HuntMasters kinderfeestje

Digitaal draaiboek HuntMasters kinderfeestje Digitaal draaiboek HuntMasters kinderfeestje HuntMasters app HuntMasters app Online tools HuntMasters HuntMasters kinderfeestje HuntMasters kinderfeestje HuntMasters kinderfeestje Digitaal draaiboek HuntMasters
Digitaal draaiboek HuntMasters kinderfeestje
Digitaal draaiboek HuntMasters kinderfeestje
HuntMasters app
HuntMasters app
Online tools HuntMasters
HuntMasters kinderfeestje
HuntMasters kinderfeestje
HuntMasters kinderfeestje
Digitaal draaiboek HuntMasters
HuntMasters kinderfeestje
Artikelnummer: HM001
24,95
per feestje
Gemaild binnen 12 uur
Maak je aankoop compleet:
Huntpakket HuntMasters
Huntpakket HuntMasters
€ 20,50 Prijs per stuk
Feestpakket HuntMasters
Feestpakket HuntMasters
€ 5,00 Prijs per kind
Het minimaal te bestellen aantal is 4
HuntMasters Cap
HuntMasters Cap
€ 9,00 Prijs per stuk
Bestellen
 • Snelle service & support
 • Draaiboeken binnen 12 uur gemaild
 • Levertijd pakketten 1 - 2 werkdagen
Review toevoegen
Digitaal draaiboek HuntMasters kinderfeestje

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 93 beoordelingen
77
10
3
3
0

Rianne 02-01-2024

Erg leuk gedaan! Kost wat voorbereiding, maar de kinderen (8-9 jaar) vonden het erg leuk. Maak je route niet te lang. Onze route was 2.8km en dit was eigenlijk net iets te lang. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van locohippo! Bedankt!


Huntmasters 09-12-2023

2 jaar terug wie is de mol gedaan, dit was zo'n succes dat we gisteravond huntmasters gedaan hebben met 10 knullen van 11-12 jaar.
Ze vonden het eng😅, de stem en het gelach van de schim. En daarop maakten ze elkaar bang..want er was niks engs.
Alle zoekopdrachten ook buiten gedaan. Ieder kreeg een pet, rugzak, notitieblok, pen en zaklampje. In het donkere park zaten 2 mensen met donkere jassen verstopt.... helaas, niet de schim maar wel iets lekkers gekregen. Ze hebben de schim gevonden, maar ze gingen zo op in het spel dat ze soms "verloren" waren. Steeds terugverwezen naar de aanwijzingen die de schim gegeven had. 3u zoet geweest.
Ze hebben ervan genoten! Het draaiboek zit goed in elkaar en wij hadden ons goed voorbereid. Ze hebben genoten van hun laatste kinderfeestje in het donker.


Marjolein 18-06-2023

Erg leuk partijtje gehad! De voorbereiding was goed te doen adhv het draaiboek. Wel moet je er echt een aantal uren voor uittrekken. Het maken van de route en hem vervolgens uitproberen is goed te doen, maar kost wel wat tijd.
We hadden de tasjes en petten erbij besteld. Zelf notitieboekjes en flesjes water erbij gedaan en een paar snoepjes. Deze had ik ook in de koffer gedaan, dus extra leuk toen die open ging. De notitieblokjes er alleen wel uit houden ivm de aanwijzingen die ze in het binnendeel al krijgen (was ik vergeten).
De route had ik net iets te lang gemaakt, 3,5 km leek me te doen maar in de hitte toch net ff te ver.
Gelukkig konden ze na het vinden van de buit even bijkomen en daarna aan een watergevecht.


Marcia 09-04-2023

Wat was het een feest Huntmasters! We hebben het met 12 meiden van rond de 9 jaar gespeeld. Ze gingen helemaal op in het verhaal en alles bij elkaar was het 1 groot succes! Gelukkig staat overal duidelijk dat het tijd kost om het voor te bereiden, maar met het draaiboek wat zeer uitgebreid is kwamen ook voor ons alle puzzelstukjes bij elkaar. Ook handig in het draaiboek, de vragen en ervaringen van andere Huntmasters spelers, zo kwamen we weer op andere ideeën en vragen voor de speurtocht. Ook het pakket wat we erbij hadden besteld, was alles compleet.
Wij hadden het in 2 teams gespeeld en tijdens de tocht hadden we ook walkie-talkies, zodat de teams onderling ook nog contact hadden, wat het onderweg ook nog hilarisch maakte. Ook had de Schim (Opa) een walkie-talkie, zodat wij hem aan het einde met een codewoord konden zeggen dat hij op de locatie moest gaan zitten. Iedereen was enthousiast en kwamen vol verhalen thuis na een geslaagd feest!!!!


Fieke 26-02-2023

Was heel leuk feestje. Mijn zoon werd 11 en de opdrachten waren precies goed voor hun leeftijd!
We speelden met 1 groep van 7, dat was misschien net iets te groot.

We hadden de aanwijzingen naar de buit verstopt in de schuur waar de schim zou zitten en de schim uit de steeg laten komen terwijl hij riep "blijf van mijn buit af' Dat zorgde voor schrikeffect maar ook voor hoop lol.


Mieke 01-02-2023

Het was een superfeestje! Een groep van 10 jongens en meisjes van 9 jaar onderverdeeld in 2 groepen. De schim was een buurjongen die bij de gastjes op school zat..
Zoals in the reviews gelezen, heb je wel wat voorbereiding nodig. Maar het is zoooo de moeite! De kinderen dachten dat de schim echt alles op het moment zelf had gedaan :) Onze plaatselijke bakker zat ook in het complot. Daar kregen ze nog iets lekkers mee..
De commentaren achteraf van de ouders: "het feestje was te kort" , "onze zoon wil ook zo een feestje, jullie hebben de lat hoog gelegd!"
Het is ideaal voor een feestje in de winter/herfst door de combi van binnen èn buiten opdrachten.
Dank jullie wel om zo een spelen te verzorgen!


Anique 15-12-2022

Heel leuk spel met de kinderen. Hebben het met een groep 11/12 jarigen gedaan en ook die gingen er helemaal in op. Enige tip voor deze leeftijd is om nog wat meer live elementen zoals zoeken naar kokertjes oid toe te voegen. Dat bonden ze het leukst en hadden ze nog wat meer behoefte aan

Verder goed en professioneel geregeld!


Anke 22-11-2022

In 1 woord top! Tip: neem flink de tijd om je voor te bereiden.

De jongens (10-11) vonden het geweldig!


Huub Welman 12-11-2022

Huntmasters kostte best nog wat voorbereiding, maar dan heb je ook wat zeg!! Het lijkt qua beleving nog het meest op een combinatie tussen Jachtseizoen en een esacaperoom. De kinderen hebben enorm genoten!! Wij ook overigens. We hadden het pakket met de kaartjes, foto's enz. Hierdoor voelt het professioneel. De website en de app zijn gebruiksvriendelijk en werken goed!! We speelden met kinderen van ongeveer 9 jaar oud.


Jan Marten 06-11-2022

Het is een leuk feestje en zit goed in elkaar. Alles werkt ook hoe het moet werken. Echt knap gedaan en in die zin echt een aanrader deze 'huntmasters' game die wel wat gelijkenissen heeft met het Mr. X feestje dat we een aantal jaar geleden hebben gedaan (ook een leuke trouwens, maar dan zonder speciale app)

Bedenk echter wel dat je met het kopen van het draaiboek/feestje er echt nog niet bent. Het kost je gewoon veel tijd die voorbereiding: met name de speurtocht. Wij hadden het extra (basis)pakket erbij gekocht: dat scheelde weer wat tijd voor de aanschaf van het benodigde materiaal.

Wij hebben met 1 team met 10 kinderen gespeeld omdat onze zoon (10 jaar) het competitie-element met meerdere teams niet zo leuk vindt (maar dat is persoonlijk natuurlijk). Tip: zorg voor een groot scherm / plek waar het scherm kan staan (voor de eerste opdrachten) zodat iedereen het kan zien.

Verder is het spel voor sommige kinderen van 10 nog wel wat lastig. Ouders die helpen/hints geven is echt wel nodig.

Als je antwoorden op vragen/opdrachten tijdens de speurtocht wilt checken, moet je dat achteraf doen. Bij de app kun je wel hints instellen, maar niet het juiste antwoord.


Eveline 10-10-2022

Wat hebben de jongens (10 jaar genoten!) vol beleving hebben we alle spellen gespeeld. Continue werd er gekeken naar een vluchtauto en de schim. Het feestje sloten we af met "de buit" dat bleek een koffer met silent disco te zijn.
Het vraagt even wat voorbereiding, maar gaande weg en uitproberen werd alles duidelijk en kan je zelf aanpassingen toevoegen. Het was een groot succes hier thuis.


