Spionnenfeestje Missie X met gave speurtocht!

Spionnenfeestje-Missie-X-met-gave-speurtocht!
 

Missie X spionnenfeestje is een spannend en interactief kinderfeestje met geheimagenten, spionnen en een gave speurtocht op het einde. Wie is toch die mysterieuze geheimagent X?


De kinderen gaan tijdens dit spionnenfeestje een ontvoeringszaak oplossen en maken hierbij gebruik van een speciale Missie X website.  De kinderen verdienen bij de verschillende opdrachten geheime toegangscodes waarmee de kinderen tijdens dit spionnenfeestje steeds verder toegang krijgen op deze website om de missie te voltooien. Met behulp van een mobiele telefoon en hulp van specialagent X kan de missie bijna niet mislukken want X heeft toegang tot alle informatie en zijn hulp is altijd achter de hand als het even niet lukt.

Binnen of buiten feestje?

Dit spionnenfeestje kan voor een groot gedeelte binnen worden gehouden, mits je genoeg ruimte hebt qua groepsgrootte natuurlijk. Een aantal opdrachten kan alleen maar buiten worden gespeeld, zoals bijvoorbeeld de eindspeurtocht. Vaak is het ook wel lekker om nog even met de groep naar buiten te gaan, zelfs als het weer wat minder is.
 

Leeftijd kinderen

Dit spionnenfeestje is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. Het is voor de stoerste jongens en meisjes nog best spannend (dit willen de kids natuurlijk juist ook vaak!!). Hou er rekening mee dat jongere kinderen vaak nog wat extra hulp nodig hebben bij de opdrachten en vaak nog niet zelfstandig de eindspeurtocht kunnen lopen. Heb je echt een hele jonge groep met alleen 8 jarigen dan is één van onze andere thema’s wellicht geschikter. Je mag ons altijd even mailen voor aanvullend advies. Doen we altijd graag!!
 

Aantal kinderen

Dit spionnenfeestje is standaard geschikt voor 6-12 kinderen. Heb je een grotere groep tot maximaal 16 kinderen? Stuur ons dan even een mailtje voor meer info.
 

Tijdsduur

Het tijdsbestek van dit spionnenfeestje is ongeveer 3 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 2 uur in beslag nemen. Heb je een grote groep (>10 kinderen) dan kan het altijd wat uitlopen.
 

Aantal begeleiders

De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het spionnenfeestje heb je minimaal één extra persoon nodig. Mocht je een grote groep kinderen hebben (> 8) dan is het altijd handig om nog extra hulp in te schakelen.

 

Wat heb je minimaal nodig voor dit spionnenfeestje?
 

Apparatuur
 
Missie X is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). Verder heb je voor de kids nog een mobiele telefoon nodig waarmee ze contact kunnen houden met X.
 
Aanvullende benodigdheden
 
Naast het draaiboek van het spionnenfeestje zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld witte krijtjes, afzetlint, speelgeld, witte wegwerphandschoentjes. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)

Tekst gaat onder de producten verder.

Leeftijd
8 - 12 jaar

Tijdsduur
± 3 uur

6-12*
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Grote groep
op aanvraagHoe werkt ons concept?

Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het spionnenfeestje, waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het spionnenfeestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))
 

Inlogcodes

Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Missie X website heb je inlogcodes nodig. De inlogcodes kun je, vanaf 8 dagen voor het spionnenfeestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn ze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het spionnenfeestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.


spionnenfeestje - geheimagenten - missie X - kinderfeestje - leeftijd 8, 9, 10, 11 en 12 jaar -geheime missie - interactief - gebruik website - spionnen - binnenfeestje - buitenfeestje - spionnenfeestje - spionnenkinderfeestje