Draaiboek Zombie Squad griezelfeestje

Draaiboek Zombie Squad
Draaiboek Zombie Squad griezelfeestje
53 Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het Zombie Squad griezelfeestje dat wordt verzonden via de mail. Na bestelling+betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox

Artikelnummer

ZS001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit griezelfeestje.

Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren. Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig. 

Noodzakelijke benodigdheden zijn: 

  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad
Ze spelen dit spel samen als één team. Hierdoor is het feestje standaard geschikt tot maximaal 10 kinderen. Heb je een grotere groep? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Dit draaiboek bevat 2 versies:

  • 8-10 jaar
  • 10+
Deze leeftijdsgrens is een globale inschatting/indicatie. Als ouders kun je het griezelniveau altijd aanpassen aan de eigen groep. Elke groep is anders.

Overige inhoud van het draaiboek:
  •   Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  •   Verloop/Indeling van het feestje
  •   Spelopdrachten met extra speluitleg
  •   Samenvatting voor opbouwen escaperoom
  •   Boordevol tips
  •   Inclusief toegangscodes voor ZombieSquad griezelwebsite 
  •   Indien nodig: extra support, omdat elk feestje weer anders is..

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Saskia - 05-02-2020 21:25

Zat supergoed in elkaar een de voorpret was voor ons als ouders al bijna net zo leuk als het feestje zelf! De kinderen vonden het allemaal erg spannend, maar ik erg leuk. De combinatie met filmpjes en opdrachten was prima, gaf af en toe even rust bij de kids.
Zeker voor herhaling vatbaar!

TC - 27-01-2020 13:16

Zeer leuke namiddag/avond gehad. Zat leuk ineen voor kinderen rond 8 a 9 jaar. Combinatie van filmpjes/materiaal/spelinhoud dik in orde. Dit is voor herhaling vatbaar.

Karin - 17-01-2020 09:33

Vorig jaar een Don Pardon feestje en nu wilde onze zoon weer graag thuis met die leuke spelletjes! Een woensdag einde van de middag zodat het tijdens de escape room donker zou zijn een fantastisch feestje gevierd. 10 jongens in de leeftijd van 7-8 dus niet te eng gemaakt. Het was fantastisch om te zien dat ze er zo in mee gingen. 100.000 vragen over wat,waar, waarom en helemaal voor de opdrachten gegaan. Soms vond iemand het spannend en wilde niet, meestal als anderen ook gingen toch gedaan. We hebben niets verplicht en van tevoren duidelijk verteld dat het spannend kon zijn maar dat er niets moest. De filmpjes zijn heel leuk en duidelijk, gecast naar de tv zodat iedereen het goed kon zien. Er gaat even wat werk in zitten maar alles is super duidelijk uitgelegd in het draaiboek. Ik zou wel aanraden het pakket erbij te bestellen voor de spullen i n de escape room, scheelt veel werk. Blij dat we dat gedaan hebben. Vanwege de leeftijd een klein beetje geholpen bij de escape room, twee minuten over. En als je de kinderen ernaar vraagt hebben ze het meteen over de stille kamer, doodeng vonden ze het maar allemaal blij dat ze gegaan zijn (wel de meeste in tweetallen of met een ouder erbij omdat ze niet durfde). 4 uur is overigens wel hard doorwerken 😉. Wij kijken al uit naar het volgende feestje!

MK - 24-11-2019 21:48

Het feestje was zeer geslaagd! We hadden 9 jongens en een meisje van ca. 11 jaar oud. Het cluepakket zorgde voor een stuk minder voorbereidingstijd, erg prettig! We hebben de escaperoom in twee groepen van 5 gedaan. Daarvoor moesten we op zoek naar extra zwarte balonnen, maar dat is gelukt. De stille kamer was geweldig! De laatste kinderen durfden echt niet meer naar binnen. De getsiederrie opdracht vonden ze niet zo spannend. Alles was zo op!
De escaperoom werd goed ontvangen. We moesten wel een beetje helpen om voor de tijd op was klaar te zijn. We hadden dan ook een heel cryptische omschrijving gemaakt van de locatie van het rode folie...
De outfit van professor Zabar hadden we ook besteld. Hij heeft de groep flink laten schrikken tijdens de speurtocht, maar de tweede keer moest de professor zelf heel hard rennen om niet gegrepen te worden...
Al met al was het weer een topfeest dankzij locohippo (vorige keer clockdown)! Dank!


