Zombie Squad + Escape Room

Zombie-Squad-+-Escape-Room

Een vreemd virus verandert mensen en dieren in zombies. Lukt het de Zombie Squad om de wereld te redden?
 

Een spannend kinderfeestje met zombies, griezelopdrachten & een escaperoom! Het verhaal wordt op een speciale website via filmpjes verteld door professor Como. Hij heeft de hulp ingeroepen van het speciale Zombie Squad team. Eerst krijgen ze een 'zware' training en daarna zijn ze klaar voor de laatste uitdaging....de escaperoom!  Gaat het ze lukken om deze missie tot een goed einde te brengen?

Binnen of buiten feestje?
Bij dit feestje heb je voor 2 opdrachten (o.a. de escaperoomopdracht) een donkere kamer nodig, dus deze opdrachten kunnen alleen binnen. De overige opdrachten kunnen deels ook buiten gegeven worden. In het donker s'avonds maakt het dan nog een stukje spannender.... Bij Zombie Squad 2 is er ook nog een griezeltocht op het einde..

Leeftijd kinderen

Dit feestje heeft 2 verschillende versies (je ontvangt bij het draaiboek altijd beide versies!):

  • Zombie Squad 1: leeftijd 8-10 jaar
  • Zombie Squad 2: leeftijd 10+ 

Deze leeftijdsgrens is een globale inschatting, elk kind is anders. Je hebt zelf nog invloed op het griezelniveau. 

Aantal kinderen
Ze spelen dit spel samen als één team. Hierdoor is het feestje standaard geschikt tot maximaal 10 kinderen.

Tijdsduur
Het tijdsbestek van dit feestje is ongeveer 4 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 3 uur in beslag nemen. Het is eventueel nog wel wat in te korten door opdrachten over te slaan.

 
Aantal begeleiders.
De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het feestje heb je minimaal één extra persoon nodig. Mocht je een grote groep hebben (> 8) dan is het altijd handig om nog extra hulp in te schakelen.

 
Wat heb je minimaal nodig?
 
  • Apparatuur
Zombie Squad is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). 
  • Aanvullende benodigdheden
Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld griezelversiering, geheimschriftpen, cijferslotje, geldkistje, schminck, blacklightlampje, speelgoedbom. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Vooral het cluepakket is een aanrader, dat veel werk uit handen neemt.
Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)

Uitleg gaat onder de producten verder.

 

Leeftijd
8 - 12 jaar

Tijdsduur
± 4 uur

4-10*
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Grote groep
op aanvraagHoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het feestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Zombie Squad website heb je inlogcodes nodig. De inlogcodes kun je, vanaf 8 dagen voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn ze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.


griezelfeestje - escaperoom - escapefeestje - griezelescaperoom - escaperoom feestje - escape room feestje - kinderfeestje voor thuis - escaperoom voor thuis - thuiskinderfeestje - themafeestje