Clockdown escaperoom kinderfeest

Draaiboek kinderfeestje ClockDown escaperoomfeestje Digitaal draaiboek kinderfeestje escaperoom Escaperoomfeestje interactief kinderfeestje thuis Digitaal draaiboek ClockDown
Draaiboek kinderfeestje ClockDown escaperoomfeestje Digitaal draaiboek kinderfeestje escaperoom Escaperoomfeestje interactief kinderfeestje thuis Digitaal draaiboek ClockDown
Clockdown escaperoom kinderfeest
277 Reviews | Review toevoegen
Het ClockDown Escaperoom feestje dat als digitaal bestand verzonden via de mail. Duidelijke instructies ter voorbereiding, stap voor stap uitgelegd.

Artikelnummer

CD001

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

Gemaild binnen 24 uur.

€ 22,95
Prijs per feestje
Aantal: 
Bestellen
 

Een spannend en interactief kinderfeestje met spionnen en geheimagenten met Escaproom!

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Hebben jullie een leuke groep bij elkaar? Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit spannende escaperoomfeestje.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het feestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren. Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

  • 2 mobiele telefoons met internet (wifi of 3G/4G)
  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad

Inhoud draaiboek + bijlagen 

  • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • Verloop/indeling van het feestje
  • Spelopdrachten met extra speluitleg + printbare bijlagen
  • Boordevol tips
  • Samenvatting van contacten met contactpersoon
  • Inclusief toegangscode voor Clockdown website
  • Snelle support bij vragen

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de ClockDown websites heb je inlogcodes nodig. Deze inlogcodes kun je, vanaf 1 week voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn deze codes nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen codes hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje: https://www.locohippo.com/clockdown-escape-room

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit feestje.

Sorteren op:

Review toevoegen
Feestje Nikki en Isis - 21-06-2023 21:14

Echt een super leuk feestje hebben de meiden gehad! De voorbereidingen zijn even pittig, maar wel te doen. Alles staat duidelijk in de informatie die je erbij krijgt. Bij de escape room hadden wij de neiging om te helpen, maar dit was niet nodig, want de dames werkte samen goed en kwamen zelf tot de oplossing!

Bianca - 17-05-2023 11:23

Wij hebben de clockdown gisteren gedaan met 8 kids van 9 en 10 jaar. Wat heben ze genoten! Regelmatig geluiden gehoord dat dit t coolste feestje was waar ze ooit waren geweest. Ze vonden het ook oprecht heel spannend. Ik heb ook genoten, ik had het gevoel dat het feestje maar een half uur duurde dus de tijd is omgevlogen. We hebben ook vooral genoten van de voorbereidingen, voorpret. Ook communicatie, vragen en hulp vanuit de locohippo hebben ik als zeer prettig en snel ervaren. Ik ben alleenstaande ouder met een lichamelijke beperking en dis is goed alleen te doen. Wel had ik fantastische hulp van oudere zus en vriend die ook hebben genoten. Ik had gekozen voor het clou pakket, was super verzorgd en dus een aanrader. Voor mij was het wel een aantal keer goed het draaiboek doorlezen om alles in het slotje te krijgen. Maar dat maakt dat ik zelf ook in de spionnen modes kwam. Bij binnenkomst had ik een spannende spionnen muziek opgezet, dit maakte meteen de sfeer. Contact met Q en het onverwacht bezoek was epic. We hebben genoten en geven het feestje een dikke 10!

Manon - 05-05-2023 11:13

Wat een leuk feestje hebben we vandaag gehad! We waren met 10 kinderen (8-11jaar), en het duurde even voor ze echt lekker in het spel zaten (bij de eerste 2 opdrachten hadden ze wel hulp nodig), maar daarna ging het los! Mijn schoonzusje was een geweldige spion die na een paar kleine versprekingen ('ik kwam even kijken naar de inlogcodes-ik-bedoel-de-hond') eerst gefouilleerd en daarna achtervolgd werd helemaal terug naar haar eigen huis. Er werden taken verdeeld wie welk deel van het huis en de tuin moest bewaken voor het geval ze terugkwam of een andere spion stuurde. Gelukkig heeft Q snel backup gestuurd en de 'dronebewaking' ingezet, zodat ze verder konden met het spel! De escaperoom was een sterk staaltje samenwerken en daarna lekker gourmetten. Er was niet veel energie meer voor de bevrijding, maar iedereen heeft het leuk gehad en er zijn al plannen gemaakt om met de spullen uit het cluepakket zelf een escaperoom voor elkaar te gaan bouwen.. bedankt!

Karolien - 28-02-2023 14:03

Onze zoon (8) heeft echt enorm genoten van zijn verjaardagsfeest. Het spel zit super tof in elkaar en zorgt ervoor dat ze direct helemaal in het spel zitten.
We hadden de 3 u (met de pauzes) wel echt nodig, maar dat vond ik prima. Zo vallen er geen dode momenten tijdens de namiddag.

Alle info staat in het draaiboek al vond ik het niet zo overzichtelijk. Je moet het echt enkele keren lezen om vlot mee te zijn met het verloop van het spel. Ik maakte voor mezelf een aparte, korte samenvatting. Dat maakte het gemakkelijk om tijdens de namiddag snel even te kunnen spieken waar nodig.
Dat opa werd ingeschakeld als Q is nog steeds een familiegeheim. 😆

Mees - 26-02-2023 10:34

Super gaaf kinderfeestje gehad met de escaperoom Clockdown. Super spannend maar zeker niet eng, gewoon TOP. Gespeeld met 10 jongens in de leeftijd van 7-9 jaar. De spion was hilarisch. Het feestje zat goed in elkaar. We hebben heel veel leuke reacties gehad van ouders dat de Kids thuis niet uitgepraat raakten. Dankbaar gebruik gemaakt van de tip uit de reviews om de fotowand te printen. Toen ze er niet goed uitkwamen op de site en het dringen werd voor de schermen, konden ze met de foto's puzzelen. Ieders talent kwam aan bod! Echt top. Bedankt!

Mieke - 01-02-2023 12:31

Wat een leuk concept is dit! Bij gebrek aan een specifieke kinder escape room in de buurt kwam ik na wat zoeken deze tegen.

Al snel werd een bestelling geplaatst en begon ik aan een rondje winkelen, knutselen, plannen. En dat bleek al even leuk dan het effectief spelen!

Decoratie in thema: check (blauw/zwart/wit ballonnen; blauwe servetten; blauw afspanningslint aan de voordeur)
Versnaperingen in thema: check (locale winkel maakte lekkere dessertjes met logo; m&m's en Dragibus werden zorgvuldig gesorteerd op blauw en bruin/zwart)
Dresscode: check.

Tijdens de opdracht "Iedere seconde telt" stuurde ik de kids naar buiten met een chrono en had ik dus even tijd om de enige ruimte die 10 kids aankon klaar te maken voor de opdracht "escape room"!
En wat was de verbazing groot toen bleek dat de cadeautjes in een afgesloten box zaten met een tijdbom erop! Bij ons moest er dus niet ontsnapt worden uit een kamer, maar moesten de cadeautjes tijdig gered worden.
Ook de bedankzakjes zaten in die box maar daar hing nog een extra slot aan!

Het onverwacht bezoekje was ook een heel leuk extraatje.

Hier en daar moest er een beetje gestuurd worden maar al bij al liep alles vlot.

De communicatie met locohippo verliep ook zeer vlot!

Samengevat: een aanrader dus!

Jolien - 28-01-2023 15:19

Vandaag het kinderfeest van onze 9 jarige zoon gevierd. Met een groep van 9 kids. Kids in de leeftijd van 8 t/m 10. Wat hebben ze genoten!
Neem de tijd voor de voorbereiding. Dit zorgt ervoor dat je het spel goed gaat begrijpen. Om de kinderen tijdens het feest te begeleiden heb je dit echt nodig. Daarnaast is de voorpret alleen al leuk. Wij kozen ervoor om zelf alles te maken. Gedaan omdat we dit leuk vinden. Het is ook prima te doen, omdat je een goede beschrijving krijgt van alle onderdelen. De kids waren dol enthousiast overal over. Dit maakt de tijd die je erin investeert echt dubbel en dwars goed.
Tijdens het feest se kinderen vooral moeten begeleiden in: luisteren naar gedachten van de ander en in het verdelen van taken. Qua begrip van de spelletjes ging het echt vanzelf. De escaperoom duurde bij ons 30 minuten. In totaal een feest van 3 uur. Strak zit je dan in de tijd maar dit maakt dat er geen niet ingevulde tijd is en het een succes is voor iedereen. Ook voor de kinderen die iets sneller over alles denken en dingen doorzien.

Wij kijken volgend jaar zeker weer op de website voor een volgend leuk kinderfeest!

Sandra - 27-01-2023 20:32

Ik vind het met 8 jarigen een uitdaging om de aandacht erbij te houden. Plus het inlezen en voor werk viel tegen.

William - 07-12-2022 12:43

We hadden dit pakket besteld voor het feestje van onze 11 jarige zoon.
De jongens gingen er helemaal in op, vooral toen tijdens de pauze de "spion" langs kwam, deze heeft moeten fietsen voor zijn leven!

Daarna gingen ze geregeld kijken of er nog andere spionnen waren, ook elke auto die voorbij reed werd gecontroleerd.

Het was echt een top feestje!

G L - 06-12-2022 17:01

Wij hebben best lastminute deze escaperoom aangeschaft ivm slecht weer. En een paar dagen voorbereidingstijd is te doen maar dan ben je wel even echt druk en moet je even ongeveer 1 dagdeel de tijd nemen. Wij hebben zelf een bom geknutseld en bij de welbekende discounters de benodigheden gehaald, ook dit kost wel even wat tijd.
Maar het feestje in was geweldig, wij hadden niet verwacht dat de jongens zo enthousiast zouden zijn.

Ze hebben de escaperoom niet binnen het uur gehaald, maar doordat deze escaperoom thuis werdt gespeeld konden ze hem daarna gewoon rustig afmaken. Dit vond ik voor een eerste keer escaperoom ook wel erg handig.

Ook was de communicatie ivm inlogcodes enzo(die moesten wij snel hebben ivm last minute feestje) zeer goed. Wij kregen snel antwoord op onze vragen, dat was erg fijn.
Wij zijn erg enthousiast en gaan waarschijnlijk nog wel vaker een feestje via deze site aanschaffen!

Doortje - 23-11-2022 09:48

We hebben dit feestje voor mijn dochter haar 8e verjaardag gespeeld. Zodra de koffer met het spel binnen werd gebracht zaten ze er helemaal in. De jongere kinderen die nog niet goed kunnen lezen en schrijven moesten we een beetje helpen, maar degene die dat wel kunnen hadden dikke lol met hun notitieboekjes en de website. Overal waren opeens verdachte situaties en de escaperoom in eigen woonkamer was het hoogtepunt van het feestje. De ongenode gast was wel even spannend, zeker omdat ze diegene daarvoor al hadden geïdentificeerd als spion. Als cadeautje mee naar huis hebben we alle kinderen een spionnenpen gegeven. Feestje was dik geslaagd en we hebben hele leuke reacties gekregen van de kinderen en later ook van ouders die vertelden dat hun kinderen thuis nog vol verhalen hadden gezeten. De duidelijke handleiding en de service vanuit het team van locohippo was ook super goed.

Virginie G. - 25-10-2022 21:02

Onze zoon speelde met zijn vrienden de clockdown escaperoom op zijn 8ste verjaardag. Het was een heel groot succes. Kinderen waren onmiddellijk mee met het verhaal, werkten samen en legden verbanden. We waren zelf verbaasd hoe vlot dit ging.
Mooie, duidelijke handleiding. Wij kochten het clue pakket erbij, dit is zeker aan te raden om aan te kopen! Ook het verrassingsbezoekje tijdens de pauze had een enorm effect op de kinderen.

Clara - 24-10-2022 14:11

Heel erg van genoten. Het vraagt idd heel wat voorbereiding en meerdere malen doornemen zodat je mee bent in het spel.
Doordat het draaiboek uitgebreid is, hebben we voor elke opdracht een fiche gemaakt waarbij we oplijstten wie wat waar moest doen, en dit ook bezorgd aan wie bij ons de rol van "Mr. Q" opnam. Maakte het meteen overzichtelijker.
Onze groep was samengesteld uit 8- en 9-jarigen, je merkte wel echt dat de 8-jarigen een stukje meer begeleiding nodig hebben. Een groepje met enkel 8-jarigen lijkt mij nog wat te jong.
We hadden meteen ook de "attributenbox" erbij besteld, en dit zou ik echt aanraden. Ik heb geen idee waar we anders alles gingen konden vinden aan beterkoop.
De fotowand hebben we uitgeprint (stond eerder in de reacties als tip) en dat vonden we praktischer dan 8 meiden rond een pc scherm te verzamelen.
De "elke seconde telt" hebben we in groepjes van 2 laten uitvoeren, zo duurde het wat minder lang en het was ook heel fijn om zien hoe ze beïnvloed werden door elkaar daarin.
Een foto van een spion doorsturen is echt aan te raden, de reactie als de "spion" langskomt is goud waard!
Verder heb ik ook de tip doorgegeven aan locohippo om de oude versie van de KIK app te installeren, de meest recente versie heeft immers de optie waarbij vreemden kunnen "streamen" en er daardoor beelden kunnen verschijnen die niet meteen de meest kindvriendelijke zijn ;-). Tip werd doorgegeven aan Locohippo en ze gingen dit in het draaiboek aanpassen.
De kinderen hebben er heel hard van genoten en wij dus ook. Aanrader!

henk - 15-10-2022 09:16

dit feesje was echt top het was super leuk zeker een aanrader!

Annemarie vd Brink - 06-07-2022 23:10

We hebben het draaiboek wel een aantal keren moeten doorlezen voordat het echt duidelijk was. Je moet enorm switchen tussen het draaiboek, logboek Q en voorbereiding escape room. Zelf alle voorbereidingen gemaakt. Leuk!(als je de tijd hebt)
Het is het 2 feestje van Locohippo en we zijn erg content met de service! Voor ons en Zeker onze jongens een aanrader!

Karin - 26-06-2022 21:00

Meerdere online escaperooms gedaan gedurende de coronaperiode. Clockdown besteld voor een kinderfeestje met 8 meiden van 8-9 jaar.
Service is super goed, vragen werden vrijwel direct beantwoord.
Draaiboek is bevat veel informatie en is hierdoor wat onoverzichtelijk. Meerdere malen lezen is wel nodig. Zou mijn inziens eenvoudiger kunnen.
Daarnaast heb je ook iemand van buitenaf nodig, vanwege het versturen van appjes als Mr Q en het onverwachte bezoek.
Opdrachten waren soms wat moeilijk, maar met wat sturing was het goed te doen. Opdracht 'elke seconde telt' had niet veel meerwaarde, hebben we dan ook niet iedereen laten doen.
Kinderen vonden het fantastisch, de combinatie met opdrachten, online dingen opzoeken/ invoeren en appen met de mysterieuze Q.

Nina - 11-06-2022 22:02

Handig draaiboek! Veel informatie maar uiteindelijk klopte het allemaal. We hadden 8 meiden van rond 8 jaar. Twee tablets gebruikt en de fotowand uitgeprint zodat ze die allemaal goed konden vergelijken. Tip om dat te doen, dan kunnen ze t allemaal zien.
Concentratieboog was nog kort dus 1 minuut verkort naar 30 seconden..
De box is ook een aanrader, handig dat alles al klaar is!
Ga voor t volgende kinderfeestje zeker weer even kijken voor een leuk thema!

Cindy - 21-04-2022 17:48

1 woord, een aanrader!!2 maanden na de verjaardag ging zoonlief zijn Clockdownfeestje door...Al een maand geleden het draaiboek gekocht en 2 dagen later had ik ook het feestpaket en accessoires in mijn bezit....toen ik die ontving, wist ik al dat het feestje ging slagen.Alles was netjes verpakt en de voorbereidingen waren al grotendeels geslaagd vond ik....na het lezen vn het draaiboek en het zoeken van Q en onverwacht bezoek, kon het feestje starten...Het was super gewoon!Jongens van 11 dat veel te veel gamen🙈, gingen echt op in het spel....en door digitale afbeelding had ik een cake, volledig in thema...dank u voor alles!Een blije mama, want de zoon was happy😉

Arnold - 17-04-2022 09:28

Mijn complimenten!! Ik wist niet wat ik precies moest verwachten maar het was een heel ander feestje dan we normaal hebben. Het draaiboek hebben wij ongeveer een week van te voren gekocht en die tijd heb je ook wel nodig om alles goed door te lezen en voor te bereiden. Het Clue pakket heeft enorm geholpen dus dat zou ik ook aanraden voor andere ouders! Als wij het feestje opnieuw zouden bestellen dan gingen we ook voor de bom. Dit hebben wij weggelaten en dat was toch jammer. Verder 3 uur lang plezier gehad met 5 jongens en 3 meiden, ze gingen compleet op in het spel. Ze zullen het er nog lang over hebben, vooral de escaperoom opdracht was hysterisch, wat een paniek op het laatst maar ze hebben het gehaald. Alles zit goed in elkaar en de website ziet er helemaal gaaf uit. Ik kan niet teveel verraden maar het onverwachte bezoek is echt geweldig bedacht!! ;) Kinderen begrepen er niks meer van. Kortom: beetje extra voorbereiding maar het was TOP! Thuisfeestjes blijven hier favoriet, nog even van genieten als ouders ;)

Greta - 08-04-2022 22:55

Helaas viel het ons tegen. Escaperoom gedaan met 3 meiden van 12, groep 8.
Veel tijd gestoken in de voorbereidingen, meerdere uren. Kids hadden alles super snel opgelost. Wij raden het niet aan, ondanks dat locohippo er wel zijn best voor heeft gedaan.

Eva - 05-04-2022 16:16

We hadden een groep van 8 kinderen van 10 jaar, qua groepsgrootte net goed. In het draaiboek staat alles goed uitgelegd, wel noodzakelijk om het vooraf goed door te nemen. 2 opdrachten waren wat moelijker (boodschap op cilinder en boek met de rode stip die heel lang zoek bleef) en 1 opdracht vonden ze wat minder interessant (tijdsinschatting) omdat het weinig meerwaarde gaf aan het einddoel, maar over het algemeen waren ze zeer enthousiast (en gingen ze helemaal in het spel op (één kind was toch een beetje bang omdat het allemaal zeer écht leek). TIP: waak erover dat elk kind genoeg aan bod komt, want ook al zeg je bij aanvang dat het om teamwork draait, toch heb je altijd één of twee kinderen die het voortouw nemen. Af en toe bijsturen bleek bij ons wel nodig. En voorzie voldoende tijd! Wij hadden 3,5 uur gerekend voor het feest, maar hebben toch een half uurtje extra nodig gehad (eten en kadootjes uitpakken inbegrepen). Wij hebben er als ouder zelf veel (voor-)pret aan beleefd. Blij dat we voor deze formule gekozen hebben.

Joke Devos - 21-02-2022 09:48

Het feestje was echt fun! De adrenaline ging geleidelijk aan de hoogte in. Het was wel met 7 kids handig om twee laptops te hebben. De timer was op de ipad ipv op een bom, dus toch wel nodig om 3 toestellen te hebben. De aanwezigheid van Q is echt wel nodig. Bedankt voor de tip van de KIK-app! Werkte perfect. Fun en fijn thuis!! Dit is zeker een aanrader. Ik stak er heel wat voorbereidingstijd in, maar het loonde de moeite. Alleen maar spannende gezichten. Ze ontsnapten ruim binnen de tijd in een half uur, maar de timing zat perfect op 4 uur met een rustige opstart met een stukje cake en een drankje en tussendoor pakjes openmaken. Eten deden we pas helemaal na afloop. Bedankt!