Gerard - 18-11-2019 19:42

Was prima. Heb alleen het einde nog aangepast om het verhaal nog wat meer rond te maken. Was geslaagd!

Daphne - 12-11-2019 11:32

Rode folie aankomen was lastig/onmogelijk maar begrijp dat jullie graag het clue pakket erbij willen verkopen.

Het zou misschien ook handig zijn om een soort checklist erbij te hebben zodat je zeker weet dat je niks vergeet. Je hebt wel de samenvatting maar een checklist met bijv code aanvragen, koffer code instellen ed is wel fijn. Oh en misschien nog iets meer doen met de zombiespray... leuk dingetje maar tijdens het hele feest hebben we er niet echt iets mee gedaan.

Voor de rest was het een GEWELDIG feest! Ze hebben allemaal zo genoten! Dank je wel!

Mariska - 04-11-2019 20:54

Was een super feestje. Het extra clue pakket was ook goed voorbereid.
Een absolute aanrader!

Sophie - 22-10-2019 13:06

Wij hebben een super geslaagd zombie verjaardagsfeestje gehad!!!
Het is een heel duidelijk draaiboek waardoor de voorbereidingen heel goed meevielen.
Alle kinderen hebben de opdrachten uitgevoerd en waren super enthousiast. Met de escaperoom hadden ze een heel klein beetje hulp nodig, maar ze hebben alles binnen de tijd gehaald. Het is een echte aanrader!!!

J. Kip - 21-10-2019 22:47

Hier een super geslaagd zombie 🧟‍♂️ 🧟‍♀️ Squad kinderfeestje gehad!
Allemaal kinderen met de leeftijd van 7 en 8 jaar en de kinderen die bang waren voor sommige opdrachten vertelde ik gewoon wat ze konden verwachten dus uiteindelijk heeft iedereen het erg leuk gehad!
Zelfs met de getsiederrie opdracht hadden ze bijna alles opgegeten op de vijgen en de kiwi na! 😅
Met de escaperoom hoefden ze bijna geen hulp en hebben ze alles binnen de tijd gehaald!
Die bom erbij is zeker een aanrader!!
Ook het pakket waar de kaarten, spin, geldkistje enz. inzaten was erg handig en leuk om erbij te bestellen!

Bregje - 13-10-2019 12:56

Duidelijk draaiboek

Remco - 06-10-2019 20:42

Duidelijk draaiboek, met een leuk zombiefeest als resultaat. De enveloppen uit de speurtocht en de eindcode mogen wat ons betreft nog wat meer in het verhaal geïntegreerd worden. Bijvoorbeeld door er ‘echt’ iets mee te moeten doen.

Ylona - 29-06-2019 11:11

Wat een fantastisch feestje! Ik heb er heel wat griezelspullen voor verzamelt en de aanleiding van de escape room was fantastisch! De kinderen maakte elkaar helemaal gek rondom de stille kamer. Ik had deze met afzetlint afgezet en er kwam af en toe geklop uit. De zombie spray waren waterpistolen omdat het zo heet was en tja zombies konden niet tegen water. De stille kamer gingen ze uiteindelijk per 2tal in. Maar de tekst had ik iets anders moeten maken want ik kon geen licht aan en uit doen en daardoor bleef het steeds lang stil😅. Daardoor maar steeds even naar binnen gegaan. De metamorfose werd in blote buik met de saus van kersen gedaan. Wat een lol elkaar onder smeren! Daarna lekker onder de tuinslang. Escape room was echt geweldig. Misschien leuk dat de gele briefjes toch een code gaan vormen voor waar het zwarte buisje ligt. Lees bij velen en ook bij ons dat dat een beetje minder leuk was. Maar voor mijzelf en anderen het leukste feestje ooit!

L en L - 24-06-2019 20:53

Super feest voor een bende 11-jarige jongens. Ze werden even heel rustig toen ze naar de stille kamer vertrokken. Het is een compleet draaiboek waar je, als je wilt, nog een eigen draai aan kan geven. Maar niet echt nodig! Zo tof uitgewerkt!

Sylvia - 20-06-2019 21:11

1 woord: FANTASTISCH!!

Lianne - 27-05-2019 18:43

In een woord fantastisch!
Zeer duidelijk en volledig draaiboek, met alle printables voor de escaperoom. Echt een aanrader!

