Kinderfeestjes voor 13 jaar

Kinderfeestjes-voor-13-jaar


Een uitdagend, stoer en spannend kinderfeestje voor 13 jaar? Juist voor kinderen van 13 jaar is dit erg belangrijk. Kies voor Robinson, Wie is? of HuntMasters voor het kinderfeestje van 13-jarigen.


Hieronder staat het overzicht van de kinderfeestjes, die geschikt zijn voor kinderen van 13 jaar. Via "meer lezen over dit kinderfeestje" kun je de uitgebreide informatie bekijken van het betreffende kinderfeestje. Daarnaast nog tips en suggesties voor kinderfeestjes van 13-jarigen.


 

Wie is?: voor de echte fans... een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Niks is wat het lijkt, tijdens dit kinderfeestje. Wie kun je vertrouwen en wie niet? Voor de echte fans van Wie is de Mol een feest van herkenning. Een kinderfeestje dat al begint met het uitdelen van de uitnodigingen. Tijdens het kinderfeestje valt niemand af en zorgt de speciale app voor super spannende ontknoping!

Meer lezen...

 

HuntMasters: puzzels, opdrachten en speurtocht... ben jij een HuntMaster?

Ben je fan van Jachtseizoen en Hunted en denk jij, dat kan ik ook? Dan is dit misschien wel het kinderfeestje voor jou! Na het oplossen van puzzels en het uitvoeren van opdrachten volgt een spannende en uitdagende speurtocht, waarbij je met een app op jacht gaat naar de Schim? Krijgt jouw team de voortvluchtige te pakken? 

Meer lezen...

 

Robinson Survival feestje: een uitdagende en avontuurlijke beproeving!

Ben jij een goede Robinson? Door de proeven tijdens dit kinderfeestje kom je hier zeker achter. Fysieke en mentale uitdagingen zorgen voor een mooie beproeving. Voor dit kinderfeestje heb je wel een beetje ruimte nodig. Heel goed te geven in het bos, park, grote tuin, schoolplein of op het strand. Een feest van herkenning! 

Meer lezen...

 

Tips en suggesties voor kinderfeestje 13 jaar


Hoeveelheid kinderen voor een kinderfeestje voor 13-jarigen:


Wij geven vaak deze richtlijn: leeftijd + 1 aan bij bepalen van de grote van de groep. Voor een groep van 13-jarigen kom je dan uit op 14 kinderen, indien je genoeg ruimte, hulp en voorbereidingstijd hebt. Hierbij willen we wel vermelden dat de ene groep natuurlijk niet de andere is, dus ga gewoon van je gevoel uit.


Hoelang duurt een kinderfeestje voor 13-jarigen?


Je kunt ervan uitgaan dat je ongeveer 3 uur nodig hebt voor een kinderfeestje van kinderen van 13 jaar.


Wat te doen op een verjaardag van een kind van 13 jaar?

We hebben bij elk draaiboek veel reviews van ouders staan om een nog beter beeld van onze feestjes te krijgen. Hier kun je aanvullende informatie terug vinden, hoe de feestjes in de praktijk zijn geweest. Draaiboeken voor thuis kinderfeestjes 13 jaar:- kinderfeestje 13 jaar - kinderfeestje voor thuis 13 jaar - thema 13 jaar - verjaardagsfeestje 13 jaar