Kinderfeestjes voor 10 jaar

Kinderfeestjes-voor-10-jaar


Locohippo heeft veel leuke kinderfeestjes ontwikkeld voor kinderen van 10 jaar. Kinderfeestjes voor thuis speciaal voor kinderen van 10 jaar om zelf te organiseren met handige draaiboeken en feestpakketten.


Hieronder staat het overzicht van de kinderfeestjes die geschikt zijn voor kinderen van 10 jaar. Klik op de button bij het betreffende kinderfeestje en je gaat naar de omschrijving en uitgebreide uitleg van het kinderfeestje. Wil je weten wat kinderen van 10 jaar van de kinderfeestjes vonden, dan kun je dit onderaan deze pagina lezen. Hier staan ook wat tips en suggesties voor kinderfeestjes voor kinderen van 10 jaar.


Missie X: spannend en interactief + een gave speurtocht!

Altijd al een geheimagent willen zijn? Met spannende opdrachten verdien je, met behulp van een mobiele telefoon, toegangscodes voor de geheime Missie X website. Ben jij de speurneus, die samen met je vrienden de verdwijning van de professor oplost? Een gave speurtocht en wie is toch die mysterieuze X...

Meer lezen...

 

ClockDown: jouw eigen escaperoom thuis, hoe cool is dat!

Tijdens dit kinderfeestje help je een verdwenen geheimagent te bevrijden. De escaperoom (ongeveer 45 minuten) is één van de onderdelen van het kinderfeestje. Een mobiele telefoon en het gebruik van de speciale ClockDown website en een mysterieuze contactpersoon maken dit kinderfeestje extra spannend. 

Meer lezen...

 

HuntMasters: puzzels, opdrachten en speurtocht... ben jij een HuntMaster?

Ben je fan van Jachtseizoen en Hunted en denk jij, dat kan ik ook? Dan is dit misschien wel het kinderfeestje voor jou! Na het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten volgt een spannende en uitdagende speurtocht, waarbij je met een app op jacht gaat naar de Schim? Krijgt jouw team de voortvluchtige te pakken? 

Meer lezen...

 

Zombie Squad: een virus, zombies, escaperoom en een doorgedraaide professor!

Redt de Zombie Squad de wereld? Tijdens dit kinderfeestje zal blijken of jij geschikt bent om deel uit te maken van de Zombie Squad. Zombies, een virus,griezelopdrachten en een griezel-escaperoom... En voor iedereen die ouder is dan 10 jaar en nog niet genoeg heeft gegriezeld ook nog een heuse griezelspeurtocht!!!  

Meer lezen...

 
 

Wie is?: voor de echte fans... een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Niks is wat het lijkt, tijdens dit kinderfeestje. Wie kun je vertrouwen en wie niet? Voor de echte fans van Wie is de Mol een feest van herkenning. Een kinderfeestje dat al begint met het uitdelen van de uitnodigingen. Tijdens het kinderfeestje valt niemand af en zorgt de speciale app voor super spannende ontknoping!

Meer lezen...

 

Robinson Survival feestje: een uitdagende en avontuurlijke beproeving!

Ben jij een goede Robinson? Door de proeven tijdens dit kinderfeestje kom je hier zeker achter. Fysieke en mentale uitdagingen zorgen voor een mooie beproeving. Voor dit kinderfeestje heb je wel een beetje ruimte nodig. Heel goed te geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. Een feest van herkenning! 

Meer lezen...

 

Don Pardon: het mafste boevenfeestje ooit! 

Het mafste boevenfeestje ooit? Zeker weten! De klungelige boef Don Pardon is op zoek naar een nieuwe bende. Samen met zijn familie kijkt hij of je geschikt bent voor het "zware" werk. Een boevenfeestje met grappige opdrachten, waarbij plezier en lol voorop staan. Weleens spaghetti geknoopt of teengeschoten? 

Meer lezen...

