Kinderfeestjes voor 11 jaar

Kinderfeestjes-voor-11-jaar


Op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje voor 11 jarigen? Locohippo heeft stoere en originele kinderfeestjes voor thuis voor kinderen van 11 jaar! Handige uitgebreide draaiboeken, toegang tot website en/of leuke feestpakketten om het kinderfeestje extra leuk te maken.


Hieronder staat het overzicht van de kinderfeestjes die geschikt zijn voor kinderen van 11 jaar. Klik op meer lezen over dit kinderfeestje en je gaat naar de uitgebreide omschrijving en uitleg van het kinderfeestje. Verder op deze pagina: tips en suggesties - reviews van ouders van 11-jarigen.


 

Wie is?: voor de echte fans... een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Niks is wat het lijkt, tijdens dit kinderfeestje. Wie kun je vertrouwen en wie niet? Voor de echte fans van Wie is de Mol een feest van herkenning. Een kinderfeestje dat al begint met het uitdelen van de uitnodigingen. Tijdens het kinderfeestje valt niemand af en zorgt de speciale app voor super spannende ontknoping!

Meer lezen...

 

Zombie Squad: een virus, zombies, escaperoom en een doorgedraaide professor!

Redt de Zombie Squad de wereld? Tijdens dit kinderfeestje zal blijken of jij geschikt bent om deel uit te maken van de Zombie Squad. Zombies, een virus,griezelopdrachten en een griezel-escaperoom... En voor iedereen die ouder is dan 10 jaar en nog niet genoeg heeft gegriezeld ook nog een heuse griezelspeurtocht!!!  

Meer lezen...

 

ClockDown: jouw eigen escaperoom thuis, hoe cool is dat!

Tijdens dit kinderfeestje help je een verdwenen geheimagent te bevrijden. De escaperoom (ongeveer 45 minuten) is één van de onderdelen van het kinderfeestje. Een mobiele telefoon en het gebruik van de speciale ClockDown website en een mysterieuze contactpersoon maken dit kinderfeestje extra spannend. 

Meer lezen...

 

Missie X: spannend en interactief + een gave speurtocht!

Altijd al een geheimagent willen zijn? Met spannende opdrachten verdien je, met behulp van een mobiele telefoon, toegangscodes voor de geheime Missie X website. Ben jij de speurneus, die samen met je vrienden de verdwijning van de professor oplost? Een gave speurtocht en wie is toch die mysterieuze X...

Meer lezen...

 

HuntMasters: puzzels, opdrachten en speurtocht... ben jij een HuntMaster?

Ben je fan van Jachtseizoen en Hunted en denk jij, dat kan ik ook? Dan is dit misschien wel het kinderfeestje voor jou! Na het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten volgt een spannende en uitdagende speurtocht, waarbij je met een app op jacht gaat naar de Schim? Krijgt jouw team de voortvluchtige te pakken? 

Meer lezen...

 

Robinson Survival feestje: een uitdagende en avontuurlijke beproeving!

Ben jij een goede Robinson? Door de proeven tijdens dit kinderfeestje kom je hier zeker achter. Fysieke en mentale uitdagingen zorgen voor een mooie beproeving. Voor dit kinderfeestje heb je wel een beetje ruimte nodig. Heel goed te geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. Een feest van herkenning! 

Meer lezen...

 

Tips en suggesties kinderfeestje voor kinderen van 11 jaar


Mijn kind wordt 11 jaar, hoeveel kinderen nodigen we dan uit voor het kinderfeestje?


Wij adviseren vaak deze richtlijn: leeftijd + 1, voor 11-jarigen kom je dan op 12 kinderen. Je kunt er natuurlijk meer uitnodigen als je genoeg, ruimte en voorbereidingstijd hebt. Dat zijn wel de voorwaarden waarmee het wel mogelijk is om een feestje met een grote groep te spelen.


Tijdsbestek voor een kinderfeestje van kinderen van 11 jaar:


Voor kinderen van 11 jaar ben je ongeveer 3 uur bezig. Je bent redelijk flexibel in het bepalen van de tijdsduur van het feestje. Je hebt namelijk zelf invloed op de tijdsduur aan de hand van het ontvangst en de pauzes.


Favoriete kinderfeestjes voor kinderen van 11 jaar?


Onderaan deze pagina's staan reactie van ouders over hoe zij het feestje hebben ervaren voor kinderen van 11 jaar (de originele reacties kun je vinden in het gastenboek en bij de productreviews van het betreffende kinderfeestje).Draaiboeken voor thuis kinderfeestjes 11 jaar:Wat vonden kinderen van 11 jaar van onze kinderfeestjes?


