Kinderfeestjes voor 6 jaar

Kinderfeestjes-voor-6-jaar


Voor kinderen van 6 jaar kun je kiezen tussen themakinderfeestjes met een draaiboek (met feestpakket) of een complete verhuur themakist van de Bolderboks! De leukste kinderfeestjes vier je gewoon thuis.

Hieronder staat het overzicht van de kinderfeestjes (met draaiboek), die geschikt zijn voor kinderen van 6 jaar. Klik op "meer lezen over dit kinderfeestje" en bekijk de uitgebreide informatie over het kinderfeestje.

Heksenketel: gezellig griezen met Tilly de Heks!

Het gezelligste griezelfeestje met de vriendelijke Tilly de Heks! Ben jij 6 of 7 jaar en houd je wel van een potje gezellig griezelen? Dat kan met Tilly de Heks en haar Heksenketel. Leuke opdrachten en griezelspelletjes met de speciale Heksenketel website, met leuke animaties en grappige weetjes. 

Meer lezen...

 

Don Pardon: het mafste boevenfeestje ooit! 

Het mafste boevenfeestje ooit? Zeker weten! De klungelige boef Don Pardon is op zoek naar een nieuwe bende. Samen met zijn familie kijkt hij of je geschikt bent voor het "zware" werk. Een boevenfeestje met grappige opdrachten, waarbij plezier en lol voorop staan. Weleens spaghetti geknoopt of teengeschoten? 

Meer lezen...

 

Robinson Survival feestje: een uitdagende en avontuurlijke beproeving!

Ben jij een goede Robinson? Door de proeven tijdens dit kinderfeestje kom je hier zeker achter. Fysieke en mentale uitdagingen zorgen voor een mooie beproeving. Voor dit kinderfeestje heb je wel een beetje ruimte nodig. Heel goed te geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. Een feest van herkenning! 

Meer lezen...

 

Complete verhuur themakisten van de Bolderboks, voor 4 - 5 - 6 jaar!Hieronder staat een overzicht van de kinderfeestje met een themakist (verhuur), die geschikt zijn voor kinderen van 6 jaar. Klik op "meer lezen over dit kinderfeestje" en bekijk de uitgebreide informatie over het kinderfeestje. Je kunt deze informatie ook bekijken via de website van de Bolderboks
 

 

Ridderfeestje: de avonturen van Jip en de Draak. Voor Ridders en Prinsessen!

Prinses Bella heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft haar vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriendin Bella. Wil jij Bella helpen om Draakje te bevrijden? 

Meer lezen...

 

Prinsessenfeestje: de avonturen van Bella en de Draak. Uniek concept!

Prinses Bella heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft haar vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriendin Bella. Wil jij Bella helpen om Draakje te bevrijden? 

Meer lezen...

 

Piratenfeestje: met piraat Tessa op zoek naar de Schat van Kapitein Berend!

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Om bij de schat te komen hebben Tessa en Coco ook een aantal spullen nodig. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die willen helpen om de spullen te verzamelen en de schat van kapitein Berend te vinden. 

Meer lezen...

 

Tips en suggesties voor kinderfeestjes 6 jaar  


Aan hoeveel kinderen moeten we denken voor een kinderfeestje van 6-jarigen?

Voor een thuiskinderfeestje voor kinderen van 6 jaar, adviseren wij 7 kinderen. Hierbij hebben wij deze berekening gemaakt: leeftijd + 1. Als je genoeg hulp, ruimte en tijd hebt kunnen dat er natuurlijk ook meer zijn.


Hoelang zijn we bezig met een kinderfeestje voor 6-jarigen?

Voor kinderen van 6 jaar geldt dat het kinderfeestje ongeveer 2,5 a 3 uur duurt.
Wat te doen met een kinderfeestje 6 jaar? / Ideeën kinderfeestje 6 jaar / Kinderfeestje meisjes 6 jaar / Kinderfeestje jongens 6 jaar / Draaiboek kinderfeestje 6 jaar / Hoeveel kinderen op feestje 6 jaar? / Wat te doen op kinderfeestje thuis / Kinderfeestje 6 jaar: de leukste tips