HuntMasters draaiboek

HuntMasters draaiboek 5 16
HuntMasters draaiboek
Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het HuntMasters feestje dat wordt verzonden via de mail. Duidelijke instructies ter voorbereiding, stap voor stap uitgelegd.

Artikelnummer

HM001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit spannende feestje.
Zorg wel voor minimaal 1 week voorbereidingstijd.
Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

  • 2 mobiele telefoons met 3G/4G internet voor de speurtocht.
  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad

Inhoud draaiboek + bijlagen 

  • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • Verloop/indeling van het feestje
  • Spelopdrachten met extra speluitleg + printbare bijlagen
  • Boordevol tips
  • Inclusief toegangscode voor de HuntMaster website + HuntMaster app.
  • Snelle support bij vragen

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

M. H. -

We hebben al aardig wat feestjes via locohippo gevierd en ze waren allemaal even geslaagd. De draaiboeken (en interactieve websites) zitten goed in elkaar en telkens weer zien we dat de kinderen er helemaal in opgaan. Deze review gaat in het bijzonder over huntmasters. Zoals al in het draaiboek stond, kost dit feestje net wat meer voorbereiding, maar het is ook wel leuk om van tevoren mee bezig te zijn.
En het is het waard! Wij waren met 8 jongens van 11 jaar, hebben het binnen gedeelte met zn allen gedaan en het buiten gedeelte in 2 teams. De schim was onze overbuurman die de kinderen in zijn achtertuin goed de stuipen op het lijf heeft gejaagd. De kids vonden het fantastisch!

Paar gebruikerstips voor de app:
- zeker raadzaam om de app een paar keer te testen. Ik dacht eerst dat het niet werkte, omdat ik op een Android toestel geen invulvenster kreeg bij de vragen, maar een snelle communicatie met locohippo leerde dat met een simpele touch op het vraagvenster het invulscherm gewoon verschijnt.
- een van de kids drukte onbedoeld op een hint- knopje bij een vraag, een ander wilde het scherm activeren en drukte daarmee een zojuist opgekomen vraag weg die ze nog niet gelezen hadden. De app reageert dus wel wat gevoelig, maar als de kids dit van tevoren weten, hoeft dit niet fout te gaan.
- je moet de route echt precies aanhouden. Als je niet exact langs een rood knopje loopt, dan laat ie het volgende punt niet zien. Zo liepen wij aan de rechterkant de straat in, terwijl het rode punt aan de linkerkant stond. Er was ondertussen wel een vraag in het scherm verschenen richting vluchtauto, dus we waren al een eind de straat in gelopen. Moesten daarna dus eerst weer terug lopen.
- onze telefoons (100% opgeladen) waren verre van leeg na afloop, terwijl we toch wel een uur bezig waren. Een van de telefoons was vrij nieuw, de ander ruim een jaar oud.

Over de vragen:
Los van de vragen die al in het draaiboek staan, hebben we wat vragen toegevoegd, om het extra spannend te maken in de strijd tussen de 2 teams. Het waren niet eens zozeer hints naar de Schim (we wisten eerst ook nog niet wie dat zou worden), maar gewoon grappige vragen via internet en andere reviews van dit feestje die onderaan het draaiboek stonden.

Voor allen die dit feestje gaan voorbereiden, succes en vooral veel plezier!

Marsha -

Op zich een erg leuke speurtocht. Alleen niet geschikt om door een wandelgebied uit te zetten. Ideaal voor in een dorp of stad.
De speurtocht heb ik tot 4 keer toe opnieuw uitgezet tot ik in de gaten kreeg dat hij bij het testlopen zelf 'de ideale route' ging bepalen, die ik niet uitgezet had. Erg vervelend, tijdroven en veel stress veroorzaakt. Ik had ook niet verwacht bij een 'kant en klare' speurtocht dat je alle vragen zelf nog moet bedenken. Het zou raadzaam zijn dit (nog) duidelijker te vermelden vóór dat de mensen het gekocht hebben.
Als je denkt even een snelle makkelijke speurtocht hiermee aan te schaffen, heb je het mis ;-)
Helaas heb ik geen antwoord gekregen op de vraag die ik via het contactformulier ingestuurd had. Maar uiteindelijk een geslaagde speurtocht geweest. Buitengedeelte voor 11 jarigen niet spannend genoeg.

