HuntMasters

HuntMasters

Het HuntMasters-team gaat op jacht naar de voortvluchtige Schim. Is deze van de aardbodem verdwenen of heeft de Schim toch sporen nagelaten?


Met de HuntMasters-website en door het oplossen van puzzels en uitvoeren van opdrachten krijgen de HuntMasters toegang tot de speciale HuntMasters-app en kan de jacht beginnen... 

Wat volgt is een spannende en uitdagende speurtocht waarbij de HuntMasters telkens op zoek moeten naar een nieuwe locatie en nieuwe aanwijzingen. Welk team krijgt de Schim te pakken?

Binnen of buiten feestje?
Dit feestje kan voor een gedeelte binnen worden gehouden, mits je genoeg ruimte hebt qua groepsgrootte natuurlijk. 'De Jacht' is een speurtocht en kan uiteraard alleen buiten. Vaak is het ook wel lekker om nog even met de groep naar buiten te gaan, zelfs als het weer wat minder is.

Leeftijd kinderen

Dit feestje heeft 2 verschillende moeilijkheidsniveaus (je ontvangt bij het draaiboek altijd beide niveaus):

  • HuntMasters 1: leeftijd 8 - 10 jaar
  • HuntMasters 2: leeftijd 11 - 13 jaar

Bij kleine groepen speelt men als één team en bij grotere groepen speelt men als teams tegen elkaar. Bij elke groep is het wel vereist dat elk team door een volwassene wordt begeleid tijdens de Jacht (i.v.m. verkeersveiligheid). 


Aantal kinderen
Dit feestje is standaard geschikt voor 6-16 kinderen. Let op: bij grote groepen (11 t/m 16 kinderen) heb je wel genoeg ruimte nodig voor de binnen-opdrachten. In de zomer zouden deze (met laptop) ook buiten kunnen worden gespeeld.

Tijdsduur
Het tijdsbestek van dit feestje is per feestje verschillend en heeft er ook mee te maken of je met één team speelt of meerdere teams. Ook de lengte en duur van de speurtocht kan per feestje verschillen, hier ben je heel flexibel in en hebt dus ook zelf nog invloed op de tijdsduur. Minimaal moet je wel rekenen op 3 tot 3,5 uur per feestje.

 
Aantal begeleiders.
De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Let er wel op dat je voldoende voorbereidingstijd hebt, minimaal één week, waarbij je echt een paar uurtjes tijd uit kunt trekken om alles goed voor te bereiden. Tijdens het feestje heb je qua begeleiding minimaal één persoon per team nodig + één persoon (de Schim) extra per feestje. 

 
Wat heb je minimaal nodig?
 
  • Apparatuur
HuntMasters is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). Verder heb je één mobiele telefoon per team nodig waarmee ze via de HuntMasters-app de speurtocht gaan lopen.
 
  • Aanvullende benodigdheden
Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld een cijferslotje, blauw krijtje, foto's, notitiboekjes. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Vooral het Huntpakket is een aanrader, dat veel werk uit handen neemt. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)
 

Leeftijd
8 - 13 jaar

Tijdsduur
verschillend

6-16
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met Website
& App


 

Gedeeltelijk
binnen & buitenHoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het feestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de HuntMasters website  en de HuntMasters-app heb je inlogcodes nodig. De inlogcodes kun je, vanaf 3 weken voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje zijn ze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.


huntmasters - kinderfeestje - speurtocht - hunted - jacht - hunt - jachtseizoen - huntmaster - schimmenjacht - de schim - origineel kinderfeestje - puzzel kinderfeestje - kinderfeestje thuis - kinderfeestje groepen