 


Tips en suggesties kinderfeestje voor kinderen van 10 jaar


Hoeveel kinderen adviseren jullie om uit te nodigen voor een kinderfeestje van kinderen van 10 jaar?


Wij adviseren vaak om deze regel toe te passen: leeftijd + 1, dat zijn dan 11 kinderen. Je kunt hier natuurlijk van afwijken, omdat jij de groep het beste kent. Als je meer kinderen wil uitnodigen kan dat, want met wat extra hulp is dat goed te doen.


Een kinderfeestje voor kinderen van 10 jaar, hoelang duurt dat?


Wij adviseren om voor kinderen van 10 jaar ongeveer 3 uur aan te houden. Dit is een schatting en je kunt zelf, aan de hand van het ontvangst en de pauzes, deze tijd oprekken of inkorten.


Deze kinderfeestjes zijn populair bij kinderen van 10 jaar:


Hieronder staan reactie van ouders over hoe zij het feestje hebben ervaren voor kinderen van 10 jaar (in het gastenboek kun je de originele reacties en bij de productreviews van het betreffende kinderfeestje).
 


Draaiboeken voor thuis kinderfeestjes 10 jaar:
Wat vonden volgens de ouders de kinderen van 10 jaar van onze kinderfeestjes van 10-jarigen?


Wat vonden kinderen van 10 jaar van het kinderfeestje Missie X?


Kristien schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Wij hebben het Missie X -spel gekozen.
Het draaiboek was heel volledig en gaf duidelijke richtlijnen over het verloop van het spel, de benodigdheden en tips om alles praktisch haalbaar te maken.
Ook het feestpakket en de bom maakten het helemaal 'af'!
De kinderen (mijn zoon werd 10 jaar) zaten ook helemaal mee in het spel en zagen ook overal 'dames met een hond wandelen', 'bestelbusjes die opdoken'... dit maakte het allemaal extra tof!
Een echte aanrader!!"


Christine schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Hoi Locohippo-team, het was super! alles was duidelijk en werkte goed! We hebben het feestje in het donker gedaan met 6 jongens van 10 jaar .de koffer met alles erin voor de deur laten zetten dat was al een goed begin! De opdrachten allemaal leuk en gedaan 1 moesten ze afkopen hadden ze fout...de speurtocht was leuk !
De bom hadden we zelf gemaakt hij was super maar te snel gevonden..de ontknoping was ook erg leuk want wie was misterX??
De ideale combi voor jongens! Mobiel ,computer en spel! Zeer geslaagd en voor mijn andere zoon ga ik het zeker nog een x doen
Ik zeg het graag voort... ;-) Christine"


Danielle schreef over het spionnenfeestje Missie X:
"Met 5 meiden van 10 jaar een harstikke leuk, energiek feestje gevierd.
Het draaiboek vooraf doorgenomen mét de actieve link op de site. Daardoor werd alles duidelijk.
De voorbereiding is toch even wat werk (2 uur in totaal voor iets wat ze in de tuin moesten zoeken, plattegrond met foto's printen e.d.)

In totaal 3 1/2 uur met spel bezig geweest en dat kwam ook door een zeer actieve groep meiden die écht in het spel zaten. Op de achtergrond draaiden we geregeld spannende muziek en de rol van X is een super aanvulling op het spel.
Echt een aanrader voor een thuisfeestje."


Wat vonden kinderen van 10 jaar van het Clockdown escaperoomfeestje?