Lies -

Met een groep van 10 kinderen van 8 jaar de speurtocht gedaan. Ze vonden het superspannend! Echt hele leuke opdrachten, waarbij er ook goed werd samengewerkt. Dank jullie wel voor het leuke feestje

Wendy -

Zeer compleet draaiboek met ideeen voor opdrachten.
Gebruikt als fuif groep 8, geweldig hoe iedereen ineens verdacht was.
Vergt wel behoorlijk wat voorbereiding.
Misleidend is dat je bij de computer opdrachten terug gelinkt wordt naar de eerste inlogpagina.
Hele leuke, enthousiaste kids gehad tijdens de opdrachten en de tocht
Service Locohippo was super, snelle en adequate antwoorden tijdens de voorbereidingen.

Fam. Coesel -

Dit was de eerste keer dat wij bij locohippo iets hebben besteld. Wat was het een gaaf kinderfeestje.
Wij hadden ervoor gekozen om het pakket er bij te bestellen. Dit is zeker een aanrader en scheelt je tijd!
De kinderen vonden zowel de binnen als buiten opdrachten erg leuk. Vooral dat ze Johan moesten bellen was spannend :-)
Wij hebben het spel gespeeld met 7 kinderen van 7/8 jaar.
Echt een aanrader!

Rob -

Super leuk weer. Voor de zoveelste keer iets afgenomen bij locohippo en weer was het goed. 8 11 jarige jongens top middag gehad.

j -

Wij hebben dit feestje gevierd met een groep jongens uit groep 8. Het binnengedeelte was leuk, buiten minder. De jongens waren denk ik net iets te oud en het feestje niet spannend genoeg.
Het draaiboek is heel duidelijk, maar het kost nog best wat tijd om het feestje helemaal in elkaar te zetten. Wij hadden het pakket er bij besteld en dat is wel een aanrader!
Wat ik verwarrend vond op de computer als je de codewoorden moet intoetsen komt er opnieuw te staan login. Ik zou dit aanpassen in: typ codewoord 1.
In de app vond ik het verwarrend dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen vragen en opdrachten.
Verder allemaal heel duidelijk.

Ilse -

We vierden het met 7 meiden en 1 jongen van 9 à 10 jaar. Mijn dochter wilde per se het HuntMasters feestje en heeft er heel geduldig ruim een half jaar op gewacht, maar het was volgens haar het wachten waard :-) Omdat we al vaker feestjes van Locohippo hebben gegeven, vond mijn dochter het dit keer wel leuk om eens heel andere notitieboekjes te geven bij het feestje. Dus al ver van te voren samen naar de stad om leuke boekjes uit te zoeken. Mijn zoon heeft een keer het Missie X feestje gegeven en daarbij hadden we een vriendin gevraagd om Mister X te zijn. Omdat het voor de hand lag dat zij nu ook de Schim zou zijn, hebben we haar zoon gevraagd (een vriendje van mijn zoon). Hij vond het heel leuk om de Schim te zijn en dacht helemaal mee waar hij verstopt zou kunnen zitten. Opdracht 1 ging vrij snel. De laatste 2 aanwijzingen duurde even, maar toen ze die hadden, ging het invullen ook vrij snel. Ze waren echt heel serieus in de weer met de notitieboekjes, schreven alles op. En ze waren ook al heel erg bezig met wie de Schim zou zijn en of ie niet al binnen verstopt zou zitten. Ik had het niet verwacht, maar ze vonden dat best een eng idee. Voor de 2e opdracht hebben we de moeilijke versie gekozen. Voor de 3e opdracht hadden we ook de moeilijke versie genomen. Ook dat ging redelijk vlot. Ik dacht op dat moment nog dat we echt te snel gingen, maar bij de speurtocht is dat weer goed getrokken, want daar waren ze langer mee bezig dan verwacht. De speurtocht uitzetten heeft behoorlijk wat tijd gekost, ook doordat de app niet helemaal goed werkte met de hints en ik de speurtocht uiteindelijk wel 6x ingevoerd heb. Maar de service was echt heel goed, ik hoefde maar te mailen en kreeg vrijwel direct antwoord. Uiteindelijk bleek er een kleine bug in de app te zitten die er meteen uit is gehaald zodat ons feestje gesmeerd liep. De communicatie met Locohippo is echt perfect. De speurtocht duurde langer dan verwacht, maar doordat er onderweg wat speeltuintjes waren en er steeds vragen waren, bleven de kinderen goed geconcentreerd. Uiteindelijk kwamen we uit bij een speeltuin waar de Schim verstopt zat. Het duurde even voordat hij gevonden was. De kinderen vonden het heel erg leuk, hebben thuis nog alle vragen doorgenomen en nagepraat. En de Schim mocht mee naar huis om mee te eten met de groep. Al met al zeer geslaagd.