Fam. van Vliet 26-09-2022

(UIT GASTENBOEK) Wij hebben SUPER genoten van het Huntmaster feestje. Het vraagt wel een goede voorbereiding om alles soepel te laten verlopen, maar deze voorbereiding heeft er ook voor gezorgd dat we er hele veel zin in hadden.
Wij hebben het spel met één groep gespeeld, van zeven kinderen, dit was goed te doen. De binnenopdrachten hadden zij enkele tips nodig, maar verliep heel goed. De 'o ja' momentjes waren geweldig. Helaas regende het heel hard dus dat was jammer. Toen we iedereen eenmaal in een vuilniszak hadden gehesen tegen de regen begon de jacht buiten. Het werd al donker en gelukkig nam de regen af. Na het eerste bericht van de Schim verdronken zij pas echt in het spel. De kinderen waren erg alert of zij de Schim konden ontdekken en stonden zelfs op de uitkijk bij de opdrachten, dat was super leuk. Ze gingen allemaal zo op in het spel en met de miezer regen in combinatie met het donker maakte het geheel heel spannend. Toen bleek dat zij ook nog een donker bos door moesten waren zelfs de stoerste kinderen wel even stil.
Uiteindelijk hebben zij de buit gevonden en heeft iedereen ontzettend genoten.


Tessa 31-07-2022

Onze zoon heeft met zijn 9 vrienden (11 jaar) een fantastische avond gehad. We zijn rond 19.30u gestart, met twee groepen. Tegen de tijd dat het buiten donker werd, kregen ze van de schim een berichtje dat ze de twee groepen moesten samenvoegen en als één groep verder moesten gaan. Net daarvoor hebben we elk groepje laten gokken, op basis van alle aanwijzingen gedurende de tocht: wie denk je dat de schim is?
Uiteindelijk waren ze dus het spannendste stuk, in het donker en bij het vangen van de schim, met z’n allen. Het zoeken van de buit hebben we iets vereenvoudigd: de schim had een koker bij zich met daarin een foto van een locatie in de buurt, op de route naar huis. Na even zoeken vonden ze de vuilniszak met een wit papier met blauwe S erop, waar zakjes chips in zaten. We waren bang dat het als een wat magere buit zou worden ervaren, maar ze waren er dolgelukkig mee :-)
Na afloop bleef de hele club slapen en daar waren ze blij mee: de tocht was toch wel spannend en in hun eentje slapen zagen ze niet zo zitten.

Wij kunnen dit feestje aan iedereen aanbevelen (hebben we ook al gedaan ;-) Het draaiboek zit top in elkaar. En de website en app werken perfect. Het pakket met materiaal is een aanrader; scheelt werk. Je kunt de tocht zo lang en ingewikkeld maken als je wilt; wij hebben gekozen voor heel veel vragen en opdrachten (geen ‘loze’ tussenpunten’) die niet te eenvoudig waren. Zo bleef het steeds een uitdaging en ook spannend welk team er uiteindelijk zou winnen.
Locohippo: dank voor dit geweldige feestje!


Judith 16-07-2022

Ook voor ons was dit het tweede feestje dat we met de materialen van Locohippo hebben georganiseerd. Het was wederom een groot succes en ik kan het iedereen die het leuk vindt om een thuisfeestje te organiseren, zeker aanbevelen.. Het draaiboek is tot in de puntjes uitgewerkt. De afwisseling tussen het gebruik van de website, de app voor de speurtocht en het materiaal met kokertjes en slotjes is echt heel leuk. Wij hadden een groep met slimme kinderen (10 en 11 jaar) met de nodige escaperoom- en puzzelervaring. Het was echt een leuke uitdaging voor ze. Ze hadden binnen 2.5 uur de buit te pakken!


Yvonne 11-07-2022

Dit was de eerste keer dat wij via locohippo besteld hebben. Wij hebben voor het feestje van onze 9 jarige zoon "huntmasters" besteld. Het werd duidelijk uitgelegd, we moesten het wel een paar keer goed doorlezen omdat het best veel info was, maar uiteindelijk valt alles in elkaar en weet je duidelijk wat je moet doen. Met de voorbereidingen zijn we op tijd begonnen en dat was goed te doen.
Bedankt locohippo voor het geweldige feestje!


Yiskah 21-06-2022

Dit was de tweede keer dat we een feestje via locohippo hebben georganiseerd. De eerste keer was een Wie is de Mol feestje en afgelopen vrijdag was het een Hunted feestje. Dezelfde meiden waren er op het feestje en ze hadden zich ingesteld om achtervolgd te worden in plaats van zelf de achtervolging te doen. Toen ze er achter kwamen dat ze iemand moesten zoeken waren sommige wat teleurgesteld. De voorbereiding van het feestje was wat meer werk dan het vorige feestje. Ik had op mijn telefoon (android) de speurtocht uitgezet en als telefoon voor tijdens de speurtocht een iPhone gebruikt. Hierdoor klopte de navigatie bij de proef route niet helemaal. Tip is dan ook om wel echt van te voren de speurtocht te lopen. puzzels die bedacht waren waren erg leuk maar wel wat te makkelijk voor meiden van groep 8. Ze waren daardoor vrij snel klaar met het spel. Ik denk dat dit eeneuk feestje is tot 10 jaar maar dat het daarna toch wat te makkelijk is.


Mieke 08-06-2022

We hebben veel tijd en energie gestoken in de voorbereidingen maar dat was het meer dan waard! En je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.
Draaiboek was heel duidelijk als je alle stappen volgt!
De kinderen vonden het fantastisch en het was voor hun mega spannend om de schim te zoeken in een leegstaand donker gebouw......
Het gezelschap van kinderfeest bestond uit 3 meiden en 9 jongens van allemaal 10 jaar.


Marianne 25-05-2022

Wat hebben ik en mijn zusje al veel voorpret gehad met het voorbereiden. Wij vonden het zo leuk dat we bang waren dat de 12 jongens van 8 het niet zo leuk vonden als ons... Dit was echt minder waar, wat hebben ze zich ingeleefd in het zoeken en vinden ze het spannend om af en toe het idee te hebben dat de schim in de buurt was. Dit was echt het meest leukste feestje tot nu toe..


Annemiek 25-05-2022

3 jaar geleden het Don pardonfeestje gedaan. Dit was zo leuk dat wij dit jaar weer uitkwamen bij locohippo. Dit keer voor het huntmastersfeestje.

6 jongens van 9 jaar waren dol enthousiast.
Feestpakket en huntpakket erbij besteld, maakt het wel makkelijk en af. Vooral de boekjes en de badges maken het echt. Ouders stiekem vooraf al gevraagd voor een pasfoto en deze al op de badge geplakt, ze waren zeer verrast.
Er gaat inderdaad wat tijd in de voorbereiding zitten, vooraf route lopen en vragen bedenken maar het is het allemaal waard.
Met de thuisopdrachten moesten wij hier en daar een kleine hint geven maar daarna hebben ze het zelf opgelost.
Met de tocht zelf vroegen de jongens voorbijgangers of ze iemand met een zwarte capuchon hadden gezien. Wij stonden er wijzend en ja knikkend achter. De voorbijgangers speelden hier leuk op in waardoor het nog echter leek.
Uiteindelijk de schim gevonden in het bushalte. Duurde even dat ze hem aan durfde te spreken en mijn zoon erachter kwam dat het zijn buurjongen was.
Feestje compleet gemaakt met het zoeken naar de verstopte buit.

Al met al zeer geslaagd.


Esther 23-05-2022

Het leukste feestje ooit zeiden enkele gasten !
Was het vele werk vooraf waard en achteraf viel dat ook wel mee. Tevoren het draaiboek goed een aantal keer doorlezen scheelt veel en het pakket aankopen ook.
Super snelle reacties van het team steeds, echt top!


Caroline 12-05-2022

Ik moet wel zeggen dat we de voorbereiding toch wel wat hebben onderschat. We hebben er toch met 3 man 2 volle dagen mee bezig geweest. De route op voorhand uitstippelen vraagt toch wel wat tijd, zeker omdat je deze toch wel een keer of 3 wil testen (met en zonder app). We hadden er nu wel extra zoekopdrachten (hoeveel konijnen zag je onderweg) toegevoegd, waarbij wel extra voorbereidingstijd bij kwam kijken. Maar dit maakte het wel extra speciaal.
De kinderen waren alvast dolenthousiast. Al vanaf deel 1 zaten ze volledig in het spel. De filmpjes waren wel niet zo duidelijk (in de tuin met een groep van 10 kinderen van 10 jaar) ondanks een extra geluidsbox, waardoor we deze wel nog eens moeten samenvatten. We hebben even getwijfeld om zelf een filmpje te maken zodat de stem van de schim direct ook overeenkwam, maar door tijdsgebrek lukte dit niet meer.
Zorg wel dat je bij dit spel (de schim) met genoeg volwassenen bent. Wij deden het met 3 volwassenen zodat er altijd iemand backup is voor toilet of blauwe plekken etc.
Uiteindelijk duurde ons spel (zonder schattenjacht) toch wel ruim 3 uur 30 waarvan een half uurtje pannenkoeken eten. En eigenlijk hebben we de route ingekort omdat het tijd was. Dus neem je tijd ;-)
Wij trokken onderweg foto's, die de schim dan naar hun gsm stuurde. Dit gaf toch wel wat commotie, waardoor de spanning steeds hoog was.
Wij hadden onderweg de extra chips en drank "verstopt hoog in een boom, want dit was de voorraad van de schim", die ze mochten "stelen". Dit vonden ze de max.
Wij kochten ook het pakket, dat wel gemakkelijk is.
De app zelf is schitterend. We speelden ons grootste deel in het bos en zelfs daar was de locatie redelijk ok.
Zet wel extra punten tijdens het maken van de route, want je kan er geen meer toevoegen. Je kan wel nog de inhoud aanpassen, wat top is.
Wij zijn fan geworden en mijn zoon kan al niet wachten tot volgend jaar voor een nieuw feestje.


