Robinson kinderfeestje met uitdagende proeven

Draaiboek Expeditie Robinson kinderfeestje Draaiboek/script Robinson kinderfeestje Digitaal draaiboek Robinson
Draaiboek Expeditie Robinson kinderfeestje
Draaiboek/script Robinson kinderfeestje
Digitaal draaiboek Robinson
Robinson kinderfeestje met uitdagende proeven
Artikelnummer: ER002
16,95
per feestje
Gemaild binnen 12 uur
 • Snelle service & support
 • Draaiboeken binnen 12 uur gemaild
 • Levertijd pakketten 1 - 2 werkdagen
Review toevoegen
Draaiboek Expeditie Robinson kinderfeestje

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 82 beoordelingen
64
13
2
2
1

Heleen 05-08-2023

Wat een ontzettend leuke verjaardag gehad !! Het draaiboek was super duidelijk en neemt je stap voor stap door alle proeven heen. Wij hebben het kant en klare pakket er ook bij besteld en dat was helemaal top! Echt heel blij mee !!


Maartje 14-07-2023

Super middag gehad met het draaiboek en de aanvullende doos! We hadden een partijtje met 11 meiden van 8 jaar en die waren bloed fanatiek, ontzettend leuk om te zien. Spellen kun je makkelijk aanpassen naar eigen situatie.

Helemaal top! Dankjewel 🙏


Elske 14-06-2023

Heel leuk feestje voor een jongetje dat 7 jaar werd. De vuurproef hebben we laten vervallen en het hele spel hebben wij in 2 teams uitgevoerd, zodat we de helft van de groep als winnaar hadden. Door het warme weer hebben wij er op het laatste moment nog extra waterspellen aan toegevoegd, succes verzekerd.
Wel heb ik voor alle deelnemers een ketting gemaakt, wat ze heel leuk vonden


Eelco 27-09-2022

Heel leuk feestje gehad met draaiboek en de doos met spullen. Heel origineel de kinderen (rond de 8 jaar) hebben genoten. We hebben de spellen uit het draaiboek gedaan. De eetproef was geweldig met olijven, augurken, dadels en 2 halloween snoepjes!

Zou dit zeker nog een keer doen. Dit was een superorigineel feestje, waar de kinderen thuis ook veel over te vertellen hadden.


Chantal 26-07-2022

Wat hebben we een leuk feestje gehad van onze dochter en haar nichtje. Beide 8 jaar geworden en een groep van 14 kinderen uitgenodigd. We hebben eigenlijk gewoon de spellen aangehouden uit jullie draaiboek, geen extra of andere spellen uit de toelichting van andere ouders. De voorbereidingen waren goed te doen. De waterballonnen waren nog wel lastig verkrijgbaar i.v.m. het verbod op plastic 😅. Bandana's eenvoudig opgelost en zelf gemaakt door een goedkoop rood en blauw shirt te kopen en daar banen uit te knippen 👌 Het touwtje doorbranden met aansteeklont en waxinelichtje vonden de kinderen erg fascinerend. Echt een leuke middag gehad. Bedankt!


Wendy 20-06-2022

Draaiboek was super handig om het feestje te organiseren


Franca 01-06-2022

Locohippo bedankt voor het draaiboek! Hiermee heb je echt een goede basis om een leuk expeditie Robinson feestje te organiseren. Onze dochter werd 8 jaar, dus we hebben wel wat opdrachten wat aan moeten passen naar de leeftijd. Maar door meerdere opties en reacties van andere ouders die in het draaiboek te vinden waren was dat geen probleem. Wij hebben zelf weinig aan hoeven schaffen. De voorbereiding is nog wel wat werk, maar dit vind ik erg leuk om te doen dus dat was voor ons geen probleem. Echt een aanrader!! Zelf als kinderen het tv programma niet kennen


Ilse 20-05-2022

We hebben een leuk feestje gehad. Maar koop dit draaiboek niet als je denkt er daarmee makkelijk af te zijn. Veel voorbereiding en aanschaf nodig.


Miranda 26-04-2022

Vorige week hebben Expeditie Robinson met 10 meiden van 11 jaar oud gespeeld. Het was een groot succes, iedereen was bloedfanatiek ook al kenden een aantal het programma niet. Het is ook erg fijn dat het draaiboek een hele goede leidraad is, dat er veel ruimte is om eigen inbreng te doen of iets aan te passen als het even anders loopt.
De expeditie was een groot succes door de opdrachten, maar ook omdat er zowel individuele als groepsopdrachten bij zitten. Dat er niemand afvalt tijdens het feestje en iedereen mee strijd tot het eind is alleen maar ontzettend motiverend! Dus dank je wel, voor de goede begeleiding via de mail, maar ook voor het mooie draaiboek! Weet zeker dat we het nog wel een keertje spelen, al is het alleen maar voor de "leuk".


Ingrid 03-02-2022

Ik vond het een heel duidelijk draaiboek, moest zelf wel enkele aanpassingen doen qua leeftijd, omdat enkele proeven misschien wel iets te moeilijk waren. De kinderen waren in ieder geval super enthousiast en praten er nog over. Veel positieve reacties gehad van de ouders


Rebecca 28-11-2021

Draaiboek was bruikbaar, maar niet echt professioneel van opzet. Daardoor moet je als organisator veel dingen zelf bedenken en invullen. Het is meer een opsomming van spelletjes, waarbij het ene spel duidelijk is uitgelegd en het volgende spel totaal niet. Geen probleem, maar dat is eigenlijk niet wat ik verwacht als ik een draaiboek bestel. Hierdoor ben je inderdaad veel tijd kwijt aan voorbereiding, meer dan nodig zou zijn wanneer het draaiboek wat duidelijker en gestructureerder zou zijn.


Nienke 04-11-2021

Mooi draaiboek. Fijn om ook de tips van andere ouders te lezen. Handig om zelf je eigen draai aan te geven. Wij hebben niet het feestpakket er bij besteld, maar eea zelf gemaakt, wat als voorbereiding voor je jarige ook erg leuk was om zelf te doen. Wel hadden wij voor iedereen een robinson ketting gemaakt en mee gegeven aan het einde van het feestje.