Arjanne - 02-02-2022 15:01

Zit heel goed in elkaar... Ik moest het wel echt een aantal keer goed doorlezen om het te begrijpen. Vooral sommige overgangen lijken niet vloeiend te lopen maar zodra de Kids ermee aan de slag gingen verliep dat prima. Ik heb nog een paar x wat vragen gesteld over het draaiboek en kreeg daar super snel reactie op... Heel erg fijn!

Roxanne - 30-01-2022 15:40

In eerste instantie dacht ik dat gaat nooit lukken! Na 2 x lezen het cluepakket erbij gepakt zodat als duidelijker werd. Draaiboek zit echte goed in elkaar! Leuke tips en als per opdracht duidelijk uitgelegd wat je aan voorbereiding moet doen. Ik zou het iedereen aanraden. Neem wel de tijd om het 2-3 keer goed te lezen.

Fam Hof - 27-01-2022 20:35

Wat zit het allemaal ontzettend goed in elkaar. Gewoon stap voor stap het draaiboek volgen tijdens de voorbereiding en je hebt in 1 keer alles klaar. We hebben het met 6 jongens tussen de 7 en 11 gevierd. Er stond al aangegeven dat ze het spannend zouden vinden. Wij dachten dat het wel mee zou vallen, maar ze vonden het gewoon echt spannend! Wij hebben er daardoor voor gekozen ze iets meer te helpen, daardoor waren we iets sneller klaar. Helemaal prima!

Van der Pligt - 22-01-2022 19:34

Vandaag het kinderfeestje gevierd van onze dochter, zij is 10 jaar geworden. Wat heeft ze genoten samen met haar vriendinnetjes! Ze gingen helemaal op in het spel en vonden het best spannend. Vooral toen ze de bom aantroffen in de escaperoom was het gillen geblazen. We, agent Q en de begeleider, hebben wel een aantal keren Clockdown gespeeld. Blij dat we dat gedaan hebben, want met gillende meiden om je heen, kun je zelf behoorlijk de weg kwijt raken🤣 het Clue pakket hebben wij erbij besteld. Alles was dus ql kant en klaar en scheelt een hele hoop in de voorbereiding. Het draaiboek en overige stukken hebben wij enorm snel, dezelfde dag, mogen ontvangen per mail alsmede het clue pakket. Zondag besteld, dinsdag in huis. Fijn contact ook met het team! Zeker een aanrader! Nu hopen dat de meiden vanavond kunnen slapen🤭

Laura Graumans - 24-12-2021 11:40

Wij hebben het feestje gedaan met 7 kids (groep 3/4) en 1 grote broer en 1 grote zus die hebben geholpen. Het was een erg geslaagd feestje. De kinderen zaten vanaf het moment dat de koffer open ging in het verhaal. Het draaiboek is duidelijk en zorgt er voor dat je makkelijk een heel afwisselend en leuk feestje/escape room in elkaar zet. Alleen bij de opdracht met het tellen van precies 1 minuut klopt het niet helemaal met wat Q moet sturen. Op het scherm verschijnt dat je de naam van de winnaar aan Q moet doorgeven, maar dat staat niet in het schema van Q.
Het voorbereiden was ook erg leuk om te doen.
Wij hadden het clue pakket erbij, dat scheelt veel geknutsel en vonden we nu wel prettig. Als je wat meer tijd hebt kun je het ook goed zelf doen, maar het clue pakket maakt het allemaal wel net even extra echt.
De escape room was het hoogtepunt van het feestje. De kids hadden een klein beetje hulp nodig maar konden het goed zelf af, met nog maar een krappe minuut op de klok aan het einde was de spanning compleet.

Marije - 28-11-2021 20:04

We hebben de escaperoom gedaan met 10 kinderen van 8 jaar. De groep was aan de grote kant maar de kinderen vonden het erg leuk om te doen. Wij vonden zelf de voorbereiding leuk om te doen en hadden veel voorpret. Het draaiboek is niet helemaal logisch geordend waardoor het soms wat zoeken is naar de info. Maar de opdrachten en escaperoom zijn erg origineel. Zowel het contact met Q en de spion waren erg van toegevoegde waarde!

Sharony - 20-11-2021 00:31

Wij hebben de escape room gespeeld als team building voor een korfbalteam. Het viel erg in de smaak. De kinderen zaten helemaal in het verhaal en vooral het contact met Q was erg leuk!
Wel jammer dat je er nog best veel voor moet voorbereiden, ook dingen die lastig te vinden zijn , als zwarte kokertjes. Deze hebben wij uiteindelijk vervangen door iets anders.

Wij speelden de escape room met kinderen van 9 jaar en dan is de voorgeschreven 45 min in de escape room eigenlijk net te kort!

Delores - 15-11-2021 21:46

De kinderen vonden het geweldig! Een echte aanrader. Het vraagt wat voorbereiding maar is het zeker waard.
Het clue pakket is een perfecte aanvulling.

Jorien - 18-07-2021 14:47

Wat een geweldig feestje heeft onze dochter gehad. Genoten van de eerste tot de laatste minuut. Draaiboek zit prima in elkaar. Handig om je op tijd in te lezen. Dikke aanrader!

Monique - 09-07-2021 19:29

Superleuk feestje gehad hier met 6 meiden van 11 en 12 jaar. De tijdsplanning klopte nagenoeg helemaal. Net binnen de tijd (met wat extra kleine aanwijzingen) de sleutel gevonden! Vooral de hulp van Mr. Q was erg leuk en leverde vele vraagtekens wie dat nu toch kon zijn.
We hadden de luxe om thuis te starten om vervolgens de door ons ingerichte escaperoom op een locatie elders uit te voeren en daar ook te eten.
Het draaiboek is goed compleet. Wel ruim van te voren starten met jezelf in te lezen, vooral als je zelf de spullen gaat maken/verzamelen. Die voorpret is al het leuk begin van een gaaf feestje.

Greet - 09-07-2021 10:31

Het draaiboek is heel duidelijk, we hadden ook het clue pakket bijbesteld en dan valt het voorbereidingswerk wel mee. Al hebben we het draaiboek toch een aantal keer moeten doornemen om zelf helemaal mee te zijn.
Het contact met Q vonden de jongens hier nog het leukste, een vriend van ons nam die rol op zich en deed het met veel overtuiging 😂
8 jongens van 12 is toch een beetje veel voor de escaperoom opzich. Ze hadden alle verstopte tips en materiaal al snel gevonden en zelf oplossingen gezocht ipv alles netjes in volgorde te doen. Maar ze vonden het heel leuk en zijn kunnen ontsnappen dus het feestje was zeker geslaagd.

Jeske - 26-06-2021 14:48

Duidelijk beschreven draaiboek. Ik ben er een paar keer goed voor gaan zitten. En inderdaad het clue pakket is ideaal, scheelt veel knutseltijd.
Mijn zoon werd 10 jaar en had 4 vriendjes uitgenodigd en dat ging prima, mooi aantal om het echt samen te doen. Wel vond ik de ontknoping een beetje tegenvallen en de reactie van de kinderen was ook niet zo spectaculair; zullen we dan even de ontknoping doen dan kunnen we daarna weer gaan voetballen.

Esther - 04-06-2021 20:02

Mijn zoon en zijn vriendje deden samen hun kinderfeestje. In totaal 9 kids van 8 en 9 jaar. Super leuk dat ze met een mobiel zelf Q konden contacten. Het is aan te raden om niet zelf als ouders die rol op je te nemen. Bij ons deed de buurman dat. Zo leuk die achterdocht wanneer wij als ouders op onze telefoon bezig waren. Houdt er ook rekening mee dat kids graag willen videobellen. De buurman schrok in 1e instantie maar had daarna wat over zijn hoofd gedaan. Super leuk. Met zo veel kinderen hadden we 2 tablets, meerdere draaischijven, paar kopieën van de onleesbare brief. Zo konden meerdere kids dit uitvogelen. We merkten dat wanneer ze uit de escaperoom waren dat ze weinig interesse meer hadden voor het stuk bevrijding. Ze hebben Q gevideobeld waarin hij zich ontmaskerde.
Een geslaagd feestje.

Caroline - 20-05-2021 09:01

Het is een erg leuk spel, mijn zoon die 12 is geworden had met zijn vriendjes (7 in totaal) een hele leuke middag. We ontvingen binnen 24 uur het pakket bestaande uit een (heel uitvoerig en duidelijk) draaiboek, daarbij hadden we ook het clowndown pakket en de tijdbom besteld. Houd er rekening mee dat de voorbereiding wel best wat tijd vereist maar dat wordt ook duidelijk aangegeven. Wij hebben uiteindelijk de middag van tevoren pas deze voorbereiding kunnen doen en dat is prima gelukt! De kinderen hebben het erg leuk gehad en zaten helemaal in t spel. Al met al een aanrader!!!

Marjolein - 29-04-2021 22:10

Een leuke clockdown escape room. Alleen wij kwamen er te laat achter hoeveel voorbereiding er nodig was.
Dat moest nog in een avond en daarom hebben we hem iets aangepast. Maar het is gelukt en het was een succes. Inderdaad bestel hem ruim voor dat je hem nodig hebt en begin tijdig met lezen. Onze 9 jarige en haar 8 vriendinnetjes vonden het spannend en zelfs even eng, maar daarna was het een feestje toen de opdrachten voltooid waren.
Om de opdrachten op het scherm te doen had je beter een kleiner groepje kunnen hebben.

Susanna - 23-04-2021 22:33

Leuk thema, enige advies is, doe toch wel een kleinere groep, niet meer dan 6 ofzo. We hebben heel veel werk erin gestoken en toch niet zo'n resultaat als we hadden gedacht. We hebben wel een groep van 10 meiden van 12jaar, ze waren erg snel afgeleid en moeilijk om te focussen.

Danielle - 16-04-2021 18:57

Mijn dochter van 11 heeft een top feestje gehad samen met haar 4 vriendinnen!!
Het was tevens een slaapfeestje dus hadden geen eindtijd hierdoor zijn we 4 uur bezig geweest met de opdrachten en escaperoom. Zelfs met hun elf jaar vonden ze het echt heel spannend!
Wij hadden de escaperoom in de slaapkamer van onze dochter gedaan en een laptop met een aftellende bom erop aanstaan. Wat de meiden niet wisten is dat via die laptop wij een Google meet hadden aanstaan waardoor wij ze vanuit een andere ruimte konden bekijken, erg leuk voor de ouders om ze zo bezig te kunnen zien!

Het draaiboek is heel duidelijk als je het eenmaal goed gelezen hebt. Het lijkt heel veel maar valt echt mee.
Wij hadden ook het clue pakket erbij gekocht echt een aanrader scheelt heel veel knutseltijd, zeker zijn geld waard voor wat je krijgt!

Al met al echt een aanrader!!

Maaike - 02-04-2021 15:20

Inderdaad, neem de tijd om het voor te bereiden. Zeker als je nog niet echt bekend bent met het concept Escape Room zoals wij. We hebben er heel relaxt een paar avonden korter en iets langer voor uitgetrokken: grofweg doorkijken om een idee te krijgen (even diagonaal doorkijken, 15 minuutjes) naar er even echt voor gaan zitten en mister Q en de spion regelen (tweede avond, half uurtje) naar echt concreet snappen wat de acties zijn die je moet doen en een plannetje uitdenken (derde avond, uurtje ). Als je het Clue-pakket erbij koopt met de spullen is dat wel echt SUPERRELAXT anders moet je ook ruim tijd inplannen om dingen te knutselen. De klok had ik uiteindelijk zelf geknutseld en dat ging prima, maar ik zat me een beetje te verbijten omdat ik daar iets te laat mee was begonnen, dus toch nog een beetje stress op het laatst, dacht ik: waarom had ik niet ook gewoon die klok gekocht?! Maar goed....kwestie van beter plannen en minder hoge eisen stellen aan het uiteindelijke resultaat had ook geholpen.

De dag zelf ben je ook nog wel een beetje in de weer met planning en het neerzetten van dingen, maar dat is te overzien. Wij hadden gewoon de huiskamer gebruikt als Escape Room en mijn dochter haar slaapkamer voor het digitale deel (gordijnen dicht, lava-lamp aan om beetje spannende sfeer te creeëren) zodat ze nog een verandering van omgeving hadden tussentijds. Het grappige was, toen ze de huissleutel uiteindelijk hadden gevonden riepen ze: een sleutel!!! Nog een sleutel!!! Wat moeten we daarmee???!!! Ik kwam niet meer bij natuurlijk, maar ik denk dat het leuker was geweest als ik ze er van had laten doordringen dat ze dat huis echt moesten proberen uit te komen. Het was denk ik iets te comfortabel in huis, de urgentie om er uit te willen ontsnappen ontbrak ha ha. Terwijl ik nog wel de kadootjes buiten de deur had gezet...Maar dat had ik beter kunnen communiceren denk ik nu.

Mijn dochter werd 11 jaar en ze waren in totaal met 5 kinderen. Ik denk dat het wel een mooi aantal is, want dan valt er nog een beetje gezamenlijk te overleggen.
Ik vond de hulp en service van LocoHippo echt fantastisch. Complimenten!!! Alles zit hartstikke goed en leuk in elkaar. Een apart stappenplan dat 100% klopt en alles dat je moet doen dekt zou nog een verbetering kunnen zijn. Voor degenen die nooit Escape Room hebben gespeeld zou dat mooi zijn :-). Ik heb het als erg leuk ervaren dat je als ouders echt betrokken bent door de voorbereiding die je moet doen. Leuker dan ze 'dumpen bij Jumpsquare' zeg maar, alhoewel dat ook heerlijk kan zijn op z'n tijd :-).

Wij hadden ook het FEESTPAKKET aangeschaft. Daar hadden we zelf nog een soort opdracht omheen bedacht. Moesten ze hun geheimagent pas eerst verdienen met een soort estaffetteloop door de tuin rennen: even wat lichaamsbeweging voor al het denkwerk dat er daarna aankomt. Was wel erg leuk. Het pakket is niet nodig, wel leuk en niet overdreven veel plastic zooi.

Roeland - 23-03-2021 20:12

Neem echt even de tijd om alles goed door te lezen. Het lijkt in eerste instantie een berg aan informatie, maar het valt best mee. De voorbereiding is ook al een leuke voorpret.

Mijn dochter werd 12 jaar oud, en de opdrachten bleken voor die leeftijd iets te eenvoudig. Evengoed was het een zeer geslaagd feestje.

Marjolein - 15-03-2021 20:52

Het was super geslaagd!

Loes - 23-02-2021 22:24

Echt alles wat in de vorige reviews is gezegd is waar. Wat een top feestje!!

Sabine - 20-02-2021 18:04

Draaiboek wasna 2x lezen goed duidelijk.

Ilse - 10-02-2021 17:14

Het leek een hoop werk naar het viel uiteindelijk mee. Je moet er wel even voor gaan zitten om het verhaal een beetje te leren maar uiteindelijk was het superleuk!
Ze waren hier super enthousiast en zaten er helemaal in! Top feest!

Mascha - 16-01-2021 18:45

Alles top geregeld. Het draaiboek leek erg complex maar als je even de tijd neemt dan is het heel duidelijk.
Sommige dingen van het thema waren nog een beetje te spannend. Maar het was een top fesstje!

Marieke - 08-01-2021 22:27

Super goed idee om thuis een waanzinnig feestje te kunnen organiseren. Aanrader!

Judith de Waal - 07-01-2021 12:09

Goeie service en leuk spel! Draaiboek is vrij lang, maar kern is duidelijk. Je moet er even de tijd voor nemen.

Sylvie - 19-12-2020 21:58

Op t eerste oog ingewikkeld, maar als je de tijd neemt valt alles op z'n plek.
Onze jongens van 8 hadden af rn toe wat hulp nodig van Q maar het was een zeer geslaagd feest!

Michele - 15-12-2020 11:30

Brilliant!! Took some arranging beforehand (I didn't get the pakket, but bought and made it all myself), but once I understood what to do, it was easy and fun. The kids (7 x 10 year olds who all speak Dutch of course) loved it. My only comment would be how much information there is on the spy page, most of which is not needed, the children were fixated on making notes on everything, which took a long time, but wasn't really needed. We locked them in a room by themselves for the escape room, it worked out with a minute to spare, but possibly having an adult in the room could be useful, they just kept sending Q messages, which also worked. Very good value for money!!!! Excellent!

Neeltje - 14-12-2020 11:33

Wat een super strak georganiseerd feestje! De opdrachten zijn zo leuk bedacht, dat kan je zelf echt niet bedenken. Prima uitleg en prachtig overzicht dat we stap voor stap hebben gevolgd met als eindresultaat een zeer succesvol feest.
Aanrader: combineer met pakket met spulletjes.

Karin - 12-12-2020 19:34

Mooi duidelijk en compleet draaiboek. In het begin, toen ik alles doorgestuurd kreeg, dacht ik: wat een hoop informatie. Maar als je op tijd alles rustig doorleest, wordt het snel duidelijk. Alles staat goed omschreven. In combinatie met het cluepakket, was het voorbereiden goed te doen. Het feestje was zeer geslaagd!

Maaike - 07-12-2020 20:23

Vorige week hebben we de 9e verjaardag van onze zoon gespeeld met Clockdown! We wilden een escaperoom zelf gaan uitwerken en zagen op tegen de berg werk hoe dichterbij het kwam en ineens bedacht ik me dat ik wellicht was zou vinden op internet. Zo kwam ik bij Locohippo. Dit wil overigens niet zeggen dat het geen werk meer was ;-) Het was echter wel goed doordacht dus kost het even wat tijd om je in te lezen. Trek er even 2 avonden voor uit en zorg dat je al het materiaal hebt (kost ook tijd).
Het was echt een succes! Ze gingen fanatiek aan de slag en doordat het allemaal korte dingen waren en daarna de escaperoom bleef het leuk! Na afloop ook leuke reacties. Ouders die nog een bericht stuurden met de vraag: 'Wie was nou Q? Dat wil .... graag weten.
Tip: zet een camera in de escaperoom zodat je mee kan kijken en tips kan geven via de app (spreekt voor zich). Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!

Lonl - 07-12-2020 11:54

Het was een zeer geslaagd feestje. Mijn dochter werd 11 en zij en de meiden vonden het top! Samen met het clue pakket was de voorbereiding heel goed te doen. Wel kost het wat tijd om het draaiboek goed te lezen om het te begrijpen. Maar als ouders hebben wij het ook heel leuk gehad.

Mark Rienstra - 18-11-2020 20:45

Het is een leuke dag geweest en hebben verschillende appjes gekregen van ouders die vertelden dat hun kind er echt vol van was. Alles is duidelijk omschreven, maar het is wel veel informatie, neem dus zeker goed de tijd alles door te lezen en begin niet de avond van tevoren!
Wij hebben het gespeeld met 6 meiden van ongeveer 10 jaar oud en het was echt een groot succes.
Een aanrader is wel om de computer opdrachten in een andere kamer te doen dan de escape room, want ze begonnen allemaal te zoeken naar hints terwijl ze nog met de computer opdracht bezig hadden moeten zijn 😄

Scheppers Sharon - 12-11-2020 11:43

Super!!!!! Snel geleverd (België). De dagen voor het feestje hebben mijn man en ik ons geamuseerd met alles uit te testen. Alles is zeer goed uitgelegd. Leuke spulletjes bij geleverd van degelijk materiaal (bv geldkoffertje). Kinderen (9- jarigen) waren druk bij het binnen komen maar eens het spel begon, waren ze rustig en geconcentreerd. We hebben een hele leuke dag gehad en gaan zeker nog eens gebruik maken van jullie diensten! Tevreden mama en dochter!

