Don Pardon kinderfeestje met knotsgekke opdrachten

Draaiboek Don Pardon kinderfeestje Draaiboek kinderfeestje Don Pardon Don Pardon kinderfeestje interactief
Draaiboek Don Pardon kinderfeestje
Draaiboek kinderfeestje Don Pardon
Don Pardon kinderfeestje interactief
Don Pardon kinderfeestje met knotsgekke opdrachten
Artikelnummer: DP001
19,50
per feestje
Gemaild binnen 12 uur
Maak je aankoop compleet:
Feestpakket Don Pardon
Feestpakket Don Pardon
€ 4,00 Prijs per kind
Het minimaal te bestellen aantal is 6
Speelgoed bom met timer.
Speelgoed bom met timer.
€ 14,50 Prijs per stuk
Zonnebril zwart
Zonnebril zwart
€ 2,50 Prijs per stuk
Diploma Don Pardon
Diploma Don Pardon
€ 1,00 Prijs per stuk
Bestellen
 • Snelle service & support
 • Draaiboeken binnen 12 uur gemaild
 • Levertijd pakketten 1 - 2 werkdagen
Review toevoegen
Draaiboek Don Pardon kinderfeestje

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 92 beoordelingen
69
17
6
0
0

Hanneke 27-11-2023

Een erg leuk en compleet pakket voor gegarandeerd een leuk kinderfeestje.


Mirjan 14-10-2023

Super feest gehad!


Linda 14-06-2023

Ze (6 meiden en 2 jongens van 9 jaar) vonden het geweldig! De volgende dag op school moest iedereen een uitgebreid verslag aanhoren. Ik had op de uitnodiging gezet "neem je zonnebril mee", en dit zorgde voor veel voorpret. Iedereen was heel benieuwd naar wat we gingen doen en waar die zonnebril voor was... Het was best veel werk om alles voor te bereiden, maar het was het helemaal waard. De verhaallijn is niet heel boeiend, daar mogen ze wel een keer een goede schrijver bij halen ;-) maar de spelletjes waren superleuk! De fruitautomaat, hilarisch! De bommen, spannend! En alleen het enveloppen zoeken vooraf vonden ze al fantastisch. Sommige kinderen bleven het hele feestje in hun rol met snor en bril. Onvergetelijk.


Stefanie 28-04-2023

Hele leuke opdrachten, alles werd goed uitgelegd in het draaiboek, een aanrader! Wij komen zeker terug


Karin 22-04-2023

Leuke opdrachten, de kinderen hebben genoten. Website vonden wij niet van toegevoegde waarde, dus dat hebben we achterwege gelaten.


Sandra 26-03-2023

Onze zoon had een geweldig kinderfeestje van Don Pardon! Super fijn hoe duidelijk de voorbereiding omschreven staat. Vrijwel alles wordt fijn meegeleverd zodat het feestje er top uitziet. En verder wordt goed aangegeven wat zelf nog voorbereid moet worden. De middag was perfect gevuld met afwisselende activiteiten. De kinderen hebben er nog lang over nagepraat. Volgend jaar komen wij zeker terug!


Fem 26-02-2023

Kei leuk draaiboek! De kinderen hadden de grootste lol. We hebben plaksnorren gekocht, qat het ijs meteen brak.
We hebben de teams een naam laten bedenken en een spandoek laten maken.

Complimenten voor het draaiboek en de creativiteit!


Margreet 26-02-2023

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van het draaiboek en de website. We hebben de 8 kinderen van 7-8 jaar tijdens een cadeau ronde zelf de codes laten ontdekken. Het invullen op de website was al erg spannend (tip: laptop met los toetsenbord op de grote tv displayen). De verdere tekstuele uitleg ontging ze een beetje (misschien is een uitleg filmpje een idee ?). De spelletjes hebben we niet tegen elkaar maar met elkaar gedaan (om zoveel mogelijk geld te verzamelen). De fruitautomaat, teenschieten en bommen waren favoriet en ook best spannend. En met spaghetti kun je ook goed een wedstrijd spaghetti slurpen doen ;)


Geke 30-01-2023

Ontzettend bedankt voor het geweldig goede draaiboek, het feestpakket en de service!
We hebben de 10 kinderen en vooral ook mijn 8 jarige een fantastisch feest mogen bieden. Nu een week later hoor ik vrijwel dagelijks de kinderen zeggen dit was het mooiste feest ever tot nu toe :))
Ben erg druk geweest met voorbereidingen, had ook een gleufhoedje besteld, een knal roze voor de meiden en een witte voor de jongens. (die ze samen met de zonnebril (en snor) ook mee mochten nemen naar huis en ze nemen het ook mee naar school) Dit was een schot in de roos.
Mijn favoriet is de briljant bedachte fruitautomaat, hier moesten ze even aan wennen maar eenmaal een ronde gespeeld wilden ze allemaal de hendel zijn en ook zitten en fruit omhoog houden. Super geslaagd. Ontzettend bedankt voor het bieden van dit geweldig complete pakket.

Enige opmerkingen; in een aantal ballonnen zat een gat in maar dat mocht de pret niet drukken.
En ik was zelf heel goed ingelezen in het draaiboek dus voor mijn ging de Don Pardon familia leven maar ik kon dit niet goed overbrengen aan de 7 en 8 jarigen aan de hand van de website. Een voorstel filmpje had waarschijnlijk meer gewerkt.
Ik kom zeker terug als ik volgend jaar ofzo opnieuw een feestje mag organiseren. Oh en een tip voor de moeders.. een dag later een massage boeken ofzo helpt ;)
Lotte 28-01-2023

Super leuk feestje kunnen organiseren voor mijn zoon. Makkelijk te organiseren. Het bijbehorende pakket is een hele leuke toevoeging.


Naoom 27-01-2023

Geslaagd feestje gehad voor een stel 6/7 jarigen. Ik had gedacht dat we te snel door de opdrachten heen zouden zijn, maar het paste precies! De start van het feestje gebruik gemaakt van de website (ook als overgang naar het volgende spel, maar de inhoudt niet gebruikt. Hier hadden de kinderen niet veel geduld voor. Beiden bommenspellen waren spannend en favoriet. Ook gebruik gemaakt van de tips in de reviews. Zo hebben wij de enveloppen voorzien van twee verschillende stempels. aapjes en toekans. Ieder kind moest een envelop zoeken en zo werden de teams gevormd.


