Missie X spionnenfeestje incl. spannende speurtocht.

Draaiboek Missie X spionnenfeestje kinderfeestje Draaiboek Missie X spionnenfeestje Interactief kinderfeestje met spionnen en geheimagenten Digitaal draaiboek Missie X
Draaiboek Missie X spionnenfeestje kinderfeestje Draaiboek Missie X spionnenfeestje Interactief kinderfeestje met spionnen en geheimagenten Digitaal draaiboek Missie X
Missie X spionnenfeestje incl. spannende speurtocht.
153 Reviews | Review toevoegen
Het Missie X feestje wordt digitaal verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox.

Artikelnummer

MX001

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

Gemaild binnen 24 uur.

€ 22,95
Prijs per feestje
Aantal: 
Bestellen
 

Ons Missie X spionnenfeestje is een spannend en interactief kinderfeestje met geheimagenten, spionnen en een gave finale speurtocht.


Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Hebben jullie wel zin in zo'n kinderfeestje?? Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.

Je hebt maar één draaiboek nodig per kinderfeestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit spannende spionnenfeestje.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het feestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren.

Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

 

  • 2 mobiele telefoons met internet (wifi of 3G/4G)
  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad


Inhoud draaiboek + bijlagen 
 

  • Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • Indeling/verloop van het spionnen kinderfeestje
  • Spelopdrachten met extra speluitleg
  • Boordevol tips
  • Ervaringen van andere ouders
  • Samenvatting van contacten met X
  • Inclusief toegangscodes voor Missie X website

Inlogcodes

Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Missie X website heb je inlogcodes nodig. Deze inlogcodes kun je, vanaf 1 week voor het spionnenfeestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het kinderfeestje zijn deze codes nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen codes hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het kinderfeestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het spionnenfeestje: https://www.locohippo.com/missie-x-spionnenfeestje

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit kinderfeestje.

Sorteren op:

Review toevoegen
Sophie - 06-07-2023 06:49

Gisteren speelden we dit spel met tien 9&10 jarigen: ze gingen helemaal op in het spel ! De combo van het uitvoeren van opdrachten, verzamelen van codes en het invullen op de site is ideaal. Een onbekende, externe 'mister X', het zoeken van een bom en de extra tips maakte het extra spannend en zorgde voor grappige situaties bij het wandelen. Een aanrader !!

Nele Dewaele - 15-04-2023 21:14

Super leuk spel. Vraagt idd heel wat voorbereiding maar is meer dan de moeite waard. Moest me wel wat haasten om alles rond te krijgen in 3 u. Ze waren ook met 10, is veel maar is gelukt . Bij het slapen gaan praat mijn zoon nog van de witte bestelwagen en de drie personen!
Zeker aan te bevelen!

Wendela - 05-04-2023 19:38

Zit goed in elkaar en is ontzettend leuk! Onze tip: verkijk je niet op de voorbereiding (deze is meer dan we dachten), vraag n buitenstaander om Agent X te spelen (wij dachten dat het niet nodig was. Maar is tochwel echt beter.) 1 opdracht vonden de kinderen echt nog wel lastig en hier hebben we ze wat in gematst. Verder zaten ze er helemaal in en vonden het ontzettend spannend. Maar ze hebben genoten en vonden het hartstikke leuk. En wij ook! Wel helemaal gesloopt op t einde, maar dik geslaagd!

Raad dit (en ook de website) zeker aan!

Daniel - 10-03-2023 13:26

Het was echt fantastisch! Hoe spannend de kinderen het vinden! Ze gaan het bijna echt geloven. Hoe beter voorbereid, hoe nog leuker de activiteit is. Van 9.00 tot 14.00 uur genoten.

Marjon - 28-02-2023 11:52

De kinderen genoten echt van het feestje. Iedereen deed echt goed en enthousiast mee. De reactie die we terug kregen, dit is het leukste maar ook het spannendste feestje ooit! Echt een aanrader. Je bent echt een hele middag bezig! Tip!

Tanja - 29-11-2022 08:45

Het is een enorm plezant spel en zit ongelooflijk goed in elkaar. Mijn timing was wel wat krap. Dat wist ik op voorhand. Gelukkig heeft mijn man de andere ouders nog even kunnen bezig houden met wat procecco en koffie.

Jans - 12-10-2022 15:18

We hebben een erg leuk feestje gehad met 6 jongens en een meisje. Ze zaten er helemaal ín. Op een gegeven moment liep er een vrouw met een hond buiten, ze vlogen allemaal naar buiten. Hoorde zij bij het spel? Had ik haar ingehuurd? Ook keken ze buiten heel goed rond naar witte busjes, stel dat daar mister x in zat. Het was echt heel leuk. Wel jammer vonden we dat bij de kluis geen echte kluis gekraakt hoefde te worden op internet. Ook het einde vond we redelijk abrupt. Zonder echt nog in te gaan op alle acties die de kinderen uitgevoerd hadden. De kinderen vonden overigens Huntmasters dat we vorig jaar speelden leuker.

Adriënne prins - 11-10-2022 19:27

Het was een super geslaagd feestje. Met 6 meiden van 8/9 jaar. Ze zaten heel goed in hun rol. Voorbereiding was even werk en opa heeft tussen het pannenkoeken bakken door zijn rol als mr X prima vervuld. Af en toe hadden ze wat hulp nodig bij de opdrachten om het tempo er een beetje in te houden. Ik raad het iedereen aan!

Margreet - 21-08-2022 19:36

Afgelopen vrijdag het Missie X feestje gehad. Een groep enthousiaste jongens, helemaal in hun rol! Complimenten, zat goed in elkaar!
Iedereen heeft genoten!

Neeltje - 22-07-2022 00:10

Het was fantastisch! We hebben missie X gespeeld met negen meiden van 9 jaar. Ze zaten er helemaal in! We hebben iets eerder geluncht dan stond aangegeven, maar dat was alleen maar tof! Er werden 101 vragen gesteld aan agent X. Mijn collega: vrouw van 60+ Vervulde haar rol fantastisch! De meiden waren blij dat ze de vermissing hadden opgelost, maar vragen zich nog steeds af wie nu agent X is. De spellen zijn leuk en zeer uitdagend. We hadden de laptop op de tv aangesloten zodat ze het allemaal goed konden zien. De petten van missie X maakten het geheel compleet. Bij aankomst hadden we de deur al afgepakt met afzetlint en missie X op de deur. Spannend muziekje en missie X taartjes waren een vliegende start voor wat komen ging! Het draaiboek zorgde voor de nodige voorpret! Wel een werkje, maar goed te doen en zeer plezierig!

Ilse - 16-06-2022 20:42

Het voorbereiden kost wel enige tijd. Wij hebben het met 12 jongens/meiden gespeeld. Helaas niet uitgespeeld., Na de pauze (eten) hadden ze geen animo meer. Jammer maar helaas….

Astrid - 12-06-2022 08:57

De Missie X was zeer geslaagd! Wij hebben het feestje gevierd met 12 meiden van 9-10 jaar. Ze waren allemaal erg enthousiast, deden heel goed mee en namen het allemaal erg serieus. We hebben ongeveer 3 uur gedaan over het feestje, met een kleine pauze tussendoor. Voorbereiding is een paar uur, inclusief het aanschaffen van de benodigde spullen. Het is even wat lees- en puzzelwerk, maar als het allemaal op z'n plek valt is het heel logisch. Kortom, we kijken terug op een zeer geslaagd feestje!

Yvonne - 08-06-2022 15:31

4 jaar geleden dit feestje met mijn oudste zoon gedaan en de afgelopen week met mijn jongste. Voorbereiding kost even wat tijd (2e keer minder, aangezien ik veel bewaard had). Maar het is dan ook een heel erg leuk feestje geweest. De jongens kwamen druk binnen, maar zodra de koffer openging en ze ingelogd hadden op de website werden ze heel enthousiast.

Christa - 07-06-2022 21:30

Het draaiboek is heel duidelijk en ook echt nodig om het spel goed te spelen.
De jongens vonden het erg leuk, niet spannend, maar fake 😂. Waren vooral op zoek naar wie de appjes stuurde. Of ik dat deed of mijn man ☺️.
Verder vond ik dat er nog best veel organisatie bij kwam kijken. Alles klaar zetten en bom maken , geld etc.
Echt een aanrader om iemand van buiten het feestje de appjes t te laten versturen maar dan weet je niet waar ze ergens in het spel zijn….dat maakt het dan lastiger. En even appen naar die persoon is er niet bij want de jongens stonden dan gelijk om me heen…
Nou ja als je niet teveel energie in het feestje wil stoppen is dit geen aanrader! Maar mocht je dat juist leuk vinden dan wel!

Stefanie - 29-05-2022 14:38

Het draaiboek geeft je alle info die je nodig hebt om het spel voor te bereiden. Het is een geweldige hulp!
De kinderen zaten meteen in het spel en hadden keiveel lol. Oei, oppassen voor witte bestelbusjes en mannen met blauwe jassen. We waren de voordeur nog niet uit, of jawel, daar liep een man met een blauwe jas en net naast ons stond.... een wit bestelbusje! Hilarisch hoe de kinderen erin opgingen. Ik had gedacht dat die bende 10-jarigen daar niet zo in mee zouden gaan, mispoes! De opdrachten zijn heel leuk en uitdagend genoeg.
Een heel tof spel dat de kinderen een fijne namiddag bezorgt!

Fam. Marcelis - 14-05-2022 21:37

Echt top!
Leuke opdrachten. Voor Kids van 11 jaar. Ze waren heel enthousiast.
Foto speurtocht was een leuke toevoeging.
Wel veel voorbereiding maar zeker de moeite waard.

Els ‘t Mannetje - 20-01-2022 19:27

Het was een geweldige middag! Het idee dat ze gevolgd werden bracht veel leuke spanning met zich mee. Het getuigen verhoor bleef zo goed hangen dat ze zelfs potentiële ontvoerders in witte bestelbusjes gingen aanhouden om te kijken of de professor daar in zat. Het hele verhaal leefde enorm in de groep van 10 jarigen en een paar jongere kinderen. Dat ze niet wisten wie agent X was zorgde ook voor veel giswerk en gesprekken onderling.

Uiteindelijk waren het misschien iets teveel opdrachten. Het duurde te lang voor sommige kinderen. Hun concentratie en betrokkenheid was weg na veel spanning die zich had geuit in druk gepraat, harde stemmen en heen en weer geren.

Het slotfilmpje was wel erg kort en de kinderen hadden het gevoel dat er nog iets moest komen. Dat ze zelf agent X of de ontvoerder zouden vinden. Die suggestie was gewekt met het uitvoeren van de opdrachten.

Verder al met al een super leuk feest om thuis te doen in coronatijd!

Heleen Meeus - 09-01-2022 16:14

Wij hebben hier het spel gespeeld met 6 meisjes rond 9 jaar. Ze vonden het geweldig! Tijdens de laatste opdracht was het inleven (pas op voor ...) een groot succes.

Jammer dat de website voor hen soms veel leeswerk was. Wij hebben t uiteindelijk steeds voorgelezen..

Wij deden wel 3 uur over het spel. Dus wanneer je t doet tijdens verjaardagsfeest, zeker veel tijd inplannen.

Louis - 22-12-2021 19:51

Origineel verhaal, maar het bleek te lang. We hebben het flink moeten inkorten tijdens het feestje en daardoor was het minder spannend.

