Super bedankt allemaal voor jullie reacties in ons gastenboek!!

Bij nieuwe berichtjes: probeer niet teveel te verraden want er kijken heel veel feestgangertjes mee wink

 

Kobe - 05/03/2019 om 18:48

Op 22 februari hadden we eindelijk het zombie squad feestje. Super spannend! Alle 10 de kinderen waren er. Kobe werd 11 dus hadden we voor zombie squad 2 gekozen. Gelukkig zat het weer mee en konden we beroep doen op het lege huis van opa. De kinderen zijn verschoten, yes, goed gedaan van mama, de proevertjes ronde hebben we een beetje anders gedaan. Omdat de kinderen 11 waren, hebben we ze 1 voor 1 geblindoekt. Telkens als er ene de blinddoek aan kreeg, mochten de andere kinderen zeggen wat de geblinddoekt moest eten. Hilarisch �. En de escape room was 5 seconde voor de bom ging, afgelopen. Voor iedereen stress momentje. Ik raad het echt aan om zeker te proberen. Het verhaal zit goed in elkaar en voor volgend jaar zeker weer 1tje om te herhalen. Al word het dan wel een ander spel. Aja, deze kennen ze al natuurlijk

Alma Van den Bos - 02/03/2019 om 12:07

Voor het feestje van mijn dochter die 11 jaar is geworden, heb ik het clockdown feestje besteld. Toen het draaiboek binnenkwam, dacht ik wel even, "Waar ben ik aan begonnen?" Want het was best wel veel. Onze dochter had 12 kinderen op haar feestje en we hebben vanaf het begin de groep in 2-en gedeeld. Dat was super, want 6 kinderen kunnen overal goed bij. Het viel ons als begeleiders op, dat er bij 11-jarige kinderen al verschrikkelijk veel verschil in niveau tussen de kinderen is. Dit is geen probleem, want de kinderen die van lezen en puzzelen houden, maken de puzzels en de doeners gingen op zoek naar de voorwerpen die verzameld moesten worden.
Het feestje liep heel gesmeerd, omdat het een goede mix is tussen rustige spelletjes -achter de computer- en doe activiteiten o.a. in de escaperoom. We hadden een kennis ingeschakeld als spion, en het was heel grappig om te zien hoe verschillend kinderen er op reageren. Het ene groepje deed net of de spion er niet was en de andere ging de spion allemaal vragen stellen, waar hij natuurlijk geen antwoord op wist (lol). Dat groepje zag overal spionnen staan. We hadden een buurman gevraagd om de koffer met de eerste instructies te brengen, onder het mom van -verkeerd bezorgd-.
Aan het eind vroegen de kinderen wie Agent Q was, die zo langzaam typte. Dus achteraf bedachten we, dat we de teksten het beste alvast naar een vriendenapp hadden kunnen sturen en vandaar copyeren, zodat het typen sneller gaat. Dus wie weet een tip voor iemand anders...

stijn en teun - 26/02/2019 om 22:23

voor onze boys een spionnenkinderfeest organiseren. ik dacht dat moet te doen zijn, maar wel leuk als er interactie is,,, En dat was er. We hadden de voorbereidingen getroffen , super duidelijk draaiboek dus dat kan eigenlijk niet mis gaan, codes gecheckt en hoppa daar gingen we. Weer was super en de kids gemotiveerd, we hebben de missie volbracht. De kinderen vonden het kinderfeestje niet leuk maar SUPER SUPER SUPER leuk. Echt weer mooie herinneringen gemaakt! Een aanrader als je het zelf in de hand wil houden, maar niet alles zelf wil/kan organiseren.

Jessica - 22/02/2019 om 19:02

Voor een gezamenlijk feestje van 3 jongens die 10 jaar zijn geworden hebben we het spel Huntmaster gespeeld. In totaal waren er 12 jongens op het feestje die we voor het buitengedeelte in 2 groepen hebben verdeeld. De jongens vonden het allemaal super leuk en gingen helemaal op in het spel. De ouders van de jarige jongens zijn nog wel even druk geweest met de voorbereidingen, maar het draaiboek was erg duidelijk en het pakket met aanwijzingen hadden we erbij besteld, dus dat scheelde al weer heel wat tijd. Superhandig dat pakket, want anders ben je er wel erg druk mee;-)
Ook het feestpakket met de nametags en notitieboekjes viel goed in de smaak bij de jongens. Er werd heel driftig geschreven bij elke aanwijzing die er werd gegeven.
Het verbaasde ons als ouders dat ze de opdrachten voor binnen zo goed begrepen. We hadden verwacht dat we ze wel op weg zouden moeten helpen, maar dat bleek niet nodig te zijn. Kortom, een superleuk spel en een echte aanrader voor een kinderfeestje.

Ivonne - 07/02/2019 om 19:31

Voor de 9de verjaardag van onze zoon hebben we Wie is ? gepeeld. De kinderen vonden het allemaal heel spannend en super leuk! Het draaiboek is heel handig, ik had dit zelf niet allemaal kunnen bedenken. De ap voor de test en de ontknoping maken het echt helemaal af.
De voorbereidingen vielen mij dit keer erg mee. Eerder heb ik Clockdown en Zombiesquad feestjes gevierd met onze oudste zoon. Ook heel erg leuk, maar deze voorbereidingen waren wat meer werk. Of wordt ik er steeds handiger in??
Ik denk dat wij nog wel eens gebruik maken van jullie leuke feestjes. Ik ben benieuwd naar Huntmasters!!

Judith Meyer Baecke - 06/02/2019 om 22:17

Een van de mooiste dagen uit mijn leven, was 1 van de reacties..De kids zaten helemaal in t verhaal.. en wat was de stille kamer spannend! De laatste in de rij, had t niet meer..
De afwisseling in spelletjes, codes invoeren, speuren en puzzelen bleef spannend tot t einde van t feestje! Super bedankt, Teun en team hebben volop genoten!

Jacobina Melisse - 06/02/2019 om 10:44

Wij hebben de Wie is de ? Gespeeld, wij hadden 14 kinderen van 11/12 jaar oud, jongens en meisjes. Feestje duurde 5 uur en het was de hele tijd spannend. Draaiboek is duidelijk alleen jij moet nog best veel dingen voorbereiden en goed bedenken waar en hoe je de opdrachten gaat houden. Dus op tijd beginnen! Wij hebben bij de “laser game” ook nog jokers verstopt en walkie talkies aan de kinderen gegeven zo dat ze wel met de groep konden communiceren. Kandidaten die nog niet zijn geweest konden niet zien wat er gebuurde op de parcours. Als je al geweest was kon je de volgende kandidaat aanmoedigen vanuit de finnish - super spannend! Onze schutters gebruikten klittenband ballen en de kandidaten moesten een grote wolle trui aan. Wij hebbe uit eindelijk 4 opdrachten kunnen doen plus de geheime opdrachten tijdens eten. Test duurde wat lang met zo veel kids, wij hadden 10 vragen gehad. Ook wat vragen met de Mol van te voren afgestemd, dat die wel min geld in gaat brengen met de ballon spel en geen verdubbelaar gaat pakken tijdens laser game en ook geen joker gaat vinden tijdens straat spel.
Wij hebben een groeps app aangemaakt en mijn profiel foto veranderd naar die van Rik :) de muziekje van wie is de Mol opgestuurd en dingen aan gekondigd via de app. zoals vrijdag na school krijgen jullie van me een enveloop met een personelijk boodschap doe het pas thuis open en laat het aan niemand zien! Het was een groot succes de beste feestje ooit volgens de kids!