Monique 24-10-2022

Heel leuk pakket! Feestje was geslaagd. Kids hebben veel gelachen. Super leuk. Voorbereidingen zijn ook goed te doen.


R 16-09-2022

Erg leuk! Dochter van 8 vierde feestje met 10 kindjes. Heel goed uitgewerkt kinderfeestje met makkelijk zelf te organiseren spelletjes en opties voor alternatieven.


Cindy 26-07-2022

Leuk voor mijn zoon van 9 en zijn vriendjes en vriendinnetjes. De eerste spellen zijn erg grappig en erg origineel! De website hebben we uiteindelijk alleen voor het begin gebruikt. Leuker was het als er bijvoorbeeld een (kort introductie) filmpje te zien was, want nu heel veel tekst waar de kids geen aandacht voor hadden.


C de Rooij van Leeuwen 18-07-2022

we hebben genoten van ons feestje. Onze dochter werd 9 jaar en de meiden 7 stuks werden met elk spel enthousiaster. We hebben vooraf veel dingen zelf gemaakt maar de voet hadden we besteld en het bord. Echt heel leuk ik ben blij dat we hiervoor hadden gekozen. Super bedankt


Johan 05-07-2022

het idee is zeer goed, alleen was het weer op ons feestje zo goed, dat de kinderen vooral afkoeling zochten in het zwembad. Maar de spelletjes van het draaiboek, zullen we zeker nog een volgende keer kunnen gebruiken. goed uitgedacht!


Tanja 18-06-2022

Geweldig Don Pardon maffiafeest gegeven voor onze 7-jarige tweelingdochters. We hebben de weken voordien de spelletjes ineen geknutseld (sommige wat aangepast bv het bierpong spel: we hadden witte bekers en ‘Don Pardonnekes’; bekers met het gezicht van Don Pardon, dat waren extra punten), de voet hadden we uit piepschuim gesneden en bekleed met soft clay. De afgeschoten teen stond er dan met een tandenstoker op en met een Nerf geweer konden ze daar op mikken. De bom maakte ik van piepschuim (2 halve isimobollen bij ava) met een wekkertje er in. Vooral Prik de bom was lachen geblazen. We hadden alles in Italiaans thema. De tafels waren in groen-wit-rood. We hadden ‘wantend’ pisters gemaakt van de jarigen,…We hadden een waslijn voor de puntentelling (2-ling dus 2 ploegen); we hadden Don Pardon geld geprint en telkens als een team een opdracht won werd er achter dat team geld aan de wasdraad gehangen.


Karmen 15-05-2022

Voor een bende van 14 7- jarige !
Topfeest.
We hoorden achteraf dat de mama ‘s heel veel verhalen gekregen hadden.
We hebben wel enkele opdrachten aangepast zodat het iets spannender werd.
Een filmpje op de website zou het geheel leuker maken, het gebruik van de website hebben we snel achter ons gelaten omdat de kinderen hier niet geboeid naar luisterden.
Voor de rest: topinitiatief! We bestellen zeker weer!


Stephanie 14-05-2022

Don Pardon feestje voor een bende van 7 jarige meisjes (10 stuks :-)). We hebben twee teams gemaakt door een symbool op de envelop te tekenen die ze in het begin moeten zoeken (iedereen 1 envelop) waardoor meteen duidelijk was in welk team ze zaten zonder discussies :-)
Mijn man speelde Don Pardon (incl snor en italiaans accent) en kwam hen de brief voorlezen, hilariteit alom!
We hebben de website gebruikt voor het kraken van de code (bij de tweede code ingeven was het al raak), maar daarna hebben ze er eigenlijk niet meer naar omgekeken (niet echt een meerwaarde). We hebben het draaiboek gevolgd mits enkele kleine aanpassingen. Voor de prikbommen hebben we enkel confetti gebruikt (feestje was binnen) en hadden deze genummerd aan een touw opgehangen (5 bommen met en 5 bommen zonder confetti), iedereen moest onder 1 ballon gaan staan en een ander kindje mocht telkens de ballon kapot prikken, super spannend, zowel het prikken als er onder staan! Dit vonden ze bijna allemaal het leukste onderdeel samen met het doorgeven van de bom die ik mee besteld had, zeker een aanrader. Die bom hebben ze daarna trouwens nog gebruikt in een zelf verzonnen spel, 1 team verstopt de bom en het andere moet deze zoeken voor de bom afgaat....
Na afloop hebben ze zelf mini pizza's gemaakt (op pitabrood bodems), heel simpel en leuk. Het feestje duurde van 14u tot 18u en we hadden ongeveer een half uurtje over. De kadootjes en cake hebben we tussendoor gedaan als pauze en niet bij aanvang.
Grote zus wil volgend jaar ook een feestje van Locohippo en dus conclusie: groot succes en leuk om nog eens een feestje thuis te doen na al die binnenspeeltuinen, boerderijen etc...


Marlies 10-05-2022

Het Don Pardon feestje was erg leuk. De spelletjes vielen goed, vooral de bommenopdracht vonden ze erg leuk.
We hebben het gespeeld met 8 meisjes van bijna allemaal 8 jaar.
Na afloop heb ik ze nog het diploma overhandigd zodat ze echt tot de bende van Don Pardon hoorden :)

Erg leuk! bedankt!


Romy Mulder 30-04-2022

Wij waren zeer enthousiast over het feestje 'Space Control'. Deze was super interactief en alle kinderen waren erg betrokken. Dit was reden om nogmaals een feestje te bestellen bij Locohippo. We kozen voor 'Don Pardon'. Het pakket erbij was fijn en uitgebreid, het draaiboek duidelijk en overzichtelijk. Echter... dit feestje vonden wij een stuk minder leuk, ik denk omdat er weinig interactie is. Na 1x inloggen op de site komen er enkel stukken tekst om de familie voor te stellen. Erg jammer, misschien was onze groep (7 jaar, groep 3) te jong, maar het ging daardoor niet de diepte in zoals bij het space feestje. Ondanks dit gingen de kinderen enthousiast aan de slag met de spelletjes, die we iets hebben aangepast, zodat er minder competitie was en meel/water in een ballon boven een hoofd zagen wij echt niet zitten... Kinderen gingen blij naar huis.


