Super bedankt allemaal voor jullie reacties in ons gastenboek!!

Bij nieuwe berichtjes: probeer niet teveel te verraden want er kijken heel veel feestgangertjes mee wink

 
Annegreet Peggeman 24-07-2019 om 23:09:29

Beste mensen! Wat was het ontzettend leuk om met de ki deren (meiden 11 jaar) de escape room te doen. Het zat super goed in mekaar, complimenten voor jullie duidelijke draaiboek en dergelijk! De kinderen wilden het meteen nog wel een keer gaan doen ����

Arianne 10-07-2019 om 19:37:16

Vandaag het missie X feestje gevierd voor mijn 9 jarige zoon en 7 klasgenootjes.
We hadden al het " lijk" van opdracht 1 getekend en bij binnenkomst zat de spanning er al in. Wat gaat er gebeuren , etc.
De spionnenbril, het notitieboekje, de naambadge en de pet vielen erg in de smaak en maakte het geheel af.
De opdrachten 3 tot en met 6 hebben we gedaan op een open plek in het bos met een heel parcour om het een beetje lastiger te maken tijdens de opdrachten, waar wandelaars met honden komen en veel fietsers. ( iedereen was verdacht en ze verstopten zich dan ook) .
Mister x werd niet geraden. Erg leuke foto's gemaakt.

Al met al een erg geslaagd feestje en in de toekomst kijk ik zeker naar een andere vorm in deze stijl bij jullie.
Bedankt locohippo voor een geslaagd kinderfeestje.

Celes 08-07-2019 om 11:39:00

Van de week met prachtig weer een expeditie Robinson feestje op het strand gehouden. 13 kinderen (1 was ziek). Draaiboek en de losse pakketten besteld (erg makkelijke en leuk met uitnodigingen en bedankkaartjes). Het eerste “zoek de sleutel” spel overgeslagen. Eerst cadeaus/taart. Daarna alle namen van de jongens in 1 dichte vaas en alle namen van de meisjes in de andere(eerlijke verdeling binnen de teams). Mijn 10 jarige dochter mocht de namen trekken en teams vormen. Dit was al een feest! Daarna met (gevulde gewone ballonnen) waterballonnen proef 1 gespeeld. Geweldig! Hierna de eetproef. Wij hadden; makreel/olijven/kaas/ham/(snoep) spekjes/walnoot/komkommer/augurk/olijven/appel/ eierkoek/roze koek. Hylarisch! Ivm de harde wind waterballonnen op de bekers gelegd als gewicht. Wel gezegd dat in eerste instantie iedereen het zelf op moest eten, maar dat je met de groep alles als eerste op moest hebben. Hierna wilden wij vuur maken en marshmallows roosteren maar er stond teveel wind. Blokken gaan bouwen per team. Duidelijke instructies moeten geven, 1 voor 1 een blok erop. Mondelinge hulp van teamleden, maar zelf erop zetten. Stond het erop, dan pas mocht de volgende een blok pakken. Blokken overigens bij houtzagerij gehaald. Alle stukken resthout(balken) laten zagen in verschilde groottes. Werkte goed en niet yduur. Hierna een ijsje gegeten. Tempo was niet gehaast, rustig aan en tussendoor tijd om te ravotten. Na het ijsje begonnen met de eerste individuele proef, deze was toch wel lastig te begrijpen. De tekst in de envelop zou iets simpeler opgeschreven kunnen worden. 5 minuten gedaan ipv 10 en dit was al redelijk lang voor ze. Ze vonden het achteraf erg leuk en wilden het eigenlijk nog een keer doen;-). De evenwichtsproef gedaan. De afvallers konden lekker in de zee spelen. Hierna meteen de finale gespeeld. Het touwtje doorbranden vonden ze het allerleukste! Het was wel wat chaotisch bij het gooien van de waterballonnen. Stonden met z’n allen te dringen. Dit kon de pret niet drukken voor de enige echte Robinson! Wij hadden de ketting uit het pakket gehouden voor de jarige en een (bijna identieke) ketting gemaakt voor de Robinson. Hiervoor takjes, echte schelpen uit decoratiepakket, mosselschelpen van het strand en rondje (hout) van een “wie is de mol” feestje van m’n dochter. Helemaal top! Toen patat en snacks bij de strandtent gegeten. Iedereen kreeg en klein doosje met wat snoepjes en een munt mee waar het bedankkaartje aan vastzat.

Nog wat tips: wij hadden lange takken verzameld en drie kleuren lint hieraan gehangen. Dit voor ons parcours. Door de wind wapperde dit en dat stond erg leuk! Hier ook een vierkant mee gemaakt voor de eerste individuele proef (ipv cirkel). 2 dikkere takken voor de teamvlaggen gebruikt.
Voor tussendoor waterpistolen meegenomen. Tijdens het wachten (toen wij spullen klaar moesten zetten) de grote waterballonnen in de groep gegooid zodat ze het naar elkaar over konden gooien! Dit was ook erg lachwekkend!
Vergeet niet verschillende aanstekers mee te nemen om de lontjes voor de finale mee aan te steken! Veel plezier!

andre 25-06-2019 om 21:34:57

na vorig jaar een hele goede ervaring te hebben opgedaan met het escaperoom feestje.
hebben we dit jaar voor het wie is? feestje gekozen.
vanaf het versturen van de uitnodigingen was het spel begonnen hoor!
na de nodige voorbereidingen en voorpret was het tijd voor het feestje.
bij binnenkomst was het ballonspel al opgebouwd, wat de nodige speculaties in de groep teweeg bracht.
we hadden 3 spellen voorbereid maar uiteindelijk nog een vierde spel (ja/nee zoektocht) toegevoegd omdat we nog tijd over hadden.
de test hebben we tijdens het feestje nog bijgewerkt met wat actuele vragen wat voor hilariteit tijdens de test zorgde.
de bekendmaking van de mol en de winnaar met de app was ook een groot succes.

tijdens het voorbereiden van het feestje heb ik met mijn schoonzus het plan opgevat om het wie is? thema van het feestje ook te gebruiken voor een wie is de mol spel tijdens het familieweekend (20 personen van 10 tot 55). we hebben een aantal spellen bedacht;
jenga, omstebeurt een blokje uitnemen en bovenop terugplaatsen hoe hoger hoe meer geld
verstoppertje, geld verstopt en zoeken maar in 5 minuten
een quiz,10 vragen en elk opvolgend goed antwoord verdubbeling van het verdiende geld.
stilleven
geheime opdracht op zaterdag avond
zondag ochtend test
het is een heel leuk weekend geworden met alles wat het televisieprogramma ook heeft, een slinkse mol, oplettende kandidaten, verdachtmakingen, valse verdachtmakingen, geld gestolen, jokers gestolen maar vooral heel veel lol.

dus team van locohippo heel erg bedankt voor twee leuke feestjes en niet alleen voor kinderen.

@nk 18-06-2019 om 08:46:06

Wat een geweldige oplossing dit Don Pardon feest! Onze zoon wilde treftballen in het park, maar omdat mooi weer niet op bestelling geleverd wordt, wilde ik ook een binnen-programma. Ik googlede en kwam uit op deze site. Het spel was super leuk en gevarieerd. De voorziene timing klopt. Ik bestelde het feestpakket erbij en maakte de extra's. Aan de bedankkaartjes voorzag ik zelfgemaakte armbandjes in de Italiaanse driekleur. Iedereen was blij en vond het leuk. Volgend jaar kom ik terug een feest kiezen. Top!

cvh 16-06-2019 om 18:56:36

Gisteren het ‘wie is’ feestje, wat een groot succes! Er werden meteen bondjes gesloten, molboekjes werden goed gebruikt en de jokers en vrijstellingen maakten het spel compleet. Na de test gespannen gezichten en de mol heeft goed gespeeld, is niet verdacht en had een bondje met de winnaar!
Een top feestje wat we iedereen aan kunnen raden!

AMS 09-06-2019 om 21:45:29

Vrijdag wie is? feestje van onze dochter gedaan. We hadden 6 meiden tussen de 9 en 11. Ze waren erg enthousiast en fanatiek. Het molboekje, de jokers en de test waren een succes!
Ik heb zelf nog een begin video gemaakt met foto's van de meiden, logo van wie is? en wie is de mol muziek eronder. Als een echte leader voor het begin van het feestje. Dat vonden ze fantastisch.
Verder op het laatst de verborgen aanwijzingen op de vlaggenslingers (alles in alfabetische volgorde behalve de naam van de mol), onder de bordjes (stickers met website en telefoonnummer waarin de naam en geboortedatum van de mol verwerkt waren) en de verjaardagskalender (waarin een M stond bij de verjaardag van de mol die toevallig ook in juni was).
Al met al, veel voorbereidingswerk, maar het was het allemaal waard!

Ester 09-06-2019 om 12:35:33

Gisteren met 10 meiden tussen 10-12 een "Wie is het?" feestje gevierd. Volgens mijn dochter het leukste feestje ooit. Er waren direct bondjes, er onstond chaos en achterdocht... en de Mol kon achteruit leunen en zien hoe zij door niemand verdacht werd. Ook de test met de app aan het einde zorgde voor een mooie climax... gespannen gezichtjes en verbazing.
Gezien enthousiasme gaan we in de zomervakantie dit gewoon nog eens doen met de spellen die we nog niet gedaan hebben.

ida vermeij 31-05-2019 om 20:30:37

Vandaag het wie is de ? feestje van mijn dochter gedaan.
Al veel voorpret gehad na het lezen van het draaiboek en bedenken hoe we de spelletjes vorm geven.

Het ballonnenspel ziet er bij binnenkomst voor de gasten gezellig uit de hele huiskamer vol ballonnen.

Het seinspel was lastig voor de kinderen, maar wel erg grappig om te zien.

Ik had zelf een spel bedacht om jokers te winnen, balletje balletje met + geld / - geld / joker onder een beker te leggen. Op de beker lag een snoepje voor het snoephappen. Ze mochten het snoepje pakken en kijken wat er onder de beker zat.

Aangezien het mooi weer was had ik 14 flessen water op het veld gezet, aan de zijkant zat een ballon geplakt me daarin een opgevouwen briefje met + geld of - geld.
We hebben de flessen handbal gedaan met meer flessen dan kinderen. Na een aantal minuten het spel gestopt en de 6 flessen met minste water de ballon open laten maken.
De mol wist welke flessen omgegooid dienden te worden. Super leuk en ook wat nattigheid met dit mooie weer.


De ontknoping was zeker geslaagd.

Iedereen heeft een leuke middag gehad.


Lianne 27-05-2019 om 18:48:30

Gisteren hadden wij de zombie Squad in huis, met 8 mannen van 8 jaar. In een woord fantastisch! Zeer duidelijk en volledig draaiboek, met alle printables voor de escaperoom. Echt een aanrader! We hadden ook het clue pakket besteld, erg handig. Al genoten we ook van het maken en zoeken van attributen. In de escaperoom hebben we veel spulletjes toegevoegd als afleiding, bijv meetlint, legerkistjes, allerlei griezelige beesten, verrekijker etc.
Het was zeker wel nodig dat een ouder kon helpen in de escaperoom. Jongens van deze leeftijd zijn immers redelijk chaotisch en druk :)

 
Pagina 1 van 17