L. VISSER - 30-11-2021 17:06

Na een eerder spel met locohippo was ik bij deze wat teleurgesteld. Het spel zit leuk in elkaar, de opdrachten zijn goed, maar mijn teleurstelling zat in de website waar de kids de informatie kregen. Veel leeswerk waarbij steeds naar beneden gescrolled moest worden. Een totaal andere ervaring dan bij het space control ruimte feestje. Ik miste een layout waarbij het full screen zichtbaar zou zijn en ik miste filmpjes waarin het verhaal vertelt werd en informatie gedeeld.

Danielle - 16-11-2021 14:19

Missie X gedaan.wat was het geweldig..de kinderen vonden het super spannend..vooral omdat er veel blauwe hadden en busjes waren..veel gegild en gerend..maar ook actief alles opgelost. Mr X deed goed werk..we hadden het feestje van 13.00 tot 17.30..de missie was om 17.00 uur geslaagd ..heerlijk afgesloten met frietjes..bedankt het was helemaal top

Emmelie - 14-11-2021 15:43

Ik vond het draaiboek niet zoveel toevoegen, de opdrachten zijn veelal op internet te vinden of met wat creativiteit zelf te bedenken. Ik had gehoopt dat de website en het filmpje het geld waard zouden zijn, maar ik vond het te basic. Grappig was dan wel dat de kinderen ondanks dat het zo een kort filmpje was toch nog wel even zeker wilden weten of dit nou echt gebeurt was. De website is niet heel duidelijk, je moet zelf steeds door klikken, soms navigeer je boven aan de pagina, dan weer aan de zijkant, dit maakt het onduidelijk voor de kinderen en zorgde bij ons dat ze nog minder in het verhaal kwamen. Dat kwam bij ons niet zo uit de verf doordat er 2 dingen door elkaar lopen, de ontvoering en bewijzen dat je een goede geheimagent bent, wat de kinderen (en wij eigenlijk ook) niet goed wisten te plaatsen.
De laatste opdracht leek mij niks voor een groep jongens, maar was uiteindelijk nog erg leuk. Ook dat er gezegd was dat er extra goed opgelet moest worden bij het maken van de selfies, 1 jongen staat er bijna nooit op, ik vermoed daarom ;).
Het was vooral een succes omdat ik nog allerlei attributen gekocht had, voor iedereen een hoed, geheimschrift boekje en vergrootglas.

Gisela - 14-07-2021 08:58

Het was een top feest van mijn zoon van 9 jaar ! Leuke duidelijk opdrachten, Ik raad ook het missiex pakket mee te bestellen. Goede kwaliteit van spullen. Ze dragen nog steed de pet en de bril😎 De bom opdracht was ook heel leuk! Fantasie van de jongens ging helemaal in de spel.

Hetty - 04-07-2021 12:06

Voorbereiding viel mij mee, wat een mooi en leuk spel is hiervan gemaakt. Missie X website ziet er ook heel gaaf uit. Als je het doorhebt, is het zo gepiept en je wordt er super enthousiast van. Het feestje was erg geslaagd, is wel wat uitgelopen (5 uur in totaal..oeps). Ook geschikt voor grote meiden (12 jaar).

Marion - 08-06-2021 22:05

Dit werd een fantastisch en geslaagd feest! Er waren 9 jongens van 9 jaar aanwezig. Het kostte geen moeite om de jongens bezig te houden en ze vonden het allemaal reuze interessant en spannend. Alleen de activiteit met de thee, vonden ze iets minder, maar voir de rest kreeg ik zeer positieve reacties van kids en ouders terug. Het is een absolute aanrader; leuk en spannend, goed vullend programma, met een kleine voorbereiding voor jezelf.

Jasmin - 08-06-2021 10:17

Geweldig! Was voor kinderen van 11 en ik was bang dat ze het niet zo spannend zouden vinden!
Maar ze vinden het later zelf te spannend omdat toen ze buiten waren ze allemaal bestelbussen en vrouwen met hond zagen en dachten dat die “gevaarlijk” waren... heerlijk te zien hoe ze in alles opgingen en samen moesten werken ook voorbereiden was erg leuk om te doen! Absoluut geslaagd

Michaela - 25-05-2021 17:47

Gisteren het Missie X feestje gevierd met 9 jongens van 8/9 jaar. De uitnodiging gaf al aanleiding tot veel speculaties. Mr.X had van tevoren een gesproken bericht gemaakt met 'dit is een bericht van Mr. X' , deze had ik ingesteld als berichtentoon voor elke keer dat er een whatsapp bericht van hem binnenkwam. Het logboek dat er bij zat was ideaal. Van de opdrachten vonden de jongens DE BOM, helemaal geweldig. Ik had de bommelding via de telefoon laten doen en ze werden helemaal hysterisch. Al vrij snel vonden ze de bom, maar de timer waren ze kwijtgeraakt, opnieuw volledige paniek. Uiteindelijk werden de timer binnengebracht met precies 1 seconde op de teller. De tussenopdrachten deden ze ook erg leuk mee, maar de foto opdracht aan het einde was ook weer heel erg leuk, met een bestelbusje waaruit een bonkend geluid kwam. De kinderen zijn nu nog steeds overtuigd dat daar de professor inzat. Zijn tijdens de speurtocht in greppels gesprongen en achter hegjes gedoken, echt genieten. WIj kijken terug op een superleuk feestje!

Mieke - 15-05-2021 08:10

Het is ons gelukt om Agent 33 te bevrijden! Het feest was een groot succes. We hadden 11 kinderen van 9-10 jaar.
We hadden 1 laptop en 1 tablet, het was beter geweest om 2 laptops te hebben. De groep was wat te groot om de hele groep erbij te houden.

We hebben het gewoon thuis in onze woonkamer gespeeld en dit ging best goed.

Bedankt voor je geweldige site en draaiboek.

Alle kids (en wij ook) hebben een geweldig feest gehad!

Liefs Mieke

Agnes - 05-05-2021 13:01

Het Missie X feestje was grandioos! De kinderen waren zo enthousiast en vonden het enorm spannend allemaal. Onze buurvrouw figureerde als de vrouw met hond en dat zorgde voor hilarische spannende momenten tijdens het spel. We hadden van de berging een echte verhoorkamer gemaakt en dat was ook een groot succes. Ik vond dat het draaiboek zeer duidelijk was, een bom heb ik gemaakt van een confettishooter, ipv tien had ik 7 foto's gedaan, de thee opdracht was erg leuk, de codes en websites werkten echt heel goed. Kortom een ontzettende aanrader voor een ieder die het leukste feestje voor zijn of haar kind wil!

:-) ;-) :-)

Christine - 03-05-2021 09:47

Hoi Locohippo-team, het was super! alles was duidelijk en werkte goed! We hebben het feestje in het donker gedaan met 6 jongens van 10 jaar .de koffer met alles erin voor de deur laten zetten dat was al een goed begin! De opdrachten allemaal leuk en gedaan 1 moesten ze afkopen hadden ze fout...de speurtocht was leuk !
De bom hadden we zelf gemaakt hij was super maar te snel gevonden..de ontknoping was ook erg leuk want wie was misterX??
De ideale combi voor jongens! Mobiel ,computer en spel! Zeer geslaagd en voor mijn andere zoon ga ik het zeker nog een x doen
Ik zeg het graag voort... ;-) Christine

Newt - 28-04-2021 20:24

The game was a great concept, and it had lots of potential. But certain parts went completely wrong (the 10-year-old boys could not read a city map, they had not learned that in school, so they were lost). Also the tea tasting was confusing for them - none of them had any idea what they were tasting.
And a warning to parents - if you are not used to this type of game, then expect to spend a LOT of time preparing. I think we put in about 6 hours getting everything ready for the game. But it was also our first time organizing this type of mystery game.
The Mr. X role was a great success - my wife and I switched back and forth between helping the kids in the living room and secretly answering their questions on the phone. It was very funny, as the kids could not figure out who Mr. X was. At the end, they were certain that Mr. X was actually Mrs. X and that they had seen her in a blue jacket walking her dog in the street. It was very very funny.
entertainment value: 4 stars
but minus one star for a confusing website (the kids accidentally went backwards in the game twice) and the tea tasting, which doesn't seem to work for kids...
a note to the developer: the codes which are divided into two parts are very confusing for the kids, and took a lot of parental explaining. And it's too easy for the kids to open a second browser window and compare the 2 photos. They were busy doing that before we even noticed. It could be a video instead, with first image1, then image2. Also the tea tasting doesn't have anything to do with the story line, and the clues you get are also unrelated. The kids were really interested in the delivery van (of course they saw several!) but there is no delivery van in the storyline, which is too bad. And opening an extra account with the online phone service you suggested is a poor idea, as we immediately began receiving ads for Tinder-type services within that app. We setup a facebook profile for Mr. X instead, which was great. But be careful! If you call him Mr. X on Facebook, you'll get kicked out immediately. We called him Xanadu, which worked perfectly, and Facebook didn't know it was a fake profile.

Titia - 21-04-2021 20:51

Georganiseerd voor feestje van onze zoon die 8 werd en met maar liefst 11 vriendjes. Daarmee gekozen voor the battle versie, wat echt wel nodig is bij groep van meer dan 8 kids. Waarbij we ‘battle’ element er overigens wel uit hebben gehaald en zou ik ook aanbevelen anders heb je een heel teleurgestelde groep die ‘verliest’. Tenminste op deze leeftijd speelt dat nog heel sterk. Daarmee hadden we het spel ook aangepast bij de laatste opdracht; beide teams moesten een deel van de eindcode verzamelen, en deze samenvoegen voor de ontknoping.

Denk dat missie X vanaf 9 of ouder nog leuker is. Nu waren sommige onderdelen nog wel erg moeilijk (ook het schrijven/kaartlezen) en soms wel erg spannend.
Wel heel geslaagd feestje al met al en originele opdrachten. Verdachten element superleuk en ook detailfoto’s zoeken.

Verdere feedback;
- geld-aspect niet gebruikt, te ingewikkeld, ook voor het verhaal.
- thee opdracht was te lang, 4 smaken (dubbele cijfers geven?) was genoeg geweest.
- het heeft ons al met al echt nog wel veel voorbereidingstijd gekost (wat leuk was maar ik had verwacht meer ‘af te kopen’ met dit draaiboek) en ook de mr X rol is zeker bij the Battle versie best intensief. Houd daar rekening mee.
- ontknopingsfilmpje vonden we echt te mager, dit zou climax moeten zijn maar nu eerder anticlimax. Dit mag echt iets meer body en lengte krijgen.

Verder geld meer dan waard, en veel complimenten gekregen.

Karin - 19-04-2021 21:54

Geweldig feestje. De kinderen hebben genoten. Het waren leuke opdrachten. Uitstekend draaiboek en logboek voor X. Mijn dochter werd 11, mooie leeftijd voor dit feestje.

Femke - 16-04-2021 23:14

Voor onze zoon 9jr en zijn vrienden was het omgebouwde hoofdkwartier in de kelder toch net wat TE spannend. Verder prima spel van opzet en een zeer geslaagd feestje (mede door de gadgets). Toch enkele opmerking;
- de opdrachten (getuigen verklaring/oog voor detail) zijn te moeilijk en verhaal ook zelf wat aangepast voor een enthousiast clubje 9/10 jarigen.
- geld aspect niet gebruikt ook dat was niet te overzien voor de jongens
- de thee opdracht hebben we volledig eigen draai aan gegeven
- de jacht (uitleg) en hints was ook te lastig maar in vereenvoudigde versie wel het meest geslaagd.
- ik heb me inderdaad verbaasd hoe zeer ze zich in het spel inleven!

Rowenna - 10-04-2021 21:56

Geweldig, wat een goed doordacht spel. Wij speelden de battle versie met 10 kinderen van 9 jaar oud. we hebben ruim 2u gespeeld en hebben uiteindelijk door tijd tekort het theespel niet kunnen doen. Het was echt fantastisch hoe de kinderen zo snel in het spel zaten. Wij hadden een vriend gevraagd om mr X te zijn. Dat is echt een aanrader.

peter - 31-03-2021 22:51

Het was een groot succes. We hadden spionnenbrillen erbij gekocht. De jongens gingen direct in hun rol en bleven dit tot het einde.
Wij hadden hem verwerkt in een speurtocht en bij een 'oude schuur' uit laten komen. Echt een aanrader....

Judith - 31-03-2021 09:09

Een super leuk feestje hebben we gehad
Draaiboek is heel goed in elkaar gezet, alles staat erin. Je moet als ouder zaken voorbereiden maar de voorpret is ook heel leuk. Kinderen hebben genoten!
Spel duurt lang genoeg, afwisselend buiten en binnen te doen. Leuke opdrachten.

Danielle - 27-03-2021 23:41

Met 5 meiden van 10 jaar een harstikke leuk, energiek feestje gevierd.
Het draaiboek vooraf doorgenomen mét de actieve link op de site. Daardoor werd alles duidelijk.
De voorbereiding is toch even wat werk (2 uur in totaal voor iets wat ze in de tuin moesten zoeken, plattegrond met foto's printen e.d.)

In totaal 3 1/2 uur met spel bezig geweest en dat kwam ook door een zeer actieve groep meiden die écht in het spel zaten. Op de achtergrond draaiden we geregeld spannende muziek en de rol van X is een super aanvulling op het spel.
Echt een aanrader voor een thuisfeestje.

Sophie - 26-03-2021 09:13

Top!

Aukje - 21-03-2021 20:40

Erg leuk, programma zit goed in elkaar.

Bianca - 14-03-2021 11:39

Superleuk feestje gehad met 6 jongens in de leeftijd 10 en 11 jaar. Ze zaten er meteen helemaal in! We waren bang dat ze het misschien kinderachtig zouden vinden. Maar dat was echt niet het geval.

Ook hele leuke reacties van andere ouders gekregen na afloop.

Draaiboek is heel duidelijk. Voorbereiding kost tijd, maar kan je zo gek maken als je zelf wilt.

Wij hadden het uitgebreide feestpakket en de bom erbij. Zeker aanraders!

Een vriend was mr. X, wiens identiteit nog lang een raadsel is gebleven.

Als ze nu een busje zien rijden, of een vrouw met hond zien lopen komen de verhalen weer los.

Jasper - 14-03-2021 07:53

Leuk spel, goed idee en ook volledig. Je zult flink wat moeten voorbereiden (niet wachten tot de dag zelf!) maar vervolgens kan je het ook wel redelijk los laten omdat het verder redelijk goed vanzelf verloopt. Het zit namelijk goed in elkaar.
Waarom dan 4 sterren? Omdat het ook echt aan de kinderen zelf ligt of ze het leuke vinden. In ons geval meisjes van 9 - 10 jaar die niet alle onderdelen even leuk vonden. Je zult als begeleider ook echt een actieve rol moeten innemen om het spel een beetje te laten vlotten.

merel - 14-02-2021 17:33

Super leuk feestje. Goede prijs! Je moet het wel even goed voorbereiden. Ik was zelf mr x via mijn werktelefoon. En dat hadden ze niet door. Wel vrij zelfstandige kinderen met 2 tienjarige waardoor ik makkelijk ongemerkt steeds weg kon lopen. In de bom hadden we snoep verstopt

Clarissa - 24-01-2021 14:40

Superleuk!! Echt een aanrader! We hebben Missie X gespeeld voor de 8e verjaardag van onze dochter, met 8 kinderen van 7 en 8 jaar. En de oudste dochter van 10 als hulpje er bij. Ze vonden het allemaal een fantastisch feestje! Maar wel héél spannend. Vooral de bom was wel heel eng voor sommige kindjes. Het idee dat er iemand in huis was geweest om die bom neer te leggen.... Oei! Ze gingen er echt helemaal in op.
Het draaiboek zit goed in elkaar en is duidelijk, maar je moet wel echt even de tijd nemen om alles goed voor te bereiden, maar dat is ook leuk!
We hebben vanwege de lage leeftijd van de kinderen wat kleine dingetjes aangepast en wat extra hints gegeven, en het is ze gelukt!
Alle hints lezen en opschrijven is wat lastig voor kinderen uit groep 4 bleek tijdens het spel, met allemaal Engelse woorden, dus hebben we het maar samen op een groot vel geschreven. Het getuigenverhoor had ook erg veel tekst en moeilijke woorden, dus dat hebben we ingekort en versimpeld. Als je dat even doorgeeft aan X, kan dat prima. En de speurtocht op het einde is echt heel leuk. Ze zagen overal verdachte personen en gingen er helemaal in op!
Maar niet gewacht met de ontknoping, want dat was te spannend geweest. Daarna waren ze opgelucht en konden ze rustig eten :)

Marei - 20-01-2021 10:26

Duidelijk draaiboek en logboek. De kinderen van gemiddeld 7 a 8 jaar hadden wel wat extra sturing en uitleg nodig. Geen probleem want ze vonden het alsnog geweldig. Van meerdere moeders teruggehoord dat hun kind genoten had. 'Leukste feestje ooit' is ook voorbij gekomen.

Odin - 18-11-2020 20:16

het was heel leuk

Astrid Broers - 31-10-2020 13:21

We hadden een feestje voor 9 kinderen van 10 jaar. Ze hebben genoten van de opdrachten en vonden het super dat ze appjes kregen van X (een vriendin van ons). De opdrachten waren goed omschreven en makkelijk uit te voeren. Het enig jammere vond ik dat ze in de hints wisten wie het gedaan had en waar. Het was leuk geweest als daar nog iets extra's voor gedaan moest worden , zoals bijvoorbeeld een rebus oplossen.
We hebben een geslaagde middag gehad!

angela - 27-10-2020 06:41

Afgelopen vrijdag het feestje gevierd, met wat aanpassingen was het een knalfeest! de jongens 9/10 jaar zaten vanaf het eerste moment gelijk helemaal in het verhaal, en het zoeken naar de bom was het hoogte punt😃😃 Snelle levering service is top! dank je wel hiervoor en hopelijk tot volgend jaar!

Alice Schumans - 25-10-2020 18:56

Hoi,

We hebben gisteren een leuk feestje gehad voor 8 kids in de leeftijd 11 en 12 jaar. Het kost wel wat voorbereidingstijd maar het is de moeite waard.

Om de opdracht 5 over smaak valt niet te twisten coronaproof te maken adviseren wij rietjes in huis te halen en de thee te laten afkoelen.

We hebben ons goed geamuseerd maar expositie Robinson feestje staat bij ons nog steeds op nummer 1.

Bedankt en wie weet tot een volgend feestje...
Groetjes Alice en Rubin Tess en Saar

Marianne - 14-10-2020 19:12

Het was een heel duidelijk draaiboek, wel heel goed doornemen om alles goed voor te bereiden.
Wij merkten dat het handiger was als wij de instructie voorlazen. Wij hadden wat jongere kinderen, van 8 jaar. Maar ze waren enorm enthousiast! Het leukste feestje ooit hebben we van meerdere kinderen gehoord.

Angelina - 07-10-2020 14:01

Een heel duidelijk draaiboek. Leuk om te lezen en ook duidelijk wat je zelf nog moet doen.
Wij hebben een super feestje gehad.
Voorpret was al heel erg leuk!

Wij hebben bij 1 onderdeel gebruik gemaakt van een stemvervormer en dat maakt het feestje nog spannender.

Leuke producten, snelle levering en vriendelijk contact

Mandy - 06-10-2020 11:36

Het is heel leuk! Voor het groepje 10jarigen waren het wel veel opdrachten en vooral het kruisverhoor/proeven waren lastig.
Het is veel voorbereiding, daar zou ik wel rekening mee houden. ;) Maar je kunt het zelf zo gek maken als je wil natuurlijk!
Wat wel heel gaaf was, 1 meisje van 9 zat er vol in! Zij heeft agent X alsnog een bericht gestuurd om te bedanken dat ze nu geheim agent is!
De extra attributen vielen heel erg in de smaak!

Loes - 01-10-2020 10:57

Super leuk programma. Zelfs bij volwassenen zat de angst van blauwe jas, hond en bestelbus er goed in.
Makkelijk te maken. Goede uitleg. Top feestje gehad.
Relaxte en snelle communicatie.

Martin Wijker - 20-09-2020 22:41

Dit wordt ons 2de kinderfeestje via jullie en als je een goede voorbereiding hebt dan is het echt heel gaaf voor de kids. Ze hadden enorm genoten vorige keer en einde van de week gaan we aan de slag met Missie X en ik verwacht weer blije koppies te zien. Nu al zin in.

Leen - 14-09-2020 09:22

Wat een leuke missie! Ik heb deze missie georganiseerd voor 8 kinderen van 10 jaar. Een paar uurtjes op voorhand had ik hen meegedeeld dat ze al op hun hoede moesten zijn voor een witte bestelwagen. Dit zorgde voor de nodige suspens! Zij gingen allemaal heel hard op in het verhaal. De opdrachten waren zeer leuk. Er is wel wat voorbereidingstijd aan, maar het feestje vloog voorbij! Van 14 uur tot 17 uur waren wij allen druk in de weer. Wie X was, zorgde voor de nodige hilariteit. Het enige wat een beetje teleurstellend was, was het feit dat de hints wel heel duidelijk waren. Die zouden een beetje moeilijker mogen zijn.
Een echte aanrader!

Wilma - 05-08-2020 09:15

Ik heb het feestje gehouden met meiden van 11 jaar. Ze waren de hele middag enthousiast, totdat de hints kwamen. Wat vonden ze die flauw. Eerst worden er 5 verdachten genoemd en als hint staat er dan: deze vier zijn het niet. Ze waren echt teleurgesteld. Dat gepuzzel voor codes was leuk, maar ze hadden honderd keer liever gepuzzeld voor hints. Op deze manier was het oplossen van de dader en plaats zo ontzettend makkelijk dat ze er echt een beetje een kater aan over hebben gehouden.
En daar kan ik ze gelijk in geven. De opzet was heel goed, de uitwerking ontzettend leuk, Ze waren zo ontzettend leuk bezig en dan los je op zo'n simpele manier de ontvoering op. Dat vonden ze echt wel nep.
Ik zou daar echt nog beter naar kijken als ik jullie was. Veel meer hints er in zetten met maar een gedeeltelijke oplossing.
Maar goed, ze hebben een gezellige middag gehad met elkaar. En dat is ook wat waard

Annemiek - 25-07-2020 16:49

Wat hebben wij een top verjaardag van me zoontje gehad iedereen heeft genoten van het spel.
Zelf nog complimenten gehad van ouders later via de Whats-app
Goede beschrijving dus even goed doorlezen dan is het voor iedereen te doen. wel even goed voorbereiden

Wilma - 19-07-2020 22:14

Wat een fantastisch feest! De pret begon al met de voorbereidingen. Inderdaad, daar moet je wel tijd voor inplannen, maar da's al zo leuk!! De kids, gemiddeld 8/9 vonden het enorm spannend en gingen er helemaal in op! Een absolute aanrader! Zeker met de bom en het feestpakket erbij, maakt het écht af!

