Kinderfeestjes voor 4 jaar

Kinderfeestjes-voor-4-jaar

Verrassende en originele versies van zeer bekende thema's voor kinderfeestjes, zoals ridderfeestje, prinsessenfeestje, piratenfeestje, eenhoornfeestje en boevenfeestje. Speciaal voor kinderen van 4 jaar, maar nét even anders! 


We kregen veel vragen of we ook geen kinderfeestjes konden maken voor kinderen van 4 jaar. Voor veel kinderen van 4 jaar is het vaak het allereerste echte kinderfeestje en dus heel speciaal. Echter op deze leeftijd is de spanningsboog erg laag en dat vraagt om een ander type feestje. Een kinderfeestje waarbij niets hoeft en alles mag. Nieuwe thema's geschikt voor deze leeftijd met leuke animatievideo's, originele spelletjes, bijpassende verkleedkleren en mooie aankleding. Geen draaiboeken, maar themakisten die je kunt huren via de website van de Bolderboks. Speciaal voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar!

 

Ridderfeestje: de avonturen van Jip en de Draak. Voor Ridders en Prinsessen!

Prinses Bella heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft haar vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriendin Bella. Wil jij Bella helpen om Draakje te bevrijden? 

Meer lezen...

 

Prinsessenfeestje: de avonturen van Bella en de Draak. Uniek concept!

Prinses Bella heeft hulp nodig! Koning Ivan heeft haar vriend Draakje gevangen genomen. Deze vriendelijke draak doet niemand kwaad en is altijd aardig, maar dat maakt koning Ivan niets uit. Gelukkig kan Draakje rekenen op de hulp van zijn goede vriendin Bella. Wil jij Bella helpen om Draakje te bevrijden? 

Meer lezen...

 

Piratenfeestje: met piraat Tessa op zoek naar de Schat van Kapitein Berend!

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Om bij de schat te komen hebben Tessa en Coco ook een aantal spullen nodig. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die willen helpen om de spullen te verzamelen en de schat van kapitein Berend te vinden. 

Meer lezen...

 


Wat vonden ouders en kinderen van onze Bolderboks thema kinderfeestjes?Wat vonden ouders en kinderen van onze Bolderboks ridderfeestje?


Leonie schreef over het ridderkinderfeestje:
"Super leuk feestje! Aan alles is gedacht, je hoeft eigenlijk alleen maar voor wat lekkers te zorgen en de rest gaat bijna vanzelf! Veel afwisselende spelletjes die zowel buiten als binnen kunnen. De kinderen werden door de filmpjes meegezogen in het verhaal en waren ook echt trots als ze weer een nieuwe beloning kregen! Hun favoriete spel was draakje in de toren."


Judith schreef over het ridderfeestje:
"Wat een aanrader! Ze waren enthousiast over alle spellen. Boogschieten vonden ze nog best lastig (4 jaar), dochter van 7 jaar bleek talent te hebbenļæ½ Draakje in de toren was ook een groot succes! Het kleuren vonden ze minder leuk. Vooral omdat ze allerlei andere spellen zagen staan die meer enthousiasme opwekten.

Ontvangst en retour sturen is heel gemakkelijk. Makkelijker kan gewoon niet.

Kinderen vervelen zich geen moment en het einde van het kinderfeestje komt te snel! Mijn zoontje zegt nu al dat hij volgend jaar weer een ridderfeest wil. Alles netjes verzorgd door Bolderboks!"


Marijke schreef over het ridderfeestje:
"Onze jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben ontzettend genoten van het feestje!
De spelletjes sloten goed aan en iedereen deed enthousiast mee. Op een gegeven moment merkten we dat de concentratie op was. Door de inrichting van het feestje was het makkelijk een aantal spelletjes weg te laten, zodat het voor iedereen leuk bleef.

Het slot vonden de kinderen (4 ridders, 4 prinsessen) ook super leuk. Het was moeilijk om op hun beurt te wachten, ze wilden allemaal vliegen op draakje! De ontvangst en het retour sturen van de Bolderboks was ook ontzettend netjes. Voorbereidingstijd minder dan een uur.