Marieke - 02/02/2019 om 13:11

Nina heeft een superleuk feestje gehad voor haar 12e verjaardag. We hadden het Missie X feestje aangevraagd. Haar 7 vriendinnen allen in de leeftijd van ongeveer 12 jaar vonden het erg spannend. Erg moeten lachen om de witte bestelbusjes die overal tevoorschijn kwamen en hoe fanatiek ze alles wilden meeschrijven in hun Missie X notitieboekjes. Het vergt wel de nodige voorbereiding van de ouders / begeleiders, maar als je dat incalculeert is het echt de moeite waard en goed te doen met het draaiboek dat je opgestuurd krijgt.

TIP: Ik zou het stukje van X aan het einde in het filmpje iets langer maken. Dat was erg kort.

Michel Buitenhuis - 01/02/2019 om 22:56

Net hebben de kids (7 meiden van 12 jaar) het spel gespeeld. Met het uitgebreide draaiboek en dergelijke een groot suc6. Heb zelf de attributen gemaakt voor het spel. Met de geleverde instructie goed te doen. Ze gingen zo op in het spel dat Agent Q lang moest wachten op de mails. Echt een volwaardig alternatief voor een echte escape room.

Esther - 28/01/2019 om 21:30

Toen ik het draaiboek van het clockdownfeestje uitgeprint had, kreeg ik het Spaans benauwd. Waar was ik aan begonnen? Waarom niet gewoon bowlen ofzo?! Maar nadat ik voor mezelf puntsgewijs een to-do-list had gemaakt, zag ik dat alles heel goed in elkaar zat. Voor mijn gemak heb ik wel het clue-pakket besteld en daar geen spijt van gehad. Dat scheelt enorm in voorbereiding.

De kinderen (9 en 10 jaar) vonden het fantastisch en hebben nog dagen geheim agent gespeeld. En ik? Ik heb ook genoten!

Iris - 19/01/2019 om 18:38

Afgelopen woensdag het Wie is de Mol feestje gedaan. Zeer geslaagd. Het vergt wel wat voorbereiding, maar het is super leuk.
De kinderen vonden het erg spannend. En vonden dit het leukst feestje ooit.

Roelanda - 06/01/2019 om 16:24

In de kerstvakantie het clockdown spel gespeeld op het feestje van mijn dochter die 11 jaar is geworden. Het was een groot succes! Alle 11 de meiden zaten helemaal in het verhaal. Het bezoek van de spion was geweldig! Alles wat de spion deed of zei vonden ze verdacht. Geweldig!!! Ook het contact met agent Q geeft een enorm leuke dimensie aan het spel! We hebben het spel gespeeld op een school, dus alle kinderen hadden een computer tot hun beschikking! Een aanrader! Omdat de groep kinderen erg groot was hebben we twee escaperooms naast elkaar gemaakt zodat de kinderen in twee groepen tegelijkertijd de escaperoom konden doen! Groot succes!!
Nog een tip van agent Q: aan het einde van het spel is het leuk om de kinderen te bedanken voor hun grote inzet en te melden dat het super agenten zijn! Zo wordt het spel echt afgerond!!
Verder een geweldig draaiboek en een geweldige service!
We komen zeker nog eens terug op deze site voor een volgend feestje!!!

Jessica - 12/12/2018 om 17:17

Net missie x feestje gehad. De kinderen waren super enthousiast en vonden het helemaal geweldig. Alles was super duidelijk uitgelegd.

Annelies - 30/11/2018 om 20:14

Net klaar met het Missie X feestje.. ik heb nog tutende oren en pijn in mijn armen van de finaleopdracht buiten.. Iedere bus, man vrouw was verdacht en ze zaten er helemaal in (11/12 jaar).. 1 groot succes, zeker aan te raden

Maaike Jaspers - 14/11/2018 om 22:12

Afgelopen weekend clockdown gedaan op het verjaardagsfeestje voor onze dochter van 11 jaar. Het draaiboek zat erg goed in elkaar en het was een heel geslaagd feestje!! Alle kinderen zaten helemaal in het spel en vonden het toch wel spannend. Een echte aanrader!

