HuntMasters draaiboek

HuntMasters draaiboek
28 Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het HuntMasters feestje dat wordt verzonden via de mail. Duidelijke instructies ter voorbereiding, stap voor stap uitgelegd.

Artikelnummer

HM001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

HuntMasters, de jacht kan beginnen!

Iedereen er klaar voor en zin in? Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het feestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Datum al gepland? Het is wel altijd aan te raden om minimaal één week van tevoren te starten met de voorbereidingen, zodat je het een beetje uit kunt smeren over verschillende dagen. 

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

  • 2 mobiele telefoons met 3G/4G internet voor de speurtocht.
  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad
  • Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

Inhoud draaiboek + bijlagen 

  • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • Verloop/indeling van het feestje
  • Spelopdrachten met extra speluitleg + printbare bijlagen
  • Boordevol tips
  • Inclusief toegangscode voor de HuntMaster website + HuntMaster app.
  • Snelle support bij vragen
Hoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden (heel leuk om te doen overigenswink).  

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de HuntMasters website  en de HuntMasters-app heb je inlogcodes nodig. De inlogcodes kun je, vanaf 3 weken voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn ze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen codes hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje: https://www.locohippo.com/HuntMasters

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit feestje.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Klaas - 22-02-2020 09:11

Ons HuntMasters feestje was een succes!!

Begin was al leuk: zo vonden ze vooraf allerlei dingen in de woonkamer die er nooit liggen of verdacht lijken... maar wat moeten we ermee doen...pittig! De route zelf was nog geen 2 kilometer lang, maar we hadden veel opdrachten verstopt onderweg en halverwege een rustplaats ingelast om even wat te eten en te drinken (speelpleintje).

De Schim werd gespeeld door onze buurjongen (die ook enthousiast was en waar we de dag nadien de ganse zoektocht nog eens mee gedaan hebben LOL). Wij hadden geen reserve gsm bij de hand om de Schim te waarschuwen om zich te verstoppen, dus 1 van de begeleiders heeft bij de laatste opdrachten onopvallend de buurvrouw “terug moeten bellen” terwijl de kids aan het zoeken waren.

We hebben ook foto's naar jullie gemaild voor een leuke sfeerimpressie en nog wat leuke tips voor andere ouders.

Sandra - 21-02-2020 18:49

Het spel was een succes. We hadden twee groepen van 5 kinderen van 11/12 jaar oud, we hadden ook twee ruimtes binnen ingericht als hoofdkwartier. Overal hadden we de moeilijke versie van gedaan en dat was prima voor deze groepen. Het hieronder beschreven probleem van het 'wachtwoord invullen' in plaats van het 'codewoord' was prima opgelost door de opmerking die in beeld verscheen, dus dat was geen enkel probleem. Voor de opdrachten buiten bij de S had ik ook nog twee puzzels waar een code uitkwam gemaakt en ze moesten die codes gebruiken om de 'kokers' met codeslot te openen. Dat maakte het wat meer Escape room achtig en dat vonden onze groepen heel leuk in ieder geval.
Het was jammer dat bij beide groepen de app niet, of voor een deel niet werkte, hij sloot steeds af en we konden niet meer opnieuw inloggen. Ik heb het ook nog geprobeerd om op de testaccounts die ik aangemaakt had nog de route verder te kunnen doen, maar ook dat werkte niet jammer genoeg. Gelukkig hadden we de route en de vragen op papier bij ons, maar was natuurlijk niet zoals we het gewild hadden. Dus ook de geldtelling moesten we handmatig doen. Geeft niet heel erg, maar was op het moment zelf (en we liepen in de regen ook nog) wel balen. Het lag niet aan de telefoons, want bij de testronde die we gedaan hadden was wel goed gegaan. Maar de app wilde gisteren gewoon niet meewerken. Ondanks dat vonden de kinderen het een heel leuk feestje en een leuk speurspel!

