Clockdown draaiboek

Digitaal draaiboek ClockDown
Clockdown draaiboek
175 Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het ClockDown Escaperoom feestje dat wordt verzonden via de mail. Duidelijke instructies ter voorbereiding, stap voor stap uitgelegd.

Artikelnummer

CD001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit spannende escaperoomfeestje. Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren. Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

  • 2 mobiele telefoons met internet (wifi of 3G/4G)
  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad

Inhoud draaiboek + bijlagen 

  • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • Verloop/indeling van het feestje
  • Spelopdrachten met extra speluitleg + printbare bijlagen
  • Boordevol tips
  • Samenvatting van contacten met contactpersoon
  • Inclusief toegangscode voor Clockdown website
  • Snelle support bij vragen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Kusum - 20-10-2019 15:16

Draaiboek/logboek/codes vragen eventjes jouw concentratie, maar eens je het door hebt hoe het in elkaar zit is het makkelijk.
Ik vond het zelf ook best spannend om alles voor te bereiden en de juiste sfeer te scheppen.
Alles is gelukt! Oef.

Ik vind het trouwens schitterend dat kinderen dit ook digitaal kunnen doen. Ik heb alles geprojecteerd met een beamer op een grote witte muur.
Hierdoor konden de kinderen echt in groep aan de slag. Ik merkte wel dat het lettertype van op de website voor sommige van de kinderen (ongeveer 10 jaar) moeilijk leesbaar was.

Mijn dochter en andere feestkinderen vonden het geweldig. Bedankt!

Veerle - 16-10-2019 19:39

Heel leuk idee voor een feestje! Draaiboek zat goed in elkaar! Het is wel aan te raden om tijdig te starten met voorbereiden.
Heel fijn om te zien hoe de feestvierders opgingen in het verhaal!

Wilma - 15-10-2019 12:47

Het draaiboek zit echt heel goed in elkaar. Echt superleuk feestje gehad met 11 meiden van 10 a 11 jaar!

Els - 14-10-2019 18:47

Wat geweldig dit feestje. Het draaiboek is heel duidelijk. Het is wel veel voorbereidingswerk, maar je hoeft nu in ieder geval niet zelf alles te bedenken. De kids zaten helemaal in het verhaal. De Spion hebben ze bijna gelynched. Het was een club van 5 jongetjes van 8 die behoorlijk wat sturing nodig hadden. Maar we hebben enorm genoten. Leukste feestje ooit!

Ingrid drost - 13-10-2019 20:33

Heel erg leuk!! Wel bewerkelijk en het doorgronden koste mij wel wat moeite. De kinderen deden er ruim een uur over en de bom op 45 minuten gaf een piepje...geen explosie... hilarisch. Het is wel meer werk voor omdat het toch wel moeilijk is voor de kids. Onze groep was 10-12 jaar. De hulp van locohippo is fantastisch. Ook bij frustratie houdt zij t hoofd koel!!

Alida - 07-10-2019 21:21

Een heel leuk en compleet draaiboek. Een absolute aanrader.
De kinderen (11 jaar) hebben er veel plezier aan beleefd.
Met de kokers is het wel handig om even te kijken welke je in het zicht legt. Ze waren erg enthousiast en snel uit de afgesloten ruimte.

zee - 04-10-2019 19:53

heel leuk ook met de escape room, meiden van 11/12 hebben er van genoten!

Ineke - 29-09-2019 22:25

Wat hebben jullie dit draaiboek tot in detail uitgewerkt. Super fijn.
Alle betrokkenen zoals spion en mister Q op tijd in kunnen schakelen en precies uit kunnen leggen wat de bedoeling is.
Dankjulliewel.
Het was vanaf de start tot het eind een knaller! De leeftijd was 9. Hiervoor was het relativeren zoals jullie al benoemde in het script wel van belang.
De escaperoom verliep super. Heb zelf nog wel spullen erbij verzameld zoals rrn krant met albert Heijn bonussen erop en doosjes met slotjes erop en fopkoffers etc. Superervaring om in de ruinte te zijn en ze los zien gaan.
Maar bovenal vond ik het gaaf dat het met 8 meiden echt een samenwerking was.

Tip. De buurvrouw heeft de startkoffer voor de deur gezet en aangebeld en weggedoken. Dit was echt een perfecte start van Clockdown!

Wendy - 28-09-2019 09:26

Heel uitgebreid draaiboek.
Alles stap voor stap uitgelegd.
In het begin lijkt het heel erg veel, maar als je het eenmaal hebt doorgelezen valt het wel mee.
Ik ben benieuwd hoe het feest gaat verlopen!

Naomi - 24-07-2019 12:17

Goed draaiboek, erg goed in elkaar gedraaid. Duidelijk. We hebben alles erbij besteld, dus hartstikke.
De kinderen deden actief en gezellig mee. En ze vonden het ook erg leuk. Echt een aanrader!!!

Chiel - 23-07-2019 08:51

Goed draaiboek,zat leuk in elkaar, alles netjes op tijd geleverd en foto's op tijd op de website. Kinderen vonden t geweldig!

Anoek - 16-07-2019 09:58

Wat een top feestje!!! Je dient zelf het draaiboek goed door te nemen en de locatie aan te kleden/ In te richten wat wel veel tijd kost. Maar het resultaat mag er wezen. Het klopte allemaal prima! Zeker met de extra materialen wordt de beleving van de kinderen nog echter!

Manou Mulder - 09-07-2019 11:22

Wij hebben een super feestje gehad! Wel hebben wij er makkelijker over gedacht voor wij begonnen dus tip, begin echt op tijd!
Maar wat hebben de kinderen genoten en wat vonden ze het spannend! De kinderen waren ook heel druk tijdens de eerste opdrachten wie agent Q nu was, wij hebben als ouders steeds met ons handen in de lucht gestaan als er een reactie werd gevraagd aan Q :)
Voor herhaling vatbaar!
Het eind filmpje was ook echt super, de kinderen geloofde echt alles!!

Arnold - 09-07-2019 11:13

We hebben een heel leuk feest gehad. Het draaiboek met alle beschrijvingen is heel duidelijk. Niets op aan te merken. We hebben ook het Cuepakket en de tijdbom gekocht. Dat spaart een hoop tijd, en verhoogt de spanning en het plezier. Ik kan het van harte aanbevelen.

Bertine - 08-07-2019 21:34

Heel compleet en duidelijk... Zit allemaal top in elkaar. Gegarandeerd een geweldig kinderfeestje!

Katrien Van Engelandt - 07-07-2019 10:59

Mijn dochter vond het feestje super. 5 sterren waard, zegt ze! Ik had ook clue pakket gekocht. Ik had wat schrik voor voorbereiding omdat ik las dat anderen daar veel tijd ingestoken hadden. Maar zelf vond ik dat dit heel goed meeviel. Ook locohippo team is heel behulpzaam en levert super service!

M. Hoylaerts - 04-07-2019 16:34

Ik vond het een superleuk idee om zo'n feestje te doen voor de 8e verjaardag van mijn zoontje.
Ik twijfelde tussen verschillende thema's. (binnen/buiten, jongens/meisjes,aantal)
Ik bestelde verschillende draaiboeken, maar kreeg een mail dat mijn bestelling werd
geannuleerd omdat we events doen (we hebben rijdende frituurwagens, niets te maken met feestjes organiseren)
Ik ben dus heel ontgoocheld in deze website.

Patricia - 30-06-2019 10:01

Een geslaagde missie. Bij ons is de escaperoom mislukt, maar van Q 5 minuten extra speeltijd gekregen, omdat ze niet alles hebben kunnen vinden. Ik adviseer dan ook om in het draaiboek te melden de kokers en bierviltjes niet te moeilijk te verstoppen.

Mvg Patricia

Marijke Avonts - 28-06-2019 18:11

We deden de escaperoom met 8-jarigen. Duidelijk draaiboek, complete cluebox, super snelle service! Er volgen er zeker nog!

Marjon - 19-06-2019 17:25

2e keer dit feestje, nu vooor jongste dochter van 9 jr. Ze vonden het geweldig, gingen er helemaal in op. Voor een enkelong nog een tikje spannend. Zagen in iedereen spionnen en overal the black spider. Kost wat tijd aan voorbereiding, maar is het zeker waard. Had wel de 1e x al het pakket voor de escaperoom meebesteld. Handig!

Dekker - 16-06-2019 19:18

Een super leuk kinderfeestje voor 11 jarige meiden. Ik heb voor het gemak gekozen en het feestpakket erbij besteld. Het zit goed in elkaar. Zeker een aanrader!

Inge - 13-06-2019 23:26

We hebben het draaiboek ontvangen en zijn nu al dolenthousiast met voorbereiden. Zeer goed beschreven. Q en spion al weten te tackelen..... laat dat feestje maar beginnen ☺

Kitty - 12-06-2019 22:15

Het was echt goed beschreven! Ik snapte het spel meteen. Vooral de verschillende documenten zoals het logboek voor agent Q en die voor de escaperoom zelf was ook superhandig!

Ik had twee groepen van 6 kinderen. De garage hadden we omgetoverd als escaperoom. Eén laptop in de keuken en de andere in de serre. Beide groepen zijn als een malle naar codes gaan raden en opdrachten gaan uitzoeken. Wat was dat gaaf om te zien!

De buurvrouw, onze spion die ook te zien was op de site, werd na een beetje aarzeling de deur gewezen. Ze had hier niets te zoeken. :D

De spanning steeg in de garage. Ze konden helaas geen kant op en moesten echt op zoek naar de sleutel. Ge-wel-dig!!

Positief:
- Een goed beschreven draaiboek
- mooie attributen
- mooie site om te hacken ;)

Wat beter kan:
- het eindfilmpje; de man is slecht te horen en is, naast al het andere van Clockdown, een beetje ‘nep’. Dit zou echt wat spannender en beter kunnen.

M. - 08-06-2019 18:12

Heel goed uitgewerkt draaiboek, echt een aanrader!

Gerdien Schreuders - 07-06-2019 10:06

Ik wil dit feestje morgen gaan doen met kinderen van 8 jaar. Ik heb alle draaiboeken doorgenomen en ik werd enthousiast van alle resensies. Intussen hebben we de inlogcodes en hebben we alles uitgeprobeerd en eerlijk gezegd zie ik er nu toch wel een beetje tegenop. Naar mijn smaak is het echt wel heel spannend voor 8-jarigen. We gaan het beste er van maken en het komt vast wel goed allemaal.

Sandra - 03-06-2019 23:39

We hebben een super feestje gehad, het draaiboek was super goed in elkaar gezet. Heb mezelf wel echt goed moeten inlezen om alles goed in mijn hoofd te hebben. Ook dit was erg leuk om te doen. De voorpret alleen al die Ik had tijdens het doorlezen.

We hadden een groep van 6 kinderen in de leeftijd van 9 tm 11 en ze vonden het super gaaf.

Heb het cluepakket ook aangeschaft en dat heeft me zoveel werk uit handen genomen, echt top.

Heerlijk om gewoon weer lekker thuis een kinderfeestje te houden IPV al die dure feestjes buiten de deur
Echt een aanrader en de kids vonden het een super gaaf feestje.

Fam Meijer - 30-05-2019 12:02

Leuk draaiboek, goed beschreven. Het inlezen en voorbereiden kost wel even tijd.
Het resultaat was een topfeest, voor 7 meiden van 11-12 jaar. Ze haddden wel wat moeite met sommige puzzels. (Het inloggen op de website en de gebruikte codes was een hindernis op zich (omdat ze er streepjes en spaties en zo tussen wilden zetten). Wellicht kan dat nog worden aangepast (dat er alleen getallen ingevoerd kunnen worden).
Zeker voor herhaling vatbaar!

AvdV - 29-05-2019 20:56

Wij hebben een top-feestje gehad afgelopen zaterdag, met onze dochter en haar vriendinnen/vrienden van 9-10jaar. Het draaiboek zit heel goed in elkaar. Je moet je wel even inlezen, maar dat zorgt alleen maar voor voorpret. Het clue-pakket is zeker een aanrader en scheelt je veel voorbereidingen/extra werk. De rest heb ik zelf aangekleed en bedacht. De kids vonden het heel erg leuk, heel nieuwsgierig wie Q nou wel niet was... op een gegeven moment dachten ze zelfs dat ze met Marco Borsato aan het appen waren ;-) De escaperoom ging ook super. Hier en daar hadden ze wat sturing nodig of de tip: Goed lezen!!! Ook van ouders later erg leuke reacties gekregen, dus kortom: helemaal super en voor herhaling vatbaar.

Esther - 29-05-2019 18:39

Draaiboek zeer goed te volgen, zit logisch in elkaar. Neem wel goed de tijd alles zorgvuldig door te lezen, dat helpt bij het goed laten verlopen van het spel. Het gebruik maken van de mogelijkheid om een "spion" langs te laten komen op het kinderfeestje is echt een aanrader. De kinderen worden daardoor nog fanatieker. Super leuk bedacht! De aanschaf van de clue-set is ook aan te raden. Scheelt veel tijd in de voorbereiding, alhoewel het draaiboek ook alles bevat om het zonder de clueset te doen. Al met al een super leuk script, voor een gegarandeerd succesvol kinderfeestje!

Tamar - 28-05-2019 09:32

Super feestje! Uitgebreid draaiboek die je stap voor stap er doorheen loodst.

Janine - 25-05-2019 21:53

Het was een top feestje! Mijn dochter werd 10 en zij en al haar vriendinnen gingen er helemaal in op. Echt super leuk

Climmy - 11-05-2019 18:45

Geweldig feestje gehad! Je moet er even goed voor gaan zitten maar dan heb ik ook wat!

linda heeren - 06-05-2019 10:00

Erg leuk voor een groep van 12 jarige meiden. Wij hadden de Escape Room wat moeilijker gemaakt vanwege het VWO niveau van de meiden. Zelf niet aanwezig geweest tijdens de opdrachten maar wel veel contact met Q gehad! Draaiboek was duidelijk en clue pakket heel fijn. Escape room gaan we zeker nog een keer doen met mijn andere dochter.

Jeroen - 23-04-2019 06:13

Gebruikt voor verjaardagsfeestje dochter. 9 meisjes van 11 jaar hebben zich hiermee kostelijk geamuseerd! Tegen het bezoek van de spion waren ze zo mee in het verhaal dat ze begonnen wacht te lopen in de straat en op de uitkijk gingen staan :-)

Rol van Q is wel wat licht beschreven: bij ons heeft hij eerder 60 whatsappen gestuurd dan 8 zoals in script bedchreven, maar is op zich niet erg. Wij stonden zelf ook in verbinding met Q om de status van escape room door te geven. Daar hebben ze toch wat hulp nodig gehad (ook door de stress van die bom, ziet er realistisch uit)

Aanrader! Als je het ziet zitten om dit op voorhand voor te bereiden en het script door te lezen.

Marlies - 15-04-2019 10:53

Duidelijk draaiboek. De opdrachten op de computer wel lastig met een grotere groep. Jongens van 11/12 hadden niet het geduld om alles goed te lezen. Kleinere opdrachten die te verdelen zijn over de groep had bij ons beter gewerkt. De escaperoom ging heel goed in twee groepen. We hebben het wel wat moeilijker gemaakt. Het was een heel leuk feestje! Het cluepakket is een aanrader. Dat scheelt zoveel werk.

Marike - 15-04-2019 08:59

Super feestje gehad!
In de escaperoom waren de kinderen zo snel dat we het achteraf wel wat moeilijker hadden mogen verstoppen.
Desalniettemin heeft iedereen een fantastisch feestje gehad.

Steve - 10-04-2019 16:15

Top feestje
Misschien wel met net iets te veel ,waren met 9 kids(10 jarigen) , sommigen namen het voortouw , waardoor anderen beetje minder interesse hadden en het met momenten te langdradig was voor hen , was ook net super goed weer buiten , dus kids wilden ook buiten spelen ...
Zeker een aanrader

Ter Maat - 08-04-2019 21:43

Prima helder draaiboek.
Erg leuk geslaagd feestje gehad.
Absolute aanrader.

Sandra - 03-04-2019 14:59

Gebruikt voor ons teamfeestje met ons korfbalteam ( 6 kids van 8/9 jaar). Ging super, was erg leuk!
Wij hadden ook het cluepakket erbij, dat scheelt inderdaad veel werk.


Annelies Breye - 27-03-2019 09:57

De meisjes (12 jaar) waren super enthousiast.
Ze vonden het een top feestje!

Sandra - 18-03-2019 10:43

Gebruikt voor een feestje van dochterlief (11 jaar) met 8 vriendinnen. Erg geslaagd feestje!!

Gedrukte versie van de handleiding zou fijn zijn. En een overzicht met de voorbereidingen die je zelf moet doen (bijv 2 lijsten: 1 met alle acties als je het clue pakket wel hebt, 1 met alle acties als je geen clue pakket hebt.)

Ruud - 18-02-2019 22:15

Zeker een aanrader. We hebben het gebruikt voor 10 kinderen van 9/10 jaar. Het draaiboek is uitgebreid en erg compleet. De volgorde van de opdrachten zijn voor de kinderen niet altijd duidelijk. Soms moesten ze zelf doorgaan en soms kwam dat van Q. Een beetje meekijken-meehelpen is dan raadzaam. De voorbereidingen kosten tijd, maar zijn goed te doen. Zelf de materialen maken is ook goed te doen als je het leuk vindt. We hadden een beamer aan de PC gekoppeld, waardoor iedereen goed mee kon kijken. Dit was ideaal.
De hectiek die ontstond toen de spion aan kwam lopen en zelfs aanbelde, zullen we niet snel vergeten.

Arno - 15-02-2019 10:08

Gebruikt voor een feestje van mijn dochter met 6 meiden en 1 jongen (11-12 jaar).
De kinderen vonden het echt een superleuk feest. Ze gingen er in no-time in op (terwijl ik daar zelf toch wel sceptisch over was).

Het draaiboek is heel uitgebreid, maar het was wel fijn geweest als er een korte (extra) beknopte versie was voor alle voorbereidingen. Met een compleet overzicht wat je allemaal moet regelen.
Nu moet je het draaiboek meerdere keren doornemen om er zeker van te zijn dat je niets vergeet. Het zou ook fijn geweest zijn als er een geprint exemplaar in het clue-pakket aanwezig zou zijn (doe jezelf een plezier en bestel het clue-pakket ook mee).

Nog 1 belangrijk punt waar op de website weinig / geen informatie over wordt gegeven:

Je met zelf iemand regelen die Q speelt !!
Die persoon moet 2-2,5 uur stand-by staan om wat berichtjes te sturen (vinden de kinderen echt spannend). Bij sommige concurrenten wordt zo'n contactpersoon voor je geregeld.

Elza - 10-02-2019 14:13

De kinderen (10 jongens van 9-11 jaar) waren enthousiast en het feestje super geslaagd! Zeker een aanrader, maar inderdaad kost veel voorbereiding.

Wel enkele puntjes voor verbetering ;)
Het escaperoom gedeelte liep vloeiend, het spelgedeelte ervoor mist aan routing door de website. Dit gedeelte moet je als ouder behoorlijk begeleiden anders worden opdrachten als vanzelf overgeslagen, missen ze belangrijke informatie en loopt inderdaad het begin erg moeizaam. Eigenlijk zou dit vrij simpel kunnen worden opgelost door binnen de website kinderen meer van opdracht tot opdracht door de website te loodsen. Interne links van opdracht naar opdracht. Nu staat er bijvoorbeeld in de menubalk de namen van de spellen die voor de kinderen helemaal niet relevant zijn. ik zou het logischer vinden om hier bijvoorbeeld te zien: 'start hier', opdracht 1, opdracht 2, slotspel etc. En ook onderaan elke pagina of opdracht iets van 'ga verder met opdracht... of app de oplossing om verder te gaan.

Alle onderdelen van dit spel worden goed bewaard, voor als mijn volgende zoon 10 wordt.
Of ik kom nog eens terug voor een ander spel


Inge - 02-02-2019 08:09

Onze dochter van bijna 9 heeft het clockdown feestje als super leuk ervaren. Ook de andere kinderen waren enthousiast en gingen als echte speurneuzen bezig!

Wel vroeg het heel veel voorbereiding, maar dat was het zeker waard.

Een aanrader dit spel!

Davien - 31-01-2019 10:31

We hebben het draaiboek eerst een paar keer doorgenomen om er zelf goed in te komen. Dat is wel nodig.
Wij hebben de zolder omgebouwd tot escaperoom, voordeel daarvan was, dat ook onze eigen kinderen daar niet vaak komen en dus ook geen referentie hadden van 'verdachte' zaken (ik wist zelf niet dat we zoveel sleuteltjes hadden😅). De groep was best groot (9 kinderen leeftijd 11/12 jaar). In het begin waren ze vooral bezig met de vraag wie Q was en werden onze telefoons gecheckt, al snel zaten ze in het verhaal en de opdrachten. Wij hadden een extra scherm aan de laptop gekoppeld, zodat er van alle kanten meegekeken kon worden.
Vanwege de grootte van de groep kregen ze 5 minuten extra tijd voor de escaperoom, precies die 5 minuten hadden ze over.
Het was een heel geslaagd feestje waar een paar dagen later nog over gepraat werd. De spionnen hebben ook nog 'last' gehad en speelden leuk mee.

Het draaiboek is helemaal helder (al schrik je misschien even bij de eerste keer bekijken). Zodra je de lijn te pakken hebt, kun je stap voor stap alle puzzeltjes in elkaar zetten (of het pakket kopen). Zelf maken is echt haalbaar.

Fleur - 27-01-2019 20:53

Super super tof feestje met meiden van 9-10 jaar. Echt een topper! Compleet met mrQ en een spioneerende buurvrouw. Hilarisch!
Vooral de escaperoom(zonder een echte dichte deur, ze moesten de buitendeur sleutel vinden) dat was echt zo grappig om ze ze horen...
wij hebben alles achter elkaar gedaan, en daarna even rustig geworden met eten en een leuke film.
Draaiboek zit supertof in elkaar, je moet het wel even goed en rustig doornemen. Succes gegarandeerd

Tine - 27-01-2019 14:56

Onze oudste dochter die 10 werd en haar vriend(inn)en hadden een leuk en spannend feestje! De start verliep wat moeizamer maar dat kwam omdat ze allemaal wat 'wild' waren en bijgevolg niet echt met aandacht naar de brief van Q luisterden. Vanaf de opdracht met de fotowand liep het vlotter en de escape room vonden ze helemaal super, ze ontsnapten helemaal alleen binnen een half uur! Ook het contact met Q en het bezoekje van de spion zorgde voor de nodige spanning. Wij koppelden de laptop aan het TV scherm zodat alle kinderen (9 in totaal) alles goed konden meevolgen. Een aanrader!