Leonie 23-04-2022

We hebben met 6 kinderen het Don Pardon maffia feestje gevierd. Beginnen met de tompoucen van de HEMA met Don Pardon afbeelding!
De plaksnorren en zonnebrillen gingen op en het feest kon beginnen.
De kinderen gaven zelf als terugkoppeling dat ze het een heel leuk feestje vonden met allemaal gekke spelletjes! Het zag er allemaal top uit! Alles tot in de puntjes verzorgd!
Vooral het fruitautomaat spel was echt hilarisch!
Geëindigd met pizza's en een snoeppizza samen met het diploma voor mee naar huis!
We hebben een topmiddag gehad!
En gaan zeker nogmaals een feestje via deze weg regelen!


Anne 11-04-2022

De communicatie verloopt erg vlot. Materiaal werd erg snel bezorgd. Een heel leuk uitgewerkt thema. Originele spelletjes, wel nog wat voorbereidingswerk ( uur of 2, met 2 pers).
De code kraken was erg leuk, maar voor de rest hebben we de website niet veel meer gebruikt. De interesse bij de kinderen was snel verdwenen. Wij dachten dat ze meer gingen moeten invoeren, of opdrachten gingen krijgen van Don Pardon via de website.
De website was dus een beetje een teleurstelling, de spelletjes waren wel een schot in de roos.


Hanneke 28-01-2022

Erg leuk feestje, de kinderen hebben genoten.
Ik heb er een scorebord bij gemaakt om de punten bij te houden. Spelletjes waren allemaal erg leuk ze zijn goed bezig gehouden.


Mama Jee 27-01-2022

Draaiboek is leuk, wel nog aardig wat werk aan voorbereidingen. Mijn dochter is 9 geworden, groep 5. Daar is het geschikt voor. Kinderen vonden het een leuk feestje.


Teo's mama 16-01-2022

Heel leuk feestje! Kindjes hebben erg genoten. We deden ook de aanvulling die iemand hier gaf in de reviews met de pittabroodjes/pizzatjes waar de kindjes zelf pizza's maakten. We denken wel dat het spel ideaal is voor 7 jaar. Het ging wel met onze 6 jarigen, maar ik denk dat het met 7 jarigen nog beter zal gaan. De ballon met bloem lieten wij er wel uit ;-D. Bedankt!


Mascha 15-01-2022

Wat is dit een hilarisch feestje! Onze dochter is 7 geworden en heeft het maffia feestje gegeven. In 1 woord fantastisch!
We hebben allemaal genoten, van jong tot oud.

Ps: de recensies van de feestgangers zei genoeg ;-)


Lisa van Beele 06-12-2021

En het is dat ik geen foto kan laten zien maar ik had een don pardon taart laten maken!!


Lisa van Beele 06-12-2021

Wij hadden 2 weken geleden een maffia feestje met wel 12 kinderen en het was geweldig. Ik ben onwijs goed geholpen. Tijdens de diploma's invullen had ik op allemaal 2020 geschreven ipv 2021 en had ze allemaal al geplastificeerd. Dus paniek in de tent. Ik nam contact op en kreeg gratis 12 nieuwe diploma's, het enige dat ik hoefde te betalen was de verzendkosten! Mn zoontje vroeg de volgende dag of hij volgend jaar weer een maffia feestje mocht!! Ik had alle attributen die er nodig waren via de site besteld en het was echt een geslaagd feestje, nogmaals dank! Enige tip die ik mee wil geven is, kies zorgvuldig uit welke kindjes je uitnodigd, want heb helaas niet alle spelletjes kunnen spelen omdat er een paar stoorzendertjes bij zaten hahahaa. Al met al, tot volgend jaar als mijn dochter jarig is!!


Vd Berg 22-11-2021

Voor onze zoon van 8 met in totaal 7 kinderen een maffia feestje gehouden. Goed overzichtelijk draaiboek. Even goed voorbereiden en het gaat als vanzelf. Hadden de voet met peiltjes erbij besteld en bij de Hema don pardon tompoucen gehaald. Al met al ze vonden het een super leuk feestje. Ik ga vast nog meer draaiboeken bestellen voor meerdere feestjes 🥳 😊


Johanna Prins 12-11-2021

Don Pardon Maffiafeest hebben wij met een familiedag gespeeld en het was een groot succes.
De oudste deelnemer was 91 jaar en de jongste 3 jaar en tussenin allerlei leeftijden.
We hebben ontzettend gelachen en plezier gehad.
Het draaiboek is heel duidelijk en dat maakt de voorbereiding erg makkelijk.
Spelletjes zijn erg leuk.
Een echte aanrader!


marije 11-07-2021

Met 8 jongens van 9 het feestje gedaan. Wat een leuk feestje was het !
We hebben de computer enkel gebruikt om de code in te voeren, daarna niet meer. Iedereen vond het spelletje met de ballonnen en de bom het leukste. Met het doorgeven van de bom had ik allemaal vragen bedacht, ze mochten de bom pas doorgeven als ze de vraag goed beantwoord hadden. Wat een spanning en hilariteit gaf dat. Ik had het extra pakket gekocht met het bordspel, ballonnen etc erin. Dat was een leuke toevoeging!


Petra 08-07-2021

Een heel leuk feestje gehad! Wij hadden het hele pakket besteld. Niet goedkoop maar wel waar voor je geld. Ook de inlogcode voor de kluis aangevraagd al bleef het daarbij. Verder vanuit draaiboek gewerkt. Het vergt inderdaad wat voorbereiding. Maar al met al super gezellig en een hele leuke ervaring erbij😊


Wendy de Jong 24-05-2021

Mijn dochter werd 8 jaar en had zowel jongens als meisjes op het feestje. Echt zo super geslaagd! Begon al met een leuke uitnodiging in het feestpakket. Bij de Hema hebben we foto cakejes besteld met Don Pardon op de afbeelding.
Wij hadden het feestpakket en de voet met pistool erbij besteld. De bom hadden we zelf gemaakt.
De kinderen vonden het spel prik de bom wel het leukste. Ze wilden daarna allemaal een ballon met water, dat was 1 groot feest.
Na het feestje bleven de berichten binnenkomen dat de kinderen vol verhalen zaten thuis en zelfs een bericht dat een vriendje had gezegd dat dit het leukste feestje ooit was!
Super geslaagd dus