REACTIE LOCOHIPPO: Bedankt voor je 4 sterren review Sandra! We hebben al even contact gehad over de werking van de app tijdens de speurtocht en hebben al een idee dat er iets verkeerd ging met het invoeren van het wachtwoord. Super stoer dat jullie het verder in de regen lekker opgelost hebben met de papieren versie en dat dit dus toch nog een leuke speurtocht werd. Onze tip om de papieren versie dus altijd achter de hand te houden heeft dus goed uitgepakt ;-) Onze app is heel stabiel gebleken maar we blijven natuurlijk altijd afhankelijk van techniek.

Karen - 19-02-2020 19:43

Heel leuk feestje gehad. We hadden 1 groepje van 6 meiden (10-11 jaar). Ze wilden liever samenwerken dan in 2 groepen spelen.
De opdachten binnen waren best moeilijk omdat ze niet erg gefocust waren, maar het is hen uiteindelijk allemaal gelukt. De tocht buiten was ongeveer 1,6 km met 13 vragen en dat was inderdaad lang genoeg. Het bellen naar Johan vonden ze heel spannend.
Ze waren sowieso de winnaar omdat ze maar met 1 groep speelden. We hebben als prijs het aantal punten dat ze gehaald hebben door 1000 gedeeld en hen dat getal in snoep gegeven (3,8 afgerond naar elk 4 stukken snoep). Zo was het toch relevant hoeveel punten ze behaald hadden :-)

De app werkte prima, maar de gps wist niet altijd helemaal waar ze zich bevonden waardoor een vraag soms eerder of later kwam dan gepland. Dan moest de begeleider zeggen op welke plaats (bvb bij welk huis) de vraag precies gesteld moest worden. Als er voetwegen moesten genomen worden dan gaf de app (google maps vermoed ik) aan dat ze helemaal om moesten lopen. Op die momenten was ook interventie van de begeleider nodig om hen te zeggen dat er een kortere weg is.

Linda - 13-02-2020 16:08

Het feestje moet nog komen. Maar het draaiboek is lekker duidelijk. Wel zou ik het fijn vinden om het op papier te krijgen.

Voorbereiding viel me erg mee. Dat vind ik bij het Wie is de Mol feestje veel meer werk.

Jolien - 30-12-2019 15:13

Als ouders vonden we het een leuk spel en de kinderen (10-12 jr) vonden het ook erg leuk. Vorig jaar Wie is de Mol gedaan, de meningen verschilden over welk spel het leukste was.
We hebben wel een paar aandachtspunten/tips:
We hadden 15 kinderen en twee groepen gemaakt. Maar dat aantal is echt wel aan de (te) grote kant, aangezien de groep zich ook wil verzamelen rond de laptop, rond de krant etc.
De binnenopdrachten kosten bij beide groepen echt veel meer dan de aangegeven tijd. Dat werd door een deel veroorzaakt door het feit dat ze de verstopte kaartjes voor twee opdrachten allemaal tegelijk vinden en met elkaar proberen te combineren. Dit is bijna niet te voorkomen aangezien twee opdrachten met verstopte kaartjes werken, maar maakt de eerste opdracht wel veel moeilijker dan dat hij is. Vooral als ze de puzzel ook nog op de kop houden bij het invullen ;). (Dit staat wel op het scherm, maar dat scherm gaat natuurlijk elke keer in de schermbeveiliging en dan denken ze er niet meer aan).
Wij hadden de twee groepen na elkaar laten zoeken, en de wachtende groep een filmpje laten kijken, maar dat is niet ideaal (vooral omdat de eerste groep al veel meer tijd nodig had dan de geschatte tijd).
En ondanks alle waarschuwingen en de (erg kleine) melding is het echt storend dat het scherm bij de opdrachten vraagt om een wachtwoord ipv om het goede antwoord. Als er iets verbeterd kan worden aan de huntmasters site, moet dit echt het eerste zijn!
Ook hebben we gemerkt dat ook bij deze leeftijd nog verbanden tussen opdrachten en aanwijzingen moeilijk gelegd en onthouden worden. Dat heeft misschien ook wel met de duur van de opdrachten, de vele andere indrukken en de groepsgrootte te maken. Om deze reden is het aan te raden de makkelijke varianten van de opdrachten te kiezen, zeker als je met twee groepen bent. Dan heb je wat meer tijd voor de speurtocht buiten, want die is toch wel het leukst.
De app is heel leuk bedacht en werkt ook goed met Google maps. Wat wel bij één groep gebeurde is wel jammer: mijn dochter sloot per ongeluk de app af, wat volgens mij gewoon probleemloos moet kunnen, en na het opstarten begon de app weer met de eerste vraag en was de locatie kwijt. Omdat dit bijna aan het einde van de route gebeurde (en het al een beetje donker begon te worden) hebben we hiervoor geen ondersteuning gevraagd en besloten ze naar de laatste locatiepunt en bijbehorende vraag te loodsen.