Nicole - 22-01-2019 20:00

We hebben weer een topfeestje gehad. De kinderen (10 jaar) deden allemaal leuk en enthousiast mee. Het draaiboek zat goed in elkaar en jullie hulp en meedenken vooraf vind ik ook altijd heel fijn. Omdat we een grote groep hadden 13 kids hebben we wat aanpassingen gedaan en dat werkte prima. Volgend jaar gaan we voor “wie is..?”

Elsbeth - 20-01-2019 21:24

De kinderen (tussen de 9 en 11 jaar) hebben genoten! Zelf ook erg gelachen om de creativiteit van de kinderen.
Het draaiboek zat goed in elkaar. Neem er wel de tijd voor om het goed door te lezen en voor te bereiden.
Een aanrader.

Kim Demets - 10-01-2019 11:46

De kinderen vonden het fantastisch. Vooral ook dat ze een bekend gezicht tussen de spionnen zagen. En gelukkig, met de tips van agent Q, 1 minuut voor tijd uit de escape room kunnen ontsnappen. Op het einde werd het nog heel spannend toen Agent Q hen opbelde om zijn identiteit uiteindelijk te onthullen.
Wij vonden het alleen jammer dat de codes zo snel vervielen. We hadden ze de dag voor het feestje (op vrijdag) aangevraagd. Ze waren zo enthousiast, dat ze stonden te popelen om het tijdens de kerstvakantie nog eens opnieuw te doen met familie, maar de codes waren op maandag, 3 dagen nadien, al vervallen.

Ann cuypers - 06-01-2019 21:02

Draaiboek zit goed in elkaar. Als je stap voor stap werkt en alle benodigdheden bij de hand houd is het makkelijk volgen. En verkorte versie voor tijddns het feestje is makkelijk voor je eigen gemoedsrust, maar die kan je zelf ook maken.
Onze kids hadden nog hopen vragen op het einde zoals 'hoelang zit w nu in de gevangenis' 'worden de spionnen en de mensen van black spider niet gezocht?',..... we hadden gelukkig een erg creatieve agent Q die overal nog een antwoord op wist te verzinnen!

Erna Luiten - 05-01-2019 12:09

Wat hebben de meiden (8 jaar) genoten van het feestje. Ze gingen er helemaal in op en vonden het fantastisch. Alles zat ook goed in elkaar. Super bedankt!

Janine Brink - 30-12-2018 21:01

Goed draaiboek. Al leek het eerst onduidelijk, gaandeweg werd het allemaal wel duidelijk hoe en wat de bedoeling was. Voorbereiden kostte even wat tijd, maar het feestje zelf was supergeslaagd!!

Jetty Peters - 08-12-2018 08:17

Super leuk! Zit goed in elkaar en goed voor te bereiden. Wij hadden 6 kinderen van 10 jaar. Ze vonden het best spannend.......vooral toen "de vijand " even iets kwam lenen! Hahaha zeker een aanrader dit draaiboek!!!

PO - 03-12-2018 12:55

Super leuk! Met een groep van 9 meiden Clockdown gepeeld. De voorbereidingen zijn al erg leuk. We merkten dat je echt meteen vanaf het begin de spullen er bij moet pakken en klaar moet leggen, dan is het allemaal vrij snel geregeld en de kamer vlot opgebouwd. Als je zo een grote groep hebt is het wel erg belangrijk dat er niet maar één computer is om op te kijken anders zijn er kinderen die zich buitengesloten voelen. We begonnen het feestje te laat omdat er een aantal kinderen waren die tot een uur te laat kwamen maar dat is met dit feestje ook geen probleem. Je kunt zelf bepalen wanneer je eet en dat soort dingen. Wij hadden geen clue-pakket aangeschaft maar alles zelf gemaakt. Op het geldkistje hadden wij een tekst geplakt dat als ze die zonder sleutel probeerden te openen de bom óók af zou gaan omdat geldkistjes meestal nou eenmaal niet zo stevig zijn. Super concept. Ik heb het ook meteen met vriendinnen gedeeld die waren ook allemaal erg enthousiast! Op naar het volgende feestje:-)

Y - 03-12-2018 09:23

Het was wat werk om alles goed voor te bereiden maar het was het waard. Het zit goed in elkaar. Met jongens van 8 en 9 clockdown gespeeld. Erg leuk. De jongens zaten er na een tijdje helemaal in.
De groep had wel aansturing nodig.
Het verhaal was duidelijk en de interactieve stukjes erg leuk.
Wij zijn erg tevreden. Op naar het volgende feest.

Folkeline - 02-12-2018 11:22

Het feestje was super leuk! We hadden 9 jongens en meiden van 11 en 12 jaar. Door de grootte van de groep hebben we de escaperoom in twee groepen gedaan, dat was prima te doen.
Het draaiboek was duidelijk, maar moest wel goed doorgenomen worden vooraf. We hebben er voor onszelf nog een verkorte versie van gemaakt die we er tijdens het feestje steeds even ongemerkt bij konden pakken.
Het clue-pakket erbij was heel handig. Helaas was ons geldkistje kapot, waardoor de sleutel eerder gevonden werd dan gepland. Dit mocht de pret echter niet drukken. Beide groepen zijn ruim op tijd ontsnapt. En de kinderen gaven allemaal aan het erg leuk te vinden.

Familie Veenendaal - 01-12-2018 12:48

Wij hebben een zeer geslaagd feestje gehad voor onze zoon. Het waren jongens en meiden van 10 en 11 jaar. Wat waren ze fanatiek. Alles van de website werd opgeschreven en telkens opnieuw gelezen. Het draaiboek moet je even goed doornemen. Met het bijbehorende cluepakket heb je echt alles in huis. Alles wordt duidelijk verteld en uitgelegd.
De tijd voor de escape room hadden we op 1 uur gezet. Met een beetje hulp hadden de kinderen nog 3 minuten over.
Al met al zou ik het zeker aanraden!

Marian - 22-11-2018 14:20

Goed uitgewerkt en goed te lezen. Het was een superleuk feestje.

Katleen - 14-11-2018 21:41

Wij hebben een Clockdown party georganiseerd voor de 10e verjaardag van onze zoon. Ze waren in totaal met 8 en hebben zich rot geamuseerd. Het was soms wat 'ingewikkeld' maar al bij al hebben ze het tot een goed eind gebracht. Met nog 11 minuten op de bom-klok zijn we kunnen uitsnappen uit de escape room. Als je het draaiboek binnenkrijgt, denk je wel even 'oeps waar ben ik aan begonnen' maar al bij al liep het gesmeerd. Een aanrader!!

jill - 23-10-2018 21:49

Onze zoon heeft zijn 11e verjaardagsfeest gevierd met een clockdown party
de 6 jongens hebben een top feestje gehad. Ze zaten er helemaal in. Vanaf begin feestje tot ze het eind filmpje zagen van geheim agent Q.

Toen ik het draaiboek binnen kreeg, dacht ik eerst "ojee waar moet ik beginnen" maar na een keer of 3 te lezen en dingen te bedenken om te maken. Werd het steeds duidelijker. Ik heb niet het cluepakket besteld maar alles zelf gemaakt met huis tuin en keuken dingen. Een eigen Bom gemaakt met pvc buisjes. de kokertjes ook van pvc....en zo allerlei dingen geknutseld. als je niet al te veel tijd wilt besteden aan de voorbereiding dan raad ik het cluepakket aan.

Agnes - 08-10-2018 12:04

Het feestje was fantastisch. We waren met 8 meiden en 2 jongens van 8 jaar. De meiden vonden het wel eng, maar met een knuffel en gefluister dat het niet echt was, trokken ze het erg goed.

10 was eigenlijk net een te groot aantal. We hadden het grote pakket erbij besteld, echt een aanrader. Plus de stoere clockdown petjes, mijn dochter loopt er dagelijks nog mee op.
Het verhaal zat ongelooflijk goed in elkaar, het zag er spectaculair uit en het was een vullend programma. We hadden de website en berichtjes van q met een beamer op de muur geprojecteerd, zodat het voor iedereen goed te zien was.

We kunnen dit van harte aanraden! Volgend jaar weer!

Peggy - 04-10-2018 09:11

Mijn dochter is 10 geworden en om dat te vieren was ik wel op zoek naar iets aparts. Ze wilde graag een escape room doen maar hier ligt er geen in de buurt die te doen is vanaf 10 jaar, dus op zoek naar een andere oplossen. Zo ben ik hier terecht gekomen. Afgelopen weekend was het dan zover. Ik had ruim in de tijd het draaiboek al besteld samen met het Clue pakket, dat op zich ook goed zelf te maken (zeker als je een beetje creabea bent). Maar voor het gemak had ik het erbij besteld. Ongelofelijk hoe ze in hun rol gesprongen zijn nadat de koffer afgeleverd werd aan de deur. Toen de spion zich had laten zien (naar binnen glurend met zonnebril, petje en krant waar ogen uitgeknipt waren en al) was het huis te klein. Toen ze hem de tweede keer zagen zijn ze erachter aan gerend, door de halve wijk, en ik dacht alleen maar "Onee! Mijn tijdschema!" Omdat er toch wel wat tijd verloren is gegaan daardoor heb ik ze wel een beetje geholpen met de opdrachten. Pas na 2,5 uur zijn de dames pas begonnen aan de escaperoom opdracht, waar ze 40 minuten voor nodig hadden. Q had ze nog alle antwoorden doorgestuurd waardoor de bevrijdingsopdracht eigenlijk binnen 5 minuten klaar was. Iedereen wilde op het einde weten wie Q was...die dan nog maar een keer langsgekomen. Iedereen vond het helemaal geweldig en was op maandag in 3! klassen het gesprek van de dag. Zelfs ons nichtje van bijna 14 vond het het leukste feestje dat ze ooit heeft meegemaakt.

Jessica - 02-10-2018 22:27

We zijn het draaiboek aan het bestuderen en hebben nu al zin in het feestje! Het ziet er heel goed doordacht uit.

Annelies borsboom - 01-10-2018 17:15

De voorbereidingen zijn al superleuk!! Over anderhalve week het feestje pas, maar ik heb al veel plezier..

Nicolle - 26-09-2018 15:30

Super leuk feestje. De meiden werden er helemaal hyper van ondanks dat ze wisten dat het maar een spelletje was. Ook de escape room was goed doordacht. We hadden wel een slimmerik erbij die de verstopte sleutel eerder gevonden had dan de aanwijzigingen er waren.
Kostte wel wat energie om het draaiboek te begrijpen omdat je af en toe het spel een beetje in de goede richting moet sturen.
Heel leuk feestje gehad. Wij hadden de attributen zelf gemaakt. Daar gaat nogal wat tijd in zitten... dus houd daar rekening mee.

Ingrid Hellinga - 17-09-2018 11:55

Goed in elkaar gezet draaiboek. Het vergt wel wat voorbereiding voor de begeleiders om zelf goed in het spel te zitten maar zeer de moeite waard.
Het feestje was super geslaagd. 7 jongens in de leeftijd van 10/11 jaar beleefden het spel als een avontuur.
Contact met Locohippo was snel en prima. De foto die we gemaakt hadden van onze spion stond er keurig op tijd op.
Ik zou het zeker aan een ander aanraden wil je een super geslaagd kinderfeest.

Nadat de jongens de sleutel hadden gevonden, waren ze blij dat ze naar buiten konden....daardoor de laatste opdracht niet eens meer gedaan.

Deirdre - 05-09-2018 22:02

Erg goed en uitgebreid draaiboek! Heel leuk concept.. en mooie websites!

