Draaiboek Wie is ?-feestje

Digitaal draaiboek Wie is feest
Draaiboek Wie is ?-feestje
204 Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het Wie is feestje. Speel de Test, ontmaskering en bekendmaking van de winnaar eenvoudig via speciale app op je tablet/ipad of mobiele telefoon!

Artikelnummer

WIDM001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 16,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit populaire thuisfeestje. Zorg wel voor minimaal een week voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren.

Noodzakelijke benodigdheden zijn: 1 tablet of Ipad voor het gebruik van de Wie is app.


Inhoud draaiboek + bijlagen

 • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
 • Indeling/verkoop van het feestje
 • Spelopdrachten met extra speluitleg
 • NIEUW: speel eenvoudig de Test via je Ipad/tablet of smartphone met de speciale app! 
 • Bloedstollende ontmaskering van de saboteur en bekendmaking van de winnaar
 • Schriftelijke test
 • Uitleg voor het inzetten en verdienen jokers
 • Brieven met uitleg voor alle deelnemers (ook voor degene met de geheime opdracht)
 • Duel met vrijstellingen
 • Boordevol tips
 • Ervaringen van andere ouders
 • Samenvatting van het draaiboek
 • Extra spellen om het feestje helemaal aan te passen aan je eigen wensen/feestje

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Bieke - 31-07-2019 09:42

Wat een professioneel uitgedokterd draaiboek, echt alles staat erin, heel handig en heel leuk. Vraagt wel wat voorbereiding maar het is allemaal de moeite waard: super om te zien hoe de kids onmiddellijk elkaar verdenken, hoe iedereen anders reageert....heel geslaagd!

Laura - 22-07-2019 16:28

Erg tof kinderfeestje! Heeft wel een paar avondjes voorbereiding gekost maar was een groot succes! O.a. het ballonnenspel gedaan; ballonnen laten vullen met helium en zag er erg feestelijk uit! Ook de opdrachten ttv eten gedaan. Wij als ouders dachten dat ieder de opdracht goed had vervuld, maar we vroegen het de meiden en bleek dat de geheime opdracht niet bij iedereen onopgemerkt was gebleven. Werkte erg goed om het aan henzelf te vragen! Pakket middel erbij genomen en dat maakte het supermakkelijk en compleet; scheelt veel tijd! Meiden raakten thuis niet uitgepraat hoorden we. Al met al, aanrader!!

Susanne - 17-07-2019 08:47

Goed uitgewerkt spel! Het vraagt wel wat voorbereiding, maar het resultaat was erg leuk. De app is ook zeker een erg leuke toevoeging.

Helmy oomen - 15-07-2019 22:13

Duidelijk draaiboek vooraf. Snelle reactie via de mail op mijn vraag. Leuke opdrachten en goede suggesties om het praktisch te houden. Feest was erg geslaagd. De speciale app erbij maakte het helemaal echt.

Marielle - 15-07-2019 18:10

We hebben genoten van een superleuk feestje! Allemaal meiden van 11 jaar uit groep 7. Het draaiboek was heel goed uitgewerkt. Je moest er even voor gaan zitten, maar dan heb je ook wat. Echt leuk!

Natascha - 14-07-2019 22:35

Wat een super draaiboek zeg! De meiden hier vonden het van af het begin af aan erg spannend allemaal, en gingen er helemaal in op! Na elke opdracht werden de molboekjes tevoorschijn gehaald en bondjes werden elke opdracht weer opnieuw gesloten.
Ze hebben allemaal genoten (en ik des te meer)

Caroline - 13-07-2019 18:47

We hebben gisteren een fantastisch Wie is de Mol feestje gevierd. Dankzij het draaiboek verliep alles vlekkeloos en was het tot in de puntjes voorbereid. Ja, dat kost wel even wat tijd ( niet avond vantevoren beginnen), maar als “Molloot” had ik daar al ongelooflijk veel plezier in. Met grote pakket incl jokers en vrijstellingen erbij en de test via de app, was het helemaal af. We wonen aan het water dus er moest een bootopdracht in die ik zelf verzonnen had. Raadsel van de geit, kool en wolf die een voor een naar overkant moeten zonder dat iets of dier wordt opgegeten. Als extra moeilijkheid (voor als iemand het raadsel al jende) mochten kinderen allemaal maar 1x in bootje zitten. Groot en hilarisch succes.
Kinderen zaten helemaal in het spel met bondjes etc. Had 1 joker “verstopt” op de toilet met briefje dat de gelukkige vinder deze mocht meenemen maar dat dat de pot wel 500 euro kostte. Collectieve verontwaardiging toen dat uitkwam...
Kortom, zeer geslaagd feest!

Tamara - 12-07-2019 13:52

Helemaal compleet goed gedetaileerd

Karin - 12-07-2019 11:48

Wij hebben op 29 juni het Wie is de Mol feestje gevierd van mijn zoon. Hij is bijna 12 jaar. Zijn laatste feestje met zijn vrienden uit groep 8. Het was super geslaagd! Het draaiboek van jou is perfect uitgewerkt waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Het blijft natuurlijk best veel werk om het voor te bereiden maar het is echt de moeite waard. We hebben 3 opdrachten gedaan: balonnenspel, het spel met de plaatjes van etalages en het zoekspel met de teams. De mol heeft het heel goed gespeeld. Ik had vooraf een filmpje gemaakt waarin ik alle namen in een pot stopte en deed alsof ik blind de mol trok. Hierin zat ook al een verborgen aanwijzing. Iedereen trapte erin. En de test aan het eind is super echt! Mijn complimenten!

Noelle - 10-07-2019 22:50

Ik heb op 23 juni het kinderfeest gevierd van mijn dochter. We gingen een dag kamperen en hadden als aanvulling nog wat nodig om daar te kunnen doen. Ik kwam al zoekende het Wie is de Mol spel tegen op internet en heb het begin van die week besteld. Het draaibroek was meteen al binnen met uitgebreide informatie en toelichting om uit te werken. Ik ben wel ontzettend druk geweest met de voorbereidingen van de opdrachten. Daarnaast hebben we ook andere opdrachten toegevoegd en hadden zelfs tijd te kort om alle opdrachten uit te voeren. Je bent zo 2,5 uur minimaal druk met het spel. We hebben ook gebruikgemaakt van de app wat het extra leuk maakt. Dagen later hadden de kinderen het er nog over thuis, dit kreeg ik te horen van de ouders. Een echte aanrader!

Tonneke - 10-07-2019 20:07

Prettig draaiboek.
Goede tips.
Snelle service bij vragen per mail.
Ontzettend leuk feestje gehad!
Wel even wat tijd reserveren voor de voorbereiding!

Marita - 10-07-2019 17:20

Zeer uitgebreide informatie met vele handreikingen (zoals brieven voor deelnemers/mol, molgeld, seintekens met vlaggen, etc). Toch gaat er behoorlijk wat tijd zitten in de voorbereidingen van het WidM-feestje. Zelf hebben we dit draaiboek als startpunt genomen, maar we hebben wel onze eigen draai aan het feestje gegeven. Meer/andere opdrachten toegevoegd, zelf filmpjes gemaakt, e.d. Maar dat soort extraatjes zijn niet noodzakelijk om er een leuk feestje van te maken. We hebben ook gebruikgemaakt van de app en die is echt super. We hebben de resultaten met een beamer op een groot scherm laten zien. Net echt :-) We hebben ook een aanvullend pakket met jokers, uitnodigingen, ballonnen e.d. besteld: dus het feestje was helemaal af. En een groot succes!!

Agnes - 10-07-2019 17:12

Wij hebben een het wie is de mol feestje gegeven! Heel veel voorbereiding maar wel een erg duidelijk draaiboek! En het feestje was meer dan geslaagd. Iedereen was laaiend enthousiast en er waren zelfs kinderen die thuis zeiden dat ze zelf ook graag zo'n feestje wilden geven. De app met de ontknoping was echt superspannend. Een hele mooie toevoeging. Kortom als je tijd hebt voor de voorbereidingen is het echt een aanrader!

Barry Wensing - 06-07-2019 17:18

Het Wie is de Mol feestje van onze dochter is met achter de rug. En dat was erg leuk.

De voorpret vond ik zelf al geweldig. Alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden dankzij het draaiboek. En het feestpakket was top.
Mijn hoogtepunt in de voorbereiding was het briefen van de mol. Bij haar op bezoek gegaan, haar vader was er ook bij, en alles uitgelegd. Vond ze geweldig.

Het feestje zelf was superleuk. Zes meiden en twee jongens. Er werd druk genoteerd in het molboekje. En elkaar allerlei vragen stellen.

Niemand wist wie de mol was, totdat ik maar een beetje geholpen heb om de geheime aanwijzingen door ik bedacht had te vinden. Degene die deze vond was ook de uiteindelijke winnaar.
Het was echt een top feest.

Claudia A - 27-06-2019 20:32

We hebben een heel erg leuk meidenfeestje gehad met wie is de mol. Het vragen stellen met het mollenboekje in de aanslag sloeg erg aan. De test was fantastisch, vooral het muziekje. Dit muziekje mag overigens iets langer nu was het bij verschillende kinderen halverwege de vragenlijst afgelopen. Het was mooi om te zien dat ze zich lieten opjagen door het aanzetten van de muziek, geweldig. Als toeschouwer/ moeder heb ik ervan genoten.

Nagin - 23-06-2019 21:28

ik vond het goed maar als het al uitgeprint was zou het handiger zijn maar nu is het heel lastig maar heel leuke dingen in het pakket

Elize - 23-06-2019 11:46

Wat handig zeg!!! Hele leuke opdrachten, zeer duidelijk uitgeschreven en genoeg bijlagen om er een topfeest van te maken!
Dat bespaarde me veel tijd. Een echte aanrader!
Het blijft natuurlijk wel wat voorbereiding vragen, maar dat is meer dan de moeite waard.
De briefings vonden ze heel leuk en zo kwam de molsfeer er goed in ☺️.
De geheime opdrachten tijdens het eten vonden ze het leukste.
1 iemand die van de 10 meisjes heeft de mol kunnen raden.
De app met de vragenlijst vonden ze heel leuk en zeker het rode en groene scherm 😄!
De meisjes (11 jaar) vonden het een megafeestje! (En ik ook 😁!)

Liesbeth - 21-06-2019 12:03

Wat een geweldig leuk feest is dit!!! Wij hebben het feest gehouden voor 6 jongens en meiden uit groep 6. Vooraf middels de uitnodiging en een extra brief gevraagd aan de ouders om hun kinderen alvast een beetje voor te bereiden. En dat heeft gewerkt! Vanaf het begin werden er volop bondjes gesmeed en was eigenlijk niemand te vertrouwen. We hebben gekozen voor het ballonnenspel, het ja/nee spel en het Stilleven spel. Vooral het ja/nee spel was een succes! De mol werd uiteindelijk niet geraden. Nadat we verteld hadden wat de mol voor mol-acties had gedaan, riep iedereen natuurlijk: o ja, ik dacht al.... :) Het draaiboek is heel duidelijk in de voorbereiding. Zoals gezegd kost het inderdaad wat meer voorbereiding dan een feestje in het zwembad of bij Jump XL, maar het resultaat mag er zeker zijn. Een heel origineel feestje waar nog lang over nagepraat wordt :)

Martine - 20-06-2019 21:18

Vandaag het Wie is de mol feestje gehouden met 7 jongens uit groep 8.
Gekozen voor het ballonnenspel, Ja nee zoekopdracht en Straatpraat.
De jokers, vrijstellingen zelf gemaakt.
Ook zelf notitieboekjes gehaald.
Het draaiboek zit goed in elkaar en is een mooie leidraad die je door het feestje heen loodst. De Mol zat goed in zijn rol, waardoor het een groot succes werd, de test op het einde is natuurlijk geweldig! Ik raad iedereen aan om eens zo een feestje te houden.
Er ging wel veel tijd in de voorbereiding zitten. Maar dan heb je ook wat!

Daisy - 18-06-2019 18:58

Heel duidelijk! Goede instructies, zelf gemakkelijk aan te passen aan terrein/groep. Was voor mijn dochter een zeer geslaagd feestje! 🥳

Kristof - 16-06-2019 19:51

Super met dit draaiboek kan je in een minimum van tijd het spel in elkaar steken.
Echt tof.... de app mss nog wat uitbreiden zodat er op meerdere toestellen de vragen kunnen ingevuld worden!

Petra - 16-06-2019 14:01

Duidelijk draaiboek, kan niet fout gaan! Alleen is het wel heel erg veel om uit te printen!
Misschien leuker voor de app, Bij de uitslag van de mol wisten ze het al toen er nog 2 namen stonden. Het zou denk ik leuker zijn als het net als bij de winnaar na het wisselen van de namen op het scherm komt te staan!

Ilona - 14-06-2019 22:31

Fantastisch!
Het kostte wel wat uurtjes voorbereiding, maar dat was het plezier van de meiden meer dan waard.

Marga van Asten - 12-06-2019 10:13

Het feestje moet ik nog gaan voorbereiden, maar heb het draaiboek doorgelezen. Is duidelijk, maar vergt denk ik nog wel veel voorbereiding.

Suzanne - 09-06-2019 23:55

Het was heel gaaf. Een van de meisjes zei dat dit het beste feest ever was. Ik vond de voorbereiding veel werk, maar ook leuke voorpret. We hebben alle spellen gedaan, tijd zat want het was een slaapfeest. We waren van 16 tot 2330 bezig. De app is superspannend. We hadden 7 meiden van 11/12 jaar en de jarige was de mol. Niemand had het door, doordat we de enveloppen op de borden hadden gelegd, dus ze mochten zelf kiezen waar ze gingen zitten. Het lot zou het dan bepalen. In elke brief zat natuurlijk een kandidaten brief. Daarna in de tuin gaf ik ze een voor een tips, zogenaamd om de mol te vertellen wat hij moest doen. Dat maakte het erg overtuigend. Het was een topfeest, zou het zelf ook wel willen doen 😊

Linda Ruijter - 06-06-2019 15:29

Super leuk feestje.
Echt wel wat voorbereiding nodig, maar dat is ook wel heel leuk.
Wij hadden tijd over met 3 opdrachten.
Dus we hebben zelf nog een opdracht verzonnen.
De 7 jongens van 10 jaar hebben een topfeest gehad.

Claire - 04-06-2019 10:53

Ik schrijf niet vaak beoordelingen maar deze moet ik schrijven. Ik heb het draaiboek aangekocht met weinig verwachtingen, vooral dan omdat ik zelf niet zo goed ben in de organisatie van feestjes. Maar ik heb het boek goed doorgenomen, de to do’s overgenomen en het is super geslaagd (ik heb het bijkomend pakket niet gekocht lasterlijk wat geknutseld ). De kinderen waren 3,5 uur geboeid bezig en waren zeer benieuwd naar de ontknoping. De Mol is trouwens niet geraden ! Zoals door velen opgemerkt is een goede voorbereiding wel heel belangrijk en je hebt er zeker heel wat tijd voor nodig. Maar het is de moeite. Bedankt alleszins !!

Van Oevelen Wendy - 03-06-2019 20:32

Wij hadden een super leuk feest met 18 kinderen van 10 jaar! Door het goede draaiboek konden we op voorhand alles perfect plannen. De kinderen waren allemaal zeer enthousiast en ook de mol vond het schitterend!

Berkhout - 03-06-2019 12:21

Wij zouden in eerste instantie een heel ander feestje geven, door omstandigheden kon dat op het laatste moment niet doorgaan.... We moesten dus snel iets anders verzinnen... Ik heb toen dit feestje besteld op maandag. (woensdag was het feest al) en gelukkig kreeg ik alles snel binnen! Ik heb dit dus binnen 2 dagen kunnen organiseren! En door de duidelijkheid van het draaiboek was dit wel te doen! Uiteraard is eerder plannen natuurlijk beter dat scheelt enorm veel stress! Maar dit is echt mijn redding geweest! Het was een super gaaf feest en de kinderen waren enorm onder de indruk! Ook voor het kind wat 'de mol' is. zijn de opdrachten makkelijk en snel uit te leggen zodat hij of zij echt de mol kan uithangen! Zeker een aanrader! Wij hadden kinderen van 9 en 10 en dat was zeer goed te doen.

Met vriendelijke groet
Fam berkhout

Ann - 03-06-2019 11:36

Ook dit jaar een super leuk feestje gehad dankzij Locohippo. Na het clockdown feest vorig jaar, was ook "Wie is?" een schot in de roos. De 8 kinderen gingen erg op in het spel, was 1 grote uitgelaten bende, en bij momenten leek iedereen wel te saboteren. De mol (de jarige, 10 jaar) werd niet ontdekt dankzij de tip uit het draaiboek. Wij deden het ballonenspel, de ja/nee zoektocht buiten, een eetmoment met geheime opdrachten om jokers te verdienen (zonder de vrijstellingen) en sloten af met het stillevenspel. Er kruipt best wel wat voorbereidingswerk in dit soort feestjes, maar dat is het meer dan waard. Bedankt!

Mandy - 30-05-2019 19:54

Feestje voor jongens van 10-11 jaar.
Heel gaaf!!!
Absolute aanrader voor kids van die leeftijd.
Spannend!
En het begint gelijk met bondjes..... zo grappig hoe gebeurtenissen worden geïnterpreteerd ......
Heerlijk om te mogen observeren.!

Karin de Groot - 30-05-2019 13:20

Wat een super gaaf feest hebben wij gehad voor onze dochter die 10 is geworden. Ze wilde zelf heel graag de mol zijn, dus we hebben de tip uit het draaiboek gebruikt. We hadden een groep van 8 kinderen en hebben ons geheel aan het draaiboek gehouden. De tafel leuk aangekleed met zwart en groen. Mollenboekjes gemaakt en ook die op tafel gelegd. We begonnen met het ballonnenspel, daarna het stillevenspel op onze slaapkamer en als laatste het seinenspel. Dit hebben we op het schoolplein in onze wijk gedaan, want het was prachtig weer. Tijdens het avondeten hebben we ook de geheime opdrachten gedaan en het vrijwaringsspel voor de extra jokers (deze had ik zelf gemaakt van sjoelstenen met een printje erop) Daarna het stuk voor stuk invullen van de test via de app, echt super leuk om iedereen met spanning die test te laten invullen en daarna de ontknoping.... Iedereen zat op het puntje van haar stoel om te kijken of er een rood of groen scherm kwam. Niemand heeft bij ons de mol geraden, terwijl ze flink wat mollenstreken had uitgehaald. Er zaten 4 kinderen op een andere vriendin, omdat ze zelf haar molboekje open had gelegd met daarin de tekst.. Ik ben de mol...
Het was heel erg leuk om te zien hoe de kinderen zich inleefden in het spel, zelfs de kinderen die het in het begin niet helemaal snapten kwamen later helemaal los..
Echt een aanrader dit!!!

Linda - 30-05-2019 08:27

Wat een spanning deze middag! Kinderen waren zo enthousiast! Al was de voorbereiding veel werk, ik zou het zo nog eens doen! Kinderen waren tussen de 10-12 jaar.

Suzanne - 27-05-2019 19:22

Feestje voor mn dochter (11) en 8 vriendinnen. Was echt een te gek leuk feestje! Enorme aanrader. Met flinke voorpret door het draaiboek, die overigens heel helder is. De moeder van de mol kwam stiekem langs 's' avonds om de mol-brief te bespreken, al fluisterend haha, je raakt snel met het mol virus besmet.
Ballonnen spel gedaan, was leuke start. Daarna de zoek de groep opdracht, heel leuk maar grappig genoeg nog best moeilijk voor 11 jarigen om de juiste vragen te stellen. Maar daar hielp ik ze bij. Tip zou zijn om een kaartje met een afgetekend gebied mee te geven, dan zien ze direct de reikwijdte van die opdracht, bij mij bleven ze nl rondom onze straat lopen, terwijl de andere groep echt veel verder zat. Nou na deze opdracht was de mol natuurlijk 'in de andere groep' en werden er bondjes gesloten onderling. Het sein spel was ook geweldig leuk, ze gingen het natuurlijk in spiegelbeeld doen. We deden in drie rondes drie keer doorseinen A naar B en B naar C, de mo l had prachtig gemold hier. We hadden een Mol hint hierin verstopt, 1 woord was 'vijftig', een verwijzing naar Sarah die de mol was. Kids waren heel fanatiek, al kenden niet alle kinderen het tv programma, er werd zelfs al lopend over straat in de molboekjes geschreven. We hadden met papier en lege pindakaas potten zelf de twee potten gemaakt. Met een hint naar de Mol: de grootste pot was voor de mol zelf, want de Mol was langste meisje uit de klas. Ook grapjes gedaan met de ansichtkaarten van het spel: op de wc kaart neergezet met achterop: 'je denkt toch niet dat de naam van de MOL hier op staat toch? ' hihi.
Tot slot de app met de muziek die aangaat, een voor een de test invullen (vragen kun je zelf aanpassen, ook al zo leuk), briljant! super spannend en leuke ontlading daarna. Ook leuk: film ze 1 voor 1 voordat ze test maken met de vraag: wie denk jij dat de mol is...? Vonden ze hilarisch om achteraf te kijken, helemaal omdat maar 1 iemand de Mol doorhad en de duidelijke winnaar was. Tip: bij BOl.com kun je een klein houten molletje als sleutelhanger kopen, gaven we aan de mol met wat snoep.
meer dan geslaagd!

Liesbeth en Annelies - 27-05-2019 10:31

Wij hebben het spel de Mol (wie is?) gespeeld op het verjaardagsfeestje van onze dochters (2 beste vriendinnen die op 2 dagen van elkaar verjaren). 13 enthousiaste jongens en meisjes van 8 jaar stonden te popelen om eraan te beginnen. Dankzij het draaiboek hebben we de opdrachten goed in mekaar kunnen steken, soms een beetje aangepast aan hun leeftijd. We moeten er wel bij zeggen dat het een bende is die heel goed aan elkaar hangt en daarom is het goed gelukt om ze gemotiveerd te laten meespelen. Wij hebben het ballonnenspel, de zoektocht en het seinenspel gespeeld. Onze mol heeft dat super gedaan (wij hadden hem zonder veel in detail te treden 1 iets per spel gezegd waar hij kon op letten) want er heeft er hem maar 1 iemand uitgehaald die dan ook de terechte winnaar was (en door bijna iedereen verdacht werd de mol te zijn). Er kruipt inderdaad wel wat voorbereiding in dus op tijd aan beginnen is de boodschap. Maar het is leuk om te doen. En de app is super! Wij konden die zelfs via smartview op onze tv laten bekijken dus het was net echt! De test hebben de kinderen eerst op papier tegelijk ingevuld en wij hebben dan de redultaten in de app gestoken. Zowel de kinderen als volwassenen hebben er veel plezier aan gehad!

Merijn de Koning - 26-05-2019 13:19

Wat een ontZettend leuk feestje! De grens van 9 jaar idd aanhouden Maarten wat aanpassingen om het minder moeilijk te maken echt genieten!
Je moet er even wat tijd in stoppen maar hier werd er al gezegd leukste feestje wat ik heb gegeven mama! Dus dat wil zeker wat zeggen! In december is onze jongste jarig en gaan dan zeker kijken wat jullie daarvoor aanbieden!
OntZettend bedankt voor het leuke feestje en al jullie hulp tussentijds want ook daar waren jullie heel vlot in! Had ik een vraag werd hij vrijwel direct beantwoord! Top!

Denissen - 26-05-2019 13:14

Wat een super uitgebreid draaiboek. Heel duidelijk uitgelegd en wat een snelle service. In het pakket helaas de kaarten niet geleverd maar binnen een dag waren die ook nageleverd. Je hoeft maar te mailen en dezelfde dag heb je al antwoord.
Wij hebben het ballonnenspel, stilleven en een fotozoektocht gedaan. Ook hadden we het babyfotospel gedaan na het lezen van de reviews. Wat een leuke spellen en wat een duidelijke uitleg.
Wij hadden een erg goede mol die door niemand geraden was. De test maakt het aan het einde erg spannend voor de kids en was echt geweldig.
Dit draaiboek met een pakket is een echte aanrader!

Elles - 18-05-2019 22:31

Vandaag het Wie is? feestje van onze dochter (10 jaar) gehad. Het was ontzettend leuk, erg geslaagd! Het draaiboek is duidelijk en met de bijlagen heel handig. Daarnaast hadden wij het feestpakket Wie is? groot erbij. Perfect! En de app is ideaal, erg leuk! We waren bang dat het ontzettend veel werk zou zijn, maar dat viel erg mee. Ook voor niet creatieve mensen, zoals wij, is het erg goed te doen.
Met de verzending was het pakket zoekgeraakt, maar dat is allemaal erg netjes en snel op gelost door Locohippo, zodat de uitnodigingen nog op tijd de deur uit konden. Super! En uiteindelijk kwam het pakket alsnog.
Al met al hebben de 9 meiden en wij een ontzettend leuke middag gehad! Absolute aanrader!

Andrea - 16-05-2019 19:18

Duidelijk draaiboek met leuke spelsuggesties. Feestje was geweldig, we hadden een gemengde groep met kinderen tussen de 8 en 12 en ze hebben allemaal een heerlijke middag gehad. De geheime opdrachten gaven veel plezier, de test via de app maakte het helemaal af. Aanrader!

Lies - 16-05-2019 13:21

Wij hebben Wie is de Mol gespeeld op een vriendenweekend. Wat was het leuk! We hadden een groep kinderen en 3 volwassenen.
Je moet wel even de tijd nemen om het goed voor te bereiden, maar eigenlijk begint dan de voorpret al.
Het draaiboek is heel duidelijk en geeft goede suggesties.
Het allerleukst was het invullen van de test en daarna de uitslag via de app. Wat een spanning.....
Echt een aanrader.

Valérie - 15-05-2019 21:00

Floor had ook een super 'wie is?' feestje. Alle vriendinnetjes waren dol enthousiast. De mol werd ook hier niet geraden 🤪. Er was wel heel wat voorbereiding aan, dus de week ervoor het draaiboek doornemen was echt wel nodig. De afwerking van het draaiboek kan grammaticaal/grafisch beter maar los daarvan top voor de kids.

Franka - 14-05-2019 13:09

Vrijdag het Wie is de Mol feestje gegeven . Het was een super feestje !!! Mijn dochter kwam naar me toe toen het feestje nog gaande was en zei dat ze het zo onwijs leuk feestje vond !!!
Daar doen we het toch voor.
Ook leuk om te zien hoe fanatiek haar vriendinnen mee deden .
Aanrader !!!!

Hilde - 14-05-2019 09:51

Het was echt een geslaagd feestje. Het draaiboek is duidelijk. Alle kinderen (meiden van 11 jaar) deden super enthousiast mee tot het einde. De eindtest was echt heel erg spannend voor ze en niemand heeft geraden wie de mol is.

Ik had ook een taart bij de hema laten maken met de foto die ik van jullie kreeg en heb bij het kruitvat snoep geschept; alleen zwarte en groene snoepjes.

Het vergt wel wat voorbereiding maar dat was het zeker waard. Bedankt!

Tine Decock - 13-05-2019 22:54

Erg leuk feestje gehad! Duidelijk draaiboek, een aanrader!

Iris - 10-05-2019 20:15

Jeetje wat was het leuk! We hebben alles zelf gemaakt... Kinderen waren enthousiast.... En de mol (de jarige) is niet geraden...
Er zijn jokers gestolen, bondjes gemaakt...

En toen de test.... zuchtend de vragen invullen..... En dan de test....... Kinderen wisten het zeker wie de mol was..... Maar toch is de mol niet geraden😂

Super bedankt

Frida Dunnink - 01-05-2019 09:08

De kinderen hebben genoten van het feestje. De opdrachten vonden ze erg leuk. Wij hadden zelf jokers gemaakt van een dikke tak uit het bos.
De test op de laptop is echt super leuk!
Alles staat duidelijk in het draaiboek.

stefanie - 30-04-2019 18:17

goed gelukt. Wel veel studie werk vooraf.

S. Visser - 30-04-2019 11:14

En super leuk feestje gehad!
Hele goed beschrijvingen in draaiboek.
De kids vonden het geweldig! Vooral de test en uitslag op de laptop was erg spannend.

Peggy - 26-04-2019 12:12

Het feestje isnog niet geweest maar het draaiboek is geweldig! Dochter, vriendinnen en ik hebben er heel veel zin . Bij Ikea nog van die klittenbandhesjes en ballen gekocht voor de buitenopdracht, superleuk!

Emmy - 24-04-2019 10:01

Het was een TOP feest! Alle kinderen vonden het een geweldig feest en zelf beleefden we de spanning mee. Heel handig draaiboek, alles super uitgelegd! Top!

Ilse - 22-04-2019 21:15

Het feestje was geweldig geslaagd met dit draaiboek. Je moet op tijd beginnen, maar alles staat heel duidelijk uitgelegd waardoor de voorpret op zich al een feestje is. En met de app is het helemaal af. De kinderen vonden het fantastisch en wij hebben minstens net zo hard genoten!

Ingrid - 16-04-2019 12:19

Was weer goed geregeld. Vorig jaar clockdown gedaan en nu wie is? Wij hadden de mol zelf gekozen en vooraf ingelicht zodat ze thuis rustig kon bedenken hoe ze wilde mollen.

Alles zit in het draaiboek. Het inlezen kost even tijd, maar als je het zelf allemaal zou moeten verzinnen, ben je meer tijd kwijt. Ook de jokers en vrijstellingen zien er echt uit. Helemaal top.

Wij hebben de opdracht gedaan met de ballonnen, het stilleven (en dan allemaal dingen veranderd die met de mol te maken hebben) en de opdracht met de foto's. Deze staat bij de revieuws.

Wat ik jammer vond , is dat de bestanden van het geld PDF's waren. Wij wilden de geldeenheid veranderen in Kimmie's (Mijn dochter heet Kimberly) maar dit ging nu niet zo eenvoudig.

Lisbeth - 16-04-2019 11:25

Onze dochter is helemaal fan van het televisieprogramma 'wie is de mol' en dit feestje was dus echt voor haar weggelegd. De tips over hoe we haar de mol konden maken zonder dat de andere kinderen het door hadden werkten echt super goed. Ook heel fijn dat er keuze is uit meerdere spelletjes waardoor we diegenen die het beste uitvoerbaar waren tijdens ons feestje konden kiezen. De handleiding was echt top, ook de geschatte tijd was perfect. Het was ook fijn om de voorbereidingen samen met het feestvarken te kunnen doen.
Wij zijn fan van dit concept. Bedankt ook voor de goede service.

Tamara - 12-04-2019 21:28

Wat een geweldig feestje was het vandaag. Onze dochter ia helemaal fan van Wie is de Mol en heeft genoten. Ook de kinderen die Wie is de Mol nog nooit hebben gezien vonden het geweldig!
Dank voor het duidelijke draaiboek en het bijgekochte pakket! Ik zal jullie zeker adviseren!