Mado 12-07-2021

Superleuk draaiboek. Het gaf ons voldoende info om zelf ons feestje samen te stellen. Ook de reviews zijn enorm helpend met leuke tips voor proeven etc.
Ook wij waren best veel tijd kwijt met de voorbereiding, maar dat was ook omdat we het leuk vonden om te doen.
De start met een gesloten kist, en dat de kinderen de codekraker moesten zoeken was super. In de kist zat al het lekkers voor cake versieren.
Daarna teams gemaakt en het bos in gegaan. Puzzelstukjes hadden we op hout uitgezaagd en in bomen verstopt. Daarna puzzelen en de eerste munt verdienen.
Verder nog; evenwichtsproef, eetproef, touw trekken, hit the bottle ( echt hilarisch), en het eindspel; parcours met kokosnoot lopen, waterballonnen gooien, jenga toren maken, vuurtje maken en touw doorbranden. Dan kon je bij een sleutel komen om kluisje te openen. Prijs; robinson kettingen (zelf gemaakt).
Echt erg leuk!


Marian 17-06-2021

Heel duidelijk draaiboek! We hebben het wat aangepast naar de leeftijd van de kinderen (8 jaar). Ze vonden het geweldig. Het pakket met attributen is wel een aanrader. Het maakt het echt af. Het was niet compleet, maar de ontbrekende spullen werden direct opgestuurd met een extra magnesiumstick! De kinderen hebben genoten en wij ook.


Ilse 18-04-2021

Duidelijk draaiboek en goed te volgen. Leuk om verschillende spellen te kiezen en te gebruiken. De kids vonden het fantastisch! Echt een aanrader.


Andrea 10-01-2021

Top feest!!


Zwanny 06-11-2020

Fantastisch feest gehad! Super makkelijk te volgen door de duidelijke uitleg in het draaiboek. De kinderen hebben genoten en er nog lang natijd veel enthousiaste verhalen over gehoord


Lars 30-10-2020

Met hulp van het draaiboek hebben we een super leuk feest in elkaar kunnen zetten. Er ging wel wat voorbereidingstijd in zitten, maar daardoor liep alles soepel. Ondanks beperkte ruimte binnen en buiten, hebben we toch een aantal leuke spellen kunnen doen. Door om 16 uur te starten, viel het samensmeltingsdiner om etenstijd en hebben we frietjes en snacks op tafel kunnen serveren, met sausjes, appelmoes en snoepgroente. Lekker kliederen! Daarna werd het al donker en konden we buiten aan de slag met de finale en daarna boven de vuurkorf marshmallows maken. Ook mochten de jongens (6 van 9 jaar) zelf proberen vuur te maken. Ze hebben genoten!


Mandy Braun 28-10-2020

Fijn draaiboek, soms wel lastige spellen erbij maar kun je makkelijk aanpassen! Kinderen vonden het geweldig!


Billie Nachtergaele-Minne 03-10-2020

Voor herhaling vatbaar.
We zijn gestart met de eilandraad om de groepjes te verdelen.
Het eerste spel was vlaggenroof waarbij kamp Noord het opnam tegen kamp Zuid. Kinderen waren op die manier onmiddellijk op dreef.
Daarna speelden we een estafettespel waarbij ze elk om beurt een stukje van de puzzel moesten halen. Hierbij werd per groep één speler aangeduid die de puzzel moest maken.
Daarop volgde de evenwichtsproef waarbij de speler die het langste op de boomstronk kon blijven staan op één been de Robinsonketting won en een Robinsonmunt voor zijn of haar ploeg.
De kinderen hadden een geweldige dag en wij, ouders, het plezier om hun bezig te zien.
Dankjewel voor het helpen bij een fantastisch feestje
Lieve groet,
Billie


Eefke 27-09-2020

Met het handen in het haar om een origineel feestje te geven tot ik dit draaiboek tegenkwam. Ideaal! Goed uitgelegd! Een super draaiboek om er een expositie Robinson feestje op de boerderij van te maken. En of het geslaagd was moet je niet vragen alle kindjes waren dolenthousiast!


Aafke 09-09-2020

We hebben heel veel plezier gehad met het Expeditie Robinson feestje. Draaiboek is helder en uitgebreid . Er zit wel wat voorbereiding in maar als dat niet erg vindt dan heb je met dit draaiboek een geweldig feestje in handen.


Elise Vaucouleur 29-08-2020

Goed in elkaar gezet draaiboek die je zeker goed op weg kan helpen om een Expeditie Robinson feest te organiseren. Wij hadden een kinderfeestje voor onze dochter die 8 werd en hadden 8 kinderen. Het begon natuurlijk met de brief en het zoeken van de codekraker en de sleutel. De codekraker werd al snel gevonden en ze hadden al snel door wat ze moesten doen. Uit het draaiboek en verhalen van ouders hebben wij 3 spellen gehaald. Daarna een gezellige samensmelting met drinken, chips en snoep om daarna verder te gaan met de Finale. De Finale bestond bij ons uit de puzzel, die opgestuurd wordt via de mail. Deze hadden wij zelf uitgeknipt en geplastificeerd. Parcours afrennen en daarna wie het laatst 3 waterballonnen in de emmer kon gooien, heeft gewonnen. Hiervoor hadden we 150 waterballonnen gevuld en hadden er nog een hoop over, waardoor we daarna nog waterballonnengevecht konden houden. De winnaar kreeg de ketting van het feestpakket. Zelf hadden we nog 8 kettingen gemaakt (ook voor de winnaar), zodat iedereen met een mooie Robinson ketting naar huis kon. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en vonden het erg leuk. Ook wij vonden het erg leuk als echte Robinson fans. Wellicht over een paar jaar 'Wie is de Mol' spel, als de kids oud genoeg zijn


Shanne 21-08-2020

Het kinderfeestje Expeditie Robinson was in 1 woord geweldig! Door het draaiboek goed door te lezen krijg je een idee wat je allemaal kunt doen en kun je een planning maken. De voorpret maakte het voor ons als ouders helemaal af, ook omdat we het programma zo geweldig vinden. De meiden waren 9 en we hadden ook het feestpakket erbij besteld, dit maakt te beleving wel helemaal af. Zoeken naar de codekraker, de namen met houtskool op de oude papiertjes geschreven, de vlaggen van kamp noord en zuid, de bandana's, het was helemaal geweldig. De dames waren ook dol op de munten en de ketting wilde ze natuurlijk allemaal winnen. Een mooi vuurtje gemaakt met de vuurstick en het feest was compleet!


Valerie 07-08-2020

Dit draaiboek besteld voor het feestje van een 8-tal 6 jarigen en heel goed te doen! Alleen de vuurproef kan je aan deze leeftijd niet doen maar helemaal niet erg! De kids zelf vonden het mega leuk! Dankuwel!


Angelique 23-07-2020

Het idee is echt superleuk!! Met dit draaiboek kom je al een heel eind.. zelf vond ik hem iets te summier, dus wij hebben er diverse spellen bij verzonnen en het spel zelf iets spannender gemaakt..


