Spacecontrol

Spacecontrol

Een ruimtefeestje vol actie en plezier: SPACE CONTROL! 

Paniek bij het ruimtebedrijf Spacetopia! Vijf dagen geleden zijn de drie astronauten: David, Claire en Frits naar de ruimte vertrokken, maar niet meer teruggekomen… De vlucht verliep voorspoedig, totdat tijdens een ruimtewandeling de kabel waaraan de astronauten vast zaten knapte. Vanaf dat moment is er geen contact meer. Het ruimtebedrijf doet er alles aan om weer contact te krijgen met de astronauten, maar zonder resultaat. Thomas, medewerker van het ruimtebedrijf, heeft de opdracht gekregen om ruimtevrienden te zoeken. Zij moeten helpen om de missie: Space Control alsnog te volbrengen.

De kinderen helpen tijdens dit ruimtefeestje Thomas en krijgen via de Spacecontrol website animatiefilmpjes te zien hoe ze dat kunnen doen. Aan de hand van deze opdrachten, verzamelen ze codes waarmee ze steeds verder in de missie komen. Telkens zien ze het resultaat van de opdracht en de uitleg van de nieuwe opdracht.


Binnen of buiten feestje?
Dit kinderfeestje kan geheel binnen worden gehouden. Bij mooi weer kan het ook buiten worden gegeven, voor het bekijken van de website en de filmpjes is wel een laptop of tablet met een internetverbinding noodzakelijk.


Leeftijd kinderen
Dit ruimtefeestje is geschikt voor jongens en meisjes van 7 - 9 jaar. 

Aantal kinderen
Dit ruimtefeestje is standaard geschikt voor 4 - 8 kinderen.

Tijdsduur
Het tijdsbestek van dit feestje is ongeveer 2-3 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. 

 
Aantal begeleiders.
De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het ruimtefeestje is het altijd wel handig om nog extra hulp te hebben, zeker als de groep iets groter is (aantal > 6 kinderen).
 
Wat heb je minimaal nodig?
 
  • Apparatuur
SpaceControl ruimtefeestje is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). 
 
  • Aanvullende benodigdheden
Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Ook bij dit ruimtefeestje hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen.

Tekst gaat onder de producten verder.
 

Leeftijd
7 - 9 jaar

Tijdsduur
± 2-3 uur

6-10*
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Kan geheel 
binnen of buitenHoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het feestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug wink)

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de SpaceControl website heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 8 dagen voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje is deze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.


kinderfeestje - maffiafeestje - maffiakinderfeestje - don pardon - teenschieten - kinderfeestje 6 jaar - kinderfeestje 7 jaar - kinderfeestje 8 jaar - kinderfeestje 9 jaar - kinderfeestje 10 jaar - feestideeën - feest tips - kinderfeestje voor thuis - kinderfeestje zelf organiseren