Marielle - 28-03-2019 10:15

Was echt een superfeest! Wat hebben we gelachen voor de deur van de Escaperoom! prachtig om te horen hoe een groep meiden (in ons geval) de discussie met elkaar aangaan om de raadsels en aanwijzingen te verzamelen. Wij hadden de tijd op 45 minuten gezet maar hebben halverwege toch wat aanwijzingen onder de deur geschoven omdat het vrij lastig leek de puzzels op te lossen. De stille kamer is ook grandioos! Wij hadden gewoon de trapkast daarvoor in gebruik :-) De griezeltocht als laatste opdracht was ook een succes! Zeker omdat we de professor door de wijk hadden lopen... Leukste feest ever riepen de dames in koor! Missie geslaagd!!!

Saskia krijnen - 21-02-2019 09:44

Super leuk feestje gehad met 8 kinderen van 10-11 jaar. Sommigen vonden de spanning iets te eng maar die heb ik apart genomen en uitgelegd dat t eng leek maar meevalt. Ze durfden echt niet alleen in stille kamer zijn per 2 gegaan en zelfs ik moest mee haha. Ik had buiten bij aankomst geel zwarte plastic lint gekocht bij action om soort van de 'crime scène' aan te geven ook gekruist voor de voordeur. Dit was al zo eng dat de sfeer gezet was. Escape room was beetje moeilijk na 3 zwarte doosjes bleven ze zoeken maar legden geen verband tussen wat ze vonden dat ze dat konden oplossen. Dus wel echt moeten helpen. Verder groot succes

Jet - 26-01-2019 11:30

Erg blij dat we voor dit draaiboek hebben gekozen. Snelle service ook voor al je vragen. Draaiboek was duidelijk en heeft voor super spannend feestje gezorgd. Voor de ouders is de keuze ga je zelf aan de slag of koop je pakket erbij. Achteraf had ik dat moeten doen omdat we in tijd nood kwamen. We had de petten bijgesteld wat meteen er leuk uit zag bij de kinderen maar ook leuke herinnering aan het feestje is. Je k uunt het feestje zelf zo spannend of niet spannend maken als.je wilt. Kijk naar de kinderen. We hadden heerlijke zombie dingen gemaakt en samen met mij man al heerlijke voorpret met de lychees met kers (zombie ogen) jammie.. we hadden friet laten bezorgen en de bezorger aangevraagd of hij als.een zombie weg wilde lopen ;)

Esther - 13-01-2019 10:26

Wij hebben gisteren het zombiesquad feestje gevierd van onze 11 jarige zoon.
Het was een groot succes. Er waren 8 jongens en 2 meisjes. Gelukkig hoefde ik het niet in huis te doen, omdat ik gebruik mocht maken van de school waar ik werk. Er waren wel kinderen die van te voren een beetje bang waren, omdat er op de uitnodiging stond: “ Kom je op mij feestje als je durft.” We moesten ze dus wel even geruststellen dat het niet te eng zou worden. Mijn lokaal was omgetoverd tot escaperoom. Dit was best nog wel veel werk, maar alles stond stap voor stap beschreven in het draaiboek. Ook had ik het escaperoompakket erbij besteld wat kant en klaar was. Uiteindelijk kwamen ze met een beetje hulp binnen 35 min uit de escaperoom. Voor de zekerheid infuuszakjes (gevonden in een winkel) met bloed (bessensap), voor als het niet zou lukken.
De stille kamer vonden ze doodeng en de zombiehapjes die in het draaiboek stonden zagen er in het echt super griezelig uit, maar de meeste waren
heerlijk. Jammer dat het bij de zombietocht regende. Gelukkig hadden we een kort rondje waarbij grote broer met 2 vrienden de zombies en professor waren.
Alles staat super duidelijk in het betaalbare draaiboek en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Uiteindelijk hebben wij nog behoorlijk wat geld uitgegeven voor de aankleding en doordat we het cluepakket en de kleding van de professor gekocht hebben. Ik raad dit feestje aan iedereen aan. Bedankt locohippo!