Roy 22-04-2022

Gedaan met 3 jongens en 3 meiden 10 jaar oud. Maar zeer geslaagd

Heb zelf het draaiboek paar keer moeten doorlezen en begin ruim op tijd met de voorbereidingen. Wij hadden een aparte kamer (hoofdkwartier Huntmasters) gemaakt en dit ook met wat nep aanwijzingen versierd. Zo hebben we een lijst met verdachten gemaakt wie de schim kon zijn.

Hier gingen de kinderen helemaal in op, vooral omdat 1 vd verdachten hun meester was. Nu wil het toeval dat we die arme man tegenkwamen tijdens de speurtocht. Die wist niet wat hem overkwam.

Ook hebben we enveloppen gemaakt met aanwijzingen. Zo kregen ze bijv bij de snackbar een ijsje, maar ook van de eigenaar een envelop met een rebus. Het antwoord was later weer nodig bij een opdracht.

Tijdens de speurtocht moesten ze ook een groepsfoto maken. Deze snel doorgeappt aan de schim. Schim heeft deze uitgeprint op fotopapier en in het kistje met de buit gedaan. De verbazing op die gezichtjes is goud.

Paar leuke tips:
- attache koffer koffer gebruiken en code veranderen naar de code van het spel

-notitie boekjes en rugzak is erg leuke toevoeging

- pakket met alle attributen erin is eigenlijk wel nodig. (Scheelt veel zoeken).

- neem een powerbank mee tijdens het lopen.

-maak om de max. 100m een tussenpunt. Je kan dit later wijzigen in een bericht of een opdracht. Tussenpunt verwijderen is makkelijk, toevoegen gaat niet meer.


Patty 22-04-2022

Wij hebben Huntmasters gespeeld met 8 jongens van 9/10 jaar.
Redelijk veel werk om in elkaar te zetten maar super leuk om te doen! Omdat dit een variant is van Jachtseizoen hadden we dit deels ook zo genoemd. De kids hadden er enorm veel zin in.! We hebben t opgesplitst in 2 teams van 4. Dit is n aanrader want ze waren bij aanvang best hyper😉 en zo kunnen ze beter samenwerken en meekijken. De opdrachten waren perfect in moeilijkheid. Ze snapten het allemaal maar er moest gelukkig nog wel nagedacht worden. Tijdens de speurtocht hebben we veel berichten van de Schim toegevoegd, dit was hilarisch want steeds gingen ze omkijken of ze hem/haar zagen. Ze vonden zelfs in n prullenbak een zwart vest (niet van ons maar puur toeval😂) ook het bellen naar Johan was n echt succes! Voordat de laatste koker geopend zou worden kwamen de teams bij elkaar om samen de Schim te zoeken. Grote zus van 12 was de Schim en zou in onze auto verstopt zitten. Toen de kids aankwamen zou ze, in t zwart mét hoodie wegrennen én de koker met de ‘buitopdracht’ weggooien. Iedereen was zeer verbaasd dat zij de Schim was. Ze had immers daarvoor nog open gedaan en meegedaan aan n opdracht van de Schim tijdens de speurtocht.
Al met al was het weer n super feestje!! Vorig jaar Wie is de Mol gedaan. En nu alweer aan t bedenken wat we volgende keer gaan doen😍😄
Dankjewel Locohippo voor de super leuke feestjes!


Anouk 04-04-2022

Super leuk draaiboek! Ons feestje was heel erg geslaagd!


Monique 19-03-2022

De voorbereidingen kostte wat tijd maar is de moeite waard. Wij speelde met 9 meiden van 9/10 jaar oud. Met het eerste deel binnen, zijn ze ongeveer een half uur (met hulp) bezig geweest, de speurtocht buiten van 1,5 km een dik uur. De meiden vonden vooral de speurtocht buiten super leuk en spannend. Had onderweg ook wat simpele tussenopdrachten zoals zing lang zal ze leven en ieder 5 x van de glijbaan. Hierdoor werd het minder spannend gemaakt wat fijn was omdat ze ook allemaal nog bleven slapen. Super leuk feestje!


Bas 16-02-2022

Heel leuk concept! Groep van meiden van 10-11 jaar vonden het echt geweldig. Idd aardig wat voorbereiding maar zeker de moeite waard. Gewoon op tijd beginnen en een pakket erbij bestellen met attributen maakt het al een stukje makkelijker. Super snelle reacties van het Locohippo team bij vragen op de email. Dankjulliewel! Het was een succes!


Dorine 09-02-2022

Toen ik het draaiboek voor het eerst bekeek, kreeg ik het even benauwd want het leek best wel ingewikkeld... maar toen ik eenmaal bezig was met de voorbereidingen werd alles duidelijk en had ik veel plezier in de voorbereidingen! Het spel zit geweldig goed in elkaar!


Sindy 05-02-2022

Super leuk draaiboek. Even goed doorlezen en dan stap voor stap klaarzetten. Samen met het pakket met materialen ben je helemaal klaar. Wij hadden een groep jongens van 10 jaar en het was een groot succes.


Caroline 30-01-2022

Een echte aanrader!! Ik had al gelezen dat de voorbereiding wat meer tijd kost, en dit was ook zo. Maar het was het allemaal waard, wat een leuk feestje hebben wij gehad en wat zat het allemaal goed in elkaar!! We hebben het gevierd met 10 meiden van 9jaar


Lotte 25-01-2022

Heel fijn draaiboek, nuttig in gebruik. Mijn zoon heeft zijn beste feestje ooit gehad. Goeie tips van andere gebruikers die het uitvoeren van het feestje nog makkelijker maken!


Lysbeth 26-12-2021

Wauw wat hebben we een leuke middag gehad. Met 9 meiden van 9 jaar de huntmaster speurtocht gedaan. Het eerste gedeelte was af en toe lastig en moest je de meiden op weg helpen. De speurtocht op jacht naar de schim was super hilarisch. Iedereen was verdacht en de meiden konden er maar niet over uit dat de schim ze elke keer te snel af was. Ze vonden het super spannend en gingen helemaal op in de jacht…. Prachtig om te zien. Een echte aanrader!


Ilse 24-12-2021

Met 5 meiden van 12-13 jaar gedaan. Ze vonden het geweldig! Op zaterdagavond gedaan. Eerste gedeelte waren ze half uurtje mee bezig en ze maakten elkaar bang. Was grappig om te horen. Bij paar vrienden onderweg de opdrachten verstopt. Wel van tevoren ingelicht! Iedereen die voorbij kwam was verdacht. Super leuk en uiteindelijk bij mijn ouders in de schuur was broertje de schim.
Echt een aanrader, tip wel op tijd beginnen! Wij hadden het parket erbij. Ook dit is een aanrader, alles netjes verzorgd waardoor de voorbereidingen makkelijker zijn.


Evelien 01-12-2021

Het huntmasters feestje gehouden voor mijn 9-jarige zoon. Het was veel voorbereiding, dat was ook te lezen in de reviews. Ik vond het echter toch een beetje tegenvallen qua hoeveelheid werk,(ik had ook nooit eerder zo’n feestje voorbereid) maar dat is persoonlijk. Toen ik één keer alles gelezen had en de app erbij en de spulletjes uit het pakket, viel alles op zijn plek. En zit het echt heel leuk in elkaar! Het feestje ging goed, iedereen deed leuk mee. Al met al een prima feest!


Arian 04-11-2021

Kinderfeestje voor onze 9 jarige zoon gedaan, voorbereiding was leuk en we hadden al veel voorpret. Kids vonden het geweldig! Na afloop de persoonlijke hints naar de Schim uitgelegd, dat was helemaal dolle pret.

Top!


Mieke 27-10-2021

Wat een topfeest is het Huntmasters feest! De tieners hebben zich ontzettend goed vermaakt. Iedereen deed enthousiast mee. Het programma zit erg goed in elkaar met een goede afwisseling van puzzelen, speuren en bewegen. Het gebruik van een laptop en smartphone maakt het allemaal heel interessant en spannend. Het Huntpakket is heel verzorgd en scheelt een stuk voorbereidingstijd.

Beste Locohippo-team, enorm bedankt voor dit superfeest!


Debbie 24-07-2021

We hebben het feest helaas nog niet kunnen geven. Maar wat een enorm vriendelijke klantenservice!
Voor vragen makkelijk te bereiken en het feest is gelukkig verzet.

Het draaiboek is compleet. In het begin lijkt het veel en ingewikkeld, maar wanneer je er even voor gaat zitten is het niet zo moeilijk.

De reviews van andere gebruikers zijn enorm handig aangezien zij tips vernoemen hoe zij alles hebben aangepakt.


Joyce 23-06-2021

Moet er even wat tijd insteken, maar dan heb je ook wat. De jongens hebben een ontzettend leuke middag gehad. Zelfs het jongere broertje van zeven kon aansluiten. Soms was hij zelfs sneller met de antwoorden, dan zijn broer en zijn vrienden. Het aanvullende pakket is erg fijn om erbij te hebben. Scheelt werk en er is meteen overzicht in wat er gedaan moet worden. Wij zijn in totaal 2,5u bezig geweest. Inclusief het spel de buit.