Eefje Wensveen - 12-04-2019 10:59

Het was een heel geslaagd feestje. Het draaiboek was een perfecte handleiding en leidraad voor dit feest. Het pakket jokers en vrijstellingen en natuurlijk de molboekjes waren een hit bij de kinderen. Ik heb als ouder veel lol beleefd aan de voorbereidingen. Stille hints bedenken die vervolgens niemand door had, ballonnen vullen met plus geld en min geld. Ik heb het met veel plezier gedaan.
Ik had de mol van tevoren gevraagd. Hierdoor konden we veel hints verwerken. Op de groepsfoto vooraf gaat de mol groen gekleed en heeft ze een groene vingertop. De groepsfoto heb ik gebruikt in het stilleven spel door een lampje precies op de mol te laten schijnen. De kalender stond op de maand oktober (feestje was in april) want dat is de geboortemaand van de mol. Er hing een babyfoto van de mol tussen al onze gewone foto’s en er waren zelfgemaakte bedankkaartjes neergezet met op de achterkant een verwijzing naar de mol. Niemand heeft de kaartjes omgedraaid dus niemand had iets door....
De mol is dan ook door niemand ontmaskerd.

Kelly Eskes-Schoenaker - 11-04-2019 20:40

Superleuk opgezet... Zitten nu volop in de voorbereidingen en dat is al een groot feest... Klein weekje nog en dan kan ik jullie vertellen of de uitvoering net zo grandioos is...

Mirjam - 11-04-2019 12:18

Wat een succes! Fijn dat alles al tot in de puntjes is uitgedacht! Drie spellen waren precies goed op een middag met eten erbij. De kinderen hebben genoten van de spanning en vooral de test op de app maakte het af! Het spannende muziekje en de vragen maakten het net echt. Bedankt Locohippo, we zeggen dit voort....

Marjan - 10-04-2019 22:00

We hebben een erg leuk feestje gehad en met behulp van het draaiboek was het overzichtelijk om leuke spellen uit te kiezen en uit te voeren! Blij dat we hiervoor gekozen hebben.

Madelon - 10-04-2019 10:24

Wat een geweldig leuk feestje, we hadden het feestje met 8 meiden van 9 en 10 jaar. Onze oudste dochter van 12 presenteerde samen met een vriendinnetje, dus leidde alle opdrachten in en uit.
Het draaiboek met alle bijlagen was superduidelijk, we zijn ruim op tijd begonnen met voorbereidingen en alle teksten voor de 'presentator' duidelijk bij elkaar gezet. De kinderen kregen vantevoren de brief met vragen (Die hadden we wat aangepast, omdat de meiden elkaar allemaal erg goed kenden waren de vragen over de broertjes en zusjes wat overdreven ;-)). Een dag vantevoren hebben we we kinderen een brief gegeven of ze de mol waren of niet, de mol had uiteraard uitgebreide tips voor de opdrachten. Bij binnenkomst draaide de Wie is de mol-tune, dus iedereen was helemaal in de stemming. Twee kinderen kenden de Mol eigenlijk niet, maar die deden (grotendeels) toch lekker mee. En daar waar ze niet meededen werden ze dus ook direct verdachter voor de overige kandidaten.

Iedereen kreeg van ons een molboekje (action) en een pen, de jokers hadden we zelf gemaakt van krimpfolie :-). We hebben de foto-opdracht gedaan die iemand anders ook had voorgesteld, twee groepjes met ieder 8 foto's (vier goede en 4 andere babyfoto's), en verder het zoek de verschillen spel, de ja/nee zoektocht, het seinenspel en het spel met de ballonnen. Ook hadden we de opdrachten onder het eten gedaan. Tussendoor werd er ook driftig in de molboekjes geschreven...

Daarna de test en de ontknoping, spannend en echt superleuk om daarna te kunnen vertellen wat de mol (door twee kinderen geraden) allemaal gedaan had en welke geheime aanwijzingen we hadden gegeven. De initialen van de mol waren SS, er was een plankje boeken in de kast met alleen maar titels met een S, een rijtje boeken waarvan de beginletters de naam van de mol vormden, de mol had de groene pen, we hadden bij het zoek de verschillen spel een rijtje playmobilpoppetjes neergezet waaronder 'het gezinnetje' van de mol, met drie dochters, de te raden woorden waren Mol, Vis en Water (De mol voelt zich als een vis in het water)...sterrenbeeld van de mol was vis en ze zit op zwemmen. Enz.

De voorpret die we hadden over dit partijtje was echt geweldig, en ook tijdens het partijtje liep alles dankzij het goede draaiboek helemaal top. De kinderen hadden veel plezier en de mol was ook helemaal blij dat ze de mol mocht zijn en heeft het heel goed gedaan (stiekem geld teruggeven aan de presentatoren, tijd rekken, blauwe ballonnen pakken etc). De app maakte het helemaal af!

Irene - 10-04-2019 08:44

Super leuk feestje gehad met 4 meiden en 4 jongens van 10/11 jaar. Mijn zoon wist net zo weinig als de rest (niks dus). De Mol hadden we van te voren via haar moeder ingelicht.
Draaiboek is compleet en duidelijk. Ik ben op tijd begonnen met inlezen en voorbereiden en had een eigen samenvatting gemaakt met de opdrachten die wij deden. Jokers zelf gemaakt (houten schijf met ? erop) en ik had alle brieven in enveloppen met het logo gedaan.
De Mol is door 1 kind ontmaskerd. De ontmaskering en bekendmaking heb ik via mijn telefoon op de tv laten draaien en op dat moment waren de ouders er ook al weer. Superleuke ontknoping daardoor.

Corine - 06-04-2019 20:15

Geweldig leuk kinderfeestje gehad. Het draaiboek ziet er goed uit; duidelijke uitleg en mooie opdrachten.

We waren met 12 kinderen, bijna allemaal 10 en 11-jarigen. De kinderen vonden het echt geweldig. Niet iedereen kende 'Wie is de mol', dat maakte niets uit. Iedereen deed actief en enthousiast mee.
We hebben ook nog het een pakket per kind besteld en het vrijstellingenset. Het materiaal ziet er ook allemaal mooi uit.

Super kinderfeestje gehad, het is echt een aanrader.

Jessie - 04-04-2019 16:28

Wat ontzettend leuk! Niet alleen op de dag zelf was het leuk maar ook de voorpret en na afloop werd er veel door de kinderen over het feestje gesproken.
De kinderen waren gemiddeld 10 jaar oud en niet iedereen kende het spel 'Wie is de Mol'. Bij de uitleg merkte je dat de kinderen het nog niet helemaal snapte maar na een ronde spelen was het bij iedereen helder en werd iedereen erg fanatiek. Bij de Hema had ik tompoucen laten bedrukken met 'Wie is de Mol' logo en als prijs hadden we een bokaal gemaakt. Het was een gouden mollenklem op een standaard. Erg leuk!
Duidelijk draaiboek etc. Echt een aanrader!

Marlies Aarnink - 04-04-2019 10:40

Whaaaaa het was te gek!! Voor het feestje van mijn dochter die in groep 8 zit gespeeld. Het was echt supergaaf. De MOL had ik goed voorbereid en werd maar door 1 iemand geraden.
De voorpret was al fantastisch.
Echt wat een enorme aanrader!

Eveline van Weerdenburg - 01-04-2019 18:53

Wij hebben dit spel met een vriendenweekend gedaan en uitgesmeerd over 2 dagen. Er deden 17 kinderen mee met het spel en 10 volwassenen hadden een ‘actieve’ rol bij de spellen. Kinderen (van 9 t/m 15 jaar) en ouders vonden het erg leuk! De test hebben de kinderen tijdens het eten ingevuld, daardoor viel het niet op dat het lang duurde. Ieder kind had ongeveer 5 minuutjes nodig om de test in te voeren. We hadden een hele goede mol en 1 echte winnaar, hij wist als enige wie de mol was. Aanrader!

Minke - 01-04-2019 11:34

Ik zou het iedereen aanraden! Alle kinderen - ook die het tv-programma nog nooit hadden gezien - konden meekomen en iedereen vond het leuk!

Mathilde - 01-04-2019 03:39

Wow.. dit was echt een super kinderfeestje en wat een geweldig draaiboek! Wij hadden een feestje met 10 jongens rond de 10 jaar, waarvan niet eens iedereen elkaar kende. Maar er was al heel snel een geweldig groepsgevoel, bondjes werden gesloten en het draaiboek was super fijn. Zeker ook de vele extra's die hierbij zaten zoals de brieven, het geld, de opdrachten. Top uitgewerkt en over nagedacht, als je nog twijfelt.. niet doen het is echt een aanrader!

Carmen - 27-03-2019 20:00

Feestje nog niet gegeven maar de voorpret met dit uitgebreide pakket is geweldig! We zitten flink in de voorbereiding uitgebreide beschrijving zeer goed te volgen!

M. van Diepen - 25-03-2019 20:11

Het was een leuk feestje! Het draaiboek zat goed in elkaar en was heel compleet. Het was desondanks toch nog een hele klus om alles uit te puzzelen, dus je hebt er wel behoorlijk wat tijd en aandacht voor nodig. De service van het LocoHippo team was prima, snelle reactie op onze vragen.

Monique - 25-03-2019 17:56

Pas een super feestje gehad! We hadden alles uitgedraaid en het pakket met de vrijstellingkaartjes, notitieboekjes etc erbij besteld! De kinderen vonden het fantastisch! De mol is niet geraden! We hebben de finale van wie is de mol gekeken (was toevallig die avond er op) en daarna onze winnaar en mol bekend gemaakt!

Tineke - 23-03-2019 19:48

Vanmiddag een superfeestje gehad dankzij Locohippo! Erg goed uitgewerkt draaiboek. Het vraagt nog wel de nodige tijd om dingen voor te bereiden, dus goed om daar tijdig mee te beginnen. Het bijbehorende feestpakket maakt de pret wel echt compleet! En wat een spannend einde om via de app de mol te ontmaskeren en de winnaar bekend te maken. De kids vonden het geweldig!

Catelijne - 21-03-2019 11:19

Super feestje gehad!
Duidelijk draaiboek en helemaal echt door het gebruik van de app bij de test.
Door het molboekje met jokers was het helemaal af.
Je kan zo veel tijd besteden aan de voorbereiding als je wilt. Door het draaiboek is al veel duidelijk en geregeld.
Mijn dochter was de Mol, dat hadden we vooraf afgesproken, iedereen kreeg bij start dezelfde brief waarin stond kandidaat te zijn. Dat werkte heel goed want niemand had haar als Mol geraden bij de test.

Marijke - 20-03-2019 11:51

Heel handig draaiboek; alles wat je nodig had zat erbij!

Joke - 19-03-2019 17:46

Super leuk en uitgebreid draaiboek! Echt een aanrader! Best nog wel veel voorbereiden zelf als je alleen het draaiboek aanschaft, hou daar rekening mee, maar dat is zeker de moeite waard! Het feestje was ontzettend geslaagd! Bedankt voor deze duidelijke handleiding!!!

Suzan - 19-02-2019 21:40

Super gezellig feestje gehad van onze dochter. Alle meiden deden enthousiast mee. Echt betrokken en actief bezig geweest. Een echte aanrader.

Manon - 19-02-2019 11:20

Fantastisch feestje gehad met 11 meiden voor de 11e verjaardag van onze dochter.
Draaiboek zit goed in elkaar. Weinig extra’s nodig. Echt een aanrader!

Nancy - 18-02-2019 15:57

Beste Marjan!
Super leuk feestje
9 kinderen tussen de 10-12 jaar. De mol is maar door een iemand geraden, fantastisch toch! Ze gingen er volledig in op. Enkel binnenopdrachten door het slechte weer.
Vorig jaar de escape, nu de mol, wie weet volgend jaar ...
Groeten!

Marieke - 18-02-2019 15:01

Wij hebben dit feestje gevierd begin februari. Gemiddelde leeftijd was 9 jaar. De kinderen vonden het geweldig! En ook heel spannend! Ze deden allemaal heel leuk mee en ook de kinderen die minder bekend waren met het programma konden goed aansluiten.
We hebben best wat werk gehad, maar met een feestvarken dat graag knutselt was dat geen probleem. Verder is het goed om vooraf voldoende tijd in te plannen om het goed door te nemen. Daarna spreekt het voor zich.
We hebben de kinderen aan het begin van het feestje een voor een apart genomen en een envelop laten kiezen. Daarin zat een kaartje of ze wel of niet de mol waren. Echter... alle enveloppen hadden een kaartje 'Kandidaat'. Wij hadden de mol allang gekozen en geïnstrueerd. Maar op deze manier was het voor de kinderen heel spannend en nog moeilijker om de mol te raden.
We hebben een grote tuin en konden de opdrachten lekker buiten doen.
Zeker een aanrader voor een leuk feestje thuis!

Danielle - 18-02-2019 14:49

We hebben afgelopen zaterdag het feestje gevierd, het was fantastisch!
Het draaiboek hadden we vrij snel binnen zodat we alle tijd hadden om voorbereidingen te treffen. Want het kost inderdaad best wat tijd, en hoe meer tijd je ervoor neemt hoe leuker het ook allemaal wordt. we hadden groen zwarte slingers opgehangen en bij de Hema taart besteld met het Wie is de Mol logo. Ik heb een stempel gegutst zodat ik de uitnodigingen enveloppen en servetten het Wie is de Mol logo kon geven. Je kan het dus echt zo gek maken als je wilt. De meiden (11, 12 jaar) vonden het super, en ook superspannend met zo'n officiële test en ontknoping.
Echt een aanrader!

S Bongers - 14-02-2019 16:01

Ons feestje moet nog plaats vinden maar de voorpret is al gestart.
Het draaiboek had ik vrijwel direct na bestellen binnen, super fijn. Je moet inderdaad wel nog wat zelf doen maar dat is niet erg. Ik ga wel het een en ander aanpassen maar hier is ook alle vrijheid voor.
Ik was ook erg blij met de reviews van de andere ouders, hier kan ik veel ideeën uit halen.
Zodra het feestje is geweest, zal ik proberen een nieuwe review te plaatsen.

Eveline - 13-02-2019 19:31

De kinderen 8/9/10 jaar vonden het een super leuk spel. Het draaiboek is heel prettig, en geeft leuke tips. We hebben heel veel tijd aan de voorbereiding besteed. Ik vond het inschatten van de duur van de opdrachten moeilijk dus we zijn 45min uitgelopen, hahaha.

Maria Jose Rojo - 09-02-2019 15:01

Fantastisch, spannend tot het einde.
Het draaiboek help je een heel eind maar plan genoeg tijd in voor de voorbereiding van de spelletjes.

Leonie - 07-02-2019 10:36

Het feestje was zeer geslaagd. De jarige en de vriendjes vonden het spannend (vooral de test) en leuk. Ik heb 3 spelletjes uit het draaiboek gebruikt en een beetje versimpeld. De jarige werd 9 en sommige dingen waren best ingewikkeld. Het ballonnenspel was erg leuk. De sein-opdracht hebben we wat gewijzigd (geen vlaggen maar gecodeerde letters omhoog houden op grote afstand en dan met verrekijker ontcijferen). Het stilleven was prima maar kennelijk had ik de joker te moeilijk verstopt, niemand vond hem. De geheime opdracht hebben we weg gelaten. In plaats daarvan kreeg iedereen meteen 'gratis' een extra joker.
Het vergt voor de ouders wel veel voorbereiding. Ik had nl ook nog t-shirts met naam en wie-is logo zelf bedrukt (Strijkpapier te koop bij action). Op de achterzijde eengekleurde cirkel in de lievelingkleur van het kind, als hint.

Een extern feestje is voor ouders wel (veel 😉) relaxter maar een stuk minder memorabel.

Leontien - 07-02-2019 10:26

Duidelijk en uitgebreid draaiboek. Ik raad wel aan om het ruim van te voren goed door te lezen.
Wij waren wat laat met voorbereiden en het weer was heel slecht waardoor we maar 1 opdracht buiten konden doen. We hebben er ons eigen draai aan gegeven. Ook superleuk om een aanvullend pakket met molboekje en jokers te bestellen. Dat maakt het feest echt compleet.
Onze dochter (11) heeft zelf "mol" cakejes gebakken met groene en zwarte fondant. Vond ze erg leuk ter voorbereiding.

Cindy Oppelaar - 05-02-2019 08:43

Fantastisch draaiboek! Je kunt het volledig naar je eigen situatie aanpassen en zo gebruiken. Wat we echt geweldig vonden was de app om de test te maken! Een hele leuke aanvulling en afsluiting van het feestje, en wat zag het er goed uit! Complimenten voor jullie! Onze zoon (van 11 jaar) heeft een heel leuk kinderfeestje thuis gehad, met behulp van dit draaiboek was het een groot succes!!

Jolanda Veerenhuis - 03-02-2019 17:36

ECHT SUPER!!! wauw wat hebben wij een super leuk feest gehad, erg genoten en als ouders super relax!! fantastisch volledig draaiboek , echt nogmaals complimenten.

Nicole - 02-02-2019 10:55

Snelle levering, erg volledig draaiboek met alle ruimte voor persoonlijke aanpassingen. Geeft veel voorpret

Anouk - 29-01-2019 19:30

Superleuk feestje!

Esmee - 28-01-2019 10:40

We hebben een super geslaagd feestje gehad. Het is inderdaad wat werk, maar de voorbereidingen leveren al heel veel voorpret voor ouders en kinderen op. Het draaiboek goed doornemen en dan even goed nadenken hoe je het voor jezelf het beste in het vat kunt gieten. De app maakt het helemaal af. Geweldig ook dat het bij de ontmaskering even duurt voordat een rood of groen scherm verschijnt, dat maakt het extra spannend.
Heel fijn ook dat je snel en duidelijk antwoord op je vragen krijgt!

Jetty Snippe - 22-01-2019 18:12

Afgelopen zaterdag hebben wij het Wie is de Mol feestje gevierd en het was een groot succes! Veel gehad aan het draaiboek bij de voorbereidingen en ook aan de reacties van andere mensen die het spel eerder gespeeld hebben. Uiteindelijk heb ik zelf een combinatie gemaakt van de straatpraatopdracht en de zoekopdracht door huisnummers via portofoons door te laten geven in ruil voor een letter. De etherdiscipline zorgde soms voor veel hilariteit. De Mol is door 2 van de 10 kinderen geraden en deed het dus top. Afgelopen jaar hebben we het escaperoom feestje gegeven, mijn dochter gaf al aan volgend jaar het Hunted feestje te willen doen.

Ellen - 31-12-2018 16:05

Wat een leuk feestje hebben wij gehad!!! Met 10 meiden van 8/9 speelden wij het Wie is feestje.
Het draaiboek was helder en zat perfect in elkaar. Leuk ook dat je zelf uit een paar spellen kunt kiezen. Het doel straatpraat heb ik wel een beetje veranderd: bij ons moesten ze op foto’s op zoek naar de ontbrekende cijfers. Deze cijfers vormden samen een woord waar ze de pot konden vinden, met daarbij het systeem: a=1, B=2, etc....
Dit spel vinden ze het leukst. Ook de ballonnen en het stilleven vonden ze leuk. De ja/nee zoektocht vonden ze minder leuk!!!
Het kostte wel de nodige voorbereidingen, dus begin op tijd!!!!
Maar al met al een supertof feestje. Volgend jaar gaan we zeker op zoek bij locohippo voor een ander spel :-)

Melanie - 28-12-2018 14:26

Een jaar geleden ook het wie is feestje gedaan. Nu weer voor mn jongste zoon die 9 werd. Het was super! Draaiboek helpt heel erg al hebben we zelf de meeste spellen/opdrachten verzonnen. Schat zoeken met een schatkaart en walkie talkies, klootschieten, een dienblad met 10 artikelen erop, eentje weghalen en dan raden wat er weg is. De geheime opdrachten tijdens het eten waren ook erg grappig. Kortom een zeer geslaagd feestje met dank aan jullie!

Annelies de Jager - 07-12-2018 13:41

We hebben een erg leuk Wie is de Mol feestje gehad met 14 meiden uit groep 8. Een week van tevoren de brieven met vragen in de klas uitgedeeld en na invullen weer opgehaald.
We hebben de spellen met de ballonnen, 2x groepsfoto en het stil leven gedaan (met 'n extra time out om met elkaar te overleggen, kostte dan wel 100 euro uit de pot).
In de wijk een fotospeurtocht gedaan (straatpraat) waarbij ze specifieke huizen moesten zoeken waar ze letters konden vinden in de naambordjes oid
Ook tijdens het eten de geheime opdrachten laten uitvoeren. Echt heel spannend. Maar het spannendste was toch wel de test. Een hele grote meerwaarde voor dit spel. Ze vonden 't superspannend om één voor één op de iPad de test in te vullen.
Echt 'n geslaagd feestje

Richard - 06-12-2018 21:22

Als je tijd over hebt en het eens totaal anders wil doen, bestel het draaiboek. Absolute voorwaarde is wel dat je het eigen moet maken. Dus niet staccato het draaiboek volgen maar je eigen intepe...intepr....je eigen invulling er aan geven. Zoek de opdrachten die bij je passen en geef daar een eigen draai aan. Ik was Richard Rooijakkers en zat achter een tafel met laptop. Tune van WIDM aan als elke opdracht begon. Spannend praten...stiltes laten vallen. De kandidaten zaten er middenin en werden gek van de spanning. En vlak voor de executie nog wat actuele vragen invoeren als; welke pizza at de mol (wij hadden 3 smaken). Of nam de mol mayonaise bij z'n patat. Ik noem maar wat. De ramen waren beslagen na de executie, zowel opwinding en spanning bij de kandidaten. was een topfeestje voor onze dochter (11 jaar).

Vera - 03-12-2018 23:50

Draaiboek zat super in elkaar. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Fijn ook dat er een samenvatting voor gebruik tijdens het feestje bij zat.

C. V. - 02-12-2018 20:10

Erg leuk. Het draaiboek is erg duidelijk. De kinderen vonden het erg leuk om het spel te spelen. Ook de kinderen die Wie is de mol?! niet kennen.
Zij vonden het erg leuk om de test op de tablet te maken.

K.vd B. 25-11-2018 - 25-11-2018 21:06

omdat ik zelf geen grote kenner van Wie is de Mol ben, heb ik me goed moeten inlezen in het draaiboek. Maar uiteindelijk spreekt het allemaal voor zich en hebben we een heel geslaagd feestje gehad met 8 kinderen van 10-12 jaar.
Voor de Mol was het een spannend feestje, maar ze heeft het fantastisch gedaan.
De spellen waren goed uitgelegd en liepen op rolletjes, de JA/NEE zoektocht deden we in het donker wat het extra spannend maakte.
Iedereen heeft genoten en vooral de test was het klapstuk!

M. G. - 25-11-2018 20:18

Het draaiboek wijst zich vanzelf. De eerste keer rustig doorlezen en bij de tweede keer doorlezen krijgt het feestje vanzelf vorm.
Ik heb er voor gekozen alles zelf te maken omdat ik dat leuk vind, maar ik kan me voorstellen dat het handiger is om alles via de site te bestellen.
Ik heb het feestje in november gehouden. Het was koud maar droog, dus hebben we de helft van de opdrachten buiten gedaan. En de kinderen vinden het heerlijk om buiten te zijn en een frisse neus te halen. En bij regen zijn er genoeg spellen om binnen te doen.
Al met al een super geslaagd feest. Erg spannend voor de kinderen, veel gevarieerde spellen (en kinderen houden nu eenmaal van spelletjes spelen!) en veel voorpret voor de ouder(s). Een aanrader!!!

Marieke - 20-11-2018 18:50

Wat een geweldig feestje!
We hadden 11 kinderen van 9-11jr en iedereen was enthousiast! Was een mooi gezicht om al die kinderen door de oude binnenstad te zien hollen op zoek naar de groep die verstopt zat. Ballonnen werden bekeken of ze het nummer nu wel of niet al gehoord hadden.....
De mol heeft niet eens heel veel hoeven 'mollen', want andere kinderen namen hun taak om zichzelf een beetje verdacht te maken heel serieus.....
De test was een mooi finale-stuk, maakte het helemaal af!

Jose - 19-11-2018 08:56

Wat een fantastisch feest is dit geweest voor jongens van allemaal 11!! Het draaiboek is enorm duidelijk! En ik heb nog een aantal dingetjes zelf toegevoegd zoals een tafelkleed waar ik namen opgezet had... bij de mol dit er boven gezet.. niemand die het zag hahah! Ontzettend bedankt!!! Vorig jaar Mr X bij jullie gedaan was ook Top!! Straks in December weer een feestje maar zal dit zeker bij jullie weer opvragen!

Yvonne - 12-11-2018 21:35

Het was een duidelijk draaiboek, met ruimte voor eigen variatie en keuze uit opdrachten.
Wel even goed lezen en zelf wat tijd investeren.
Ik heb het vrij druk maar heb tijd gevonden tussen de druktes door, leuk om te doen.
Het feestje was een groot succes.

Inge - 06-11-2018 11:51

Duidelijk draaiboek, waar je goed mee uit de voeten kunt, het is een geslaagd feestje geworden.

Hans de Groot - 19-10-2018 21:34

Het was super leuk om te doen. Ik en vooral de kinderen hebben genoten.
Zeker een aanrader. Met behulp van het draaiboek zeer goed te doen. En in combinatie met de app een super spannende finale.

Eefje - 15-10-2018 10:55

Het was erg duidelijk. Ondanks dat is het belangrijk om goed te lezen en voor te bereiden. Dit wordt duidelijk als advies gegeven. Een week was voor mij voldoende.
Kreeg snel het draaiboek. Dit is prettig omdat je dan meteen kan beginnen wanneer je zelf wil en tijd hebt.
Mijn ervaring zeer positief!

daniels - 13-10-2018 16:24

Erg leuk meiden van 10 jaar waren allemaal erg enthousiast.
je kreeg een beknopte versie van het draaiboek en een uitgebreide dit was even onduidelijk.
vind het spel met de jokers tijdens het eten lastig uitgelegd.
vergis je niet in de voorbereidingstijd maar daar krijg je wat voor terug.
veel printen.

Brigitte - 04-10-2018 19:58

Helemaal top!
Super geslaagd feest en leuk om voor te bereiden.
We hadden al dagen voorpret.
Bij ons was de jarige de mol.
We hebben de bijbehorende tip in het draaiboek uitgevoerd en slechts 1 'kandidaat' heeft de mol goed geraden.
Absoute aanrader!

Patricia Helleman - 04-10-2018 11:13

We hebben een super gaaf feestje gehad, en de attributen zijn geweldig om erbij te hebben. Wij hadden ook het vrijstellingen pakket.
We hebben 4 spellen gedaan, 1e waren 2 kinderen met begeleider weg en de overige moesten ze vinden. Ze kregen een telefoon en mochten 3x bellen en 2 vragen per keer vragen die op ja of nee eindigden. Het leuke was dat de 2 kinderen de vragen fout beantwoorden (en ze waren niet eens de mol, hahaha). 2e opdracht was met de ballonnen, de mol heeft vele ballonnen binnen gesmokkeld (alle blauwe ballonnen waren min bedragen). 3e opdracht was top. Ik had een plattegrond van het dorp, ze moesten de juiste huisnummers vinden en die omzetten naar het alfabet (1=a, 2=b enz), daar kwam een woord uit en daar lag de envelop. Op het laatste moment hadden ze wel het woord, maar nog konden ze de envelop niet vinden. Laatste opdracht was de seinen opdracht, dat was erg leuk, maar wel lastig aangezien de letters erg op elkaar leken met uitbeelden. De meiden waren 9 en 10 jaar.
De vrijstellingen waren gewonnen en de extra jokers dus ook. Uiteindelijk na het invullen van de test (wat erg spannend was op de computer) bleek dat 1 iemand de mol had ontmaskerd. Het was een erg gaaf feest, we hebben tijdens de geheime opdracht lekker zitten BBQ-en en hebben veel gelachen.

Petra - 24-09-2018 18:31

Draaiboek was heel uitgebreid, bepaalde blz waren wel dubbel.
Eerst opgeschreven welke blz ik nodig had en die uit geprint.
Opdrachten zijn zeer leuk en de app geweldig!!
Feestje was zeer geslaagd en de kids vonden het super leuk.
Zeker voor herhaling vatbaar

Irene - 17-09-2018 12:23

Wederom een zeer duidelijk, compleet en enthousiasmerend draaiboek. Wat is het een feest om op deze manier de kinderfeestjes voor te kunnen bereiden en een geweldig thuisfeestje te creëren.

Marjan Menten - 16-09-2018 21:45

Vandaag super Wie is -feestje gehad met 8 10-jarigen. Spannend en leuk van begin tot einde. De app werkt perfect en door het muziekje erbij lijkt het allemaal net echt �. Draaiboek is heel duidelijk en volledig en de molboekjes maakten het helemaal af �. Heel erg bedankt Locohippo �

Daan - 16-09-2018 11:50

Erg duidelijk en compleet handboek.
Zelf wat opdrachten aangepast, aangezien wij het seinspel met vlaggen in het donker zouden spelen hebben we er een morse spel van gemaakt met zaklampen en fluitjes.
De test is makkelijk en overzichtelijk aan te passen.
Zelf hebben we nog een raadsel spel toegevoegd , waarbij er geld te verdienen was voor de pot.
Voorafgaand aan het spel hebben we een app groepje aangemaakt met de kinderen die uitgenodigd werden.
Hierin werden door de Mol en de organisatie verborgen hints gegeven .
Tevens hebben wij de Mol ook enkele kleine vlogs laten maken waarin hij na het spel vertelt hoe zou wilde gaan saboteren.
Deze lieten we na bekend making van de winnaar en mol zien.
Echt een aanrader, dit draaiboek!

Selma - 15-09-2018 20:56

heel overzichtelijk en duidelijk omschreven draaiboek. fijn als handleiding en een groot succes voor het feestje van mijn 13 jarige zoon.
opdrachten zijn goed omschreven en de voorbereiding koste wat tijd maar omvatte ook veel lol.
we hebben gedurende het feestje 'de mol' muziek op de achtergrond gehad wat een extra spanning bracht.
de uitslag via de test met daarbij daadwerkelijk een rood en groen scherm werkte fantastisch. een aanrader!

Noortje Kuijstermans - 16-08-2018 12:16

Helemaal top!!!
Super goed geholpen via de mail en erg snelle reactie bij vragen!
Wel goed voorbereiden maar het is erg duidelijk omschreven en je kan via de handleiding alleen al heel goed uit de voeten!!!
Een echte aanrader Wie is de mol?

Pim - 05-08-2018 11:09

Wat een prachtig widm pakket. Overal is aan gedacht, het neemt nam alle zorgen van dit feestje bij me weg.
De voorbereidingen waren peanuts met de uitgebreide omschrijvingen, en zelfs de samenvatting van het draaiboel was handig voor de dag zelf.

Roestig - 12-07-2018 19:52

Wat een topfeestje. Door het draaiboek viel het voorbereiden reuze mee. Met 11 jongens van ongeveer 11 jaar vlogen de vier uren om. Ze vonden het allemaal fantastisch!! Een echte aanrader.