mevr Peeters - 11-12-2018 21:40

Wat hebben jullie alles goed geregeld! Iedere vraag die gesteld werd, werd vrijwel direct beantwoord, ook al was het zondagavond laat.....
Het feestje was afgelopen vrijdag en vandaag hoorde ik van de juf dat we zooo enthousiast verteld werd in de klas dat ze er nieuwschierig naar werd!
Ook heb ik al een aantal vrienden en bekenden jullie site doorgestuurd omdat dat mensen zijn die ook wel van een thuis georganiseerd feestje houden/
het was erg veel werk om het goed en fijn voor te bereiden en ik was blij dat we dit met zijn tweeën mochten doen......de zondag ervoor drie uur mee bezig geweest om alles door te lezen, te knippen plakken enz en de dag van het feestje nog een aantal uren mee bezig geweest.
maar het resultaat mocht er zijn, heel enthousiaste reacties!!! er waren twee meiden van tien die het wat eng vonden, de rest vond het geweldig! we hadden van vrienden een aantal attributen geleend, zoals de kaarten en de spin enz, de rest zelf in elkaar gezet,
zeker voor herhaling vatbaar, ik ga eens kijken of er voor mijn zoontje ook nog een feestje bij zit wat bij hem past...
heel erg bedankt voor de goede service, super leuk om zo een origineel en budgetvriendelijk feestje te geven!!!

Esther - 08-12-2018 11:26

Het feestje geven wij pas in januari, maar het draaiboek ziet er super goed en compleet uit. Het mailcontact was ook heel snel. Als ik dit allemaal zelf had moeten verzinnen had het me heel veel tijd gekost. Nu is het vooral een kwestie van inkopen doen, klaarzetten en alles uitvoeren. Ik denk dat het een groot succes gaat worden.

Boschmans Anne - 28-11-2018 23:43

“Dit was het beste feestje ooit, mama!” “Kunnen we jou inhuren voor mijn verjaardag in volgend jaar?” Enkele reacties van de kinderen. Best wel lang bezig geweest met de voorbereidingen, maar dus heel erg de moeite waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hadden in totaal 9 jongens en meisjes van 11 jaar. Ik dacht ook dat de voorafgaande opdrachten mogelijk te kinderachtig waren, maar dat was helemaal niet het geval. Getsiederrie was ook heel leuk, wij hadden per kind een superverse bloedcocktail in een bloedtransfusiezakje en dat vonden ze geweldig. Onze dochter had in de zomer een workshop nepwonden schminken gevolgd en dit hadden we mee in de metamorfose gestoken. Ze hadden ook elks een T-shirt dat beklad en gescheurd mocht worden. Dolle pret. Het leukste met stip vond mijn dochter de stille kamer, spannender dan de escape room zelfs. Vooral omdat een meisje dat nergens bang voor is eerst was gegaan en heel hard had gegild. Voor enkele jongens was dit toch even té spannend en ze wilden er niet in, ook niet in groep. Hierna even een korte pauze moeten inlassen om te kalmeren. Eentje dacht dat de missie was mislukt door al dat gillen. Het cluepakket vind ik wel een aanrader, hoewel het ook best zonder kan. Het spaart wel heel wat tijd uit. De bom maakte het nog wat echter. Wij deden de escape room in een donkere kamer en gaven elk kind een zaklamp. Best wel breekbare dingen even weghalen, de kamer werd op zeer korte tijd overhoop gehaald. Het heeft eventjes geduurd voor ze in teams aan een aanwijzing gingen werken, maar ze zijn er op exact 45 min uitgeraakt en waren euforisch. Het draaiboek is heel duidelijk. Voor een volgende keer denk ik dat iets minder kinderen misschien leuker zou zijn, het werd een beetje te druk voor iemand in de kamer. We gaan dit absoluut nog doen. Bedankt voor dit superfeestje, alsook voor de snelle reactie, die ik kreeg bij vragen! Topservice op alle vlakken!

Erica - 12-11-2018 13:44

Superleuk! We hebben ook aan de voorbereidingen al erg veel plezier beleefd. Makkelijk en leuk om te doen!

Cindy Naalden - 04-11-2018 12:41

Een heel duidelijk uitgebreid en gedetailleerd draaiboek,. Super leuk feestje. Veel complimenten mogen ontvangen van de meiden die het feestje hebben mogen ervaren.
Als aanvulling. Onze meiden (10-12 jaar) hebben 50 minuten gedaan over de escape room. Ik had 3 (abraham) poppen in de ruimte gezet met griezelkleding aan. Waardoor de eerste hint verkeerd begrepen werd. Ipv boek gebruikte ik een dvd hoes met griezelige titel.
Bij de eetproef had ik papiertjes in een grote pan gedaan. Om de beurt mochten ze een gerecht grabbelen.
De stille kamer is erg spannend. Wat door de kids uiteindelijk wel als super werd ervaren. Door de onverwachte ontknoping.
Super bedankt locohippo