Jose 20-07-2020

Duidelijk en leuk draaiboek waardoor wij met de voorbereidingen al veel pret hadden. Wat ik heel handig vind zijn de tips en opdrachten die anderen hebben gedaan zodat je de moeilijkheid kan aanpassen naar de leeftijd. Donderdag gaan wij op expeditie , hopelijk gaat het allemaal zoals gepland!


mirjam 14-07-2020

Erg leuk draaiboek, hebben voor onze 9 jarige zoon besteld. Hadden 9 vriendjes dus 2 teams van 5. Hindernisbaan met meloen ipv kokosnoot was erg leuk. Waren erg vindingrijk om dit te dragen. Eet proef hebben we met oa ananas, zure haring, witlof en zilver uitje gedaan en alle kids aten echt op! De finale was het leukst volgens de kids, ze moesten eerst parcours afleggen, tien waterballonnen gooien, over de glijbaan toen suikerklontjes stapelen en ten slotte touwtje door branden. Al met al een zeer geslaagd feestje!


Liesbeth 07-07-2020

Vorig jaar het Wie is? feestje gedaan. Een groot succes en ook dit jaar werd het Expeditie Robinson Feestje weer heel goed ontvangen. Het draaiboek is compleet en geeft je ook nog alle mogelijkheid om er je eigen draai aan te geven. Ik vond de voorbereidingstijd heel goed te doen. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een telefoontje naar bijvoorbeeld een Jump XL, maar de lol die je hebt bij de voorbereidingen en vooral het plezier dat de kinderen hebben tijdens het feestje, maken alles goed!!!


Jildau 06-07-2020

We hebben afgelopen vrijdag het feestje gehad en het was een succes! Het is al vaker benoemd, maar de voorbereiding neemt veel tijd in beslag, echter is dat de moeite ook weer meer dan waard.
Het draaiboek was erg handig, al mistte ik bij meerdere proeven een duidelijke uitleg, met name bij de finale was het wat beknopt omschreven.
Het feestpakket hadden we er ook bij besteld wat het helemaal afmaakte, een aanrader dus.
Helaas was er teveel wind om een vuur te maken, maar gelukkig was het de hele middag droog en konden we veel wel doen.
Kortom, dit is de 2e keer dat we een feestje via Locohippo hebben gedaan (Wie is? ook een aanrader), door de goede service, hoe alles eruit ziet en het in elkaar zit, zal ik het zeker aanbevelen!
Bedankt!


Jo 01-07-2020

Topfeestje. Prima draaiboek als basis voor je eigen Robinson feestje. Heb ook veel gehad aan de tips van andere ouders. Veel werk gehad nog aan de voorbereidingen. Je kunt het zo gek maken als je wil. Zelf vinden we het heel leuk om extra uitdagende proeven te verzinnen, maar in principe niet nodig natuurlijk, want redelijk compleet draaiboek. Feestgangers en jarige Jet hebben het ontzettend leuk gevonden!


Inge 27-06-2020

Vandaag met 8 kinderen van 7/8 jaar het expeditie Robinson feestje gevierd. Het kost wat voorbereiding maar het was zeker de moeite waard. Het draaiboek zit goed in elkaar. Je kunt er ook makkelijk je eigen draai aan geven. Na het zoeken van de cadeaus hebben ze met de codekraker een koffer open gemaakt. Hier zat alles in om cake te versieren. Wij hadden geluk met het weer, waardoor we veel waterspelletjes hebben gedaan. De eetproef ( zure wormen, geprakte banaan en ontbijtkoek met water) en het vuur maken vonden ze geweldig. Wij hebben het feestpakket erbij besteld, dat is wel een aanrader. Onze zoon wilde de Robinson ketting graag zelf houden. Dus hebben wij iedereen een medaille gegeven en de winnaar een kleinigheidje erbij.


Marije 21-05-2020

Wat een geweldig kinderfeestje heeft mijn dochter voor haar 10-de verjaardag gehad. We hebben het “Expeditie Robinson” feestje gegeven.
Er waren in totaal 13 kinderen van 9a10 jaar.
Bij locohippo heb ik het draaiboek aangeschaft, de munten (28 stuks) en 3 magnesiumsticks.
Ik vond het draaiboek heel goed in elkaar zitten. Ik heb de lijn rode draad van het draaiboek gevolgd met wat kleine aanpassingen. Zoals een boten-estafette ( ipv kokosnoten estafette gedaan) gedaan. We wonen namelijk aan het water. Ook heb ik een samenwerkingsspel toegevoegd als eerste spel van kamp noord en zuid. De eetproef was een hoogtepunt! Ook het roosteren van marshmallows boven het zelfgemaakte vuur, als afsluiting zelf broodjes hotdog bij het vuur Roosteren was top!
Er staan hele goede tips in het draaiboek voor extra spelletjes. Ook qua tijdsplanning klopte het draaiboek goed.
Het was een van de leukste kinderfeestjes die we ooit hebben gehad.
Het enige nadeel wat ik kan verzinnen, was de voorbereidingstijd. Het heeft me echt veel tijd ( 2 dagen) gekost om alles goed voorbereid bereiden. Bedankt Locohippo!


Ruud 29-02-2020

Het Robinson feestje was een groot succes. De 12 kinderen van 10-11 jaar vonden het zeer interessant en deden overal bijna vanzelf goed aan mee. De eetproef was zeer leuk, het zoeken naar de codekraker was al een spannend begin. Tussendoor vuur maken was ook erg interessant. Starten met watjes en dan hooi werkt goed. Eindproef iets aangepast, maar was ook leuk. Bijna alles buiten gedaan. We hadden wel geluk met het weer. Dat heb je wel nodig, lekker weer.


D. 27-02-2020

Het draaiboek is leuk maar wel heel beknopt. We hadden meer invulling verwacht.

REACTIE LOCOHIPPO: Bedankt voor je review! We kunnen jouw gegevens niet achterhalen, dus hoop dat je dit nog leest. We horen heel graag van je terug welke extra invulling je nog graag in het draaiboek had gezien. Wij nemen elke feedback serieus en gebruiken deze graag om onze feestjes nog meer aan te laten sluiten voor zoveel mogelijk groepen.


Saar 06-02-2020

Het feestje was supergeslaagd! Alle kindjes hebben zich goed geamuseerd met de toffe en uitdagende opdrachten.
Het feestje van vorig jaar van don pardon konden de vrienden zich nog goed herinneren en ze waren allemaal nieuwsgierig naar Lieze haar verjaardagsfeestje dit jaar.
Ook van de ouders veel complimentjes over de originele toffe feestjes 😊
Wat ik er vooral super aan vind...het is echt een beleef-feest, gemakkelijk om alle kinderen mee te krijgen in het spel en allemaal gelukkige snoetjes!