Sofie - 12-11-2020 09:18

Heel tof en geschikt voor 6 tienjarige meisjes. En met het pakket erbij viel de voorbereiding heel goed mee. Voor de escape opdracht zelf heb ik de meisjes effectief opgesloten en dat maakte het super echt. Als je ze niet echt kan opsluiten lijkt het mij veel minder tof. Een aanrader !

Pim - 07-11-2020 14:04

Onze 10 jarige dochter heeft een enorm leuk kinderfeestje gehad. Het draaiboek zit goed in elkaar en ze zijn echt wel even zoet. Het onverwachte bezoek (optionele rol) was geweldig als toevoeging. Aanrader!

Jeroen - 01-11-2020 08:37

Clockdown was een heel leuk alternatief voor het originele kinderfeestje wat we gepland hadden (wegens corona geen doorgang). Het was echter nog leuker dan we dachten. De kinderen gingen er helemaal in op. Wel moesten we zorg dragen als ouders dat de kinderen er allemaal wat mochten doen, qant anders nemen de haantjes-de-voorsten het over. De voorbereidingen namen nog wel wat tijd in beslag, zeker ook dat je er voor moet zorgen dat alles een beetje op volgorde verloopt in de uiteindelijke escaperoom. Als laatste: tip voor de ouders: dat Kik is perfect. Je kan dan een appgroep aanmaken met meer nummers, maar dan lijkt het nog steeds dat Q maar 1 persoon is, want hij maakt geen onderscheid in de personen die appen. Dus je kan als vader en moeder apart appen, maar t lijkt van 1 nummer te komen.

Sandra - 21-10-2020 07:20

Wij hebben een super leuk feest gehad! Het draaiboek is duidelijk en overzichtelijk, maar zoals benoemd moet je het wel vantevoren goed doorlezen. Ook idd een middag met Q alles doorgenomen. Maar wat was het leuk! De dames waren super enthousiast!

Stéphanie - 15-10-2020 09:57

Super leuke middag gehad, het draaiboek is top en puntsgewijs wordt alles uitgelegd.
Aanrader om het pakket er wel echt bij te bestellen, dit scheelt enorm veel werk.

Daniela - 06-10-2020 13:57

Super draaiboek! Ik zag voordat ik het draaiboek had besteld de vele positieve recensies en vroeg me af of dat niet een beetje overdreven was. Maar je kan ze gerust geloven! Ik heb het draaiboek ook een paar keer moeten lezen zodat je een feeling krijgt voor wat er gaat gebeuren. Dus daar zit wat tijd in. Ik had gelukkig ook het clue-pakket besteld en hoefde zelf niet meer te gaan knutselen. Het draaiboek is helder en geeft precies aan waar ruimte is voor eigen invulling en wat hoe samenhangt. Ook de geheimagent die we hadden gevraagd om mee te doen kon prima vooruit met het logboek dat bij het draaiboek zit. Kortom: echt een aanrader!

Eric - 27-09-2020 16:57

Leuk draaiboek. Zoals hieronder staat moet je het een paar keer doorlezen en goed doorspreken met Q. We hadden drie uur voor het hele feestje, dat was wat aan de krappe kant. Vooral Q (op afstand) is een goed idee. Elke volwassene met een telefoon in zijn handen was verdacht...

Corstiaan Batenburg - 23-09-2020 18:45

Erg leuk in elkaar gezet. Wij hebben de eerste brief van agent Q in 9 repen geknipt en in alle taartjes (van Hema met logo, 9 kinderen op het feestje) verstopt. Zo hadden ze de eerste puzzel en kon het spel beginnen.
Bij de escaperoom hadden ze nog 5 minuten over met enige hulp. (10 jarigen).
Het feestje was van 15.30 tot 19u en dit hadden we ook echt wel nodig. (Incl. Cadeautjes, eten, Naar lokatie rijden van escape room)

Krijn - 09-09-2020 20:53

Het was een zeer geslaagd feestje! Superhandig dit logboek, zeker in combinatie met het clue-pakket. De kinderen (5 jongens en 1 meisje in de leeftijd van 8 tot 10) hebben genoten!

Marieke - 27-08-2020 13:06

Het logboek is heel handig. Je moet er wel echt even voor gaan zitten en zorgen dat zowel jij als agent Q goed op de hoogte is. Ik moest het echt een paar keer doorlezen voor alles duidelijk was.

Margreet - 27-07-2020 18:11

Onze tienjarige dochter wilde graag een spannend feestje. Dat is zeker gelukt met het draaiboek en het clue-pakket (met een zeer snelle service toen bleek dat er iets in het pakket ontbrak). De meiden hebben flink moeten puzzelen en hadden via het mobieltje ook de grootste lol met agent Q, die goed in zijn (haar) rol bleef. De escaperoom zelf viel wat tegen, al hadden de meiden er veel plezier in. Doordat ze direct eerst op zoek gingen naar alle losse spulletjes die we verstopt hadden, had een aantal aanwijzingen niet zoveel nut meer. Ook hadden ze de sleutel van het kluisjes al gevonden voordat de koffer openging. Daardoor was de opdracht waarnaar ze het meest uitkeken binnen twintig minuten klaar. De bom maakte het wel weer extra spannend. Wij hadden via youtube een bom-timer op de televisie gezet, zodat de tijd voor iedereen goed zichtbaar was. Het was een zeker geslaagd feestje.

Cindy - 26-07-2020 09:06

1 woord, een aanrader!!2 maanden na de verjaardag ging zoonlief zijn Clockdownfeestje door...Al een maand geleden het draaiboek gekocht en 2 dagen later had ik ook het feestpaket en accessoires in mijn bezit....toen ik die ontving, wist ik al dat het feestje ging slagen.Alles was netjes verpakt en de voorbereidingen waren al grotendeels geslaagd vond ik....na het lezen vn het draaiboek en het zoeken van Q en onverwacht bezoek, kon het feestje starten...Het was super gewoon!Jongens van 11 dat veel te veel gamen🙈, gingen echt op in het spel....en door digitale afbeelding had ik een cake, volledig in thema...dank u voor alles!Een blije mama, want de zoon was happy😉

Daniella - 19-07-2020 17:47

Super leuk! 12 jongens zijn bijna 3 uur lang lekker druk met het spel bezig geweest!

M - 18-07-2020 13:55

Het feestje is zeker aan te raden. Let op dat er voorbereidingen zijn voor de Escaperoom maar ook voor de spellen. Beide documenten dus lezen voor de voorbereidingen.

Noortje - 14-07-2020 09:26

Vorige week een clockdownfeestje gegeven voor 8 meiden van 10 jaar. Spannend en actief. Voor het kleine zusje van 7 is het nog te eng! Het was een goed georganiseerd. Als je het draaiboek volgt en op tijd begint met de voorbereidingen lukt het prima. Het clue-pakket is wel een aanrader om te doen. Dit verduidelijkt een boel. Ook de bom was erg leuk.
Het escaperoom gedeelte was voor onze meiden echter te makkelijk. Ze waren in 20 minuten klaar. Ik had op 45 minuten gerekend. De codes waren direct gekraakt en de rebus en bonus snel gevonden. Ze hebben zelfs niet alle hints nodig gehad om de koffer te openen. Maar al met al een leuk feestje!
Tip: ik had een geel afzet lint met ‘crisisgebied’ gekocht, dit maakte het extra spannend.

Greet - 12-07-2020 08:27

Vorige week een Clockdown feestje gegeven voor 6 meisjes (11 jaar). Draaiboek helpt je doorheen het spel. Vooraf wel goed door te nemen zodat Agent Q het spel goed weet. Ikzelf hield agent Q ook steeds op de hoogte en tipte wat hij kon reageren. We hadden het pakket besteld waardoor de voorbereidingen iets makkelijker waren. De dochter hadden we vooraf even naar oma laten gaan zodat we alles goed konden voorbereiden. De escaperoom hebben we in de garage laten doorgaan vermits dit vrijwel de enige deur was die we konden afsluiten. Bij toeval was onze oude salon nog niet opgehaald en hadden we het zelfs leuk kunnen inrichten, met snoepsleutels op de salontafel. Verder voorzagen we nog een poppenwieg met poppen-eetstoel en oude kinderautostoel als misleidende stoelen.
Van agent Q in het eindfilmpje had ik een foto getrokken en deze als profielfoto laten instellen door Q, zo leek het helemaal echt.
De spanning was er zeker, fun verzekerd, iedereen mee in het spel en hilariteit toen de buurman kwam aanbellen terwijl ze net dachten dat dit Agent Q was.
Ik zou zelf het spel wel niet met een veel grotere groep doen. Bij de opdrachten vooraf aan de escaperoom is het leuker als iedereen betrokken kan zijn.
Ik had meerdere geheimschriftpennen gekocht zodat iedereen eentje mee naar huis kreeg als aandenken aan het feestje, ipv het vaak gebruikte snoepzakje.
Andere ouders achteraf verwonderd wat we allemaal in elkaar hadden gestoken, maar dankzij Locohippo was dit makkelijk.
Was zeker een topfeestje !!

Laura - 02-07-2020 18:10

Vorige week het clockdown feestje gedaan met een groep 11 jarigen. Prima geregeld met uitgebreid draaiboek ( voor het gemak aangevuld met het pakket), even goed lezen en het winst zichzelf. Kost niet heel veel tijd meer om de escape room te maken. Wij hebben het in de garage gedaan. Ze vonden het best spannend, maar zijn ontsnapt binnen de tijd! Weer een geslaagd kinderfeestje via locohippo :) net als het wie is...feestje van vorig jaar

Lisa - 23-06-2020 17:31

Echt een aanrader! Het was zeker een geslaagd feestje.

Bertie - 07-06-2020 21:09

Het draaiboek helpt je bij een goede voorbereiding, super uitgewerkt en beschreven doch begin op tijd!

Kim - 28-04-2020 08:42

Zeer goed opgezet!

Ibe - 02-03-2020 09:17

1 woord:Fantastisch!! We waren met 6 kinderen,jongens en meisjes. Allen gingen ze helemaal op in het verhaal! De diversiteit in de opdrachten hield hun aandacht volledig vast. Het draaiboek is perfect uitgeschreven, feestje naam idd zo'n 3,5u in beslag. De spion was een extra dimensie😄. Toen hij aanbelde, begonnen de meisjes te gillen. En wat leuk om zelf, als 10 jarige opdrachten te mogen uitvoeren op een laptop. (had er wel 2 voorzien voor 6 kind'n). Ook het contact met agent Q was subliem. Dit was, oprecht, het beste verjaardagsfeestje dat ik ooit heb georganiseerd!!

Katia - 01-03-2020 08:34

Zeer uitgebreid en gedetailleerd. We moeten het spel nog spelen, maar heb vertrouwen dat het goed komt.

Anja - 09-02-2020 20:18

Beste locohippo,

Het draaiboek zat goed in elkaar, alleen op het feestje zelf kwamen we er achter dat 5 van de 10 kinderen het clockdown escape spel al een keer hadden gespeeld. Vorig jaar op een een ander kinderfeestje , dus ik dacht o jee maar ook nog met de hoop dat de opdrachten na een jaar waarschijnlijk wel aangepast zouden zijn en de kinderen het waren vergeten. Dit was echter niet het geval dus het feestje liep een beetje in het water. Ik heb dan die 5 kinderen moeten zeggen dat ze hun mond dan maar moesten houden over de clue's, maar dat is natuurlijk niet leuk eigenlijk hebben zij dus het spel niet mee kunnen doen. Ik baalde wel ik heb er veel tijd en werk in gestoken om een leuk feestje in elkaar te steken voor mijn dochter en haar vriendinnen en dan gebeurt er dit.
Dus een tip aan jullie, maak per kwartaal het draaiboek anders andere opdrachten en andere aanwijzingen in de escaperoom. want ik denk dat dit wel vaker voor zal komen als je het draaiboek continue het zelfde laat.
Helaas was het dus niet het top feestje wat we hadden gehoopt.

Linsey - 05-02-2020 21:49

Geweldig! Super handig om een fantastisch feestje te geven voor 12 jarigen.

Karin - 03-02-2020 15:22

Super enthousiast over dit feestje!! Ook aan de voorbereiding al veel lol beleefd! We hebben deze vorig jaar gedaan en overwegen dit jaar het "Wie is..." feestje. Draaiboek zit duidelijk en goed in elkaar en je kunt er zelf waar nodig een draai aan geven. Ik was de voorbereiding (foto) voor de spion vergeten, maar dit opgelost door een special agent die de koffer met opdracht kwam bezorgen, glansrol voor mijn buuf en de spanning bij de meiden (9 en 10 jarigen) zat er direct in! Mijn washok werd getransformeerd tot centrale post voor mijn man en mij, waar we afwisselend sms berichten gingen versturen zonder betrapt te worden!
Ook de voorbereiding is goed te doen met de omschrijvingen, ik vond het erg leuk zelf dingen te maken, Action is hierbij ideaal. Maar de pakketten zijn hierbij ook super goed en met mooie uitstraling!!
Gaan deze met de jongste over paar jaar zeker nog eens doen! Je tovert je eigen huis om in een heuse escape room, echt knap gedaan!

Moniek - 02-02-2020 18:06

Duidelijk uitgelegd. 2 keer goed doorgelezen en hier en daar aangepast naar eigen smaak.
Uiteindelijk een super feestje gehad!

Heuvelman - 02-02-2020 16:45

Voor de 2e keer een feestje gehad met behulp van locohippo nu clockdown.
Super leuk, de voorbereiding is essentieel maar dan heb je ook een super leuk feestje!!

Ingrid - 01-02-2020 07:14

We hebben een geweldig leuk feestje gehad met het clockdown draaiboek. Alles zat goed in elkaar en werd duidelijk uitgelegd. Escaperoom werd gespeeld door 8 meiden van 11-12 jaar. Ze vonden het erg leuk en zelfs een beetje spannend. Opa van de jarige kwam langs als spion en kwam een krant brengen met een artikel over een auto ( toevallig de auto die ik van plan was te kopen). De meiden hebben heel de krant uitgespit om te kijken of er iets bijzonders te vinden was. Staat die auto bij de voertuigen van de Black Spider? Ik had de bom aan de deurklink vastgemaakt omdat ik geen sleutels had van de kamer. Andere sleutel in het kistje gedaan. Dit maakte het nog spannender....ze hadden hun tijd echt nodig, 6 min voordat de bom zou afgaan hadden ze de sleutel.
Top feestje! Locohippo, bedankt voor de snelle reacties op mijn mails en de snelle levering!
Groetjes Ingrid

Karin - 25-01-2020 16:21

Wij hebben ook een superleuk feestje gehad. Het draaiboek zat goed in elkaar. Het feestje werd gespeeld door 8 meiden van 10/11 jaar en onze zoon van 8. Vooral voor onze zoon was met name de escaperoom lastig te volgen, omdat de meiden te snel voor hem gingen. Maar de groep vond het erg leuk.
Ook wij hebben een spion langs laten komen, de moeder van één van de meiden. Dat maakte het nog echter.
Echt een aanrader, dit draaiboek!
Wij hebben contact gehad met de kinderen via twee oude telefoons, beiden waren uitgerust met Hangouts, een chatprogramma dat geen mobiel nummer nodig heeft.
Zelf was ik erg benieuwd hoe de escaperoom in elkaar zou zitten, omdat ik er zelf al veel gespeeld heb. Ik werd blij verrast! Er zaten twists in die ook in een "echte" escaperoom zo gebruikt zouden kunnen worden! Goed gedaan!

Patricia - 22-01-2020 14:14

Het was een top feestje! Gedetailleerd uitgewerkt! Echte aanrader!

Ilona - 16-01-2020 10:49

Zat erg goed in elkaar. Samen met het clockdown pakket was het een heel makkelijk voor te bereiden feestje

Vink - 08-01-2020 22:27

Superleuk feestje gehad! Meiden waren heel enthousiast en gingen er helemaal in op. Draaiboek zat erg goed in elkaar. Wij hebben het clue-pakket erbij besteld. Dat was ideaal. Wij hadden de laptop aangesloten op de tv. Los een toetsenbord en muis erbij gelegd. Hierdoor was het voor iedereen erg goed te zien. Dat is echt een aanrader. Met 9 meiden achter een laptop was anders wel veel geweest. Appen met agent Q maakt het allemaal extra spannend en leuk. De spion was een moeder van 1 van de meiden op het feestje die vlakbij woont. Dat maakt het extra leuk. Ze kwam eieren lenen om een cake te maken. De meiden gingen daarna rondom haar huis bespioneren of ze wel echt cake ging maken want ze vertrouwden haar niet. Escaperoom hadden we op de slaapkamer van mijn dochter gedaan. Klink van de binnenkant eraf gehaald. Ik ben wel voor de deur blijven zitten zodat ze in geval van nood er altijd uit konden. Snelle reactie op mails vanuit Locohippo. Kortom...een aanrader

Charlotte - 24-12-2019 14:27

Het Clockdown arrangement was een schot in de roos. We hadden naast het draaiboek ook het cluepakket besteld, dat heel handig bleek te zijn. Het spel werd heel enthousiast onthaald door 12 tienjarige meisjes. We hadden een dubbelagent en een spion die langskwamen en dat vond de groep superspannend. Het was een geslaagd feestje of zoals onze dochter zei : het beste feestje ooit!

Feddema - 16-12-2019 12:34

Heel leuk feestje gehad. Groep met jongens tussen de 10-12. In de escaperoom zelf hadden ze de aanwijzingen snel gevonden en snel opgelost. Iets beter verstoppen of iets minder tijd geven zou onze tip zijn; nu hadden ze ruim over. Dat heeft aan de lol en spanning (die je echt wel ziet bij die knapen) niets afgedaan. Prima draaiboek. Wij hebben de spullen zelf in elkaar gezet. Erg leuk maar heb je niet zoveel tijd dan is het kant en klaar pakket een prima optie.

Maya Ramesar - 12-12-2019 12:04

Echt een SUPER gaaf spel met goede uitleg en goede mail service!
We hebben Clock Down besteld toen onze dochter 11 jaar werd.
Mijn man en ik hebben de tijd ervoor genomen om het spel door te nemen (dat is ook het advies)
De voorbereidingen waren al heel erg leuk :)

Het was een dolle boel van 9 meisjes van 11 jaar en ze vonden het heel spannend.
Het spel werd goed uitgelegd, de meiden deden eigenlijk alles. Wij volgden het op een afstand en het ging prima.

In het draaiboek staat alles duidelijk tot in de puntjes beschreven. Het was een superleuke ervaring en omdat alle kinderen zo enthousiast waren, willen ouders vaker gebruik maken van Locohippo!

Aafke - 27-11-2019 19:12

We hebben het spel gespeeld met 9 meiden van variërend van 8 tot 10 jaar. Het was een ontzettend geslaagd feestje. De opdrachten waren leuk en gevarieerd. Her en der heb ik nog wat toegevoegd. Zoals het zoeken van de foto met de escaperoom opdracht. De opdracht elke seconde telt was wel wat lastig vol te houden met zo’n grote groep meiden. Leuk om te zien hoe ze er helemaal in opgingen. Wij hebben wel drie verschillende laptops gebruikt, hierdoor konden alle kinderen goed kijken en echt mee doen. De groep was met een half uurtje uit de escaperoom. Ik kan het feestje zeker aanraden en volgend jaar willen we een ander draaiboek van locochippo bestellen.