M. Van den Brink - 03-11-2018 21:05

We hebben een geweldig feest achter de rug! Mooi, uitgebreid en gedetailleerd draaiboek met leuke suggesties voor de invulling van de verschillende onderdelen. Van tevoren was ik een beetje bang dat de meiden van 9 en 10 jaar oud de opdrachten voorafgaand aan de escape room misschien kinderachtig zouden vinden maar na het zien van het filmpje zaten ze meteen in het verhaal en liepen de de zombie walk alsof hun leven ervan af hing, werd grote broer resoluut met zombiespray aangevallen en vielen ze aan op de meest griezelige hapjes (nog een tip:popcorn met rode voedselkleurstof worden mooie muizenhersentjes) De stille kamer werd een groot gilfestijn. De opdrachten in de escape room zitten goed in elkaar. Er zit uitdaging in voor zowel de snelle kinderen als de kinderen die wat meer tijd nodig hebben om alles in zich op te nemen. Bij ons ging het van complete chaos in het begin naar een goedwerkend team dat uiteindelijk wist te ontsnappen met nog 2 minuten op de klok. We hadden nog wat extra sleutels verstopt en heel veel koffers neergezet die geen functie hadden om ze van de wijs te brengen. We hebben net 10 tevreden meiden naar huis gebracht. Een aantal vroeg of er al of we volgende keer een ander verhaal gingen doen. Om in het thema te blijven: missie geslaagd!

C van Zelm - 09-10-2018 22:35

Compleet en nette service. Hoop dat de website net zo goed werkt als de aankopen en leveringen gegaan zijn.

Anne-Marie - 09-10-2018 14:15

Ons feestje was super-geslaagd. Best kinderfeestje ever !!! Dankzij het draaiboek en de filmpjes via de tv was de middag goed gevuld. Door de goede voorbeelden waren de Zombiehapjes erg griezelig en lekker. De escaperoom was heel leuk maar met 10 kinderen kan je dat beter in 2 keer doen. Kwestie dat iedereen kan deelnemen. Dank je wel Locohippo, voor de verzorging van ons leuke feestje. Een aanrader voor iedereen

Tieneke - 07-10-2018 20:43

Het feestje was erg geslaagd. Draaiboek is compleet en helder, hoewel je wel even de tijd moet nemen om het goed door te lezen. Het pakket helpt enorm. Vragen werden snel beantwoord per mail. De filmpjes die je tussen door ziet maakt het verhaal ook heel echt. Ik beveel het van harte aan!

Monique - 31-05-2018 07:57

Wij hebben Zombie Squad gedaan met 8 jongetjes van 7/8 jaar. Ze vonden het allemaal erg leuk. Een paar jongetjes vonden het erg spannend (vooral de stille kamer en de escape room), maar ik hoorde van de ouders dat het ze het toch geweldig vonden.
Het draaiboek is heel compleet. Omdat het zo compleet is, miste ik 1 detail: wat doe ik met het kaartspel benodigd in de escape room? Ik heb het maar zichtbaar op de tafel gelegd en dat kwam uiteindelijk wel goed.
De aparte handleiding voor het klaarzetten van de escape room vond ik niet echt nodig. Dat stond grotendeels al in het draaiboek en wat daar niet in stond, had er gemakkelijk bij opgenomen kunnen worden. Daar wordt het geheel overzichtelijker van denk ik.
Ik ben best lang bezig geweest met de voorbereidingen (maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk) maar dat was het wel waard.

Carolien - 24-05-2018 09:43

Dit was het derde spel wat we gespeeld hebben van Locohippo. De gasten die er de vorige keren bij waren, keken er al enorm naar uit!
Het draaiboek zat zoals steeds, weer prima in elkaar! Heel duidelijk en overzichtelijk!
De kinderen gingen er enorm in op, en vooral de escaperoom vonden ze de max!
Ook dit feestje is, zoals de andere, een echte aanrader!

Karin schulting - 11-04-2018 10:10

Super feest, jongens en meiden van 8 en 9 jaar. Was wel spannend maar uiteindelijk zagen ze de grap er van in.
Petjes en zombie spray erbij besteld en verder zelf aan t knutselen gegaan.
Er wordt nog veel over nagepraat op school.
De escaperoom hadden ze heel goed in de gaten en met 3 kwartier hadden ze de oplossing.
En ja begin op tijd met de voorbereiding!