Jessica - 27-12-2019 16:40

Ontzettend leuk spel, zowel deel binnen als buiten was een enorm succes!

Marieke - 22-12-2019 13:20

Afgelopen zaterdag met onze tweeling van 9 jaar het Huntmasters feestje gevierd. We hadden 22 jongens en twee teams gemaakt. Ik zag best op tegen het aantal jongens. Lukt het om de aandacht erbij te houden en breken ze niet het huis af haha. Maar het was echt geweldig! Kinderen gingen helemaal op in het verhaal en konden zich goed concentreren. Meerder malen al tijdens het feestje gehoord dat ze het super leuk vonden!
Kinderfeestjes zijn voor mijn altijd heel stressvol geweest maar dit jaar stel ik mijn mening bij. We hebben zelfs als ouders ook genoten en ook de voorbereidingen waren erg leuk! Bedankt volgend jaar weet ik jullie zeker weer te vinden

Sascha - 29-10-2019 10:52

Afgelopen weekend ons HuntMasters feestje gehad en wat een plezier!! Alles liep helemaal precies zoals gehoopt, kids (jongens en 2 meiden 10-11 jaar) waren heel fanatiek maar konden toch goed samenwerken. Heel leuk om vanaf de zijlijn te volgen, hebben weinig hulp nodig gehad omdat alles goed voorbereid was en via de website en app eigenlijk probleemloos verliep. De voortvluchtige is gepakt en gaf zich helemaal over, veel grapjes gemaakt. Een echte aanrader dus!! Locohippo team: bedankt voor de goede service.

peggy - 01-10-2019 09:22

Dit weekend was het feestweekend. Op zoek naar de schim! De verwachtingen waren best wel groot aangezien we vorig jaar ClockDown hadden voor het feestje.
Maar het viel een beetje tegen ten opzichte van vorig jaar. De opdrachten binnen waren goed en spannend, al hadden ze wel meer tijd nodig dan de 15-20 minuten die aangegeven waren, maar tijdens de speurtocht viel de spanning toch echt weg. We waren met een groepje van 7 meiden van 11 jaar.
Ik vond zelf de voorbereidingen wel meevallen. Vervelend was, ondanks dat ik wel getest had, dat de app op moment suprême het niet deed, het pakte het punt niet terwijl we volgends de GPS er bovenop stonden. Ook dat op het eindpunt niet zo veel gebeurd maakt dit feestje minder geslaagd dan vorig jaar. Dat is jammer.
Al met al wel een leuk feestje gehad en is het zeker wel een aanrader. Het feestje zit goed in elkaar, draaiboek is duidelijk en de website ziet er ook goed uit.
Tips van mij zijn dan wel: * maak kleinere groepjes om de speurtocht te lopen max 4/5 kinderen per groep * probeer tijdens de speurtocht diegene die de schim speelt daarin te betrekken (bv dat ze de schim net de hoek om zien lopen of op een andere manier een glimp van de schim opvangen) * het einde kan wat meer pit gebruiken.

Saskia - 26-09-2019 08:22

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar voor jullie maak ik graag een uitzondering. Wat was het een leuk feestje gisteren. Alle kinderen (10 jaar) hebben volop genoten, en ik ook van hun enthousiasme en fanatisme. Het zat echt heel goed in elkaar, ik merkte al gelijk hoeveel denkwerk en energie er in is gestoken. Knap werk hoor! We hebben dus met z'n allen heel erg genoten, bedankt! Ook voor de fijne en snelle communicatie, ga zo door!

