Kinderfeestjes voor 6 jaar

Kinderfeestjes-voor-6-jaar


Voor kinderen van 6 jaar kun je kiezen tussen themakinderfeestjes met een draaiboek (met feestpakket) of een complete verhuur themakist van de Bolderboks! De leukste kinderfeestjes vier je gewoon thuis.

Hieronder staat het overzicht van de kinderfeestjes (met draaiboek), die geschikt zijn voor kinderen van 6 jaar. Klik op "meer lezen over dit kinderfeestje" en bekijk de uitgebreide informatie over het kinderfeestje.
 
 

Heksenketel: gezellig griezelen met Tilly de Heks! 

Het gezelligste griezelfeestje met de vriendelijke Tilly de Heks! Ben jij 6 of 7 jaar en houd je wel van een potje gezellig griezelen? Dat kan met Tilly de Heks en haar Heksenketel. Leuke opdrachten en griezelspelletjes met de speciale Heksenketel website, met leuke animaties en grappige weetjes. 

Kinderfeestje geschikt voor kinderen van 6 jaar.

MEER LEZEN OVER DIT KINDERFEESTJE>>

 
 

Don Pardon: het mafste feestje ooit! 

Het mafste feestje ooit? De klungelige boef Don Pardon is op zoek naar een nieuwe bende. Samen met zijn familie kijkt hij of je geschikt bent voor het "zware" werk. Een boevenfeestje met grappige opdrachten, waarbij plezier en lol voorop staan. Weleens spaghetti geknoopt of teengeschoten? 

Kinderfeestje geschikt voor kinderen van 6 jaar.

MEER LEZEN OVER DIT KINDERFEESTJE>>

 
 

Robinson Survival feestje: een uitdagende en avontuurlijke beproeving! 

Ben jij een goede Robinson? Door de proeven tijdens dit kinderfeestje kom je hier zeker achter. Fysieke en mentale uitdagingen zorgen voor een mooie beproeving. Voor dit kinderfeestje heb je wel een beetje ruimte nodig. Heel goed te geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. Een feest van herkenning!  

Kinderfeestje geschikt voor kinderen van 6 jaar.

MEER LEZEN OVER DIT KINDERFEESTJE>>

 


Complete verhuur themakisten van de Bolderboks, voor 4 - 5 - 6 jaar!Hieronder staat een overzicht van de kinderfeestje met een themakist (verhuur), die geschikt zijn voor kinderen van 6 jaar. Klik op "meer lezen over dit kinderfeestje" en bekijk de uitgebreide informatie over het kinderfeestje. Je kunt deze informatie ook bekijken via de website van de Bolderboks
 

 
 

De avonturen van Jip en de draak! 

Ridder Jip heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft zijn vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriend Jip. Wil jij Jip helpen om Draakje te bevrijden? 

Kinderfeestje geschikt voor kinderen van 4 - 5 - 6 jaar.

MEER LEZEN OVER DIT KINDERFEESTJE>>

 
 

De avonturen van Bella en de draak! 

Prinses Bella heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft haar vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriendin Bella. Wil jij Bella helpen om Draakje te bevrijden? 

Kinderfeestje geschikt voor kinderen van 4 - 5 - 6 jaar.

MEER LEZEN OVER DIT KINDERFEESTJE>>

 
 

De schat van kapitein Berend! 

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Om bij de schat te komen hebben Tessa en Coco ook een aantal spullen nodig. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die willen helpen om de spullen te verzamelen en de schat van kapitein Berend te vinden. 

Kinderfeestje geschikt voor kinderen van 4 - 5 - 6 jaar.

MEER LEZEN OVER DIT KINDERFEESTJE>>

 

Tips en suggesties voor kinderfeestjes 6 jaar  


Aan hoeveel kinderen moeten we denken voor een kinderfeestje van 6-jarigen?

Voor een thuiskinderfeestje voor kinderen van 6 jaar, adviseren wij 7 kinderen. Hierbij hebben wij deze berekening gemaakt: leeftijd + 1. Als je genoeg hulp, ruimte en tijd hebt kunnen dat er natuurlijk ook meer zijn.


Hoelang zijn we bezig met een kinderfeestje voor 6-jarigen?

Voor kinderen van 6 jaar geldt dat het kinderfeestje ongeveer 2,5 a 3 uur duurt.
Wat te doen met een kinderfeestje 6 jaar? / Ideeën kinderfeestje 6 jaar / Kinderfeestje meisjes 6 jaar / Kinderfeestje jongens 6 jaar / Draaiboek kinderfeestje 6 jaar / Hoeveel kinderen op feestje 6 jaar? / Wat te doen op kinderfeestje thuis / Kinderfeestje 6 jaar: de leukste tips