Wendy - 05-04-2018 22:28

Super leuk feestje voor thuis! Jongens en meiden van 11/12 jaar, ze gingen los in de gave escaperoom (horrorgarage). Daardoor in een half uur de sleutel gevonden!! Ook gegil op straat tijdens de zombiespeurtocht in het donker en het schrikspel. . Wel fijn om het escape pakket erbij te bestellen.


Anke - 02-03-2018 13:36

Echt fantastisch! Duidelijk uitgelegd allemaal. Wel veel voorbereidingstijd, hou daar rekening mee, begin op tijd!!

Marcel - 17-02-2018 18:30

Duidelijk draaiboek kinderen hadden super naar hun zin 👍🏻

Dorien - 12-02-2018 13:33

Het draaiboek is tot in detail uitgewerkt. Echt heel duidelijk. Begin op tijd met doorlezen daar heb je veel profijt van. Stilte kamer was super. Een lamp op afstand bedienen en ja hoor de kinderen zijn bang. De eerste 3 durfde niet de donkere ruimte in. Twee meiden gingen samen en ook dat was spannend. Het eten van de zombiehapjes was ook een groot succes. Ze hebben alles geproefd want anders mochten ze de escape room niet in. In de escape room gingen ze los. Alles onder de spinnenwebben en spinnen. Gekleurde flessen met vloeistof neergezet, een grote poster op de deur met zombies, bloed op de ramen.... En het hoogte punt was de speurtocht. Wij hadden alle kinderen een grote plattegrond van de wijk gegeven en die in geseald. En onderweg werden ze verrast door zombies en professors. Ze hebben heel de buurt wakker gegild. Het was fantastisch en ze praten er nu nog over.. Dank je wel

K. - 01-01-2018 12:34

Een lijvig maar duidelijk script die wel wat voorbereiding in denkwerk vraagt. Dit script zelf in elkaar steken voor 1 feestje is echt veel te veel werk. Dus dank je wel locohippo dat jullie dit voor ons gedaan hebben.
De zoon en zijn vrienden vonden het heel leuk (groepje tieners), het is iets wat ze nog nooit gedaan hadden. Moet wel zeggen dat de opdrachten reeds afgerond waren op 2 uur. Het snelle verloop lag volgens mij aan de grootte van de groep (10 kinderen) en hun enthousiasme(het moest vooruit gaan.)
De overige tijd hebben ze vrij gespeeld/gegeten en dat vonden ze ook leuk. De 4 uurtjes waren zo om.
De stille kamer was het grootste succes, alhoewel ik dacht dat ze dit eventueel flauw gingen vinden. En ja hoor, grote jongens zijn soms ook nog bang. De filmpjes waren een mooie 'rode draad'.

De zus haar besluit staat vast: haar verjaardagsfeestje zal ook georganiseerd worden met de hulp van locohippo.
Het was dus een succes.

Bernarda - 12-12-2017 20:38

Wat een goed en uitgebreid draaiboek voor een super feest. Alle kinderen vonden het heel erg leuk. Vooral de escaperoom. Het was wel heel prettig dat ik het clue-pakket erbij had gekocht wat een heleboel werk scheelde. Dat was de prijs zeker waard.
De bom hebben de jarige en ik samen gemaakt en dat viel bij de kinderen ook goed in de smaak.

Het was een heel leuk feest welke ik ook bij anderen aan ga raden.
Dank je wel.

Groeten, Bernarda

Cicila - 07-12-2017 19:54

Hallo Marjan,
We hebben een super feestje gehad op 15-11. Het hele pakket, draaiboek en het pakket clue-pakket hebben het tot een succes gemaakt. Ondertussen gaat het als reclame rond en heeft er al 1 het feestje ook gedaan voor een broertje van 1 van onze deelnemers. Verder zijn er drie aan het kijken of ze het ook gaan doen

Bedank, zeker ook namens mijn dochter

Groet,
Cicila

Sabrina - 27-11-2017 11:00

Alleen maar positieve feedback van de kids.
Alles is vlot verlopen en volgde elkaar mooi op.
Hou wel rekening met grotere voorbereiding. Toch 1/2 dag intensief mee bezig geweest.
Stille kamer mocht iets enger.
Zombie eten deed de kids proeven!
Escape room op niveau, hadden 3 min over (11-jarigen gemengd)
Zombie tocht mochten we zelf iets enger maken, maar tot op vandaag zijn ze in discussie wie die zombie nu toch was 🤨😀
Fijn feestje!!!
Bedankt.