Myra - 22-07-2018 19:25

Het hele verhaal is erg leuk en compleet, de 6 kinderen (4 meiden en 2 jongens) van 11-13 jaar oud zaten in een mum in het hele verhaal. Ik had zelf lanyards (nekkoordjes) met daaraan badgehouders en daarin printjes gedaan die ik online had gevonden. Ook notitieblokjes gekocht en daar de clockdownstickers op gedaan met pennen erbij. Flesjes water ook met die stickers en snoepsleutels (had ik hier gelezen - de sleutels waren op maar voor de flesjes hadden ze geen tijd gehad...). Dit was allemaal makkelijk om zelf te doen, maar voor de rest had ik het clue pakket erbij gekocht om het mezelf nog wat makkelijker te maken. De bom hebben we ook zelf gemaakt met een kookwekker, dikke snoeren omwikkeld met rood papier en de draden erin gingen naar de klok. De kids dachten dat er confetti uit zou komen en hebben hem in de tuin af laten gaan. Als de koop-versie dat element erbij zou kunnen krijgen dan had ik dat een volgende keer zeker overwegen! Het draaiboek is erg compleet, maar ik miste wel een overzicht met daarin per persoon de actiepunten. Iets wat je op de dag zelf kunt gebruiken. Het draaiboek zelf is dan veel te langdradig. Wat ik zou doen is een tabel/excel met links de tijd en activiteiten (waarbij je de tijd voor jezelf kunt aanpassen) en rechts een kolom voor elke persoon (Q, begeleider op de dag, spion). Mijn ouders waren de spionnen maar die hadden helaas niet echt door wat hun rol was. Hier zou ik daarom ook een instructie voor schrijven. Wat is je rol, wat betekent dat precies, wat moet je doen, wat kun je verwachten? Mijn dochter en haar vrienden gingen opa opbellen want ze dachten tips te krijgen. Dit zei dat ben ik niet, dat is oma. Ik vraag wel of ze terugbelt waarna oma heel snel voor de deur stond (wat de afspraak was). Heel gek. Ik moest ook de kinderen vertellen wat een spion was, want ook zij begrepen dat niet echt. Toen het kwartje viel wilden ze dan wel oma vastbinden... Overigens hebben we er ook echt een avond voor uitgetrokken om het hele draaiboek door te nemen en te begrijpen wat er allemaal gedaan moest worden. Een overzicht zou ook hierbij erg geholpen hebben. Maar het feestje was een succes. Ik had een GoPro in de escaperoom gezet omdat ik wel wilde zien wat zich daar had afgespeeld en dat was een gouden zet. Dit kan ik iedereen aanraden. Achteraf had ik hem eigenlijk ook in de huiskamer willen hebben want daar was ik nu én aan het filmen én aan het appen én nou ja teveel dus. Op de film was het goed te zien hoe de jongens alleen met de koffer bezig waren en de meiden meteen gingen zoeken. Tip voor anderen is om niet alles in het grote vak te doen. Het is veel leuker om ook wat in de andere vakken te verstoppen want dat verwachten ze! Ze bleven maar zoeken. Sowieso deed iedereen automatisch waar hij of zij goed in is of wat hij/zij leuk vindt. De rollen werden vanaf het begin heel natuurlijk verdeeld. Mooiste compliment was de vraag of ze het nog een keer konden doen (niet, dus bedachten ze daarna hun eigen missies) en of mijn dochter dit volgend jaar weer ging doen. Echt heel erg gaaf. Als mijn zoon 12 wordt mag hij dit ook doen. En ik denk zeker dat ook mijn dochter nog eens gaat kijken voor een volgend feestje.

Anke - 21-07-2018 22:00

Het feestje was helemaal geslaagd! Mijn dochter werd 9 jaar en met 7 vriendinnen hebben ze heel veel lol gehad. Ze hadden geen idee wie agent Q was. Dat vonden ze heel spannend. Bij ons kon agent Q meekijken in de escaperoom via de webcam. De meiden hadden 50 minuten nodig om te ontsnappen. De kokers waren iets te goed verstopt door ons.
Alle benodigdheden hebben we zelf geknutseld. Het was even werk, maar leuk om te doen.

Tip: wellicht is het mogelijk een timer te plaatsen op de website bij de opdracht : elke seconde telt.
De winnaar van dit spel kreeg te horen via agent Q waar de hint voor de escaperoom verstopt lag.

Dit feestje is zeker een aanrader! Draaiboek is uitgebreid en mailcontact ging steeds heel vlot! Bedankt locohippo team! Wellicht in de toekomst nog meer feestjes via jullie.

Anja - 19-07-2018 11:11

Super leuk en spannend feestje gehad. Draaiboek is goed opgezet. Jongens zaten goed in het spel, enige minpunt was dat ze de code al snel door hadden van de bierviltjes. Verder clue pakket een aanrader.

David Vermeersch - 10-07-2018 13:35

Zeer leuk ! De kids gaan er hard in op. Zeker als Mr Q een onbekend telefoonnr is.
De kids waren 10-jarigen en bij hen verliep alles zeer vlot. Om het spannender te maken stel je misschien de bom op max 25min ?

Nicole Hendriks - 09-07-2018 11:09

Het draaiboek zit perfect in elkaar: zeer volledig en duidelijk!

John - 08-07-2018 16:43

Zeer duidelijk draaiboek. Vraagt wel wat voorbereidingen, maar dan krijg je een topfeestje. Geweldig om te zien hoe alle kinderen binnen de groep hun rol pakken.

Aernout en Kaat - 05-07-2018 00:07

Alle kinderen waren op voorhand zeer nieuwsgierig en alle verwachtingen zijn ingelost. Zeker voor herhaling vatbaar.

Martine - 02-07-2018 21:04

Het draaiboek is heel erg duidelijk! De opmaat voor een zeer geslaagd feestje, voor zowel jongens als meisjes.
Het contact met de makers is eenvoudig en snel, daar waar eventueel vragen ontstaan.
Het thema sloeg bij ons in als een bom! Erg betrokken kinderen en veel plezier bij ons als ouders bij het voorbereiden én tijdens het feestje zelf.
Echt een aanrader!
Mocht je weinig tijd hebben, of niet graag zelf knutselen, dan is het complete clue-pakket een aanwinst. Hiermee hoef je echt alleen voor het uitvoeren te zorgen.

Dries - 28-06-2018 17:22

Het zat zeer goed in elkaar. Kinderen vonden het leuk.
Het sturen van de kinderen en het geven van de tips is als spelbegeleider toch niet onbelangrijk.

Marieke - 23-06-2018 14:39

Het draaiboek zit superstrak in elkaar. Wij hadden niet het pakket besteld, dan kost het wel enige voorbereiding, maar was part of the fun;-) We hadden 8 kinderen van 8 jaar oud. Het was fantastisch. Ze gingen helemaal op in het verhaal en toen de buurman aanbelde werd hij er handhandig uitgewerkt en vervolgens gingen ze op spionnenjacht buiten. We hadden naast de buurman ook hun juf van school toegevoegd. Erg grappig. Sommige kinderen vonden het wel spannend, ik heb het hele wapenarsenaal maar overgeslagen. Nog een paar tips: wij hadden niet zoveel tijd als in het draaiboek. Daarom hebben we heel erg gestuurd in het opschrijven / onthouden van de info in het begin, waardoor de bevrijding uiteindelijk maar tien minuten duurde. We hadden twee decoders en het geheimschrift op twee pagina's zodat ze dat in twee groepjes konden ontcijferen. Echt een aanrader dit feestje, succes gegarandeerd.

Marieke Schouten - 20-06-2018 21:30

Het draaiboek zit goed in elkaar, na een paar keer goed doorlezen had ik t goed in de vingers. Het cue-pakket erbij scheelt een hoop werk, is zeker aan te raden.
De kinderen vonden het een geweldig feestje!

Annette Wassink - 20-06-2018 09:49

Na een paar keer goed alles bestudeerd te hebben heb ik het feestje voor de Clockdown Escaperoom voorbereid. De meiden ( 12 jaar) sliepen in een tent in de tuin, die hebben we toen de Clockdown opdrachten begonnen afgezet met lint en een schaar onder de snoepsleutels in de kluis gedaan zodat ze het lint door konden knippen. We konden alles horen vanuit de tent. De meiden riepen dat het steeds leuker werd en vooral ook spannender! Jammer dat ze de sleutel al hadden gevonden in het lijstje, misschien een tip om dat ergens anders te verstoppen. Een van de zussen stond op de site als spion maar door de spanning niet ontdekt. Na ongeveer 45 minuten kwamen ze er heel trots uit dat ze alle opdrachten hadden volbracht. Iedereen vond het top! En wij dus ook! Echt super goed draaiboek en lekker spannend.

Saskia - 19-06-2018 08:24

Het draaiboek is erg uitgebreid en met het pakket als aanvulling heb je alles voor een super spannend en leuk feestje. Ook een snelle service. Echt een aanrader! Onze zoon en zijn vrienden vonden het geweldig!

Ellen - 18-06-2018 14:38

Het draaiboek voor Clockdown is duidelijk en maakt de verwachtingen waar. In combinatie met het pakket en goede voorbereiding, heb je gegarandeerd een spannend feestje waar de kinderen niet over uitgepraat raken. Snelle service, ook als je van het laatste momenten-werk bent.

Linda - 17-06-2018 21:26

Goede service alles snel binnen. Ook op vragen krijg je gelijk antwoord.
De kinderen vonden het feestje het leukste feestje ever!
Echt een aanrader.

Gerco - 15-06-2018 07:24

Zeer geslaagd kinderfeestje. Vooraf koste het wel wat voorbereiding, maar we hebben ca. 3 uur geen kind gehad aan de 6 meiden van 11 jaar. Site ziet er mooi uit, zeker dat bij verdachte FBI spionnen. Ze gingen spontaan naar buiten om auto te bekijken, zelfs om mensen aan te spreken of ze spion waren. Toen de bekende binnenkwam was de reactie oorverdovend. Al met al. zeer de moeite waard.

Els - 12-06-2018 21:32

Een echte aanrader, start was aanvankelijk wat minder vlot maar de escape-room maakte het helemaal af.
De gastjes vonden het aantal opdrachten in de room wat beperkt.

Duidelijk draaiboek, zeker vooraf aanvragen en goed doorlezen.

Clue-pakket erbij genomen en dat scheelde een pak werk.

Jaap - 11-06-2018 20:31

Het draaiboek was prima in orde. Het hele verhaal was heel goed, de kinderen genoten er van. Ik kwam er te laat achter dat er nogal wat attributen nodig waren, waar veel werk uit kwam. Wel leuk om te doen, maar erg tijdrovend (o.a. het vinden van een geheimschriftpen!). Ik zou jullie aanraden het clue-pakket met alle attributen in de e-mail duidelijk aan te geven, dat kan veel tijd besparen.
De websites tijdens het spel werkten prima en voegden een dimensie toe.
Kortom: ik ben zeer tevreden.

Els - 02-06-2018 20:46

het vraagt wel wat doorleeswerk maar alles wordt duidelijk als je op de webpagina meevolgt

Nicole - 07-05-2018 22:16

Met 8 jongens van 11 jaar de Escaperoom gedaan. Zit echt leuk in elkaar, ook de spion vonden ze erg leuk. Enige dingetje; Ze wilden videobellen met Agent Q, dat was wat minder en als tip: Laat ze de mobiel van hun zelf inleveren. Ik was een beetje bang dat ze er niet in mee zouden gaan, maar ze vonden het toch nog erg interessant allemaal! Ik heb alles zelf gemaakt, van bom tot aan badges en notitieboekjes met logo. Was prima te doen, maar wel paar avonden mee druk geweest.