Reineke - 12-07-2018 13:51

Geweldig leuk feestje gehad met 6 meiden van 11 en 12 jaar. Ik moest het draaiboek een aantal keren doorlezen voordat ik alles begreep, en heb zelf ook nog uren werk gehad aan de invulling van ons feestje. Maar het was het zeker waard! De test en de ontmaskering met de app waren ook geweldig, en iedereen vond het erg spannend. De meiden waren trouwens ook heel enthousiast over de Hema-fototaart met het logo, en de notitieblokjes en jokers.
We zijn begonnen met het seinenspel, dit was wel moeilijk, want geeneen van de drie woorden is geraden. Dat kwam in één geval wel door de mol! Daarna een lunch met de geheime opdrachten , ook erg leuk. Na de lunch had ik even een rustmoment, want de meiden gingen in twee groepjes letters zoeken in het dorp. Overal zijn wel bordjes met letters te vinden, ik had twee plattegronden uitgeprint van Google maps, en daar cijfers op gezet met pen. Bij ieder cijfer gaf ik een omschrijving voor de te vinden letter, bijvoorbeeld: "Welke makelaar wil huis nummer 20 verkopen? Neem hiervan de vierde letter". Of: "Welke invalidenauto mag hier parkeren? Neem de eerste letter van het nummerbord".
Uiteindelijk had ieder 4 letters, en thuis konden ze die letters combineren tot een woord. Er kwam "koelkast" uit; de 2000 euro vonden ze in een bakje in de koelkast.
Als laatste spel deden we het stillevenspel.
Ik had alles erg ruim ingepland, we waren wel eerder door het programma heen dan ik had ingeschat, iclusief lunch en taart eten zo'n vierenhalf uur. Maar gelukkig kunnen meiden van die leeftijd zichzelf goed vermaken, dus ze hadden nog veel lol daarna. En napraten over het mollen is ook erg leuk.

Y. van Kalleveen - 10-07-2018 14:24

Het pakket zit erg goed in elkaar en aan te passen naar je eigen ideeën of wensen. Wij hadden een erg geslaagd feestje met 12 jarige meiden, die erg fanatiek op zoek gingen naar de mol. De test op de computer was ook erg spannend en leuk. Wij hadden overigens jokers gemaakt van sjoelstenen en zelf nog een aantal spellen toegevoegd.

Familie dankers - 08-07-2018 23:05

Een top feest gehad.
Wij hadden 6 jongens en 2 meisjes van 10 jaar.
Het was veel werk maar hierdoor krijg je er zelf ook steeds meer zin in. De kids hebben genoten van het begin tot eind. We hadden het huis helemaal in thema met zwarte vuilniszakken voor het raam en allemaal groen/zwarte ass. Gebruikt voor de aankleding. Muziek aan met het mol muziekje en aparte ruimte voor de test. Begonnen met het ballonnen spel toen een speurtocht met foto's en daarna het sein spel. Verder het draaiboek aanngehouden. Dit was zeer fijn en praktisch! Het was helemaal af met alle ass die we bijbesteld hadden als feestpaket. De mol boekjes zijn intensief gebruikt. De app met de test maakte het helemaal af. Super spannend!!!!! Groetjes fam dankers

Maya - 04-07-2018 17:14

Draaiboek zat supergoed in elkaar. De kinderen vonden het een topfeest. We hadden een grote groep van 15 kinderen van rond de 10 jaar. De helft kende het spel niet maar dat maakte niet uit. We hebben het lasergamespel gedaan (met nerfpistools), dat vraagt wel enige voorbereiding zodat je weet hoe groot de afstand moet zijn voor de schutter om ongeveer 50% kans te hebben om te raken. We hadden snoeppapier gekocht in de vorm van geldbiljetten (bij Pinky te koop) die ze moesten proberen te bemachtigen op de route. Verder het ballonnenspel en de ja/nee zoektocht en het babyfotospel zoals dat in een van de recensies genoemd werd. Ik had van tevoren aan alle ouders gevraagd een babyfoto te sturen. Die had ik uitgeprint en de kinderen in 3 groepjes van 5 opgedeeld. Elk groepje kreeg 5 foto's van de kinderen uit de andere groepjes en ze moesten raden wie wie was. Per goed antwoord viel geld te verdienen. De mol kun je op voorhand de foto's doorsturen zodat hij/zij weet wie wie is en dus kan saboteren of zichzelf minder verdacht maken door juist een foto van een kind dat duidelijk te herkennen is meteen luid te roepen. Ze vonden dit, samen met de geheime opdrachten het leukste. Als geheime opdrachten hadden we nog oa "doe de dab", "zorg dat lang zal hij leven voor de jarige wordt gezongen". Wij hadden wel van gevoren gezegd dat iedereen een geheime opdracht kreeg die niet geraden mocht worden. Supergrappig hoe iedereen op elkaar ging letten en de normaalste dingen raar werden gevonden. Het duel om de vrijstellingen hebben we niet gedaan omdat dat in Belgie bij widm niet voorkomt en te ingewikkeld zou worden. Hiervoor vonden we de groep ook te groot.

Omdat bij ons de kinderen elkaar niet allemaal kenden, hadden we de vragenlijsten die vooraf waren ingevuld allemaal op tafel gelegd met een recente foto van het kind erop geplakt. Dat bleek handig te zijn om te onthouden welke naam bij wie hoorde en vragen over de mol te beantwoorden.

Omdat er 15 kinderen waren hadden we 6 vragen voor elk bij de test. Dat was prima. Onze mol had het super gedaan. Slechts 1 persoon verdacht haar. De app met de test vonden ze allemaal super!

Het was (voor de ouders) best bewerkelijk vooraf maar het absoluut meer dan waard.
Superbedankt! Draaiboek zit goed in elkaar, test werkt goed en met 4 spellen plus eten ben je een uur of 4 bezig. Ideaal dus.

Tamara - 28-06-2018 22:05

Zeer geslaagd feest met 10 kinderen in de leeftijd van 9 of 10 jaar. Dankzij het heerlijke weer op buitenlocaties kunnen houden.
Uitgebreid draaiboek.
Bij de eerste keer lezen, nog niet meteen een helder beeld. Het hielp om concreet aan de slag te gaan met de voorbereidingen (vraagt wel tijd).
Dan blijkt hoe goed het draaiboek in elkaar zit!! Ook een goede service van het Locohippo team: ze reageren vlot en helder op vragen. De test was ook geweldig: spannende muziek en de kinderen hadden ook veel lol bij het invullen van de vragen. De ontknoping was heel spannend: de betrokkenheid was enorm!
Achteraf veel vragen aan de mol zelf en over de hints... de verbazing was van de gezichten af te lezen: onbetaalbaar!

Ellis Faassen - 27-06-2018 22:05

Mijn zoontje heeft echt een geweldig feest gehad, misschien dat ik met alle voorbereidingen net zoveel lol heb gehad!
Als opdrachten hebben wij het ballonnen spel, de geheime opdracht tijdens het eten uit het draaiboek gehaald. Verder uit de recensies een idee voor een opdracht gekregen. Wij hebben 10 foto's gemaakt van details van huizen in onze straat. Opdracht om de bijbehorende huisnummers te vinden en deze op de juiste plaats in een reken som in te vullen. Verder nog een groepsfoto gemaakt in het begin van het feestje en op het einde, opdracht ga precies hetzelfde staan! Echt een fantastisch wie is de mol spel!
De app met de test was echt perfect als afsluiting, gemakkelijk in te regelen en voor de kids super om in te vullen en de ontmaskering te zien.

Annelies - 26-06-2018 14:14

Wat een super leuk en compleet draaiboek. Het feestje wordt zaterdag gehouden, maar we hebben nu al veel plezier met de voorbereidingen.

Lisette - 24-06-2018 20:23

Zeer compleet draaiboek en succes gegarandeerd. Voor beide dochters nu een keer een wie is de mol feestje gegeven en beide keren een succes. De spanning vooraf met alle brieven en natuurlijk de ontknoping via de app maken het feestje compleet.

Tineke van Dun - 24-06-2018 15:14

Bijzonder uitgebreid en compleet draaiboek met veel suggesties en mogelijkheden om er echt je eigen feestje van te maken. Daardoor kun je het makkelijk aanpassen aan de groep kinderen die je hebt uitgenodigd. Je moet wel wat voorbereiden, maar dat blijft binnen de perken. Oudere zus trad met veel plezier in de voetsporen van Art: ook zij had een topmiddag!

Sjoukje - 15-06-2018 07:53

Wat een topfeestje was dit! We deden het met een groep van zeven 9-jarigen, waarvan maar 3 het programma kenden. Al direct uit school op weg naar ons huis begonnen de kinderen met "ik vertrouw het niet...". Al na een kwartier spelen kwamen de eerste bondjes op gang. "Zeg, denk jij ook dat Sam het is? Houd jij hem in de gaten zo?" Onze zoon, de jarige, was natuurlijk de mol, maar niemand van zijn vriendjes had dat uiteindelijk geraden. Het allermooiste moment van het feestje vond ik nog wel toen mijn zoon aan het eind van het feestje op een stoel klom en met veel enthousiasme al zijn molstreken deelde. Ze hadden allemaal niets doorgehad, het was echt prachtig. Zo gelachen! Het draaiboek was heel handig, en zit bijzonder goed in elkaar. Alle spelletjes sloegen aan. Een tip nog: Bij de lasergame-opdracht hebben we gebruik gemaakt van supersoakers, aangezien dat veel makkelijker was dan truien met klittenband en plakkende bolletjes.

Dita - 04-06-2018 22:00

Zit heel goed in elkaar! Helder geschreven en goede tips. Het feestje was zeer geslaagd. Hoewel de meeste kinderen het programma niet kennen, veranderden ze binnen 10 minuten in ware molloten.

Claudia - 28-05-2018 20:08

Wij hebben het feestje gehouden met 12 twaalfjarigen (jongens en meisjes) op een buitenlocatie, in de natuur aan het water. We hadden fantastisch weer. De mol hadden we vooraf gevraagd en de opdrachten en sabotagemogelijkheden uitgelegd. In de voorbereiding is best wat tijd gaan zitten, maar dat was de moeite waard. Het draaiboek is duidelijk en compleet. Het Locohippo-team reageert snel op vragen. De app met muziekje was leuk, wel even spannend, want in de vrije natuur heb je geen WiFi. Uiteindelijk op de gsm geinstalleerd met mobiele data. Dat is helemaal goed gekomen. We hebben allemaal fijne reacties gekregen na het feestje. Zeker een aanrader!

Jurgen - 24-05-2018 20:09

Super leuk feestje gehad. We hebben wel een aantal andere opdrachten toegevoegd. De app was super, de kids waren superenthousiast. De mol had het goed gedaan, was eigenlijk niet ontmaskerd. Een aanrader!

Marion van der Linden - 19-05-2018 15:52

Op het laatste moment hadden wij besloten om het feestje te vervroegen ivm vakantie en het weer. Ik had dus weinig tijd om voor te bereiden. Samen met mijn oudste zoon gedaan. Het was een geslaagd feestje. Het leukste is de spanning die tot het einde toe blijft. De speculaties waren het leukst. De kinderen vonden het heel leuk. Ook de test via de app was leuk. Kortom een zeer geslaagd feestje!

Sabine Debay - 14-05-2018 19:03

Heel leuk. Alles staat goed uitgeschreven. We hebben dit zelfs een heel weekend aan zee gespeeld. De app met de uitslag is ook super tof! Zeker een aanrader!

Martine - 12-05-2018 23:40

Compleet draaiboek, super! Heb het van tevoren een aantal keer doorgelezen om voor mezelf het verloop van de activiteiten duidelijk te krijgen.
De feestje hebben we gevierd met in totaal 8 kinderen van 10/11 jaar. Het ballonnenspel was erg leuk, zowel in voorbereiding als in de uitvoering. Er werd fanatiek gediscussieerd over de al dan niet genoemde getallen. Het was zo'n chaos dat de Mol niet eens veel zijn best hoefde te doen om de boel te saboteren! Daarna de kinderen op pad gestuurd met de Straatpraat. Hierdoor hadden wij onze handen vrij om de voorbereidingen voor het eten te doen. Het onderdeel met de geheime opdrachten was voor veel kinderen heel spannend. Niet alle opdrachten zijn gelukt in de uitvoering, maar daarentegen heeft ook niemand de opdracht van een ander geraden! Als laatste spel hebben we Lasergame gedaan. Vanwege het warme weer hebben we waterballonnen gebruikt. Een groot succes! De scherpschutter was de grote broer van de jarige! Dit onderdeel was bij de meeste kinderen favoriet! De test op de tablet maakte het feest helemaal compleet! Leuke aanvulling!
Wij hadden het huis en de tuin o.a. versierd met een zwarte vlaggenlijn waar je met krijtjes op kan schrijven. Hier was ook 1 van de hints op verstopt; de namen van de kinderen hadden we op 1 kant van de vlaggetjes geschreven, elke naam op 1 vlag. De achterkant hadden we beschreven met de tekst " wie is de mol". Op de achterkant van de vlag met de naam van het kind dat de mol was, stond natuurlijk "toevallig" het stukje tekst "de mol". Ook hadden we een week voor het feest de fotocollage op het toilet al aangepast. Een extra uitnodiging opgehangen met een knijper, op deze knijper zat een pijltje die wees naar het woord "Wie". Een foto met het kind dat de mol was, zat vast met zo'n zelfde knijper met pijl, waarbij de pijl natuurlijk wees naar "de Mol".
Ook de tip van de webshop sticker gebruikt. Naam van de mol achterstevoren gespeld, geboortedatum als telefoonnummer, en als klap op de vuurpijl een klein plaatje van een mol met ballonnen.... Vastgeplakt op de vlaggenlijnen, op elke lij zat er 1. Erg spannend voor de Mol zelf, maar niemand heeft deze hint geraden. Ook wij als begeleiders hebben veel lol gehad, zowel bij de voorbereiding, als bij de uitvoering!

Rinske - 11-05-2018 21:23

Top feestje voor 6 jongens en meisjes in de leeftijd van 9 tot 11 jaar. Vooral voor de molloten onder de kinderen was het geweldig, maar ook kinderen die Wie Is De Mol niet kennen was het erg leuk. Draaiboek is duidelijk en de test en ontmaskering waren erg echt! Zelf hebben we wel nog wel heel wat uren voorbereiding in gestoken, maar was het zeker waard!

Ellis - 11-05-2018 10:28

Het was in één woord geweldig!!! Wat hebben we genoten. t was geweldig! De laatste dag Schotland zit er op. Van te voren iedereen gevraagd of ze de mol wilden zijn en de spoeling was dun. De meesten hadden denk ik ook visioenen over dat het veel werk zou zijn voor hen maar dat was niet zo. We begonnen met parcours en seinenspel. Omdat het toen die dag mooi weer was. Daar moet je het dan wel even van nemen in een land als Schotland. Parcours was even uitdenken hoe je dat doet met 21 man en 1 persoon die niet kon lopen. Ik had em self niet goed begrepen denk ik want een iemand zei: waarom zou ik gaan schieten als ik zo er voor kan zorgen dat er geld in de pot komt? Vanaf toen gingen ze mis schieten. Hoe dan ook erg leuk. Het seinenspel was ook erg lollig en bloed fanatiek. De avond heb ik geëindigd met de test in papiervorm. Er toen drie uit laten gaan. De volgende dag deden we stilleven en ballonnenspel. De mol was geen duidelijke mol, ze vond het ietwat te spannend geloof ik en heeft och er ook. Niet echt goed op kunnen voorbereiden omdat ze mijn tweede keus was. Maar goed toch heel leuk: seinenspel hadden ze allemaal super goed gedaan en ook de kleintjes van 4 jaar vonden het machtig mooi.
Ook weer geindigd met papieren test en zelf twee papieren rood en groen op elkaar gefabriceerd. Omdat ze allemaal zo fanatiek waren had ik gezegd dat degenen die er uit lagen niet echt eruit lagen. De laatste dag heb ik geheime opdracht gedaan tijdens het eten en de puzzelopdracht en als laatste wolven van wakkerdam spel. Erg leuk ook. De laatste avond deed ik de finale test met de schermen. Heel
Aal geweldig! Lekker lang over gekletst nog. Top!! Voor de kinderen een spel om niet te vergeten wat waren ze bloedfanatiek die kinderen van 6 7 en 8!! Bijna boos omdat ze de test dan niet goed hadden ingevuld en of het weer over mocht en dat soort dingen. Heel erg leuk!! Dank je wel!!! Met vriendelijke groeten,

Eric Jost - 07-05-2018 11:44

Zeer geslaagd feestje mede door het duidelijke draaiboek. TOP!