Joke Verbaan -

We waren met 14 14 jarigen. Voor hen waren de eerste spelletjes eigenlijk net te makkelijk. Maar de GPS tocht maakte alles goed. Ik heb heel veel gehad aan eerdere reviews: Sla deze niet over.
En begin op tijd met de tocht, wij aten pas om 20:00...... Het duurde langer dan we dachten! Verder super leuk gehad en een goed pakket!

Erika -

Wederom een top-feestje met een fantastisch draaiboek. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Hierdoor duizelt het je in het begin wat. Gewoon een paar keer lezen en beginnen met de voorbereidingen, dan valt alles op zijn plaats!

Ik dacht dat vooral de buitenopdracht een succes zou zijn, maar de binnenoodrachten waren net zo leuk. Wij waren met 7 kinderen van 9 en 10 jaar, en werkten in 1 groep. De reacties waren super.

Helaas was het bij ons slecht weer tijdens de buitenopdracht, maar de enige die daar last van had, was ik. De kinderen vonden het echt spannend en speurden er lustig op los!

Ook dit kinderfeestje kan ik van harte aanbevelen.

Atsje van Os -

Twee jaar geleden al een keer het feestje Missie X gedaan, wat toen een groot succes was, vandaar nu het Huntmaster feestje gedaan en ook dit was een groot succes.
Wel een hoop werk en bij de eerste keer lezen, begreep ik er nog niet veel van, maar één keer begonnen viel het kwartje. Dit keer had ik niet de uitbreiding set er bij gedaan, alles is goed uit te printen, bij de action schrijfblokjes gekocht en daar het HM logo opgeplakt, samsung koffers gebruikt waar een cijferslot opzat en hier ook het logo opgeplakt. Wel heb ik de rugzakjes erbij besteld.
Op het feestje waren 9 kinderen in de leeftijd van 11/12 jaar, we zijn begonnen met tompoezen met het HM logo en de kado's uitpakken. We hadden de kinderen verdeeld in twee groepen, beide groepen kregen de brief met de code en waar ze heen moesten. beide in aparte kamers. Daar moesten ze de 3 opdrachten uitvoeren. Het was grappig om te zien, hoe snel de één de opdracht door had t.o.v. de ander en de andere opdracht weer anders om. Erg leuk. Toen ze de code ontcijferd hadden konden ze de koffer openen. Hier had ik behalve de telefoons, de goed gevulde rugzakken in gedaan. En toen kon de speurtocht beginnen. Erg leuk via de App, op elk punt had ik vragen bedacht die met de Schim ( onze achterbuurman) te maken had, maar ook nog een paar andere vragen zoals naar welke stad leiden alle wegen volgens het gezegde en het heeft een hoofd, maar kan niet praten en heeft vier poten maar kan ook niet lopen, wat is dat?
Ik heb zelf niet mee gelopen, maar ben steeds van de ene naar de andere groep gefiets. De ene groep was heel snel en de andere heel traag, zij zochten overal iets achter, zo werden er van alle QR codes die ze zagen op lantaarnpalen foto's gemaakt. Dat ze Johan moesten bellen was ook een groot succes, heel grappig.
Helaas had de Schim zich niet heel goed verstopt, dus zagen ze hem al eerder als dat ze de laatste koker met het groene blaadje gevonden hadden, maar daar was de pret niet minder om, want hij had zich behoorlijk toegetakeld dat de kinderen zich rot schrokken van hem. Toen beide groepen binnen waren hebben ze eerst gegourmet en werd er flink gelachen en de vragen en antwoorden besproken . Na het eten hebben we de vragen na gekeken en een groep tot winnaar gemaakt, ze kregen een action medaille met het HM logo er op. Het was echt een top feestje, de moeite zeker waard. één minpuntje was dat de App ontzettend traag was, dit was al met het invoeren van de vragen, maar ook bij het beantwoorden van de vragen.