Elke - 02-05-2018 18:49

Zeer duidelijk en onmisbaar !

Nancy - 12-04-2018 19:02

Wat een te gek feestje hebben we dankzij Clockdown gehad. Ter voorbereiding met Marjan een aantal keren overleg gehad over wat practische vragen, supersnelle reactie via mail terug.
We hebben ook het Clue pakket erbij besteld, daarnaast zelf de bom gemaakt. De escape room hebben we in garage bij mijn schoonmoeder gedaan, wat een succes! De 10 meiden vonden het reuze spannend waar we op de fiets naar toe gingen.

Marian - 29-03-2018 10:57

Draaiboek staat garant voor een topfeestje! En het Clue-pakket maakt het helemaal af. Goed voorbereid & super handig. Zeker een aanrader!

Marith - 28-03-2018 17:01

We hebben een heel leuk feestje gehad. Het draaiboek zat goed in elkaar en met wat voorbereiding kon het feestje vlot van start gaan. Iedereen vond het erg leuk en hier en daar wel erg spannend (die engerds staan hier toch niet echt aan de deur...)

Erg geslaagd!

Miriam - 20-03-2018 10:16

Het was goed opgezet en als je vragen had, werden die snel en duidelijk beantwoord. Ik had 5 jongens rond de 11 jaar en ondanks toch wel wat sturing hebben ze het niet binnen de tijd van 45 minuten gehaald. Ze kwamen 3 minuten te kort, maar dat mocht de pret niet drukken.

Jose - 14-03-2018 19:00

Wij hebben een superleuk feest gehad!!! De dames (allemaal 11 jaar) vonden het mega spannend. Vooral de spion die je kan toevoegen zette de boel wel op stelten. Zorg er wel voor dat Q niet te achterhalen is, ze hadden hier snel door wie het was. Maar dat maakte het niet minder spannend. De escaperoom hadden we boven op een slaapkamer. Alleen was de sleutel niet meer te vinden. Toen de dames in de kamer waren hebben wij de deur afgeplakt met een papieren tafelkleed en een zakmes als sleutel in het kistje gedaan. Zo hadden ze echt het gevoel te ontsnappen!

Anke - 07-03-2018 11:33

Wat hebben ze genoten. Gedaan met het feestje van onze zoon van 10 jaar. Complimenten voor het draaiboek. Kost even wat tijd om alles voor te bereiden, maar dat was het zeker waard!!!

Evelien Keijer - 04-03-2018 15:09

Ik heb Clockdown georganiseerd op verzoek van mijn 13 jarige zoon die een escaperoom met zijn vrienden wilde doen. Ik heb een paar minimale wijzigingen aan het draaiboek gedaan, waardoor de escaperoom vanaf het begin meteen startte. Ipv 45 min kregen ze een heel uur.
Het was nog best pittig. Maar een hele goede training voor samenwerken en communiceren! Ik heb de laatste 5 minuten actief (niet meer via de app als agent Q, maar in dezelfde kamer) meegeholpen om de puzzels af te ronden. Ze hebben de code voor de verlossing ingevoerd op hetzelfde moment dat de 'bom' afging. Zelf dus 'dood' maar agent 33 was bevrijd. ;)
Ze willen er graag nog eens een keer eentje doen. Dus het was zeker een succes, ook al werd er bij het nabespreken duidelijk dat er nog heel wat aandachtspunten waren in de samenwerking.

Maaike - 01-03-2018 21:53

Ja! Wij zijn enthousiast en komen zeker terug om een volgend spel te bestellen voor een volgend feestje.

Kitty - 27-02-2018 22:23

Mijn 11-jarige dochter had afgelopen zaterdag hét verjaardagsfeestje van haar leven. De 6 deelnemers waren jongens en meisjes tussen de 8 en 13 jaar en genoten er allemaal even erg van! Echt top!!!

Nancy lanssens - 17-02-2018 15:23

Super! Wel wat voorbereiding maar de kids waren in de zevende hemel

Erika Slegers - 12-02-2018 07:58

Erg enthousiast ben ik. En de meiden (10 stuks) ook. Ik was zo enthousiast dat ik er een blog over schreef, in alle eerlijkheid!

https://www.mamsatwork.nl/escape-room-kinderfeestje-thuis/

Jikke - 12-02-2018 07:25

Schrok wel even bij de omvang van het draaiboek, maar juist omdat het uitgebreid is kan je het feestje goed begeleiden. Zat goed in elkaar!

D. - 07-02-2018 14:15

Feestje voor 11-jarigen. Hebben een 4-tal tips niet nodig gehad, dus ik denk net iets te eenvoudig voor hen. Maar hebben wel ontzettend veel lol gehad. Gingen ook volledig loos toen ze plots écht opgesloten werden ... Vonden ze fantastisch, achteraf. Dus zeker zo realistisch mogelijk maken !!

Sylvie - 29-01-2018 11:22

Goed en duidelijk draaiboek. Ik voegde er wel nog wat opdrachtjes aan toe om (hopelijk) de escape nog wat uit te stellen, want ik lees hier regelmatig dat ze toch binnen het half uur buiten zijn...
Dus misschien wat (facultatieve) opdrachtjes en codes toevoegen als extra voor de mensen die er liever wat minder tijd insteken...

Heel benieuwd naar het uiteindelijke feest zaterdag. :-)

Katrien - 23-01-2018 20:49

Draaiboek zat goed in mekaar... je moet er wel de nodige tijd voor nemen om het op voorhand door te nemen ;-)

Lian - 18-01-2018 10:15

Duidelijk draaiboek. Erg uitgebreid, daardoor wel even de tijd nemen om je in te lezen. Snelle, acurate en vriendelijke mailtjes als je vragen hebt. Onze dochter heeft het spel gespeeld met 5 slimme vriendinnen van 11 à 12 jaar. Zeer geslaagd! Ze hadden na 23 minuten de sleutel al gevonden, maar hebben daarna toch alle andere clues ook nog uitgezocht. Topfeestje!!

Mark - 13-01-2018 21:51

We hebben met 6 enthousiaste jongens een geslaagde middag gehad!

Linda Clemens - 13-01-2018 16:47

Het partijtje was ontzettend leuk. Wij hadden een beamer geleend zodat we de website op de muur konden projecteren. Iedereen kon het zo goed volgen. Het draaiboek is knap in elkaar gedraaid. Duidelijke uitleg en verduidelijkende foto's. Alleen de foto van de koker met lint was wat (te) wazig/klein. In de bijlage mag het felicitatiebriefje bij de vondst van de sleutel standaard toegevoegd worden.
De kinderen hebben enorm genoten en waren er zeker nog een paar uur 'vol van'. Mijn dochter was alweer plannen aan het maken voor haar volgende partijtje: Wie is de mol! Ook van Locohippo 😃

Astrid - 04-01-2018 19:58

Voor het partijtje van mijn dochter hebben we het Clockdown draaiboek en pakket besteld. Van te voren mailcontact gehad en er werd erg enthousiast en uitgebreid op mijn vragen ingegaan. Dit gaf de doorslag om voor dit feestje te kiezen. Het is echt wel nodig om het draaiboek met alle begeleiders even goed door te nemen, wij denken zelf dat een beknopter stappenplan wellicht makkelijker/ mogelijk is. Uiteindelijk staat alles erin en hebben we alles goed voor kunnen bereiden.
De meiden vonden het super spannend en hebben met zijn 9-en enthousiast samengewerkt om de oplossing te vinden. De uiteindelijke escape was na 25 minuten gelukt. Wij zijn erg tevreden en kijken terug op een geslaagd feestje. Bedankt!

Lianne - 29-12-2017 08:35

Gebruik staat gepland voor later, maar communicatie en levering goed. Goed meegedacht!

Marcel - 18-12-2017 10:47

Afgelopen zaterdag clockdown gespeeld... een succes. Ik heb zelf alle voorbereidingen gedaan en materiaal gemaakt. Dit is iets meer werk dan het pakket bestellen, maar ook prima haalbaar. Het is noodzakelijk om het draaiboek tweemaal goed te lezen en vervolgens op de dag zelf snel nog even door te lopen om te kijken of alles op zijn plek ligt. Q heb ik na het eerste doorlezen gebriefed en die speelde zijn rol prima (ook handig dat Q zijn telefoon op stil zet, want de groep was bijdehand genoeg om hem te bellen!)
Het eerste gedeelte (fotowand, countdown en de website) hebben we binnen gespeeld, waarbij ik de laptop op onze TV had aangesloten. Voordeel was dat iedereen goed kon zien wat er op de website stond. Zeker bij de fotowand was dat handig. Nadeeltje was dat iedereen de laptop wilde bedienen...
De escape-room was in de garage, waarbij ik eveneens de binnenklink verwijderd had en in het kluisje had gedaan. Dit werkte prima, ook de sfeerverlichting, een paar stoelen en een beetje aankleden hielp om een en ander geloofwaardig te maken.
De groep bestond uit 8 8-jarigen, waarbij de 6 dames knetterhard werkten en de 2 heren (rolbevestigend ;) in een stoel gingen zitten en keken. Ik zou hier de volgende keer ook een fysieke test tussen zetten zodat ze ook een testje zouden moeten doen. De dames gingen intussen alles nauwgezet opschrijven en waren prima op weg. Het bezoek van de buurman werd snel gevolgd door de verwijdering van de buurman, zeker een succes.
Uiteindelijk zijn ze zo'n 2 uur bezig geweest met alles onderdelen en gingen ze allemaal (met een geheime pen) spinnend tevreden naar huis ..
Over 2 jaar met de volgende dochter :)

Saskia van Beek - 17-12-2017 09:46

We hebben gisteren het feest gehouden en de meiden hebben genoten! Escaperoom hadden ze al snel door. 45 minuten is echt een prima tijd. Langer hebben ze er niet over gedaan. (9 en 10 jarigen) de tijd i het draaiboek voordat je gaat eten was bij ons toch zeker wel wat langer als beschreven maar dat is prima op te vangen. Eindspel na het eten is vrij kort.. wellicht leuk om zelf nog iets toe te voegen om weer helemaal in de sfeer van het spel te raken als je tussendoor gaat eten.

Ik heb wel het complete clue pakket aangeschaft en dat scheelt een hoop werk. Betaalbaar en zeker makkelijk! Alles is perfect geregeld. Clues, draaiboek en site. TOP!

Gerda - 11-12-2017 17:10

het spel was zowel goed uitgelegd als leuk om te spelen.
we hadden nog een paar vragen in de context van onze situatie, die weden snel en adequaat beantwoord.
spelen van het spel was (zoals bedoeld) een feest voor de kinderen.de opdrachten konden op niveau van de kinderen uitgevoerd worden.
bovendien waren ze duidelijk begrensd.
Uiteindelijk werd de sleutel gevonden. De bevrijde geheime agent was in gezelschap van de Sint-surprises.
een prima start van de pakjes-avond.
Ook prima te gebruiken als start voor een andere festiviteit

Wesselman - 10-12-2017 11:13

Het feest was erg leuk. Er zaten echt verrassende elementen in. Ik vond het voorbereidende werk wel veel. (Ik had alleen het draaiboek gekocht), maar het draaiboek is absoluut duidelijk en overzichtelijk geschreven. Wij deden het met sinterklaas, de leeftijd was tussen de 8 en 15 en dat was ook prima te doen. Ik had wel van enkele onderdelen twee versies gemaakt. bv een kinderboek met weinig tekst en een boek voor de grote met de tekst zoals ik het draaiboek. Ook de rebus nog in moeilijkere versie gemaakt. Kortom: verrassend voor alle leeftijden, maar vergt wel wat tijd.
Ik was zeer tevreden over het contact, snel en helder. Heel prettig.
Volgende keer doen we het wie is de mol spel. Ik zou het leuk vinden als je de spellen ook in familie uitvoeringen komen.