Ilona schreef over het escaperoom feestje Clockdown:
"Vandaag het Clockdown feestje gehad voor mijn dochter van 10. Het was fantastisch !!!! ik kan niet anders zeggen. Leuk in elkaar ingezet en de spullen die je via de site kan bestellen zijn heel handig, Dus zeker de moeite waard. De kids waren in het begin heel zenuwachtig en lette echt op alles.
Ik kan dit feestje zeker aanraden en voor een volgend feestje zullen we zeker deze site weer bezoeken"


Bouwman schreef over het Clockdown escaperoomfeestje:
"Alvorens wij het draaiboek bestelden, lazen we al de vele positieve reviews. Het kon dus eigenlijk al niet meer tegenvallen!
De vragen die ik vervolgens nog via de mail stelde, werden heel snel en volledig beantwoord. De voorbereidingen, na ontvangst van het draaiboek, vonden wij heel goed zelf te doen.
Het feestje met 7 meiden van ruim 10 jaar was geweldig. Ze waren zo enthousiast en gingen doldwaas op de sites aan het zoeken naar van alles, dat de eigenlijke opdracht soms aan hen voorbij ging. En ondanks dat ze hier en daar dan even flink bijgestuurd of geholpen moesten worden, mocht dat de pret absoluut niet drukken. Agent Q heeft hard zijn best moeten doen, om goed zijn rol te vervullen. Maar het gebruik van de website, het contact via de app met Q en de foto van de spion maakte het allemaal erg spannend en echt.
Er werd super leuk samengewerkt. Een en al enthousiasme, tot aan het einde! Er werden zelfs plannen gesmeed voor een (slaap?) feestje, waarbij 's nachts dan een escape-room-spel zou worden gedaan...!
Een echte aanrader dus!"


Evy schreef over het escaperoomkinderfeestje Clockdown:
"We hebben vandaag voor onze dochter Jana haar 10de verjaardag het clockdown spel gespeeld.
We hadden een grote groep van 15 kindjes, wat op zich wel druk was, maar ook leuk.Omdat het zo een grote groep was hebben we gewerkt met twee tablets en twee telefoons en hebben we twee keer de escaperoom tegelijkertijd laten door gaan.
Wij hebben ook twee keer het cluepakket aangekocht en de bom. Dit is echt een aanraden want dit verkort de voorbereiding toch een pak.
Q kreeg de hele namiddag berichtjes van de twee groepen, maar heeft dit super goed gedaan en vond het op zich ook heel leuk omdat de kids er zo in op gingen.
Onze kindjes hadden af en toe wel wat sturing nodig, maar alles verliep super. Ze leefden echt mee.
Een dikke pluim voor degene die het spel uitgedacht heeft en voor de service, elk mailtje werd heel vlug beantwoord.
Clockdown is een echte aanrader!
Bedankt locohippoteam om te helpen er voor mijn dochter en haar vriendjes zo een leuke dag van te maken."


Ilse schreef over het Clockdown escaperoom kinderfeestje:
"Beste Marjan,
Afgelopen zaterdag hebben wij het kinderfeestje Clockdown gedaan. De meiden (allen 10 jaar) hebben genoten. Escape room hebben ze eerst alles onderste boven gehaald, maar hebben het uiteindelijk toch nog op tijd gered. Q deed het ook erg leuk.
Kortom een groot succes. Het grootste probleem wordt het volgende feestje.. dit kunnen we niet meer evenaren.

Bedankt voor je hulp en je leuke ideeen veel succes met je bedrijf!
Groetjes Ilse"


Sandra schreef over het kinderfeestje Clockdown:
"Vandaag Clockdown gespeeld met 10 meiden van 10. Kan niet anders zeggen dan een fantastisch geslaagd feest! Complimenten voor het genieus in elkaar zetten van alles. Het feestpakket bij bestellen, maak je het jezelf als ouder veel makkelijker. Tip voor de iets oudere meiden: in de escape room geen contact met agent Q. Ze komen er prima zelf uit en maakt het weer wat uitdagender. Krijg alleen maar enthousiaste berichten van de ouders op de app na het versturen van enkele filmpjes. Ga zo door! Wie weet volgend jaar nieuwe ronde met een nieuw thema."


Wat vonden de kinderen van het escaperoom/griezelfeestje Zombie Squad (versie 10+)?