Gertrude 14-05-2021

Een erg leuk spel! De jongens (7/8/9 jaar) hebben erg genoten van het feestje.
Uiteindelijk hebben we de website alleen gebruikt voor de code kraker en daarna het draaiboek. Onze jongens hadden niet veel geduld om de familie Pardon beter te leren kennen😊. De opdrachten waren zeker leuk! Vooral de bommen waren favoriet.
Het bordspel was ook een succes!
Voor het mooie moet je het meer dan 1 keer spelen omdat de kans groot ik dat je niet elke opdracht in één spel speelt.
Wij hebben het bordspel ivm. Tijdgebrek 1 keer gespeeld.
Alles voor de opdrachten stond klaar dus toen ik het eten aan het klaarmaken was hebben de jongens die spellen nog los gespeeld.
Het vergt wat voorbereiding maar dat is het zeker waard.
Ook het contact met Locohippo liep heel soepel.
De tip voor de Don Pardon tompoucen, slingers en ballonnen in de Italiaanse kleuren en het eten van pizza’s hebben we gebruikt om het feest compleet te maken! Aan het einde van het feest de maffia mannetjes thuis afgeleverd met bril, snor, diploma en medaille. Wij hebben een fantastisch feest gehad.


Monique 23-03-2021

De jongens (mix van 8, 9 en 10 jarigen) hebben genoten, het draaiboek was de basis voor een erg leuk feestje. Afwisselende opdrachten, iedereen deed dan ook vol enthousiasme mee. We hadden ook het feestpakket, de gouden voet en de bom erbij gekocht en dat maakte het helemaal compleet. Voorbereiding kostte dan ook weinig tijd. Verder verliep het contact met Locohippo vlot en alle spulletjes waren snel in huis. We kijken met veel plezier op het feestje terug.


Jeroen 15-02-2021

Het draaiboek vonden we erg duidelijk. Na het zoeken en invoeren van de codes hebben we de eerste drie opdrachten in de tuin gedaan, en daarna niet meer de site gebruikt. Inclusief een (Don Pardon) tompouce en het geven van de cadeautjes vooraf, en (zelfgemaakte pizza) eten na het feestje, werd duidelijk dat we geen tijd meer overhielden voor het bordspel. Dus toen hebben we de duelli als losse spelletjes gedaan en dat werkte prima.
Je hebt wel echt een paar dagen voorbereiding nodig om dingen in elkaar te knutselen en het draaiboek door te nemen. Maar dat loont wel de moeite!


Marielle van Dongen 27-11-2020

Wat een leuk feestje is dit. Heel goed beschreven. Je moet wel even de tijd nemen om alles klaar te zetten en de spelletjes in je hoofd te hebben dus begin een paar dagen van tevoren zodat alles goed voorbereid is.
Het enige minpuntje.. kinderen van 6 of 7 jaar kunnen nog niet echt knopen dus dat spelletje was een beetje lastig. En met het beschuit eten moet je echt even opletten dat ze zich niet enorm verslikken. Maar de rest was echt fantastisch. Het leukste en makkelijkste is trouwens om de opdrachten lekker buiten te doen. Het bordspel binnen.


Ilse 12-11-2020

Duidelijk en goed draaiboek. Wij waren na 2 uurtjes wel klaar met het hele draaiboek, maar hadden er geen eten bij.


lr 06-10-2020

Het feestje is nog niet geweest, maar het draaiboek ziet er leuk uit.
Bij het eindspel worden de spelletjes gespeeld als je op een poppetje komt. Het kan zijn dat de kindjes er niet op komen. Dat zijn wel leuke spelletjes dus zou de spelletjes sowieso spelen.
De website voegt helaas niet veel toe aan dit draaiboek. Mijn zoon dacht dat er leuke animatiefilmpjes getoond zouden worden, dat helaas niet het geval is.


Mireille 22-09-2020

Vorige week hebben wij het Don Pardon feestje gegeven. Het werd ineens toch 28 graden die dag dus we hebben het draaiboek niet helemaal gevolgd. Dingen vervangen door waterspelletjes. Geldzakken gooien werd waterballonnen gooien. Het Bomspel ook iets aangepast door er wat meer het verjaardagsspel van ik hou van Holland van te maken met vragen. Ik vond zelf het digitale stukje niet heel veel toevoegen. Het had leuker geweest als het een animatie geweest was net als in zombiesqad, maar dan moet je wel het hele draaiboek volgen. . Deze ook niet gebruikt, mede omdat we lekker alles buiten hebben gevierd. Het bordspel hebben we vervangen door een speurtocht. En schatzoeken blijft hier toch ook altijd een hit, dus dit ook nog toegevoegd aan de speurtocht. In de kist zaten de diploma's en snoeppizza's. Daarna lekker het zwembad in en pizza gegeten. Leuk feestje en handig om het draaiboek als leidraad te gebruiken.

Zeer geslaagd feestje, maar voor "onze" 6 jarigen idd meer als leidraad te gebruiken. Ivm met concentratie en het competitie element wat voor sommige kinderen wat lastig was.

Draaiboek was heel duidelijk, pakket, bom en voet maakte het af en was erg compleet.


Lieve 27-07-2020

Is een super leuk spel ook handig voor als het regent alles kan namelijk makkelijk binnen. Voor af hadden we ijsjes gegeten en op het einde pizza’s gemaakt. De kinderen hadden zich super vermaakt! Een echte aanrader !


Bonita 27-07-2020

Echt een Leuk themafeestje! De jongens en meiden van 9 jaar hebben enthousiast meegedaan. De code kraken was leuk, maar daarna hebben we de website niet meer gebruikt.


Anyeji 23-07-2020

Het was heel duidelijk en super leuk. Ik heb het last minuten besteld en op een dag was alles in orde! Gelukkig heb ik veel materiaal in huis want er is wel wat voorbereiding maar, daarom zeggen ze ook om er tijdig aan te beginnen! 😊 Alle kinderen hebben zich heel goed geamuseerd. Ze waren tussen 7 en 9 jaar.


Blije mama 05-07-2020

Heldere uitleg. Voldoende speltype om 2,5 uur actief bezig te zijn. Pizza’s achteraf en Italiaanse ijsjes maakten het tot een spetterend feestje!
Jammer dat wanneer je het boek print je nog heel veel pagina’s met reviews print. Tip! Selecteer de pagina’s die je nodig hebt.


Cindy van Wolfswinkel 17-06-2020

Door de lockdown moesten we een ander feestje houden, aan huis. Omdat het aan creativiteit ontbreekt ging ik op zoek naar een kant en klaar feestje; we kwamen uit bij locohippo. Mijn zoontje is 6 geworden en hebben kozen voor Don Pardon. Wat een succes! Het draaiboek is heel duidelijk en je hebt zelf weinig voorbereidingstijd nodig! De kinderen genoten van de spelletjes en waren benieuwd of Don Pardon zelf ook nog langs zou komen. Die hebben we toen maar gebeld, maar helaas, hij werd achtervolgd voor de politie...
wij hadden de attributen er ook bij besteld om het compleet te maken. Voor de handige papa’s en mama’s is er zeker zelf iets te knutselen, maar voor ons was dit perfect!


Hieke 06-06-2020

Het was een leuk feestje. Het is vooral bruinbaar als idee, je moet er nog wel zelf een draai aan geven. De website viel tegen, ziet er netjes uit maar klibkt niet goed door en eigenlijk had ik daar wel een animatie verwacht, deze hebben we niet gebruikt. Zelf hebben we een ontknoping van het verhaal bedacht :ze zijn toegelaten tot de bende! Dat vonden wij leuker dan de romance. Met een drukke groep stuiterballen lukte het spel niet, dus dat achterwege gelaten. Vooral gebruikt als leuk concept en thema


Andrea van de Waerdt 10-03-2020

Het was een heel geslaagd feestje voor onze zoon die elf is geworden. Het vraagt wel even wat voorbereiding, maar dat maakt het ook extra leuk!! Ik was bang dat het wellicht wat kinderachtig zou zijn, maar de kids hebben zo genoten. Alle spellen hebben ze met evenveel enthousiasme gedaan! Inclusief eten (zelf pizza's maken in de pizzarette) en uitgebreid cadeautjes zoeken heeft het feestje 4 uur geduurd, terwijl ik bang was tijd over te houden. Een aanrader dus!


Linda 15-02-2020

15 februari 2020 het kinderfeestje van onze zoon gevierd. In totaal 8 kinderen in de leeftijd van 7 en 8 jaar.
Ik heb alle bijbehorende atributen zelf gemaakt of familie. Het kost wat voorbereiding maar daarom ook optijd begonnen.
De spellen vonden ze erg leuk. Gelukkig e.e.a buiten kunnen spelen.
De code kraken vonden ze heel leuk maar ook teleurstellend dat er maar 1 goede was en hun die net niet hadden.
Een puzzle/quizz (achteraf gezien)met de juiste code de ontcijferen had ik leuker gevonden. Dus een quizz vraag bij elk cijfer wat uiteindelijk de juiste code vormt. Dan ontcijferen ze hem meer samen. We zijn van 1 tot half 5 bezig geweest met alles erop en eraan. Ook ruim de tijd genomen om een spel 2x te kunnen spelen.
Huis versierd in de kleuren van de italiaanse vlag. Pizza gegeten en friet voor de kids die geen pizza lustten.
Leuk feestje en zeker een aanrader!


Geeske 09-02-2020

Na 2,5 jaar geleden groot succes gehad met de escaperoom voor onze oudste zoon nu wederom een groot succes met een maffia feestje voor de jongste! Alles klopt en zit goed in elkaar, veel minder voorwerk dan met de escaperoom. Een topper!


Eliane 09-12-2019

Wat een fantastisch verjaardagfeest was het! De kinderen waren allemaal 7 jaar en hebben zich goed geamuseerd. We hebben de zoektocht van de envelop met code gecombineerd met een speurtocht.. vragen stellen en vervolgens de antwoord naar rechts, naar links of rechtdoor die naar het volgende envelop met code brengt.. de kids vinden het geweldig 😁. Alle spelletjes gespeeld... sommige zelfs 2 keer.. voor herhaling vatbaar! Dank u hiervoor


Cindy 03-12-2019

De meisjes (8j) hebben hier zeer veel plezier aan beleefd. Een heel duidelijk draaiboek. Het feestpakket hebben we er ook bijgekomen, dit vond ik achteraf zeker een must... Mijn dochter blikt terug op een zeer geslaagd feestje!


Kris 27-11-2019

Zeer duidelijk draaiboek en ruimte om zelf creatief te blijven en aanpassingen te doen.


virginie delefortrie 01-11-2019

Het ziet er een superleuk spel uit, met veel spannende elementen voor de kinderen.
We gaan hier veel plezier aan beleven.


mieke 02-10-2019

De meiden van 8/9 jaar hebben een leuk feest gehad. De kinderen waren in twee teams ingedeeld en met broer en zus thuis op de bank de bank werden ze met een walkie talkie op pad gestuurd om de enveloppen te zoeken. De kinderen mochten vragen stellen maar kregen alleen ja/nee als antwoord. Lastig om zo de enveloppen te zoeken maar prima gelukt. In de enveloppen zaten lollystokjes met de letters van de naam van de jarige en daarboven de cijfers voor de goede code. Goede volgorde leverde de goede code op. Het teen schieten vonden ze lastig. Ik had drie voeten gemaakt in de kleuren van de Italiaanse vlag zodat ze meer kans hadden om raak te schieten maar het bleef lastig. Het fruitspel vonden ze erg leuk. Ook de andere opdrachten vielen goed in de smaak. Een geslaagd feest! Bedankt voor het uitgebreide draaiboek.


Nederlof 21-07-2019

De kinderen op het feestje hebben erg genoten van alle spelletjes en waren heel erg enthousiast.
Handig draaiboek om zo door het kinderfeestje geleid te worden.
Had wel nog leuker geweest als de website iets anders was opgezet.
Ik had meer verwacht dat er iets van muziek en filmpjes bij zouden zitten.
Maar al met al een topfeestje gehad en veel gelachen.


J. Platteau 16-07-2019

Heel leuk. De 8jarige kinderen hebben heel hard genoten van het Don Pardon pakket.

Enkel van de online-versie had ik iets meer interactie verwacht...
Bijv. openen van een kluis zou veel leuker zijn als je een animatie krijgt waarbij die open gaat...


Arianne 01-07-2019

Zonder problemen drie uur kunnen vullen voor een groepje van negen 7-jarigen!
Absoluut fan van het concept: je kan thuis een origineel feestje geven met veel doe opdrachten, je hebt de begeleiding van het draaiboek, maar kan zelf toch je eigen creatieve ei kwijt in de uitwerking ervan! :-)


gaelle 27-06-2019

Een feestje in juni maar een heel regenachtige dag, met dit spel hebben de jongens alsnog een fantastische namiddag beleefd. De vriendjes spreken er nog van! :-)


Stijn 29-05-2019

Leuk principe!
We hebben veel plezier gemaakt!