Carin - 29-11-2017 15:26

Een erg leuk draaiboek. Alles klopt. Wij hadden de klink van de slaapkamer eraf gehaald en deze in een geldkistje gedaan. Werkt ook prima!
Geslaagd feestje!

Marjan - 28-11-2017 10:01

Zaterdag 25 november hebben we het clockdown feest gevierd. Aantal deelnemers : 3 meiden en 1 jongen. Zowel het draaiboek als compleet Clue pakket waren uitstekend verzorgd. De bom met een tikkend wekkertje hebben we zelf gemaakt. Vragen via de mail aan Marjan werden heel snel beantwoord. Onze agente Q deed het fantastisch en onze buurman-spion deed zijn rol ook goed. De meisjes en de jongen hadden snel in de gaten dat hij één van de spionnen was, maar ze durfden hem echter niet "aan te pakken". Dus hij bleef in de pauze gezellig een biertje drinken.
De informatie op de info van de blackspider-site was best veel. Niet alle kinderen konden het opbrengen om al die informatie tot zich te nemen. De leeftijden van onze deelnemers (13-17) lagen hoger dan de leeftijden die Feestklik voor dit spel hanteert (8-12). Maar o.i. was dit geen enkel probleem. De deelnemers hebben zeer genoten en wij ook, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het spel. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we dit spel spelen.
Marjan, één en al lof. Dankjewel.

Moeder - 27-11-2017 12:59

Superfeest! Prima draaiboek. Wel goed om dit goed in je hoofd te hebben. Snelle reactie van Marjan op vragen via de mail. Gespeeld met 10 jongens van 10 jaar. Ze zaten er helemaal in. De spion die binnen kwam was super. De escaperoom had ik wat uitgebreid door nog wat clues in extra koffertjes te doen zodat er meer kinderen tegelijk wat konden doen daardoor waren ze lang bezig. Het lezen van de info op blackspider was wel (te) lang/veel.
Alle jongens waren erg enthousiast. Leuke reacties terug gehad van kinderen en ouders!

Sietske de groot - 25-11-2017 22:08

Vandaag het Clockdown feest gevierd met 8 meiden van 10 en 11.had het draaiboek al een maand in huis en heb zelf alle spullen kunnen maken die er voor nodig waren. Het draaiboek paar x door gelezen soms dacht ik ohh komt het wel goed? Ja het kwam helemaal goed alles werkte en ging goed. De pauze hebben we voor de escaproom gehouden zodat we ze even de kamer uit konden doen om alles klaar tezetten.
De escaproom gehaald in een half uur
Direct de bevrijding er achter aan gedaan.
En als afsluiting mini pizza's gebakken en disco gehad.
Het was een super leuk feest met een super draaiboek
Heel erg bedankt en zeker een aanrader

Katrien - 25-11-2017 16:23

Wij hebben zonet een clockdown feestje gedaan met een tiental 9-jarige jongens. Fantastisch leuk, ze hebben ervan genoten! Alles verliep heel vlot, ook met Q. Ze waren erg enthousiast (en gingen er helemaal in op) en mijn zoon vond het een van de leukste feestjes die hij al gehad heeft.
Marjan is heel behulpzaam en reageert steeds erg snel op vragen.
Ik had alles goed voorbereid en dat is ook nodig wil je het helemaal door en door kennen. Ik had het voorbereidingswerk, oa finetunen met Q, wel wat onderschat, dus reken daar wel genoeg tijd voor. Maar ik wil zoiets ook graag goed doen en had oa nog badges, logo's en schriftjes gemaakt, dus iemand anders kan het wellicht sneller.
Ik was heel tevreden over het aangekochte clue pakket, alles zat erin wat we nodig hadden.
Ik kijk ernaar uit nog een feestje met jullie te geven!
Bedankt voor de leuke ervaring.

Mariska - 20-11-2017 19:44

Afgelopen weekend hebben 8 meiden van 9 jaar een Clockdownfeestje gehad. Een zeer geslaagd feestje, mede door een goed in elkaar gezet draaiboek.

Bouwman - 16-11-2017 14:13

Alvorens wij het draaiboek bestelden, lazen we al de vele positieve reviews. Het kon dus eigenlijk al niet meer tegenvallen!
De vragen die ik vervolgens nog via de mail stelde, werden heel snel en volledig beantwoord. De voorbereidingen, na ontvangst van het draaiboek, vonden wij heel goed zelf te doen.
Het feestje met 7 meiden van ruim 10 jaar was geweldig. Ze waren zo enthousiast en gingen doldwaas op de sites aan het zoeken naar van alles, dat de eigenlijke opdracht soms aan hen voorbij ging. En ondanks dat ze hier en daar dan even flink bijgestuurd of geholpen moesten worden, mocht dat de pret absoluut niet drukken. Agent Q heeft hard zijn best moeten doen, om goed zijn rol te vervullen. Maar het gebruik van de website, het contact via de app met Q en de foto van de spion maakte het allemaal erg spannend en echt.
Er werd super leuk samengewerkt. Een en al enthousiasme, tot aan het einde! Er werden zelfs plannen gesmeed voor een (slaap?) feestje, waarbij 's nachts dan een escape-room-spel zou worden gedaan...!
Een echte aanrader dus!

Marike - 13-11-2017 16:12

Zeer geslaagd! 10 jongens van 10/11 jaar en van het begin tot het eind zaten ze helemaal in hun rol.
De reacties vd kinderen op het eind vh feest waren allemaal enthousiast!
'Het was echt een geslaagd feest', aldus mijn zoon!

Ingrid Hoving -Bouma - 07-11-2017 10:27

Wij hebben het Clockdownfeestje gehad met 7 kinderen van 11 jaar. Twee jaar geleden Mussie X, vorig jaar Wie is...? en nu dus op verzoek van de jarige Clockdown. Het was wederom een groot succes! Het draaiboek was duidelijk en het extra pakket met spullen fantastisch. Het scheelt heel veel voorbereidingstijd en ziet er goed uit, mijn complimenten. Ik vind het mooie aan dit feestje dat je als ouders tijdens het feestje bijna niets hoeft te doen. Door de aanwijzingen op de pc en van Q. loopt het spel als het ware vanzelf door. De spellen zijn niet te makkelijk en niet te moeilijk. Het ontrafelen van de codes kostte de kinderen wel veel tijd en hadden ze hulp nodig, maar dat is juist leuk!

Toen ons neefje als spion werd gesignaleerd was de hilariteit groot en toen hij langs kwam wilden ze hem niet in huis hebben.....Echt een aanrader om deze spion toe te voegen.

De escaperoom had ik van tevoren voorbereid in de garage. Ze vonden het heel spannend. Zeker nog toen we van buitenaf aan de deur gingen rammelen en met n zaklicht door het raam gingen schijnen.

Tussendoor hebben we pizza's van Domino's laten bezorgen. Het hele feestje duurde ca 3 uur.

Marjan, voor mij met mijn jongste zoon in groep 8 het laatste kinderfeestje.... ik heb 3 keer met heel plezier gebruik gemaakt van jouw draaiboeken en laat Feestklik regelmatig vallen als mensen op zoek zijn naar een geslaagd thuisfeestidee! Heel veel succes nog met het verder ontwikkelen van leuke thuisfeestjes!

Christa Polinder - 06-11-2017 17:00

Het draaiboek zit erg goed in elkaar, maar best ingewikkeld om het goed in je hoofd te krijgen. Dat kost wel wat voorbereidingstijd... Maar door plaatjes en duidelijke beschrijving lukte dat wel. Ik heb ook het feestpakket besteld om niet teveel tijd kwijt te zijn aan de voorbereiding. Dat scheelt een hoop! Het was jammer dat whatts app bij ons niet goed werkte. Dat lag waarschijnlijk aan de verbinding van de telefoon die we gebruikten (was van 1 van de jongens zelf). Hierdoor moesten we wat improviseren in het contact tussen Q en de groep. Dat was wel erg lastig. Gelukkig had de escaperoom (een berging van een basisschool) een brievenbus, waardoor we vanaf buiten hints door konden gooien op briefjes, waardoor het toch gelukt is om eruit te komen binnen de tijd. Het spel (eten deden we vooraf), duurde met 2 korte pauzes tussendoor, zo'n 2 1/2 uur. Onze zoon en zijn vriendjes (8 jongens van 11 en 12 jaar, groep 8) hebben ervan genoten!

Carla - 05-11-2017 15:13

Ik heb net de voorbereidingen getroffen, knutselen, alles voor elkaar maken.
Van de week nog een meeting met Q en dan kan het feest beginnen.
Het vraagt inderdaad flinke voorbereidingstijd, zeker als je zelf knutselt, maar het is volgens mij zeker de moeite waard.
Volgende week speelt mijn dochter van 12 het met 7 vriendinnen.

Ingeborg - 03-11-2017 13:34

Heel uitgebreid en duidelijk draaiboek. Handig om op tijd in huis te hebben, zeker een week. Dan kun je het steeds even doorlezen, zodat het tijdens het feestje goed in je hoofd zit.
De Q moet ook wel even inlezen. Een foto op de site zetten en een bezoekje van de spion zijn echt aan te raden!
De meiden waren in de leeftijd 10-13, de escaperoom hadden ze snel voor elkaar.
Alles zit goed in elkaar, de sites zijn mooi en duidelijk.
In verband met tijdgebrek hebben we ook het pakket gekocht, dat was ideaal!!
Het team had een super leuke middag, ze moesten veel samenwerken om verder te komen, dus ook als 'teambuilding' heel gelsaagd.

Yvonne - 03-11-2017 09:26

Superleuk! Vraagt wel nog behoorlijk veel (lees en knutsel) voorbereidingstijd, maar dat is het zeker waard.

JBN - 31-10-2017 21:56

Wij hebben met dit draaiboek een zeer geslaagd feestje gehad. Onze dochter werd 11 jaar, zit nu in groep 8. Ze had 6 meiden uitgenodigd.
Iedereen was heel enthousiast, achteraf en gedurende het feestje. Wij hadden eerst gegeten en zijn daarna gestart. Slechts korte pauzemomenten, we waren bijna 2 uur met het spel bezig.
Het kost jezelf wel echt de nodige tijd aan voorbereiding, omdat het draaiboek gewoon erg ingenieus in elkaar zit en dat moet je wel als ouders even in je hoofd krijgen. Maar het resultaat was er dus ook naar. Mister Q erbij was super en een spion die even langs komt, ook meerwaarde.

Geeske - 30-10-2017 13:25

Het was een super feestje!
Gespeeld met 6 boys en 1 meisje van gemiddeld 9 jaar, ze vonden het super spannend, goed samenwerken is de sleutel en dat deden ze perfect en dat terwijl niet iedereen vooraf elkaar kende.
Zeker de spion die tijdens de pauze onverwachts binnen kwam was een zeer groot succes. ook de juffen en knuffel die op de spionnen(foto)lijst stonden deden het goed. En het contact met Agent Q was ook leuk en aanvullend.
Draaiboek zit super in elkaar, ik kan werkelijk niks aan kritiek verzinnen.
Mijn man en ik hebben ook veel plezier beleefd aan de voorpret (waar je wel de tijd voor moet nemen)

Ik heb al veel mondelinge reclame gemaakt bij mijn bekenden!

