Super bedankt allemaal voor jullie reacties in ons gastenboek!!

Bij nieuwe berichtjes: probeer niet teveel te verraden want er kijken heel veel feestgangertjes mee wink

 

Danielle Legters - 05/05/2019 om 19:07

Op 24 april heeft onze dochter haar verjaardagsfeestje gevierd met het spelen van het Wie is de Mol spel (totaal 11 kinderen). Ze vonden het geweldig!! We hebben naast het draaiboek ook het uitbreidingspakket besteld waarin jokers, vrijstellingen, notitieboekjes, uitnodigingen etc. zaten. Dat maakte het nog 'echter'. Na de spellen moest elk kind in de app (op de tablet) de vragen over de Mol invullen. Met het muziekje erachter was dat extra spannend ;-) De onthulling van de Mol en de winnaar hebben we via de tablet op de TV laten zien. Superleuk! Ook weer met dat muziekje op de achtergrond, hahaha.
Ik had bij de HEMA tompoucen besteld met het WIDM logo erop, zodat alles in het MOL-thema was. De kinderen waren over het gehele feestje erg enthousiast en vooral mijn dochter vond het super! Meestal organiseren we feestjes buiten de deur omdat we het niet makkelijk vinden zoveel kinderen te entertainen, iig langer dan 2 uurtjes ;) Met dit spel zijn we zeker (incl. eten) 5 uur onder de pannen geweest. TOP!

Diana - 24/04/2019 om 21:07

Vandaag hebben wij het Missie X feestje gedaan, voor onze dochter die morgen 11 wordt. In een woord geweldig! Vanaf het moment dat de koffer door de buurvrouw werd gebracht (zogenaamd verkeerd bezorgd), was het al spannend wat erin zou zitten. Wat hebben de 9 meiden en 2 jongens genoten! Alles werd opgeschreven, dat kostte wel iets meer tijd dan gepland, maar des te leuker was het! Het getuigenverhoor hadden ze tegen alle verwachting in, supergoed gedaan, wat een teamwork! En de laatste opdracht, was helemaal geweldig! Wat rijden er veel busjes rond..... De selfie's zijn echt super geworden, leuke foto's voor later! En X heeft het geweldig gedaan! Zij hebben evenveel genoten als wij!
Wij hadden het feestje van 12 tot 16.30 uur georganiseerd ( incl eten om 12 uur) maar dit was aan de krappe kant. Neem voldoende tijd, want dat heb je wel nodig! Onze dochter heeft wel 20x gezegd dat ze zo'n leuk feestje heeft gehad, bedankt daarvoor!

Petra Rombouts - 18/04/2019 om 17:42

Wij hebben de zombie squad gedaan
4 meiden en 4 jongens van 8 jaar.
Ze vonden het geweldig.
De stille kamer vonden ze wel heel eng vooral toen de eerste ging gillen.ze zijn op 1 na wel allemaal naar binnen geweest met mij erbij.
Uiteindelijk vonden ze de stille kamer heel eng maar wel heel tof.
Escape room ook super leuk! Wij hebben heel de zolder omgebouwd. Kids hadden uiteindelijk nog 1 min over op de klok.
Raad het zeker aan verhaal zit goed in elkaar.
Je moet er wel wat tijd voornemen om alles op te zetten maar ook dat was leuk om te doen. De clue pakket is echt wel een aanrader net als de bom dit maakt het net even wat spannender.
Al met al een Super geslaagd feestje!

Van Bakek - 17/04/2019 om 20:20

Vandaag het kinderfeestje gehad van onze dochter van 10 jaar. Het was wel een hele voorbereiding, maar wat hebben ze een lol gehad. Ze mochten bij binnenkomst hij naam in een grote vaas gooien voor de teamsamenstelling. Daarna op zoek naar een kist met hangsloten. Na twee raadsels wisten ze de codes en konden ze iets lekkers eten. Daarna torens gebouwd van bamboestokjes, kubb spel gespeeld, vuur gemaakt, hangproef en tijdsproef. Daarna was het tijd voor het finalespel. Na allerlei verschillende opdrachten zoals klimmen, rennen, puzzelen, behendigheid hadden we een winnaar. Moe en voldaan gingen ze naar huis.