Olga -

Voor het eerst een draaiboek hier besteld en het was zeker een succes. Het voorbereiden duurde wel eventjes, maar als je er eenmaal inzit is het eigenlijk ook weer zo gedaan.
Feestje gevierd met twaalf 8-9- jarigen en één 6jarige. En dit ging super goed. De kids zaten snel in het verhaal en onderweg ging de fantasie aan de loop en dachten de kids dat ze gevolgd werden door drones, verschillende auto's waar 'echt- zeker- te -weten' dezelfde mevrouw telkens inzat ( not).
Dit alles maakte het natuurlijk echt nog spannender .
Super leuk en zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel hier.

Sonja -

Het was voor het eerst dat ik op deze manier een feestje organiseerde. Wat een succes was het! Je moet wel wat tijd uittrekken voor de uitwerking van het draaiboek. Alles staat goed stap voor stap beschreven. Ik had geen aanvullende pakketten besteld en heb alles zelf geprint en geregeld. Ik denk dat een pakket veel tijd scheelt, maar nu kon ik er mijn eigen draai aan geven. Als ik tussendoor toch een vraag had, werd die supersnel beantwoord.
Met name met het uitzetten van de speurtocht via de app ben ik een aantal uren bezig geweest, maar het was het dubbel en dwars waard en ik vond het eigenlijk ook best leuk om te doen. De kids hebben genoten! Super bedankt!

Marinda -

Het draaiboek zit super goed om elkaar!
Wij hadden ook het pakket erbij met toebehoren, dat is wel erg fijn en scheelt een hoop werk!
Ook een kleinigheidje voor de kinderen, een id kaart en een blokje met pen.
Wij maar zeker de meiden vonden het fantastisch.
" Spannend en GAAF waren de reacties en ze hebben het er nog over.
Complimenten!

Tineke -

Draaiboek zit super in elkaar! Feestje wordt zondag as uitgevoerd maar de voorbereidingen zijn al leuk

Wendy Coene -

We deden dit feestje op een zonnige dag in februari en het mooie weer was wel een pluspunt: je bent namelijk een hele tijd buiten onderweg voor de speurtocht. Dit is een leuk feest-draaiboek -alweer! (ik denk nummer 4 voor ons...)- maar dit keer kroop er wel wat meer tijd in de voorbereiding. De speurtocht kan je, als je het goed wil doen, niet gewoon vanachter de pc opmaken, maar je moet de route echt al eens wandelen, zodat je de vragen kan aanpassen aan de omgeving... Beschouw dat maar als de voor-pret voor het echte feest!
Spel uitgevoerd met zes 12-jarigen en één 9-jarige, en het werd erg gesmaakt, ook al was er enig argwaan vooraf. De verrassing was compleet toen onze schim zijn identiteit kenbaar maakte!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.