Volgend jaar een ander thema?!

Mara - 29-10-2017 13:17

Zeer duidelijk draaiboek, de bij bestelde artikelen zijn van goede kwaliteit.
Nu afwachten wat de dames ervan vinden...

Brenda - 29-10-2017 12:11

Heel duidelijk, we hebben het nog niet gespeeld, maar zeker een aanrader. De box zorgt ervoor dat je meer tijd kunt besteden aan de inrichting van de escaperoom, het wordt vast een succes,

Maas - 29-10-2017 12:01

Mooie uitgebreid draaiboek dat je precies aangeeft wat je te doen staat qua voorbereiding en wat je kan verwachten qua inhoud.
Het feestje was zeker geslaagd!

e berkhout - 26-10-2017 10:05

zeer uitgebreide handleiding.
Ik ben er hard op aan het studeren.
Ziet er goed uit.
Fijn dat alles ondersteunt wordt met foto's

Cindy - 25-10-2017 22:49

Wat een super leuk feestje was dat. Het draaiboek zit heel goed in elkaar! Een echte aanrader. Met jongens van 11/12 jaar gespeeld en ze zaten er helemaal in. ‘Het leukste feestje ooit’ was hun reactie 😄

De Haas - 25-10-2017 22:48

Was een super duidelijk draaiboek.
Veel info maar zo was het ook overzichtelijk.

Kids waren super enthousiast en vonden het super spannend

Karin - 24-10-2017 14:24

Het draaiboek zit perfect in elkaar en loopt als een ge-oliede machine. De 8 meiden op het feestje van mijn dochter (11 jaar) waren vanaf de 1e minuut enthousiast. Leuk om te zien wie welke rol neemt in zo'n groep. Het flitsbezoek van de spion en communicatie via KIK van agent Q is absoluut van meerwaarde. Ik ga je site delen en melden aan iedereen die het maar horen wil ;-)

Mariska - 23-10-2017 13:46

Het feestje wordt komende week gegeven. Met het duidelijke draaiboek kun je het feestje heel goed voorbereiden!

Kamperman - 21-10-2017 13:08

Heel duidelijk en uitgebreid draaiboek.
Het feestje moet nog worden gegeven.

sjoukje - 20-10-2017 16:09

Draaiboek helder en duidelijk. Feestje komt nog over paar week.

Karin - 13-10-2017 21:42

Super leuk feest gehad, de meiden zaten volledig in het verhaal. Duidelijk draaiboek.

Marjon - 12-10-2017 19:18

De meiden waren super enthousiast en fanatiek, dus een echte aanrader

Inge - 09-10-2017 17:30

Amaai,
Dit kon zeker tippen aan het feestje van vorig jaar!!
Echt aan te raden! De jongens gingen er echt in op!
In No time vonden ze alle hints en dit door samen te werken! Het moment dat ze de deur konden openen, waren ze echt opgelucht 😄

Marita - 03-07-2017 22:21

We hebben het clockdown feestje georganiseerd voor onze zoon die 9 jaar werd. Er waren in totaal 7 kids uitgenodigd, waarvan 5 jongens en 2 meisjes. Het was een groot succes, zowel de jongens als de meisjes vonden het super! Wel was het af en toe dringen bij de iPad, dus hebben we soms de helft vh groepje achter een laptop gezet voor de opdrachten. Het is dus handig om meerdere apparaten ter beschikking te hebben. Op een oude iPad (versie 1) werkt de site overigens niet. Maar al met al een super spannend feestje en de kids gingen helemaal op in het verhaal. Na de komst vd spion in de pauze werden de gordijnen zelfs dicht gedaan ;-) De escape room konden ze ook binnen de tijd weer verlaten.
Voor de organisatie voorafgaand aan het feestje dient wel wat tijd uitgetrokken te worden, maar het feestje zelf verliep uiterst ontspannen, omdat de kids zo druk bezig zijn. Voor herhaling vatbaar, maar dan uiteraard met een vd andere draaiboeken!

Leonie - 03-07-2017 08:27

Super feestje,
Voor het eerst in jaren weer een feestje thuis gedaan, maar met dit draaiboek erbij viel het allemaal mee. De jongens hebben zich super vermaakt en het telefoon contact met Q was echt een aanvulling. Ook het zoeken op de website was iets anders dan de normale escape rooms en dat maakte het echt leuk. We willen m in het najaar nog een keer doen met onze andere zoon.

Tip bestel het clue pakket erbij, dat scheelt een hoop voorbereidingstijd en het ziet er gewoon goed uit. De bom hadden we wel zelf gemaakt dat was redelijk te doen.

Diana - 25-06-2017 18:08

Geweldig leuk feestje! De voorbereidingen waren niet min en het was soms zelf even zoeken, maar Marjan reageerde binnen de tien minuten met een héél duidelijk antwoord op een vraag. Ook dat vind ik een héél grote meerwaarde aan een feestje dat al zo goed in elkaar zit qua draaiboek en websites!
Tijdens het feestje zat de spanning er al meteen heel goed in. uitspraken als "Mijn hart klopt van hier tot in Tokyo!" en "Ik weet dat het een spel is, maar ik word er toch zo zenuwachtig van!" waren een goede indicatie van de spelvreugde.
Wat ik ook een grote troef vind, is dat je met z'n allen aan één doel werkt en op die manier niemand uit de boot valt.
Een echte aanrader, samen met het Missie X feestje dat we voor een ander groepje kinderen een paar weken later gedaan hebben.

Kim - 24-06-2017 22:48

Wat een fijn feestje was dit! Vooraf nog wel wat voorbereiding aan gehad, maar we organiseren elk jaar zelf een
thuis, dus deden we met plezier! De reacties van de kinderen waren ook enorm positief! Ik had voor ieder kind een 'spionnen-hoed' voorzien en ik kon via via T-shirts bedrukken met hun naam op! Ieder natuurlijk zijn eigen notitieboekje en balpen...
De kinderen waren direct mee met het verhaal. We hadden 1 laptop voorzien, 1 ipad aangesloten op tv en 1 andere ipad. We waren met 9 kinderen, dus dit was geen overbodige luxe, opdat iedereen toch wat kan mee zoeken en 'onderzoeken'. Het feit dat er een spion aan de deur kwam, vonden ze ook wel geweldig! Ook de escape room opdracht vonden ze leuk, maar toch wel wat tips moeten geven... misschien had ik de kokers net iets te moeilijk verstopt.
Alles super verlopen! Ik heb deze site alvast aan heel wat vriendinnen doorgegeven! Succes er nog mee!

Sylvie - 22-06-2017 20:27

Vorige woensdag clockdown feestje gehad, wat een topper! Al vanaf het zien en openen van de koffer zat de spanning en sfeer er in. Ze begonnen op den duur zelfs geluiden in huis te horen en te geloven dat er spionnen binnen zaten, met alle gevolgen (lees: gegil) vandien. Onze Q (de papa en broer) deed ook heel goed zijn best en zorgde voor extra spanning. Ze vonden het bijna even spannend om te weten wie Q was als het oplossen van de opdrachten :). Q hield zich niet volledig aan het script en stuurde extra spannende berichtjes tussendoor :) maar dat vonden ze geweldig.
in de escape room hadden ze wel te snel door dat ze de cijfercombinatie konden verkrijgen door de cijfers in eenzelfde kleur uit te proberen. zo hadden ze na 3 keer proberen de juiste combinatie al :).
ik had die bierviltjes dus iets beter moeten verstoppen...

voor de rest is alles perfect verlopen.

volgend jaar doen we zeker opnieuw een feestklik feestje!

Angela - 22-06-2017 09:00

Wat was het een geweldig clockdown feestje! In verband met de hitte heb ik de escaperoom in een deel van de woonkamer gedaan(rolluiken etc dicht). Boven was het te warm en in een grote ruimte kunnen makkelijk 10 kinderen tegelijk spelen.Enge muziek via spotify, villa volta van de Efteling deed het zeer goed! Gemiddelde leeftijd 10 jaar en sommigen vonden het echt spannend. Rest van het feestje buiten gedaan en niemand binnengelaten (behalve gang ivm wc;-)

Vanaf het moment van voorlezen van de top secret brief zaten ze er helemaal in. Toen ook nog de juf spion bleek te zijn en als dekmantel dus juf is in het normale leven was het feest compleet.

Wij hebben eigenlijk alles volgens draaiboek gevolgd verder. Eerste code was snel ontcijferd. De fotowand en informatie hacken duurde langer.

Tip voor tijdstip dat de spion langskomt. De eerste pauze was bij ons na ruim 3 kwartier. Gerekend vanaf moment dat de koffer binnen werd gebracht.

Escaperoom duurde half uur.

Echt een aanrader!

Femke - 15-06-2017 16:25

De meiden vonden het een super gaaf spel! Ondanks dat ze 10 jaar zijn vonden sommige meiden het best wel spannend.

Ik het Q ook het eerste contact laten leggen. Oo heb ik de eerste opdracht wat moeilijker gemaakt, door ze eeret te laten puzzelen naar de cijfers. A=1, B=2, C=3 ect.

Rick - 15-06-2017 13:04

Superavond gehad met 11 kinderen uit groep 6-7-8! Gingen er helemaal in op en vonden het erg leuk. Escaperoom op locatie en Q thuis, ging prima. Kinderen waren zo slim om bij foto-opdracht eerst met mobiel foto te maken en die dan te gaan vergelijken ipv steeds heen en weer klikken. Daarnaast was iemand zo slim om het kluisje in de koffer met een gevonden paperclip te openen en hadden ze de sleutel al vrij snel. Vervolgens nog wel helemaal uitgespeeld. Spion op site was succes, deze werd hardhandig de deur uit gewerkt. Complete feest- en cluepakket erbij gekocht evenals de bom. Feestpakket is zeer leuke aanvulling en ook leuk voor de kinderen om mee naar huis te nemen. Cluepakket zat goed in elkaar en neemt je veel (al het) werk uit handen. Bom ziet er ook leuk uit. Verder was er door mijn eigen schuld iets fout gegaan met de post, maar dit alles is door Marjan zeer netjes en zorgvuldig opgelost. Kortom, zeer tevreden hierover en kan het iedereen aanraden!

Hetty - 12-06-2017 21:06

Feestje was erg leuk! Zowel de groep van 9 kinderen (jongens en meisjes) als wij, de begeleiders, hebben genoten.
Feestje is super goed uitgewerkt en overdacht. De handleiding was duidelijk en met het complete pakket erbij was de voorbereiding goed te doen.

Het is echt een aanrader!!
Bedankt Marjan!

Valérie - 12-06-2017 13:24

Zeer geslaagd feestje achter de rug! Ik had een groep van 8 jongens van de leeftijd van 10 jaar en ze hadden een super tijd! De ouders hebben nog uren alle verhalen moeten aanhoren van hun enthousiaste spruit en ik ook :-) Dankzij het draaiboek kon ik alles volgen en hier en daar een kleine ingreep doen indien nodig maar ik moet zeggen ze waren zelf bijzonder clever! De escape room hadden ze in 34 min klaar!
Kleine tip: het is niet echt duidelijk in het draaiboek hoe het eerste contact in stand komt tussen de kids en Q. De kids hadden niet het idee om zelf Q te contacteren met de telefoon dus heb ik stiekem Q gevraagd om hen een 'welkom' berichtje te sturen. Misschien heb ik het draaiboek verkeerd begrepen maar zo liep het voor ons.

