Don Pardon het mafste kinderfeestje ooit!

Don-Pardon-het-mafste-kinderfeestje-ooit!
 

Het mafste kinderfeestje ooit met Don Pardon. Even voorstellen... Don Pardon, een eigenzinnige en klungelige boef, die op zoek is naar een nieuwe bende voor dit grappige kinderfeestje. 


Samen met zijn familie kijkt Don Pardon tijdens het kinderfeestje of de kinderen geschikt zijn voor het "zware" werk. Een kinderfeestje met een knipoog, want de kinderen komen er al snel achter dat Don Pardon eigenlijk helemaal niet zo'n goede boef is.

Een maf kinderfeestje, dat extra leuk en interactief is door het gebruik van de Don Pardon website. Hier leren de kinderen de familie Pardon kennen en krijgen ze grappige opdrachten. De kinderen gaan op een leuke manier in 2 of 3 teams de strijd aan met elkaar tijdens het kinderfeestje, waarbij plezier en lol voorop staan. Van de hilarische opdracht teenschieten tot de gekke duello spaghettiknopen in het grote Don Pardon eindspel. De kinderen zullen zich tijdens dit boevenfeestje geen moment vervelen en waarschijnlijk nog vaak terugdenken aan deze gekke familie!

Binnen of buiten kinderfeestje?

Dit kinderfeestje kan geheel binnen worden gehouden, mits je genoeg ruimte hebt qua groepsgrootte natuurlijk. Toch is het bij uitstek ook geschikt voor buiten! Dus je kunt nog alle kanten op.
 

Leeftijd kinderen

Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar. Een grappig maar ook wel een beetje stoer kinderfeestje voor jongens en meisjes.
 

Aantal kinderen

Dit kinderfeestje is standaard geschikt voor 6-16 kinderen.


Tijdsduur

Het tijdsbestek van dit kinderfeestje is ongeveer 2-3 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 1,5-2 uur in beslag nemen. Heb je een grote groep (>10 kinderen) dan kan het altijd wat uitlopen.
 

Aantal begeleiders

De voorbereidingen voor dit kinderfeestje kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het kinderfeestje is het altijd handig om nog extra hulp in te schakelen. Dit kan ook een oudere broer of zus zijn. Als het om een hele grote groep gaat dan graag nog een persoon extra.

 

Wat heb je minimaal nodig?
 

Apparatuur
 
Het Don Pardon kinderfeestje is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). 
 
Aanvullende benodigdheden
 
Naast het draaiboek zul je voor het kinderfeestje nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld zwarte ballonnen, snorretjes, pionnen en een dobbelsteen. Ook bij dit kinderfeestje hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie kinderfeestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)

Tekst gaat onder de producten verder.

Leeftijd
6 - 10 jaar

Tijdsduur
± 2-3 uur

6-16
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Kan geheel
binnenHoe werkt ons concept?

Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het kinderfeestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het kinderfeestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))
 

Inlogcodes

Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Don Pardon website heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 8 dagen voor het kinderfeestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het kinderfeestje is deze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het kinderfeestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.

kinderfeestje - maffiafeestje - maffiakinderfeestje - don pardon - teenschieten - kinderfeestje 6 jaar - kinderfeestje 7 jaar - kinderfeestje 8 jaar - kinderfeestje 9 jaar - kinderfeestje 10 jaar - feestideeën - feest tips - kinderfeestje voor thuis - kinderfeestje zelf organiseren