Inneke schreef over het Zombie Squad griezelfeestje:
"We hebben 2 weken geleden het zombie squad feestje gehouden voor in totaal 7 jongens van 9 en 10. Het voorbereiden neemt wel wat tijd in beslag, maar is ideaal om zelf mee in de juiste sfeer te geraken. We hadden het cluepakket besteld, wat zeker een aanrader is om tijd te besparen. Van het pakket met gadgets waren vooral de baxter die we met rode aquarius gevuld hadden en de hangertjes een leuk aandenken om mee te geven naar huis. De tanden zou ik er persoonlijk uitlaten. Het draaiboek zit heel goed ineen, de filmpjes erbij maken het extra spannend en de voorbereidende spelletjes waren ook allemaal heel leuk. We hadden de kinderen die wouden, geschminkt en hen laten verkleden, dat maakte het allemaal nog leuker. De doos met verborgen gadgets zorgde voor leuke foto's, de stille kamer maakte het extra spannend. De escaperoom op zich hadden ze op 20 minuten opgelost, maar dat was zeker lang genoeg voor de taakspanning. Tijdens het feestje zelf zei mijn zoontje dat dit het leukste feestje was dat hij ooit had meegemaakt en ook achteraf van de andere kindjes alleen maar lovende commentaren gehad. En als kers op de taart hebben we er ons zelf heel goed mee geamuseerd. Ik raad het iedereen aan, wij gaan zeker nog andere draaiboeken uitproberen!"

M. Van den Brink schreef over het escaperoomkinderfeestje Zombie Squad:
"We hebben een geweldig feest achter de rug! Mooi, uitgebreid en gedetailleerd draaiboek met leuke suggesties voor de invulling van de verschillende onderdelen. Van tevoren was ik een beetje bang dat de meiden van 9 en 10 jaar oud de opdrachten voorafgaand aan de escape room misschien kinderachtig zouden vinden maar na het zien van het filmpje zaten ze meteen in het verhaal en liepen de de zombie walk alsof hun leven ervan af hing, werd grote broer resoluut met zombiespray aangevallen en vielen ze aan op de meest griezelige hapjes (nog een tip:popcorn met rode voedselkleurstof worden mooie muizenhersentjes) De stille kamer werd een groot gilfestijn. De opdrachten in de escape room zitten goed in elkaar. Er zit uitdaging in voor zowel de snelle kinderen als de kinderen die wat meer tijd nodig hebben om alles in zich op te nemen. Bij ons ging het van complete chaos in het begin naar een goedwerkend team dat uiteindelijk wist te ontsnappen met nog 2 minuten op de klok. We hadden nog wat extra sleutels verstopt en heel veel koffers neergezet die geen functie hadden om ze van de wijs te brengen. We hebben net 10 tevreden meiden naar huis gebracht. Een aantal vroeg of er al of we volgende keer een ander verhaal gingen doen. Om in het thema te blijven: missie geslaagd!"

Cindy schreef over het kinderfeestje Zombie Squad:
"Een heel duidelijk uitgebreid en gedetailleerd draaiboek,. Super leuk feestje. Veel complimenten mogen ontvangen van de meiden die het feestje hebben mogen ervaren.
Als aanvulling. Onze meiden (10-12 jaar) hebben 50 minuten gedaan over de escape room. Ik had 3 (abraham) poppen in de ruimte gezet met griezelkleding aan. Waardoor de eerste hint verkeerd begrepen werd. Ipv boek gebruikte ik een dvd hoes met griezelige titel.
Bij de eetproef had ik papiertjes in een grote pan gedaan. Om de beurt mochten ze een gerecht grabbelen.
De stille kamer is erg spannend. Wat door de kids uiteindelijk wel als super werd ervaren. Door de onverwachte ontknoping.
Super bedankt locohippo"

 

Wat vonden 10-jarige fans van Hunted en Jachtseizoen van ons kinderfeestje HuntMasters?