Luca van de Assem - 25-09-2019 14:21

Het spel was leuk maar de voorbereiding erg tijdrovend. Het spel zelf duurde een beetje kort. Voor kinderen van 11 jaar niet echt heel spannend en bij de ontknoping hadden we nog wel iets extra's kunnen gebruiken. Wij hebben de schim maar een buideltje met geld gegeven om ijsjes te kopen ter afsluiting.

Corstiaan Batenburg - 25-09-2019 13:44

We hebben een fantastisch feestje gehad voor onze zoon die 9 werd.
Eerst de cadeautjes en toen ‘per ongeluk’ de Ipad gevonden met een logo van Huntmasters.
Met het openen van de Ipad zagen ze een filmpje van een ‘geheim’ agent die hulp nodig had met een koffertje die ze konden vinden in een (voor de kids bekende) loods.
In die ruimte waren de binnenopdrachten. Erg leuk!

Op de foto’s voor opdracht 3 had ik in morse code het codewoord gezet.
En op de uitnodigingen stonden delen van de morsecode. Toen pas begrepen ze waarom ze de uitnodiging weer mee moesten nemen :-).
Was goed gelukt!

Het pakket erbij bestellen is zeker een aanrader!
Volgend jaar proberen we weer een andere :-P

M. H. - 17-07-2019 12:21

We hebben al aardig wat feestjes via locohippo gevierd en ze waren allemaal even geslaagd. De draaiboeken (en interactieve websites) zitten goed in elkaar en telkens weer zien we dat de kinderen er helemaal in opgaan. Deze review gaat in het bijzonder over huntmasters. Zoals al in het draaiboek stond, kost dit feestje net wat meer voorbereiding, maar het is ook wel leuk om van tevoren mee bezig te zijn.
En het is het waard! Wij waren met 8 jongens van 11 jaar, hebben het binnen gedeelte met zn allen gedaan en het buiten gedeelte in 2 teams. De schim was onze overbuurman die de kinderen in zijn achtertuin goed de stuipen op het lijf heeft gejaagd. De kids vonden het fantastisch!

Paar gebruikerstips voor de app:
- zeker raadzaam om de app een paar keer te testen. Ik dacht eerst dat het niet werkte, omdat ik op een Android toestel geen invulvenster kreeg bij de vragen, maar een snelle communicatie met locohippo leerde dat met een simpele touch op het vraagvenster het invulscherm gewoon verschijnt.
- een van de kids drukte onbedoeld op een hint- knopje bij een vraag, een ander wilde het scherm activeren en drukte daarmee een zojuist opgekomen vraag weg die ze nog niet gelezen hadden. De app reageert dus wel wat gevoelig, maar als de kids dit van tevoren weten, hoeft dit niet fout te gaan.
- je moet de route echt precies aanhouden. Als je niet exact langs een rood knopje loopt, dan laat ie het volgende punt niet zien. Zo liepen wij aan de rechterkant de straat in, terwijl het rode punt aan de linkerkant stond. Er was ondertussen wel een vraag in het scherm verschenen richting vluchtauto, dus we waren al een eind de straat in gelopen. Moesten daarna dus eerst weer terug lopen.
- onze telefoons (100% opgeladen) waren verre van leeg na afloop, terwijl we toch wel een uur bezig waren. Een van de telefoons was vrij nieuw, de ander ruim een jaar oud.

Over de vragen:
Los van de vragen die al in het draaiboek staan, hebben we wat vragen toegevoegd, om het extra spannend te maken in de strijd tussen de 2 teams. Het waren niet eens zozeer hints naar de Schim (we wisten eerst ook nog niet wie dat zou worden), maar gewoon grappige vragen via internet en andere reviews van dit feestje die onderaan het draaiboek stonden.

Voor allen die dit feestje gaan voorbereiden, succes en vooral veel plezier!