Atty - 26-11-2019 22:56

We hebben genoten! De kinderen zaten meteen heel erg in het spel. De spion was een groot sukses! En ook geheimagent Q, wat spannend als die weer begon te appen. De kinderen hadden eigenlijk geen tijd voor pauze.
Er was zelfs iemand die riep dat dit het leukste feestje ooit was. Zeker een aanrader!

Styn - 24-11-2019 19:21

Een heel erg leuk spel! Heel goed draaiboek en logboek. Zoals gezegd wordt,wel optijd het draaiboek bestellen ivm met de voorbereidingen. Wij deden het spel in twee kamers tegelijk met kinderen uit groep acht. Ik zou zelf niet kiezen om dit met jongere kinderen te doen. Sommige kinderen uit groep acht hadden niet de rust om alles goed te lezen, we moesten ze soms echt even een stapje terug laten doen. We hadden een agent Q en een spion erbij geregeld. De kinderen vonden het een fantastisch verjaardagsfeestje.

Sophie Meerveld - 23-11-2019 15:32

10 meiden van rond de 10 jaar hebben genoten van alle opdrachten. Het aantal van 10 was af en toe wel veel tijdens sommige momenten, maar tijdens de echte escape was het wel prima. Het appen met Q vonden ze erg leuk, al hadden ze aan het eind wel door dat het 1 vd ouders was.

Ilse - 22-11-2019 16:37

Beste LocoHippo,
Wat een feest was dat 15 november, op zijn echte verjaardag zijn feestje gevierd met zijn vrienden! 11 jongens in de leeftijd van 10, 11, 12 jaar, niet gedacht dat ze er zo in op zouden gaan...
Onze jarige job wilde graag een Escape Room, dus ik het internet afgestruind en kwam ik deze tegen, Perfect! Maar ik heb het heel erg mistig gehouden, dat ik een Escape Room heb besteld via internet en betaald heb, maar dat ik steeds maar niets te horen kreeg....en iets laten vallen met geheim agent en spionnen... Afijn het feestje ging van start en tot dat moment nog niets vernomen...Tot op eens de buurvrouw op de stoep stond met een groot cadeau, zij had die gekregen van een hele vage man, die erg schichtig om zich heen keek....Jij bent toch echt jarig vandaag? Nou dat klopte! in de verjaardagskaart, had ik een tekst geschreven, dat het feestje diende als dekmantel. En dat in de tekst verborgen zit het telefoonnummer van Agent Q! (deze werd gespeeld door een vriendin, die weer een app had geïnstalleerd op haar telefoon, welke haar stem vervormde…)
Het spel was begonnen en ze doken er helemaal in, eerst nog een beetje twijfelachtig, maar al gauw was iedereen verdacht! Toen de Spionnen in beeld kwamen, kwam ook nog hun stage meester van vorig jaar in beeld! Maar nog gekker hij stond ook op de stoep....die gezichten....
Hierna verder met de zoektocht, pauzes geen tijd! Ik was eerst van plan vanwege de grote groep om ze te gaan opdelen, maar ze waren als 1 team in de weer, dus hebben we dat niet gedaan. Om die tijd te vullen voor de "tweede groep" had ik een speurtocht uit gezet, wat uit eindelijk leidde naar de koker-foto. Die hebben ze met zijn allen gedaan en was het hele team even lekker buiten....
Toen ze die hadden, werden ze in onze escape room gedropt! Een kantoor, alle klinken verwijderd en bij het sluiten van de deur viel de klinkt op de grond....en was het ff stil...spannend muziek werd aangezet.....
Kortom....dit was het leukste feestje en veel complimenten ontvangen van ouders, die super enthousiaste kinderen thuis kregen...
Dank jullie wel voor de rode draad....wij zijn er nog lekker verder meegegaan...wat resulteerde in een super spannend spel! (belevenis!)

Cindy - 20-11-2019 09:58

We hebben een erg leuk feestje van onze zoon van 8 gehad. De kinderen waren allen 8 en 9 jaar, maar met hulp goed te doen (niet alleen om wat hints te geven, maar ze ook bij de lijn van het spel te houden-er werden allerlei complottheorie bedacht!!). Ze gingen er volop in op, het contact met agentQ maakte het nog spannender. Naast het draaiboek, hadden we het pakket besteld. Ik kocht A5 notitieboekjes en pennen voor het noteren van ieders speurwerk en daarmee was het compleet. Het liep gesmeerd en super opgezet. Het feestje was een groot succes!

Daphne Arkesteijn - 16-11-2019 18:53

Ik vond het een leuke escaperoom. Ik vond het wel erg bewerkelijk. Ik had namelijk niet gekozen om het clou pakket erbij te kopen. Daarvoor in de plaats heb ik alles zelf geknutseld of apart aangeschaft. Hartstikke leuk maar veel werk. De kokers werden ingepakte m& m hulzen. Al met al toch een hele middag zitten knutselen . De groep bestond uit jongetjes tussen de 9 en 12 jaar. Moest te doen zijn hoopte ik. Vooral de betrokkenheid van agent Q schepte veel voorpret maar ook geheimzinnigheid. Toen de buurman er nog bij ter verwarring. Leuk bedacht. De feestgangers gingen wel wat grof te werk met de koker waar ze weer de volgende hint mee moesten puzzelen. Daar waren ze al mee aan het meppen voordat ze hem verder al hadden gebruikt. Met hier en daar ingrijpen was het al met al een groot succes. Met 5 minuten op de teller hadden ze de sleutel van de uitgang te pakken. Al juigend lieten ze zichzelf door de deur. Film erachteraan gekeken en slaapfeest daar weer achteraan, maakte het echt een bijzondere verjaardag voor mijn zoon van 12 jaar oud. Super leuk om het eens helemaal anders te doen. En ja het is veel werk maar zeer de moeite waard.

Arno Toonen - 08-11-2019 22:42

Fantastisch. De tijd die de voorbereiding kost was enkel voorpret. Het feest was het beste wat ze ooit hadden.

Roy - 03-11-2019 22:23

Gisteren het verjaardagsfeestje van ons zoontje gevierd met de escaperoom. Vanaf het eerste moment zaten de jongens er helemaal in (8 jaar). De spanning en opwinding was van hun gezicht af te lezen als er weer een bericht van Q werd ontvangen. De spion werd al snel gespot door de jongen die voor het raam op de uitkijk stond, dus de spion werd snel naar buiten gewerkt. Ook de escaperoom was een succes. Vooraf foto's gemaakt van de plekken waar alles verstopt was zodat Q nog gerichte hints kon geven. Grote euforie toen ze uit de kamer (garage) ontsnapten. Handboek was heel duidelijk en met het cluepakket zag alles er realistisch uit. Reacties van de kinderen zijn heel enthousiast. Al was het voor sommigen af en toe balanceren op de grens tussen opwinding en het te spannend vinden. Kortom een echte aanrader.

Mariek - 31-10-2019 23:12

Met veel plezier ben ik de week voor het feestje bezig geweest met de voorbereidingen. Dit was goed te doen aan de hand van het draaiboek; ik heb dan ook enkel de bom gekocht. Met nog meer plezier heb ik de avond begeleid, gecombineerd met een hotline met Q. Onze dames houdt je niet zomaar voor de gek (groep 8): zouden ze echt zo in het spel opgaan als gezegd? Ja, echt wel! Met de spanning te lezen op hun gezichten probeerden ze alles te ontcijferen. Aan het luide gejuich wisten wij dat het gelukt was. Ze zijn er tot op heden nog niet achter wie de mysterieuze Q is en dat laten wij zo. Ook hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid een spion toe te voegen: onze buurman kwam tijdens het eten vragen om wat mayonaise op zijn hamburger en schoof gezellig aan. Uhu...zeeeer verdacht. We hebben het mysterie afgesloten met een gezellige dropping en een logeerpartij. Een topfeest is het geweest!

Angelique - 27-10-2019 18:14

Was een heel leuk feestje. Vooral het deel in de escape room vonden de jongens geweldig!

Lies - 23-10-2019 20:56

Vandaag juist het feestje Clockdown voor mijn dochter haar 11de verjaardag achter de rug. Qua voorbereidingen zat het draaiboek/logboek zeer goed in elkaar. Alle details werden beschreven. Ikzelf koos ervoor om de opdrachten zelf in elkaar te knutselen. Stak wat tijd in maar was al even leuk als het feestje zelf. De kinderen vonden het trouwens heel mysterieus en spannend om met agent Q samen te werken.
Zal dit zeker aanraden aan andere ouders.
Bedankt voor het geweldig avontuur!

Kusum - 20-10-2019 15:16

Draaiboek/logboek/codes vragen eventjes jouw concentratie, maar eens je het door hebt hoe het in elkaar zit is het makkelijk.
Ik vond het zelf ook best spannend om alles voor te bereiden en de juiste sfeer te scheppen.
Alles is gelukt! Oef.

Ik vind het trouwens schitterend dat kinderen dit ook digitaal kunnen doen. Ik heb alles geprojecteerd met een beamer op een grote witte muur.
Hierdoor konden de kinderen echt in groep aan de slag. Ik merkte wel dat het lettertype van op de website voor sommige van de kinderen (ongeveer 10 jaar) moeilijk leesbaar was.

Mijn dochter en andere feestkinderen vonden het geweldig. Bedankt!

Veerle - 16-10-2019 19:39

Heel leuk idee voor een feestje! Draaiboek zat goed in elkaar! Het is wel aan te raden om tijdig te starten met voorbereiden.
Heel fijn om te zien hoe de feestvierders opgingen in het verhaal!

Wilma - 15-10-2019 12:47

Het draaiboek zit echt heel goed in elkaar. Echt superleuk feestje gehad met 11 meiden van 10 a 11 jaar!

Els - 14-10-2019 18:47

Wat geweldig dit feestje. Het draaiboek is heel duidelijk. Het is wel veel voorbereidingswerk, maar je hoeft nu in ieder geval niet zelf alles te bedenken. De kids zaten helemaal in het verhaal. De Spion hebben ze bijna gelynched. Het was een club van 5 jongetjes van 8 die behoorlijk wat sturing nodig hadden. Maar we hebben enorm genoten. Leukste feestje ooit!

Ingrid drost - 13-10-2019 20:33

Heel erg leuk!! Wel bewerkelijk en het doorgronden koste mij wel wat moeite. De kinderen deden er ruim een uur over en de bom op 45 minuten gaf een piepje...geen explosie... hilarisch. Het is wel meer werk voor omdat het toch wel moeilijk is voor de kids. Onze groep was 10-12 jaar. De hulp van locohippo is fantastisch. Ook bij frustratie houdt zij t hoofd koel!!

Alida - 07-10-2019 21:21

Een heel leuk en compleet draaiboek. Een absolute aanrader.
De kinderen (11 jaar) hebben er veel plezier aan beleefd.
Met de kokers is het wel handig om even te kijken welke je in het zicht legt. Ze waren erg enthousiast en snel uit de afgesloten ruimte.

zee - 04-10-2019 19:53

heel leuk ook met de escape room, meiden van 11/12 hebben er van genoten!

Ineke - 29-09-2019 22:25

Wat hebben jullie dit draaiboek tot in detail uitgewerkt. Super fijn.
Alle betrokkenen zoals spion en mister Q op tijd in kunnen schakelen en precies uit kunnen leggen wat de bedoeling is.
Dankjulliewel.
Het was vanaf de start tot het eind een knaller! De leeftijd was 9. Hiervoor was het relativeren zoals jullie al benoemde in het script wel van belang.
De escaperoom verliep super. Heb zelf nog wel spullen erbij verzameld zoals rrn krant met albert Heijn bonussen erop en doosjes met slotjes erop en fopkoffers etc. Superervaring om in de ruinte te zijn en ze los zien gaan.
Maar bovenal vond ik het gaaf dat het met 8 meiden echt een samenwerking was.

Tip. De buurvrouw heeft de startkoffer voor de deur gezet en aangebeld en weggedoken. Dit was echt een perfecte start van Clockdown!

Wendy - 28-09-2019 09:26

Heel uitgebreid draaiboek.
Alles stap voor stap uitgelegd.
In het begin lijkt het heel erg veel, maar als je het eenmaal hebt doorgelezen valt het wel mee.
Ik ben benieuwd hoe het feest gaat verlopen!

Naomi - 24-07-2019 12:17

Goed draaiboek, erg goed in elkaar gedraaid. Duidelijk. We hebben alles erbij besteld, dus hartstikke.
De kinderen deden actief en gezellig mee. En ze vonden het ook erg leuk. Echt een aanrader!!!

Chiel - 23-07-2019 08:51

Goed draaiboek,zat leuk in elkaar, alles netjes op tijd geleverd en foto's op tijd op de website. Kinderen vonden t geweldig!

Anoek - 16-07-2019 09:58

Wat een top feestje!!! Je dient zelf het draaiboek goed door te nemen en de locatie aan te kleden/ In te richten wat wel veel tijd kost. Maar het resultaat mag er wezen. Het klopte allemaal prima! Zeker met de extra materialen wordt de beleving van de kinderen nog echter!

Manou Mulder - 09-07-2019 11:22

Wij hebben een super feestje gehad! Wel hebben wij er makkelijker over gedacht voor wij begonnen dus tip, begin echt op tijd!
Maar wat hebben de kinderen genoten en wat vonden ze het spannend! De kinderen waren ook heel druk tijdens de eerste opdrachten wie agent Q nu was, wij hebben als ouders steeds met ons handen in de lucht gestaan als er een reactie werd gevraagd aan Q :)
Voor herhaling vatbaar!
Het eind filmpje was ook echt super, de kinderen geloofde echt alles!!

Arnold - 09-07-2019 11:13

We hebben een heel leuk feest gehad. Het draaiboek met alle beschrijvingen is heel duidelijk. Niets op aan te merken. We hebben ook het Cuepakket en de tijdbom gekocht. Dat spaart een hoop tijd, en verhoogt de spanning en het plezier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Bertine - 08-07-2019 21:34

Heel compleet en duidelijk... Zit allemaal top in elkaar. Gegarandeerd een geweldig kinderfeestje!

Katrien Van Engelandt - 07-07-2019 10:59

Mijn dochter vond het feestje super. 5 sterren waard, zegt ze! Ik had ook clue pakket gekocht. Ik had wat schrik voor voorbereiding omdat ik las dat anderen daar veel tijd ingestoken hadden. Maar zelf vond ik dat dit heel goed meeviel. Ook locohippo team is heel behulpzaam en levert super service!

M. Hoylaerts - 04-07-2019 16:34

Ik vond het een superleuk idee om zo'n feestje te doen voor de 8e verjaardag van mijn zoontje.
Ik twijfelde tussen verschillende thema's. (binnen/buiten, jongens/meisjes,aantal)
Ik bestelde verschillende draaiboeken, maar kreeg een mail dat mijn bestelling werd
geannuleerd omdat we events doen (we hebben rijdende frituurwagens, niets te maken met feestjes organiseren)
Ik ben dus heel ontgoocheld in deze website.

Patricia - 30-06-2019 10:01

Een geslaagde missie. Bij ons is de escaperoom mislukt, maar van Q 5 minuten extra speeltijd gekregen, omdat ze niet alles hebben kunnen vinden. Ik adviseer dan ook om in het draaiboek te melden de kokers en bierviltjes niet te moeilijk te verstoppen.

Mvg Patricia

Marijke Avonts - 28-06-2019 18:11

We deden de escaperoom met 8-jarigen. Duidelijk draaiboek, complete cluebox, super snelle service! Er volgen er zeker nog!

Marjon - 19-06-2019 17:25

2e keer dit feestje, nu vooor jongste dochter van 9 jr. Ze vonden het geweldig, gingen er helemaal in op. Voor een enkelong nog een tikje spannend. Zagen in iedereen spionnen en overal the black spider. Kost wat tijd aan voorbereiding, maar is het zeker waard. Had wel de 1e x al het pakket voor de escaperoom meebesteld. Handig!

Dekker - 16-06-2019 19:18

Een super leuk kinderfeestje voor 11 jarige meiden. Ik heb voor het gemak gekozen en het feestpakket erbij besteld. Het zit goed in elkaar. Zeker een aanrader!

Inge - 13-06-2019 23:26

We hebben het draaiboek ontvangen en zijn nu al dolenthousiast met voorbereiden. Zeer goed beschreven. Q en spion al weten te tackelen..... laat dat feestje maar beginnen ☺

Kitty - 12-06-2019 22:15

Het was echt goed beschreven! Ik snapte het spel meteen. Vooral de verschillende documenten zoals het logboek voor agent Q en die voor de escaperoom zelf was ook superhandig!

Ik had twee groepen van 6 kinderen. De garage hadden we omgetoverd als escaperoom. Eén laptop in de keuken en de andere in de serre. Beide groepen zijn als een malle naar codes gaan raden en opdrachten gaan uitzoeken. Wat was dat gaaf om te zien!

De buurvrouw, onze spion die ook te zien was op de site, werd na een beetje aarzeling de deur gewezen. Ze had hier niets te zoeken. :D

De spanning steeg in de garage. Ze konden helaas geen kant op en moesten echt op zoek naar de sleutel. Ge-wel-dig!!

Positief:
- Een goed beschreven draaiboek
- mooie attributen
- mooie site om te hacken ;)

Wat beter kan:
- het eindfilmpje; de man is slecht te horen en is, naast al het andere van Clockdown, een beetje ‘nep’. Dit zou echt wat spannender en beter kunnen.

M. - 08-06-2019 18:12

Heel goed uitgewerkt draaiboek, echt een aanrader!

Gerdien Schreuders - 07-06-2019 10:06

Ik wil dit feestje morgen gaan doen met kinderen van 8 jaar. Ik heb alle draaiboeken doorgenomen en ik werd enthousiast van alle resensies. Intussen hebben we de inlogcodes en hebben we alles uitgeprobeerd en eerlijk gezegd zie ik er nu toch wel een beetje tegenop. Naar mijn smaak is het echt wel heel spannend voor 8-jarigen. We gaan het beste er van maken en het komt vast wel goed allemaal.

Sandra - 03-06-2019 23:39

We hebben een super feestje gehad, het draaiboek was super goed in elkaar gezet. Heb mezelf wel echt goed moeten inlezen om alles goed in mijn hoofd te hebben. Ook dit was erg leuk om te doen. De voorpret alleen al die Ik had tijdens het doorlezen.

We hadden een groep van 6 kinderen in de leeftijd van 9 tm 11 en ze vonden het super gaaf.

Heb het cluepakket ook aangeschaft en dat heeft me zoveel werk uit handen genomen, echt top.

Heerlijk om gewoon weer lekker thuis een kinderfeestje te houden IPV al die dure feestjes buiten de deur
Echt een aanrader en de kids vonden het een super gaaf feestje.

Fam Meijer - 30-05-2019 12:02

Leuk draaiboek, goed beschreven. Het inlezen en voorbereiden kost wel even tijd.
Het resultaat was een topfeest, voor 7 meiden van 11-12 jaar. Ze haddden wel wat moeite met sommige puzzels. (Het inloggen op de website en de gebruikte codes was een hindernis op zich (omdat ze er streepjes en spaties en zo tussen wilden zetten). Wellicht kan dat nog worden aangepast (dat er alleen getallen ingevoerd kunnen worden).
Zeker voor herhaling vatbaar!