Linda - 07-05-2018 10:35

Super feestje gehad!
Alle kids deden actief mee.. We waren met een groep van 14 kinderen, dit ging erg goed.
Dankzij uitgebreide draaiboek, en leuke ideeën erg leuk feestje gehad

Simone Walthie - 05-05-2018 17:22

Zeer uitgebreid draaiboek. Get feestje moet nog plaatsvinden maar wee hebben al veel voorpret met de voorbereidingen.

Henriette - 29-04-2018 07:33

Het draaiboek is lang. Van te voren heb ik het 2 x doorgenomen. Eenmaal op de dag zelf vielen wel wat kwartjes. Ik heb op de dag zelf gewoon begonnen met lezen. En aanwijzingen gevolgd. Ook via de app die mijn dochter van 13 beheerde kwamen goede tips binnen. Zo was ik bijna vergeten een groepsfoto te maken. Het feest duurde van 13.00- 18.30 u en we hebben 4 spellen gespeeld. Ik hoorde opmerkingen als: mooiste feest ooit. Groet Henriette

Els - 19-04-2018 08:12

We hebben een leuke namiddag gehad met 10 jongens van 9 en 10. Het draaiboek was de kern waarrond we zelf verder hebben gebouwd. We hebben ja/nee zoektocht gedaan met nog extra opdracht ( eieren verzamelen bij de buren ), stilleven en een eigen uitgevonden zoektocht. De mol deed zijn werk goed en werd geraden, maar was niet te verdacht. We denken wel dat de winnaar van de test niet de juiste was, mijn man zat erbij tijdens de test en kende de antwoorden en denkt dat het resultaat fout was. De jongens hebben hier zelf niets over gezegd. Het was verder een feestje dat echt leefde van tevoren.

Reactie Locohippo: Beste Els, Bedankt voor je review en 5 sterren! Op het scoreblad in de app kun je nakijken welke score elk kind heeft behaald, bij gelijke scores is de invultijd doorslaggevend. Ook het inzetten van de jokers en de bonusvraag tellen hierin mee. Super leuk om te horen dat het feestje zo geslaagd was en je ook nog eigen ideeën hebt kunnen toevoegen! Groetjes, Team Locohippo.

Anke - 18-04-2018 21:27

Leuk mollenfeest gehad Goed draaiboek en prima service van Loccohippo. We hadden gelukkig mooi weer en hebben de spelen buiten kunnen doen met 9 meiden. De spelen hebben wel wat voorbereiding nodig maar met de duidelijke instructies was dit goed te doen. de spanning zat er goed in met de test!!
Kortom top geregeld.

Yvonne - 14-04-2018 21:24

Wie is viel goed in de smaak. De meiden van 10 jaar waren superfanatiek en vonden de test op tablet wel heel echt!
Uitgebreid draaiboek met duidelijke bijlages over alle spellen etc.

Lenny van noort - 10-04-2018 16:15

Het was een superfeest zeker omdat het draaiboek goed in elkaar zit.
Zoon werd elf en wilde een wie is de mol feestje. Het kost idd wat meer voorbereiding maar de voorpret is al leuk. We hadden vijf spellen gedaan. Eigenlijk per ongeluk. Had alles uitgewerkt en kwam er toen pas achter maar was goed te doen van een tot zeven.
Iedereen vond het een geweldig feest. Top

Liesbeth - 09-04-2018 09:17

Opnieuw een fantastisch feestje gehad. Deze keer met onze zoon van 11 jaar.
In het draaiboek staat onze review van de vorige keer beschreven en daar blijf ik helemaal achter staan: ENTHOUSIAST

Miranda - 08-04-2018 13:52

Echt een aanrader! Het voorbereiden kost even tijd, maar dat is meer dan de moeite waard! Ik heb zelf ook veel voorpret gehad. Het draaiboek is uitgebreid en was voor mij een goede basis om het feestje op te bouwen. We hebben 3 spellen uit het draaiboek (ballonnen, seinen, stilleven) gedaan aangevuld met nog 2 andere spellen. De kinderen moesten in 10 minuten tijd tot 20 tellen...er mocht geen structuur of patroon in het tellen zitten, er mocht niet gelijktijdig een cijfer genoemd worden en als de persoon naast je een cijfer had genoemd mocht jij niets zeggen. Het leek ze heel makkelijk...in de praktijk was het moeilijk ( en hilarisch!). Ze zijn niet verder gekomen dan 17. In het andere spel moesten ze door een raster van vakken op de grond in 2 groepen de juiste route zien te vinden (er stonden "onzichtbare kruizen"). Op een verkeerd vak komen was -geld net als wanneer niet dezelfde route terug werd gelopen.
De mol heeft het fantastisch gedaan en is niet geraden. Alle meiden (7 stuks waarvan 1 van 7 en de rest van 10/11) hebben genoten en gevraagd of we dit volgend jaar weer doen.

R westera - 04-04-2018 20:41

Zeer uitgebreid draaiboek! Lijkt veel als het is uitgeprint maar alles is tot in detail beschreven. Mocht je zelf als organisator wie is....Nog niet zoveel bekent zijn, leer je alles wel. Prachtig dat er een legio voorbeeld spellen worden genoemd! Je kunt ze allemaal evt nog een eigen draai aan geven. Wij als wie is....fans was het een piece of cake. De organisatie neemt enige tijd in beslag, voor ons was het enorme voorpret! Echt een aanrader dit!

Thijs - 03-04-2018 09:57

Heel leuk spel! De kinderen zaten er echt helemaal "in"! Hiernaast werkte de bijbehorende app ook super. Dit maakte het geheel echt wel af. Ook veel tips ontvangen van andere feestjes. Een ding nog (geen kritiek): je moet er wel rekening mee houden dat je, ondanks alle goede uiteg etc., nog vrij veel zelf "moet" doen.

Sandy - 02-04-2018 15:12

Alles perfect geregeld! Bedankt voor de snelle service!
Inderdaad vraagt het wel even om een goede voorbereiding, prima te doen hoor.
Geweldig feestje gehad afgelopen vrijdag van mijn zoontje en ik zou dit zeker anderen aanraden..

S - 30-03-2018 08:07

Wat een geweldig feestje hebben wij gehad met een groep jongens van 10/11 jaar! Het draaiboek was zeer compleet en uitgebreid. De voorbereiding is zeker nodig, maar meer dan de moeite waard. En wat hebben we zelf al een voorpret gehad! Voor de ontmaskering de app gebruikt, dat maakte het wel heel echt!

Tine - 29-03-2018 19:14

Goed uitgewerkt feestje.
Super met de app erbij voor de ontknoping.
De kinderen hebben er echt van genoten.

Nog wel wat voorbereiding, maar zeker de moeite waard!

Jakob - 29-03-2018 15:57

Echt een aanrader! Wij en de kinderen hebben een erg leuk feestje beleefd al waren we wat laat met de voorbereidingen. Leuke app, goede en snelle afhandeling!

Cindy - 25-03-2018 17:53

Mooi draaiboek, snelle levering. Gisteren feestje gehad met 8 jongens van 10, 11 en 12 jaar. Heb het ballonnenspel gedaan met daarin toegevoegd een paar zwarte Wie is? Ballonnen met nog meer mingeld. Verder een foto speurtocht gedaan waarin ik vragen had bedacht met multiplechoice, bij verkeerde antwoord mingeld, bij goede antwoord foto van locatie waar geld te vinden is. Verder nog spel gedaan dat ze in 2 groepen letters moeten vormen op de grond waar ze dan een foto van maken. Andere groep raadt vervolgens de woorden. Het was een groot succes! Onze zoon hadden we 's ochtends gezegd dat hij de mol mocht zijn, rest dacht dat er echt geloot zou worden. De ontknoping met de app is echt fantastisch, spanning bij de test en zeker bij de ontmaskering. Top!

aukje hamstra - 21-03-2018 13:52

Het draaiboek is zeer duidelijk en compleet! Diverse opdrachten worden uitgebreid beschreven. Echt aan alles is gedacht! je krijgt een inkijkje in de app voor de test en ontmaskering van de mol! Heel verstandig dat er ook een samenvatting van het draaiboek bij zit, want de moed zakte me even in de schoenen toen ik het aantal bladzijden zag...

Margo - 19-03-2018 23:25

Het draaiboek zit goed in elkaar! 54 pagina's was wel even slikken, maar viel eenmaal begonnen met lezen reuze mee. Overal is aan gedacht. Vandaag de uitnodigen uitgedeeld....het feestje is begonnen.

Yvonne - 07-03-2018 20:46

Nu onze dochter 9 was geworden, konden we haar verrassen met een Wie is de mol feest. Zelf is ze fanatiek kijker en haar vrienden/vriendinnen net zo. Voor de kinderen begon het al 2 weken vooraf, als de eerste brieven werden uitgedeeld. En in tussentijd hebben we de spellen voorbereid (kostte wel wat tijd, maar gaf ook erg veel plezier om allerlei hints te bedenken).
Het feest zelf was helemaal geslaagd: 5 spellen gespeeld (lekker binnen en buiten) molboekjes, bondjes, tunnelvisie en lang niet al het geld in de pot wat te verdienen was. Dus goed gemold! De test was spannend, en de uitslag geweldig verrassend nu de 'verdachte' mol niet de echte mol was. Die blikken op die gezichten waren onbetaalbaar. En de mol kon trots zijn. Grote aanrader voor speurneuzen en gezellige spelfanaten.

Susan - 04-03-2018 20:13

Onze dochter van 9 is een echte molloot, dus het draaiboek van het Wie is? feestje besteld.
En wat een succes! De voorbereidingen namen wat tijd in beslag: zelf mollenboekjes gemaakt, jokers en vrijstellingen van hout gemaakt een aantal uurtjes geld en logo's uitgeknipt, maar het was het dubbel en dwars waard. 8 nerveuze 9- en 10- jarige meisjes kwamen binnen. De Mol tune klonk door de huiskamer, en de tompouces met logo stonden klaar op de zwart-groen versierde tafel. Eerst gezellig wat gesmikkeld en de kadootjes uitgepakt. Onze dochter was zelf de mol, en dat heeft ze super gedaan, niemand verdacht haar! De spelletjes waren een succes, het ballonnenspel, het stilleven spel, en we zijn ondanks de kou ook nog even naar buiten gegaan om op het schoolplein foto's te verzamelen van afbeeldingen. Met de eerste letters van die afbeeldingen moesten ze een woord vormen: badkamerkastje. Daar hing dan weer de volgende aanwijzing naar het geld voor de pot! Ze moesten even op weg geholpen worden met een aantal opdrachten tijdens het eten ("wanneer moet ik dan mijn vork laten vallen?") maar dat verliep ook prima. Geen enkele opdracht werd geraden. Toen het spannendste deel van alles: DE TEST. Boven op een slaapkamer een tafeltje met kruk en laptop klaar gezet en daar hebben ze allemaal de test op gemaakt Tussendoor kregen we allemaal appjes van hele nieuwsgierige ouders: "Is het al bekend, wie is het??". De ontknoping van de mol was een grote verrassing en toen de winnares bekend werd gemaakt zaten ze allemaal op een rijtje op het puntje van de bank. Allemaal wat lekkers en natuurlijk de jokers mee naar huis als aandenken!
Marjan, heel erg bedankt, mol Pien heeft genoten! En wij ook!

Groetjes,
Susan

Ilse - 27-02-2018 07:21

Ook niets anders dan lof!! Top feestje gehad voor onze zoon zijn 11de verjaardag,!

Christine - 24-02-2018 14:48

Afgelopen week hebben we het Wie is...? feestje gevierd voor Thijs, die 12 jaar is geworden. Het was erg geslaagd! Super handig dat dit feestje al helemaal uitgedacht is en op papier staat. Ook een pluspunt: de samenvatting van het draaiboek. De mol deed het erg goed en de kandidaten waren druk met bondjes sluiten, notities maken, geld verdienen en jokers zoeken. De spellen waren erg leuk en de app ook echt superleuk. Het was allemaal net echt, ook dankzij de notitieboekjes en jokers. Goed betaalbaar feestje geworden waar ik (ook via de ouders) heel enthousiaste reacties op kreeg. Kortom: ik ga locohippo onthouden en heb al ouders getipt over deze geweldige feestjes-site. Ga zo door!

Sabine - 18-02-2018 21:35

Super handig en zeer uitgebreid draaiboek. Voor 12 jarigen erg geschikt. We hebben eea opgeleukt met uitnodigingsappje/moll enboekjes en wie is de mol logo's. Viel me op dat kids die de spanning drukte even niet willen kunnen makkelijk even minder inzet tonen/rust nemen. Mol van te voren gevraagd. Dat ging top. Zoon zei een supergaaf feestje te hebben gehad, zijn 9 vrienden ook en wij waren erg enthousiast hebben genoten!!

Lianne - 19-01-2018 10:03

Afgelopen woensdag het wie is de mol spel gespeeld met een groep van 9 meiden in de leeftijd van 11-12 jaar. Het was echt een fantastische middag. Ze hebben enorm genoten en wij ook!!! We zijn bijna heel de middag buiten geweest en hebben veel lol gehad.
Het draaiboek is echt meer dan compleet! onze complimenten!

Jacqueline - 18-12-2017 22:47

Zoals ik wel meer lees inderdaad wel wat voorbereidingstijd nodig gehad, maar onze dochter die 10 werd heeft een fantastisch feest gehad. Als aanwijzing bij het stilleven spel hadden wij dingen verplaatst/veranderd/toegevoegd die allemaal begonnen met een letter uit de naam van de mol. Vonden ze leuk om achteraf te horen.
Het mooie aan feestje vonden we ook dat we binnen/buiten prima af konden wisselen. Het ja/nee zoektocht spel vonden ze de topper van de middag.

Anna de Jong - 11-12-2017 14:20

Gister een erg leuk wie is de mol feestje gevierd voor mijn zoontje die 11 jaar werd. Er waren zes kinderen totaal. Erg veel aan het draaiboek gehad. Als je het doorleest dan krijg je gelijk een beeld van het feestje. Je kunt zelf kiezen welke spelactiviteiten je leuk vind. Ook wordt tijdens het lezen duidelijk wat je allemaal nog moet voorbereiden/ aanschaffen. De voorpret was ook erg leuk. Bij het draaiboek ook allemaal dingen die je uit kunt printen zoals geld voor in de pot,. Het feestpakket maakte het feestje compleet.
Geheime opdrachten tijdens het eten waren erg leuk. Het spel met de ballonnen gedaan, het spel met de spullen in de kamer veranderen en we zijn gaan lasergamen. We hebben ook een groepsfoto gemaakt (zoals bij wie is de mol ook vaak gebeurd). Bewust wat kleine details toegevoegd zoals de winnaars pot etc. Later tijdens het feestje de kinderen de opdracht gegeven precies dezelfde foto nog eens te maken. Erg leuk hoe serieus de kinderen daar mee omgingen. De mol probeerde verkeerd te gaan staan maar werd direct opzij geduwd, de winnaarspot werd gepakt, de juiste kleur stoelen etc.
Niet alle kinderen kende het tv-programma maar dat was geen probleem. Na de uitleg aan het begin gingen ze er allemaal vol voor. Test aan het einde was heel erg spannend en de ontknoping van de mol erg leuk. Niemand had de juiste mol geraden.
Was een erg geslaagd feestje!!!! Bedankt voor het mooie draaiboek, de feestpakketten en de vrijstellingsset.