Marsha - 16-07-2019 14:20

Op zich een erg leuke speurtocht. Alleen niet geschikt om door een wandelgebied uit te zetten. Ideaal voor in een dorp of stad.
De speurtocht heb ik tot 4 keer toe opnieuw uitgezet tot ik in de gaten kreeg dat hij bij het testlopen zelf 'de ideale route' ging bepalen, die ik niet uitgezet had. Erg vervelend, tijdroven en veel stress veroorzaakt. Ik had ook niet verwacht bij een 'kant en klare' speurtocht dat je alle vragen zelf nog moet bedenken. Het zou raadzaam zijn dit (nog) duidelijker te vermelden vóór dat de mensen het gekocht hebben.
Als je denkt even een snelle makkelijke speurtocht hiermee aan te schaffen, heb je het mis ;-)
Helaas heb ik geen antwoord gekregen op de vraag die ik via het contactformulier ingestuurd had. Maar uiteindelijk een geslaagde speurtocht geweest. Buitengedeelte voor 11 jarigen niet spannend genoeg.

Lies - 15-07-2019 08:35

Met een groep van 10 kinderen van 8 jaar de speurtocht gedaan. Ze vonden het superspannend! Echt hele leuke opdrachten, waarbij er ook goed werd samengewerkt. Dank jullie wel voor het leuke feestje

Wendy - 27-06-2019 19:29

Zeer compleet draaiboek met ideeen voor opdrachten.
Gebruikt als fuif groep 8, geweldig hoe iedereen ineens verdacht was.
Vergt wel behoorlijk wat voorbereiding.
Misleidend is dat je bij de computer opdrachten terug gelinkt wordt naar de eerste inlogpagina.
Hele leuke, enthousiaste kids gehad tijdens de opdrachten en de tocht
Service Locohippo was super, snelle en adequate antwoorden tijdens de voorbereidingen.

Fam. Coesel - 27-05-2019 20:42

Dit was de eerste keer dat wij bij locohippo iets hebben besteld. Wat was het een gaaf kinderfeestje.
Wij hadden ervoor gekozen om het pakket er bij te bestellen. Dit is zeker een aanrader en scheelt je tijd!
De kinderen vonden zowel de binnen als buiten opdrachten erg leuk. Vooral dat ze Johan moesten bellen was spannend :-)
Wij hebben het spel gespeeld met 7 kinderen van 7/8 jaar.
Echt een aanrader!

Rob - 26-05-2019 09:35

Super leuk weer. Voor de zoveelste keer iets afgenomen bij locohippo en weer was het goed. 8 11 jarige jongens top middag gehad.

j - 21-05-2019 09:46

Wij hebben dit feestje gevierd met een groep jongens uit groep 8. Het binnengedeelte was leuk, buiten minder. De jongens waren denk ik net iets te oud en het feestje niet spannend genoeg.
Het draaiboek is heel duidelijk, maar het kost nog best wat tijd om het feestje helemaal in elkaar te zetten. Wij hadden het pakket er bij besteld en dat is wel een aanrader!
Wat ik verwarrend vond op de computer als je de codewoorden moet intoetsen komt er opnieuw te staan login. Ik zou dit aanpassen in: typ codewoord 1.
In de app vond ik het verwarrend dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen vragen en opdrachten.
Verder allemaal heel duidelijk.