AvdV - 29-05-2019 20:56

Wij hebben een top-feestje gehad afgelopen zaterdag, met onze dochter en haar vriendinnen/vrienden van 9-10jaar. Het draaiboek zit heel goed in elkaar. Je moet je wel even inlezen, maar dat zorgt alleen maar voor voorpret. Het clue-pakket is zeker een aanrader en scheelt je veel voorbereidingen/extra werk. De rest heb ik zelf aangekleed en bedacht. De kids vonden het heel erg leuk, heel nieuwsgierig wie Q nou wel niet was... op een gegeven moment dachten ze zelfs dat ze met Marco Borsato aan het appen waren ;-) De escaperoom ging ook super. Hier en daar hadden ze wat sturing nodig of de tip: Goed lezen!!! Ook van ouders later erg leuke reacties gekregen, dus kortom: helemaal super en voor herhaling vatbaar.

Esther - 29-05-2019 18:39

Draaiboek zeer goed te volgen, zit logisch in elkaar. Neem wel goed de tijd alles zorgvuldig door te lezen, dat helpt bij het goed laten verlopen van het spel. Het gebruik maken van de mogelijkheid om een "spion" langs te laten komen op het kinderfeestje is echt een aanrader. De kinderen worden daardoor nog fanatieker. Super leuk bedacht! De aanschaf van de clue-set is ook aan te raden. Scheelt veel tijd in de voorbereiding, alhoewel het draaiboek ook alles bevat om het zonder de clueset te doen. Al met al een super leuk script, voor een gegarandeerd succesvol kinderfeestje!

Tamar - 28-05-2019 09:32

Super feestje! Uitgebreid draaiboek die je stap voor stap er doorheen loodst.

Janine - 25-05-2019 21:53

Het was een top feestje! Mijn dochter werd 10 en zij en al haar vriendinnen gingen er helemaal in op. Echt super leuk

Climmy - 11-05-2019 18:45

Geweldig feestje gehad! Je moet er even goed voor gaan zitten maar dan heb ik ook wat!

linda heeren - 06-05-2019 10:00

Erg leuk voor een groep van 12 jarige meiden. Wij hadden de Escape Room wat moeilijker gemaakt vanwege het VWO niveau van de meiden. Zelf niet aanwezig geweest tijdens de opdrachten maar wel veel contact met Q gehad! Draaiboek was duidelijk en clue pakket heel fijn. Escape room gaan we zeker nog een keer doen met mijn andere dochter.

Jeroen - 23-04-2019 06:13

Gebruikt voor verjaardagsfeestje dochter. 9 meisjes van 11 jaar hebben zich hiermee kostelijk geamuseerd! Tegen het bezoek van de spion waren ze zo mee in het verhaal dat ze begonnen wacht te lopen in de straat en op de uitkijk gingen staan :-)

Rol van Q is wel wat licht beschreven: bij ons heeft hij eerder 60 whatsappen gestuurd dan 8 zoals in script bedchreven, maar is op zich niet erg. Wij stonden zelf ook in verbinding met Q om de status van escape room door te geven. Daar hebben ze toch wat hulp nodig gehad (ook door de stress van die bom, ziet er realistisch uit)

Aanrader! Als je het ziet zitten om dit op voorhand voor te bereiden en het script door te lezen.

Marlies - 15-04-2019 10:53

Duidelijk draaiboek. De opdrachten op de computer wel lastig met een grotere groep. Jongens van 11/12 hadden niet het geduld om alles goed te lezen. Kleinere opdrachten die te verdelen zijn over de groep had bij ons beter gewerkt. De escaperoom ging heel goed in twee groepen. We hebben het wel wat moeilijker gemaakt. Het was een heel leuk feestje! Het cluepakket is een aanrader. Dat scheelt zoveel werk.

Marike - 15-04-2019 08:59

Super feestje gehad!
In de escaperoom waren de kinderen zo snel dat we het achteraf wel wat moeilijker hadden mogen verstoppen.
Desalniettemin heeft iedereen een fantastisch feestje gehad.

Steve - 10-04-2019 16:15

Top feestje
Misschien wel met net iets te veel ,waren met 9 kids(10 jarigen) , sommigen namen het voortouw , waardoor anderen beetje minder interesse hadden en het met momenten te langdradig was voor hen , was ook net super goed weer buiten , dus kids wilden ook buiten spelen ...
Zeker een aanrader

Ter Maat - 08-04-2019 21:43

Prima helder draaiboek.
Erg leuk geslaagd feestje gehad.
Absolute aanrader.

Sandra - 03-04-2019 14:59

Gebruikt voor ons teamfeestje met ons korfbalteam ( 6 kids van 8/9 jaar). Ging super, was erg leuk!
Wij hadden ook het cluepakket erbij, dat scheelt inderdaad veel werk.


Annelies Breye - 27-03-2019 09:57

De meisjes (12 jaar) waren super enthousiast.
Ze vonden het een top feestje!

Sandra - 18-03-2019 10:43

Gebruikt voor een feestje van dochterlief (11 jaar) met 8 vriendinnen. Erg geslaagd feestje!!

Gedrukte versie van de handleiding zou fijn zijn. En een overzicht met de voorbereidingen die je zelf moet doen (bijv 2 lijsten: 1 met alle acties als je het clue pakket wel hebt, 1 met alle acties als je geen clue pakket hebt.)

Ruud - 18-02-2019 22:15

Zeker een aanrader. We hebben het gebruikt voor 10 kinderen van 9/10 jaar. Het draaiboek is uitgebreid en erg compleet. De volgorde van de opdrachten zijn voor de kinderen niet altijd duidelijk. Soms moesten ze zelf doorgaan en soms kwam dat van Q. Een beetje meekijken-meehelpen is dan raadzaam. De voorbereidingen kosten tijd, maar zijn goed te doen. Zelf de materialen maken is ook goed te doen als je het leuk vindt. We hadden een beamer aan de PC gekoppeld, waardoor iedereen goed mee kon kijken. Dit was ideaal.
De hectiek die ontstond toen de spion aan kwam lopen en zelfs aanbelde, zullen we niet snel vergeten.

Arno - 15-02-2019 10:08

Gebruikt voor een feestje van mijn dochter met 6 meiden en 1 jongen (11-12 jaar).
De kinderen vonden het echt een superleuk feest. Ze gingen er in no-time in op (terwijl ik daar zelf toch wel sceptisch over was).

Het draaiboek is heel uitgebreid, maar het was wel fijn geweest als er een korte (extra) beknopte versie was voor alle voorbereidingen. Met een compleet overzicht wat je allemaal moet regelen.
Nu moet je het draaiboek meerdere keren doornemen om er zeker van te zijn dat je niets vergeet. Het zou ook fijn geweest zijn als er een geprint exemplaar in het clue-pakket aanwezig zou zijn (doe jezelf een plezier en bestel het clue-pakket ook mee).

Nog 1 belangrijk punt waar op de website weinig / geen informatie over wordt gegeven:

Je met zelf iemand regelen die Q speelt !!
Die persoon moet 2-2,5 uur stand-by staan om wat berichtjes te sturen (vinden de kinderen echt spannend). Bij sommige concurrenten wordt zo'n contactpersoon voor je geregeld.

Elza - 10-02-2019 14:13

De kinderen (10 jongens van 9-11 jaar) waren enthousiast en het feestje super geslaagd! Zeker een aanrader, maar inderdaad kost veel voorbereiding.

Wel enkele puntjes voor verbetering ;)
Het escaperoom gedeelte liep vloeiend, het spelgedeelte ervoor mist aan routing door de website. Dit gedeelte moet je als ouder behoorlijk begeleiden anders worden opdrachten als vanzelf overgeslagen, missen ze belangrijke informatie en loopt inderdaad het begin erg moeizaam. Eigenlijk zou dit vrij simpel kunnen worden opgelost door binnen de website kinderen meer van opdracht tot opdracht door de website te loodsen. Interne links van opdracht naar opdracht. Nu staat er bijvoorbeeld in de menubalk de namen van de spellen die voor de kinderen helemaal niet relevant zijn. ik zou het logischer vinden om hier bijvoorbeeld te zien: 'start hier', opdracht 1, opdracht 2, slotspel etc. En ook onderaan elke pagina of opdracht iets van 'ga verder met opdracht... of app de oplossing om verder te gaan.

Alle onderdelen van dit spel worden goed bewaard, voor als mijn volgende zoon 10 wordt.
Of ik kom nog eens terug voor een ander spel


Inge - 02-02-2019 08:09

Onze dochter van bijna 9 heeft het clockdown feestje als super leuk ervaren. Ook de andere kinderen waren enthousiast en gingen als echte speurneuzen bezig!

Wel vroeg het heel veel voorbereiding, maar dat was het zeker waard.

Een aanrader dit spel!

Davien - 31-01-2019 10:31

We hebben het draaiboek eerst een paar keer doorgenomen om er zelf goed in te komen. Dat is wel nodig.
Wij hebben de zolder omgebouwd tot escaperoom, voordeel daarvan was, dat ook onze eigen kinderen daar niet vaak komen en dus ook geen referentie hadden van 'verdachte' zaken (ik wist zelf niet dat we zoveel sleuteltjes hadden😅). De groep was best groot (9 kinderen leeftijd 11/12 jaar). In het begin waren ze vooral bezig met de vraag wie Q was en werden onze telefoons gecheckt, al snel zaten ze in het verhaal en de opdrachten. Wij hadden een extra scherm aan de laptop gekoppeld, zodat er van alle kanten meegekeken kon worden.
Vanwege de grootte van de groep kregen ze 5 minuten extra tijd voor de escaperoom, precies die 5 minuten hadden ze over.
Het was een heel geslaagd feestje waar een paar dagen later nog over gepraat werd. De spionnen hebben ook nog 'last' gehad en speelden leuk mee.

Het draaiboek is helemaal helder (al schrik je misschien even bij de eerste keer bekijken). Zodra je de lijn te pakken hebt, kun je stap voor stap alle puzzeltjes in elkaar zetten (of het pakket kopen). Zelf maken is echt haalbaar.

Fleur - 27-01-2019 20:53

Super super tof feestje met meiden van 9-10 jaar. Echt een topper! Compleet met mrQ en een spioneerende buurvrouw. Hilarisch!
Vooral de escaperoom(zonder een echte dichte deur, ze moesten de buitendeur sleutel vinden) dat was echt zo grappig om ze ze horen...
wij hebben alles achter elkaar gedaan, en daarna even rustig geworden met eten en een leuke film.
Draaiboek zit supertof in elkaar, je moet het wel even goed en rustig doornemen. Succes gegarandeerd

Tine - 27-01-2019 14:56

Onze oudste dochter die 10 werd en haar vriend(inn)en hadden een leuk en spannend feestje! De start verliep wat moeizamer maar dat kwam omdat ze allemaal wat 'wild' waren en bijgevolg niet echt met aandacht naar de brief van Q luisterden. Vanaf de opdracht met de fotowand liep het vlotter en de escape room vonden ze helemaal super, ze ontsnapten helemaal alleen binnen een half uur! Ook het contact met Q en het bezoekje van de spion zorgde voor de nodige spanning. Wij koppelden de laptop aan het TV scherm zodat alle kinderen (9 in totaal) alles goed konden meevolgen. Een aanrader!

Nicole - 22-01-2019 20:00

We hebben weer een topfeestje gehad. De kinderen (10 jaar) deden allemaal leuk en enthousiast mee. Het draaiboek zat goed in elkaar en jullie hulp en meedenken vooraf vind ik ook altijd heel fijn. Omdat we een grote groep hadden 13 kids hebben we wat aanpassingen gedaan en dat werkte prima. Volgend jaar gaan we voor “wie is..?”

Elsbeth - 20-01-2019 21:24

De kinderen (tussen de 9 en 11 jaar) hebben genoten! Zelf ook erg gelachen om de creativiteit van de kinderen.
Het draaiboek zat goed in elkaar. Neem er wel de tijd voor om het goed door te lezen en voor te bereiden.
Een aanrader.

Kim Demets - 10-01-2019 11:46

De kinderen vonden het fantastisch. Vooral ook dat ze een bekend gezicht tussen de spionnen zagen. En gelukkig, met de tips van agent Q, 1 minuut voor tijd uit de escape room kunnen ontsnappen. Op het einde werd het nog heel spannend toen Agent Q hen opbelde om zijn identiteit uiteindelijk te onthullen.
Wij vonden het alleen jammer dat de codes zo snel vervielen. We hadden ze de dag voor het feestje (op vrijdag) aangevraagd. Ze waren zo enthousiast, dat ze stonden te popelen om het tijdens de kerstvakantie nog eens opnieuw te doen met familie, maar de codes waren op maandag, 3 dagen nadien, al vervallen.

Ann cuypers - 06-01-2019 21:02

Draaiboek zit goed in elkaar. Als je stap voor stap werkt en alle benodigdheden bij de hand houd is het makkelijk volgen. En verkorte versie voor tijddns het feestje is makkelijk voor je eigen gemoedsrust, maar die kan je zelf ook maken.
Onze kids hadden nog hopen vragen op het einde zoals 'hoelang zit w nu in de gevangenis' 'worden de spionnen en de mensen van black spider niet gezocht?',..... we hadden gelukkig een erg creatieve agent Q die overal nog een antwoord op wist te verzinnen!

Erna Luiten - 05-01-2019 12:09

Wat hebben de meiden (8 jaar) genoten van het feestje. Ze gingen er helemaal in op en vonden het fantastisch. Alles zat ook goed in elkaar. Super bedankt!

Janine Brink - 30-12-2018 21:01

Goed draaiboek. Al leek het eerst onduidelijk, gaandeweg werd het allemaal wel duidelijk hoe en wat de bedoeling was. Voorbereiden kostte even wat tijd, maar het feestje zelf was supergeslaagd!!

Jetty Peters - 08-12-2018 08:17

Super leuk! Zit goed in elkaar en goed voor te bereiden. Wij hadden 6 kinderen van 10 jaar. Ze vonden het best spannend.......vooral toen "de vijand " even iets kwam lenen! Hahaha zeker een aanrader dit draaiboek!!!

PO - 03-12-2018 12:55

Super leuk! Met een groep van 9 meiden Clockdown gepeeld. De voorbereidingen zijn al erg leuk. We merkten dat je echt meteen vanaf het begin de spullen er bij moet pakken en klaar moet leggen, dan is het allemaal vrij snel geregeld en de kamer vlot opgebouwd. Als je zo een grote groep hebt is het wel erg belangrijk dat er niet maar één computer is om op te kijken anders zijn er kinderen die zich buitengesloten voelen. We begonnen het feestje te laat omdat er een aantal kinderen waren die tot een uur te laat kwamen maar dat is met dit feestje ook geen probleem. Je kunt zelf bepalen wanneer je eet en dat soort dingen. Wij hadden geen clue-pakket aangeschaft maar alles zelf gemaakt. Op het geldkistje hadden wij een tekst geplakt dat als ze die zonder sleutel probeerden te openen de bom óók af zou gaan omdat geldkistjes meestal nou eenmaal niet zo stevig zijn. Super concept. Ik heb het ook meteen met vriendinnen gedeeld die waren ook allemaal erg enthousiast! Op naar het volgende feestje:-)

Y - 03-12-2018 09:23

Het was wat werk om alles goed voor te bereiden maar het was het waard. Het zit goed in elkaar. Met jongens van 8 en 9 clockdown gespeeld. Erg leuk. De jongens zaten er na een tijdje helemaal in.
De groep had wel aansturing nodig.
Het verhaal was duidelijk en de interactieve stukjes erg leuk.
Wij zijn erg tevreden. Op naar het volgende feest.

Folkeline - 02-12-2018 11:22

Het feestje was super leuk! We hadden 9 jongens en meiden van 11 en 12 jaar. Door de grootte van de groep hebben we de escaperoom in twee groepen gedaan, dat was prima te doen.
Het draaiboek was duidelijk, maar moest wel goed doorgenomen worden vooraf. We hebben er voor onszelf nog een verkorte versie van gemaakt die we er tijdens het feestje steeds even ongemerkt bij konden pakken.
Het clue-pakket erbij was heel handig. Helaas was ons geldkistje kapot, waardoor de sleutel eerder gevonden werd dan gepland. Dit mocht de pret echter niet drukken. Beide groepen zijn ruim op tijd ontsnapt. En de kinderen gaven allemaal aan het erg leuk te vinden.

Familie Veenendaal - 01-12-2018 12:48

Wij hebben een zeer geslaagd feestje gehad voor onze zoon. Het waren jongens en meiden van 10 en 11 jaar. Wat waren ze fanatiek. Alles van de website werd opgeschreven en telkens opnieuw gelezen. Het draaiboek moet je even goed doornemen. Met het bijbehorende cluepakket heb je echt alles in huis. Alles wordt duidelijk verteld en uitgelegd.
De tijd voor de escape room hadden we op 1 uur gezet. Met een beetje hulp hadden de kinderen nog 3 minuten over.
Al met al zou ik het zeker aanraden!

Marian - 22-11-2018 14:20

Goed uitgewerkt en goed te lezen. Het was een superleuk feestje.

Katleen - 14-11-2018 21:41

Wij hebben een Clockdown party georganiseerd voor de 10e verjaardag van onze zoon. Ze waren in totaal met 8 en hebben zich rot geamuseerd. Het was soms wat 'ingewikkeld' maar al bij al hebben ze het tot een goed eind gebracht. Met nog 11 minuten op de bom-klok zijn we kunnen uitsnappen uit de escape room. Als je het draaiboek binnenkrijgt, denk je wel even 'oeps waar ben ik aan begonnen' maar al bij al liep het gesmeerd. Een aanrader!!

jill - 23-10-2018 21:49

Onze zoon heeft zijn 11e verjaardagsfeest gevierd met een clockdown party
de 6 jongens hebben een top feestje gehad. Ze zaten er helemaal in. Vanaf begin feestje tot ze het eind filmpje zagen van geheim agent Q.

Toen ik het draaiboek binnen kreeg, dacht ik eerst "ojee waar moet ik beginnen" maar na een keer of 3 te lezen en dingen te bedenken om te maken. Werd het steeds duidelijker. Ik heb niet het cluepakket besteld maar alles zelf gemaakt met huis tuin en keuken dingen. Een eigen Bom gemaakt met pvc buisjes. de kokertjes ook van pvc....en zo allerlei dingen geknutseld. als je niet al te veel tijd wilt besteden aan de voorbereiding dan raad ik het cluepakket aan.

Agnes - 08-10-2018 12:04

Het feestje was fantastisch. We waren met 8 meiden en 2 jongens van 8 jaar. De meiden vonden het wel eng, maar met een knuffel en gefluister dat het niet echt was, trokken ze het erg goed.

10 was eigenlijk net een te groot aantal. We hadden het grote pakket erbij besteld, echt een aanrader. Plus de stoere clockdown petjes, mijn dochter loopt er dagelijks nog mee op.
Het verhaal zat ongelooflijk goed in elkaar, het zag er spectaculair uit en het was een vullend programma. We hadden de website en berichtjes van q met een beamer op de muur geprojecteerd, zodat het voor iedereen goed te zien was.

We kunnen dit van harte aanraden! Volgend jaar weer!