Martine schreef over het HuntMasters kinderfeestje:
"Super leuk feestje gehad. Beschrijving in draaiboek duidelijk en compleet.
Groep van 9 jongens (van 10 jaar) waren fanatiek met de spelletjes en tijdens de speurtocht. En inderdaad iedereen is verdacht... zelfs de katten in de buurt.
Rode folie was hier te snel.gevonden.. al voordat ze bij opdracht 2 waren. Dus tip verstop die in een andere kamer of heeeel erg goed.... anders 2e opdracht niet zo leuk. Zoeken naar de buit is leuke aanvulling (zak met chocolademunten verstopt)"


Sascha schreef over het kinderfeestje HuntMasters:
"Afgelopen weekend ons HuntMasters feestje gehad en wat een plezier!! Alles liep helemaal precies zoals gehoopt, kids (jongens en 2 meiden 10-11 jaar) waren heel fanatiek maar konden toch goed samenwerken. Heel leuk om vanaf de zijlijn te volgen, hebben weinig hulp nodig gehad omdat alles goed voorbereid was en via de website en app eigenlijk probleemloos verliep. De voortvluchtige is gepakt en gaf zich helemaal over, veel grapjes gemaakt. Een echte aanrader dus!! Locohippo team: bedankt voor de goede service."

Saskia schreef over het HuntMasters kinderfeestje: 
"Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar voor jullie maak ik graag een uitzondering. Wat was het een leuk feestje gisteren. Alle kinderen (10 jaar) hebben volop genoten, en ik ook van hun enthousiasme en fanatisme. Het zat echt heel goed in elkaar, ik merkte al gelijk hoeveel denkwerk en energie er in is gestoken. Knap werk hoor! We hebben dus met z'n allen heel erg genoten, bedankt! Ook voor de fijne en snelle communicatie, ga zo door!"

Ans schreef over het kinderfeestje HuntMasters:
"Afgelopen zaterdag met 8 jongens 9/10 jr het Huntmasters feestje gevierd. Het was een groot succes. Bij de Hema mini tompoucen met logo besteld. De binnenopdrachten waren erg leuk en de kinderen kwamen gelijk in de mood! Buiten hadden we veel vragen/schimberichten en apps van de Schim. Zo blijven ze bezig en goed gemotiveerd. Johan bellen zou ik voor de helft vd route doen. Na het telefoontje met Johan was echt iedereen ineens verdacht en spraken ze iedereen aan of diegene misschien Johan was. Op het einde hebben ze de Schim te pakken gekregen wat echt spannend was. App was duidelijk en het bijbehorende pakket super handig! Zoals ik al wist van tevoren is dit meer werk dan naar de bios gaan.... het viel eigenlijk hartstikke mee en de kinderen hebben het super gehad!"


Wat vonden kinderen van 10 jaar van het Wie is? kinderfeestje en vonden zij de mol?


Marieke schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Afgelopen vrijdag het WIDM feestje gevierd! Wat een succes! Het was een hele leuke middag. mijn dochter van 10 jaar was zelf de mol maar dit werd maar door één van de 8 deelnemers geraden :) Haar broer ( 12 jaar) presenteerde het feestje en mijn man en ik waren zijn assistenten. De feestgangers bleven tot het laatst geboeid.. ik had als extra opdracht foto's van de echte presentator Art Rooijakkers verstopt met daarbij letters waar ze een woord mee konden vormen waar geld verstopt lag, dit was een leuk begin van de opdrachten , de muziek erbij maakte het extra spannend.. Als prijs had ik een mol pakketje: een zonnebril om zelf undercover te gaan met daarbij 2 setjes speelkaarten met geld/eurobiljetten erop (bij zeeman gevonden) de jokers wilde iedereen dolgraag mee naar huis nemen. Bedankt voor je draaiboek ik vond het ons beste kinderfeestje ever!!"

Juliette schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Super goed en precies draaiboek! Goed lezen is natuurlijk wel nodig.
Feest was groot succes 7 meiden van 10 jaar hebben genoten!!"


Marjorie schreef over het kinderfeestje Wie is?
"Super draaiboek, heel volledig! Nog wel aardig wat voorbereidingstijd gehad maar het was het meer dan waard. Mijn zoon van 10 riep "dit was het leukste feestje ooit!'. En ja hij was de Mol en niemand had het door gehad (envelopen aan t begin van feestje uitgedeeld met kandidaten/mol, dit was uiteraard doorgestoken kaart, mijn zoon wist al dat hij de mol was, zaten dus alleen kandidaten brieven bij). Top! Vooral in combinatie met het feestpakket groot, dat maakt het compleet!"

Karin schreef over het Wie is? thuiskinderfeestje:
"Wat een tof feest heeft onze dochter (10) gehad met dit 'wie is ? feest'. Alle meiden gingen er helemaal in op. Sommigen die het nog nooit gezien hadden zijn van te voren een seizoen gaan kijken en ook helemaal een molloot geworden smiley.
Het draaiboek is heel compleet, wij hebben het ballonnen spel, seinenspel en ja/nee verstoppen gedaan. Vooral die laatste vonden ze fantastisch. De mol kon bij het ballonnen spel helemaal los gaan. Maar ook bij het seinenspel. Fijn dat de brieven voor de mol en kandidaten al helemaal klaar zijn. Dat scheelt in het werk.
Verder ontzettend leuk dat je alles mag houden (jokers, vrijstellingen , boekjes) en hebben wij alles geplastificeerd (geld, seinenkaarten etc) zodat we in de toekomst alleen nog de app hoeven aan te schaffen om het nogmaals te spelen. Want dat willen ze wel!!
Ook de service supergoed. Wij waren een beetje laat met de code aanvragen voor de app (avond van te voren) maar kreeg deze keurig een paar minuten later toegestuurd op vrijdagavond. Super bedankt!"


Gijsbertha schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Wat was dit een geslaagd wie-is- feestje. Met 11 meiden speelden we het spel.
De eerste keer dat ik het draaiboek las wist ik even niet waar ik moest beginnen. Ook vond ik het lastig inschatten welke spellen voor 10-jarigen goed te doen waren. Inderdaad was het aardig wat voorbereiding.
We begonnen met eten en de daarbij behorende opdrachten. Wat grappig om te zien als je items herkent wat iemand aan het doen is. Ik heb vreselijk gelachen om mijn man die na het eten moest opruimen en mopperde over een versnipperde servet. Na het eten gingen we de fotospeurtocht doen in de wijk. Heel grappig was dat er iemand woonde met de naam W. De Mol. Een hele mooie plek om een geheime aanwijzing op te hangen, namelijk een kartonnen letter van de naam van de mol.
Daarna het ballonnenspel, wat verrassend goed ging. Maar 3 verkeerde ballonnen.
En daarna de ja/nee speurtocht, wat de minste voorbereiding vergde maar wél favoriet was bij de meiden.
De test maken vonden ze helemaal fantastisch.
De Mol deed ontzettend subtiel haar werk, maar wel héél goed. Bovendien hadden we ook een mollende kandidaat waardoor iedereen op de verkeerde persoon gokte.
Het leuke van alles was dat wij als organisatoren er ook de grootste lol in hadden.
Geslaagd feestje."

 

Wat vonden kinderen van 10 jaar van het Don Pardon kinderfeestje?


Monique schreef over het kinderfeestje Don Pardon:
"De jongens (mix van 8, 9 en 10 jarigen) hebben genoten, het draaiboek was de basis voor een erg leuk feestje. Afwisselende opdrachten, iedereen deed dan ook vol enthousiasme mee. We hadden ook het feestpakket, de gouden voet en de bom erbij gekocht en dat maakte het helemaal compleet. Voorbereiding kostte dan ook weinig tijd. Verder verliep het contact met Locohippo vlot en alle spulletjes waren snel in huis. We kijken met veel plezier op het feestje terug."
 