Ilse - 07-05-2019 19:12

We vierden het met 7 meiden en 1 jongen van 9 à 10 jaar. Mijn dochter wilde per se het HuntMasters feestje en heeft er heel geduldig ruim een half jaar op gewacht, maar het was volgens haar het wachten waard :-) Omdat we al vaker feestjes van Locohippo hebben gegeven, vond mijn dochter het dit keer wel leuk om eens heel andere notitieboekjes te geven bij het feestje. Dus al ver van te voren samen naar de stad om leuke boekjes uit te zoeken. Mijn zoon heeft een keer het Missie X feestje gegeven en daarbij hadden we een vriendin gevraagd om Mister X te zijn. Omdat het voor de hand lag dat zij nu ook de Schim zou zijn, hebben we haar zoon gevraagd (een vriendje van mijn zoon). Hij vond het heel leuk om de Schim te zijn en dacht helemaal mee waar hij verstopt zou kunnen zitten. Opdracht 1 ging vrij snel. De laatste 2 aanwijzingen duurde even, maar toen ze die hadden, ging het invullen ook vrij snel. Ze waren echt heel serieus in de weer met de notitieboekjes, schreven alles op. En ze waren ook al heel erg bezig met wie de Schim zou zijn en of ie niet al binnen verstopt zou zitten. Ik had het niet verwacht, maar ze vonden dat best een eng idee. Voor de 2e opdracht hebben we de moeilijke versie gekozen. Voor de 3e opdracht hadden we ook de moeilijke versie genomen. Ook dat ging redelijk vlot. Ik dacht op dat moment nog dat we echt te snel gingen, maar bij de speurtocht is dat weer goed getrokken, want daar waren ze langer mee bezig dan verwacht. De speurtocht uitzetten heeft behoorlijk wat tijd gekost, ook doordat de app niet helemaal goed werkte met de hints en ik de speurtocht uiteindelijk wel 6x ingevoerd heb. Maar de service was echt heel goed, ik hoefde maar te mailen en kreeg vrijwel direct antwoord. Uiteindelijk bleek er een kleine bug in de app te zitten die er meteen uit is gehaald zodat ons feestje gesmeerd liep. De communicatie met Locohippo is echt perfect. De speurtocht duurde langer dan verwacht, maar doordat er onderweg wat speeltuintjes waren en er steeds vragen waren, bleven de kinderen goed geconcentreerd. Uiteindelijk kwamen we uit bij een speeltuin waar de Schim verstopt zat. Het duurde even voordat hij gevonden was. De kinderen vonden het heel erg leuk, hebben thuis nog alle vragen doorgenomen en nagepraat. En de Schim mocht mee naar huis om mee te eten met de groep. Al met al zeer geslaagd.

Joke Verbaan - 17-04-2019 16:33

We waren met 14 14 jarigen. Voor hen waren de eerste spelletjes eigenlijk net te makkelijk. Maar de GPS tocht maakte alles goed. Ik heb heel veel gehad aan eerdere reviews: Sla deze niet over.
En begin op tijd met de tocht, wij aten pas om 20:00...... Het duurde langer dan we dachten! Verder super leuk gehad en een goed pakket!

Erika - 07-04-2019 08:26

Wederom een top-feestje met een fantastisch draaiboek. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Hierdoor duizelt het je in het begin wat. Gewoon een paar keer lezen en beginnen met de voorbereidingen, dan valt alles op zijn plaats!

Ik dacht dat vooral de buitenopdracht een succes zou zijn, maar de binnenoodrachten waren net zo leuk. Wij waren met 7 kinderen van 9 en 10 jaar, en werkten in 1 groep. De reacties waren super.

Helaas was het bij ons slecht weer tijdens de buitenopdracht, maar de enige die daar last van had, was ik. De kinderen vonden het echt spannend en speurden er lustig op los!

Ook dit kinderfeestje kan ik van harte aanbevelen.

Atsje van Os - 27-03-2019 15:29

Twee jaar geleden al een keer het feestje Missie X gedaan, wat toen een groot succes was, vandaar nu het Huntmaster feestje gedaan en ook dit was een groot succes.
Wel een hoop werk en bij de eerste keer lezen, begreep ik er nog niet veel van, maar één keer begonnen viel het kwartje. Dit keer had ik niet de uitbreiding set er bij gedaan, alles is goed uit te printen, bij de action schrijfblokjes gekocht en daar het HM logo opgeplakt, samsung koffers gebruikt waar een cijferslot opzat en hier ook het logo opgeplakt. Wel heb ik de rugzakjes erbij besteld.
Op het feestje waren 9 kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar, we zijn begonnen met tompoezen met het HM logo en de kado's uitpakken. We hadden de kinderen verdeeld in twee groepen, beide groepen kregen de brief met de code en waar ze heen moesten. beide in aparte kamers. Daar moesten ze de 3 opdrachten uitvoeren. Het was grappig om te zien, hoe snel de één de opdracht door had t.o.v. de ander en de andere opdracht weer anders om. Erg leuk. Toen ze de code ontcijferd hadden konden ze de koffer openen. Hier had ik behalve de telefoons, de goed gevulde rugzakken in gedaan. En toen kon de speurtocht beginnen. Erg leuk via de App, op elk punt had ik vragen bedacht die met de Schim ( onze achterbuurman) te maken had, maar ook nog een paar andere vragen zoals naar welke stad leiden alle wegen volgens het gezegde en het heeft een hoofd, maar kan niet praten en heeft vier poten maar kan ook niet lopen, wat is dat?
Ik heb zelf niet mee gelopen, maar ben steeds van de ene naar de andere groep gefiets. De ene groep was heel snel en de andere heel traag, zij zochten overal iets achter, zo werden er van alle QR codes die ze zagen op lantaarnpalen foto's gemaakt. Dat ze Johan moesten bellen was ook een groot succes, heel grappig.
Helaas had de Schim zich niet heel goed verstopt, dus zagen ze hem al eerder als dat ze de laatste koker met het groene blaadje gevonden hadden, maar daar was de pret niet minder om, want hij had zich behoorlijk toegetakeld dat de kinderen zich rot schrokken van hem. Toen beide groepen binnen waren hebben ze eerst gegourmet en werd er flink gelachen en de vragen en antwoorden besproken . Na het eten hebben we de vragen na gekeken en een groep tot winnaar gemaakt, ze kregen een action medaille met het HM logo er op. Het was echt een top feestje, de moeite zeker waard. één minpuntje was dat de App ontzettend traag was, dit was al met het invoeren van de vragen, maar ook bij het beantwoorden van de vragen.

