Codes aanvragen

            Veelgestelde vragen over inlogcodes en spoedaanvraag

Inlogcodes aanvragen voor het kinderfeestje?

Voor de meeste kinderfeestjes heb je een inlogcode nodig voor de website en/of app van het kinderfeestje. Deze codes kun je vanaf 8 dagen voor het kinderfeestje begint aanvragen. Dit kun je doen via de knoppen hieronder. Dit gaat via ons boekingssysteem, waarin je datum en tijd van het kinderfeestje kunt aangeven.


Kan ik met deze code ook vooraf alles zelf testen?

Ja hoor, je kunt alles uitgebreid testen, dat is geen probleem. Denk er wel om dat geen wachtwoorden opslaat en de browser na afloop goed afsluit. Anders bestaat het risico dat de website tijdens het kinderfeestje niet meer om de codes vraagt.


Ik ben te laat met het aanvragen van de inlogcode, wat nu? - SPOEDAANVRAAG - 


Wees gerust, je bent niet de eerste. Kun je de datum niet invoeren, omdat het kinderfeestje dezelfde dag is? Stuur ons dan gelijk een mailtje met je naam, bestelnummer en de datum en aanvangstijd van het kinderfeestje. Wij monitoren continue onze mail en vaak is dit probleem binnen een uur opgelost. Begint het kinderfeestje al binnen 1 uur? Dan is het ook mogelijk om via de chat de knop lichte paniek te gebruiken. Wij krijgen direct een melding binnen van de spoedaanvraag.
 

Ook in het weekend en tijdens feestdagen?


Ja, ook in het weekend en tijdens feestdagen, monitoren wij onze mail. Je zult begrijpen dat wij dan vooral spoedeisende zaken snel zullen beantwoorden. Zaken die minder dringend zijn, worden tijdens kantooruren opgepakt.