Rianne 25-05-2021

Wat een super kinderfeestje.
Iedereen deed mee.
Voorbereidingstijd was wel aardig, maar omdat ik dat al zoveel in de recensies had terug gelezen, viel het ook wel weer mee.
Mijn zoon was teleurgesteld dat zijn vader de Schim was, maar kk wist niemand anders die iedereen van het clubje kon. Wel leuk om daar dus over na te denken.
Het was wel heel fijn om het aanvullende pakket erbij te hebben. Dat geeft veel minder voorbereidingstijd.
Ik had 1 groep. Dus geen wedstrijd element. Daarom had ik ervoor gekozen om de antwoorden van de vragen, het kenteken te laten zijn. Ik was de speurtocht begonnen met de tip alle antwoorden op te schrijven, want die heb je misschien nog nodig. Was eem geslaagde toevoeging.


Anne 19-05-2021

Super leuk! Zeer geslaagd.


Femke 19-05-2021

Wij hebben in de meivakantie een top feestje gehad, mede door Loco hippo! Er waren 6 12 jarigen en deden allemaal erg actief mee. Het draaiboek moet je zoals eerder gezegd een paar keer doornemen/lezen, maar het is erg leuk om alle opdrachten in elkaar te zetten en de speurtocht uit te zetten! Wij zijn met het gehele spel inclusief het zoeken van de buit 3 uur bezig geweest. Ook de speurtocht naar de schim is spannend voor de kinderen. Ze verdenken iedereen op straat en omdat er een auto een paar keer voorbij reed dachten ze dat dit de schim was.. Voor herhaling vatbaar dus!


Linda 18-05-2021

Het is een erg leuk spel, maar kost idd behoorlijk wat voorbereidstijd. Maar goed, dat was er ook duidelijk bij aangegeven. Dankzij alle tips hebben we er iets leuks van kunnen maken.
Wij hebben het spel met 10 meiden (9-10jaar )gespeeld en hebben er 4 uur over gedaan, de extra opdracht hebben we niet gedaan, want we kwamen al in tijdnood. De meiden hebben een super leuke dag gehad! Volgende keer zouden we zo weer voor iets van jullie kiezen.


Diana 15-05-2021

Het Huntmastersfeestje met 7 jongens van9 jaar was een heel groot succes. Wij besloten op zaterdagavond dat we op woensdag toch een feestje wilde organiseren. Dankzij de fantastische organisatie en het meedenken van Locohippo hebben we het feestje in 3 dagen volledig kunnen voorbereiden. Omdat het nogal drukke/fanatieke jongens zijn, hadden we bedacht dat ze de schim wel moesten zoeken maar uiteindelijk niet echt konden vangen. Ze kwamen na al het puzzelen erachter dat de schim in de speeltuin moest zitten. Kinderen renden richting speeltuin terwijl de Schim op een gehuurde GO scooter voorbij kwam scheuren en de koken van "de buit" liet vallen. Geweldige ontknoping van middag voor plezier. Het zoeken naar de buit maakte het feestje helemaal af. Heel erg bedankt voor het duidelijke draaiboek en de flexibiliteit! Zelfs op zondag konden we hulplijn inschakelen. Jullie zijn echt onderscheidend van andere organisatoren.


Bregje 28-04-2021

Het is een hoop werk werk om het goed voor te bereiden, hou daar rekening mee!
Wij vonden het de voorbereidingstijd wel waard. De kids vonden het echt leuk!


Lallas 30-03-2021

Heerlijk coronaproef feestje.
Al een jaar geen verjaardag kunnen vieren, op deze manier kan het dus wel.
De vragen en opdrachten kan je voor een groot gedeelte zelf verzinnen, dus het niveau is heel makkelijk aan te passen. Ik heb er een versie voor volwassenen van gemaakt, super leuk!
Lees eerst het draaiboek goed door, dan lijkt het nog veel en ingewikkeld. Als je daarna voor jezelf een stappenplan maakt en het draaiboek nog een keer leest dan valt het reuze mee. Het kost een paar uurtjes om het regelen, dit was zo leuk om te doen dat ik een beetje ben doorgeslagen met het uitbreiden ervan (iets dat bij een kinderfeestje echt niet nodig is).
Het huntpakket neemt veel werk uit handen, het is aan te raden om dat erbij te bestellen.

Ik ben nu al aan het zoeken naar een reden om nog een feestje van LocoHippo te gaan geven. ;-)


C vd Kwaak 24-03-2021

Ziet er super uit!! Hopelijk wordt het een top feestje. Wordt vervolgd!!


Suzan 22-03-2021

Geweldig feestje gehad. Het draaiboek is duidelijk en uitgebreid. In het begin denk je even "oké en nu" maar als je bezig bent is het al snel heel duidelijk en gemakkelijk te organiseren. Neem wel even de tijd, dat stond ook duidelijk aangegeven in het draaiboek. Dit maakt dat op de dag zelf alles soepel en vlot verloopt. De meiden vonden het hier spannend en super leuk om te doen.


Esmeralda 18-03-2021

Het was een zeer geslaagd feestje! In het begin vond ik het draaiboek en alle informatie een beetje overweldigend. Maar het werd steeds duidelijker en kreeg steeds meer vorm. Belangrijk om er wel goed voor te gaan zitten en er tijd voor te nemen. De opdrachten waren heel leuk, zeker niet te makkelijk maar de dames (11-12 jaar) kwamen er samen (soms met een beetje hulp) wel uit. We hebben ook nog 'Zoek de buit' extra gedaan, dit kost relatief gezien weinig tijd en was een leuke manier om iets mee te geven voor na het feestje.


Halca 24-02-2021

Yes, we mochten weer een feestje geven. Dit is al het 4de feestje via locohippo..elke keer weer superleuk!
Ik heb al veel feestje gegeven en daarnaast ook veel ervaring in het werken met groepen kinderen van alle leeftijden. Dus vaak is het draaiboek een leidraad. Deze keer was het anders. Ik moest echt mijn hoofd erbij houden, en had veel werk in de verbreiding. Uiteindelijk is het, het allemaal waard maar toch is het handig om te weten. Het staat al vaker aangegeven maar ik had het toch wat onderschat.
Verder weer goed verzorgd, en de kinderen vonden het tegek!
Bedankt weer.


Margriet 11-02-2021

Super leuk feestje. Toen ik het draaiboek eerst aan het lezen was dacht ik wel even waar ben ik aan begonnen maar met het voorbereiden de laptop erbij gezet met het programma erop viel het eigenlijk best mee. Wij hebben het feestje als 1 groep gedaan. 4 jongens 10 jaar en 2 meisjes 9 jaar. De kids vonden het super leuk vooral buiten met de app. Bij de eerste locatie dachten ze al dat de schim daar zou zitten. Dus iedereen moest stil zijn toen kregen ze de volgende locatie door en dachten ze dat de schim was weg gerend. Haha. Erg leuk


Nicole te wierik 31-12-2020

Super handig draaiboek. Wel heel veel pagina's. Voorbereiding kost wel heel veel tijd. Houd hier rekening mee.

Heel leuk feestje gevierd voor dochter die 8 jaar is geworden. De rest van de 6 kinderen waren 7 jaar. En broertje van 6 jaar. Broertje van 6 vond het filmpje van de schim erg spannend om te zien. En was bang. De andere kinderen vonden het ook spannend maar vooral ook super leuk! Handig dat je de vragen aan kan passen naar de leeftijd van de kinderen en de omgeving. Erg leuk! Absolute aanrader!!


Kim 07-12-2020

Op 28-11 het feestje gehad met 10 jongens van 12 jaar. We zijn gestart met de hele groep voor de binnen opdrachten. Dit was achteraf niet zo'n heel goed idee. Dus tip: split de groep. De jacht naar de schim buiten hebben we wel in 2 groepen verdeeld. Dat ging super goed. De jongens vonden het erg leuk en gaaf. Zeker ook omdat rond uurtje of 16:45 het donker werd.
Wel heb ik erg veel voorbereiding er aan gehad en heeft het mij wel de nodige verjaardagstress opgeleverd, maar al met al is het gelukt en was het een geslaagd feestje. We liepen tijdens de voorbereiding tegen een aantal technische problemen aan maar ook deze werden snel en vriendelijk verholpen. Hulp en ondersteuning is echt top! Ze zorgen er altijd voor dat het feestje geslaagd zal eindigen. Ook hier is dat weer gelukt. tip: Onderschat de voorbereidingen niet!!


Bart 25-11-2020

Kinderfeestje voor 8 jarige.

Magisch. Het kost wel wat werk om het op voorhand allemaal in orde te maken, maar het is het allemaal waard. Magisch om te zien hoe ze vanaf letterlijk de 1e minuut in het verhaal gezogen worden.
Ze vonden het oprecht ook mega spannend, maar op een manier dat ze wel nieuwsgierig bleven naar wat ging komen. Enorm suc6.
2 groepen gedaan van 4 kids.
Qua gemak gewoon de complete se5s bestellen. Want je moet ook nog route zelf doen, scheelt tijd (maar zeker ook zelf samen te stellen)
Kids vonden de badges met notitieboekjes mega tof.


Christel 10-11-2020

Super leuk feestje gehad.
De kinderen (8-10 jaar) vonden het super spannend.
Gelukkig de groep niet in tweeën gesplitst want met de binnen opdracht waren ze al een uur bezig.
De route was ongeveer 1,5 km en dat was lang genoeg.
Zoek de buit ook nog toegevoegd. Hiervoor had ik chocolade geld verstopt. (Sinterklaas periode)
Wij hadden het complete pakket besteld incl tassen.
Dit maakte het helemaal af.
Wat was het leuk. Nooit verwacht dat de Schim de oudere broer was 🤣🤣
Ook het contact bij vragen was super snel.
Het draaiboek wel goed door lezen. Maar dit is al voor pret.
Aanrader.
Wellicht tot de volgende keer voor een ander spel.
Christel


Martine 27-10-2020

Super leuk feestje gehad. Beschrijving in draaiboek duidelijk en compleet.
Groep van 9 jongens (van 10 jaar) waren fanatiek met de spelletjes en tijdens de speurtocht. En inderdaad iedereen is verdacht... zelfs de katten in de buurt.
Rode folie was hier te snel.gevonden.. al voordat ze bij opdracht 2 waren. Dus tip verstop die in een andere kamer of heeeel erg goed.... anders 2e opdracht niet zo leuk. Zoeken naar de buit is leuke aanvulling (zak met chocolademunten verstopt)


Marleen 21-10-2020

Super feestje voor onze fanatieke groep. Wel echt even tijd nemen voor de voorbereidingen. Proeflopen van de route was ook al dikke pret. De route was prima te volgen, zelfs met twee verschillende systemen / telefoons. De kinderen vonden het puzzelen erg leuk en liepen de route, 2,5 km in een uur. Zoek de buit was een leuke aanvulling.


Erna 18-10-2020

Het Huntmasterfeestje was erg geslaagd. Onze zoon en zijn vriendjes (8 jaar) gingen helemaal op in het verhaal. Tijdens de speurtocht regende het, maar voor hen was het geen probleem. Iedereen met capuchons waren verdacht. Het draaiboek heeft ons erg geholpen bij het organiseren. Het zat erg goed in elkaar. De voorbereiding kost tijd, maar het was het meer dan waard.


Moniek 10-10-2020

Een zeer geslaagd kinderfeest gehad met 9 enthousiaste meiden van 10 en 11 jaar. Ze zaten er helemaal in, verdachten meerdere mensen op straat en vonden het best spannend. Het draaiboek zit goed in elkaar en de voorbereidingen zijn eenvoudig. Zeker een aanrader.


Angela 03-10-2020

Het huntmastersfeestje was erg geslaagd! We hadden een groep jongens van 11 jaar. Ze waren erg enthousiast. Ook de voorbereidingen vonden we erg leuk, maar je moet er inderdaad wel even de tijd voor nemen. Als extra hebben we de opdracht “zoek de buit” nog gedaan. Hierbij hebben we de prijzen verstopt voor de beide teams. Dit was wel een hele leuke toevoeging. De route (ca 3 km) via de app gespeeld op een iPhone XR, werkte perfect! Kortom: een geslaagd feestje voor zowel de kinderen als voor ons als ouders!

Groetjes, Angela


Valerie 29-09-2020

Wij waren heel teleurgesteld dat de app niet werkte op iOS. Wij zijn veel tijd hiermee verloren. Uiteindelijk hebben wij geprobeerd om het spel te spelen met Google maps en via What'app maar het werkte niet volledig op de correcte manier en het klopte niet helemaal. Veel stress voor ons en teleurstelling voor de kinderen.

Reactie Locohippo: Bedankt voor je review. Het ging inderdaad om een kleine bug op specifieke toestellen en had gevolgen voor het verplaatsen van punten bij het instellen van de route in de app. Helaas kregen we de melding een paar uur voor het feestje en konden we het, samen met de app-ontwikkelaar, wel dezelfde dag oplossen, maar voor jullie net te laat.. Zoals al aangegeven per mail betreuren wij dit ook en hebben wij ook een compensatie gegeven voor het niet kunnen gebruiken van de app tijdens het feestje. Het blijft echter een technisch hulpmiddel en daarom adviseren we ook altijd alles een paar dagen van tevoren in te voeren en te testen, zodat we nog genoeg tijd hebben om te reageren als er problemen of vragen zijn. Als alternatief raden wij ook altijd aan om een papieren versie paraat te houden, zodat het feestje nooit in gevaar komt.


Janneke 26-09-2020

Met 5 jongens van 9 en 10 jaar oud het spel Huntmasters gespeeld. Het was geweldig! Het is qua voorbereiding best wat werk maar als je het draaiboek goed leest dan valt alles op z'n plek. Ik had er wel extra pakketen bij genomen, wel zo makkelijk. En de 'gadgets' vielen goed in de smaak bij de jongens.
Complimenten ook voor de service die Locohippo biedt. Je krijgt heel snel antwoord op vragen en eigelijk is er aan alles gedacht! Wij gaan in de toekomst zeker nog eens voor een feestje van Locohippo.


Dorothee 18-08-2020

Dikke 5 sterren, wat was dit een gaaf feestje! Gespeeld met 7 jongens van 9 jaar en zus van 10 jaar was de schim. Het kost veel voorbereidingstijd en zeker verstandig om de route op beiden telefoons te oefenen , zodat je de punten nog beter kan positioneren. Maar deze voorbereidingstijd was ons alles waard gezien de reacties. Allen waren super enthousiast, en zelfs reacties dat dit het leukste feestje ooit was!! De thuisopdrachten hebben we de beiden teams gezamenlijk laten doen, zodat je toch iets gezamelijks doet. Volgens draaiboek duurt dat circa 20 minuten, maar wij waren er eerder 3 kwartier tot een uur mee bezig. Maar dat hadden we zelf ook al ingeschat. Wij hadden de opdracht met de rode folie op een grote tv scherm gedaan, maar dat was niet leesbaar. uiteindelijk voor deze opdracht toch op de laptop ingelogd en toen was het gelukkig wel leesbaar met de rode folie.
Iedereen deed leuk mee en in beiden teams liepen ze vol spanning de speurtocht en "stookten ze elkaar op" wie de schim nou zou zijn. geweldig! verrassing was des te groter dat het "gewoon" de zus van de jarige was. Achteraf kregen we veel vragen hoe dat nou zat met het bellen van Johan :-). is hij nou echt? en wat als hij wel opneemt? en hebben ze dat nou ingesteld? geweldig!


Silvie 07-08-2020

Vooral de thuisopdrachten waren leuk. 6 jongens hebben enthousiast gepuzzeld. Ik had de morsecodes met een krijtstift op de ramen geschreven. Dit zag er leuk uit !


Esther 20-07-2020

Het was te veel, helaas heb ik een dag voor het feestje rondgebeld om het anders te regelen. Ze zijn uiteindelijk wezen lasergamen.
Ik had de speurtocht geprobeerd uit te zetten maar de eerste keer had ik te weinig punten. De tweede keer was dat wel gelukt maar het was te veel voorbereiding.

Helaas maar ja


esmee 24-06-2020

Lange en uitgebreid draaiboek. Plaatjes en voorbeelden zijn ondersteunend. Ook fijn dat er elke keer duidelijk staat wat er van jou als acties wordt verwacht. Wel even zitten en puzzelen voordat alles duidelijk is, maar het zit g0ed in elkaar


Corina van Hemert 21-06-2020

Wij hebben het spel Huntmaster gespeeld met 12 meiden van 9 jaar die we in 2 groepjes van 6 meiden hadden verdeeld.
Echt een hele dikke aanrader dit spel!
Meiden vonden het echt super leuk en spannend! Ze maakte het zelf nog veel spannender. Echt iedereen in ons dorp was verdacht en ook werd er bij huizen aangebeld omdat ze bijvoorbeeld een zwart vest zagen hangen voor de deur, ze gingen er helemaal in op.
Het draaiboek wat je krijgt is echt in Jip en Janneke taal tot in de puntjes uitgelegd! Maar let op de voorbereiding kost echt tijd! Verkijk je daar niet op. Maar mijn man en ik hadden al grote voorpret met alles klaar maken.
Ons advies zou ook echt zijn om het materialenpakket mee te bestellen. Voor Euro 15 (uit mijn hoofd) zou ik echt niet zelf moeilijk gaan doen en ziet het er net allemaal wat professioneler uit.
Wel een tip om de route een aantal keren te lopen. Wij hadden 1.5 km gedaan en is echt lang genoeg.
Een andere tip als je in 2 teams speelt. Bij ons begon groep 1 met de binnenopdrachten en groep 2 moest wachten. We hadden er niet over nagedacht dat groep 2 ca een uur moest wachten. We zouden dan met groep 2 eigenlijk even iets hadden moeten bedenken...Tip voor andere ouders. Of je moet 2 hoofdkwartieren inrichten, maar wij hebben 1 "speelkamer" met beamer en dat maakte het wel heel gaaf.
Echt complimenten voor LocoHippo! We gaan volgend jaar zeker weer kijken voor een anders spel, zowel wij, maar nog veel belangrijker alle kids waren dolenthousiast!


Klaas 22-02-2020

Ons HuntMasters feestje was een succes!!

Begin was al leuk: zo vonden ze vooraf allerlei dingen in de woonkamer die er nooit liggen of verdacht lijken... maar wat moeten we ermee doen...pittig! De route zelf was nog geen 2 kilometer lang, maar we hadden veel opdrachten verstopt onderweg en halverwege een rustplaats ingelast om even wat te eten en te drinken (speelpleintje).

De Schim werd gespeeld door onze buurjongen (die ook enthousiast was en waar we de dag nadien de ganse zoektocht nog eens mee gedaan hebben LOL). Wij hadden geen reserve gsm bij de hand om de Schim te waarschuwen om zich te verstoppen, dus 1 van de begeleiders heeft bij de laatste opdrachten onopvallend de buurvrouw “terug moeten bellen” terwijl de kids aan het zoeken waren.

We hebben ook foto's naar jullie gemaild voor een leuke sfeerimpressie en nog wat leuke tips voor andere ouders.


Sandra 21-02-2020

Het spel was een succes. We hadden twee groepen van 5 kinderen van 11/12 jaar oud, we hadden ook twee ruimtes binnen ingericht als hoofdkwartier. Overal hadden we de moeilijke versie van gedaan en dat was prima voor deze groepen. Het hieronder beschreven probleem van het 'wachtwoord invullen' in plaats van het 'codewoord' was prima opgelost door de opmerking die in beeld verscheen, dus dat was geen enkel probleem. Voor de opdrachten buiten bij de S had ik ook nog twee puzzels waar een code uitkwam gemaakt en ze moesten die codes gebruiken om de 'kokers' met codeslot te openen. Dat maakte het wat meer Escape room achtig en dat vonden onze groepen heel leuk in ieder geval.
Het was jammer dat bij beide groepen de app niet, of voor een deel niet werkte, hij sloot steeds af en we konden niet meer opnieuw inloggen. Ik heb het ook nog geprobeerd om op de testaccounts die ik aangemaakt had nog de route verder te kunnen doen, maar ook dat werkte niet jammer genoeg. Gelukkig hadden we de route en de vragen op papier bij ons, maar was natuurlijk niet zoals we het gewild hadden. Dus ook de geldtelling moesten we handmatig doen. Geeft niet heel erg, maar was op het moment zelf (en we liepen in de regen ook nog) wel balen. Het lag niet aan de telefoons, want bij de testronde die we gedaan hadden was wel goed gegaan. Maar de app wilde gisteren gewoon niet meewerken. Ondanks dat vonden de kinderen het een heel leuk feestje en een leuk speurspel!

REACTIE LOCOHIPPO: Bedankt voor je 4 sterren review Sandra! We hebben al even contact gehad over de werking van de app tijdens de speurtocht en hebben al een idee dat er iets verkeerd ging met het invoeren van het wachtwoord. Super stoer dat jullie het verder in de regen lekker opgelost hebben met de papieren versie en dat dit dus toch nog een leuke speurtocht werd. Onze tip om de papieren versie dus altijd achter de hand te houden heeft dus goed uitgepakt ;-) Onze app is heel stabiel gebleken maar we blijven natuurlijk altijd afhankelijk van techniek.


Karen 19-02-2020

Heel leuk feestje gehad. We hadden 1 groepje van 6 meiden (10-11 jaar). Ze wilden liever samenwerken dan in 2 groepen spelen.
De opdachten binnen waren best moeilijk omdat ze niet erg gefocust waren, maar het is hen uiteindelijk allemaal gelukt. De tocht buiten was ongeveer 1,6 km met 13 vragen en dat was inderdaad lang genoeg. Het bellen naar Johan vonden ze heel spannend.
Ze waren sowieso de winnaar omdat ze maar met 1 groep speelden. We hebben als prijs het aantal punten dat ze gehaald hebben door 1000 gedeeld en hen dat getal in snoep gegeven (3,8 afgerond naar elk 4 stukken snoep). Zo was het toch relevant hoeveel punten ze behaald hadden :-)

De app werkte prima, maar de gps wist niet altijd helemaal waar ze zich bevonden waardoor een vraag soms eerder of later kwam dan gepland. Dan moest de begeleider zeggen op welke plaats (bvb bij welk huis) de vraag precies gesteld moest worden. Als er voetwegen moesten genomen worden dan gaf de app (google maps vermoed ik) aan dat ze helemaal om moesten lopen. Op die momenten was ook interventie van de begeleider nodig om hen te zeggen dat er een kortere weg is.


Linda 13-02-2020

Het feestje moet nog komen. Maar het draaiboek is lekker duidelijk. Wel zou ik het fijn vinden om het op papier te krijgen.

Voorbereiding viel me erg mee. Dat vind ik bij het Wie is de Mol feestje veel meer werk.


Jolien 30-12-2019

Als ouders vonden we het een leuk spel en de kinderen (10-12 jr) vonden het ook erg leuk. Vorig jaar Wie is de Mol gedaan, de meningen verschilden over welk spel het leukste was.
We hebben wel een paar aandachtspunten/tips:
We hadden 15 kinderen en twee groepen gemaakt. Maar dat aantal is echt wel aan de (te) grote kant, aangezien de groep zich ook wil verzamelen rond de laptop, rond de krant etc.
De binnenopdrachten kosten bij beide groepen echt veel meer dan de aangegeven tijd. Dat werd door een deel veroorzaakt door het feit dat ze de verstopte kaartjes voor twee opdrachten allemaal tegelijk vinden en met elkaar proberen te combineren. Dit is bijna niet te voorkomen aangezien twee opdrachten met verstopte kaartjes werken, maar maakt de eerste opdracht wel veel moeilijker dan dat hij is. Vooral als ze de puzzel ook nog op de kop houden bij het invullen ;). (Dit staat wel op het scherm, maar dat scherm gaat natuurlijk elke keer in de schermbeveiliging en dan denken ze er niet meer aan).
Wij hadden de twee groepen na elkaar laten zoeken, en de wachtende groep een filmpje laten kijken, maar dat is niet ideaal (vooral omdat de eerste groep al veel meer tijd nodig had dan de geschatte tijd).
En ondanks alle waarschuwingen en de (erg kleine) melding is het echt storend dat het scherm bij de opdrachten vraagt om een wachtwoord ipv om het goede antwoord. Als er iets verbeterd kan worden aan de huntmasters site, moet dit echt het eerste zijn!
Ook hebben we gemerkt dat ook bij deze leeftijd nog verbanden tussen opdrachten en aanwijzingen moeilijk gelegd en onthouden worden. Dat heeft misschien ook wel met de duur van de opdrachten, de vele andere indrukken en de groepsgrootte te maken. Om deze reden is het aan te raden de makkelijke varianten van de opdrachten te kiezen, zeker als je met twee groepen bent. Dan heb je wat meer tijd voor de speurtocht buiten, want die is toch wel het leukst.
De app is heel leuk bedacht en werkt ook goed met Google maps. Wat wel bij één groep gebeurde is wel jammer: mijn dochter sloot per ongeluk de app af, wat volgens mij gewoon probleemloos moet kunnen, en na het opstarten begon de app weer met de eerste vraag en was de locatie kwijt. Omdat dit bijna aan het einde van de route gebeurde (en het al een beetje donker begon te worden) hebben we hiervoor geen ondersteuning gevraagd en besloten ze naar de laatste locatiepunt en bijbehorende vraag te loodsen.


Jessica 27-12-2019

Ontzettend leuk spel, zowel deel binnen als buiten was een enorm succes!


Marieke 22-12-2019

Afgelopen zaterdag met onze tweeling van 9 jaar het Huntmasters feestje gevierd. We hadden 22 jongens en twee teams gemaakt. Ik zag best op tegen het aantal jongens. Lukt het om de aandacht erbij te houden en breken ze niet het huis af haha. Maar het was echt geweldig! Kinderen gingen helemaal op in het verhaal en konden zich goed concentreren. Meerder malen al tijdens het feestje gehoord dat ze het super leuk vonden!
Kinderfeestjes zijn voor mijn altijd heel stressvol geweest maar dit jaar stel ik mijn mening bij. We hebben zelfs als ouders ook genoten en ook de voorbereidingen waren erg leuk! Bedankt volgend jaar weet ik jullie zeker weer te vinden


Sascha 29-10-2019

Afgelopen weekend ons HuntMasters feestje gehad en wat een plezier!! Alles liep helemaal precies zoals gehoopt, kids (jongens en 2 meiden 10-11 jaar) waren heel fanatiek maar konden toch goed samenwerken. Heel leuk om vanaf de zijlijn te volgen, hebben weinig hulp nodig gehad omdat alles goed voorbereid was en via de website en app eigenlijk probleemloos verliep. De voortvluchtige is gepakt en gaf zich helemaal over, veel grapjes gemaakt. Een echte aanrader dus!! Locohippo team: bedankt voor de goede service.


peggy 01-10-2019

Dit weekend was het feestweekend. Op zoek naar de schim! De verwachtingen waren best wel groot aangezien we vorig jaar ClockDown hadden voor het feestje.
Maar het viel een beetje tegen ten opzichte van vorig jaar. De opdrachten binnen waren goed en spannend, al hadden ze wel meer tijd nodig dan de 15-20 minuten die aangegeven waren, maar tijdens de speurtocht viel de spanning toch echt weg. We waren met een groepje van 7 meiden van 11 jaar.
Ik vond zelf de voorbereidingen wel meevallen. Vervelend was, ondanks dat ik wel getest had, dat de app op moment suprême het niet deed, het pakte het punt niet terwijl we volgends de GPS er bovenop stonden. Ook dat op het eindpunt niet zo veel gebeurd maakt dit feestje minder geslaagd dan vorig jaar. Dat is jammer.
Al met al wel een leuk feestje gehad en is het zeker wel een aanrader. Het feestje zit goed in elkaar, draaiboek is duidelijk en de website ziet er ook goed uit.
Tips van mij zijn dan wel: * maak kleinere groepjes om de speurtocht te lopen max 4/5 kinderen per groep * probeer tijdens de speurtocht diegene die de schim speelt daarin te betrekken (bv dat ze de schim net de hoek om zien lopen of op een andere manier een glimp van de schim opvangen) * het einde kan wat meer pit gebruiken.