Olga - 24-03-2019 21:17

Voor het eerst een draaiboek hier besteld en het was zeker een succes. Het voorbereiden duurde wel eventjes, maar als je er eenmaal inzit is het eigenlijk ook weer zo gedaan.
Feestje gevierd met twaalf 8-9- jarigen en één 6jarige. En dit ging super goed. De kids zaten snel in het verhaal en onderweg ging de fantasie aan de loop en dachten de kids dat ze gevolgd werden door drones, verschillende auto's waar 'echt- zeker- te -weten' dezelfde mevrouw telkens inzat ( not).
Dit alles maakte het natuurlijk echt nog spannender .
Super leuk en zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel hier.

Sonja - 11-03-2019 13:14

Het was voor het eerst dat ik op deze manier een feestje organiseerde. Wat een succes was het! Je moet wel wat tijd uittrekken voor de uitwerking van het draaiboek. Alles staat goed stap voor stap beschreven. Ik had geen aanvullende pakketten besteld en heb alles zelf geprint en geregeld. Ik denk dat een pakket veel tijd scheelt, maar nu kon ik er mijn eigen draai aan geven. Als ik tussendoor toch een vraag had, werd die supersnel beantwoord.
Met name met het uitzetten van de speurtocht via de app ben ik een aantal uren bezig geweest, maar het was het dubbel en dwars waard en ik vond het eigenlijk ook best leuk om te doen. De kids hebben genoten! Super bedankt!

Marinda - 07-03-2019 08:43

Het draaiboek zit super goed om elkaar!
Wij hadden ook het pakket erbij met toebehoren, dat is wel erg fijn en scheelt een hoop werk!
Ook een kleinigheidje voor de kinderen, een id kaart en een blokje met pen.
Wij maar zeker de meiden vonden het fantastisch.
" Spannend en GAAF waren de reacties en ze hebben het er nog over.
Complimenten!

Tineke - 07-03-2019 08:05

Draaiboek zit super in elkaar! Feestje wordt zondag as uitgevoerd maar de voorbereidingen zijn al leuk

Wendy Coene - 20-02-2019 20:31

We deden dit feestje op een zonnige dag in februari en het mooie weer was wel een pluspunt: je bent namelijk een hele tijd buiten onderweg voor de speurtocht. Dit is een leuk feest-draaiboek -alweer! (ik denk nummer 4 voor ons...)- maar dit keer kroop er wel wat meer tijd in de voorbereiding. De speurtocht kan je, als je het goed wil doen, niet gewoon vanachter de pc opmaken, maar je moet de route echt al eens wandelen, zodat je de vragen kan aanpassen aan de omgeving... Beschouw dat maar als de voor-pret voor het echte feest!
Spel uitgevoerd met zes 12-jarigen en één 9-jarige, en het werd erg gesmaakt, ook al was er enig argwaan vooraf. De verrassing was compleet toen onze schim zijn identiteit kenbaar maakte!

Meer reviews