M.Creemers - 16-11-2017 11:15

Er staat een foutje in mijn review. De filmpjes waren goed te volgen. De auto correct heeft er niet bij geschreven...sorry!

M.Creemers - 16-11-2017 11:14

Het was fantastisch! Draaiboek is zeer goed te volgen. Ideeën zij super! Voorbereiding kun je zo gek maken als je wilt. Ik was niet te stoppen, hahaha. De escaperoom room super! In 2 groepen gespeeld. Beide groepen hadden ongeveer 32 minuten nodig. Kinderen waren heel erg enthousiast. Filmpjes wareniet goed volgzaam. De kinderen vonden de stem vab professor Como wel een beetje 'saai'. Had het cleupakket besteld. Welkome aanvulling!

Marianne - 10-11-2017 12:36

Superleuk!
Het draaiboek is zeer uitgebreid. Alle activiteiten gedaan met een groep jongens uit groep 8 (11 en 12 jaar). Allemaal superenthousiast. Escaperoom en griezelspeurtocht, geweldig! Een aanrader!

Leen - 07-11-2017 09:37

Het zombie squad feestje is super leuk geweest. Ik organiseerde het in het als een griezelig verjaardagsfeest in combinatie met Halloween. Wat dus zeer dankbaar is uiteraard. Ik had 6 kinderen van 8 jaar en ook 2 van 6 (7 worden)
Voor de escape room was er nog een broer bij van 1 van de kinderen die 12 was. Het was niet slecht dat hij er bij was, want bij het binnen gaan ging dat nogal chaotisch. Ze begonnen als een kip zonder kop rond te hollen en luisterden niet naar elkaar waardoor ze heel wat kostbare tijd verloren door niet eerst te overleggen waarnaar ze op zoek gingen gaan. Goed dus dat die oudere jongen hen eventjes tot de orde kon roepen ; ) Ze hadden nog 1minuut43 seconden over.
Ze gingen allemaal dolenthousiast naar huis dus dat was leuk om te zien.
Voor het zombie eten gebruikte ik ook echte eetbare meelwormen en sprinkhanen (kun je zo in een potje in een speciaalzaak kopen. Wij hadden die al in huis omdat mijn dochter dat wel eens lekker vind zo nu en dan) Ze keken hun ogen uit maar hebben er wel allemaal eens van willen proeven dus dat was top. Is zeker voor herhaling vatbaar zo'n feestklik party!

Mariska Deltenre - 06-11-2017 14:44

Zombiesquad1 gedaan met zes jongens/meisjes van 8-9 jaar. Van te voren was ik 'bang' dat vooral voor de jongens de activiteiten te weinig actief waren, maar dit ging prima. Geweldig hoe ze meegezogen worden in het verhaal! Een simpele startopdracht bleek enorm favoriet en meerdere keren opnieuw gespeeld. Fijn dat alles binnenshuis kan plaatsvinden, ideaal voor slecht weer en je hebt echt niet veel ruimte nodig. De filmpjes zaten goed in elkaar. Gaaf ook de extra nieuwsflits (LIVE)! Alleen viel op dat in het draaiboek de opdracht 'metamorfose' en 'stille kamer' omgedraaid waren. Ik heb een extra opdracht toegevoegd bij 'Getsiederrie': een blinddoek om en de rest van de kinderen bepalen wat ze diegene gaan geven, wat dan geraden moet worden. Degene met blinddoek mocht één ding aanwijzen wat ze echt niet wilden krijgen. Hilarisch!
Escaperoom was heel tof, super veel aankleding kunnen scoren in deze Halloween tijd. De codes goed te vinden, alleen het sleuteltje van het kistje was echt te moeilijk verstopt in het voorwerp. Maar met een duidelijke hint hebben ze die toch zelf gevonden. Uiteindelijk mooi binnen de tijd uit de escaperoom. Twijfel omtrent de laatste gele codes, moeten we hier nu nog wat mee? Dat was niet helemaal duidelijk op het kaartje voor ze.
Zeker aan te raden, de kinderen riepen: "leukste kinderfeestje ooit!"