Leonie - 10-12-2017 21:19

Gisteren een geweldig Wie is de Mol?-feestje gevierd. Wat was het leuk zeg! Het kost idd wel veel voorbereiding, maar het was het dubbel en dwars waard. Er waren 7 jongens en meiden, leeftijd 10-12 jaar. Niet iedereen heeft het programma gezien, maar zaten echt al in het spel vanaf het moment dat de uitnodiging op de mat viel. Draaiboek was ideaal, je kan zelf kiezen wat je gebruikt of evt weglaat. We hadden het feestpakket er bij genomen, dat maakt het feestje echt compleet. De opdrachten tijdens het eten waren hilarisch en het duel met de vrijstellingen superspannend. Er werden stiekem Jokers bij elkaar gepikt en druk geschreven in de molboekjes, net als op tv! We hebben gekozen voor een fotospeurtocht; de kinderen gingen op pad met mobiele telefoon én selfiestick. Buiten kregen ze een foto van een plaats of straat in ons dorp toegestuurd. Hier moesten ze naar toe en op deze plek dezelfde foto maken, maar dan een selfie. Deze foto stuurden ze naar ons, zodat wij konden checken of ze op de goede plaats waren. Daarna kregen ze de volgende foto en zo ging het een tijd door, en op de laatste foto was de vindplaats van een pot met geld te zien. Op deze manier konden wij zelf bepalen hoe lang ze ongeveer onderweg waren. Toen we ze de straat in zagen rennen, snel de timer op 1 minuut gezet, zodat het leek of ze echt maar net op tijd binnen waren. Het was superleuk!! De test op de tablet maken vonden ze ook geweldig, met dat spannende muziekje erbij. En de ontmaskering, o wat vonden ze dat spannend!!! De winnares ging naar huis met de winnaarspot, gevuld met chocolademunten en de wc-rol met geld voor in de pot. Vond ze heel grappig! We zouden het zo nog een keer doen, jammer dat het voorbij was...

nicole - 27-11-2017 15:41

We hebben een heel leuk wie is?- feestje gehad van onze dochter. Het draaiboek zit erg goed en gedetailleerd in elkaar. Het denk werk is voor je gedaan, dit scheelt een hoop in de voorbereiding. Super bedankt!

Ingrid Vogels - 26-11-2017 19:11

Wij hebben het Wie is het? Feest gegeven voor de 10e verjaardag van onze zoon. Er waren 15 kinderen (jongens en meiden) op het feest en het was een enorm succes! Het vraagt wel de nodige voorbereiding en het was spannend of de Mol wel in haar rol bleef. Maar gelukkig waren deze zorgen voor niks, ze deed het super en ze is wel door 3 kinderen ontmaskerd, maar dat maakte het ook wel weer leuk. De meeste kinderen dachten dat onze zoon de Mol zou zijn en hierdoor dus bewust niet voor gekozen.
Het draaiboek was meer dan compleet! De vragen die we hadden, werden via de mail zeer snel beantwoord. De test was een mooi en spannend hoogtepunt.
Wij hebben ervoor gekozen om de versiering en alle andere benodigdheden zelf te regelen, dit was goed te doen.
Kortom, een zeer geslaagd feest! Bedankt Marjan, ook voor de aanvullende informatie !

Carola - 26-11-2017 12:43

Voor mijn 11 jarige dochter een wie is? feest gegeven. Erg leuk, de 9 feestgangers zaten er helemaal in. Je moet wel even veel voorbereiden, maar dan loopt het gesmeerd! Zeker een aanrader!

Annemarie de Jonge - 25-11-2017 09:35

Leuk feestje. Kost wel wat voorbereidingstijd.
De test viel wel tegen. Een meisje had de mol geraden maar werd niet de winnaar.
Waarschijnlijk omdat een ander meer vragen goed had? En meerdere jokers?
Beetje teleurstellend.

***Beste Annemarie, dank voor je review! Het klopt inderdaad dat de test meer vragen bevat dan alleen de laatste vraag: wie is het? Hier krijg je wel 3 extra punten voor maar je moet ook zoveel mogelijk andere vragen (over deze persoon) goed hebben. En jokers zijn inderdaad ook waardevol.. Het gaat dus om het hele spel. We zullen eens kijken of we dit nog extra kunnen benadrukken in het draaiboek. Fijn dat het verder wel een leuk feestje was!!

Peter - 24-11-2017 10:12

Een feest voor een stoere meid van 11 jaar met 15 personen organiseren?
Wie is de Mol was een schot in de roos! Zeker samen met het feestpakket met ID-card/keycords, bijpassende notitieblokjes, posters, zwarte "wie is"-ballonnen en nog veel meer eyecatchers. Het draaiboek was zeer gedetailleerd en volledig. Zeker een weekje van tevoren beginnen met doorlezen. Het programma en de voorgestelde opdrachten werken namelijk erg inspirerend. Wij hebben daarna wat avondjes zitten knutselen aan alle attributen, fotokaarten, plattegrondjes, een heus klitteband-ballenkanon om het lasergamespel wat extra spanning te geven, etcetera.
Resultaat: 15 bloedfanatieke kinderen die niets en niemand meer vertrouwden tegen etenstijd. De bijbehorende app op het einde van de dag met de onthulling van de Mol en de bekendmaking van de winnaar via Apple-TV op een groot scherm maakte het helemaal af. Echt een absolute aanrader!

Monique - 22-11-2017 11:15

Het was een zeer geslaagd feestje met 8 jongens van 11 jaar.
Het kostte wel wat voorbereiding, maar het was erg de moeite waard!
De jongens waren heel serieus met het spel bezig, sloten 'bondjes' etc. 4 spellen gedaan, geen moment verveeld.
De app met de eindtest maakte het extra spannend.
Een absolute aanrader!

petri sahertian - 21-11-2017 15:51

Onze dochter van 14 zegt:"leuk!"
Ze heeft met 8 vrienden en vriendinnen wie is? gespeeld afgelopen vrijdag.
al weken van tevoren waren ze bezig elkaar te bevragen. 1 had zelfs een schrift aangelegd.
Kortom een geslaagd feest, waar we haar vrienden en vriendinnen hebben leren kennen, want als ze op de middelbare zitten, weet je niet met wie ze omgaan..... allemaal positieve reacties.
Het was een compleet draaiboek, met wel veel voorbereiding voor mij, maar had ik er graag voor over. op de avond zelf kunnen genieten van al het voorwerk, dus kunnen toekijken
Bedankt!

Henriette - 17-11-2017 20:18

Vorige week hebben we het Wie- is feestje voor onze dochter's 12e verjaardag gehouden.. Het was echt een super feestje. De voorbereidingen waren meer dan ik zelf gedacht had, maar het draaiboek gaf goede richtlijnen. Iedereen vond het heel erg spannend en wat we meerdere keren hoorde was...we kunnen niemand vertrouwen. Spanning liep op tot aan de test. En de ontknoping was echt heel erg leuk. De app maakte het echt helemaal echt. Leuk om te horen wat iedereen gedaan had om te mollen. Echt een super feestje.

Debora Gimenez - 06-11-2017 12:57

Super spel!
De kinderen hebben het met plezier en nieuwgierigheid gespeeld. Het was boeiend voor iedereen!
Tip dat ik kan geven is: alles op een paar dagen op voorhand lezen een voorbereiden.
Bij de app heb ik foutjes gemaakt en kon niet meer terug keren.
Zeker een aanrader!

rachel - 30-10-2017 10:57

goed idee, wij hebben een fantastic feesje gehad, and veel bedankt. alle jongeren vind it heel erg leuk. goed verjaarig feesje.

D. Kronjee - 28-10-2017 14:09

Iedereen die van Wie is de Mol? houdt en een verjaardagsfeest voor zoon of dochter van rond de 10 jaar organiseert, moet dit draaiboek downloaden. Succes gegarandeerd!

Ron - 24-10-2017 21:18

Draaiboek zit goed in elkaar, duidelijke uitleg van alle spellen. Tips van andere ouders waren ook handig.
De kinderen zaten allemaal op speciaal onderwijs, dus we hebben wat opdrachten aangepast. Maar dat was goed te doen.
De vragenlijst invullen was superspannend en de app bekijken ook.
De kinderen vonden het erg leuk! Echt een aanrader!

Paul - 27-06-2017 21:24

Draaiboek zit goed in elkaar. Soms wel je eigen fantasie gebruiken om alternatieve opdrachten te bedenken. De kinderen hebben erg genoten en gingen later dan de bedoeling was naar huis ;)
tip: de uitslag met de app groot "casten" op de TV

Ingrid - 26-06-2017 00:02

Wij hebben een wie is de mol feestje gehouden met een nachtje slapen erbij. Aantal opdrachten verdeeld over twee dagen. Dat maakte het allemaal extra spannend. De meiden waren dolenthousiast, de hele tijd er mee bezig. Superhandig draaiboek. Wij hebben niet alle opdrachten gebruikt, was wat veel. Vooral het seinenspel vonden ze heel leuk. De test op de iPad en de ontknoping daarna was in een woord geweldig! Maakte het helemaal af. Aanrader dit feestje!

Marleen - 25-06-2017 20:41

We hebben een heel leuk feest gehad. Niemand had door wie de mol was. Een van de kinderen had het feestje al eens gehad en verklapte de opdrachten bij het eten. Dat was jammer. Draaiboek is heel goed leesbaar en daardoor ook goed uit te voeren. Onze jongste wil de volgende keer ook wel een wie is de mol feestje!

Siebrand - 19-06-2017 21:28

Geniaal dat dit bestaat. Een leuk feestje zonder de stress van het bedenken. Geen half werk, maar zeer verzorgd. Aanrader!

Marloes - 19-06-2017 15:31

Ideaal en goed uit te werken, kost wat tijd maar erg leuk om te doen.
Foto opdracht heb ik met details uit voortuinen gedaan, huisnr (of som) is letter.
Lasergame deden we met waterballonnen.

Miech en Renaat - 13-06-2017 08:49

Draaiboek is mooi in detail uitgelegd, hoe het spel zal verlopen. De handige tips over spelletjes en uitleg van andere ouders is heel fijn om mee te nemen in de voorbereiding.
Het spel is pas over 4 dagen, maar de kinderen zitten nu al vol spanning en zijn heel benieuwd.

Yvette - 08-06-2017 20:37

In mei het kinderfeestje van onze dochter gevierd. Het publiek was 11/12 jaar oud, zowel meiden als jongens. Wat vonden ze het leuk en spannend. Ook de voorbereiding met de brief was erg leuk. Mijn dochter zelf wilde graag de mol zijn. Leuke tips in het draaiboek om dit onopvallend te doen. Ze hadden niets door. 3 opdrachten uit het draaiboek gedaan. Als laatste een fotospeurtocht in het centrum tijdens koopavond. De envelop hadden ze gevonden, in de ijssalon dus een lekker ijsje als toetje. De app was fantastisch! het invullen en de uitslag was zo ontzettend echt! Een aanrader! We hadden het pakket met boekje etc ook erbij gekocht. Maakte het allemaal wel erg echt!

R.de Graaf - 06-06-2017 17:01

Leuk opgezet draaiboek met voorbeelden. Kinderen vonden het geslaagd. Zeker omdat ze aan het eind de app op de tablet mochten invullen

Rolf - 29-05-2017 23:37

Top feestje gehad. Het draaiboek is een prima startpunt. We hebben hier zelf de nodige hulpmiddelen omheen geknutseld, maar de feestpakketten uit de shop zien er ook goed uit. De app is bovendien een leuke en spannende toevoeging.

Corina - 29-05-2017 11:22

Heel handig dit draaiboek. Onze dochter van 10 heeft een superfeestje gehad! Ook het feestpakket zag er heel mooi uit en was echt een aanvulling. De voorpret alleen was al geweldig. Je kunt aan de hand van het draaiboek heel makkelijk je eigen aanpassingen doen om het zo passend mogelijk te maken. Ook de app was een groot succes en zorgde voor nog meer spanning. Heel gaaf om te zien hoe de kids helemaal opgingen in het spel. Top!

silvie schreurs - 24-05-2017 22:46

Hoi hoi,
We hebben net het feestje achter de rug! Super enthousiaste kinderen!!!
ik wilde het eerst ook zelf doen maar toen vond ik de site van feestklik......wauww! Precies wat ik zou willen, maar eugenlijk nog leuker door de soort spellen en de app bij de test. Super!!
mijn eigen aanvulling en crea dingen nog zekf kunnen toevoegen.
Kei bedankt!! Het was top!

Isabel - 21-05-2017 21:53

We hebben het Wie is? feestje gehouden voor onze zoon die 11 jaar werd. In totaal waren er 9 kinderen. Normaal maak ik altijd zelf een draaiboek. Dus om dat uit handen te geven was best een dingetje... maar het is goed bevallen! Je kunt natuurlijk niet gelijk van mij verwachten dat ik alles uit handen geef, dus de aankleding eromheen heb ik wel zelf gedaan. Van de uitnodigingen tot de pot en de pot voor de mol (het molshoopje), alles was mooi aangekleed met het logo. Geld geplastificeerd. Ik had alle benodigdheden per onderdeel in een enveloppe gedaan inclusief geplastificeerde tekst voor de spelleider voor die opdracht. Zo hadden we steeds snel alles bij elkaar en verliep het feestje goed georganiseerd. Het was een succes vanaf het moment dat de uitnodiging op de mat lag. 2 dagen erna een vragenlijst in de bus. De mol kreeg de avond voor het feestje een geheimzinnige brief. Tijdens het feestje kreeg iedereen de brief dat hij kandidaat was, ook de mol. Ik had bij de Hema tompoucen laten maken met het mol logo. We begonnen met het ballonnenspel. De mol had zijn instructie niet goed gelezen haha, maar dat mocht de pret niet drukken. Vervolgens in de auto en naar het centrum. Daar hebben ze de winkelspeurtocht gedaan die ik een weekje eerder had uitgezet. Helaas was 1 van de etalages veranderd maar 1 letter missen maakt het alleen maar spannender. Iedereen was heel fanatiek. We hadden 40 minuten de tijd gegeven om voor elke groep 4 foto's te vinden. Met nog 5 minuten op de klok steeg de spanning en werden voorbijgangers wanhopig aangesproken met de vraag of ze wisten van welke winkel de foto was.
Vervolgens het seinenspel. 2 vlaggen geknutseld. Dit was hilarisch, vooral hoe de mol dit spel speelde. Met de vlaggen half in de knoop. Daarna eten met de opdrachten. Na het eten weer erop uit, met het verstopspel. Hoewel de groep inmiddels al 3,5 uur erg fanatiek en betrokken aan de slag was, vroegen ze nadat de ene groep de andere gevonden had of ze het nog een keer mochten doen, en dat dan de andere groep mocht zoeken. Nog lang geen genoeg van...
Dan naar huis en tijd gegeven om de aantekeningen uit de molboekjes door te lezen.
Ook die waren geweldig. Iemand had ergens halverwege het boekje geschreven: ik ben de mol. Wat die niet was. Alle complotten en verdenkingen stonden uitgebreid opgeschreven.
Tenslotte de test. Ook dat was een groot succes. De app is echt een supertoevoeging. 1 jongen werd door iedereen verdacht terwijl hij niet de mol was. Hij wist zelf niet meer wat hij nu moest doen: iedereen denkt dat ik de mol ben, maar dat ben ik dus niet. Wat nu? Geweldig. Niemand had het dus geraden. De onthulling: iedereen stond om de tablet heen met z'n neus er bovenop. Geweldig!
De hints die we verstopt hadden had niemand ontdekt. Of wel gezien maar geen kwartje gevallen. Op de kalender op de wc hadden we de eerste letter van de naam van de mol omcirkeld. Door vrijwel iedereen gezien maar daarvan dacht iedereen dat onze jongste dat wel gedaan zou hebben. De uitnodiging van het feestje (met de tekst "de mol" erop) stond op het dressoir, met daarvoor een speelgoedbasketballetje, de sport waar de mol bij zat. En zo nog een paar hints. Toen ze om half 10 thuisgebracht werden waren ze allemaal aan het stuiteren.
Ik heb geen spijt dat ik een draaiboek gekocht heb. Ik denk erover om dit spel of misschien een andere variant voor een van mijn andere kinderen ook nog een keer te doen!