Nancy Campagne-Reuver 25-05-2019

Na jaren voor myn beide zoons iedere keer weer inspiratie te vinden voor een nieuw thema en nieuwe route voor een speurtocht was ik het spoor bijster. ZO MEGA BLY met de alternatieven op jullie site. Heel duidelyk en overzichtelyk. GEWELDIGE dag gehad. Voor ons als ouders en broer met het voorbereiden al en de jarige plus vriendjes en vriendinnetjes hebben ontzettend genoten. We zyn geeindigd in stijl met een bende. Tafelkleed op tafel met een berg patat... sauzen en uitjes erby, pizza's en focaccia. Spaghetti had ook gekund. Locohippo... ONTZETTEND BEDANKT.


Mark den heijer 19-05-2019

De kids hebben zich heerlijk vermaakt met dit feest. Ik vind het wel jammer dat bij het invullen van de foute codes (na het zoeken van de kluiscodes) je geen scherm ziet, maar enkel weer het inlogscherm.


Maaike 01-05-2019

Heel fijn draaiboek. Heldere uitleg. Leuk feestje gehad.


Diane 12-04-2019

Super leuk feestje gehad voor mijn zoon die 8 werd!! Gelukkig zat t weer mee, het was droog en af en toe een aangenaam zonnetje maakte het een perfecte ‘buitenmiddag’! 9 stoere jongens van 7-8 jaar in de tuin. Begonnen (vermomd met snorren, zonnebrillen en gewapend met pistolen) aan een uitgezette speurtocht om de 10 codes te vinden. Ik had ook een vriendin ingeschakeld die als Nonna Pardon met Italiaans accent de telefoon opnam toen de kinderen haar nummer moesten bellen voor een code. Hilarisch! Daarna terug thuis de 4 super originele opdrachten gedaan; geldzak gooien, fruitautomaat, prik de bom en teenschieten! We zijn niet eens meer toe gekomen aan t bordspel! De kinderen vonden t geweldig!!


Sabine 12-04-2019

Erg leuk thema en draaiboek! De website voegde niet persé iets toe, maar hebben we wel gebruikt. Wel zelf nog een parcours toegevoegd met snelheid, hindernissen en behendigheid.
Vrij veel voorbereiding nog dus wel handig om een week vantevoren alvast goed te lezen wat er nog moet gebeuren. Accessoires maken het wel af (zonnebril, snor, hoedje).


Eefje 27-03-2019

Na de ontvangst van het draaiboek barstte de voorpret al los. Het draaiboek is duidelijk, het feestpakket netjes verzorgd en goed verpakt. Het feestje moeten we nog vieren, de pret is er al!!


Carina 20-03-2019

Praktisch draaiboek, hilarische spelletjes en fijn om de ervaringen van andere ouders te lezen.


Marielle 28-02-2019

Gister met 9 jarige kids het maffia feestje gehad en als extra het prachtige weer waardoor we alles buiten konden doen. Alles was perfect geregeld en duidelijk uitgelegd.
De fruitmachine, bommen, maffiaspel en uiteindelijk met een echte buks schieten maakte het af! Het maffiaspel ging erg snel daardoor niet alle opdrachten kunnen doen.
Goede en snelle service bij het bestellen van het pakket.


Wendy 10-02-2019

Erg leuk feestje! We hebben het gevierd met 7 kinderen van 8/9 jaar. Leukste feestje ooit werd er geroepen! Het draaiboek is erg duidelijk en met het feestpakket erbij viel de voorbereiding ook erg mee.
Achteraf waren we wel blij dat we een speurtocht erbij hebben gedaan om de codes te zoeken. Die waren namelijk in een andere woning verstopt die ze met aanwijzingen moesten zoeken. Het spel zelf ging namelijk (door het enthousiasme van de kids) vrij snel, circa 2,5 uur.


Hannie 21-01-2019

Wat een leuk feest! We hebben het Don Pardon feestje gevierd met 11 jongens van 9/10 jaar. Vooral Prikbom en kaboemkado vonden ze erg leuk en spannend. Tussendoor hebben we nog wel een extra spelletje gedaan waarbij ze moesten rennen.
Het draaiboek is top! Leuke spellen en goed beschreven.


Miranda 17-01-2019

Een leuk feestje. De kinderen bij mij waren 8-9 jaar oud.Draaiboek zit goed in elkaar en is duidelijk. Spelletjes vielen erg in de smaak, vooral de p(r)ikbom en fruitautomaat. Alle benodigdheden heb ik zelf bij elkaar gezocht en gemaakt. Dat was goed te doen, maar als je dat niet ziet zitten biedt de website genoeg mogelijkheden om benodigdheden bij te bestellen.
We hadden minder tijd nodig om alle opdrachten en spellen te doorlopen dan van tevoren verwacht; in ca 2 uur waren we, inclusief een eet en drink pauze klaar.
In plaats van de traditionele snoepzakjes hebben de kinderen in de stijl van het feestje een pakketje met een staaf dynamiet ( gemaakt van ern party confettikanon) erop meegekregen. Dat viel erg in de smaak.
In plaats van plaksnorren hebben we snorren en baardstoppels met een oogpotlood gemaakt.
Al met al isook dit feestje van Locohippo een aanrader!


Deschryver Anne 05-01-2019

Draaiboek tot in de puntjes uitgewerkt maar er is mogelijkheid tot flexibiliteit volgens de groep en de situatie.
Eenvoudige maar toch toffe spelletjes die eveneens aanpasbaar zijn. De bijkomende tips qua materiaal en/of aanpak zijn heel nuttig.
Snelle en korte service bij het bestellen van het draaiboek.
Zeker een aanrader.


Deroo 05-12-2018

Ik vond het draaiboek top. De kids (6 jaar) vonden het draaiboek wel wat lang duren. Ik bestel zeker nog eens een draaiboek want er zitten super spelletjes bij maar zou hier en daar dan iets uit laten.