Marcella - 12-07-2020 09:02

Duidelijk en compleet draaiboek wat de voorbereiding en uitvoering van het feestje gemakkelijk maakt. De opdrachten zorgen voor een middag vullend programma (14.30u tot 17.30u). De kinderen gingen helemaal op in het spel (leeftijd 9-10 jaar).
Normaal gesproken vieren we de kinderfeestjes niet thuis, maar met deze draaiboeken en pakketten is het zeker voor herhaling vatbaar.

Bédina - 07-07-2020 13:46

het is super leuk om dit spel te spelen! We hebben het gespeeld met 7 jongens van 10 jaar, ze zaten helemaal in het spel en echt alles en iedereen was verdacht! Ze vonden het heel spannend. Neem het draaiboek op tijd door zodat je ook een geschikt persoon kunt vinden die de geheime agent is. Het feestje duurde van 15:00 tot 19:30 uur, dat was prima. Inclusief eten en een pauze een mooie tijd om het spel te spelen. Vooral het zoeken van de bom was een spannend moment. Een echte aanrader en een feest om nooit te vergeten, aldus 1 van de jongens.

Hanneke - 05-07-2020 20:10

Erg leuk!
Het is wel belangrijk dat je het draaiboek op tijd doorleest, er zijn nog wat voorbereidingen nodig.
Wij hebben het gedaan met meiden van gemiddeld 12 jaar en ze zaten er helemaal in. Vooral Agent X was erg interessant! 😂

Elle - 05-07-2020 14:34

We hebben gister een missie x kinderfeestje gehad met jongens van 8/9 jaar. Het was heel erg geslaagd. Ze zaten helemaal in het verhaal, zagen overal verdachten personen en vonden de opdrachten heel leuk. Echt een aanrader!
Enige puntje was dat de ontknoping best kort was. Ze zaten er zo in dat ze er even niets van snapte. Ze hadden een andere verwachting voor het einde. Ze dachten dat ze iemand moesten zoeken of dat ze de professor en de overgelopen agent zouden zien. Verder helemaal super!

Lilou - 25-06-2020 17:17

Een super feest! We hadden 9 kinderen van 12 jaar thuis en zijn van 5 uur tot 11 uur bezig geweest met missie x en het bleef erg spannend. Ik had al eerder twee andere draaiboeken van locohippo besteld en was er altijd heel erg tevreden mee, mijn dochter heeft drie achtereenvolgende jaren het mollenfeest willen spelen in licht veranderde versies. Ik vind het concept ontzettend leuk: betaalbare, creatieve feestjes, lekker buiten en zonder moeilijke of commerciele dingen maar alles te doen met huis, tuin, keukengereedschap en ook met een eigen creatieve inbreng. De kinderen vonden het allen ontzettend leuk, we hebben hele leuke reacties gehad. Om ze ook een beetje buiten te krijgen heb ik bij de speurtocht nog een 5 km heiwandeling ingebouwd bij zondondergang rond half tien op een zomerse avond. Het was ontzettend leuk, alleen die wandeling al. Daarna hebben we nog 's mores gebarbecued en dan de kinderen na de ontknoping naar huis gefietst. Iedereen vond het leuk, ook de geheimagent, de grote zus van een van de deelnemers, daar waren ze nooit op gekomen. De geheimagent was erg streng en keurde de eerste foto van de groep af, maar deze opdracht vonden ze juist allemaal erg leuk en er werd op straat driftig geregisseerd. Een daverend succes, hartelijk dank voor jullie mooie draaiboeken!

Susanne - 17-06-2020 09:56

Erg leuk feestje. Duurde wel langer dan 2 uur maar mogelijk ook vanwege de leeftijd van het gezelschap, 7/8 jaar. Toch prima te doen met een beetje hulp. Alles buiten gedaan, alleen is het filmpje op een tabletscherm lastig te zien met 10 kids. Zelf wat aanvullingen gedaan waardoor het enthousiasme zo groot was dat er in het begin amper tijd was voor een lunch en geen tijd voor cadeaus. Die hebben we er later maar tussen gepropt tijdens een verplichte pauze. Als het aan de kids had gelegen waren ze door blijven gaan.

Linda Rijke - 31-05-2020 23:23

Enige voorbereiding is nodig.
Ook leuk om te doen de voorbereiding!
De kinderen waren enthousiast!
Twee vonden het wel echt erg spannend,tijdens het spel ook een draai aan kunnen geven.
Echt leuk!

Sofie - 15-03-2020 19:25

Superleuk feestje!!

Volleberg - 12-03-2020 09:05

Wat een super leuk kinderfeestje hebben we gehad gisteren! Helaas wel 3 afmeldingen ivm carona. Maar we hadden nog een mooi groepje van 8 kinderen over. De voor pret was al heel erg leuk! En heel erg goed te doen. We zijn eerst begonnen met de cadeautjes uitpakken en daarna hebben we de koffer opengemaakt, iedereen kreeg een pasje (ze mochten zelf een pasfoto tekenen) en een notieboekje. De enveloppen waren ook snel gevonden! Ik had de cijfers gecodeerd en een decodeerboekje in de koffer gedaan! D spelletjes waren erg leuk om te doen en ze hebben nooit geldboetes hoeven te betalen. I.v.m. bekertjes met het drinken had ik deze in flessen gedaan en iedereen een eigen beker gegeven. I.p.v. Thee had bolero limonade gekocht met allemaal ongeveer de zelfde kleur. Deze opdracht was zeker een succes. De bom was ook binnen de tijd gevonden en het was ook wel spannend wie de SpionX is (dit was de vader die gewoon elke keer naar de wc moest of iets moest opruimen. Zelf ben ik meegegaan met de speurtocht, terwijl de vader friet kon bakken. Alle punten waren heel snel gevonden en de foto''s werden in Wie is de Mol stijl gemaakt (volgend jaar een WIDM kinderfeestje?) Onderweg kwamen we een hoop busjes tegen, vrouwen met een hond en mannen met een blauwe jas, dus dat maakte het wel heel er leuk! Thuis aangekomen waren de frietjes klaar en daarna was het tijd voor de ontknoping. Het was wel jammer dat er niet echt gepuzzeld moest worden om te kijken wie en waar het gebeurd was. Dat had hat nog leuker gemaakt. Maar verder een super feestje en we zijn van 14 uur tot 18 uur bezig geweest.

M Hoekstra - 18-02-2020 12:02

Leuk feestje en draai boek is hel prettig en fijn! Vooral de bom is een succes.
We hadden een iets te grote groep bedacht en dan is de battle versie wel beter om te doen.
Goed geregeld en spannend feestje van gemaakt! met badges en diploma s.
We hebben helaas de mysterieuze X niet kunnen zien omdat de verbinding die dag volledig uitviel landelijk,...
Ik vond het draaiboek en de missie X goed in elkaar zitten!

Natalie - 05-02-2020 16:18

top feestje! Inmiddels 5de partijtje via locohippo! Alleen weten we nu nog steeds niet hoe je achter de locatie van x kan komen...
Gif proeven is leuk maar wel lastig. Kids hadden eigen zonnenbrillen mee, dit vergroot de voorpret...

Cynthia - 02-02-2020 15:26

Het draaiboek is heel uitgebreid! Alles staat erin wat je moet weten over het spelverloop, de benodigdheden en zelfs een idee over hoe de middag kan indelen van binnenkomst tot eind.

Het is een behoorlijk boekwerk waar je even door heen moet, maar je hebt er echt super veel aan!!!

Sabine - 24-01-2020 10:21

Wij moeten het feestje nog geven maar het is duidelijk uitgelegd . Vorig jaar de zombiesquad gedaan en daar hebben ze het nu nog over. Dus ook deze zal wel in de smaak vallen

jessica - 24-01-2020 10:13

We hebben afgelopen vrijdag het missie X feestje geven. Wat een succes was het!!! de kids allemaal 7 a 8 jaar zat er vanaf min 1 helemaal in en gingen er helemaal voor en met weinig tot geen hulp van ons.
Ze gingen allemaal super trots weg naar huis.
Toen we voor het eerst het draaiboek uitprinten en doorlazen dachten we even waar zijn we aan begonnen maar door op tijd te beginnen was het feestje ook zo geregeld. Alleen jammer dat bij de app KIK de namen voor missie X niet meer te gebruiken zijn daardoor moesten we even opzoek naar een andere telefoon zodat de buurvrouw alles kon app. Verder is helemaal geslaagd

Annelies - 14-01-2020 18:51

Super leuk en goed in elkaar gezet feestje/draaiboek.
Snelle levering/reactie.

Francis - 12-01-2020 10:41

Wat was het leuk. Onze zoon vond het geweldig! Kregen de hele tijd te horen dat het het leukste feestje was van het jaar. Voor sommigen nog iets te spannend, maar ondanks dat bleven ze fanatiek mee zoeken. Er waren ook kinderen bij van 7 jaar, maar dat ging beter dan ik van te voren verwacht had. Met een beetje hulp van ons en met hun eigen fantasie was het een super feest! Pakket met petjes en hun eigen spionnen id maakte het helemaal af. Super mooie bom (zou hem zo weer bestellen) maar ik zou nog extra proppers halen zodat je iets te knallen hebt. Ook de voorbereiding is goed te doen, en de ondersteuning van Locohippo is top! Alles snel en op tijd ontvangen en bij vragen krijg je een eerlijk antwoord! Wij zijn fan!

Ann - 02-01-2020 16:49

Super activiteit voor een feestje! Goede ondersteuning als je nog vragen hebt.
Wij hadden 1 persoon om de activiteit te begeleiden omdat de 2e mister x was op een andere locatie. 2 personen voor de begeleiding zou handiger geweest zijn. De andere locatie voor mister x is wel een meerwaarde hebben we gemerkt.

Berend - 28-11-2019 21:28

Zeer positief over deze verjaardagsactiviteit. Meestal plannen en regelen we zelf de speurtochten, puzzels en spellen maar vanwege weinig tijd ging dat nu niet lukken. Op zondagavond de bestelling geplaatst en woensdagochtend (staking leraren) het feest gegeven. We hadden 7 kinderen in de leeftijd 10 en 11 jaar. We zijn ongeveer 3 uur bezig geweest met het spel. Hier en daar ook activiteiten nog wat uitgebreid, extra tips en niet te makkelijke foto's voor de fotospeurtocht. Wel erg belangrijk de tijd te nemen om alles goed door te nemen en voor te bereiden. Een foutje is snel gemaakt waardoor er een code ontstaat die niet klopt. Het draaiboek is goed en uitgebreid. Het aparte document voor agent-x maakt het ook voor hem/haar overzichtelijk. Het was voor ons wel erg handig dat een derde persoon de agent-x was zodat wij zelf met z'n tweeën de opdrachten op tijd klaar hadden en alvast de volgende konden voorbereiden.
De website van mission X stond met een beamer op de muur zodat iedereen het goed kon zien.

Hartelijk dank voor deze super activiteit!

Marieke - 05-11-2019 10:54

Overzichtelijk draaiboek! Het spannende spel heeft wel enige voorbereiding nodig. Wij hebben dit feestje gevierd met kinderen van 9 en 10 jaar oud. Er waren bij ons kinderen die het helemaal geweldig vonden en ook kinderen (3) die er ‘s avonds niet van konden slapen. Ondanks dat wij het luchtig hebben gehouden, na het spel nog bij X hebben aangebeld en de telefoon gewoon van de oudste zus bleek te zijn, vonden zij het dus echt (te) spannend. Een tip van ons is, om bij opdracht 6, het stuk van dat ze in de gaten worden gehouden niet voor te lezen. Vooral van dat idee hebben deze drie de rillingen gehad.

Renske Hermus - 04-11-2019 11:37

Prima draaiboek!
Tot in detail uitgewerkt en daardoor erg gebruiksvriendelijk.
Daar kan iedereen mee aan de slag!

Yvonne - 27-10-2019 21:11

Wat een geweldig feestje hebben we gehad! Vanaf het eerste moment zaten alle kinderen (groepje van 9 kinderen van 8 jaar oud) helemaal in het spel. Het draaiboek is geweldig, heel uitgebreid en duidelijk en er is toch ook ruimte om sommige opdrachten naar keus wat aan te passen als je dat wilt. Wij vonden de feestpakketten met de petjes en de brillen een geweldige toegevoegde waarde. Nog steeds wordt er door de kids en door de ouders nagepraat over het feest en op het schoolplein wordt nog elke dag “spionnetje” gespeeld (de petten en de opschrijfboekjes en de brillen gaan dan gewoon weer mee). Het was superleuk van voorbereiding tot aan de spannende ontknoping. Aanrader!!

Bas - 22-10-2019 22:54

Groot succes! De meiden gingen er helemaal in op! De spanning werd mooi opgebouwd en ze vertrouwden op straat helemaal niemand! Het draaiboek is zeer compleet en de to do list is erg handig. De meiden vonden het geweldig maar vanaf de zijlijn fantastisch om mee te maken. Aanrader!

Anne - 15-10-2019 14:30

Het was een heel geslaagd feestje. We hadden in totaal 13 kinderen, dus we hebben de kinderen verdeeld in 2 groepen. Beide groepen met een begeleider. We hebben het draaiboek van de battle aangevraagd, zodat je met 2 teams kon spelen. Wel hebben we het wedstrijdelement eruit gehaald, zodat het geen concurrerende teams zouden zijn. Dat leek ons gezelliger . Ik had niet verwacht dat ze het 'verhaal' zo spannend zouden vinden. Sommigen zaten er echt helemaal in. Bij de speurtocht reden veel witte busjes en we kwamen per toeval een vrouw met hond tegen. Mr X (opa) verklaarde aan de kinderen na afloop dat hij die hond een zender had omgedaan ;-). We begonnen om 14.30 uur en om 18.00 uur waren we klaar en konden we gaan eten. De eindfilm hebben we daarna nog bekeken. Mr X heeft zich toen ook bekendgemaakt en er waren heel veel vragen. Via videobellen heeft opa deze geprobeerd te beantwoorden. En toch begrepen ze er nog niet alles van. Hadden we die busjes ingehuurd? En die vrouw? We hebben het feestje afgesloten met marshmallows bij de vuurschaal. Iedereen was enthousiast. Volgend jaar weer een feestje van Loco Hippo!

Marijke - 14-10-2019 10:57

Wat een leuk feestje was dit, en wat zit het goed in elkaar. We hadden een groep van 10 en 11 jarigen. Ze vonden het ontzettend spannend en heel leuk. Vooral ook het contact met MisterX was erg leuk. We hadden ook een briljante MisterX die nog even wat extra berichtjes stuurde, dat maakt het extra spannend. Tijdens de speurtocht was iedereen verdacht, dat was voor ons leuk om te zien. De ontmaskering van MisterX was wel DE afsluiting. Het draaiboek zit goed in elkaar en de to-do lijstjes waren heel handig. Je moet even wat tijd nemen voor de voorbereiding maar het valt door de lijstjes erg mee. En de voorbereiding was voor ons alvast de voorpret, dus helemaal niet erg om te doen. Erg leuk, we kunnen het iedereen aanraden. Het extra pakket bijbestellen is ook een aanrader, dit scheelt voorbereidingstijd en de kinderen vonden het geweldig.

Jan - 05-10-2019 21:52

Groot succes, het feestje is immens aangeslagen, we hadden 10 kinderen, wat veel, maar ging wel,
onze agent x was subliem speelde goed mee, het zou echt niet te doen zijn moest een van de ouders agent x spelen want met 2 begeleiders heb je de handen vol en zouden ze snel doorhebben dat je zelf agent x bent
wij hadden de petjes besteld, de kids vonden dat zeer leuk, geeft ook mooie fotootjes ;-) met de zoektocht heb je ook veel fotos van de groep, ook leuk kadootje om mee te geven,
De website en draaiboek alle prima, alleen de finale is een beetje flauw met het filmpje, de ontmaskering van agent x was hilarisch en de afsluiter bij ons
Alles bij elkaar zeer goed, het vraagt allemaal wel wat voorbereiding maar zeker de moeite waard!


Yvette - 30-09-2019 23:28

Alles staat goed beschreven in het draaiboek. Met een handige tot do lijst . Ik ben wel met een aantal dingen eerder begonnen dan dat op de to do lijst aangegeven staat. We hebben het logo opgevraagd en tompouces besteld met het logo . En het logo als watermerk op de brief en het getuigenverhoor maakten het nog echter. Met het grote feestpakket erbij was alles compleet. Gelukkig hadden we wat meer tijd dan de indicatie van 3 uur want alles werd opgeschreven, de speurtocht nam ook de nodige tijd in beslag en we hebben afgesloten met pannenkoeken. We hadden een groep van 8 kinderen van 9 jaar en twee begeleiders (wel handig 1 voor begeleiding van het spel de ander voor eten en drinken en dergelijke).
De organisatie was met behulp van het draaiboek heel goed en leuk om te doen. Iedereen was enthousiast.

Bianca - 26-09-2019 15:51

Het feestje is nog niet geweest, maar ik ben druk bezig met de voorbereidingen. Het draaiboek biedt voldoende opties om er een eigen draai aan te geven. Zo hebben ze straks bij mij bijv. geen euro's speelgeld om mee te betalen, maar V-Bucks (Fortnite). De tip om het draaiboek eerst 2x te lezen had ik wel nodig. Na de eerste keer lezen dacht ik echt dat het heel ingewikkeld was. Na de 2e keer werd ik enthousiast en is het helemaal niet meer zo ingewikkeld. Mijn dochter (13) helpt met de voorbereidingen en op de dag zelf. Toen zij het draaiboek had gelezen was ze echt teleurgesteld dat zij niet zo'n soort feestje had gehad. Als beetje crea ouders je geen feestpakket nodig en kun je daar ook je eigen draai aan geven (aantekeningenboekjes en pennen zijn ook van fortnite). De 3 opties voor kant en klare pakketten zijn anders een prima optie. Ben wel blij dat ik het draaiboek ruim van te voren heb aangeschaft. Zo heb je alle tijd voor de voorbereidingen. De opdracht met thee proeven, heb ik veranderd naar FANTA proeven. Ik kwam erachter dat daar ook genoeg variaties voor bestaan.
Het duurt nog even, maar ik heb er nu al zin in!

Arianne - 22-07-2019 22:40

Erg duidelijk beschreven, je moet het wel op tijd doornemen en dingen door spreken met Mr X.
We hadden het thee opdracht vervangen door verschillende soorten drinken en de verhooropdracht per 2 gedaan.

We vonden en de kinderen ook een erg geslaagd feestje zeker met de combinatie op de website, dat maakte alles spannender.

Buist - 21-07-2019 15:31

We hebben een ontzettend leuk feestje gehad voor onze zoon, MissieX
Alles stond goed beschreven in het draaiboek.
De opdracht verhoor duurde erg lang, moesten lang op elkaar wachten

Adams Katrien - 20-07-2019 23:22

Het feestje was een succes. De opdrachten waren heel leuk. De begrleidende website zorgde voor leuke afwisseling.
De opdracht met de thee proeven, hebben we vervangen door ijs proeven, leuker voor de kids.

Riekske - 02-07-2019 08:45

Afgelopen weekend het feestje gehouden en een groot succes! Ondanks dat het 35 graden was, gingen de kinderen (10/11 jaar) er volledig in op. Draaiboek en logboek zeer goed en uitgebreid. Hier kun je gelijk mee aan de slag. Je moet zelf nog wel wat voorbereidingen treffen, maar ook dit vonden wij al een feestje op zich. Bij het naar huis gaan kreeg ik de vraag, welk thema doe je volgend jaar?

Hanneke Drop - 19-06-2019 17:00

Super Leuk en origineel spel voor op een partijtje! Ze hebben zich ERG vermaakt!

Patries - 17-06-2019 23:42

Wat een geweldig spel. De kinderen gingen er helemaal in op. Ze vonden het super spannend en erg gaaf. Ook perfect hoe je het per mail binnen krijgt. Goed draaiboek, goed logboek voor mister x. Ik heb er best veel tijd in gestoken om alles voor te bereiden maar het was het dubbel en dwars waard.

Elles - 03-06-2019 18:14

We hebben laatst het Missie X-feestje gegeven voor de verjaardag van onze dochter. In totaal waren er zeven meiden en één jongen in leeftijd van 9 en 10 jaar. Zij (en wij) hebben een supergaaf feestje gehad en ook de voorbereidingen waren echt heel erg leuk om te doen. Alleen de theeproeverij was niet zo'n succes, het is echt onmogelijk om de verschillen te proeven tussen al die soorten thee. Dus het is een goed idee om die opdracht te vervangen voor iets anders. En achteraf gezien had ik de foto's voor de speurtocht veel te gemakkelijk gemaakt, kinderen letten toch veel meer op details dan volwassenen bleek maar weer. De kinderen gingen echt helemaal mee in het verhaal, ze dachten zelfs dat er stiekem overal mensen liepen die stiekem foto's van ze gingen maken. Echt hilarisch. De service van Locohippo is echt super, ik kon nog twee pakketten bijbestellen en bij hen ophalen. We gaan zeker nog een keer zo'n feestje doen!

jan - 02-06-2019 16:12

Heel tof feestje waar de kinderen dolenthousiast over waren. Paar kleine opmerkingen in mail verstuurd. Groot pakket zeker nemen want inhoud vinden ze cool en net echt. Wij hebben dit ook als aandenken meegegeven ipv snoep bedanking. Bijbestellen lukte ons niet meer op tijd ( België) aangezien er meer kinderen kwamen dan gepland. Bevestiging kwam heel laat, hebben beetje gegokt naar aantal.
Kik is trouwens super oplossing. Bedankt voor de tip.
Tot slot: andere ouders waren ook enthousiast over de grafische uitwerking, de details op de gadgets en ik werd meermaals gefeliciteerd. Ik heb echter de credits aan jullie doorgeven. Zelfs de juffrouw van het copycentrum (kaart in A2 laten printen en vouwen, net echt) moest jullie website weten... Succes en misschien tot een volgende keer.

Marieke - 01-06-2019 22:02

Geweldig! Kinderen waren van begin tot einde geboeid. Na afloop vroeg ik ze dit feestje een cijfer te geven: ze gaven het een dikke vette 10!

Angelique - 30-05-2019 14:28

Helemaal happy met de missie x draaiboek en de voorbereidingen super leuk om te doen. Alles staat er duidelijk in uitgelegd. Over paar weekjes hebben we het feestje

Lynn - 08-05-2019 14:14

Alles was duidelijk uitgelegd in het draaiboek. Alleen hebben wij thee vervangen door frisdrank omdat niemand van de kinderen thee lust. Plezier was gegarandeerd.

Yvette - 07-05-2019 21:47

Wat een topfeestje! Heel duidelijk draaiboek met veel tips en trucs. Wij hadden 9 jongens van 7-10 jaar. T was voor allemaal even leuk! Alle kids waren super enthousiast na afloop. Ze wilden t wel nog een keer doen! Een echte aanrader!

Chris Kremers - 11-04-2019 09:04

Het draaiboek en bijbehorende documenten zijn helder in uitleg en in toepassing! Wij hebben het kinderfeestje al gehad en het was een daverend succes. De kinderen zaten helemaal in het verhaal. Echt super hoor! Volgend jaar maar weer eens kijken voor een ander kinderfeestje bij jullie!

Anja Zegers - 26-03-2019 16:21

We hebben een heel leuk feestje gehad dankzij missie x. De kinderen vonden het heel spannend vooral om het witte bestelbusje, de vrouw met de hond en de man met de blauwe jas te ontlopen. We hadden een geslaagd feestje met 11 jarigen. Er waren 11 kinderen op het feestje dat is best wel veel voor missie x.

Trea ten Brinke - 26-02-2019 13:07

Het draaiboek zit goed in elkaar. De drie uur tijd die is vermeld, is een prima inschatting. Vergde nog wel voorbereiding dus raadzaam om het draaiboek een aantal dagen voor het feestje door te nemen. Wij hebben een erg geslaagd feestje gehad met 8 en 9-jarigen

Sabrina - 17-02-2019 15:56

We hebben de missie gecombineerd met een slaapfeestje. Vanwege het regenachtige weer deden we de meeste opdrachten binnenshuis. Zo ook de foto-opdracht met de 2 lijken. Aangezien krijt niet pakt op binnenvloer, hebben we dekinderen zwarte tape gegeven: hilarisch tafereel!

Bij de verschillen zoeken, benoemden de kinderen een sleutel als walkie talkie, waardoor ook X in de war was en te weinig goede punten gaf. Misschien kunnen de foto's "groter" bekeken worden? Dan is het iets duidelijker wat ze zien.

De thee-opdracht was een fiasco. Geen enkele smaak was enkele juist en vonden het smerig om te drinken, dus de kinderen zijn maar beginnen ruiken aan de bekertjes en zo toch tot een goed einde gebracht.

Verder een geslaagde avond geweest. Er werd veel gegist naar de identiteit van X, maar ze hebben het niet achterhaald.

We zullen zeker nog eens beroep doen op een spel van locohippo!

Rebecca - 01-02-2019 17:06

Een erg geslaagd feestje! Onze jongste wil ook zo'n feestje zei hij.
Duidelijk draaiboek, mister x had alles met een stemvervormer ingesproken en verstuurde dat via de app. Dat maakte het nog leuker. De witte busjes werden eerst gecontroleerd of er niemand in zat tijdens de zoektocht. Ze vonden het feestje erg leuk!

Mark - 13-01-2019 16:26

We hebben Missie X gespeeld met met jongens van 10 tot 13 jaar op een weekndje weg. Voor de 10 en 11 jarigen past het precies, voor de 13-jarigen wat minder. Er is behoorlijk wat voorbereiding nodig. De straatopdracht was ook voor de ouders spannend omdat we de foto via streetview hadden genomen en we zelf de situatie niet terplekke kenden.

Fam. Heuvelman - 05-01-2019 11:27

Wij hebben het spel gedaan op het feestje van onze zoon van 9 jaar. Het spel was zeer geslaagd. Onze Mister X heeft op afstand meegekeken via Skype. Zo kreeg hij mee wat er daadwerkelijk gebeurde. Zo kon hij inspelen op wat er gebeurde. Hij stuurde een extra app op een moment dat ze een vraag hadden. Dit maakte het voor hem ook extra leuk, want het is toch 3 uur lang "wachten" totdat het volgende weer uitgevoerd kan worden.
Al met al een zeer geslaagd feestje!

Lilian - 27-12-2018 22:25

We hebben het missie X spel gedaan op het feestje van mijn dochter van 9 jaar. De voorbereiding kost inderdaad een aantal uren, maar spel zit logisch in elkaar als je het helemaal hebt doorgenomen.
De koffer lieten we brengen door een vader van vriendinnetje. Hij is politieman en vertelde dat deze koffer was afgeleverd op het bureau en dat hij deze speciaal moest afleveren op deze dag. Zo begon het....
Samengevat vonden 6 dames het een heel geslaagd spel. Drie dames vonden het spel te spannend... Misschien beter geschikt voor groep 7, maar echt afhankelijk per kind.. Het theespel lukte niet helemaal, maar dat gaf niets. De speurtocht vonden ze het leukste.
Tips/ idee
- het getuigenverhoor in groepen ipv per persoon/ duo...
- bom gemaakt door drie confetticanonnen aan elkaar te plakken+ kookwekker. Vonden ze helemaal geweldig om te knallen nadat deze was gevonden.
- Bij aanvang kreeg iedere speler naast notitieboekje en pen een zwart/witte bandana. Die werd gelijk omgedaan en ook gebruikt om te vermommen bij speurtocht. [werd na de verjaardag ook op school gedragen]

Mariëlle - 23-12-2018 08:28

Dit was de tweede keer dat ik een draaiboek besteld heb, dus dat zegt misschien al wel genoeg. Het zat weer super goed in elkaar en de voorbereiding viel wel mee (vorige keer had ik Zombie Squad en daar zat een escaperoom bij, dat was meer werk :-)). De kinderen vonden het heel spannend, maar buiten kwamen ze helaas niemand tegen die verdacht was. Dat hadden we ook in scène moeten zetten, was nog leuker geweest. Maar geen klachten daarover, mijn (inmiddels) tieners hebben genoten!

Roeline Reintsema - 15-12-2018 09:09

Het is al weer even geleden (eind okt) dat we het kinderfeestje (missie X) voor onze zoon gevierd hebben.
We waren met een groep jongens van 8 jaar en een paar van 9)
we begonnen met het binnenbrengen van de koffer. Iedereen kwam gelijk in het spel. Het feit dat ze een telefoon mochten gebruiken vonden ze helemaal geweldig.
We hebben de website op de laptop naar de Tv gestreamed, waardoor iedereen het goed kon zien.
Ze stonden allemaal met de neus pal voor de TV,
de opdrachten en de opbouw van de website waren geweldig. Wel was de opdracht met het verhoor voor deze leeftijd een beetje te moeilijk, maar met een beetje hulp van ons. werd ook dat goed opgelos.

Mister X deed het super.
de laatste opdracht met de foto-speurtocht was een super gave afsluiting. Doordat we de foto's tussendoor stuurden, wist Mister X exact waar we waren en stuurde hij nog wat extra berichten. Hierdoor nam de spanning nog meer toe. de jongens zagen overal mensen en 'gevaren' het was hilarisch.
Het leuke was ook door de selfies te nemen, hadden we gelijk super leuke groepsfoto's.

na het eten stuurde Mister X een videobericht zodat bekend werd, wie hij in het echt is. Iedereen was verbaasd.

Het was een geweldig kinderfeestje. niet alleen de kids, maar ook wij als ouders hebben genoten.
het zit geweldig goed in elkaar en we komen zeker nog een keer terug voor een ander thema feest.

Super bedankt!

Bas - 23-11-2018 09:15

Het begon met een appje van X dat er een koffer was afgeleverd bij de voordeur. De koffer werd daarop binnengehaald en ze stuurden X direct een bericht dat hij maar even moest wachten omdat ze een TikTok aan het opnemen waren...... Een speciale code werd gegeven om de koffer open te maken en toen ging het los. Vooral de buitenopdracht was hilarisch. Zelfs de stoerste meiden werden wantrouwig van iedere beweging in het donker. De week erna sprak iedereen er nog over op school. Topactiviteit!

Joke - 07-11-2018 11:12

Superfeestje gehad (MissieX)! Wat werden die meiden (9 jaar) paranoia, we konden niet eens naar de wc ofzo. Dan renden ze ons al achterna: wat doe jij? Alles was verdacht.
Ze hebben genoten en wij op z'n minst net zo veel. Voorbereiding is te doen. Kortom, absoluut aan te raden!

Jessica - 06-11-2018 16:18

Overzichtelijk en duidelijke draaiboek. Een goede basis voor een geweldig feestje

Arjan - 05-11-2018 20:47

Super geslaagd feestje. Beetje voorbereiding is wel vereist, maar goed te doen. Erg origineel. Ook voor meiden van 11 jaar spannend genoeg.

Marian - 12-10-2018 12:42

Geslaagd feestje!

Anouk - 01-10-2018 22:39

Missie X wat een feest! 13 meiden en 1 jongen , drie begeleiders. Het was wel even voorbereiden en op de dag zelf echt wel werken en spannend (Mister x was in huis) maar ieder kind van 10 geloofde het op ene gegeven moment. Ik trapte zelf in de val toen ik even met hond ging kijken met de foto opdracht..14 kinderen doken weg! Even vergeten dat zij moesten uit kijken voor een vrouw met hond. Het was echt heel erg geslaagd! Dankjewel!!!!

de roo griet - 26-09-2018 19:59

we hadden gehoopt op meer filmpjes al inleiding en tussendoor. Nu was het veel lezen wat op het scherm kon, ons leek een filmpje het toch spannender te maken. Verder wel leuke opdrachten en een goed uitgewerkt spel. We hadden tijd te kort om alles te kunnen doen!

Eef - 23-09-2018 20:25

Missie X, wat een mooi in elkaar gezet spel. Wij hebben het spel gespeeld tijdens de verjaardag van onze dochter die 8 geworden was. De meeste meiden 8 een paar 9.
Het spel was goed te doen voor ze. Toen we bezig waren met de voorbereidingen twijfelde ik erg of t niet te moeilijk zou zijn. Als je eenmaal alle inlogcodes hebt, verdwijnt deze twijfel. We hebben bij het getuige verhoor wat dingen aangepast. De woorden waar het omging heb ik wat veranderd, we hebben de makkelijkere woorden gebruikt en de moeilijke stukken heb ik eruit gehaald. Bij het verhoor had ik spullen gezocht die ze konden gebruiken, om het verhaal meer duidelijk te geven. Hierdoor was het verhaal beter door te vertellen. We hadden niet 1 voor 1, maar 3 groepjes van 3, ging super goed. Het thee spel vonden ze allemaal super leuk! De bom maakte het spannend! We hoefde nergens dingen extra aa te dikken, zo was het spannend genoeg voor deze leeftijd! De meiden gaven aan het een super gaaf feestje te vinden! Kortom iedereen blij! (Het vergt zeker voorbereidingen, dus start op tijd, om het spel zelf goed in de vingers te hebben! Aanrader

Gonnie - 08-07-2018 19:26

Het was een super leuke missie. Wij hebben hem hier gedaan met 5 meiden van 11-12 jaar.
De foto speurtocht had ik wat pittig gemaakt door te kiezen voor paaltjes met nummers, schakelkasten en whats app bordjes op de foto te zetten. Dit maakte het lastig voor de dames.
Ze waren allemaal erg enthousiast en vergaten daardoor goed te lezen.Hierdoor moest de foto opdracht over.
De doorvertel opdracht was hilarisch. We eindigde met 3 professors in drie auto's en een ongedeerde baby.
Al met al een geslaagd feestje!

Sjanie - 28-06-2018 22:29

Wij zijn helemaal tevreden over missie x. De kinderen hebben enorm genoten, en t zat echt top in elkaar.
Leuk om te zien dat ze gelijk helemaal in t spel zaten. Ook de brillen met spiegelglazen vielen enorm in de smaak.
En de grote vraag was wie is mister x.

Roos - 16-06-2018 10:03

Ik was laat met bestellen, maar had alles supersnel in huis. Moest nog wel.even puzzelen en zelf wat knutselen. Dat kost wel wat tijd, maar was ook leuk om te doen. Het draaiboek zit fantastisch goed in elkaar. Zeer volledig en in detail. Het is soms wel even heen en weer schakelen van het draaiboek naar de website en de ondersteuningswebsite. Dat kan lastig zijn. Kinderen (11 en 12 ) hebben er lol in gehad. Misschien een extra uitdaging toevoegen voor de wat oudere kids... het was soms iets te makkelijk. Zij waren vooral heel druk met wie X was. Dat was erg grappig.

Mariska - 11-06-2018 22:05

Heel gedetailleerd draaiboek! Zit goed in elkaar, is heel compleet en goed te begrijpen.
Het kost nog wel wat voorbereidingstijd, maar dan heb je ook een gaaf feestje!!

Jolien - 03-05-2018 10:01

Vorig jaar deden we een wie is de mol feestje voor een 12 jarige. Dat was één van onze topfeestjes. Dit jaar kozen we voor het Missie X feestje voor een 10 jarige. Met onze ervaring van vorig jaar wist ik dat het goed ging zitten. Het was weer een geweldig feestje. De opdrachten waren heel leuk. Ook de moeilijkheidsgraad van de opdrachten was perfect. Ik dacht eerst dat sommigen te moeilijk gingen zijn, maar dat was eigenlijk niet het geval. Niet elke opdracht hoeft van de eerste keer te slagen natuurlijk. En je kan hier en daar zelf nog wat aanpassen hoe moeilijk je het maakt. Ik vond wel dat het nog veel lees en schrijfwerk was en voor onze groep 10 jarigen ging dat niet bij elk kind even vlot. Het taalgebruik was soms toch wat moeilijk. En gezien ze alles op de web-site moesten lezen konden we dat zelf niet aanpassen natuurlijk. We losten het op door alles nadien nog eens te herhalen in onze eigen woorden.
Missie X zit goed in elkaar, maar ik heb ook wel wat moeten zoeken tussen de verschillende bronnen voor ik het helemaal door had: web site, draaiboek en internet. Mij zou het handiger zijn dat alles in de volgorde van het verloop van het feestje in één draaiboek zou staan. Ik maakte voor mezelf een kort draaiboek om op de dag zelf bij de hand te hebben. Eén voor mr X en één voor mezelf.
We hadden veel genodigden en kozen er voor om in 2 groepen te werken, zodat iedereen voldoende actief zou kunnen meewerken. We kozen niet voor de battle versie (zo was het voor mr X toch iets gemakkelijker en bovendien konden de groepen dan ook samenwerken, en was er geen concurrentie) maar we werkten gewoon met 2 parallelle groepen en dat ging perfect. 2 opdrachten deden ze gezamenlijk (de startopdracht en de bom), de rest splitsten we op.
De kinderen hebben nadien nog lang nagenoten (hoe zit dat nu juist met Mr X?? ) en het feestje is zeker en vast voor herhaling vatbaar!!

Barbara - 30-04-2018 09:47

De kinderen vonden het echt geweldig! Een absolute aanrader!

A. - 24-04-2018 14:39

Zeer geslaagd! In het begin dacht ik 'o, help' wat een boel verschillende informatiebronnen: draaiboek, internet e.d. maar als je er even rustig voor gaat zitten, is het heel duidelijk.
Enorm bedankt! De kinderen hebben 'het beste feestje ever' gehad, zeiden ze.

Cynthia Anas-Roose - 12-04-2018 16:40

Was een heel duidelijk draaiboek en het feestje was supergeslaagd!!!!

Yvonne - 31-03-2018 07:37

Wat een superleuk feestje!!
Ik heb het feestje met 7-/8-jarigen gedaan. Wel wat aanpassingen met de spelletjes: ipv alleen theeproeven diverse siropen, thee, spa rood, water e.d. gedaan, maar dan met wat kleurstof zodat ze de drankjes niet aan de kleur herkenden. De opdracht getuigenverhoor ben ik bij geweest en wat meer gestuurd, want dat is erg moeilijk voor deze leeftijd. Voor de opdracht Bommelding heb ik Bomberbob gekocht, ook een leuk alternatief: bom onschadelijk maken.
De kinderen hebben erg genoten van dit feestje en de jarige zeker ook!!!
Je moet goed het draaiboek doorlezen en voorbereiding moet je zeker niet op het laatste moment doen, want je moet wel wat dingen klaarzetten/regelen, maar dat is zeer de moeite waard. Ook het gebruik van de site erbij maakt het echt.
Bedankt!

Debbie Oerlemans - 19-03-2018 18:22

Overzichtelijk en duidelijk draaiboek. De basis voor een leuk feest!

Priscilla - 06-03-2018 22:54

Hier hebben ze ontzettend genoten .wij hebben het in de avond gedaan met daarna een slaapfeestje . In het draaiboek staat alles precies beschreven .het kost wel wat tijd aan voorbereiding maar het draaiboek is perfect geschreven .ik kan het iedereen aanraden

Niké - 01-03-2018 09:31

We hebben het feestje aanstaande zaterdag. De voorbereiding is prima te doen aan de hand van het draaiboek en de website. Het wordt vast enorm leuk en spannend. Ik verheug me nu al op de koppies als ze de envelop krijgen met de opdracht en de koffer uit gaan pakken.

Jan Marten de Jong - 20-11-2017 10:45

Met drie jongens en zeven meisjes van 10 en 11 jaar hebben we dit feestje gehad. Het was echt een succes. Omdat we een behoorlijk grote groep hadden, was het soms wel wat chaotisch. Ik zou zeker niet meer en eerder het met wat minder kinderen doen. Het zat verder echt goed in elkaar met twee websites, Mr. X en de spelletjes die ze bij ons niet allemaal zelfstandig konden doen (kaartlezen is nog best lastig bijv.). Denk overigens niet dat je zo klaar bent, je moet zelf nog flink wat voorbereiden, maar met het draaiboek erbij gaat het prima.

Marije - 18-11-2017 18:55

Vorige week Missie X gedaan met 5 jongens van 8. Wat een super feestje was het! Een vriend van mij was Mister X. Omdat ik het low budget wilde houden heb ik zelf een bom in elkaar geknutseld en een aantal benodigdheden gekocht.
Ze ging helemaal op in het spel en in het wachten op een antwoord van Mister X. De speurtocht buiten was in het donker en dat was toch best wel spannend. Ook hier gingen ze helemaal op in het spel en zagen ze overal verdachten personen lopen, doken weg of verstopten zich ergens achter. Echt hilarisch!
Echt een aanrader om eens een ander soort kinderfeestje te hebben. Mijn zoon heeft het echt super gehad.
Mijn oudste is binnenkort ook jarig en we gaan samen eens kijken welke hij leuk gaat vinden om te doen.

Satijn - 13-11-2017 08:14

De kinderen waren helemaal enthousiast erover...! Een echte aanrader

Yildiz - 11-10-2017 17:57

Missie X met 5 meiden en een jongen van 10 jaar gespeeld. Ze hebben genoten! Vooral opzoek naar de bom was giga spannend voor ze.
Ook het wachten op de antwoorden van X leverde heel wat spanning op. En natuurlijk alles kundig bijgehouden in de notitieboekjes :-) De voorbereiding verliep goed. Gelukkig was ik ruim op tijd begonnen met alles door te lezen, want het is best veel werk. Maar alles heel duidelijk uitgelegd. Binnenkort vieren we het partijtje van onze dochter en dan kom ik terug om een ander leuk spel uit te zoeken. Marjan, bedankt voor het uitwerken van al die leuke spellen!

Eveline - 10-10-2017 14:00

Spionnenfeest : in een woord SUPER. !
Wij kwamen per toeval op de site want we waren al aan t voorbereiden voor een spionnenfeest. Voor 15,50 kun je geen buil vallen.(zelfs al zou het niks zijn)....Maar wat bleek ; het zit echt goed in elkaar . Dus de voorbereiding werd een hoop lol en een stuk makkelijker.
Ik heb niet een koffer maar een doos met logo verstopt en die vermeld in de brief. (doos = inclusief de benodigheden en opdrachten waar nodig in topsecret envelop of extra doosjes met logo) Het is makkelijker als iemand anders X is maar dat ging in dit geval niet.
Door alles klaar te zetten in de doos hoefde ik tijdens het feest niks meer te doen en kon ik mooi aansturen of hint geven en was ik erbij als X sms-te.
Alle antwoorden had ik al klaargezet in de memo en versturen maar. Ze hebben niks in de gaten gehad. Geweldig feestje gehad met 8 meiden van 9-11 jaar.Vooral de speurtocht en het laatste stuk met de ontknoping vonden ze geweldig.Ze hebben het er nog dagen over gehad.
Een aanrader dus!

Bas - 07-10-2017 20:09

Na al die unanieme juichrecensies op deze site was ik wel even sceptisch. Zijn dit niet allemaal voorgekauwde verhaaltjes van kennissen, of erger: zelf verzonnen? De levering van de spullen was in ieder geval boven alle verwachting. 's Nachts besteld en al de volgende ochtend vroeg op de post gedaan. Erg fijn, want het feestje was kort dag. Erg kort, want toen ik vrijdagavond het spel wilde gaan voorbereiden (voor de zaterdagavond) bleek het een behoorlijke voorbereiding(stijd) te vergen. Liefst een dikke vijf uur was ik bezig om alles klaar te zetten en lag ik pas rond half zes 's ochtends in bed. Oei, dat had ik wat onderschat. Voordeel hiervan was wel: de bedoeling van het spel werd steeds duidelijker en ik kreeg er behoorlijk veel zin in. Na een paar kleine veranderingen (bijvoorbeeld thee werd vruchtenlimonade) en het inlijven van een "Misses X" was ik er klaar voor.

Die zaterdagmiddag/avond verliep in één woord: GE-WEL-DIG! Hoe een groep van tien overwegend behoorlijk pientere tien- en elfjarigen door alle opwinding en spanning van het spel de meest oenige acties en handelingen doen. Hilarisch. Het was slecht weer en een aantal activiteiten moesten buiten worden gehouden, maar de regen gaf alleen maar extra feestvreugde. Met name de fotoronde buiten was meesterlijk: ook al was het donker en regende het, elk persoon binnen een straal van 100 meter werd als verdacht aangezien en werd hun eigen gedrag hyperdepieper. Zo lollig om te zien. We begonnen om 1700 uur, hadden om 1900 een uurtje pauze met frietjes, en het duurde uiteindelijk tot liefst 23.15 uur toen ze eindelijk "Misses X" hadden gevonden. Dankjewel voor het prachtig opgezette en perfect verlopen spel, Marjan. Ik ga binnenkort weer een nieuw spel bij je bestellen, want mijn scepsis is 180 graden gedraaid naar enthousiasme.

Linda - 14-07-2017 13:39

Het feestje was super leuk! Er waren 5 meiden en 2 jongens van 6-11 jaar. De voorbereiding ging prima doordat het draaiboek heel duidelijk is. Helaas heeft de buurjongen de "bom" al gezien voor het feestje, maar hij kon het geheim goed bewaren. Mister X was de buurvrouw, die het ook helemaal leuk vond om de foto's opgestuurd te krijgen. Vooral de opdracht met de kaart en de foto's vonden de meiden erg spannend. Overal zagen ze "verdachte" personen. Ik had nog een buurman gevraagd met een blauwe jas aan over het plein te gaan lopen, dit werkte goed... De hele middag ging het onderzoek als geheim agenten door. De bom werd steeds opnieuw verstopt en gelukkig gevonden. Wij vonden het een aanrader en gaan volgend jaar vast weer zo'n feestje doen!

Vera - 27-06-2017 11:32

Wat een geweldig feestje was dit! Ik had 6 meisjes in de leeftijd van 8-9 jaar. Voorbereiding viel mee, je moet even goed lezen en stap voor stap te werk gaan dan komt het helemaal goed. Ik had de bom gemaakt van 3 grote grafkaarsen (Action) vast geplakt met zwarte tape, met daarop een keukenwekker. Dat leek heel erg echt :) Meiden gingen helemaal op in het feest. Ik hoefde maar weinig meer te doen ze konden het helemaal zelf. Grappige was dat ze het steeds spannender maakte, zelf. Een van de meisjes werd nog best een beetje bang heb haar dan ook apart genomen en verteld dat mister X iemand is die ik heel goed ken. Ik heb ze aan het einde van het feestje, dat ook precies 3 uur duurde, met Mister X laten bellen. Dat was zo grappig (het was een tante van mij). Toen waren ze weer terug in de 'gewone' wereld. Was ook wel echt nodig want het was wel heel erg spannend geweest! Volgend jaar zeker weer zo'n feestje! Bedankt voor dit geweldige draaiboek echt TOP! een aanrader!

Diana - 25-06-2017 18:03

Schitterend! Een groep van 9 jongens van 9 jaar die helemaal opgingen in de sfeer en het spel! Het vraagt wel wat voorbereiding, maar dit is het dubbel en dik waard als je de kids nadien vol enthousiasme hoort vertellen aan de mama's en de papa's hoe cool het wel niet was!
En het toeval werkte supergoed mee op de fotozoektocht... Héél veel witte bestelbusjes én een man met een blauwe jas! ;)

Mariëlle - 06-06-2017 16:13

Een woord! GEWELDIG!
Kids hebben zich zo in het spel ingeleefd dat er eentje bij was die niet kon slapen....
Fantastisch opgezet en zeker voor herhaling vatbaar!

Yvonne - 02-06-2017 07:41

Voor het feestje van mijn dochter van 9 was het heel goed geslaagd. Ze vonden het superspannend en zelfs n beetje eng in het begin, maar hebben fanatiek de opdrachten gedaan. De codes intypen was zelfs spannend.

Regina - 24-05-2017 10:47

Kreeg een tip van een collega. Uiteindelijk voor dit spel gekozen. Je moet wel even de tijd nemen om in te lezen en door te lezen en voor de voorbereidingen. De kinderen vonden het een super feestje. Lekker bezig, afwisselend. Binnen en buiten. Top dus.

'jacqueline - 20-05-2017 17:21

Orgineel en leuk bedacht, uitgebreid draaiboek mag van mij iets korter. Super dat er bij zit wat je jezelf moet doen. Maar dat mag van mij ook op 1 pagina apart erbij. Het kost je enige voorbereidingstijd. Ik ben er een korte week mee bezig geweest. Maar dat kun jezelf enigszins bepalen. Als je het leukt vindt om te knutselen en bezig te zijn voor een kinderfeestje absoluut een aanrader!! Het is intensiever dan bowlen, film of zwemmen maar wel ontzettend leuk om te doen.

Bianca kompier - 18-05-2017 18:02

Geweldig compleet pakket. Feestje gehad met 12 jarige. De opdrachten kun je aanpassen aan de leeftijd. Fijn dat je de codes krijgt om het uit te proberen. Zelf wel nog energie erin stoppen. Maar dan begint juist de voorpret.
I

Micolette Bom - 20-02-2017 10:07

Goede, snelle service. Draaiboek en uitleg duidelijk. In de voorbereiding is het wel handig goed de tijd te nemen en het draaiboek samen met de site te bekijken. Ook voor agent X! 12 kinderen is echt wel het maximum. Maar alle 12 waren ze ontzettend enthousiast en vonden ze het heel spannend. Ze hebben genoten van de missie en waren op een moment bang dat ze zelf ontvoerd zouden worden. Zelfs na afloop van het feestje onderweg naar huis waren ze nog vol bezig met het opletten voor de voorbijgangers en busjes.
Als extra hadden wij nog een voorfilmpje opgenomen waarbij we net deden of de koffer door een busje op een andere locatie was afgegeven.
Kortom het feest was ontzettend geslaagd, iedereen heeft genoten en wie weet doen we volgende keer een andere versie!

Liane Ruijs - 02-02-2017 20:12

Goede snelle service, draaiboek en feestpakketjes snel en compleet ontvangen, mails snel beantwoord, erg fijn! Dan het feest zelf: het allerbelangrijkste is dat de meiden zelf het geweldig vonden, heel spannend, ze waren erg enthousiast. Na afloop wilden ze natuurlijk weten wie nu die agent X was. Ik was wel blij dat ik bij de voorbereiding veel had uitgeprint. Ik vond de opdrachten voor de 8- en 9-jarige meisjes behoorlijk pittig. Hun plezier was er niet minder om hoor, maar ze konden maar weinig opdrachten echt tot een goed einde brengen. Tijdens de laatste opdracht bleek dat een plattegrond van de wijk lezen echt te hoog gegrepen was, ze werden ook erg in beslag genomen door al die `gevaarlijke` voorbijgangers, een van de meisjes werd zelfs zo angstig dat ze niet mee naar buiten durfde. ik heb dit dus erg moeten sturen en ze naar de plekken van de foto´s toe moeten dirigeren, anders waren we nooit voor het donker thuis geweest.
Hier en daar hebben we ook wat dingen versneld, het was anders zeker flink uitgelopen.
Kortom, het zit allemaal goed en leuk in elkaar en iedereen heeft er enorm veel plezier aan beleefd, maar het vergt wel wat improvisatievermogen en ik denk eerlijk gezegd dat de kinderen minimaal 10 moeten zijn om dit echt goed aan te kunnen. Maar zij zijn super enthousiast en spelen nu steeds geheim agentje en CSI, dus heel geslaagd. Dank je wel!

Marieke - 29-01-2017 11:41

Het feestje was erg leuk!
Tip: We hadden mister X een stemvervormer gegeven (via app te downloaden). Door uitloop moest de foto opdracht in het donker worden gedaan wat het heeeeel spannend maakte. Uiteraard waren er overal witte bestelbusjes, vrouwen met hond of mannen met een blauwe jas. Deze opdracht vonden ze bij ver het meest spannend en leuk!
Snelle en goede service.

Christien - 28-01-2017 11:34

We hebben het draaiboek ontzettend snel ontvangen. Eerst dacht ik: Hoe ga ik dit allemaal doen...Help!!! Maar na enig verdieping in het dossier werd ik al snel enthousiast. Wat zit het allemaal goed in elkaar. Vanmiddag gaan we de missie uitvoeren dus ben erg benieuwd wat de meiden er van zullen vinden. De jarige Jet (12 jaar) en ik hebben er enorm veel zin in. Ik laat nog horen hoe het geweest is.

Jolanda - 25-01-2017 16:36

Leuk draaiboek en goede, snelle service. Wij hadden alleen de pech dat nét op de middag van het feestje bij ons in de straat een uren durende netwerkstoring was. We hebben dus flink moeten improviseren, wat een pittige klus was met 15 stuiterende (9-jarige) meiden! Mijn advies is dus om er op voorbereid te zijn dat je de spellen eventueel ook zonder internetverbinding kunt doen. (print e.e.a. dus uit) De bom vonden ze ook echt helemaal DE BOM! Getuigenverhoor vonden wij wat aan de lange en moeilijke kant, dat hadden we aangepast, evenals het theesmaken proeven. Al met al hebben de meiden toch een superleuke middag gehad, en weinig gemerkt van onze improvisatiepaniek....

Gertie - 14-01-2017 21:26

Ook onze missie was geslaagd! Goed draaiboek, leuke opdrachten, soms een beetje moeilijk voor 8/9 jarigen. We kregen eerst de verkeerde codes doorgestuurd, maar dat werd heel snel gecorrigeerd. Het eindfilmpje was hilarisch! Kinderen vonden het leuk en spannend!

Peggy Goos - 29-12-2016 09:28

Missie x geslaagd. Heel tof concept. Mijn zoon, die zijn 11de verjaardag vierde vond het helemaal top! Wel enkele jongere kinderen erbij die sommige opdrachten wat te lang of onduidelijk vonden en daarom hun interesse af en toe een beetje verloren. Maar al bij al echt heel leuk feestje geweest. Soms ook al eens een foutje bij de organisatie (ik dus!), zoals het vergeten te activeren van de bom! Ik ga het draaiboek nog een keer gebruiken voor een feestje bij de rugby makkers van mijn zoon. Mijn zoon weet dan al wel een beetje hoe het gaat, maar andere locatie, dus andere foto zoektocht enzo. Komt helemaal goed.Bedankt marjan voor het originele en creatief bedacht spel

Enrika - 08-12-2016 11:33

Snelle service(het was dan ook een last minute bestelling, dus dit werd zeer geapprecieerd). Het gebruik van WhatsApp en een internet webpagina maakte het voor de 10jarigen zeer intrigerend. Zo waren ze meer bezig met het uitzoeken wie nu toch die geheimagent X was ipv met het oplossen van het misterie. Zelfs de 20jarige zus(die niet in het complot zat) werd er helemaal gek van! ;-)
Voorzie minstens 2 begeleiders als je in groepjes werkt, in ons geval met 16 kinderen geen overbodige luxe.
Probeer ook zelf flexibel te zijn en wat bij te sturen bij de opdrachten indien nodig. In de commotie is het lezen van de opdrachten en de clues best een uitdaging en bleek 3 uur inclusief pakjes, eten en drinken net voldoende te zijn!
Ik kijk uit naar de griezelfeestjes, wij zijn volgend jaar zeker weer vragende partij!

Chris - 24-10-2016 10:13

Binnen een halve dag kreeg ik het draaiboek al in mijn mail. Na het lezen van de site was ik al enthousiast, maar na het lezen van het draaiboek werd ik nog enthousiaster. En het leuke is, je kan aan sommige dingen echt nog je eigen draai geven (wat niet eens nodig is).
Houdt wel rekening met enige voorbereidingstijd. Door eventueel eigen toevoegingen kost het je meer tijd, maar daardoor ga zelf ik (als volwassenen) al helemaal in het feestje op.
Het feestje moet nog komen, maar na het geven van de "mysterieuze" uitnodigingen zijn de kids er nu al mee bezig en vinden het nu al spannend :)

Lisa - 21-10-2016 22:56

Supersnelle levering van het draaiboek en codes zodat ik nog voldoende tijd had voor de voorbereidingen. Op zaterdag pas ontdekt en besteld met het feestje reeds op dinsdag. Kinderen vonden het erg leuk en spannend! Aanrader!

Annette - 20-10-2016 08:10

Wat ziet het draaiboek/opdrachten er leuk uit! Ik denk dat mijn dochter en haar vriendinnen super enthousiast zijn.

Ingrid - 15-10-2016 14:42

Gisteren hebben we een superleuke Missie X afgewerkt. Ik ben nog best heel druk geweest met de voorbereidingen (2 middagen), maar het was de moeite wel waard. De jongens en meiden gingen helemaal in het verhaal op, enorm geslaagd dus! Ook leuk voor oudere kinderen (12 jaar).