Sylvie - 14/04/2019 om 18:49

In 2014 bestelden wij voor de eerste keer het draaiboek van het Wie is? feestje. Het werd een geweldig succes. Het jaar erop het Missie X spionnenfeestje gehouden, ook erg leuk en spannend. En dit jaar werd het feestje van onze jongste zoon en vrienden samen met 11 jongens van 10-11 jaar oud gevierd. Dit jaar hebben we het nieuwste draaiboek besteld, geweldig hoe het draaiboek in de loop van de jaren is verder ontwikkeld. De test en de onthulling van de Mol via een app is zeker een verbetering en zorgde voor veel hilariteit. Geweldig om te zien hoe ook de kinderen die in eerste instantie niet bekend waren met het tv programma tijdens het spel steeds enthousiaster werden. De Mol speelde het spel fantastisch en werd door niemand geraden ondanks de vele "bondjes" die werden gesloten. Door een strakke planning was er geen moment de tijd voor de jongens om zich te vervelen, tijdens het invullen van de test werd door de rest een potje voetbal gespeeld.

We hebben weer een fantastisch feestje gehad, hartelijk dank voor de snelle en goede service (de logo's voor de taart waren ook snel binnen) en veel succes, we zijn benieuwd welke originele feestjes er nog meer zullen worden ontwikkeld. Wij zijn fan! Wat mij betreft is een thuis feestje met enthousiaste begeleiders toch het allerleukste wat een kind kan beleven.

Lianne vanlaer - 13/04/2019 om 23:05

Vanmiddag het wie is de mol feest gehouden!
Een woord super!
Het kost wel even tijd met de voorbereidingen maar dan heb je ook een super leuk feestje.
Ik had ervoor gekozen om de mol 2 dagen eerder in te lichten zodat hij samen met zijn ouders de gekregen informatie door te nemen en al vast te wennen aan het idee.
De kandidaten kregen de brief de avond van te voren.
De drie spellen die ik had uitgekozen waren ballonnenspel, straatpraat en seinenspel.
Een van de hobby's van de mol is buitenspelen. Hoewel het erg koud was heb ik alle spellen buiten plaats laten vinden. Dit ook geregeld gezegd�. Straatpraat heb ik aangepast aangezien wij buiten de bebouwde kom wonen. Ik had een tocht uitgezet en foto's gemaakt van voorwerpen die ze tegen kwamen in de tocht. In de buurt van die plek konden ze een kaartje vinden met een letter erop. Helaas waren sommige kandidaten niet echte kaartlezers en liepen ze een straat voorbij die ze in moesten gaan. Hierdoor misten ze op het einde 2 letters. Na bijna een uur gelopen te hebben hadden ze 9 van de 11 letters. In de laatste seconden zijn ze heel hard gaan rond rennen om het huis en tuin in de hoop dat ze de envelop vonden, want de zin daar kwamen ze niet aan uit. De Mol heeft veel geld verdient door af en toe te mollen, maar ook door de fouten van de kandidaten! Sommige zijn zo fanatiek dat ze de mist in gaan. Handig voor de mol! Persoonlijk vonden wij de geheime opdracht aan de tafel het leukst. Toevallig kreeg de mol de vrijstelling en mocht hij het duelspel doen. Hierin maakte hij zijn verdenkingen op hem helemaal weg zo blij was hij met zijn 2 gewonnen jokers! De test en bekendmaking zijn echt een meer waarde voor het feestje. Op het puntje van de bank zaten ze zo spannend vonden ze de bekendmaking van de mol! Wij hadden een toppertje gekozen!! Hij heeft het super gedaan!
Wij hebben een geslaagd kinderfeest gehad voor een leuk prijsje!
Een puntje van kritiek, je moet wel erg veel uitprinten om alles bij de hand te hebben.

Bart Van Schil - 13/04/2019 om 23:03

Vandaag operatie clockDown gespeeld, met een groepje van 6 kinderen van 10-11 jaar. Het draaiboek is volledig uitgeschreven, dit vraagt wel even tijd om door te nemen. Reken zeker 2 avonden van 3 uur om alles door te lezen en de linken te leggen. We hadden de escape room de dag voordien klaargemaakt in de garage. De spanning zat er echt wel in, zeker door de bom en de aftelklok. Als tip wil ik toch wel meegeven om duidelijk en expliciet te vertellen dat ze nies mogen kapot maken en wel degelijk de codes moeten zoeken, want dat anders de missie ook niet geslaagd is. Hier hadden ze na 30 minuten de eindsleutel gevonden maar eigenlijk slechts één puzzel (van de 6) opgelost. Ik raad ook aan de hints en tips niet te verstoppen, zodat het puzzelen sneller kan starten. Al bij al een leuke ervaring.

Emmy - 03/04/2019 om 21:38

Vanmiddag een Missie-X feestje gehad voor onze dochter die 9 jaar werd. 9 dames gingen helemaal in het verhaal op. Vooraf was ik wat huiverig of het niet te kinderachtig of te makkelijk zou zijn. Maar direct na het lezen van de brief, zaten ze er allemaal helemaal in! De brief hadden wij overigens in een kado'tje van een vriendinnetje laten stoppen (zonder dat dat vriendinnetje dat wist ;-) Dus dat was al volop verbazing. Echt een geweldig feestje. De speurtocht was hylarisch. Ze zagen het witte busje en de vrouw met hond. Zelfs in de auto naar huis hadden de meiden het er nog over. Ik heb echt van iedere ouder persoonlijk nog een bedankje gekregen hoe geweldig de kids het hebben gehad!!

Corine Veenendaal - 03/04/2019 om 14:27

Superleuk Missie X feestje gehad zaterdag!! Bedankt en wie weet tot volgend jaar voor een ander feest!

Bianca Jansen - 20/03/2019 om 11:59

Wij hebben een top 'Wie is' feestje gevierd. Super, zaterdag een week na de echte Mol 2019 finale. 11 kinderen van 10 en 11 jaar. Het spel leefde echt bij alle kinderen. Ik h veel tijd om alles voor te bereiden. Daardoor liep het super, hou er dus rekening mee dat een en ander tijd kost om goed voor te bereiden, maar de voorpret was hier al super. We hadden ook een echte trailer gemaakt met actiefilmpjes van de kinderen erin. Als iemand interesse heeft, mail maar. Ik heb veel gehad aan het draaiboek. Maar ook opdrachten aangepast en zelf bedacht. Ze vonden de fotoopdracht in het winkelcentrum geweldig. De app met de test en vragen aan het eind waren super en maakten het feest af.

Wij hebben de materialen zelf gemaakt. (Mol)boekjes gehaald bij de Action en etiketjes erop gemaakt, pennen erbij. De Mol kreeg als enige een zwarte pen. Haar voornaam was met de M, dus M&M's op tafel (M=Mol) en in de trailer hadden we een hint gedaan over de Mol. Verder de brieven gebruikt en s morgens gepost bij de kinderen, gezegd dat ze deze om 12.00 open mochten maken en daarna geen app contact meer. Als je minder tijd hebt zijn de pakketten die ze hier verkopen denk ik wel heel fijn.

Ook de geheime opdrachten waren erg leuk. En de kinderen wilden de hele tijd de tijd om even in hun boekjes te schrijven. Erg grappig.

Dank jullie wel voor de leuke ideeën en de app. Meer dan de moeite waard!

S.O. - 19/03/2019 om 12:30

Wat heb ik genoten van dit goed uitgewerkte draaiboek (Clockdown Escaperoom)! Alles stond erin.
Eerst een paar keer gelezen en daarna aan de slag. Al knutselend werd me steeds beter duidelijk hoe het spel in elkaar zat. Het was superleuk om te doen. We hebben het gespeeld op vakantie met 6 kinderen van verschillende leeftijden (7-15 jaar). Al een paar dagen voor vertrek stuurden we een aankondiging mbv een voor hen onbekend nummer en maakten we een groepsapp aan zodat agent Q ze al wat nieuwsgierig kon maken.
De voorbereiding en onze voorpret duurde een paar weken. Het spel zelf verliep vrij vlot, met 2 uur waren ze klaar.
De contacten met team Hippoloco in de voorbereiding waren goed en er kon veel. Erg fijn!
Heel erg bedankt voor het goede idee om dit uit te geven. Wij komen vast nog eens terug voor een 'echt' partijtje. Het is zeker de moeite waard.

Sharon - 17/03/2019 om 21:23

Op 6 maart hebben wij het feestje van onze dochter (8 jaar) gevierd. Met 9 kinderen hebben we Missie X gedaan. Ook hadden we voor ieder kind een Missie X pakket (groot) besteld. De kinderen waren 7/8 jaar oud en vonden het superspannend. Zelfs zo spannend dat sommigen moesten huilen. De meeste opdrachten waren voor deze leeftijdscategorie soms nog wat te moeilijk en de kinderen waren wat snel afgeleid. Maar toen we eenmaal naar buiten gingen zat iedereen helemaal in het spel. Met het zoeken van de bom en de locaties zoeken van de foto’s. Vooral de vrouw met de hond en de witte bestelbusjes zorgden voor veel hilariteit. We renden stegen in, lagen bijna op de grond of verstopten ons achter geparkeerde auto’s zodat we niet werden gezien :) Aan het eind van het feestje vroegen we de kinderen of ze het leuk hadden gehad. Hierop kregen we een volmondig JA! Zelfs de kinderen die in het begin moesten huilen. Al met al een superleuk en geslaagd feestje. Wel waren wij na afloop volledig uitgeteld. Maar ook onze dochter had het ontzettend leuk gehad, dus dat maakte alles weer goed.

Reactie Locohippo: wij raden dit feestje eigenlijk ook niet aan voor 7 jarigen, 8 jaar is echt de ondergrens en dan met het liefst nog een aantal 9 jarigen erbij. Gelukkig heb je als ouders ook nog een beetje invloed op het spanningsniveau en is het allemaal toch nog goed gekomen!! :-) Bedankt voor je berichtje.

Kobe - 05/03/2019 om 18:48

Op 22 februari hadden we eindelijk het zombie squad feestje. Super spannend! Alle 10 de kinderen waren er. Kobe werd 11 dus hadden we voor zombie squad 2 gekozen. Gelukkig zat het weer mee en konden we beroep doen op het lege huis van opa. De kinderen zijn verschoten, yes, goed gedaan van mama, de proevertjes ronde hebben we een beetje anders gedaan. Omdat de kinderen 11 waren, hebben we ze 1 voor 1 geblindoekt. Telkens als er ene de blinddoek aan kreeg, mochten de andere kinderen zeggen wat de geblinddoekt moest eten. Hilarisch �. En de escape room was 5 seconde voor de bom ging, afgelopen. Voor iedereen stress momentje. Ik raad het echt aan om zeker te proberen. Het verhaal zit goed in elkaar en voor volgend jaar zeker weer 1tje om te herhalen. Al word het dan wel een ander spel. Aja, deze kennen ze al natuurlijk

Alma Van den Bos - 02/03/2019 om 12:07

Voor het feestje van mijn dochter die 11 jaar is geworden, heb ik het clockdown feestje besteld. Toen het draaiboek binnenkwam, dacht ik wel even, "Waar ben ik aan begonnen?" Want het was best wel veel. Onze dochter had 12 kinderen op haar feestje en we hebben vanaf het begin de groep in 2-en gedeeld. Dat was super, want 6 kinderen kunnen overal goed bij. Het viel ons als begeleiders op, dat er bij 11-jarige kinderen al verschrikkelijk veel verschil in niveau tussen de kinderen is. Dit is geen probleem, want de kinderen die van lezen en puzzelen houden, maken de puzzels en de doeners gingen op zoek naar de voorwerpen die verzameld moesten worden.
Het feestje liep heel gesmeerd, omdat het een goede mix is tussen rustige spelletjes -achter de computer- en doe activiteiten o.a. in de escaperoom. We hadden een kennis ingeschakeld als spion, en het was heel grappig om te zien hoe verschillend kinderen er op reageren. Het ene groepje deed net of de spion er niet was en de andere ging de spion allemaal vragen stellen, waar hij natuurlijk geen antwoord op wist (lol). Dat groepje zag overal spionnen staan. We hadden een buurman gevraagd om de koffer met de eerste instructies te brengen, onder het mom van -verkeerd bezorgd-.
Aan het eind vroegen de kinderen wie Agent Q was, die zo langzaam typte. Dus achteraf bedachten we, dat we de teksten het beste alvast naar een vriendenapp hadden kunnen sturen en vandaar copyeren, zodat het typen sneller gaat. Dus wie weet een tip voor iemand anders...

stijn en teun - 26/02/2019 om 22:23

voor onze boys een spionnenkinderfeest organiseren. ik dacht dat moet te doen zijn, maar wel leuk als er interactie is,,, En dat was er. We hadden de voorbereidingen getroffen , super duidelijk draaiboek dus dat kan eigenlijk niet mis gaan, codes gecheckt en hoppa daar gingen we. Weer was super en de kids gemotiveerd, we hebben de missie volbracht. De kinderen vonden het kinderfeestje niet leuk maar SUPER SUPER SUPER leuk. Echt weer mooie herinneringen gemaakt! Een aanrader als je het zelf in de hand wil houden, maar niet alles zelf wil/kan organiseren.

Jessica - 22/02/2019 om 19:02

Voor een gezamenlijk feestje van 3 jongens die 10 jaar zijn geworden hebben we het spel Huntmaster gespeeld. In totaal waren er 12 jongens op het feestje die we voor het buitengedeelte in 2 groepen hebben verdeeld. De jongens vonden het allemaal super leuk en gingen helemaal op in het spel. De ouders van de jarige jongens zijn nog wel even druk geweest met de voorbereidingen, maar het draaiboek was erg duidelijk en het pakket met aanwijzingen hadden we erbij besteld, dus dat scheelde al weer heel wat tijd. Superhandig dat pakket, want anders ben je er wel erg druk mee;-)
Ook het feestpakket met de nametags en notitieboekjes viel goed in de smaak bij de jongens. Er werd heel driftig geschreven bij elke aanwijzing die er werd gegeven.
Het verbaasde ons als ouders dat ze de opdrachten voor binnen zo goed begrepen. We hadden verwacht dat we ze wel op weg zouden moeten helpen, maar dat bleek niet nodig te zijn. Kortom, een superleuk spel en een echte aanrader voor een kinderfeestje.

Ivonne - 07/02/2019 om 19:31

Voor de 9de verjaardag van onze zoon hebben we Wie is ? gepeeld. De kinderen vonden het allemaal heel spannend en super leuk! Het draaiboek is heel handig, ik had dit zelf niet allemaal kunnen bedenken. De ap voor de test en de ontknoping maken het echt helemaal af.
De voorbereidingen vielen mij dit keer erg mee. Eerder heb ik Clockdown en Zombiesquad feestjes gevierd met onze oudste zoon. Ook heel erg leuk, maar deze voorbereidingen waren wat meer werk. Of wordt ik er steeds handiger in??
Ik denk dat wij nog wel eens gebruik maken van jullie leuke feestjes. Ik ben benieuwd naar Huntmasters!!

Judith Meyer Baecke - 06/02/2019 om 22:17

Een van de mooiste dagen uit mijn leven, was 1 van de reacties..De kids zaten helemaal in t verhaal.. en wat was de stille kamer spannend! De laatste in de rij, had t niet meer..
De afwisseling in spelletjes, codes invoeren, speuren en puzzelen bleef spannend tot t einde van t feestje! Super bedankt, Teun en team hebben volop genoten!

Jacobina Melisse - 06/02/2019 om 10:44

Wij hebben de Wie is de ? Gespeeld, wij hadden 14 kinderen van 11/12 jaar oud, jongens en meisjes. Feestje duurde 5 uur en het was de hele tijd spannend. Draaiboek is duidelijk alleen jij moet nog best veel dingen voorbereiden en goed bedenken waar en hoe je de opdrachten gaat houden. Dus op tijd beginnen! Wij hebben bij de “laser game” ook nog jokers verstopt en walkie talkies aan de kinderen gegeven zo dat ze wel met de groep konden communiceren. Kandidaten die nog niet zijn geweest konden niet zien wat er gebuurde op de parcours. Als je al geweest was kon je de volgende kandidaat aanmoedigen vanuit de finnish - super spannend! Onze schutters gebruikten klittenband ballen en de kandidaten moesten een grote wolle trui aan. Wij hebbe uit eindelijk 4 opdrachten kunnen doen plus de geheime opdrachten tijdens eten. Test duurde wat lang met zo veel kids, wij hadden 10 vragen gehad. Ook wat vragen met de Mol van te voren afgestemd, dat die wel min geld in gaat brengen met de ballon spel en geen verdubbelaar gaat pakken tijdens laser game en ook geen joker gaat vinden tijdens straat spel.
Wij hebben een groeps app aangemaakt en mijn profiel foto veranderd naar die van Rik :) de muziekje van wie is de Mol opgestuurd en dingen aan gekondigd via de app. zoals vrijdag na school krijgen jullie van me een enveloop met een personelijk boodschap doe het pas thuis open en laat het aan niemand zien! Het was een groot succes de beste feestje ooit volgens de kids!

Marieke - 02/02/2019 om 13:11

Nina heeft een superleuk feestje gehad voor haar 12e verjaardag. We hadden het Missie X feestje aangevraagd. Haar 7 vriendinnen allen in de leeftijd van ongeveer 12 jaar vonden het erg spannend. Erg moeten lachen om de witte bestelbusjes die overal tevoorschijn kwamen en hoe fanatiek ze alles wilden meeschrijven in hun Missie X notitieboekjes. Het vergt wel de nodige voorbereiding van de ouders / begeleiders, maar als je dat incalculeert is het echt de moeite waard en goed te doen met het draaiboek dat je opgestuurd krijgt.

TIP: Ik zou het stukje van X aan het einde in het filmpje iets langer maken. Dat was erg kort.

 
Pagina 1 van 8