Saskia 26-09-2019

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar voor jullie maak ik graag een uitzondering. Wat was het een leuk feestje gisteren. Alle kinderen (10 jaar) hebben volop genoten, en ik ook van hun enthousiasme en fanatisme. Het zat echt heel goed in elkaar, ik merkte al gelijk hoeveel denkwerk en energie er in is gestoken. Knap werk hoor! We hebben dus met z'n allen heel erg genoten, bedankt! Ook voor de fijne en snelle communicatie, ga zo door!


Luca van de Assem 25-09-2019

Het spel was leuk maar de voorbereiding erg tijdrovend. Het spel zelf duurde een beetje kort. Voor kinderen van 11 jaar niet echt heel spannend en bij de ontknoping hadden we nog wel iets extra's kunnen gebruiken. Wij hebben de schim maar een buideltje met geld gegeven om ijsjes te kopen ter afsluiting.


Corstiaan Batenburg 25-09-2019

We hebben een fantastisch feestje gehad voor onze zoon die 9 werd.
Eerst de cadeautjes en toen ‘per ongeluk’ de Ipad gevonden met een logo van Huntmasters.
Met het openen van de Ipad zagen ze een filmpje van een ‘geheim’ agent die hulp nodig had met een koffertje die ze konden vinden in een (voor de kids bekende) loods.
In die ruimte waren de binnenopdrachten. Erg leuk!

Op de foto’s voor opdracht 3 had ik in morse code het codewoord gezet.
En op de uitnodigingen stonden delen van de morsecode. Toen pas begrepen ze waarom ze de uitnodiging weer mee moesten nemen :-).
Was goed gelukt!

Het pakket erbij bestellen is zeker een aanrader!
Volgend jaar proberen we weer een andere :-P


M. H. 17-07-2019

We hebben al aardig wat feestjes via locohippo gevierd en ze waren allemaal even geslaagd. De draaiboeken (en interactieve websites) zitten goed in elkaar en telkens weer zien we dat de kinderen er helemaal in opgaan. Deze review gaat in het bijzonder over huntmasters. Zoals al in het draaiboek stond, kost dit feestje net wat meer voorbereiding, maar het is ook wel leuk om van tevoren mee bezig te zijn.
En het is het waard! Wij waren met 8 jongens van 11 jaar, hebben het binnen gedeelte met zn allen gedaan en het buiten gedeelte in 2 teams. De schim was onze overbuurman die de kinderen in zijn achtertuin goed de stuipen op het lijf heeft gejaagd. De kids vonden het fantastisch!

Paar gebruikerstips voor de app:
- zeker raadzaam om de app een paar keer te testen. Ik dacht eerst dat het niet werkte, omdat ik op een Android toestel geen invulvenster kreeg bij de vragen, maar een snelle communicatie met locohippo leerde dat met een simpele touch op het vraagvenster het invulscherm gewoon verschijnt.
- een van de kids drukte onbedoeld op een hint- knopje bij een vraag, een ander wilde het scherm activeren en drukte daarmee een zojuist opgekomen vraag weg die ze nog niet gelezen hadden. De app reageert dus wel wat gevoelig, maar als de kids dit van tevoren weten, hoeft dit niet fout te gaan.
- je moet de route echt precies aanhouden. Als je niet exact langs een rood knopje loopt, dan laat ie het volgende punt niet zien. Zo liepen wij aan de rechterkant de straat in, terwijl het rode punt aan de linkerkant stond. Er was ondertussen wel een vraag in het scherm verschenen richting vluchtauto, dus we waren al een eind de straat in gelopen. Moesten daarna dus eerst weer terug lopen.
- onze telefoons (100% opgeladen) waren verre van leeg na afloop, terwijl we toch wel een uur bezig waren. Een van de telefoons was vrij nieuw, de ander ruim een jaar oud.

Over de vragen:
Los van de vragen die al in het draaiboek staan, hebben we wat vragen toegevoegd, om het extra spannend te maken in de strijd tussen de 2 teams. Het waren niet eens zozeer hints naar de Schim (we wisten eerst ook nog niet wie dat zou worden), maar gewoon grappige vragen via internet en andere reviews van dit feestje die onderaan het draaiboek stonden.

Voor allen die dit feestje gaan voorbereiden, succes en vooral veel plezier!


Marsha 16-07-2019

Op zich een erg leuke speurtocht. Alleen niet geschikt om door een wandelgebied uit te zetten. Ideaal voor in een dorp of stad.
De speurtocht heb ik tot 4 keer toe opnieuw uitgezet tot ik in de gaten kreeg dat hij bij het testlopen zelf 'de ideale route' ging bepalen, die ik niet uitgezet had. Erg vervelend, tijdroven en veel stress veroorzaakt. Ik had ook niet verwacht bij een 'kant en klare' speurtocht dat je alle vragen zelf nog moet bedenken. Het zou raadzaam zijn dit (nog) duidelijker te vermelden vóór dat de mensen het gekocht hebben.
Als je denkt even een snelle makkelijke speurtocht hiermee aan te schaffen, heb je het mis ;-)
Helaas heb ik geen antwoord gekregen op de vraag die ik via het contactformulier ingestuurd had. Maar uiteindelijk een geslaagde speurtocht geweest. Buitengedeelte voor 11 jarigen niet spannend genoeg.


Lies 15-07-2019

Met een groep van 10 kinderen van 8 jaar de speurtocht gedaan. Ze vonden het superspannend! Echt hele leuke opdrachten, waarbij er ook goed werd samengewerkt. Dank jullie wel voor het leuke feestje


Wendy 27-06-2019

Zeer compleet draaiboek met ideeen voor opdrachten.
Gebruikt als fuif groep 8, geweldig hoe iedereen ineens verdacht was.
Vergt wel behoorlijk wat voorbereiding.
Misleidend is dat je bij de computer opdrachten terug gelinkt wordt naar de eerste inlogpagina.
Hele leuke, enthousiaste kids gehad tijdens de opdrachten en de tocht
Service Locohippo was super, snelle en adequate antwoorden tijdens de voorbereidingen.


Fam. Coesel 27-05-2019

Dit was de eerste keer dat wij bij locohippo iets hebben besteld. Wat was het een gaaf kinderfeestje.
Wij hadden ervoor gekozen om het pakket er bij te bestellen. Dit is zeker een aanrader en scheelt je tijd!
De kinderen vonden zowel de binnen als buiten opdrachten erg leuk. Vooral dat ze Johan moesten bellen was spannend :-)
Wij hebben het spel gespeeld met 7 kinderen van 7/8 jaar.
Echt een aanrader!


Rob 26-05-2019

Super leuk weer. Voor de zoveelste keer iets afgenomen bij locohippo en weer was het goed. 8 11 jarige jongens top middag gehad.


j 21-05-2019

Wij hebben dit feestje gevierd met een groep jongens uit groep 8. Het binnengedeelte was leuk, buiten minder. De jongens waren denk ik net iets te oud en het feestje niet spannend genoeg.
Het draaiboek is heel duidelijk, maar het kost nog best wat tijd om het feestje helemaal in elkaar te zetten. Wij hadden het pakket er bij besteld en dat is wel een aanrader!
Wat ik verwarrend vond op de computer als je de codewoorden moet intoetsen komt er opnieuw te staan login. Ik zou dit aanpassen in: typ codewoord 1.
In de app vond ik het verwarrend dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen vragen en opdrachten.
Verder allemaal heel duidelijk.


