VerzendenKinderfeestjes voor thuis - levering / last-minute / verzendkosten / Nederland en België

 


Levering draaiboeken en feestpakketten kinderfeestjes

Voor de draaiboeken van de kinderfeestjes geldt dat deze in principe binnen 24 uur na ontvangst van de betaling worden verzonden. Bestellingen van feestpakketten die voor 12:00 uur binnenkomen en betaald zijn, worden in principe dezelfde dag (m.u.v. weekend) verzonden. Deze worden vaak de volgende dag of de dag daarop geleverd (ook in België). Dit is echter géén harde garantie, wil je hiervan zeker zijn dan dien je hiervoor spoedbestelling te plaatsen. Wacht liever niet tot het laatste moment. Wij adviseren altijd om minimaal 5 werkdagen voor het geplande kinderfeestje de bestelling te plaatsen (ivm onvoorziene omstandigheden). Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België.
 

Last-minute kinderfeestjes / bestellingen

Wil je er zeker van zijn dat je het pakket voor het kinderfeestje de volgende dag in huis hebt, dan zul je gebruik moeten maken van een spoedzending. De extra kosten voor een spoedzending zijn € 8,95 boven de reguliere verzendkosten. De bestelling en betaling moeten echter wel voor 12:00 uur bij ons binnen zijn om dit mogelijk te maken. Kies je voor deze optie dan wordt het pakket de volgende werkdag voor 11:00 uur afgeleverd. Let op: dit geldt alleen voor werkdagen. Spoedbestellingen op vrijdag zijn dus maandag voor 11:00 uur bij je. Spoedbestelling die na vrijdagmiddag 12:00 uur worden gedaan, worden dinsdag voor 11:00 uur geleverd.
 

Track & trace

Voor levering zijn wij afhankelijk van DHL. Over het algemeen wordt een bestelling de volgende werkdag afgeleverd, ook in België! Wanneer de bestelling is verzonden wordt door DHL een bevestiging gemaild met de track & trace code voor het traceren van deze bestelling. Mocht er niemand thuis zijn op het moment van aflevering dan worden de bestellingen in Nederland bij de buren afgeleverd (als dit kan). In België is dit helaas niet mogelijk. De bestelling wordt dan op een later tijdstip opnieuw aangeboden.
 

Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden als postpakket met track & trace. De verzendkosten zijn € 6,95 per zending naar Nederland én België.

Bij bestellingen vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis* (ook voor België) .


*Let op: omdat de draaiboeken via de mail worden verzonden en hiervoor geen verzendkosten worden berekend worden deze niet meegerekend voor het grensbedrag van € 75,00. Hierdoor heeft ook iedereen de mogelijkheid om eerst het draaiboek te bestellen en daarna rustig te kijken wat men nog wil bijbestellen of wachten tot bekend is hoeveel kinderen er exact komen.


kinderfeestje nederland - kinderfeestje belgië - kinderfeestje flevoland - kinderfeestje zuid-holland - kinderfeestje noord-holland - kinderfeestje utrecht - kinderfeestje brabant - kinderfeestje limburg - kinderfeestje gelderland - kinderfeestje friesland - kinderfeestje groningen - kinderfeestje drenthe - kinderfeestje overijssel - kinderfeestje west-vlaanderen - kinderfeestje vlaams-brabant - kinderfeestje oost-vlaanderen - kinderfeestje limburg - kinderfeestje antwerpen