Peggy - 04-10-2018 09:11

Mijn dochter is 10 geworden en om dat te vieren was ik wel op zoek naar iets aparts. Ze wilde graag een escape room doen maar hier ligt er geen in de buurt die te doen is vanaf 10 jaar, dus op zoek naar een andere oplossen. Zo ben ik hier terecht gekomen. Afgelopen weekend was het dan zover. Ik had ruim in de tijd het draaiboek al besteld samen met het Clue pakket, dat op zich ook goed zelf te maken (zeker als je een beetje creabea bent). Maar voor het gemak had ik het erbij besteld. Ongelofelijk hoe ze in hun rol gesprongen zijn nadat de koffer afgeleverd werd aan de deur. Toen de spion zich had laten zien (naar binnen glurend met zonnebril, petje en krant waar ogen uitgeknipt waren en al) was het huis te klein. Toen ze hem de tweede keer zagen zijn ze erachter aan gerend, door de halve wijk, en ik dacht alleen maar "Onee! Mijn tijdschema!" Omdat er toch wel wat tijd verloren is gegaan daardoor heb ik ze wel een beetje geholpen met de opdrachten. Pas na 2,5 uur zijn de dames pas begonnen aan de escaperoom opdracht, waar ze 40 minuten voor nodig hadden. Q had ze nog alle antwoorden doorgestuurd waardoor de bevrijdingsopdracht eigenlijk binnen 5 minuten klaar was. Iedereen wilde op het einde weten wie Q was...die dan nog maar een keer langsgekomen. Iedereen vond het helemaal geweldig en was op maandag in 3! klassen het gesprek van de dag. Zelfs ons nichtje van bijna 14 vond het het leukste feestje dat ze ooit heeft meegemaakt.

Jessica - 02-10-2018 22:27

We zijn het draaiboek aan het bestuderen en hebben nu al zin in het feestje! Het ziet er heel goed doordacht uit.

Annelies borsboom - 01-10-2018 17:15

De voorbereidingen zijn al superleuk!! Over anderhalve week het feestje pas, maar ik heb al veel plezier..

Nicolle - 26-09-2018 15:30

Super leuk feestje. De meiden werden er helemaal hyper van ondanks dat ze wisten dat het maar een spelletje was. Ook de escape room was goed doordacht. We hadden wel een slimmerik erbij die de verstopte sleutel eerder gevonden had dan de aanwijzigingen er waren.
Kostte wel wat energie om het draaiboek te begrijpen omdat je af en toe het spel een beetje in de goede richting moet sturen.
Heel leuk feestje gehad. Wij hadden de attributen zelf gemaakt. Daar gaat nogal wat tijd in zitten... dus houd daar rekening mee.

Ingrid Hellinga - 17-09-2018 11:55

Goed in elkaar gezet draaiboek. Het vergt wel wat voorbereiding voor de begeleiders om zelf goed in het spel te zitten maar zeer de moeite waard.
Het feestje was super geslaagd. 7 jongens in de leeftijd van 10/11 jaar beleefden het spel als een avontuur.
Contact met Locohippo was snel en prima. De foto die we gemaakt hadden van onze spion stond er keurig op tijd op.
Ik zou het zeker aan een ander aanraden wil je een super geslaagd kinderfeest.

Nadat de jongens de sleutel hadden gevonden, waren ze blij dat ze naar buiten konden....daardoor de laatste opdracht niet eens meer gedaan.

Deirdre - 05-09-2018 22:02

Erg goed en uitgebreid draaiboek! Heel leuk concept.. en mooie websites!

Myra - 22-07-2018 19:25

Het hele verhaal is erg leuk en compleet, de 6 kinderen (4 meiden en 2 jongens) van 11-13 jaar oud zaten in een mum in het hele verhaal. Ik had zelf lanyards (nekkoordjes) met daaraan badgehouders en daarin printjes gedaan die ik online had gevonden. Ook notitieblokjes gekocht en daar de clockdownstickers op gedaan met pennen erbij. Flesjes water ook met die stickers en snoepsleutels (had ik hier gelezen - de sleutels waren op maar voor de flesjes hadden ze geen tijd gehad...). Dit was allemaal makkelijk om zelf te doen, maar voor de rest had ik het clue pakket erbij gekocht om het mezelf nog wat makkelijker te maken. De bom hebben we ook zelf gemaakt met een kookwekker, dikke snoeren omwikkeld met rood papier en de draden erin gingen naar de klok. De kids dachten dat er confetti uit zou komen en hebben hem in de tuin af laten gaan. Als de koop-versie dat element erbij zou kunnen krijgen dan had ik dat een volgende keer zeker overwegen! Het draaiboek is erg compleet, maar ik miste wel een overzicht met daarin per persoon de actiepunten. Iets wat je op de dag zelf kunt gebruiken. Het draaiboek zelf is dan veel te langdradig. Wat ik zou doen is een tabel/excel met links de tijd en activiteiten (waarbij je de tijd voor jezelf kunt aanpassen) en rechts een kolom voor elke persoon (Q, begeleider op de dag, spion). Mijn ouders waren de spionnen maar die hadden helaas niet echt door wat hun rol was. Hier zou ik daarom ook een instructie voor schrijven. Wat is je rol, wat betekent dat precies, wat moet je doen, wat kun je verwachten? Mijn dochter en haar vrienden gingen opa opbellen want ze dachten tips te krijgen. Dit zei dat ben ik niet, dat is oma. Ik vraag wel of ze terugbelt waarna oma heel snel voor de deur stond (wat de afspraak was). Heel gek. Ik moest ook de kinderen vertellen wat een spion was, want ook zij begrepen dat niet echt. Toen het kwartje viel wilden ze dan wel oma vastbinden... Overigens hebben we er ook echt een avond voor uitgetrokken om het hele draaiboek door te nemen en te begrijpen wat er allemaal gedaan moest worden. Een overzicht zou ook hierbij erg geholpen hebben. Maar het feestje was een succes. Ik had een GoPro in de escaperoom gezet omdat ik wel wilde zien wat zich daar had afgespeeld en dat was een gouden zet. Dit kan ik iedereen aanraden. Achteraf had ik hem eigenlijk ook in de huiskamer willen hebben want daar was ik nu én aan het filmen én aan het appen én nou ja teveel dus. Op de film was het goed te zien hoe de jongens alleen met de koffer bezig waren en de meiden meteen gingen zoeken. Tip voor anderen is om niet alles in het grote vak te doen. Het is veel leuker om ook wat in de andere vakken te verstoppen want dat verwachten ze! Ze bleven maar zoeken. Sowieso deed iedereen automatisch waar hij of zij goed in is of wat hij/zij leuk vindt. De rollen werden vanaf het begin heel natuurlijk verdeeld. Mooiste compliment was de vraag of ze het nog een keer konden doen (niet, dus bedachten ze daarna hun eigen missies) en of mijn dochter dit volgend jaar weer ging doen. Echt heel erg gaaf. Als mijn zoon 12 wordt mag hij dit ook doen. En ik denk zeker dat ook mijn dochter nog eens gaat kijken voor een volgend feestje.

Anke - 21-07-2018 22:00

Het feestje was helemaal geslaagd! Mijn dochter werd 9 jaar en met 7 vriendinnen hebben ze heel veel lol gehad. Ze hadden geen idee wie agent Q was. Dat vonden ze heel spannend. Bij ons kon agent Q meekijken in de escaperoom via de webcam. De meiden hadden 50 minuten nodig om te ontsnappen. De kokers waren iets te goed verstopt door ons.
Alle benodigdheden hebben we zelf geknutseld. Het was even werk, maar leuk om te doen.

Tip: wellicht is het mogelijk een timer te plaatsen op de website bij de opdracht : elke seconde telt.
De winnaar van dit spel kreeg te horen via agent Q waar de hint voor de escaperoom verstopt lag.

Dit feestje is zeker een aanrader! Draaiboek is uitgebreid en mailcontact ging steeds heel vlot! Bedankt locohippo team! Wellicht in de toekomst nog meer feestjes via jullie.

Anja - 19-07-2018 11:11

Super leuk en spannend feestje gehad. Draaiboek is goed opgezet. Jongens zaten goed in het spel, enige minpunt was dat ze de code al snel door hadden van de bierviltjes. Verder clue pakket een aanrader.

David Vermeersch - 10-07-2018 13:35

Zeer leuk ! De kids gaan er hard in op. Zeker als Mr Q een onbekend telefoonnr is.
De kids waren 10-jarigen en bij hen verliep alles zeer vlot. Om het spannender te maken stel je misschien de bom op max 25min ?

Nicole Hendriks - 09-07-2018 11:09

Het draaiboek zit perfect in elkaar: zeer volledig en duidelijk!

John - 08-07-2018 16:43

Zeer duidelijk draaiboek. Vraagt wel wat voorbereidingen, maar dan krijg je een topfeestje. Geweldig om te zien hoe alle kinderen binnen de groep hun rol pakken.

Aernout en Kaat - 05-07-2018 00:07

Alle kinderen waren op voorhand zeer nieuwsgierig en alle verwachtingen zijn ingelost. Zeker voor herhaling vatbaar.

Martine - 02-07-2018 21:04

Het draaiboek is heel erg duidelijk! De opmaat voor een zeer geslaagd feestje, voor zowel jongens als meisjes.
Het contact met de makers is eenvoudig en snel, daar waar eventueel vragen ontstaan.
Het thema sloeg bij ons in als een bom! Erg betrokken kinderen en veel plezier bij ons als ouders bij het voorbereiden én tijdens het feestje zelf.
Echt een aanrader!
Mocht je weinig tijd hebben, of niet graag zelf knutselen, dan is het complete clue-pakket een aanwinst. Hiermee hoef je echt alleen voor het uitvoeren te zorgen.

Dries - 28-06-2018 17:22

Het zat zeer goed in elkaar. Kinderen vonden het leuk.
Het sturen van de kinderen en het geven van de tips is als spelbegeleider toch niet onbelangrijk.

Marieke - 23-06-2018 14:39

Het draaiboek zit superstrak in elkaar. Wij hadden niet het pakket besteld, dan kost het wel enige voorbereiding, maar was part of the fun;-) We hadden 8 kinderen van 8 jaar oud. Het was fantastisch. Ze gingen helemaal op in het verhaal en toen de buurman aanbelde werd hij er handhandig uitgewerkt en vervolgens gingen ze op spionnenjacht buiten. We hadden naast de buurman ook hun juf van school toegevoegd. Erg grappig. Sommige kinderen vonden het wel spannend, ik heb het hele wapenarsenaal maar overgeslagen. Nog een paar tips: wij hadden niet zoveel tijd als in het draaiboek. Daarom hebben we heel erg gestuurd in het opschrijven / onthouden van de info in het begin, waardoor de bevrijding uiteindelijk maar tien minuten duurde. We hadden twee decoders en het geheimschrift op twee pagina's zodat ze dat in twee groepjes konden ontcijferen. Echt een aanrader dit feestje, succes gegarandeerd.

Marieke Schouten - 20-06-2018 21:30

Het draaiboek zit goed in elkaar, na een paar keer goed doorlezen had ik t goed in de vingers. Het cue-pakket erbij scheelt een hoop werk, is zeker aan te raden.
De kinderen vonden het een geweldig feestje!

Annette Wassink - 20-06-2018 09:49

Na een paar keer goed alles bestudeerd te hebben heb ik het feestje voor de Clockdown Escaperoom voorbereid. De meiden ( 12 jaar) sliepen in een tent in de tuin, die hebben we toen de Clockdown opdrachten begonnen afgezet met lint en een schaar onder de snoepsleutels in de kluis gedaan zodat ze het lint door konden knippen. We konden alles horen vanuit de tent. De meiden riepen dat het steeds leuker werd en vooral ook spannender! Jammer dat ze de sleutel al hadden gevonden in het lijstje, misschien een tip om dat ergens anders te verstoppen. Een van de zussen stond op de site als spion maar door de spanning niet ontdekt. Na ongeveer 45 minuten kwamen ze er heel trots uit dat ze alle opdrachten hadden volbracht. Iedereen vond het top! En wij dus ook! Echt super goed draaiboek en lekker spannend.

Saskia - 19-06-2018 08:24

Het draaiboek is erg uitgebreid en met het pakket als aanvulling heb je alles voor een super spannend en leuk feestje. Ook een snelle service. Echt een aanrader! Onze zoon en zijn vrienden vonden het geweldig!

Ellen - 18-06-2018 14:38

Het draaiboek voor Clockdown is duidelijk en maakt de verwachtingen waar. In combinatie met het pakket en goede voorbereiding, heb je gegarandeerd een spannend feestje waar de kinderen niet over uitgepraat raken. Snelle service, ook als je van het laatste momenten-werk bent.

Linda - 17-06-2018 21:26

Goede service alles snel binnen. Ook op vragen krijg je gelijk antwoord.
De kinderen vonden het feestje het leukste feestje ever!
Echt een aanrader.

Gerco - 15-06-2018 07:24

Zeer geslaagd kinderfeestje. Vooraf koste het wel wat voorbereiding, maar we hebben ca. 3 uur geen kind gehad aan de 6 meiden van 11 jaar. Site ziet er mooi uit, zeker dat bij verdachte FBI spionnen. Ze gingen spontaan naar buiten om auto te bekijken, zelfs om mensen aan te spreken of ze spion waren. Toen de bekende binnenkwam was de reactie oorverdovend. Al met al. zeer de moeite waard.

Els - 12-06-2018 21:32

Een echte aanrader, start was aanvankelijk wat minder vlot maar de escape-room maakte het helemaal af.
De gastjes vonden het aantal opdrachten in de room wat beperkt.

Duidelijk draaiboek, zeker vooraf aanvragen en goed doorlezen.

Clue-pakket erbij genomen en dat scheelde een pak werk.

Jaap - 11-06-2018 20:31

Het draaiboek was prima in orde. Het hele verhaal was heel goed, de kinderen genoten er van. Ik kwam er te laat achter dat er nogal wat attributen nodig waren, waar veel werk uit kwam. Wel leuk om te doen, maar erg tijdrovend (o.a. het vinden van een geheimschriftpen!). Ik zou jullie aanraden het clue-pakket met alle attributen in de e-mail duidelijk aan te geven, dat kan veel tijd besparen.
De websites tijdens het spel werkten prima en voegden een dimensie toe.
Kortom: ik ben zeer tevreden.

Els - 02-06-2018 20:46

het vraagt wel wat doorleeswerk maar alles wordt duidelijk als je op de webpagina meevolgt

Nicole - 07-05-2018 22:16

Met 8 jongens van 11 jaar de Escaperoom gedaan. Zit echt leuk in elkaar, ook de spion vonden ze erg leuk. Enige dingetje; Ze wilden videobellen met Agent Q, dat was wat minder en als tip: Laat ze de mobiel van hun zelf inleveren. Ik was een beetje bang dat ze er niet in mee zouden gaan, maar ze vonden het toch nog erg interessant allemaal! Ik heb alles zelf gemaakt, van bom tot aan badges en notitieboekjes met logo. Was prima te doen, maar wel paar avonden mee druk geweest.

Elke - 02-05-2018 18:49

Zeer duidelijk en onmisbaar !

Nancy - 12-04-2018 19:02

Wat een te gek feestje hebben we dankzij Clockdown gehad. Ter voorbereiding met Marjan een aantal keren overleg gehad over wat practische vragen, supersnelle reactie via mail terug.
We hebben ook het Clue pakket erbij besteld, daarnaast zelf de bom gemaakt. De escape room hebben we in garage bij mijn schoonmoeder gedaan, wat een succes! De 10 meiden vonden het reuze spannend waar we op de fiets naar toe gingen.

Marian - 29-03-2018 10:57

Draaiboek staat garant voor een topfeestje! En het Clue-pakket maakt het helemaal af. Goed voorbereid & super handig. Zeker een aanrader!

Marith - 28-03-2018 17:01

We hebben een heel leuk feestje gehad. Het draaiboek zat goed in elkaar en met wat voorbereiding kon het feestje vlot van start gaan. Iedereen vond het erg leuk en hier en daar wel erg spannend (die engerds staan hier toch niet echt aan de deur...)

Erg geslaagd!

Miriam - 20-03-2018 10:16

Het was goed opgezet en als je vragen had, werden die snel en duidelijk beantwoord. Ik had 5 jongens rond de 11 jaar en ondanks toch wel wat sturing hebben ze het niet binnen de tijd van 45 minuten gehaald. Ze kwamen 3 minuten te kort, maar dat mocht de pret niet drukken.

Jose - 14-03-2018 19:00

Wij hebben een superleuk feest gehad!!! De dames (allemaal 11 jaar) vonden het mega spannend. Vooral de spion die je kan toevoegen zette de boel wel op stelten. Zorg er wel voor dat Q niet te achterhalen is, ze hadden hier snel door wie het was. Maar dat maakte het niet minder spannend. De escaperoom hadden we boven op een slaapkamer. Alleen was de sleutel niet meer te vinden. Toen de dames in de kamer waren hebben wij de deur afgeplakt met een papieren tafelkleed en een zakmes als sleutel in het kistje gedaan. Zo hadden ze echt het gevoel te ontsnappen!

Anke - 07-03-2018 11:33

Wat hebben ze genoten. Gedaan met het feestje van onze zoon van 10 jaar. Complimenten voor het draaiboek. Kost even wat tijd om alles voor te bereiden, maar dat was het zeker waard!!!

Evelien Keijer - 04-03-2018 15:09

Ik heb Clockdown georganiseerd op verzoek van mijn 13 jarige zoon die een escaperoom met zijn vrienden wilde doen. Ik heb een paar minimale wijzigingen aan het draaiboek gedaan, waardoor de escaperoom vanaf het begin meteen startte. Ipv 45 min kregen ze een heel uur.
Het was nog best pittig. Maar een hele goede training voor samenwerken en communiceren! Ik heb de laatste 5 minuten actief (niet meer via de app als agent Q, maar in dezelfde kamer) meegeholpen om de puzzels af te ronden. Ze hebben de code voor de verlossing ingevoerd op hetzelfde moment dat de 'bom' afging. Zelf dus 'dood' maar agent 33 was bevrijd. ;)
Ze willen er graag nog eens een keer eentje doen. Dus het was zeker een succes, ook al werd er bij het nabespreken duidelijk dat er nog heel wat aandachtspunten waren in de samenwerking.

Maaike - 01-03-2018 21:53

Ja! Wij zijn enthousiast en komen zeker terug om een volgend spel te bestellen voor een volgend feestje.

Kitty - 27-02-2018 22:23

Mijn 11-jarige dochter had afgelopen zaterdag hét verjaardagsfeestje van haar leven. De 6 deelnemers waren jongens en meisjes tussen de 8 en 13 jaar en genoten er allemaal even erg van! Echt top!!!

Nancy lanssens - 17-02-2018 15:23

Super! Wel wat voorbereiding maar de kids waren in de zevende hemel

Erika Slegers - 12-02-2018 07:58

Erg enthousiast ben ik. En de meiden (10 stuks) ook. Ik was zo enthousiast dat ik er een blog over schreef, in alle eerlijkheid!

https://www.mamsatwork.nl/escape-room-kinderfeestje-thuis/

Jikke - 12-02-2018 07:25

Schrok wel even bij de omvang van het draaiboek, maar juist omdat het uitgebreid is kan je het feestje goed begeleiden. Zat goed in elkaar!

D. - 07-02-2018 14:15

Feestje voor 11-jarigen. Hebben een 4-tal tips niet nodig gehad, dus ik denk net iets te eenvoudig voor hen. Maar hebben wel ontzettend veel lol gehad. Gingen ook volledig loos toen ze plots écht opgesloten werden ... Vonden ze fantastisch, achteraf. Dus zeker zo realistisch mogelijk maken !!

Sylvie - 29-01-2018 11:22

Goed en duidelijk draaiboek. Ik voegde er wel nog wat opdrachtjes aan toe om (hopelijk) de escape nog wat uit te stellen, want ik lees hier regelmatig dat ze toch binnen het half uur buiten zijn...
Dus misschien wat (facultatieve) opdrachtjes en codes toevoegen als extra voor de mensen die er liever wat minder tijd insteken...

Heel benieuwd naar het uiteindelijke feest zaterdag. :-)

Katrien - 23-01-2018 20:49

Draaiboek zat goed in mekaar... je moet er wel de nodige tijd voor nemen om het op voorhand door te nemen ;-)

Lian - 18-01-2018 10:15

Duidelijk draaiboek. Erg uitgebreid, daardoor wel even de tijd nemen om je in te lezen. Snelle, acurate en vriendelijke mailtjes als je vragen hebt. Onze dochter heeft het spel gespeeld met 5 slimme vriendinnen van 11 à 12 jaar. Zeer geslaagd! Ze hadden na 23 minuten de sleutel al gevonden, maar hebben daarna toch alle andere clues ook nog uitgezocht. Topfeestje!!

Mark - 13-01-2018 21:51

We hebben met 6 enthousiaste jongens een geslaagde middag gehad!

Linda Clemens - 13-01-2018 16:47

Het partijtje was ontzettend leuk. Wij hadden een beamer geleend zodat we de website op de muur konden projecteren. Iedereen kon het zo goed volgen. Het draaiboek is knap in elkaar gedraaid. Duidelijke uitleg en verduidelijkende foto's. Alleen de foto van de koker met lint was wat (te) wazig/klein. In de bijlage mag het felicitatiebriefje bij de vondst van de sleutel standaard toegevoegd worden.
De kinderen hebben enorm genoten en waren er zeker nog een paar uur 'vol van'. Mijn dochter was alweer plannen aan het maken voor haar volgende partijtje: Wie is de mol! Ook van Locohippo 😃

Astrid - 04-01-2018 19:58

Voor het partijtje van mijn dochter hebben we het Clockdown draaiboek en pakket besteld. Van te voren mailcontact gehad en er werd erg enthousiast en uitgebreid op mijn vragen ingegaan. Dit gaf de doorslag om voor dit feestje te kiezen. Het is echt wel nodig om het draaiboek met alle begeleiders even goed door te nemen, wij denken zelf dat een beknopter stappenplan wellicht makkelijker/ mogelijk is. Uiteindelijk staat alles erin en hebben we alles goed voor kunnen bereiden.
De meiden vonden het super spannend en hebben met zijn 9-en enthousiast samengewerkt om de oplossing te vinden. De uiteindelijke escape was na 25 minuten gelukt. Wij zijn erg tevreden en kijken terug op een geslaagd feestje. Bedankt!

Lianne - 29-12-2017 08:35

Gebruik staat gepland voor later, maar communicatie en levering goed. Goed meegedacht!

Marcel - 18-12-2017 10:47

Afgelopen zaterdag clockdown gespeeld... een succes. Ik heb zelf alle voorbereidingen gedaan en materiaal gemaakt. Dit is iets meer werk dan het pakket bestellen, maar ook prima haalbaar. Het is noodzakelijk om het draaiboek tweemaal goed te lezen en vervolgens op de dag zelf snel nog even door te lopen om te kijken of alles op zijn plek ligt. Q heb ik na het eerste doorlezen gebriefed en die speelde zijn rol prima (ook handig dat Q zijn telefoon op stil zet, want de groep was bijdehand genoeg om hem te bellen!)
Het eerste gedeelte (fotowand, countdown en de website) hebben we binnen gespeeld, waarbij ik de laptop op onze TV had aangesloten. Voordeel was dat iedereen goed kon zien wat er op de website stond. Zeker bij de fotowand was dat handig. Nadeeltje was dat iedereen de laptop wilde bedienen...
De escape-room was in de garage, waarbij ik eveneens de binnenklink verwijderd had en in het kluisje had gedaan. Dit werkte prima, ook de sfeerverlichting, een paar stoelen en een beetje aankleden hielp om een en ander geloofwaardig te maken.
De groep bestond uit 8 8-jarigen, waarbij de 6 dames knetterhard werkten en de 2 heren (rolbevestigend ;) in een stoel gingen zitten en keken. Ik zou hier de volgende keer ook een fysieke test tussen zetten zodat ze ook een testje zouden moeten doen. De dames gingen intussen alles nauwgezet opschrijven en waren prima op weg. Het bezoek van de buurman werd snel gevolgd door de verwijdering van de buurman, zeker een succes.
Uiteindelijk zijn ze zo'n 2 uur bezig geweest met alles onderdelen en gingen ze allemaal (met een geheime pen) spinnend tevreden naar huis ..
Over 2 jaar met de volgende dochter :)

Saskia van Beek - 17-12-2017 09:46

We hebben gisteren het feest gehouden en de meiden hebben genoten! Escaperoom hadden ze al snel door. 45 minuten is echt een prima tijd. Langer hebben ze er niet over gedaan. (9 en 10 jarigen) de tijd i het draaiboek voordat je gaat eten was bij ons toch zeker wel wat langer als beschreven maar dat is prima op te vangen. Eindspel na het eten is vrij kort.. wellicht leuk om zelf nog iets toe te voegen om weer helemaal in de sfeer van het spel te raken als je tussendoor gaat eten.

Ik heb wel het complete clue pakket aangeschaft en dat scheelt een hoop werk. Betaalbaar en zeker makkelijk! Alles is perfect geregeld. Clues, draaiboek en site. TOP!

Gerda - 11-12-2017 17:10

het spel was zowel goed uitgelegd als leuk om te spelen.
we hadden nog een paar vragen in de context van onze situatie, die weden snel en adequaat beantwoord.
spelen van het spel was (zoals bedoeld) een feest voor de kinderen.de opdrachten konden op niveau van de kinderen uitgevoerd worden.
bovendien waren ze duidelijk begrensd.
Uiteindelijk werd de sleutel gevonden. De bevrijde geheime agent was in gezelschap van de Sint-surprises.
een prima start van de pakjes-avond.
Ook prima te gebruiken als start voor een andere festiviteit

Wesselman - 10-12-2017 11:13

Het feest was erg leuk. Er zaten echt verrassende elementen in. Ik vond het voorbereidende werk wel veel. (Ik had alleen het draaiboek gekocht), maar het draaiboek is absoluut duidelijk en overzichtelijk geschreven. Wij deden het met sinterklaas, de leeftijd was tussen de 8 en 15 en dat was ook prima te doen. Ik had wel van enkele onderdelen twee versies gemaakt. bv een kinderboek met weinig tekst en een boek voor de grote met de tekst zoals ik het draaiboek. Ook de rebus nog in moeilijkere versie gemaakt. Kortom: verrassend voor alle leeftijden, maar vergt wel wat tijd.
Ik was zeer tevreden over het contact, snel en helder. Heel prettig.
Volgende keer doen we het wie is de mol spel. Ik zou het leuk vinden als je de spellen ook in familie uitvoeringen komen.

Carin - 29-11-2017 15:26

Een erg leuk draaiboek. Alles klopt. Wij hadden de klink van de slaapkamer eraf gehaald en deze in een geldkistje gedaan. Werkt ook prima!
Geslaagd feestje!

Marjan - 28-11-2017 10:01

Zaterdag 25 november hebben we het clockdown feest gevierd. Aantal deelnemers : 3 meiden en 1 jongen. Zowel het draaiboek als compleet Clue pakket waren uitstekend verzorgd. De bom met een tikkend wekkertje hebben we zelf gemaakt. Vragen via de mail aan Marjan werden heel snel beantwoord. Onze agente Q deed het fantastisch en onze buurman-spion deed zijn rol ook goed. De meisjes en de jongen hadden snel in de gaten dat hij één van de spionnen was, maar ze durfden hem echter niet "aan te pakken". Dus hij bleef in de pauze gezellig een biertje drinken.
De informatie op de info van de blackspider-site was best veel. Niet alle kinderen konden het opbrengen om al die informatie tot zich te nemen. De leeftijden van onze deelnemers (13-17) lagen hoger dan de leeftijden die Feestklik voor dit spel hanteert (8-12). Maar o.i. was dit geen enkel probleem. De deelnemers hebben zeer genoten en wij ook, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het spel. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we dit spel spelen.
Marjan, één en al lof. Dankjewel.

Moeder - 27-11-2017 12:59

Superfeest! Prima draaiboek. Wel goed om dit goed in je hoofd te hebben. Snelle reactie van Marjan op vragen via de mail. Gespeeld met 10 jongens van 10 jaar. Ze zaten er helemaal in. De spion die binnen kwam was super. De escaperoom had ik wat uitgebreid door nog wat clues in extra koffertjes te doen zodat er meer kinderen tegelijk wat konden doen daardoor waren ze lang bezig. Het lezen van de info op blackspider was wel (te) lang/veel.
Alle jongens waren erg enthousiast. Leuke reacties terug gehad van kinderen en ouders!

Sietske de groot - 25-11-2017 22:08

Vandaag het Clockdown feest gevierd met 8 meiden van 10 en 11.had het draaiboek al een maand in huis en heb zelf alle spullen kunnen maken die er voor nodig waren. Het draaiboek paar x door gelezen soms dacht ik ohh komt het wel goed? Ja het kwam helemaal goed alles werkte en ging goed. De pauze hebben we voor de escaproom gehouden zodat we ze even de kamer uit konden doen om alles klaar tezetten.
De escaproom gehaald in een half uur
Direct de bevrijding er achter aan gedaan.
En als afsluiting mini pizza's gebakken en disco gehad.
Het was een super leuk feest met een super draaiboek
Heel erg bedankt en zeker een aanrader

Katrien - 25-11-2017 16:23

Wij hebben zonet een clockdown feestje gedaan met een tiental 9-jarige jongens. Fantastisch leuk, ze hebben ervan genoten! Alles verliep heel vlot, ook met Q. Ze waren erg enthousiast (en gingen er helemaal in op) en mijn zoon vond het een van de leukste feestjes die hij al gehad heeft.
Marjan is heel behulpzaam en reageert steeds erg snel op vragen.
Ik had alles goed voorbereid en dat is ook nodig wil je het helemaal door en door kennen. Ik had het voorbereidingswerk, oa finetunen met Q, wel wat onderschat, dus reken daar wel genoeg tijd voor. Maar ik wil zoiets ook graag goed doen en had oa nog badges, logo's en schriftjes gemaakt, dus iemand anders kan het wellicht sneller.
Ik was heel tevreden over het aangekochte clue pakket, alles zat erin wat we nodig hadden.
Ik kijk ernaar uit nog een feestje met jullie te geven!
Bedankt voor de leuke ervaring.

Mariska - 20-11-2017 19:44

Afgelopen weekend hebben 8 meiden van 9 jaar een Clockdownfeestje gehad. Een zeer geslaagd feestje, mede door een goed in elkaar gezet draaiboek.

Bouwman - 16-11-2017 14:13

Alvorens wij het draaiboek bestelden, lazen we al de vele positieve reviews. Het kon dus eigenlijk al niet meer tegenvallen!
De vragen die ik vervolgens nog via de mail stelde, werden heel snel en volledig beantwoord. De voorbereidingen, na ontvangst van het draaiboek, vonden wij heel goed zelf te doen.
Het feestje met 7 meiden van ruim 10 jaar was geweldig. Ze waren zo enthousiast en gingen doldwaas op de sites aan het zoeken naar van alles, dat de eigenlijke opdracht soms aan hen voorbij ging. En ondanks dat ze hier en daar dan even flink bijgestuurd of geholpen moesten worden, mocht dat de pret absoluut niet drukken. Agent Q heeft hard zijn best moeten doen, om goed zijn rol te vervullen. Maar het gebruik van de website, het contact via de app met Q en de foto van de spion maakte het allemaal erg spannend en echt.
Er werd super leuk samengewerkt. Een en al enthousiasme, tot aan het einde! Er werden zelfs plannen gesmeed voor een (slaap?) feestje, waarbij 's nachts dan een escape-room-spel zou worden gedaan...!
Een echte aanrader dus!

Marike - 13-11-2017 16:12

Zeer geslaagd! 10 jongens van 10/11 jaar en van het begin tot het eind zaten ze helemaal in hun rol.
De reacties vd kinderen op het eind vh feest waren allemaal enthousiast!
'Het was echt een geslaagd feest', aldus mijn zoon!

Ingrid Hoving -Bouma - 07-11-2017 10:27

Wij hebben het Clockdownfeestje gehad met 7 kinderen van 11 jaar. Twee jaar geleden Mussie X, vorig jaar Wie is...? en nu dus op verzoek van de jarige Clockdown. Het was wederom een groot succes! Het draaiboek was duidelijk en het extra pakket met spullen fantastisch. Het scheelt heel veel voorbereidingstijd en ziet er goed uit, mijn complimenten. Ik vind het mooie aan dit feestje dat je als ouders tijdens het feestje bijna niets hoeft te doen. Door de aanwijzingen op de pc en van Q. loopt het spel als het ware vanzelf door. De spellen zijn niet te makkelijk en niet te moeilijk. Het ontrafelen van de codes kostte de kinderen wel veel tijd en hadden ze hulp nodig, maar dat is juist leuk!

Toen ons neefje als spion werd gesignaleerd was de hilariteit groot en toen hij langs kwam wilden ze hem niet in huis hebben.....Echt een aanrader om deze spion toe te voegen.

De escaperoom had ik van tevoren voorbereid in de garage. Ze vonden het heel spannend. Zeker nog toen we van buitenaf aan de deur gingen rammelen en met n zaklicht door het raam gingen schijnen.

Tussendoor hebben we pizza's van Domino's laten bezorgen. Het hele feestje duurde ca 3 uur.

Marjan, voor mij met mijn jongste zoon in groep 8 het laatste kinderfeestje.... ik heb 3 keer met heel plezier gebruik gemaakt van jouw draaiboeken en laat Feestklik regelmatig vallen als mensen op zoek zijn naar een geslaagd thuisfeestidee! Heel veel succes nog met het verder ontwikkelen van leuke thuisfeestjes!

Christa Polinder - 06-11-2017 17:00

Het draaiboek zit erg goed in elkaar, maar best ingewikkeld om het goed in je hoofd te krijgen. Dat kost wel wat voorbereidingstijd... Maar door plaatjes en duidelijke beschrijving lukte dat wel. Ik heb ook het feestpakket besteld om niet teveel tijd kwijt te zijn aan de voorbereiding. Dat scheelt een hoop! Het was jammer dat whatts app bij ons niet goed werkte. Dat lag waarschijnlijk aan de verbinding van de telefoon die we gebruikten (was van 1 van de jongens zelf). Hierdoor moesten we wat improviseren in het contact tussen Q en de groep. Dat was wel erg lastig. Gelukkig had de escaperoom (een berging van een basisschool) een brievenbus, waardoor we vanaf buiten hints door konden gooien op briefjes, waardoor het toch gelukt is om eruit te komen binnen de tijd. Het spel (eten deden we vooraf), duurde met 2 korte pauzes tussendoor, zo'n 2 1/2 uur. Onze zoon en zijn vriendjes (8 jongens van 11 en 12 jaar, groep 8) hebben ervan genoten!

Carla - 05-11-2017 15:13

Ik heb net de voorbereidingen getroffen, knutselen, alles voor elkaar maken.
Van de week nog een meeting met Q en dan kan het feest beginnen.
Het vraagt inderdaad flinke voorbereidingstijd, zeker als je zelf knutselt, maar het is volgens mij zeker de moeite waard.
Volgende week speelt mijn dochter van 12 het met 7 vriendinnen.

Ingeborg - 03-11-2017 13:34

Heel uitgebreid en duidelijk draaiboek. Handig om op tijd in huis te hebben, zeker een week. Dan kun je het steeds even doorlezen, zodat het tijdens het feestje goed in je hoofd zit.
De Q moet ook wel even inlezen. Een foto op de site zetten en een bezoekje van de spion zijn echt aan te raden!
De meiden waren in de leeftijd 10-13, de escaperoom hadden ze snel voor elkaar.
Alles zit goed in elkaar, de sites zijn mooi en duidelijk.
In verband met tijdgebrek hebben we ook het pakket gekocht, dat was ideaal!!
Het team had een super leuke middag, ze moesten veel samenwerken om verder te komen, dus ook als 'teambuilding' heel gelsaagd.

Yvonne - 03-11-2017 09:26

Superleuk! Vraagt wel nog behoorlijk veel (lees en knutsel) voorbereidingstijd, maar dat is het zeker waard.

JBN - 31-10-2017 21:56

Wij hebben met dit draaiboek een zeer geslaagd feestje gehad. Onze dochter werd 11 jaar, zit nu in groep 8. Ze had 6 meiden uitgenodigd.
Iedereen was heel enthousiast, achteraf en gedurende het feestje. Wij hadden eerst gegeten en zijn daarna gestart. Slechts korte pauzemomenten, we waren bijna 2 uur met het spel bezig.
Het kost jezelf wel echt de nodige tijd aan voorbereiding, omdat het draaiboek gewoon erg ingenieus in elkaar zit en dat moet je wel als ouders even in je hoofd krijgen. Maar het resultaat was er dus ook naar. Mister Q erbij was super en een spion die even langs komt, ook meerwaarde.

Geeske - 30-10-2017 13:25

Het was een super feestje!
Gespeeld met 6 boys en 1 meisje van gemiddeld 9 jaar, ze vonden het super spannend, goed samenwerken is de sleutel en dat deden ze perfect en dat terwijl niet iedereen vooraf elkaar kende.
Zeker de spion die tijdens de pauze onverwachts binnen kwam was een zeer groot succes. ook de juffen en knuffel die op de spionnen(foto)lijst stonden deden het goed. En het contact met Agent Q was ook leuk en aanvullend.
Draaiboek zit super in elkaar, ik kan werkelijk niks aan kritiek verzinnen.
Mijn man en ik hebben ook veel plezier beleefd aan de voorpret (waar je wel de tijd voor moet nemen)

Ik heb al veel mondelinge reclame gemaakt bij mijn bekenden!

Volgend jaar een ander thema?!

Mara - 29-10-2017 13:17

Zeer duidelijk draaiboek, de bij bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit.
Nu afwachten wat de dames ervan vinden...

Brenda - 29-10-2017 12:11

Heel duidelijk, we hebben het nog niet gespeeld, maar zeker een aanrader. De box zorgt ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan de inrichting van de escaperoom, het wordt vast een succes,

Maas - 29-10-2017 12:01

Mooie uitgebreid draaiboek dat je precies aangeeft wat je te doen staat qua voorbereiding en wat je kan verwachten qua inhoud.
Het feestje was zeker geslaagd!

e berkhout - 26-10-2017 10:05

zeer uitgebreide handleiding.
Ik ben er hard op aan het studeren.
Ziet er goed uit.
Fijn dat alles ondersteunt wordt met foto's

Cindy - 25-10-2017 22:49

Wat een super leuk feestje was dat. Het draaiboek zit heel goed in elkaar! Een echte aanrader. Met jongens van 11/12 jaar gespeeld en ze zaten er helemaal in. ‘Het leukste feestje ooit’ was hun reactie 😄

De Haas - 25-10-2017 22:48

Was een super duidelijk draaiboek.
Veel info maar zo was het ook overzichtelijk.

Kids waren super enthousiast en vonden het super spannend

Karin - 24-10-2017 14:24

Het draaiboek zit perfect in elkaar en loopt als een ge-oliede machine. De 8 meiden op het feestje van mijn dochter (11 jaar) waren vanaf de 1e minuut enthousiast. Leuk om te zien wie welke rol neemt in zo'n groep. Het flitsbezoek van de spion en communicatie via KIK van agent Q is absoluut van meerwaarde. Ik ga je site delen en melden aan iedereen die het maar horen wil ;-)

Mariska - 23-10-2017 13:46

Het feestje wordt komende week gegeven. Met het duidelijke draaiboek kun je het feestje heel goed voorbereiden!