Wat vonden kinderen van 11 jaar van het kinderfeestje Wie is?


Martine schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Zondag 5 februari hebben we een wie is het feestje gehouden voor onze dochter die 11 werd met 9 klasgenootjes. Ze hadden er van te voren als heel erg veel zin in en het was ook een heel erg gelaagd feestje geworden. De mol heeft niemand geraden. Er werden heel veel complotten gesmeed, en er werd ook heel veel gelogen. Heel goed draaiboek. Bij het terugbrengen vroeg 1 van de meisjes of ik het erg zou vinden als ze ook een de mol feestje ging houden. Dat lijkt me een goed teken."

Angelique schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Met 8 kinderen (11 jarigen)wie is? gespeeld. Van tevoren had ik het draaiboek doorgenomen en alles voorbereid. We besloten 4 spelletjes te spelen. Het feestje begon om 13.00 uur en de laatste gast vertrok na 20.00 uur. Maar toen hadden ze wel allemaal gegeten en nog in de fontein afgekoeld.
Ze vonden het allemaal fantastisch, een meisje vond het zelfs zenuwslopend. Het draaiboek zit goed in elkaar. De broer van de jarige (14 jr) had ik de mol gemaakt. De kinderen raakten verstrikt in hun eigen verdenkingen, niemand had het uiteindelijk geraden. De verrassende winnaar bleek de jarige jet te zijn. Kortom het was een geweldige dag om niet snel te vergeten!"
           

Susanna schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"We hebben met 11-jarigen dit 'wie is..' feestje gevierd. Het draaiboek was ontzettend uitgebreid en heel compleet! Het was een groot succes. Ook de test aan het einde maakte het helemaal af. Wat een spanning! Dikke pluim voor de makers van dit kinderfeest. Een aanrader voor elke Wie is de mol liefhebber."

Janine schreef over het kinderfeestje Wie is?:
"We hebben onlangs een Wie is ? feestje georganiseerd. De kinderen hadden een leeftijd van 11 jaar. De meesten kennen het Tv programma, maar als je dat niet kent kun je toch gewoon meedoen. De kinderen (kandidaten en onze mol) zaten vanaf minuut 1 helemaal in het spel. Iedereen was verdacht en in de molboekjes werd heel acties alles genoteerd. Het draaiboek zat goed in elkaar en vergt best wat voorbereiding voor de spellen die je gaat organiseren, maar was het dubbel en dwars waard. Wij hebben 4 spellen georganiseerd en daarna nog de geheime opdracht en de test gedaan. De geheime opdracht was voor sommige kinderen wat onduidelijk, maar met wat hulp kwam dat ook goed. Na het eten volgde de test en dat vonden ze heel spannend. Er werd gemold door elkaars jokers te stelen en meer kansen te hebben tijdens de test. De test vonden de kinderen best spannend. Daarna de grote ontknoping en een prijs voor de winnaar en de mol. Het was een zeer geslaagd feestje!"

Inge schreef over het Wie is? kinderfeestje:
"Fantastisch feestje gehad. Een groep van 12 enthousiaste 11 jarige meiden. Hun decibels namen we er graag bij ;-)
Wij deden het ballonnenspel (thuis), seinenspel en lasergame spel (in bos), opdrachtjes aan tafel (thuis).
We vonden ook zelf nog een opdracht uit die plaats vond in een boomgaard.
Spelletjes staan goed uitgelegd in het draaiboek. Een goede tijds planning vooraf is een must! (wij starten het feestje op een woensdag direct na school tot 17.30)
Wij kochten naast het draaiboek, ook de boekjes en jokers aan. De meisjes vonden het super leuk om in een echt molboekje nota's te nemen.
Het was voor hun ook een leuk aandenken aan het feestje.
Ze zagen in iedereen de mol, en zagen overal aanwijzingen. Ze gingen volledig op in de spelletjes en hun eigen zoektocht naar de mol.
De test en ontknoping op de I-pad zorgde voor heel wat spanning en hilariteit.
Achteraf nog veel leuke reacties gehad van ons dochter, van haar vriendinnetjes, en van hun ouders.
Een echte aanrader!"

 

Wat vonden kinderen van 11 jaar van het Zombie Squad escaperoom/griezelfeestje?


Wendy schreef over het escaperoomfeestje Zombie Squad met griezeltocht:
"Super leuk feestje voor thuis! Jongens en meiden van 11/12 jaar, ze gingen los in de gave escaperoom (horrorgarage). Daardoor in een half uur de sleutel gevonden!! Ook gegil op straat tijdens de zombiespeurtocht in het donker en het schrikspel. . Wel fijn om het escape pakket erbij te bestellen."

Marijke schreef over het escaperoomfeestje Zombie Squad met griezeltocht:
"Wij hadden 29 mei een zombie squad feestje met een groep van 5 meiden van 11 jaar.
Ze vonden het echt geweldig en na de stille kamer zat de spanning er goed in.
We hebben voor de stille kamer eerst nog een zombie squad t shirt gemaakt, de meiden gingen daar helemaal in op. De getsiederrie was echt super leuk, vooral bij meiden denk ik, de gerechten kwamen om de beurt op tafel, er werd echt vies gekeken, maar iedereen proefde er wel van.
Daarna hebben we gegeten, na het niet zo lekkere naar he5 lekkere.
De escaperoom was ook geweldig, ze hadden nog 5 minuten op de klok staan, we hadden met en klein boxje wat griezelmuziek op de achtergrond aan staan.
Als laatste de speurtocht, wij hebben de stippen vervangen door foto’s, ze waren super enthousiast.
Wij hebben geen schrik momenten met verkleedde zombies gedaan, omdat er een paar meiden het al heel erg spannend vonden en we ook nog een slaapfeestje erachter aan hadden.
Super handig om het clue pakket erbij te bestellen, scheelt heel veel werk en alles klopt.
Al met al een super geslaagd feestje"


Kobe schreef over het escaperoomfeestje Zombie Squad met griezelspeurtocht:
"Op 22 februari hadden we eindelijk het zombie squad feestje. Super spannend! Alle 10 de kinderen waren er. Kobe werd 11 dus hadden we voor zombie squad 2 gekozen. Gelukkig zat het weer mee en konden we beroep doen op het lege huis van opa. De kinderen zijn verschoten, yes, goed gedaan van mama, de proevertjes ronde hebben we een beetje anders gedaan. Omdat de kinderen 11 waren, hebben we ze 1 voor 1 geblindoekt. Telkens als er ene de blinddoek aan kreeg, mochten de andere kinderen zeggen wat de geblinddoekt moest eten. Hilarisch �. En de escape room was 5 seconde voor de bom ging, afgelopen. Voor iedereen stress momentje. Ik raad het echt aan om zeker te proberen. Het verhaal zit goed in elkaar en voor volgend jaar zeker weer 1tje om te herhalen. Al word het dan wel een ander spel. Aja, deze kennen ze al natuurlijk"


Wat vonden kinderen van 11 jaar van het escaperoomkinderfeestje Clockdown?


Cindy schreef over het escaproom kinderfeestje Clockdown:
"1 woord, een aanrader!!2 maanden na de verjaardag ging zoonlief zijn Clockdownfeestje door...Al een maand geleden het draaiboek gekocht en 2 dagen later had ik ook het feestpaket en accessoires in mijn bezit....toen ik die ontving, wist ik al dat het feestje ging slagen.Alles was netjes verpakt en de voorbereidingen waren al grotendeels geslaagd vond ik....na het lezen vn het draaiboek en het zoeken van Q en onverwacht bezoek, kon het feestje starten...Het was super gewoon!Jongens van 11 dat veel te veel gamen, gingen echt op in het spel....en door digitale afbeelding had ik een cake, volledig in thema...dank u voor alles!Een blije mama, want de zoon was happywink"

Roelanda schreef over het Clockdown escaperoom feestje voor thuis:
"In de kerstvakantie het clockdown spel gespeeld op het feestje van mijn dochter die 11 jaar is geworden. Het was een groot succes! Alle 11 de meiden zaten helemaal in het verhaal. Het bezoek van de spion was geweldig! Alles wat de spion deed of zei vonden ze verdacht. Geweldig!!! Ook het contact met agent Q geeft een enorm leuke dimensie aan het spel! We hebben het spel gespeeld op een school, dus alle kinderen hadden een computer tot hun beschikking! Een aanrader! Omdat de groep kinderen erg groot was hebben we twee escaperooms naast elkaar gemaakt zodat de kinderen in twee groepen tegelijkertijd de escaperoom konden doen! Groot succes!!
Nog een tip van agent Q: aan het einde van het spel is het leuk om de kinderen te bedanken voor hun grote inzet en te melden dat het super agenten zijn! Zo wordt het spel echt afgerond!!
Verder een geweldig draaiboek en een geweldige service!
We komen zeker nog eens terug op deze site voor een volgend feestje!!!"