Els schreef over het kinderfeestje Don Pardon:
"Geweldig feestje. We hadden schrik dat de kinderen (10 jaar) de proeven misschien wat kinderachtig gingen vinden, maar ze waren bij alles heel enthousiast. De fruitautomaat was een dikke winnaar, ze zijn het blijven spelen tot iedereen eens automaat was geweest."


Wat vonden kinderen van 10 jaar van het Robinson kinderfeestje?


Van Bakek schreef over het Robinson kinderfeestje:
"Vandaag het kinderfeestje gehad van onze dochter van 10 jaar. Het was wel een hele voorbereiding, maar wat hebben ze een lol gehad. Ze mochten bij binnenkomst hij naam in een grote vaas gooien voor de teamsamenstelling. Daarna op zoek naar een kist met hangsloten. Na twee raadsels wisten ze de codes en konden ze iets lekkers eten. Daarna torens gebouwd van bamboestokjes, kubb spel gespeeld, vuur gemaakt, hangproef en tijdsproef. Daarna was het tijd voor het finalespel. Na allerlei verschillende opdrachten zoals klimmen, rennen, puzzelen, behendigheid hadden we een winnaar. Moe en voldaan gingen ze naar huis."

WJPF schreef over het Robinson survival kinderfeestje:
"Wij hebben gisteren het feest gehad! Echt heel geslaagd! 10 meiden van 10 jaar. Gebied gekozen met bos/weiland voor de spellen, vuur maken was wen hoogtepunt!ļæ½ wij hebben marshmallows geroosterd tijdens samensmelting. Maar ook de kokosnotenloop, touwtrekken en eet proef waren heel leuk!
In de finale touwtje doorbranden, ik heb gekozen voor waxinelichtje in een potje, met dat vlammetje het aansteeklont aansteken en daarmee doorbranden. Bij sommige ging het snel, maar anderen hadden wat meer moeite. Van de blauwe kaarten heb ik de puzzels gemaakt en toen op weg naar de bel!
We hadden iets regen, maar geen kind die dat benoemde, plezier had de overhand!
Het kost wel wat voorbereiding, maar dan heb je wel een top feest en het is eens wat anders! Aanrader!"


Bianca schreef over het Robinson survivalkinderfeestje:
"8 stoere meiden van 10 en 11 jaar op avontuur!!!
Vorig jaar Mister X en ons allerlaatste (26ste) kinderfeestje, we hebben 4 kinderen, Expeditie Robinson!!!
Wij wonen vlak aan zee, dus de lokatie was snel bedacht, maar het weer moest natuurlijk wel een beetje meewerken. Nou dat deed het! Perfect weer voor een Robinson avontuur!
Wij hebben het draaiboek en het feestpakket aangeschaft. De mooie vlaggen, bandana's, de houten ketting etcetc maakten het helemaal af. Voor de eetproef hadden wij geplette erwten, natte ontbijtkoek uit een spuitzak (drol) en een gedroogde pruim. Hilarisch hoe het eraan toe ging! s Avonds hebben we op het strand de kids vuur laten maken met de vuursticks. In eerste instantie durfden niemand. Wij lieten zien hoe het moest en uiteindelijk hebben ze er allemaal mee gewerkt en lukten het een aantal om echt vuur er mee aan te maken! De reactie als het lukte zijn onvergetelijk! Marshmallows in het kampvuur roosteren als toetje, het was een prachtig avontuur!!! Jammer dat wij klaar zijn met kinderfeestjes vieren..."


(de originele reacties kun je terugvinden in het gastenboek en bij de productreviews van het betreffende kinderfeestje)
Wat te doen met een kinderfeestje 10 jaar? / Ideeën kinderfeestje 10 jaar / Kinderfeestje meisjes 10 jaar / Kinderfeestje jongens 10 jaar / Draaiboek kinderfeestje 10 jaar / Hoeveel kinderen op feestje 10 jaar? / Wat te doen op kinderfeestje thuis / Kinderfeestje 10 jaar: de leukste tips