Kamperman - 21-10-2017 13:08

Heel duidelijk en uitgebreid draaiboek.
Het feestje moet nog worden gegeven.

sjoukje - 20-10-2017 16:09

Draaiboek helder en duidelijk. Feestje komt nog over paar week.

Karin - 13-10-2017 21:42

Super leuk feest gehad, de meiden zaten volledig in het verhaal. Duidelijk draaiboek.

Marjon - 12-10-2017 19:18

De meiden waren super enthousiast en fanatiek, dus een echte aanrader

Inge - 09-10-2017 17:30

Amaai,
Dit kon zeker tippen aan het feestje van vorig jaar!!
Echt aan te raden! De jongens gingen er echt in op!
In No time vonden ze alle hints en dit door samen te werken! Het moment dat ze de deur konden openen, waren ze echt opgelucht 😄

Marita - 03-07-2017 22:21

We hebben het clockdown feestje georganiseerd voor onze zoon die 9 jaar werd. Er waren in totaal 7 kids uitgenodigd, waarvan 5 jongens en 2 meisjes. Het was een groot succes, zowel de jongens als de meisjes vonden het super! Wel was het af en toe dringen bij de iPad, dus hebben we soms de helft vh groepje achter een laptop gezet voor de opdrachten. Het is dus handig om meerdere apparaten ter beschikking te hebben. Op een oude iPad (versie 1) werkt de site overigens niet. Maar al met al een super spannend feestje en de kids gingen helemaal op in het verhaal. Na de komst vd spion in de pauze werden de gordijnen zelfs dicht gedaan ;-) De escape room konden ze ook binnen de tijd weer verlaten.
Voor de organisatie voorafgaand aan het feestje dient wel wat tijd uitgetrokken te worden, maar het feestje zelf verliep uiterst ontspannen, omdat de kids zo druk bezig zijn. Voor herhaling vatbaar, maar dan uiteraard met een vd andere draaiboeken!

Leonie - 03-07-2017 08:27

Super feestje,
Voor het eerst in jaren weer een feestje thuis gedaan, maar met dit draaiboek erbij viel het allemaal mee. De jongens hebben zich super vermaakt en het telefoon contact met Q was echt een aanvulling. Ook het zoeken op de website was iets anders dan de normale escape rooms en dat maakte het echt leuk. We willen m in het najaar nog een keer doen met onze andere zoon.

Tip bestel het clue pakket erbij, dat scheelt een hoop voorbereidingstijd en het ziet er gewoon goed uit. De bom hadden we wel zelf gemaakt dat was redelijk te doen.

Diana - 25-06-2017 18:08

Geweldig leuk feestje! De voorbereidingen waren niet min en het was soms zelf even zoeken, maar Marjan reageerde binnen de tien minuten met een héél duidelijk antwoord op een vraag. Ook dat vind ik een héél grote meerwaarde aan een feestje dat al zo goed in elkaar zit qua draaiboek en websites!
Tijdens het feestje zat de spanning er al meteen heel goed in. uitspraken als "Mijn hart klopt van hier tot in Tokyo!" en "Ik weet dat het een spel is, maar ik word er toch zo zenuwachtig van!" waren een goede indicatie van de spelvreugde.
Wat ik ook een grote troef vind, is dat je met z'n allen aan één doel werkt en op die manier niemand uit de boot valt.
Een echte aanrader, samen met het Missie X feestje dat we voor een ander groepje kinderen een paar weken later gedaan hebben.

Kim - 24-06-2017 22:48

Wat een fijn feestje was dit! Vooraf nog wel wat voorbereiding aan gehad, maar we organiseren elk jaar zelf een
thuis, dus deden we met plezier! De reacties van de kinderen waren ook enorm positief! Ik had voor ieder kind een 'spionnen-hoed' voorzien en ik kon via via T-shirts bedrukken met hun naam op! Ieder natuurlijk zijn eigen notitieboekje en balpen...
De kinderen waren direct mee met het verhaal. We hadden 1 laptop voorzien, 1 ipad aangesloten op tv en 1 andere ipad. We waren met 9 kinderen, dus dit was geen overbodige luxe, opdat iedereen toch wat kan mee zoeken en 'onderzoeken'. Het feit dat er een spion aan de deur kwam, vonden ze ook wel geweldig! Ook de escape room opdracht vonden ze leuk, maar toch wel wat tips moeten geven... misschien had ik de kokers net iets te moeilijk verstopt.
Alles super verlopen! Ik heb deze site alvast aan heel wat vriendinnen doorgegeven! Succes er nog mee!

Sylvie - 22-06-2017 20:27

Vorige woensdag clockdown feestje gehad, wat een topper! Al vanaf het zien en openen van de koffer zat de spanning en sfeer er in. Ze begonnen op den duur zelfs geluiden in huis te horen en te geloven dat er spionnen binnen zaten, met alle gevolgen (lees: gegil) vandien. Onze Q (de papa en broer) deed ook heel goed zijn best en zorgde voor extra spanning. Ze vonden het bijna even spannend om te weten wie Q was als het oplossen van de opdrachten :). Q hield zich niet volledig aan het script en stuurde extra spannende berichtjes tussendoor :) maar dat vonden ze geweldig.
in de escape room hadden ze wel te snel door dat ze de cijfercombinatie konden verkrijgen door de cijfers in eenzelfde kleur uit te proberen. zo hadden ze na 3 keer proberen de juiste combinatie al :).
ik had die bierviltjes dus iets beter moeten verstoppen...

voor de rest is alles perfect verlopen.

volgend jaar doen we zeker opnieuw een feestklik feestje!

Angela - 22-06-2017 09:00

Wat was het een geweldig clockdown feestje! In verband met de hitte heb ik de escaperoom in een deel van de woonkamer gedaan(rolluiken etc dicht). Boven was het te warm en in een grote ruimte kunnen makkelijk 10 kinderen tegelijk spelen.Enge muziek via spotify, villa volta van de Efteling deed het zeer goed! Gemiddelde leeftijd 10 jaar en sommigen vonden het echt spannend. Rest van het feestje buiten gedaan en niemand binnengelaten (behalve gang ivm wc;-)

Vanaf het moment van voorlezen van de top secret brief zaten ze er helemaal in. Toen ook nog de juf spion bleek te zijn en als dekmantel dus juf is in het normale leven was het feest compleet.

Wij hebben eigenlijk alles volgens draaiboek gevolgd verder. Eerste code was snel ontcijferd. De fotowand en informatie hacken duurde langer.

Tip voor tijdstip dat de spion langskomt. De eerste pauze was bij ons na ruim 3 kwartier. Gerekend vanaf moment dat de koffer binnen werd gebracht.

Escaperoom duurde half uur.

Echt een aanrader!

Femke - 15-06-2017 16:25

De meiden vonden het een super gaaf spel! Ondanks dat ze 10 jaar zijn vonden sommige meiden het best wel spannend.

Ik het Q ook het eerste contact laten leggen. Oo heb ik de eerste opdracht wat moeilijker gemaakt, door ze eeret te laten puzzelen naar de cijfers. A=1, B=2, C=3 ect.

Rick - 15-06-2017 13:04

Superavond gehad met 11 kinderen uit groep 6-7-8! Gingen er helemaal in op en vonden het erg leuk. Escaperoom op locatie en Q thuis, ging prima. Kinderen waren zo slim om bij foto-opdracht eerst met mobiel foto te maken en die dan te gaan vergelijken ipv steeds heen en weer klikken. Daarnaast was iemand zo slim om het kluisje in de koffer met een gevonden paperclip te openen en hadden ze de sleutel al vrij snel. Vervolgens nog wel helemaal uitgespeeld. Spion op site was succes, deze werd hardhandig de deur uit gewerkt. Complete feest- en cluepakket erbij gekocht evenals de bom. Feestpakket is zeer leuke aanvulling en ook leuk voor de kinderen om mee naar huis te nemen. Cluepakket zat goed in elkaar en neemt je veel (al het) werk uit handen. Bom ziet er ook leuk uit. Verder was er door mijn eigen schuld iets fout gegaan met de post, maar dit alles is door Marjan zeer netjes en zorgvuldig opgelost. Kortom, zeer tevreden hierover en kan het iedereen aanraden!

Hetty - 12-06-2017 21:06

Feestje was erg leuk! Zowel de groep van 9 kinderen (jongens en meisjes) als wij, de begeleiders, hebben genoten.
Feestje is super goed uitgewerkt en overdacht. De handleiding was duidelijk en met het complete pakket erbij was de voorbereiding goed te doen.

Het is echt een aanrader!!
Bedankt Marjan!

Valérie - 12-06-2017 13:24

Zeer geslaagd feestje achter de rug! Ik had een groep van 8 jongens van de leeftijd van 10 jaar en ze hadden een super tijd! De ouders hebben nog uren alle verhalen moeten aanhoren van hun enthousiaste spruit en ik ook :-) Dankzij het draaiboek kon ik alles volgen en hier en daar een kleine ingreep doen indien nodig maar ik moet zeggen ze waren zelf bijzonder clever! De escape room hadden ze in 34 min klaar!
Kleine tip: het is niet echt duidelijk in het draaiboek hoe het eerste contact in stand komt tussen de kids en Q. De kids hadden niet het idee om zelf Q te contacteren met de telefoon dus heb ik stiekem Q gevraagd om hen een 'welkom' berichtje te sturen. Misschien heb ik het draaiboek verkeerd begrepen maar zo liep het voor ons.

Minpuntje zoals eerder al gemeld blijkbaar is dat het kistje zomaar openging, het was moeilijk om ze te overtuigen om toch verder te spelen...
Ander minpuntje: de bonus UV-lamp is geleverd met platte batterijen, gelukkig tijdens voorbereiding nieuwe batterijen kunnen halen.

Vlotte communicatie bij bestelling en voorbereiding, helemaal top! Bedankt voor de fijne samenwerking, voor herhaling vatbaar!

Peeters - 21-05-2017 10:14

Hallo,

Een super feestje gehad, kinderen gingen er helemaal in op. Kostte wel wat voorbereiding maar door het complete pakket te bestellen werd dit makkelijker. Voorbereiding was leuk om te doen. Draaiboek is duidelijk, tip om een foto van een spion te plaatsen is echt een aanrader.
Vragen werden snel beantwoord.

Enige minpuntje was het kistje uit het pakket dat zonder sleutel opengemaakt kon worden. Gelukkig waren ze zo sportief om de escaperoom wel volgens de aanwijzingen uit te spelen.

Voor herhaling vatbaar, bedankt

Jurgen - 20-05-2017 18:10

Feestje was erg leuk.
Best wel wat werk gehad aan de voorbereiding maar dit was wel leuk om te doen.

De fotowand ging erg goed omdat de kids hiervoor goed samenwerkten. De koker met lint vonden ze geweldig. Het leukste was de escaperoom zelf, dit hadden we in de woonkamer gedaan. Op tv hadden we een timer laten lopen via YouTube, dit vonden ze superspannend. Ze waren ruim binnen tijd, nog15 min over maar dit kan je opvoorhand moeilijk inschatten, het ligt eraan hoe goed je alles verstopt.
Als spion hadden we een foto van onze kat op de site laten plaatsen. Dit was een goed idee want elke keer als deze in de buurt kwam begonnen ze te fluisteren omdat ze misschien een geheime microfoon had.
Draaiboek was prachtig uitgewerkt en zeer duidelijk, alles precies gelopen zoals gepland. Dus heel erg bedankt voor het fijne feestje!!

Luka - 18-05-2017 09:33

Heel fijn feestje gehad, meisjes gingen er volledig in op.
Draaiboek prima uiteengezet, zeer duidelijk en waar er toch vragen zijn kregen we vrijwel onmiddellijk antwoord per mail.
Zeker een aanrader!!

Fenny - 12-05-2017 22:14

Vandaag een topfeest gehad met 9 meiden van 11 en 12 jaar. De meiden zaten zo in het spel dat spel en waarheid moeilijk te scheiden waren. Vooral toen de buurman/spion binnenkwam.

Het draaiboek was heel duidelijk en compleet. Het extra pakket wat we besteld hadden was ook super en scheelt een hele hoop werk.

Ook het contact wat we tussendoor hadden voor het plaatje voor de HEMA tompoes en de spion foto's was snel en effectief.

Kortom: Een hartstikke gaaf feestje wat compleet en duidelijk was uitgewerkt in het draaiboek.

Wat super dat er mensen zijn als jij Marjan, die deze niet zo creatieve moeder helpen om een hartstikke gaaf thuis-feest neer te zetten. Bedankt.

Ivonne - 07-05-2017 16:54

Echt een aanrader!
Wij gaan zeker nog eens een feestje geven met 1 van jouw draaiboeken.
Bedankt Marjan!

Paulo - 01-03-2017 23:30

Super uitgewerkt, snel afhandeling klant vriendelijk. Bedankt Marjan.

Merel - 21-02-2017 20:28

Het was een zeer geslaagd feest met 11 jongens van 9 en 10 jaar! Allemaal even enthousiast en betrokken. We hebben wel bij de eerste opdrachten een nummering gemaakt zodat iedereen even kon appen of computeren, werkte prima. Escaperoom lukte ruim binnen 45 minuten, ging wat sneller dan verwacht.
Mailcontact en vormgeving en instructie was meer dan goed.

Marie - 15-02-2017 22:06

Wij hebben het clockdown-spel gedaan op het partijtje van onze zoon die 10 jaar is geworden. We waren totaal met 8 kinderen, jongens en meiden. We hadden taart met het logo erop, aanrader! Het draaiboek hebben we een paar keer goed doorgelezen om het wat eigen te maken. De kids vonden het prachtig om een telefoon te gebruiken en met Agent Q te appen. Ze snapten goed de bedoeling. Een aantal deed fanatiek mee om de codes en aanwijzingen in hun boekje op te schrijven, een paar ook niet. Eén zei gelijk: ik hoef geen boekje en pen, want ik ga niets opschrijven. Gelukkig zette dat niet de toon en werd er leuk mee gedaan. Ik vond de groep al aardig groot voor dit spel, ook omdat ze niet steeds tegelijk bezig kunnen zijn en dan moet je er toch wel bij zijn, zodat ze niet gaan klieren. Erg leuk dat de buurman (spion) voor een kopje suiker kwam, was gelijk verdacht, dat is echt leuk om in te zetten. Na het eten was de rek er even uit en lukte het niet meer om iedereen bij de laatste opdracht te betrekken, maar bij het laatste filmpje stonden ze er allemaal bij. Het kan liggen aan de spanningsboog die niet bij iedereen even lang is. We kregen achteraf leuke reacties (ook van de ouders). Het clue-pakket was heel prettig, scheelt enorm in de voorbereiding. Ook de mailwisseling was erg correct.

Alice - 09-02-2017 10:18

Hoi Marjan,

Wat een geweldig avondje hebben wij zaterdag gehad! En wat gaan ze er in op... spanning, sensatie, aantrekkingskracht. En dan nog 's nachts met z'n allen slapen in de kamer waar de escaperoom opdracht gedaan was?.

Groetjes, bedankt en wellicht tot een volgende keer voor een ander feestje! Ga zo door.

Groetjes Alice

Nel - 05-02-2017 19:18

Erg leuk feestje gehad met meiden en jongens van 10 jaar. Ondanks korte tijd die we hadden voor de voor bereiding, prima te doen. Helaas werd de foto met stoel te vroed gevonden. Niet te erg in het zicht zetten dus...

Tom - 30-01-2017 11:46

Zeer geslaagd feestje! Wij hebben een andere app gebruikt (Line) om berichten te sturen, zo moest niet de hele berichtengeschiedenis verwijderd worden. De teksten stonden al op mijn smartphone, zodat ik kon copy-pasten en eigenlijk gewoon tussen de kinderen aanwezig was.

Jessica - 29-01-2017 11:44

Ik moest het wel even 2 keer doorlezen maar alles staat erin en heb het de feestdag zelf zo kunnen uitvoeren. Top.

S Konings - 25-01-2017 17:00

Soms iets onoverzichtelijk maar erg leuk. Ik ben benieuwd of de kinderen het ook zo leuk gaan vinden. Ik heb er al zin in!

Frouke - 24-01-2017 08:25

Mijn zoon en zijn vriendjes van 7/8 jaar hebben een super feestje gehad. "Het leukste feestje van het jaar". Omdat ze toch wat jong zijn heb ik het draaiboek iets aangepast, wat heel gemakkelijk kan. Het kostte wat voorbereiding maar het was zeker de moeite waard!

Esther - 20-01-2017 14:20

Het Clockdown feestje was een groot succes, de meiden (10 meiden van 10-11 jaar) vonden vooral de escaperoom erg leuk! Het draaiboek zit erg goed in elkaar. Kortom het was erg geslaagd!

M - 19-01-2017 08:03

Het draaiboek is duidelijk,, met leuke 'puzzels'. Bij vragen krijg je direct via de mail antwoord. Nu nog even afwachten wat de feestgangers er van vinden. Ik heb er vertrouwen in!!!

Lotze - 10-01-2017 17:39

Geweldig feestje gehad! Alles was duidelijk! Bedankt namens 6 meiden van 11 jaar!

Jessica - 04-01-2017 14:07

Heel erg leuk en betaalbaar concept! Voor een gezellige middag met een groep kinderen! Wij hebben tweede kerstdag met de familie (kinderen tussen 8 en 14 jaar) op deze manier een hele leuke activiteit gehad!

Silvia - 03-01-2017 09:48

Een TOP feestje mijn dochtertje is gisteren 8 jaar geworden en wenste dit jaar een Rox feestje. Ga er maar aan staan, totdat ik op deze site deze missie vond ? Sommige meiden vonden het wel spannend. Vooral het bellen naar de geheim agent, maar na de eerste app contacten was er toch eentje die het aandurfde daarna was het ijs gebroken met de agent en wilde alle meiden wel even met hem bellen? Het hele feestje speelt zich in huis af, je hoeft dus niet naar buiten als het weer tegen zit...

Nancy - 29-12-2016 23:04

Vandaag het feestje gehad met een groep jongens van 9/10 jaar. Ze vonden het allemaal heel leuk en deden goed mee aan alle opdrachten., alleen het ontcijferen van de code duurde ze te lang.
Het draaiboek zit goed in elkaar. Het lijkt heel veel informatie maar als je alles goed doorleest valt het reuze mee. Top feestje gehad!

Esther - 29-11-2016 21:44

Hi,

De groep bestond uit 10-11 jarigen. Het was echt leuk. De meiden kregen met de escaperoom opdracht een uur en waren precies op tijd klaar! Ook de overige opdrachten vielen goed in de smaak, zelden zoveel fanatisme gezien. AL MET AL TOP!

M. S. uit Woerden - 11-11-2016 09:54

Clockdown is een super spannend, interactief feest voor thuis. Wij hadden een groep van 11 meiden, die allemaal van het begin tot het eind gefascineerd bezig waren met de missie. De escape room is voor een aantal kids wat te spannend. Hou dus rekening met de angst-factor. Wij hadden de groep in twee gesplitst voor deze opdracht, want anders wordt het te druk en onrustig voor het uitdenken van alle puzzels. Let erop dat je dan tussendoor wat extra tijd nodig hebt om alles weer klaar te leggen voor groep 2! Top-feest voor kids, die van avontuur en denksport houden.