Heleen 30-01-2020

We hebben een geweldig feestje gehad met onze zoon van 7 jaar. Het draaiboek was helder en het programma paste precies in het tijdsbestek dat wij hadden (3,5 uur). Het competitieve element was leuk en de kinderen wilden graag winnen. Op het eind hebben we alle kinderen een medaille gegeven en de winnaar nog iets extra kleins erbij. We hebben de spellen hier en daar wel wat aangepast naar de leeftijd, maar die eigen invulling kon je er goed aan geven. De kinderen hebben er ontzettend van genoten! Dank jullie wel, echt een aanrader!


marielle 03-11-2019

Gisteren het spel gespeeld. Besteld: Draaiboek, losse munten en 2 vuursticks. Draaiboek was érg leerzaam. De bijgevoegde codekraker en welkomst brief wat aangepast en toen geprint. Wij hebben gekozen voor 4 spellen, 2 teamspellen en 2 individuele. Omdat het érg waaide hebben we wel een touwtje doorgebrand (met lontje) , maar konden we de kinderen helaas geen vuur meer laten maken met de vuursticks en ook marshmellows roosteren hebben we moeten skippen. Maar verder vonden ze het super! De bandana's die we gemaakt hadden, de eetproef, de kokosnoten voor de spellen, het werkte allemaal erg sfeerverhogend. Het draaiboek zorgde ervoor dat we een prima feestje konden organiseren, erg fijn! Resultaat: 11 blije kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 !


Marjolein 15-10-2019

Wij hebben een top feest gehad!

Niemand van het feestje had ooit gehoord van Expeditie Robinson, maar dat maakte niets uit! Zodra de bandana's omgingen barstte de strijd los! Wij hadden tien kinderen in de leeftijd 7 tm 11 jaar en iedereen was even fanatiek.

In plaats van een samensmelting met slechts één winnaar, hebben wij ervoor gekozen om in de teams te blijven. Ik had zelf kettingen gemaakt voor de winnaars (hanger van zoutdeeg met een schelp erin gedrukt, de winnaars kregen ook nog stokjes eraan, het verliezende team zonder stokjes, iedereen was trots op z'n gewonnen ketting)

In het draaiboek stonden voldoende spellen en tips. Voldoende afwisseling tussen denk -, kracht en evenwichtspelletjes. Het kost wel veel voorbereiding om alles klaar te zetten, maar zou het zo weer doen!


Patricia 25-09-2019

De jarige jet en haar vriendinnen vonden het een super leuk feestje! Voor ons als ouders was het ook een zeer geslaagd partijtje! Alles is duidelijk uitgelegd in het draaiboek!


Familie Koekenbier 16-07-2019

Wat hebben wij een leuk feestje gehad. Het draaiboek was een uitkomst. We hebben veel spellen gedaan en ook spellen erbij verzonnen. We zijn begonnen met 2 teams van 3 kinderen(allemaal 12 jaar) en na de eetproef kwam de samensmelting. Bij de eetproef hadden we een bananenprakje. Doordat wij dat ‘s morgens al geprakt hadden was het, in de koelkast, erg bruin geworden. Volgens de kinderen zag het er uit als kattenvoer😀. De vuurproef was favoriet. Ondanks dat het door de wind niet lukte om het touwtje door te branden bleven de kinderen het proberen. Het is fijn dat er aangegeven wordt op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Dat was zeker nodig(misschien zijn wij iets te perfectionistisch). Het was een top feestje! Ik zou het morgen zo weer over doen!


WJPF 11-07-2019

Wij hebben gisteren het feest gehad! Echt heel geslaagd! 10 meiden van 10 jaar. Gebied gekozen met bos/weiland voor de spellen, vuur maken was wen hoogtepunt!🔥 wij hebben marshmallows geroosterd tijdens samensmelting. Maar ook de kokosnotenloop, touwtrekken en eet proef waren heel leuk!
In de finale touwtje doorbranden, ik heb gekozen voor waxinelichtje in een potje, met dat vlammetje het aansteeklont aansteken en daarmee doorbranden. Bij sommige ging het snel, maar anderen hadden wat meer moeite. Van de blauwe kaarten heb ik de puzzels gemaakt en toen op weg naar de bel!
We hadden iets regen, maar geen kind die dat benoemde, plezier had de overhand!
Het kost wel wat voorbereiding, maar dan heb je wel een top feest en het is eens wat anders! Aanrader!


Hanneke 10-07-2019

Wat was dit een super gaaf feest. Iedereen deed heel leuk mee en vonden het vuur maken wel een hoogtepunt. Zulke trotse koppies allemaal. Het was allemaal een beetje last minute besloten maar het is ons gelukt!! Ik weet niet wie het leuker vonden.. de kids of wij als ouders hahah


M. Hoylaerts 04-07-2019

Ik vond het een superleuk idee om zo'n feestje te doen voor de 8e verjaardag van mijn zoontje.
Ik twijfelde tussen verschillende thema's. (binnen/buiten, jongens/meisjes,aantal)
Ik bestelde verschillende draaiboeken, maar kreeg een mail dat mijn bestelling werd
geannuleerd omdat we events doen (we hebben rijdende frituurwagens, niets te maken met feestjes organiseren)
Ik ben dus heel ontgoocheld in deze website.


Wouter 23-06-2019

Beste, we hebben het draaiboek aangekregen, maar zullen het helaas niet gebruiken. Onze zoon wordt 11 jaar, wat nog binnen de opgegeven leeftijdscategorie valt, maar we vonden het toch wel wat weinig om het lijf hebben. Misschien gebruiken we het nog voor onze andere zoon die in september 8 wordt... (We moeten opboxen tegen mega jump-, bmx-, touwenparcours-, laser shoot-, en andere feestjes.)
Het was wel goed tot in detail uitgewerkt, dus voor wie het een fijn geheel vindt, is het erg weinig werk om het uit te voeren.


Bianca 22-06-2019

8 stoere meiden van 10 en 11 jaar op avontuur!!!