Wietske - 10-05-2017 16:08

Snelle levering, snelle antwoorden op mijn vragen. Het begon goed en dat is fijn werken.
Mijn zoon regelt graag alles zelf, maar ook hij mocht niets weten van wat er precies ging gebeuren.
De voorpret alleen al was super leuk. Alles tot in de puntjes uitwerken is helemaal mijn ding, mijn dochter van 7 was te jong om mee te doen, dus zij was mijn assistent en heeft mij met alle knutselwerkjes van te voren geholpen (molboekjes, jokers, vrijstellingen e.d. maken) en ze kreeg ook een molboekje zodat ze alle 'things to do' erin kon schrijven.
Heb begon te leven op school. Ineens was wie is de mol het gesprek van de dag, een week van tevoren hadden de jongens dus al enorme voorpret.
De dag zelf is goed verlopen, we hadden krap aan net tijd genoeg. Van 1 tot 7 zijn de kids nonstop met Wie is de Mol bezig geweest. Ik heb ze 4 opdrachten laten doen, de geheime opdrachten bij het eten en de test.
Dagen erna werd er nog over gesproken en ook moeders kwamen naar me toe dat de kids zo genoten hebben.
Kortom een super leuk verjaardagsfeestje!! Bedankt!!!

Tips:

*Lees het draaiboek goed door, kies voor jezelf een aantal opdrachten uit en maak voor jezelf een nieuwe beknopte draaiboek die je die dag bij je houd.
*De spelleider is moet wel op de hoogte zijn van hoe, wat en wanneer.
*soms is het moeilijk nog leuke vragen te bedenken voor bij de test omdat je daar het antwoord nog niet op weet. Zet de vragen al wel in de test, schrijf ze voor jezelf op en zoek naar het antwoord tijdens het feestje. Wanneer alle opdrachten geweest zijn is het heel makkelijk de test nog aan te passen in 5 minuten.

Verborgen aanwijzingen:

*in het raamvenster heb ik letterdobbelstenen gelegd met initialen van de kandidaad die de mol is (KJ) en de eerste letters van 'is de Mol'. Dus: KJIDM
*Ik had een ketting om met een kijkglaasje. Daarin heb ik een papiertje gedaan met KJIDM
*Nagels gelakt en op de pinken in het zwart de initialen van de Mol KJ

Debby Venhorst - 08-05-2017 14:29

Super snelle reactie, goede service. We hebben een topdag gehad op Texel.
De kinderen maar ook wij als ouders hebben genoten. Dank je wel.
Neem wel de tijd alles goed te lezen en je voor te bereiden. Goede spelleider is wel belangrijk.

K. Martens - 30-04-2017 22:18

Feestje voor onze zoon zijn 9e verjaardag was fantastisch! Alle kinderen zaten volledig in het spel!

Mandy - 27-04-2017 18:45

Wat een super feestje! De mol vond de voorbereidingen helemaal geweldig. We hebben de spellen Gedaan het ballonnen spel, lasergame en het stilleven. Bij het ballonnen spel zijn het wel veel getallen om te onthouden voor de kinderen ( ze deden ook meer per 2 groepjes vormen) waardoor de mol mooi de foute ballonnen kon pakken. Helaas met de app kon ik de Jokers niet invullen, dus maar zonder gedaan.de winnaar kreeg een pot met munt drop. Ze waren allemaal super enthousiast. Ze praten er nog steeds over.

Carola - 18-03-2017 09:52

We hebben vandaag het Wie-is-de-Mol feestje gehad. En wat was het een succes!
We hadden 12 meiden van 11 en 12 jaar.
Ze vonden het enorm spannend, begonnen meteen "bondjes" te vormen en ze waren super enthousiast!
Vooral de digitale test via de app maakt het helemaal echt.

We hebben echt genoten!!!

Miriam - 23-02-2017 10:43

hoi,

Het is inmiddels bijna 2 weken geleden, maar het wie is de mol feestje was een groot succes! Helemaal super. Ik had voor ieder kind een cupcake gemaakt met zwarte fondant, een groen rondje en met wit de letters wie is? Dat was wel even werk, maar het stond erg feestelijk. Ik had een zwart tafelkleed met groene bordjes en zwarte servetten klaar gelegd! Alle opdrachten waren een groot succes ondanks dat het tijdens de zoektoch behoorlijk ging regenen ;)

De kinderen waren inderdaad blij met de vrijstellingen en de jokers. Als eerste prijs had ik een cadeaubon van de plaatselijke ijs zaak geregeld.
De kinderen waren 11 -12 jaar en hebben heel erg genoten! Bedankt voor je draaiboek en je pakket! Het was erg de moeite waard!

Groeten Miriam

Eddy - 22-02-2017 22:02

Hallo Marjan,

We zitten net na te genieten van een geweldig feestje. Het werd het mooiste feestje ooit genoemd.

Dankzij het overzichtelijke draaiboek dat als basis is genomen voor ons eigen uiteindelijke draaiboek, de mooie opdrachten en als slot de test en de uitslag een groot succes.

We hebben bij het straatspel de letter via de app door de spelleider laten aangeven. Nadat door hem de gestuurde foto's op juistheid waren gecontroleerd.

Het regende en waaide behoorlijk, maar door de opwinding van de kinderen werd het niet eens gemerkt.

Al met al een aanrader voor kinderfeestjes!!

Bedankt.
Ed

Karen - 19-02-2017 12:18

Super feest! Duidelijk draaiboek.
Met het uitdelen van de uitnodigingen was het feest al begonnen. Elke paar dagen weer iets uitgedeeld om de spanning op te bouwen (brief, molboekje, identiteitskaart).
Ja/nee opdracht aangepast zodat beide groepen konden zoeken naar een envelop ergens in het dorp en de andere groep naar een persoon.
Instructies app zou ik graag uitgebreider zien. Wat eerst, wat daarna etc. ik had nu al op ontmaskering bij 1 van de kinderen geklikt om te zien wat er zou gebeuren en die was al rood en kon niet meer terug.
Maar: de meiden hebben het super gehad. De Mol was niet ontmaskerd en de winnaar was wel de laatste die zelf verwachtte om te winnen: heerlijk!

Diana - 14-2-2017 - 16-02-2017 12:36

Wij hebben dinsdag het Wie is de Mol spel gespeeld, na een korte nachtje want alle meiden bleven slapen. Ik heb veel aan het draaiboek gehad! Het heeft mij echt geholpen met de voorbereidingen. Ik heb gekozen voor 4 spellen en de geheime opdrachten tijdens het eten. Hier had ik ook 2 vrijstellingen bij gedaan zodat wij ook het duel spel om extra jokers te verdienen konden spelen. Wij begonnen met het ballonnenspel, dit deden ze erg goed. De mol had weinig kans om te mollen omdat ze eigenlijk te goed hadden opgelet met z'n allen! Vervolgens zijn we naar het park gegaan om daar het sein/vlaggen spel te spelen. Wat overigens nog niet zo makkelijk ging! De een ging het in spiegelbeeld uitbeelden, een ander ging weer andersom staan. Grappig om te zien.
Daarna zijn we gaan lunchen met de geheime opdrachten en vrijstellingen. Dit was ook erg leuk!
Daarna hebben we het ja/nee zoekspel gespeeld. Dit vonden ze ook erg leuk maar ook wel moeilijk. De groep die moest zoeken gingen in het kwartiertje dat ze moesten wachten alvast wat slimme vragen opschrijven. De mol was hier heel goed bezig! Het is ze dan ook niet gelukt om de andere groep te vinden. Als laatste had ik het straatspel uitgekozen. Dit vonden ze ook erg leuk om te doen. Dan was het natuurlijk tijd voor de test. Deze had ik om mijn mobiel gedownload en dat werkte echt prima! Dit geeft het geheel toch wel een extra spannend tintje, want hier zit natuurlijk ook de ontmaskering en winnaar bij. Mijn zoontje heeft mij heel goed geholpen al had hij het spel toch ook wel heel graag zelf gespeeld! Dus wij gaan dit spel zeker nog een keer doen! Ik kan het iedereen aanraden. Het vergt wel wat tijd ivm de voorbereidingen, maar dat is het dubbel en dwars waard! Wij hebben echt genoten!

Annet - 15-02-2017 21:29

Afgelopen weekend was het feestje en het was superleuk!! Draaiboek zit goed in elkaar en is heel duidelijk. Makkelijk om zo een 'eigen' feestje thuis & buiten te organiseren. Het pakket er ook nog bij geeft het wat extra's! Helemaal top!

Martijn - 15-02-2017 08:46

We hebben afgelopen weekend het feestje gehad en het was een groot succes. Ik zou iedereen zonder twijfel aanraden om ook zo'n feestje te doen!

Petra - 12-02-2017 12:35

We hebben gister het kinderfeestje gehad en het was geweldig en heel spannend voor de kinderen. Het draaiboek is duidelijk met leuke spellen en tips. Het leuke is dat je al veel voor pret hebt. En het spel bij de kinderen al begon toen de uitnodigingen van het feestje de deur uit waren.

Irma Osinga - 30-01-2017 17:44

Ik ben druk bezig met de voorbereidingen van het feestje. Het draaiboek ziet er supergoed uit met leuke spellen en tips! We hebben al enorm veel lol met de voorbereidingen, benieuwd wat de kinderen er van vinden.

Wendy - 22-01-2017 16:16

Top feestje gehad met 13 meiden van 11 jaar. Ze waren allemaal heel enthousiast en fanatiek. De app voor de test maakt het helemaal af. Echt een aanrader.

Birgit - 26-11-2016 11:22

Gisteren hebben we het WIDM feestje voor mijn zoon (11) gevierd. Het was geweldig! Het draaiboek heeft enorm geholpen bij de voorbereidingen. We hadden het ballonnenspel gedaan (helemaal geweldig), het levend stilleven (dit vonden ze erg moeilijk!) en ook het symbolenspel (dit hebben we in het kantoor gedaan... wij wonen buitenaf en konden niet zo maar een route langs winkels laten lopen, dus had ik de symbolen in het kantoor verstopt en moesten ze uiteindelijk de schat vinden in huis, aan de hand van de schatkaart en het kistje open maken aan de hand van de cijfercode). Tijdens het eten waren de opdrachten ook goed uitgevoerd en dat gaf veel lol. Het allerleukste vonden ze de opdracht van het lasergamen. we hadden hiervoor laserguns gehuurd. We hadden in de (grote) tuin extra obstakels neergezet (aanhanger, containers etc) om achter te kunnen verschuilen. Zo waren de kinderen ook lekker even buiten bezig, en hadden ze volop beweging (al rennend van de ene plek naar de andere. Ik had nog enveloppen met WIDMgeld in de tuin verspreid, zodat ze niet op 1 plek bleven zitten, maar ook probeerden zoveel mogelijk enveloppen te verzamelen... hier zaten natuurlijk ook enveloppen bij met geld voor de Mollenpot.) De Mol had ik vooraf ingelicht, en hij speelde zijn rol heel goed. Ook enkele andere kinderen probeerden de boel te saboteren, dus er waren meerdere verdachten, wat het extra spannend maakte aan het eind. De test maakte het geheel extra officieel en spannend, en ook de PowerPoint met de uitslag vonden ze cool. Na afloop hebben we nog even relaxed gekeken naar een komische film en daarna gingen de kinderen zeer enthousiast naar huis! We kijken terug op een super geslaagd feestje... ik kan het iedereen aanraden!

Jenny - 14-11-2016 21:07

Mijn dochter van 11 heeft afgelopen zaterdag een wie is de mol slaapfeestje gegeven. Het was een groot succes. We hadden het draaiboek al 3 weken geleden besteld zodat we tijd genoeg hadden voor de voorbereiding. De mol heb ik een paar dagen van tevoren gevraagd en haar ook de opdrachten gegeven, zodat ze zich goed voor kon bereiden. Om de spanning op te voeren, heb ik een dag van te voren in de klas (juf is een groot fan van het programma) brieven uitgedeeld en aangegeven dat daarin stond of ze kandidaat of mol zouden zijn. We begonnen natuurlijk met de uitleg van het spel en het uitdelen van de molboekjes. Daar werd meteen driftig in geschreven. Als eerste spel hadden we het ballonnenspel gedaan. Dit hadden we gecombineerd met het cadeautjes geven. Als je een cadeautje had gegeven, mocht je 2 ballonnen kiezen. Op het eind werd dan duidelijk hoeveel geld er voor de pot was verdiend en hoeveel geld er voor de mol was verdiend. Daarna volgde de huisdeurenopdracht. Met walkie talkies gingen ze in 2 groepen werken: 1 gaf aanwijzingen vanuit huis en de andere groep moest de route volgen en de juiste deuren zoeken. Net als bij het echte spel was er volop verwarring. De mol deed het goed: ze was flink tijd aan het rekken door steeds vragen terug te stellen en heel vaak haar pennendopje te laten vallen (zelfs mijn vriend die wist dat zij de mol was vond het irritant worden :-) ). Die avond deden we nog 1 spel: in de brandgang achter het huis hadden we geld, jokers en vrijstellingen verstopt. En ook hier werd net als bij het echte spel veelvuldig in eigen belang gezocht (jokers en vrijstellingen dus). Hoewel het een heel simpel spel is, vond iedereen het erg leuk. Daarna nog even lekker ontspannen film kijken voor er werd geslapen. De volgende ochtend hebben we het groen-rood spel gedaan en toen was het tijd voor de test. We hadden zelf vragen bedacht over de opdrachten en de mol en er werd flink nagedacht. Daarna volgde de ontmaskering. Die was lekker spannend en er waren regelmatig o nee en he te horen bij wie de mol niet was. De mol is niet ontmaskerd. Tip: neem een mol die het programma kent, dan wordt er wat meer gemold. Aan het einde bleek dat onze jongste dochter van 8 het meest verdacht werd en de zaken die haar verdacht hadden gemaakt, had ze allemaal gespeeld! Hilarisch dat de 3 jaar oudere meiden hier allemaal ingetuind zijn. Kortom het was een zeer geslaagd feestje, vooral dankzij het draaiboek en alle overige aangeleverde bestanden. Heel erg bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan! Ik hoop dat onze jongste dochter ook één van je feestjes zal kiezen.

Danielle - 10-11-2016 13:08

Vandaag hebben we voor Helene's 10e verjaardag het WISDM feest gevierd. Het was helemaal top! Kinderen en wij hebben enorm genoten. Het was spannend, grappig en gezellig tegelijk! Test werkte ook perfect. Het was alle tijd en moeite meer dan waard. Reuze bedankt voor je bijdrage.

Judith - 01-11-2016 09:32

Prima zet. Alleen even lastig als je het spel niet goed kent.

Eva - 15-10-2016 14:36

Mijn dochter wilde heel graag een Wie is de Mol feestje geven, meestal verzin ik de thuisfeestjes zelf maar in dit geval vond ik een kant-en-klaar draaiboek wel erg fijn.

Het draaiboek had ik al binnen een half uur in mijn mailbox(!) Ik heb toch nog een eigen draai aan het geheel kunnen geven waardoor het helemaal passend was op onze groep kinderen. Ik heb ook dankbaar gebruik gemaakt van jouw eindtest en de ontmaskerings powerpoint.

Het heeft mij veel tijd gescheeld in het organiseren en het was super leuk om te doen en niet onbelangrijk: het feestje was echt een succes, mijn dochter zal dit feest nooit vergeten!
PS er waren 10 kinderen van 10-11 jaar.

Cindy - 10-10-2016 21:44

Ik heb nu pas tijd gehad om écht goed te kijken wat ik allemaal gekregen heb via de mail. Wauw wat is dit gaaf!!! Super mooi gemaakt allemaal!! Ons enthousiasme wordt alleen maar groter! Aanrader.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.