Marianne 11-11-2018

We hebben het feestje nog niet gegeven, maar het draaiboek bied volop mogelijkheden


Anica 23-10-2018

We hebben het Don Pardon feestje gevierd met tien kinderen van 6-7 jaar. De kinderen hebben zich super goed geamuseerd en wij als ouders ook. De fruitautomaat, het boem-spel en het ballonprikken vielen erg goed in de smaak. Via de webshop hebben we het feestpakket, en alle andere attributen aangeschaft. Dit verkort de voorbereidingstijd, maar we zijn toch nog een avond bezig geweest om alles goed door te lezen en alle spellen voor te bereiden (voor ons overigens geen probleem, al voorpret gehad).
Voor iedereen een super geslaagd feestje en wat ons betreft zeker aan te bevelen!


Anouk 19-09-2018

Wij hebben het Don Pardon feestje gevierd met 10 kinderen van rond de 8 jaar, en 1 van 4. Ik werd door Marjan (van Locohippo) geadviseerd nog geen missie X feestje te doen gezien de leeftijd. Ze had gelijk. Wij lieten een moeder een koffer aannemen van een gladde Italiaan in een dikke Mercedes, die met piepende banden wegreed (dat was voor een aantal al heel spannend).

In de koffer zaten zonnebrillen, hoedjes, snorren en tattoos. En een begeleidende brief. De kinderen hadden op hun uitnodiging een codewoord gekregen, toen ze deze 1 voor 1 opnoemen, kregen ze een cijfercode welke ingevoerd moest worden op de iPad. Uiteindelijk was nr 4 raak. We hebben er echt een wedstrijd van gemaakt, het eindspel hebben we niet gedaan, wel alle duello's. Ook hebben we van onderdeel Boem een quiz gemaakt, zodra de bom explodeerde (geluid via internet lekker hard) kregen ze -5 punten. Prrrrik de bom (ipv bloem rijstkorrels) en geldzak werpen waren favoriet.

Als je het feestpakket koopt hoef je weinig zelf voor te bereiden, maar omdat wij een aantal onderdelen uit het pakket al in huis hadden, heb ik daar geen gebruik van gemaakt.

We begonnen om 15.30 met het spel, en het heeft tot 18.00 geduurd. Voor de 8-jarigen was de website geen toegevoegde waarde, daarmee leg je het spel stil, dus werd er gekeet. Daarna frietjes en snacks, geen pizza, want daar houdt de jarige niet van, maar dat was leuker geweest. Alle kinderen, en 's avonds ook hun ouders, waren super enthousiast. Onze 4 jarige gaat tzt ook zeker dit feestje geven.


Wilko 23-05-2018

Ik heb alleen het draaiboek gekocht voor een verjaardag van mijn zoontje, hij werd 7 en had 7 vriendjes uitgenodigd. Allemaal snel en netjes geleverd. De spelletjes zijn leuk om te doen en met een beetje knutselen zelf te maken. Al kun je dat met een beetje googlen wellicht ook wel wel zelf vinden. Het eindspel hebben we niet gedaan. Het was me ook niet helemaal duidelijk hoe de behaalde punten bij de andere spelletjes meetelden. De site vond ik niet heel veel toevoegen, de codekraker hebben we gebruikt en vonden de mannen leuk om te doen, de rest van de site niet. Zou misschien leuk zijn om dat ook interactief te maken, bijv. door de behaalde punten per team in te kunnen voeren en de score zo bij te kunnen houden. Wij hebben dat gedaan door streepjes op de arm van de aanvoerder te zetten.
Al met al heeft de jarig een leuke dag gehad.


cobie 06-05-2018

Het was een superfeest! De kinderen waren allemaal 5 of 6 jaar en ook het broertje van 3 deed mee. Met een beetje hulp hier en daar was het voor iedereen goed te doen. De jongens waren dolenthousiast bij iedere opdracht en benieuwd wat er nog ging komen. Leuk om allemaal spelletjes binnen een thema te doen. De handleiding was duidelijk, makkelijk om op deze manier een middagvullend programma te maken. Er is ruimte om aanpassingen te doen. Een echte aanrader!


Esther 05-05-2018

Het feestje ging gigantisch goed. Onze groep was 11/12 jaar oud en hadden erg veel schik met de verschillende spelen.
De voorbereidingen waren goed te doen, ook voor minder freubeltechnishe mensen zoals ikzelf. Het feestje heeft zo'n 3,5 - 4 uur geduurd. Dit mede omdat er ook een chipspauze en een maaltijdpauze in zaten. We hebben tevens nog tijd aan het begin genomen voor taart en kadoos. Met wat italliaanse muziek op de achtergrond en de geheime code in onzichtbare inkt op gekleurd karton heb ik er een eigen draai aan gegeven. Niets was kinderachtig aan de reacties te merken. Ik heb zelf wel erbij bedacht - wanneer ze in het finalespel op een opdracht naar keuze kwamen, om dat dan een 'nice or nasty' challenge te maken met snoep wat vies of lekker kan smaken. Ik kan het dus zeker aanraden, ook voor de 11 of net 12 jarigen.


Els 25-04-2018

Geweldig feestje. We hadden schrik dat de kinderen (10 jaar) de proeven misschien wat kinderachtig gingen vinden, maar ze waren bij alles heel enthousiast. De fruitautomaat was een dikke winnaar, ze zijn het blijven spelen tot iedereen eens automaat was geweest.


Loesje 17-04-2018

Heel erg leuk feestje gehad. De bommen waren een succes. Erg spannend ook. De fruitautomaat leverde een enthousiasme op bij elk gemaakt punt. Het wedstrijd element vonden sommigen wel lastig. Vooral als ze verloren. Maar dat heften anderen weer op door te zeggen dat het ook om de lol ging. Als spelleider kon ik zeggen dat bij het eindspel alles nog kon veranderen. En uiteindelijk kwam niemand op het laatste plaatje dus werd het gelijk spel.
Het schieten op de teen duurde erg lang. Ik heb het feestje nu met 14 kids gedaan, twee groepjes van 7. En had zelf een voet gemaakt. En met een nerfpistool gemikt.
Zodra ik het met mijn klas op juffendag ga doen, zorg ik voor voldoende ouders en pistolen. Zodat er meerdere groepjes tegelijk kunnen schieten.
Alleen moet ik dan nog een paar voeten maken.