Vorig jaar Mister X en ons allerlaatste (26ste) kinderfeestje, we hebben 4 kinderen, Expeditie Robinson!!!
Wij wonen vlak aan zee, dus de lokatie was snel bedacht, maar het weer moest natuurlijk wel een beetje meewerken. Nou dat deed het! Perfect weer voor een Robinson avontuur!
Wij hebben het draaiboek en het feestpakket aangeschaft. De mooie vlaggen, bandana's, de houten ketting etcetc maakten het helemaal af. Voor de eetproef hadden wij geplette erwten, natte ontbijtkoek uit een spuitzak (drol) en een gedroogde pruim. Hilarisch hoe het eraan toe ging! s Avonds hebben we op het strand de kids vuur laten maken met de vuursticks. In eerste instantie durfden niemand. Wij lieten zien hoe het moest en uiteindelijk hebben ze er allemaal mee gewerkt en lukten het een aantal om echt vuur er mee aan te maken! De reactie als het lukte zijn onvergetelijk! Marshmallows in het kampvuur roosteren als toetje, het was een prachtig avontuur!!! Jammer dat wij klaar zijn met kinderfeestjes vieren...


S den Hertog 20-06-2019

Vorig jaar was mister x. Ook al een enorm succes. Dus dit jaar dacht ik waarom moeilijk doen als 't makkelijk kan. Samen met de jarige besloten om expeditie Robinson te doen. En 't was weer een enorm succes. Voor 't grootste gedeelte 't draaiboek gevolgd. Als extra hadden we nog vlotten bouwen bij 't eerste gedeelte in teams. Daarna eten waarvoor ze eerst zelf 't vuur aanmoesten maken. En daarna het draaiboek weer gevolgd. 't waren 10 kinderen tussen de 10 en 12 jaar. En van begin tot eind hebben ze allemaal leuk meegedaan. Van 't schattige meisje tot de stoere jongen. Echt heerlijk zo. 'n feestje zonder gezeur.


Esther 11-06-2019

Ziet er super uit! Moeten het feestje nog geven. Mijn zoontje heeft er al veel zin in.


Lena 11-06-2019

Wat een geweldig Robinson feestje hebben wij gehad! We zijn met 8 jongens van rond de 9 jaar naar het Trimbos geweest. Daar staan toestellen die we hebben gebruikt voor de opdrachten. O.a. Paaltjes voor het op 1 been staan, balken waar wij de waterproef op hebben gedaan: over de balken lopen met bekertje water en aan het eind overgebleven warer in een emmertje gooien. Het team dat het eerst de emmer vol had, kreeg een munt. De kinderen vonden het fantastisch. Het pakket is echt een aanrader. Het werd snel geleverd. Op mijn vraag of we een extra ketting voor de jarige konden bestellen kreeg ik heel snel een positieve reactie. Top!
Ik raad het iedereen aan. Een onvergetelijk feestje!


Mariëlle van Zandvoort 03-06-2019

We hebben 1 juni het kinderfeest gedaan. Het was een super leuk feest. De kinderen hebben er van genoten. Het vuurtje maken was echt de topper van de dag.


Nicole 28-05-2019

Het feest met 9 meiden van 9-10 jaar was fantastisch. Draaiboek was goed hulpmiddel en verder nog wat aanvullingen gedaan. We hadden 1 team van alle meiden met ieder een eigen bandana. Brief ontcijferen en kist openen was hilarisch. Ook het vuurbaken en de eetproef waren een groot succes. We hadden eigenlijk tijd te kort, want het weer was prachtig dus ze wilden soms ook even lekker ravotten in het park.
Doel was dat ze samen bij ieder onderdeel (poker)munten konden verdienen die een bepaalde waarde hadden, waarmee ze na afloop zoveel mogelijk ijsbollen konden verdienen.


Elina van der Blonk 16-05-2019

Super leuk feest gehad. Leuke teamspeler en wat een dappere strijders. Mooi weer erbij, alles lekker buiten. Inclusief bbq voor de finale. Bij de eilandraad hebben ze met tuinfakkels een ronde gelopen, die fakkels kregen ze later mee naar huis. Eetproef was fantastisch en vooral de finale met het touwtje branden was een feest. Ieder met z'n eigen magnesium stick die ook weer mee naar huis mocht. Kortom een super super leuk feest gehad. Iedereen aan te bevelen.


Sjanie slob 14-05-2019

We hebben een geweldig leuke middag gehad met het spel expeditie Robinson
De kinderen hebben genoten en hebben fanatiek meegedaan met alle opdrachten
Vooral de eetproef die we deden was helemaal om te lachen
Het was een duidelijk draaiboek


Anneke 24-04-2019

Super. Draaiboek is volledig en door de aanvullingen van andere ouders krijg je nog meer ideeën. Ideaal om toch thuis een feestje te geven met goenoeg uitdaging voor een 11 jarige dame en haar crew. Het vuur maken en de eetproef weren helemaal top!


Dianne 04-02-2019

Het was koud en regen/sneeuw achtig weer. Ondanks het weer was het een goed programma om thuis te doen. Er waren zoveel ideeën! We konden de spellen afwisselen door ze binnen en buiten te doen (schoenen aan, schoen uit!). Een indicatie van tijd was wel prettig geweest. We kwamen niet helemaal uit met de 4 uur en eten erbij. En omdat de ouders de kinderen kwamen ophalen, moesten we een aantal individuele proeven overslaan.
Het was een super geslaagd feest! Zelf de meiden die vuur maken spannend vonden, lieten hun oer instict de vrij loop!


Jose Zwarteveen 04-02-2019

Dit was ons derde feestje met behulp van je draaiboeken (Mr X vorig jaar en Wie is de mol dit jaar, beide voor onze zoon)!! EN wat een topfeest was het! Deze keer voor onze dochter Het waren iets jongere kinderen dus de spellen iets aangepast maar verder was het top!! De toren van Babylon hebben wij gebruikt om een toren te maken van Marshmallows met spaghetti. Dit werkte super goed!! Heel erg bedankt en tot het volgende feestje!!


Wetters 22-12-2018

Wat een super goed draaiboek.
Het is erg duidelijk vermeld allemaal en we hebben echt een topfeest gehad.


Chris Cox 04-12-2018

Een draaiboek waar je nog alle kanten mee uit kan. Bij het lezen kwamen wij nog op andere ideeën, aangepast aan onze groep kindjes. Ze waren met 11 en zitten allemaal in het eerste leerjaar (in België) dus 6 jaar. Niemand kende Robinsoneiland van de tv, en toch vonden ze het super. Het zijn ook beginnende lezertjes, dus moesten we hier en daar wat aanpassen.
We hadden 2 meisjes gevraagd om de groepjes te komen begeleiden, en dat was echt een luxe. Zo konden we al wat klaar zetten tegen het volgende spel.
We hebben hen niet apart vuur laten maken, maar ze mochten helpen met wattenschijfjes uit elkaar halen en houtkrulletjes in de wokpan gooien. Met die watten en de magnesiumstick was het vuur zo aan. Met z'n allen rond het brandend vuurtje en liedjes zingen... heerlijk. De marshmellows hebben we ook niet gedaan, maar ze kregen wel elk een kommetje grills chips ;-)
De lonten hebben we niet gebruikt, en touwtje doorbranden ook niet gedaan, owv de veiligheid van de 6-jarigen. Zij vonden het sowieso al superleuk!
Ik zou persoonlijk al een hele tijd vooraf het draaiboek bestellen, en daarna bekijken of je het feestpakket erbij wil hebben. Misschien zijn er mensen die veel zelf kunnen maken. Maar wij waren blij met het feestpakket! En de kinderen ook!