Monique schreef over het escaperoomfeestje Clockdown:
"Vorige week het Clockdown feestje gehad van mijn dochter (11 jaar). Nadat ze de 1e brief hadden ontvangen en de door mij bestelde notitieboekjes en geheim agent badges, had ik het feestje al bijna kunnen stoppen. Ze waren hier al zo enthousiast over!! Daarna mochten ze achter de laptop een aantal opdrachten uitvoeren. Wat een samenwerking tussen alle kinderen, echt zo leuk. Ondanks dat ik het draaiboek een paar keer had doorgenomen, was ik wel blij dat ik die tijdens het feestje bij de hand had. Ze zijn er ook niet achter gekomen wie Q was. (dat nl mijn man en die liep ook gewoon rond op het feestje, ze hebben hem alleen niet met een telefoon gezien). Ze zijn met nog 10 minuten op de klok ontsnapt uit de escaperoom, maar hebben wel een extra aanwijzing nodig gehad. Maar dat kwam meer doordat ze zo hyper waren, dat logisch nadenken er niet meer in zat. Meerdere keren op het feestje gehoord dat ze het een leuk feestje vonden en later ook van de ouders dat de kinderen erg enthousiast waren thuisgekomen.
Echt een aanrader om dit te doen!"


Petra schreef over het Clockdown kinderfeestje:
"We wilden een leuk en spannend feestje voor onze zoon van 11. Wat is spannender dan een escaperoom in eigen huis? Niks. Na hulp te hebben ingeschakeld van twee vrienden was het feestje compleet. Mister Q. speelde het geweldig en de Kids waren dolenthousiast. Uitleg was duidelijk beschreven en alle spullen aanwezig. Kinderen beoordeelden het als een geweldig, spannend feestje. Het leuke dat wij vonden, waren de denkstrategien van hen. Je hoorde ze elkaar instrueren en oplossingen verzinnen. Al met al erg geslaagd. Thanks, ook namens mister Q."

Wat vonden kinderen van 11 jaar van het Missie X spionnenfeestje?


Marijke schreef over het Missie X spionnenfeestje:
"Wat een leuk feestje was dit, en wat zit het goed in elkaar. We hadden een groep van 10 en 11 jarigen. Ze vonden het ontzettend spannend en heel leuk. Vooral ook het contact met MisterX was erg leuk. We hadden ook een briljante MisterX die nog even wat extra berichtjes stuurde, dat maakt het extra spannend. Tijdens de speurtocht was iedereen verdacht, dat was voor ons leuk om te zien. De ontmaskering van MisterX was wel DE afsluiting. Het draaiboek zit goed in elkaar en de to-do lijstjes waren heel handig. Je moet even wat tijd nemen voor de voorbereiding maar het valt door de lijstjes erg mee. En de voorbereiding was voor ons alvast de voorpret, dus helemaal niet erg om te doen. Erg leuk, we kunnen het iedereen aanraden. Het extra pakket bijbestellen is ook een aanrader, dit scheelt voorbereidingstijd en de kinderen vonden het geweldig."

Anja schreef over het spionnenfeestje Missie X:
"We hebben een heel leuk feestje gehad dankzij missie x. De kinderen vonden het heel spannend vooral om het witte bestelbusje, de vrouw met de hond en de man met de blauwe jas te ontlopen. We hadden een geslaagd feestje met 11 jarigen. Er waren 11 kinderen op het feestje dat is best wel veel voor missie x."

Berend schreef over het kinderfeestje Missie X:
"Zeer positief over deze verjaardagsactiviteit. Meestal plannen en regelen we zelf de speurtochten, puzzels en spellen maar vanwege weinig tijd ging dat nu niet lukken. Op zondagavond de bestelling geplaatst en woensdagochtend (staking leraren) het feest gegeven. We hadden 7 kinderen in de leeftijd 10 en 11 jaar. We zijn ongeveer 3 uur bezig geweest met het spel. Hier en daar ook activiteiten nog wat uitgebreid, extra tips en niet te makkelijke foto's voor de fotospeurtocht. Wel erg belangrijk de tijd te nemen om alles goed door te nemen en voor te bereiden. Een foutje is snel gemaakt waardoor er een code ontstaat die niet klopt. Het draaiboek is goed en uitgebreid. Het aparte document voor agent-x maakt het ook voor hem/haar overzichtelijk. Het was voor ons wel erg handig dat een derde persoon de agent-x was zodat wij zelf met z'n tweeën de opdrachten op tijd klaar hadden en alvast de volgende konden voorbereiden.
De website van mission X stond met een beamer op de muur zodat iedereen het goed kon zien.