Minpuntje zoals eerder al gemeld blijkbaar is dat het kistje zomaar openging, het was moeilijk om ze te overtuigen om toch verder te spelen...
Ander minpuntje: de bonus UV-lamp is geleverd met platte batterijen, gelukkig tijdens voorbereiding nieuwe batterijen kunnen halen.

Vlotte communicatie bij bestelling en voorbereiding, helemaal top! Bedankt voor de fijne samenwerking, voor herhaling vatbaar!

Peeters - 21-05-2017 10:14

Hallo,

Een super feestje gehad, kinderen gingen er helemaal in op. Kostte wel wat voorbereiding maar door het complete pakket te bestellen werd dit makkelijker. Voorbereiding was leuk om te doen. Draaiboek is duidelijk, tip om een foto van een spion te plaatsen is echt een aanrader.
Vragen werden snel beantwoord.

Enige minpuntje was het kistje uit het pakket dat zonder sleutel opengemaakt kon worden. Gelukkig waren ze zo sportief om de escaperoom wel volgens de aanwijzingen uit te spelen.

Voor herhaling vatbaar, bedankt

Jurgen - 20-05-2017 18:10

Feestje was erg leuk.
Best wel wat werk gehad aan de voorbereiding maar dit was wel leuk om te doen.

De fotowand ging erg goed omdat de kids hiervoor goed samenwerkten. De koker met lint vonden ze geweldig. Het leukste was de escaperoom zelf, dit hadden we in de woonkamer gedaan. Op tv hadden we een timer laten lopen via YouTube, dit vonden ze superspannend. Ze waren ruim binnen tijd, nog15 min over maar dit kan je opvoorhand moeilijk inschatten, het ligt eraan hoe goed je alles verstopt.
Als spion hadden we een foto van onze kat op de site laten plaatsen. Dit was een goed idee want elke keer als deze in de buurt kwam begonnen ze te fluisteren omdat ze misschien een geheime microfoon had.
Draaiboek was prachtig uitgewerkt en zeer duidelijk, alles precies gelopen zoals gepland. Dus heel erg bedankt voor het fijne feestje!!

Luka - 18-05-2017 09:33

Heel fijn feestje gehad, meisjes gingen er volledig in op.
Draaiboek prima uiteengezet, zeer duidelijk en waar er toch vragen zijn kregen we vrijwel onmiddellijk antwoord per mail.
Zeker een aanrader!!

Fenny - 12-05-2017 22:14

Vandaag een topfeest gehad met 9 meiden van 11 en 12 jaar. De meiden zaten zo in het spel dat spel en waarheid moeilijk te scheiden waren. Vooral toen de buurman/spion binnenkwam.

Het draaiboek was heel duidelijk en compleet. Het extra pakket wat we besteld hadden was ook super en scheelt een hele hoop werk.

Ook het contact wat we tussendoor hadden voor het plaatje voor de HEMA tompoes en de spion foto's was snel en effectief.

Kortom: Een hartstikke gaaf feestje wat compleet en duidelijk was uitgewerkt in het draaiboek.

Wat super dat er mensen zijn als jij Marjan, die deze niet zo creatieve moeder helpen om een hartstikke gaaf thuis-feest neer te zetten. Bedankt.

Ivonne - 07-05-2017 16:54

Echt een aanrader!
Wij gaan zeker nog eens een feestje geven met 1 van jouw draaiboeken.
Bedankt Marjan!

Paulo - 01-03-2017 23:30

Super uitgewerkt, snel afhandeling klant vriendelijk. Bedankt Marjan.

Merel - 21-02-2017 20:28

Het was een zeer geslaagd feest met 11 jongens van 9 en 10 jaar! Allemaal even enthousiast en betrokken. We hebben wel bij de eerste opdrachten een nummering gemaakt zodat iedereen even kon appen of computeren, werkte prima. Escaperoom lukte ruim binnen 45 minuten, ging wat sneller dan verwacht.
Mailcontact en vormgeving en instructie was meer dan goed.

Marie - 15-02-2017 22:06

Wij hebben het clockdown-spel gedaan op het partijtje van onze zoon die 10 jaar is geworden. We waren totaal met 8 kinderen, jongens en meiden. We hadden taart met het logo erop, aanrader! Het draaiboek hebben we een paar keer goed doorgelezen om het wat eigen te maken. De kids vonden het prachtig om een telefoon te gebruiken en met Agent Q te appen. Ze snapten goed de bedoeling. Een aantal deed fanatiek mee om de codes en aanwijzingen in hun boekje op te schrijven, een paar ook niet. Eén zei gelijk: ik hoef geen boekje en pen, want ik ga niets opschrijven. Gelukkig zette dat niet de toon en werd er leuk mee gedaan. Ik vond de groep al aardig groot voor dit spel, ook omdat ze niet steeds tegelijk bezig kunnen zijn en dan moet je er toch wel bij zijn, zodat ze niet gaan klieren. Erg leuk dat de buurman (spion) voor een kopje suiker kwam, was gelijk verdacht, dat is echt leuk om in te zetten. Na het eten was de rek er even uit en lukte het niet meer om iedereen bij de laatste opdracht te betrekken, maar bij het laatste filmpje stonden ze er allemaal bij. Het kan liggen aan de spanningsboog die niet bij iedereen even lang is. We kregen achteraf leuke reacties (ook van de ouders). Het clue-pakket was heel prettig, scheelt enorm in de voorbereiding. Ook de mailwisseling was erg correct.

Alice - 09-02-2017 10:18

Hoi Marjan,

Wat een geweldig avondje hebben wij zaterdag gehad! En wat gaan ze er in op... spanning, sensatie, aantrekkingskracht. En dan nog 's nachts met z'n allen slapen in de kamer waar de escaperoom opdracht gedaan was?.

Groetjes, bedankt en wellicht tot een volgende keer voor een ander feestje! Ga zo door.

Groetjes Alice

Nel - 05-02-2017 19:18

Erg leuk feestje gehad met meiden en jongens van 10 jaar. Ondanks korte tijd die we hadden voor de voor bereiding, prima te doen. Helaas werd de foto met stoel te vroed gevonden. Niet te erg in het zicht zetten dus...

Tom - 30-01-2017 11:46

Zeer geslaagd feestje! Wij hebben een andere app gebruikt (Line) om berichten te sturen, zo moest niet de hele berichtengeschiedenis verwijderd worden. De teksten stonden al op mijn smartphone, zodat ik kon copy-pasten en eigenlijk gewoon tussen de kinderen aanwezig was.

Jessica - 29-01-2017 11:44

Ik moest het wel even 2 keer doorlezen maar alles staat erin en heb het de feestdag zelf zo kunnen uitvoeren. Top.

S Konings - 25-01-2017 17:00

Soms iets onoverzichtelijk maar erg leuk. Ik ben benieuwd of de kinderen het ook zo leuk gaan vinden. Ik heb er al zin in!

Frouke - 24-01-2017 08:25

Mijn zoon en zijn vriendjes van 7/8 jaar hebben een super feestje gehad. "Het leukste feestje van het jaar". Omdat ze toch wat jong zijn heb ik het draaiboek iets aangepast, wat heel gemakkelijk kan. Het kostte wat voorbereiding maar het was zeker de moeite waard!

Esther - 20-01-2017 14:20

Het Clockdown feestje was een groot succes, de meiden (10 meiden van 10-11 jaar) vonden vooral de escaperoom erg leuk! Het draaiboek zit erg goed in elkaar. Kortom het was erg geslaagd!

M - 19-01-2017 08:03

Het draaiboek is duidelijk,, met leuke 'puzzels'. Bij vragen krijg je direct via de mail antwoord. Nu nog even afwachten wat de feestgangers er van vinden. Ik heb er vertrouwen in!!!

Lotze - 10-01-2017 17:39

Geweldig feestje gehad! Alles was duidelijk! Bedankt namens 6 meiden van 11 jaar!

Jessica - 04-01-2017 14:07

Heel erg leuk en betaalbaar concept! Voor een gezellige middag met een groep kinderen! Wij hebben tweede kerstdag met de familie (kinderen tussen 8 en 14 jaar) op deze manier een hele leuke activiteit gehad!

Silvia - 03-01-2017 09:48

Een TOP feestje mijn dochtertje is gisteren 8 jaar geworden en wenste dit jaar een Rox feestje. Ga er maar aan staan, totdat ik op deze site deze missie vond ? Sommige meiden vonden het wel spannend. Vooral het bellen naar de geheim agent, maar na de eerste app contacten was er toch eentje die het aandurfde daarna was het ijs gebroken met de agent en wilde alle meiden wel even met hem bellen? Het hele feestje speelt zich in huis af, je hoeft dus niet naar buiten als het weer tegen zit...

Nancy - 29-12-2016 23:04

Vandaag het feestje gehad met een groep jongens van 9/10 jaar. Ze vonden het allemaal heel leuk en deden goed mee aan alle opdrachten., alleen het ontcijferen van de code duurde ze te lang.
Het draaiboek zit goed in elkaar. Het lijkt heel veel informatie maar als je alles goed doorleest valt het reuze mee. Top feestje gehad!

Esther - 29-11-2016 21:44

Hi,

De groep bestond uit 10-11 jarigen. Het was echt leuk. De meiden kregen met de escaperoom opdracht een uur en waren precies op tijd klaar! Ook de overige opdrachten vielen goed in de smaak, zelden zoveel fanatisme gezien. AL MET AL TOP!

Arnold - 15-11-2016 07:33

Mijn complimenten!! Ik wist niet wat ik precies moest verwachten maar het was een heel ander feestje dan we normaal hebben. Het draaiboek hebben wij ongeveer een week van te voren gekocht en die tijd heb je ook wel nodig om alles goed door te lezen en voor te bereiden. Het Clue pakket heeft enorm geholpen dus dat zou ik ook aanraden voor andere ouders! Als wij het feestje opnieuw zouden bestellen dan gingen we ook voor de bom. Dit hebben wij weggelaten en dat was toch jammer. Verder 3 uur lang plezier gehad met 5 jongens en 3 meiden, ze gingen compleet op in het spel. Ze zullen het er nog lang over hebben, vooral de escaperoom opdracht was hysterisch, wat een paniek op het laatst maar ze hebben het gehaald. Alles zit goed in elkaar en de website ziet er helemaal gaaf uit. Ik kan niet teveel verraden maar het onverwachte bezoek is echt geweldig bedacht!! ;) Kinderen begrepen er niks meer van. Kortom: beetje extra voorbereiding maar het was TOP! Thuisfeestjes blijven hier favoriet, nog even van genieten als ouders ;)

M. S. uit Woerden - 11-11-2016 09:54

Clockdown is een super spannend, interactief feest voor thuis. Wij hadden een groep van 11 meiden, die allemaal van het begin tot het eind gefascineerd bezig waren met de missie. De escape room is voor een aantal kids wat te spannend. Hou dus rekening met de angst-factor. Wij hadden de groep in twee gesplitst voor deze opdracht, want anders wordt het te druk en onrustig voor het uitdenken van alle puzzels. Let erop dat je dan tussendoor wat extra tijd nodig hebt om alles weer klaar te leggen voor groep 2! Top-feest voor kids, die van avontuur en denksport houden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.