Brenda 14-11-2018

Heel handig draaiboek voor het feestje. Wij waren sneller klaar dan gepland, dus nog een extra individuele opdracht ingelast. Het draaiboek geeft hierin veel tips. We hebben het feest thuis gehouden en dit ging prima.


Chantal 13-11-2018

Heel fijn en handig


Tamara 28-09-2018

Kinderfeestje was erg geslaagd, maar houd er rekening mee dat er toch nog veel voorbereiding in gaat zitten. Op tijd draaiboek doornemen, zodat nog spulletjes kunnen worden gekocht en van tevoren spellen uitproberen.


B.Wit 10-09-2018

ivm mooi weer zeker een water teamspel gedaan. Giebelend van de spanning was iedereen voor de tweede proef!!! Maar de absolute knaller was het individueel vuur maken. Veel spellen werden nog een keer gedaan, omdat iedereen een keer wilde winnen. Er werd sportief, maar heel gedreven gespeeld!!!
En het finale spel was helemaal echt. ... eentje met enorme voorsprong, langzaam druppelde de rest erbij, er zijn nog twee onderweg naar het allerlaatste onderdeel of de winnaar was bekend. Hij gooide als eerste een steentje in een kom.
Amulet met geldprijs (eetbaar papiergeld) voor de winnaar, maakte het compleet. Geweldig feest!


Eveline 05-08-2018

Hier en daar aanpassingen gedaan en het draaiboek grotendeels kunnen volgen. Goed weer, veel plezier en de tijd vloog voorbij. Dank voor de snelle en goede service en het leuke draaiboek.


Tom Goddijn 11-07-2018

Heerlijk feestje gehad in een speelbos te Breda. Draaiboek in grote lijnen gevolgd en allerlei opdrachten laten uitvoeren. Een ander wat aangepast op basis van de verschillende ervaringen. Prachtig weer, mooie competitie, middagvullend, veel lol en ongein: kortom zeer geslaagde middag. Bedankt voor de goede service!


Wendy. B. 04-07-2018

Vandaag het Robinson feestje gehad voor onze jarige, met een groep jongens en meiden. Het was zeer geslaagd, het draaiboek zorgde voor een goede basis en met hier en daar wat eigen invulling hadden we een middagvullend programma en een groep uitgeputte maar tevreden kids (En ouders �)
Thanks


Irma Smits 14-06-2018

Vorig jaar het feestje "Wie is de Mol?" gedaan, en nu Expeditie Robinson.
Misschien was de volgorde beter andersom geweest (ivm leeftijd kinderen), maar het was weer TOP!!
Wat heerlijk om zo een feestje te geven.
Bedankt weer voor het goed in elkaar zittende draaiboek!

Groetjes,
Irma


Jet 11-06-2018

Afgelopen zaterdag een super leuk feestje gehad. Met twee klasgenootjes de hele klas (gr. 8 22kids) uitgenodigd.
Om de codekraker te zoeken, waren ze verdeeld in 2 groepen.
Na het openen van de kist (zaten de spullen van de spellen in en de verdeling van de groepen) zijn ze in 4 groepjes verdeeld. Elk kind kreeg een bandje om de pols van de groepskleur.
Dus steeds 2 groepjes tegen elkaar.
Tussendoor boven de vuurkorf marsmallows en knakworstjes geroosterd.
Elke groep die gewonnen had kreeg een munt. De kinderen waren super enthousiast en hadden veel lol met elkaar.
Het hele feestje vraagt wel veel voorbereiding om alles soepel te laten verlopen. De groep was ook wel erg groot.
Het meest spannende was het branden van het touw.


Suzan 11-06-2018

Het feestje was geweldig. Goed draaiboek en leuke doos met spullen. Bijna alle proeven gedaan op touwtrekken na. Daarvoor in de plaats had ik nog de escaperoom uit het clockdown draaiboek gedaan (na de samensmelting werden de kids ontvoerd door een paar eilandbewoners en in een grot opgesloten: de garage). Hele tuin in thema gebracht met vuurkorf, fakkels en alles zo echt mogelijk nagebootst met geen luxe. Geen vorken en messen, alles met de handen eten, (kist gevuld met chips, drinken, snoep waar ze de dag mee moesten overleven)geen stoelen enz. hele dag op de grond zitten.
Het was wel wat voorbereiding maar kids hebben genoten en wij ook! Geslaagd feestje! Bedankt. Groetjes Suzan.


Nauta 22-05-2018

Super feestje geweest. Erg duidelijk draaiboek. De kinderen vonden het super. We hebben nog kokosnoten stuk gehakt en leeg gedronken.


Judith 14-05-2018

Het draaiboek is duidelijk en biedt voldoende inspiratie. Daarnaast is de service die geboden wordt bij onduidelijkheden/vragen ook erg goed. Het feestje is nog niet geweest. Wij zijn nog druk met de voorbereidingen, want het vergt wel wat voorwerk, alhoewel dit ook deels afhankelijk is van de tijd die je er zelf in wenst te steken. Wij zijn in ieder geval enthousiast over de ideeën en hebben er veel zin in.


Détje Stapel 14-04-2018

Super leuk feestje; draaiboek was duidelijk en bood voldoende inspiratie en handvatten. Kids hebben genoten!


Miranda Coops 25-03-2018

Wij hebben afgelopen weekend het Expeditie Tijs feestje gegeven met 10 kinderen van rond de 8 jaar. Uitnodiging was super leuk, we hebben ze zoals getipt in een flesje gegeven, daar begon de voorpret al. We hebben zelf het feestje wel een beetje aangepast, veel kinderen kennen Expeditie Robinson niet dus dat maakte het ook makkelijk de spelletjes anders te doen. Vooral de finale estafette en de eetproef was een succes. Maar ook het stenen stapelen, kokosnootrace & niet te vergeten de code kraker werden met veel enthousiasme ontvangen. Wij raden dit pakket zeker aan!