Ingrid Hoogewerf - 12/11/2018 om 10:38

Wat een superleuke feestjes !
Voor onze zoon hadden we het feestje van Don Pardon besteld ( 9 jaar ) en voor onze dochter het Heksenketel feestje ( 7 jaar)
Superleuke spelletjes bij beide feestjes en precies op maat ! Bij het Don Pardon feestje was het iets meer spel waardoor ze heerlijk bezig waren en bij de heksenketel ging het wat rustiger en dat is ook precies goed voor die doelgroep !

Het enige wat je nog zou kunnen doen ( wat ik zou doen denk ik ) , is op de bedankkaartjes locohippo.nl vermelden ! Ik heb het wel tegen iedereen verteld maar als ze het kaartje zien onthouden ze het mss meer !

Voor de rest heeft iedereen super genoten en ben ik superblij dat wij thuis een feestje hebben gegeven .
Als afsluiting hadden wij een gourmet gedaan met lekkere simpele vleesjes , ook dat was een groot succes .

Ina van der Woude - 10/11/2018 om 13:30

In juni met onze dochter van 11 het wie is feestje gevierd. Omdat dit een doorslaand succes was voor onze dochter van 9 gekozen voor het clockdown feestje.
De draaiboeken zitten ontzettend goed in elkaar. De feestjes zijn perfect opgebouwd. De kinderen komen vanzelf in de feeststemming. Voor wie een spannend interactief feestje zoekt waar alle kinderen enthousiast aan mee zullen doen zijn beide feestjes een aanrader.

Miranda Coppy - 31/10/2018 om 15:41

Afgelopen zaterdag avond het missie-x spel gespeeld. Het vergt wat voorbereiding, maar met hulp van de site en het draaiboek goed te doen. De avond zelf hoefde ik niet veel te doen. De kinderen van 10 jaar waren erg gemotiveerd en hadden de site snel door. Wat hebben ze een lol gehad. Het was wel spannend om de bom te zoeken in het donker en de speurtocht in het donker. Het was een geslaagd feest!!

Monique - 23/10/2018 om 16:36

Vorige week het Clockdown feestje gehad van mijn dochter (11 jaar). Nadat ze de 1e brief hadden ontvangen en de door mij bestelde notitieboekjes en geheim agent badges, had ik het feestje al bijna kunnen stoppen. Ze waren hier al zo enthousiast over!! Daarna mochten ze achter de laptop een aantal opdrachten uitvoeren. Wat een samenwerking tussen alle kinderen, echt zo leuk. Ondanks dat ik het draaiboek een paar keer had doorgenomen, was ik wel blij dat ik die tijdens het feestje bij de hand had. Ze zijn er ook niet achter gekomen wie Q was. (dat nl mijn man en die liep ook gewoon rond op het feestje, ze hebben hem alleen niet met een telefoon gezien). Ze zijn met nog 10 minuten op de klok ontsnapt uit de escaperoom, maar hebben wel een extra aanwijzing nodig gehad. Maar dat kwam meer doordat ze zo hyper waren, dat logisch nadenken er niet meer in zat. Meerdere keren op het feestje gehoord dat ze het een leuk feestje vonden en later ook van de ouders dat de kinderen erg enthousiast waren thuisgekomen.
Echt een aanrader om dit te doen!

Sonja - 20/10/2018 om 20:03

Vanmiddag hebben we het 'Wie is?' feestje gehad voor onze dochter die 11 wordt. Ik was wat laat met voorbereiden, wilde het eerst zelf doen maar was maar wat blij dat ik dinsdagavond dit draaiboek tegenkwam. Het was nog flink aanpoten met voorbereiden maar onze kennis van 'Wie is de mol?' werkte in ons voordeel. De test op de tablet d.m.v. de app maakte het echt helemaal af. Zelf tijdens het feestje nog vragen toevoegen over het doen en laten van de mol was erg eenvoudig. Voor ons was dit het laatste kinderfeestje. Als ik deze site eerder had ontdekt zou ik er nog meer bestellen. Ik ga het zeker aanraden. Bedankt!

 
Pagina 1 van 8