Hartelijk dank voor deze super activiteit!"


Wat vonden kinderen van 11 jaar van het HuntMasters kinderfeestje?


Jeroen en Hanneke schreven over het HuntMasters kinderfeestje van hun 11-jarige dochter:
"Vandaag een erg leuk kinderfeestje gehad van onze dochter (11). De meiden vonden het hele Huntmasters-spel erg leuk. Het draaiboek was duidelijk en de aangeschafte pakketten waren erg handig en leuk. Bovendien goede communicatie met Locohipppo en erg goede service (ontbrekend artikel werd meteen nagestuurd). Complimenten aan de makers / Locohippo. Bedankt voor dit erg leuke kinderfeestje!!"

Rob schreef over het kinderfeestje HuntMasters van 11-jarige zoon:
"Super leuk weer. Voor de zoveelste keer iets afgenomen bij locohippo en weer was het goed. 8 11 jarige jongens top middag gehad."

Esmeralda schreef over het HuntMasters kinderfeestje van haar 11-jarige dochter:
"Het was een zeer geslaagd feestje! In het begin vond ik het draaiboek en alle informatie een beetje overweldigend. Maar het werd steeds duidelijker en kreeg steeds meer vorm. Belangrijk om er wel goed voor te gaan zitten en er tijd voor te nemen. De opdrachten waren heel leuk, zeker niet te makkelijk maar de dames (11-12 jaar) kwamen er samen (soms met een beetje hulp) wel uit. We hebben ook nog 'Zoek de buit' extra gedaan, dit kost relatief gezien weinig tijd en was een leuke manier om iets mee te geven voor na het feestje."

Femke schreef over het kinderfeestje HuntMasters:
"Na het succesvolle expeditie Robinson feestje vorig jaar hebben we dit jaar het huntmaster feestje gedaan. 12 kids in de leeftijd 10-11 jaar vonden het geweldig. De binnenopdrachten en de vluchtauto waren super leuk. Gps werkte iets minder goed ( maar dat ligt meer aan het dorpje waar we wonen). Het was in de avond en helaas begon het te donderen toen we in het donker in het bos waren dus hebben het einde iets moeten versnellen. Maar dat mocht de pret niet drukken, ze hebben de schim gevonden en het was daarna nog lang onrustig �iedereen bleef kamperen in de tuin �"


Wat vonden kinderen van 11 jaar van het Robison survival kinderfeestje?


Miranda schreef over het Robinson kinderfeestje van haar 11-jarige dochter:
"Het is al enige tijd geleden, maar wij hebben Expeditie Robinson met 10 meiden van 11 jaar oud gespeeld. Het was een groot succes, iedereen was bloedfanatiek ook al kenden een aantal het programma niet. Het is ook erg fijn dat het draaiboek een hele goede leidraad is, dat er veel ruimte is om eigen inbreng te doen of iets aan te passen als het even anders loopt.
De expeditie was een groot succes door de opdrachten, maar ook omdat er zowel individuele als groepsopdrachten bij zitten. Dat er niemand afvalt tijdens het feestje en iedereen mee strijd tot het eind is alleen maar ontzettend motiverend! Dus dank je wel, voor de goede begeleiding via de mail, maar ook voor het mooie draaiboek! Weet zeker dat we het nog wel een keertje spelen, al is het alleen maar voor de "leuk"."


Anneke schreef over het Robison kinderfeestje van haar 11-jarige dochter:
"Super. Draaiboek is volledig en door de aanvullingen van andere ouders krijg je nog meer ideeën. Ideaal om toch thuis een feestje te geven met goenoeg uitdaging voor een 11 jarige dame en haar crew. Het vuur maken en de eetproef weren helemaal top!"
 

(de originele reacties kun je terugvinden in het gastenboek en bij de productreviews van het betreffende kinderfeestje)
 

Wat te doen met een kinderfeestje 11 jaar? / Ideeën kinderfeestje 11 jaar / Kinderfeestje meisjes 11 jaar / Kinderfeestje jongens 11 jaar / Draaiboek kinderfeestje 11 jaar / Hoeveel kinderen op feestje 11 jaar? / Wat te doen op kinderfeestje thuis / Kinderfeestje 11 jaar: de leukste tips