Let wel op, met alleen het draaiboek ben je er niet, je moet zelf ook nog veel tijd en energie steken in de voorbereidingen (uitzetten proeven, attributen kopen/ verzamelen). Wij vonden dat super leuk om te doen maar het was wel ff hard doorwerken ;)


Corine 22-11-2017

Even een korte indruk van het draaiboek: ik ga het feestje zaterdag doen! Met 6 jongens (2 teams van 3 personen) en ben heel benieuwd hoe het gaat zijn/worden! Het draaiboek was sowieso erg handig om de voorbereidingen te treffen. Wij weten alleen al wel dat we het anders gaan doen met de munten. Per onderdeel krijgt het winnende team natuurlijk munten en ook bij de individuele proeven. Wij besloten daarom om niet de tijd aan te passen voor het finalespel, maar dat ze het aantal ballonnen krijgen van het aantal munten die ze hebben verdiend. Ik heb geen feestpakket besteld, maar zelf allerlei dingen gemaakt. Na zaterdag hoor je meer ;)


Ginny 08-07-2017

Draaiboek: perfect. Feestpakket: geweldig en ideaal, maakt het echt af. Kinderen hebben genoten aan het strand met de vlaggen, bandana's, de spelletjes en gelukkig lekker weer.
In de kist die ze vonden zaten enkel kokosnoten (voor het Robinsongevoel). Later kwamen natuurlijk de pannenkoeken, poffertjes en wafels tevoorschijn.
Voorbereidingstijd viel erg tegen. Voordat je alle spullen hebt verzameld: touw (trekken), blokken (stapelen), eetproef gerechten, houtsnippers om vuur te maken, stokken voor de vlaggen enz.
Tips: tutti frutti, dadels, vijgen voor de eetproef en dan andere namen geven natuurlijk (kakkerlakken, kippenlevertje, paardenvijg).
Palmbladschalen, -borden wegwerpservies e.d. gekocht dit gaf wel een extra Robinson sfeertje.
Al met al een mooi feest om op terug te kijken.


Linda 03-07-2017

Wij hebben afgelopen zaterdag het partijtje gegeven en ik kan niet anders zeggen dat het geslaagd was. Wel ging het sneller dan we hadden verwacht. Iets om rekening mee te houden. We hebben daarom zelf een paar rondes erbij verzonnen per spel.
De kinderen vonden het heel leuk!


Caroline 13-06-2017

We hebben het feestje afgelopen vrijdag gehouden op een boeren camping. We hadden super mooi weer, dus dat kwam goed uit. Het was een erg leuk feestje. De kinderen waren erg enthousiast. Vooral de eetproef was toch wel het hoogtepunt. (vooral de natte ontbijtkoek, wat net poep leek)
We hebben bijna alle spellen kunnen doen, soms met een beetje eigen inbreng. In totaal duurde het ongeveer 2 en half uur.Het zelf vuurmaken bij de finale hebben we achterwege gelaten, maar zelf een waxinelichtje aangestoken en daarmee het touwtje door laten branden, dat was ook al heel spannend. Het was heel fijn om een draaiboek te hebben zodat ik het allemaal niet zelf hoefde te verzinnen. Toch viel me de voorbereidingstijd nog wel een beetje tegen, ik vond het nog wel veel werk. Maar als je dan weer zag hoe enthousiast iedereen was, dan heb je dat er ook wel weer voor over.


Nicole 12-06-2017

We hebben het kinderfeestje een paar weken geleden gehouden en het was fantastisch!!! Heel fijn om volgens dit draaiboek aan de slag te gaan en er je eigen draai aan te kunnen geven. De jongens (10 jaar) dachten dat het heel kinderachtig was en begonnen weinig enthousiast maar na de tijd gingen ze enthousiast naar huis (met uiteindelijk iedereen een eigen magnesiumstick => succes gegarandeerd !!! => wel alle ouders hiervan op de hoogte gebracht natuurlijk !!!). Dank je wel en tot volgend jaar, de jongens zijn er al klaar voor.


janet 22-05-2017

het draaiboek heeft me houvast gegeven, ik hoef even niet alles zelf te bedenken. Persoonlijk vind ik het aantal spellen te weinig voor een feestje, dus heb ik er zelf nog van alles bij bedacht. (bijvoorbeeld een schuimkanon: schuim op de grond, letters onder het schuim verstoppen en de kids moeten het vinden en er een woord van maken). Voor de eetproef had ik gehaktballetjes, een vijg, krabstick, radijs en abrikoos genomen, natuurlijk allemaal sterke verhalen erbij verteld.
de eindproef ben ik gestart met de vuurproef, zodat ieder kind vuur moest maken.
de kinderen vonden het een leuk feestje, er werd zelfs geroepen: "dit was mijn leukste kinderfeestje ooit"


Anja 11-04-2017

Het feestje was geweldig !
Genoten van de voorpret. Van het feestje en de napret.


Ingrid 06-01-2017

We hebben gisteren, in de kerstvakantie, met 6 meiden van 12 jaar expeditie Robinson gespeeld. Niet voor een verjaardag, maar gewoon zomaar. Het was heel erg leuk, de meiden waren enthousiast.
Heb het draaiboek heel flexibel gebruikt. Omdat het buiten erg koud was hebben we bijna alle spelletjes binnen gedaan.
Bij de eetproef had ik allerlei snoepjes (zure wormen, deaculatanden etc) andere exotische namen gegeven. Van een knakworstje had ik een "larve" gemaakt.
Als extra spel hebben we bamboestieken gedaan. Met bamboestokjes en elastiekjes een toren van 3 verdiepingen maken, de snelste ploeg won 1 munt.
Kortom een erg geslaagde kerstvakantie activiteit! Dankjewel.


gisela 24-10-2016

Superleuk feestje gehad met 7 9 jarige jongens, deels de opdrachten thuis uitgevoerd, daarna de polder in. Voorbereiding kost wel wat tijd maar dat kan je aanpassen naar hoe mooi je het wilt doen natuurlijk. Zeker aan te raden!


Erik 16-10-2016

Het draaiboek werd heel snel na onze bestelling gemaild en bestond uit meerdere bijlagen. Het draaiboek zelf is in PDF formaat en mooi vormgegeven. Alles duidelijk beschreven en tijdens het lezen kregen we vanzelf zin in de voorbereidingen.

Wij kennen zelf het programma niet goed maar dat hoeft eigenlijk ook niet. In het draaiboek staan ook veel linkjes met extra uitleg. Mijn vrouw is heel creatief en is altijd graag aan het freubelen daarom hebben wij het feestpakket er niet bij besteld.