Ida - 01-11-2017 11:08

Voor Zombie Squad feestje was erg leuk!! Ik had een groep van 8 meiden tussen de 9 en 12 jaar. Ik heb Zombie Squad 1 gedaan, maar ook nog de speurtocht van Zombie Squad 2 erachteraan. Konden ze nog even lekker naar buiten.
De stille kamer opdracht was hilarisch en ook Getsiederrie was bij ons een groot succes. De filmpjes vonden ze ook erg leuk en niet te eng. Ze keken er naar uit. De escaperoomopdracht verliep een beetje chaotisch, maar met 2 extra hints van mij is het ze wel gelukt om op tijd te ontsnappen. We kunnen dus terugkijken op een geslaagd feest, mijn dochter wil sommige opdrachten nog eens over doen met haar nichtjes en neefjes, zo leuk vond ze het. Ik mail je nog even wat leuke foto's van het feestje.
Groetjes, Ida

Corrie - 29-10-2017 19:05

Super goed in elkaar gezet.
Neem de tijd om het door te nemen .
Leuk ook dat het gewoon in de huiskamer gehouden kan worden!

Esther - 29-10-2017 15:55

Het Zombie Squad feest was erg geslaagd. Ik had een groepje van 7 meiden van 9 t/m 12 jaar oud. Twee meiden vonden het allemaal erg eng, maar dat haddenze al van tevoren gezegd, dus ik heb niet veel aan de aankleding gedaan. Het draaiboek zat goed in elkaar en de escaperoom is goed voor te bereiden met het clue pakket dat ik erbij had besteld. De griezeldoos en de hapjes waren een groot succes. De escaperoom verliep wat minder soepel. Ze konden 1 van de 3 doosjes niet vinden, waardoor het niet lukte om binnen de tijd de code te kraken. Ze hadden niet door dat ze 1 doosje misten. Het was misschien handiger als ze iets meer aanwijzingen hadden gekregen van wat ze precies moesten vinden. Verder was het top. Ik had een combinatie van Zombie Squad 1 en 2 gedaan. Ik wilde ze de speurtocht buiten ook laten doen en ze vonden het heerlijk een frisse neus te halen, dus dat was goed ingeschat. Mijn complimenten weer voor het draaiboek!! Net als Missie X erg leuk.

Gitte Palmen - 18-10-2017 11:22

Wij hebben op vrijdag 13 oktober het zombie squad 2 feestje gedaan en het was een groot succes!
Het zat allemaal supergoed in elkaar, de service was fantastisch en er werd flink gegild.
Het enige wat een beetje jammer was, was dat de kinderen (11 -12jaar ) in 10 minuten klaar waren met de escaperoom. Ik denk dat de aanwijzingen voor hen te makkelijk waren. Getsiederrie en de griezeltocht waren een groot succes. We hadden geweldige medewerkers met zelfs een spook wagen. Bedankt voor alles feestklik.echte aanrader!!

***Bedankt voor je review. We hebben de escaperoom opdracht voor oudere kinderen aangepast, zodat zij ook genoeg uitdaging
hebben!! Groetjes, Marjan (feestklik)

Baudeloo - 14-10-2017 16:23

Super geslaagd feestje! Draaiboek was heel duidelijk en de ondersteunende filmpjes maakte het echt af.

Wien - 14-10-2017 11:10

Wij hebben ZS2 gedaan met kinderen uit groep 7 en 8. Zij vonden het feestje erg leuk. Het draaiboek zit goed in elkaar. Je hebt nog wel behoorlijk wat tijd nodig om alles goed voor te bereiden. We hadden petjes en zombiesprays besteld voor alle kinderen, wat ze erg leuk vonden. Verder ook het clue pakket en uitrusting prof. Zabar er bij besteld. De pruik van Zabar is 'glow in the dark'.
Tip voor de speurtocht: niet teveel langs verlichte straten, het is daardoor een stuk minder spannend.
Bij kinderen uit groep 7/8 kun je de tijd voor de escaperoom inkorten.
zombiehapjes proeven is hilarisch! Al met al een hel geslaagd afwisselend feestje.
We hebben ook nog film gekeken.

Monique de Koning-Landman - 09-10-2017 11:56

Supergaaf feestje gehad! De kids waren door het dolle heen. Het draaiboek was top en de service geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Heidi - 05-10-2017 07:30

Wat hebben wij en de kinderen genoten van het zombiefeestje! Dankzij het draaiboek waren we goed voorbereid. We hadden echter niet van tevoren kunnen vermoeden hoe enthousiast de kunnen zouden reageren en meedoen. Van het begin tot het eind was het een succes! Bedankt!

Groeten van Heidi Vasters

Angelique - 18-09-2017 09:52

https://www.facebook.com/feestklik/inbox/1440577452704827/?notif_t=page_wall¬if_id=1505678743314285&selected_item_id=1440577452704827

Meer reviews