We hadden het maffiaspel op a4 geprint, omdat we geen tijd meer hadden om m in het groot te maken. Maar dit zou ik in het vervolg wel groter maken. Zodat iedereen het kan zien. Bij een kleinere groep maakt het niet uit.
Bierpong viel in de smaak. En bleek toch best lastig. Net als het knopen, viel het fluiten bij velen ook tegen. Niet iedereen kon dit namelijk. De leeftijden waren rond 7 jaar. Ik had geen zin in spaghetti koken, dus had ik dropveters gekocht. Deze lustten ze naderhand natuurlijk nog.
Het overleggen in de groepjes was soms best moeilijk als er zoveel enthousiaste kinderen zijn. Maar bij het maffia spel werden de spellen vaak genoeg herhaald. Slim dat de laatste, Don, een spel naar keuze was. Zo kwamen alle spellen een keer aan bod. Zelfs als ze niet op het juiste familielid waren gekomen.
Het geheel zat super goed in elkaar. Ik zou het feestje zonder tablet en dus codes etc kunnen spelen met juffendag, maar denk dat voor die 13 euro de lol en het gemak met een tablet te groot is. De prijzen zijn goed te doen. Zeker als je de spullen verder zelf regelt. Ik had online groene, witte, rode en zwarte ballonnen gekocht. En een dynamiet bom voor 15€. Bij action een kookwekker.
Kortom, super leuk! Volgende verjaardag koop ik een ander draaiboek. Nog genoeg jaartjes/ verjaardagen te gaan zag ik zo op de site. Blijven doorgaan met maken!!

Groetjes Loes Turk


danielle 16-03-2018

het was een topfeest !! heel erg duidelijk en origineel uitgewerkt. Wij blijven teenschieten....


F. Weening 15-01-2018

Snelle levering en duidelijke uitleg in het draaiboek. Ook de code werd snel geleverd. De kinderen vinden het fantastische! Mijn dochter is binnenkort ook jarig, dan proberen we ander draaiboek jullie! Dik tevreden.


Sandra 02-07-2017

Super service. We hebben de code niet gebruikt. De spelletjes waren super. Echt voor herhaling vatbaar


Johan 30-05-2017

Feestje was een schot in de roos. Goed uitgelegd, leuke spelletjes. De kindjes waren helemaal mee en de jarige was in de wolken. Het jongere broertje zei meteen dat hij voor zijn verjaardag ook een 'Don Pardon'-feestje wil. Missie geslaagd dus!


Paulo 01-03-2017

Goed uitgelegd en leuke tips.
Onze doelgroep was jonger vandaar dat we het een klein beetje hebben aangepast maar de lol was er zeker niet minder op.

Bedankt Marjan.


Monique 16-02-2017

Draaiboek ontvangen, zit prima in elkaar, alles duidelijk beschreven. Ook fijn de tips van degene die het feestje al gehouden hebben. Wij hebben het feestje nog niet gehouden maar gaat vast lukken met alle info die we hebben ontvangen


Rachel 17-01-2017

We hebben het spel gespeeld zonder digitaal te gaan. Ook dan werkt het prima. Goede opzet en leuke spellen. De kinderen hebben genoten!


Niek 13-01-2017

Vandaag hebben wij het Don Pardon feetsje gehad. 10 kinderen van 6-8 jaar. Het draaiboek was duidelijk, de spellen leuk. De enveloppen moesten de kinderen zoeken aan de hand van omschrijvingen.. Elk kind mocht zelf zijn code intikken op de laptop. De bom en het teenschieten werd ook erg gewaardeerd. Voor ons was het einde van het spel wat onduidelijk.
De website was leuk erbij, de personages kindvriendelijk. Al met al zeer tevreden. Tip voor andere feestvierders, wij zijn begonnen met eten, een papieren tafelkleed en de kinderen daarop een bord en bestek laten tekenen en pizza eten om in italiaanse stijl te blijven. En wij hadden in een bomballon manna (gepofte rijst) ipv bloem.


Niek 13-01-2017

Vandaag hebben wij het Don Pardon feetsje gehad. 10 kinderen van 6-8 jaar. Het draaiboek was duidelijk, de spellen leuk. De enveloppen moesten de kinderen zoeken aan de hand van omschrijvingen.. Elk kind mocht zelf zijn code intikken op de laptop. De bom en het teenschieten werd ook erg gewaardeerd. Voor ons was het einde van het spel wat onduidelijk.
De website was leuk erbij, de personages kindvriendelijk. Al met al zeer tevreden. Tip voor andere feestvierders, wij zijn begonnen met eten, een papieren tafelkleed en de kinderen daarop een bord en bestek laten tekenen en pizza eten om in italiaanse stijl te blijven. En wij hadden in een bomballon manna (gepofte rijst) ipv bloem.


Floor 18-10-2016

Zelfs Strontverkouden heb ik met mijn man het feestje fantastisch doorstaan. Het was geweldig! Nog nooit zo relaxed geweest. Perfect draaiboek! Ik heb de bloem in de bomballon vervangen met talkpoeder. Zelfde effect, minder troep!! Enig!!
Wil je ook laten weten dat de diploma's insloegen als een bom! Leuke woordspeling. Zeker invoeren, superleuk! Dank je wel!!
Dank voor jouw draaiboek en bijbehoren.
Groetjes Floor


Esther 15-10-2016

Ons Don Pardon feestje was één groot succes! Het draaiboek is heel duidelijk en de werking met de website prachtig. We hebben alle spelletjes gedaan, veel gelachen. Erg leuk om op deze manier een feestje te houden.

Meer reviews

Productomschrijving

Het mafste boevenfeestje ooit. Maak kennis met Don Pardon, een eigenzinnige en klungelige boef die op zoek is naar een nieuwe bende.

Is jullie groep klaar voor dit populaire feestje? Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit grappige kinderfeestje.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het kinderfeestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren. 

Wat heb je minimaal nodig?

 • Apparatuur
Don Pardon is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). 
 
 • Aanvullende benodigdheden

Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld zwarte ballonnen, snorretjes, pionnen en een dobbelsteen. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. 

Inhoud draaiboek + bijlagen:

 • Verloop/indeling van het feestje
 • Spelopdrachten met extra speluitleg en printbare bijlagen
 • Boordevol tips
 • Ervaringen van andere ouders
 • Inclusief toegangscode voor Don Pardon website
 • Extra support, omdat elk boevenfeestje weer anders is..(indien nodig)
Inlogcode
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Don Pardon website heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 1 week voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het kinderfeestje is deze code nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het kinderfeestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen code hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje: https://www.locohippo.com/don-pardon-kinderfeestje

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit kinderfeestje.

 

Review toevoegen
Draaiboek Don Pardon kinderfeestje

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

5,0
op basis van 92 beoordelingen
69
17