Meer reviews

Productomschrijving

Een uitdagend en avontuurlijk kinderfeestje met leuke proeven (zowel mentaal als fysiek). Wie kan goed zijn/haar evenwicht bewaren en wie is beter in puzzelen? Wat maakt iemand de échte Robinson?

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Makkelijk te organiseren dus voor kids én ouders een feest!  Wie nodig jij uit? 
Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Je hebt maar één draaiboek nodig per kinderfeestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit uitdagende survivalfeestje.

Zorg wel voor minimaal een week voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren.

Inhoud draaiboek + bijlagen:

 • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
 • Indeling/verloop van het feestje
 • Spelopdrachten met extra speluitleg 
 • Boordevol tips
 • Ervaringen van andere ouders
 • Samenvatting van het draaiboek
 • Extra spellen (alternatieven)
 • Snelle support bij vragen
Uitgebreide info over het feestje: www.locohippo.com/expeditie-robinson-feestje

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit kinderfeestje. Wie is de Mol?

 

Review toevoegen
Draaiboek Expeditie Robinson kinderfeestje

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 82 beoordelingen
64
13
2
2
1

Heleen 05-08-2023

Wat een ontzettend leuke verjaardag gehad !! Het draaiboek was super duidelijk en neemt je stap voor stap door alle proeven heen. Wij hebben het kant en klare pakket er ook bij besteld en dat was helemaal top! Echt heel blij mee !!


Maartje 14-07-2023

Super middag gehad met het draaiboek en de aanvullende doos! We hadden een partijtje met 11 meiden van 8 jaar en die waren bloed fanatiek, ontzettend leuk om te zien. Spellen kun je makkelijk aanpassen naar eigen situatie.

Helemaal top! Dankjewel 🙏


Elske 14-06-2023

Heel leuk feestje voor een jongetje dat 7 jaar werd. De vuurproef hebben we laten vervallen en het hele spel hebben wij in 2 teams uitgevoerd, zodat we de helft van de groep als winnaar hadden. Door het warme weer hebben wij er op het laatste moment nog extra waterspellen aan toegevoegd, succes verzekerd.
Wel heb ik voor alle deelnemers een ketting gemaakt, wat ze heel leuk vonden


Eelco 27-09-2022

Heel leuk feestje gehad met draaiboek en de doos met spullen. Heel origineel de kinderen (rond de 8 jaar) hebben genoten. We hebben de spellen uit het draaiboek gedaan. De eetproef was geweldig met olijven, augurken, dadels en 2 halloween snoepjes!

Zou dit zeker nog een keer doen. Dit was een superorigineel feestje, waar de kinderen thuis ook veel over te vertellen hadden.


Chantal 26-07-2022

Wat hebben we een leuk feestje gehad van onze dochter en haar nichtje. Beide 8 jaar geworden en een groep van 14 kinderen uitgenodigd. We hebben eigenlijk gewoon de spellen aangehouden uit jullie draaiboek, geen extra of andere spellen uit de toelichting van andere ouders. De voorbereidingen waren goed te doen. De waterballonnen waren nog wel lastig verkrijgbaar i.v.m. het verbod op plastic 😅. Bandana's eenvoudig opgelost en zelf gemaakt door een goedkoop rood en blauw shirt te kopen en daar banen uit te knippen 👌 Het touwtje doorbranden met aansteeklont en waxinelichtje vonden de kinderen erg fascinerend. Echt een leuke middag gehad. Bedankt!


Wendy 20-06-2022

Draaiboek was super handig om het feestje te organiseren


Franca 01-06-2022

Locohippo bedankt voor het draaiboek! Hiermee heb je echt een goede basis om een leuk expeditie Robinson feestje te organiseren. Onze dochter werd 8 jaar, dus we hebben wel wat opdrachten wat aan moeten passen naar de leeftijd. Maar door meerdere opties en reacties van andere ouders die in het draaiboek te vinden waren was dat geen probleem. Wij hebben zelf weinig aan hoeven schaffen. De voorbereiding is nog wel wat werk, maar dit vind ik erg leuk om te doen dus dat was voor ons geen probleem. Echt een aanrader!! Zelf als kinderen het tv programma niet kennen


Ilse 20-05-2022

We hebben een leuk feestje gehad. Maar koop dit draaiboek niet als je denkt er daarmee makkelijk af te zijn. Veel voorbereiding en aanschaf nodig.


Miranda 26-04-2022

Vorige week hebben Expeditie Robinson met 10 meiden van 11 jaar oud gespeeld. Het was een groot succes, iedereen was bloedfanatiek ook al kenden een aantal het programma niet. Het is ook erg fijn dat het draaiboek een hele goede leidraad is, dat er veel ruimte is om eigen inbreng te doen of iets aan te passen als het even anders loopt.
De expeditie was een groot succes door de opdrachten, maar ook omdat er zowel individuele als groepsopdrachten bij zitten. Dat er niemand afvalt tijdens het feestje en iedereen mee strijd tot het eind is alleen maar ontzettend motiverend! Dus dank je wel, voor de goede begeleiding via de mail, maar ook voor het mooie draaiboek! Weet zeker dat we het nog wel een keertje spelen, al is het alleen maar voor de "leuk".


Ingrid 03-02-2022

Ik vond het een heel duidelijk draaiboek, moest zelf wel enkele aanpassingen doen qua leeftijd, omdat enkele proeven misschien wel iets te moeilijk waren. De kinderen waren in ieder geval super enthousiast en praten er nog over. Veel positieve reacties gehad van de ouders


Rebecca 28-11-2021

Draaiboek was bruikbaar, maar niet echt professioneel van opzet. Daardoor moet je als organisator veel dingen zelf bedenken en invullen. Het is meer een opsomming van spelletjes, waarbij het ene spel duidelijk is uitgelegd en het volgende spel totaal niet. Geen probleem, maar dat is eigenlijk niet wat ik verwacht als ik een draaiboek bestel. Hierdoor ben je inderdaad veel tijd kwijt aan voorbereiding, meer dan nodig zou zijn wanneer het draaiboek wat duidelijker en gestructureerder zou zijn.


Nienke 04-11-2021

Mooi draaiboek. Fijn om ook de tips van andere ouders te lezen. Handig om zelf je eigen draai aan te geven. Wij hebben niet het feestpakket er bij besteld, maar eea zelf gemaakt, wat als voorbereiding voor je jarige ook erg leuk was om zelf te doen. Wel hadden wij voor iedereen een robinson ketting gemaakt en mee gegeven aan het einde van het feestje.