Ilse 07-05-2019

We vierden het met 7 meiden en 1 jongen van 9 à 10 jaar. Mijn dochter wilde per se het HuntMasters feestje en heeft er heel geduldig ruim een half jaar op gewacht, maar het was volgens haar het wachten waard :-) Omdat we al vaker feestjes van Locohippo hebben gegeven, vond mijn dochter het dit keer wel leuk om eens heel andere notitieboekjes te geven bij het feestje. Dus al ver van te voren samen naar de stad om leuke boekjes uit te zoeken. Mijn zoon heeft een keer het Missie X feestje gegeven en daarbij hadden we een vriendin gevraagd om Mister X te zijn. Omdat het voor de hand lag dat zij nu ook de Schim zou zijn, hebben we haar zoon gevraagd (een vriendje van mijn zoon). Hij vond het heel leuk om de Schim te zijn en dacht helemaal mee waar hij verstopt zou kunnen zitten. Opdracht 1 ging vrij snel. De laatste 2 aanwijzingen duurde even, maar toen ze die hadden, ging het invullen ook vrij snel. Ze waren echt heel serieus in de weer met de notitieboekjes, schreven alles op. En ze waren ook al heel erg bezig met wie de Schim zou zijn en of ie niet al binnen verstopt zou zitten. Ik had het niet verwacht, maar ze vonden dat best een eng idee. Voor de 2e opdracht hebben we de moeilijke versie gekozen. Voor de 3e opdracht hadden we ook de moeilijke versie genomen. Ook dat ging redelijk vlot. Ik dacht op dat moment nog dat we echt te snel gingen, maar bij de speurtocht is dat weer goed getrokken, want daar waren ze langer mee bezig dan verwacht. De speurtocht uitzetten heeft behoorlijk wat tijd gekost, ook doordat de app niet helemaal goed werkte met de hints en ik de speurtocht uiteindelijk wel 6x ingevoerd heb. Maar de service was echt heel goed, ik hoefde maar te mailen en kreeg vrijwel direct antwoord. Uiteindelijk bleek er een kleine bug in de app te zitten die er meteen uit is gehaald zodat ons feestje gesmeerd liep. De communicatie met Locohippo is echt perfect. De speurtocht duurde langer dan verwacht, maar doordat er onderweg wat speeltuintjes waren en er steeds vragen waren, bleven de kinderen goed geconcentreerd. Uiteindelijk kwamen we uit bij een speeltuin waar de Schim verstopt zat. Het duurde even voordat hij gevonden was. De kinderen vonden het heel erg leuk, hebben thuis nog alle vragen doorgenomen en nagepraat. En de Schim mocht mee naar huis om mee te eten met de groep. Al met al zeer geslaagd.


Joke Verbaan 17-04-2019

We waren met 14 14 jarigen. Voor hen waren de eerste spelletjes eigenlijk net te makkelijk. Maar de GPS tocht maakte alles goed. Ik heb heel veel gehad aan eerdere reviews: Sla deze niet over.
En begin op tijd met de tocht, wij aten pas om 20:00...... Het duurde langer dan we dachten! Verder super leuk gehad en een goed pakket!


Erika 07-04-2019

Wederom een top-feestje met een fantastisch draaiboek. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Hierdoor duizelt het je in het begin wat. Gewoon een paar keer lezen en beginnen met de voorbereidingen, dan valt alles op zijn plaats!

Ik dacht dat vooral de buitenopdracht een succes zou zijn, maar de binnenoodrachten waren net zo leuk. Wij waren met 7 kinderen van 9 en 10 jaar, en werkten in 1 groep. De reacties waren super.

Helaas was het bij ons slecht weer tijdens de buitenopdracht, maar de enige die daar last van had, was ik. De kinderen vonden het echt spannend en speurden er lustig op los!

Ook dit kinderfeestje kan ik van harte aanbevelen.


Atsje van Os 27-03-2019

Twee jaar geleden al een keer het feestje Missie X gedaan, wat toen een groot succes was, vandaar nu het Huntmaster feestje gedaan en ook dit was een groot succes.
Wel een hoop werk en bij de eerste keer lezen, begreep ik er nog niet veel van, maar één keer begonnen viel het kwartje. Dit keer had ik niet de uitbreiding set er bij gedaan, alles is goed uit te printen, bij de action schrijfblokjes gekocht en daar het HM logo opgeplakt, samsung koffers gebruikt waar een cijferslot opzat en hier ook het logo opgeplakt. Wel heb ik de rugzakjes erbij besteld.
Op het feestje waren 9 kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar, we zijn begonnen met tompoezen met het HM logo en de kado's uitpakken. We hadden de kinderen verdeeld in twee groepen, beide groepen kregen de brief met de code en waar ze heen moesten. beide in aparte kamers. Daar moesten ze de 3 opdrachten uitvoeren. Het was grappig om te zien, hoe snel de één de opdracht door had t.o.v. de ander en de andere opdracht weer anders om. Erg leuk. Toen ze de code ontcijferd hadden konden ze de koffer openen. Hier had ik behalve de telefoons, de goed gevulde rugzakken in gedaan. En toen kon de speurtocht beginnen. Erg leuk via de App, op elk punt had ik vragen bedacht die met de Schim ( onze achterbuurman) te maken had, maar ook nog een paar andere vragen zoals naar welke stad leiden alle wegen volgens het gezegde en het heeft een hoofd, maar kan niet praten en heeft vier poten maar kan ook niet lopen, wat is dat?
Ik heb zelf niet mee gelopen, maar ben steeds van de ene naar de andere groep gefiets. De ene groep was heel snel en de andere heel traag, zij zochten overal iets achter, zo werden er van alle QR codes die ze zagen op lantaarnpalen foto's gemaakt. Dat ze Johan moesten bellen was ook een groot succes, heel grappig.
Helaas had de Schim zich niet heel goed verstopt, dus zagen ze hem al eerder als dat ze de laatste koker met het groene blaadje gevonden hadden, maar daar was de pret niet minder om, want hij had zich behoorlijk toegetakeld dat de kinderen zich rot schrokken van hem. Toen beide groepen binnen waren hebben ze eerst gegourmet en werd er flink gelachen en de vragen en antwoorden besproken . Na het eten hebben we de vragen na gekeken en een groep tot winnaar gemaakt, ze kregen een action medaille met het HM logo er op. Het was echt een top feestje, de moeite zeker waard. één minpuntje was dat de App ontzettend traag was, dit was al met het invoeren van de vragen, maar ook bij het beantwoorden van de vragen.


Olga 24-03-2019

Voor het eerst een draaiboek hier besteld en het was zeker een succes. Het voorbereiden duurde wel eventjes, maar als je er eenmaal inzit is het eigenlijk ook weer zo gedaan.
Feestje gevierd met twaalf 8-9- jarigen en één 6jarige. En dit ging super goed. De kids zaten snel in het verhaal en onderweg ging de fantasie aan de loop en dachten de kids dat ze gevolgd werden door drones, verschillende auto's waar 'echt- zeker- te -weten' dezelfde mevrouw telkens inzat ( not).
Dit alles maakte het natuurlijk echt nog spannender .
Super leuk en zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel hier.


Sonja 11-03-2019

Het was voor het eerst dat ik op deze manier een feestje organiseerde. Wat een succes was het! Je moet wel wat tijd uittrekken voor de uitwerking van het draaiboek. Alles staat goed stap voor stap beschreven. Ik had geen aanvullende pakketten besteld en heb alles zelf geprint en geregeld. Ik denk dat een pakket veel tijd scheelt, maar nu kon ik er mijn eigen draai aan geven. Als ik tussendoor toch een vraag had, werd die supersnel beantwoord.
Met name met het uitzetten van de speurtocht via de app ben ik een aantal uren bezig geweest, maar het was het dubbel en dwars waard en ik vond het eigenlijk ook best leuk om te doen. De kids hebben genoten! Super bedankt!


Marinda 07-03-2019

Het draaiboek zit super goed om elkaar!
Wij hadden ook het pakket erbij met toebehoren, dat is wel erg fijn en scheelt een hoop werk!
Ook een kleinigheidje voor de kinderen, een id kaart en een blokje met pen.
Wij maar zeker de meiden vonden het fantastisch.
" Spannend en GAAF waren de reacties en ze hebben het er nog over.
Complimenten!


Tineke 07-03-2019

Draaiboek zit super in elkaar! Feestje wordt zondag as uitgevoerd maar de voorbereidingen zijn al leuk


Wendy Coene 20-02-2019

We deden dit feestje op een zonnige dag in februari en het mooie weer was wel een pluspunt: je bent namelijk een hele tijd buiten onderweg voor de speurtocht. Dit is een leuk feest-draaiboek -alweer! (ik denk nummer 4 voor ons...)- maar dit keer kroop er wel wat meer tijd in de voorbereiding. De speurtocht kan je, als je het goed wil doen, niet gewoon vanachter de pc opmaken, maar je moet de route echt al eens wandelen, zodat je de vragen kan aanpassen aan de omgeving... Beschouw dat maar als de voor-pret voor het echte feest!
Spel uitgevoerd met zes 12-jarigen en één 9-jarige, en het werd erg gesmaakt, ook al was er enig argwaan vooraf. De verrassing was compleet toen onze schim zijn identiteit kenbaar maakte!

Meer reviews

Productomschrijving

HuntMasters, de jacht kan beginnen!

Iedereen er klaar voor en zin in? Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het feestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Datum al gepland? Het is wel altijd aan te raden om minimaal één week van tevoren te starten met de voorbereidingen, zodat je het een beetje uit kunt smeren over verschillende dagen. 

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

 • 2 mobiele telefoons met 3G/4G internet voor de speurtocht.
 • 1 computer/laptop of tablet/Ipad
 • Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

Inhoud draaiboek + bijlagen 

 • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
 • Verloop/indeling van het feestje
 • Spelopdrachten met extra speluitleg + printbare bijlagen
 • Boordevol tips
 • Inclusief toegangscode voor de HuntMaster website + HuntMaster app.
 • Snelle support bij vragen
Hoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden (heel leuk om te doen overigenswink).  

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de HuntMasters website  en de HuntMasters-app heb je inlogcodes nodig. De inlogcodes kun je, vanaf 3 weken voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn ze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen codes hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje: https://www.locohippo.com/HuntMasters

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit feestje.

Review toevoegen
Digitaal draaiboek HuntMasters kinderfeestje

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0