Super ervaring voor de kinderen (en papa en mama die deze goede en complete voorbereiding ook konden waarderen;))"


Leonie schreef over het ridderkinderfeestje:
"Wat een geweldig feest hebben de ridders gehad! Met de meeste spellen deden ze allemaal heel fanatiek mee.
Wij hadden het voordeel dat het een hele mooie dag was en we eigenlijk alles buiten hebben gedaan! De ridder outfit was wat te warm. Er waren daarom ook kinderen die het niet aan wilden.

Wij hadden de kleurplaten met de kleuren gedaan nadat ze klaar waren en we op het eten aan het wachten waren en dat was een schot in de roos! Daar werden ze allemaal erg rustig van!

De afsluiting vonden ze ook echt heel leuk, ze gingen na de foto allemaal een rondje door het huis vliegen!
Het diploma met de stickers waren ook fantastisch! Ik heb de kinderen allemaal thuisgebracht, en dit was het eerste wat ze lieten zien en daarbij vertellende dat ze het zwaard, drankje en de sleutel hadden verdiend!

Hele mooie box, met hele leuke spelletjes die de kinderen, soms met een beetje hulp, allemaal prima konden uitvoeren! Al met al een super feestje!!"

 

Wat vonden ouders en kinderen van het prinsessenfeestje De avonturen van Bella en de draak?


Linda schreef over het prinsessenfeestje:
"Het was echt een topfeestje! En een hele goede service! Ze vonden alles leuk, maar draakje in de toren was echt de favoriet. Soms hadden ze wat moeite met op elkaar wachten. De stickers en diploma's en het verrassende slot vonden ze ook helemaal top.

Ontvangst en retour van de bolderboks was allemaal supergoed geregeld, fijn dat alle materialen voor het terugsturen ook in de doos zaten."


Hanneke schreef over het prinsessenkinderfeestje: 
"Wat hebben we toch een fantastisch kinderfeest gehad! Dit prinsessenfeestje was super leuk, de meiden genoten volop van de spelletjes. Wij hadden 6 kinderen in totaal en ze bleven allemaal betrokken tot het einde. Echt een aanrader deze verhuurkist, super leuke aanvulling met de filmpjes. En wat een fantastisch slot en verrassing voor de kids op het einde (ik had dit vooraf niet gedeeld met mijn dochter). Niemand wilde naar huis haha. Ik zal nog wat leuke foto's doorsturen via de mail (zie hier geen mogelijkheid). Ga zo door! Wij komen zeker nog terug."
 

Tips en suggesties kinderfeestje 4 jaar!


Hoeveel kinderen nodig je uit voor het kinderfeestje?

Het advies is om voor een kinderfeestje van kinderen van 4 jaar maximaal 4 of 5 kinderen uit te nodigen. Het is vaak het eerste kinderfeestje en best wel spannend. De kinderen hebben misschien wel ervaring van spelen in groepjes, maar dit is toch net even anders.


Hoelang moet het kinderfeestje voor 4-jarige duren?

Wij adviseren om het kinderfeestje voor kinderen van 4 jaar niet te lang te maken (max. 2 - 2,5 uur). Kijk ook goed wat de kinderen mogelijk al gedaan hebben op deze dag. Een kinderfeestje in de middag na een drukke ochtend is op deze leeftijd vrij pittig. 

Niets moet, (bijna) alles mag!

Je hebt alles goed voorbereid en er erg veel zin in. Bedenk dan goed dat een kinderfeestje met kinderen van 4 jaar nooit helemaal loopt, zoals je dat van tevoren bedacht had. Ze vinden dat ene spelletje wel erg leuk en willen het nog een keertje doen. Dat is niet erg en weet dat dit geen uitzondering is. Wees flexibel en geef er vervolgens je eigen draai aan. Iets ander dan maar overslaan? Geen probleem. Niets moet en bijna alles mag. ;) De animatievideo's zorgen er meestal wel voor, dat de groep samen weer verder wil en gebruik deze hiervoor ook. "We mogen weer een filmpje kijken, gaan jullie mee?"Binnenkort ook beschikbaar: