Kinderfeestjes voor 4 jaar

We kregen veel vragen of we ook geen kinderfeestjes konden maken voor kinderen van 4 jaar. Voor veel kinderen van 4 jaar is het vaak het allereerste echte kinderfeestje en dus heel speciaal. Echter op deze leeftijd is de spanningsboog erg laag en dat vraagt om een ander type feestje. Een kinderfeestje waarbij niets hoeft en alles mag. Nieuwe thema's geschikt voor deze leeftijd met leuke animatievideo's, originele spelletjes, bijpassende verkleedkleren en mooie aankleding. Geen draaiboeken, maar themakisten die je kunt huren via de website van de Bolderboks. Speciaal voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar!

Goed nieuws! Onze Jip en de Draak themakist is beschikbaar!
  

Dit kinderfeestje is reeds te boeken. Meer weten over De avonturen van Jip en de draak? Klik hier.

 


Tips en suggesties kinderfeestje 4 jaar!

Hoeveel kinderen nodig je uit voor het kinderfeestje?
Het advies is om voor een kinderfeestje van kinderen van 4 jaar maximaal 4 of 5 kinderen uit te nodigen. Het is vaak het eerste kinderfeestje en best wel spannend. De kinderen hebben misschien wel ervaring van spelen in groepjes, maar dit is toch net even anders.

Hoelang moet het kinderfeestje voor 4-jarige duren?
Wij adviseren om het kinderfeestje voor kinderen van 4 jaar niet te lang te maken (max. 2 - 2,5 uur). Kijk ook goed wat de kinderen mogelijk al gedaan hebben op deze dag. Een kinderfeestje in de middag na een drukke ochtend is op deze leeftijd vrij pittig. 

Niets moet, (bijna) alles mag!
Je hebt alles goed voorbereid en er erg veel zin in. Bedenk dan goed dat een kinderfeestje met kinderen van 4 jaar nooit helemaal loopt, zoals je dat van tevoren bedacht had. Ze vinden dat ene spelletje wel erg leuk en willen het nog een keertje doen. Dat is niet erg en weet dat dit geen uitzondering is. Wees flexibel en geef er vervolgens je eigen draai aan. Iets ander dan maar overslaan? Geen probleem. Niets moet en bijna alles mag. ;) De animatievideo's zorgen er meestal wel voor, dat de groep samen weer verder wil en gebruik deze hiervoor ook. "We mogen weer een filmpje kijken, gaan jullie mee?"Binnenkort ook beschikbaar: