Wie is? ontmaskerfeestje

Wie-is-ontmaskerfeestje

Waar het als Wie is de Mol? fan allemaal mee begon... een kinderfeestje om nooit te vergeten.


Wie heeft een geheime agenda? Wie kun je wel of niet vertrouwen? Niks is wat het lijkt op dit originele kinderfeestje. Ook kinderen die het programma Wie is de Mol niet kennen worden gelijk fan!! Dat kan ook niet anders, het spel begint al bij het uitdelen van de uitnodigingen. Er valt niemand af tijdens het feestje (dat zou natuurlijk niet leuk zijn ;-)) en je hebt geen speciale locatie nodig. De test wordt gespeeld op een tablet/Ipad en is daardoor super spannend! Dit budgetfeestje hoeft niet veel te kosten. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Binnen of buiten feestje?
Afhankelijk van de gekozen opdrachten kan het feestje geheel binnen worden gegeven, maar het feestje is ook bij uitstek geschikt voor buiten. Vaak is het ook wel lekker om nog even met de groep naar buiten te gaan, zelfs als het weer wat minder is.

Leeftijd kinderen
Dit themafeestje is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. 

Aantal kinderen
Standaard is dit feestje geschikt voor ongeveer 6-12* kinderen.
*Heb je een grotere groep tot maximaal 16 kinderen? Stuur ons dan even een mailtje voor meer info.


Tijdsduur
Het tijdsbestek van dit feestje is moeilijk in te schatten, het ligt namelijk helemaal aan de opdrachten die je kiest, de grootte van de groep ed. Een globale inschatting is ongeveer 4 uur, dit is inclusief ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Je kunt het zelf ook altijd uitbreiden of juist inkorten door een opdracht meer of minder te kiezen.

 
Aantal begeleiders.
De voorbereidingen kunnen meestal wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het feestje is het handig om extra hulp in te schakelen, dit kan ook een grote broer of zus zijn. Mocht je een grote groep hebben (> 10) dan wellicht nog een begeleider extra.
 
Wat heb je minimaal nodig?
 
  • Apparatuur
Speel eenvoudig de Test, ontmaskering en bekendmaking van de winnaar op tablet/ipad of mobiele telefoon. De Wie is app is te downloaden in de appstore of google play.
  • Wie is?-app
Voer eenvoudig je eigen vragen + antwoorden in, namen van alle 'kandidaten', wie de saboteur is en de app is klaar voor gebruik. Je ontvangt een uitgebreide uitleg voor het instellen van de app, dit is heel eenvoudig.
  • Aanvullende benodigdheden
Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld jokers, notitieboekjes, een leuke prijs voor de winnaar.. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)
 

Leeftijd
9 - 13 jaar

Tijdsduur
flexibel

6-12*
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met toegang
Wie is-app

Grote groep
op aanvraagHoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het feestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug wink)

Inlogcodes
Voor de toegang tot de Wie is?-app heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 8 dagen voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje is deze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles op de app in te voeren en even te testen en uit te proberen.


wie is de mol? - kinderfeestje - saborteur - de mol - molfeestje - jokers - vrijstelling - widm - mol kinderfeestje - mol actie - molboekje - kinderfeestje thuis - suggesties kinderfeestje - ontmaskerfeestje - opdrachten wie is de mol - 9 jaar - 10 jaar - 11 jaar - 12 jaar - 13 jaar - zeeland - groningen - friesland - noordbarbant - zuid-holland - noord-holland - drenthe - overijssel - gelderland - flevoland