Verzenden

Levering

De draaiboeken worden altijd binnen 24 uur verzonden via de mail, hiervoor worden dus geen verzendkosten voor berekend.
Wij kunnen overige bestellingen (feestpakketten of losse artikelen) redelijk snel versturen. Meestal vóór 12:00 uur besteld is nog dezelfde dag verstuurd, mocht dit op een bepaalde dag niet lukken dan sturen wij z.s.m. een berichtje.

Wacht liever niet tot het laatste moment.. Wij adviseren altijd om minimaal 5 werkdagen voor het geplande feestje de bestelling te plaatsen (ivm onvoorziene omstandigheden). Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België.
 

Last-minute bestellingen

Een last-minute bestelling? Mail ons even voor de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij de bestelling nog dezelfde dag verzenden of is een spoedlevering noodzakelijk.
 

Track & trace

Voor levering zijn wij afhankelijk van DHL. Over het algemeen wordt een bestelling de volgende werkdag afgeleverd, ook in België! Wanneer de bestelling is verzonden wordt door DHL een bevestiging gemaild met de track & trace code voor het traceren van deze bestelling. Mocht er niemand thuis zijn op het moment van aflevering dan worden de bestellingen in Nederland bij de buren afgeleverd (als dit kan). In België is dit helaas niet mogelijk. De bestelling wordt dan op een later tijdstip opnieuw aangeboden.
 

Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden als postpakket met track & trace. De verzendkosten zijn € 5,95 per zending naar Nederland én België.

Bij bestellingen vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis* (ook voor België) .


*Let op: omdat de draaiboeken via de mail worden verzonden en hiervoor geen verzendkosten worden berekend worden deze niet meegerekend voor het grensbedrag van € 75,00. Hierdoor heeft ook iedereen de mogelijkheid om eerst het draaiboek te bestellen en daarna rustig te kijken wat men nog wil bijbestellen of wachten tot bekend is hoeveel kinderen er exact komen.


kinderfeestje nederland - kinderfeestje belgië - kinderfeestje flevoland - kinderfeestje zuid-holland - kinderfeestje noord-holland - kinderfeestje utrecht - kinderfeestje brabant - kinderfeestje limburg - kinderfeestje gelderland - kinderfeestje friesland - kinderfeestje groningen - kinderfeestje drenthe - kinderfeestje overijssel - kinderfeestje west-vlaanderen - kinderfeestje vlaams-brabant - kinderfeestje oost-vlaanderen - kinderfeestje limburg - kinderfeestje antwerpen