaar allerlei vragen stellen.

Niemand wist wie de mol was, totdat ik maar een beetje geholpen heb om de geheime aanwijzingen door ik bedacht had te vinden. Degene die deze vond was ook de uiteindelijke winnaar.
Het was echt een top feest.

Claudia A - 27-06-2019 20:32

We hebben een heel erg leuk meidenfeestje gehad met wie is de mol. Het vragen stellen met het mollenboekje in de aanslag sloeg erg aan. De test was fantastisch, vooral het muziekje. Dit muziekje mag overigens iets langer nu was het bij verschillende kinderen halverwege de vragenlijst afgelopen. Het was mooi om te zien dat ze zich lieten opjagen door het aanzetten van de muziek, geweldig. Als toeschouwer/ moeder heb ik ervan genoten.

Nagin - 23-06-2019 21:28

ik vond het goed maar als het al uitgeprint was zou het handiger zijn maar nu is het heel lastig maar heel leuke dingen in het pakket

Elize - 23-06-2019 11:46

Wat handig zeg!!! Hele leuke opdrachten, zeer duidelijk uitgeschreven en genoeg bijlagen om er een topfeest van te maken!
Dat bespaarde me veel tijd. Een echte aanrader!
Het blijft natuurlijk wel wat voorbereiding vragen, maar dat is meer dan de moeite waard.
De briefings vonden ze heel leuk en zo kwam de molsfeer er goed in ☺️.
De geheime opdrachten tijdens het eten vonden ze het leukste.
1 iemand die van de 10 meisjes heeft de mol kunnen raden.
De app met de vragenlijst vonden ze heel leuk en zeker het rode en groene scherm 😄!
De meisjes (11 jaar) vonden het een megafeestje! (En ik ook 😁!)

Liesbeth - 21-06-2019 12:03

Wat een geweldig leuk feest is dit!!! Wij hebben het feest gehouden voor 6 jongens en meiden uit groep 6. Vooraf middels de uitnodiging en een extra brief gevraagd aan de ouders om hun kinderen alvast een beetje voor te bereiden. En dat heeft gewerkt! Vanaf het begin werden er volop bondjes gesmeed en was eigenlijk niemand te vertrouwen. We hebben gekozen voor het ballonnenspel, het ja/nee spel en het Stilleven spel. Vooral het ja/nee spel was een succes! De mol werd uiteindelijk niet geraden. Nadat we verteld hadden wat de mol voor mol-acties had gedaan, riep iedereen natuurlijk: o ja, ik dacht al.... :) Het draaiboek is heel duidelijk in de voorbereiding. Zoals gezegd kost het inderdaad wat meer voorbereiding dan een feestje in het zwembad of bij Jump XL, maar het resultaat mag er zeker zijn. Een heel origineel feestje waar nog lang over nagepraat wordt :)

Martine - 20-06-2019 21:18

Vandaag het Wie is de mol feestje gehouden met 7 jongens uit groep 8.
Gekozen voor het ballonnenspel, Ja nee zoekopdracht en Straatpraat.
De jokers, vrijstellingen zelf gemaakt.
Ook zelf notitieboekjes gehaald.
Het draaiboek zit goed in elkaar en is een mooie leidraad die je door het feestje heen loodst. De Mol zat goed in zijn rol, waardoor het een groot succes werd, de test op het einde is natuurlijk geweldig! Ik raad iedereen aan om eens zo een feestje te houden.
Er ging wel veel tijd in de voorbereiding zitten. Maar dan heb je ook wat!

Daisy - 18-06-2019 18:58

Heel duidelijk! Goede instructies, zelf gemakkelijk aan te passen aan terrein/groep. Was voor mijn dochter een zeer geslaagd feestje! 🥳

Kristof - 16-06-2019 19:51

Super met dit draaiboek kan je in een minimum van tijd het spel in elkaar steken.
Echt tof.... de app mss nog wat uitbreiden zodat er op meerdere toestellen de vragen kunnen ingevuld worden!

Petra - 16-06-2019 14:01

Duidelijk draaiboek, kan niet fout gaan! Alleen is het wel heel erg veel om uit te printen!
Misschien leuker voor de app, Bij de uitslag van de mol wisten ze het al toen er nog 2 namen stonden. Het zou denk ik leuker zijn als het net als bij de winnaar na het wisselen van de namen op het scherm komt te staan!

Ilona - 14-06-2019 22:31

Fantastisch!
Het kostte wel wat uurtjes voorbereiding, maar dat was het plezier van de meiden meer dan waard.

Marga van Asten - 12-06-2019 10:13

Het feestje moet ik nog gaan voorbereiden, maar heb het draaiboek doorgelezen. Is duidelijk, maar vergt denk ik nog wel veel voorbereiding.

Suzanne - 09-06-2019 23:55

Het was heel gaaf. Een van de meisjes zei dat dit het beste feest ever was. Ik vond de voorbereiding veel werk, maar ook leuke voorpret. We hebben alle spellen gedaan, tijd zat want het was een slaapfeest. We waren van 16 tot 2330 bezig. De app is superspannend. We hadden 7 meiden van 11/12 jaar en de jarige was de mol. Niemand had het door, doordat we de enveloppen op de borden hadden gelegd, dus ze mochten zelf kiezen waar ze gingen zitten. Het lot zou het dan bepalen. In elke brief zat natuurlijk een kandidaten brief. Daarna in de tuin gaf ik ze een voor een tips, zogenaamd om de mol te vertellen wat hij moest doen. Dat maakte het erg overtuigend. Het was een topfeest, zou het zelf ook wel willen doen 😊

Linda Ruijter - 06-06-2019 15:29

Super leuk feestje.
Echt wel wat voorbereiding nodig, maar dat is ook wel heel leuk.
Wij hadden tijd over met 3 opdrachten.
Dus we hebben zelf nog een opdracht verzonnen.
De 7 jongens van 10 jaar hebben een topfeest gehad.

Claire - 04-06-2019 10:53

Ik schrijf niet vaak beoordelingen maar deze moet ik schrijven. Ik heb het draaiboek aangekocht met weinig verwachtingen, vooral dan omdat ik zelf niet zo goed ben in de organisatie van feestjes. Maar ik heb het boek goed doorgenomen, de to do’s overgenomen en het is super geslaagd (ik heb het bijkomend pakket niet gekocht lasterlijk wat geknutseld ). De kinderen waren 3,5 uur geboeid bezig en waren zeer benieuwd naar de ontknoping. De Mol is trouwens niet geraden ! Zoals door velen opgemerkt is een goede voorbereiding wel heel belangrijk en je hebt er zeker heel wat tijd voor nodig. Maar het is de moeite. Bedankt alleszins !!

Van Oevelen Wendy - 03-06-2019 20:32

Wij hadden een super leuk feest met 18 kinderen van 10 jaar! Door het goede draaiboek konden we op voorhand alles perfect plannen. De kinderen waren allemaal zeer enthousiast en ook de mol vond het schitterend!

Berkhout - 03-06-2019 12:21

Wij zouden in eerste instantie een heel ander feestje geven, door omstandigheden kon dat op het laatste moment niet doorgaan.... We moesten dus snel iets anders verzinnen... Ik heb toen dit feestje besteld op maandag. (woensdag was het feest al) en gelukkig kreeg ik alles snel binnen! Ik heb dit dus binnen 2 dagen kunnen organiseren! En door de duidelijkheid van het draaiboek was dit wel te doen! Uiteraard is eerder plannen natuurlijk beter dat scheelt enorm veel stress! Maar dit is echt mijn redding geweest! Het was een super gaaf feest en de kinderen waren enorm onder de indruk! Ook voor het kind wat 'de mol' is. zijn de opdrachten makkelijk en snel uit te leggen zodat hij of zij echt de mol kan uithangen! Zeker een aanrader! Wij hadden kinderen van 9 en 10 en dat was zeer goed te doen.

Met vriendelijke groet
Fam berkhout

Ann - 03-06-2019 11:36

Ook dit jaar een super leuk feestje gehad dankzij Locohippo. Na het clockdown feest vorig jaar, was ook "Wie is?" een schot in de roos. De 8 kinderen gingen erg op in het spel, was 1 grote uitgelaten bende, en bij momenten leek iedereen wel te saboteren. De mol (de jarige, 10 jaar) werd niet ontdekt dankzij de tip uit het draaiboek. Wij deden het ballonenspel, de ja/nee zoektocht buiten, een eetmoment met geheime opdrachten om jokers te verdienen (zonder de vrijstellingen) en sloten af met het stillevenspel. Er kruipt best wel wat voorbereidingswerk in dit soort feestjes, maar dat is het meer dan waard. Bedankt!

Mandy - 30-05-2019 19:54

Feestje voor jongens van 10-11 jaar.
Heel gaaf!!!
Absolute aanrader voor kids van die leeftijd.
Spannend!
En het begint gelijk met bondjes..... zo grappig hoe gebeurtenissen worden geïnterpreteerd ......
Heerlijk om te mogen observeren.!

Karin de Groot - 30-05-2019 13:20