Missie X draaiboek

Missie X draaiboek 5 71
Digitaal draaiboek Missie X
Missie X draaiboek
Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het Missie X feestje dat wordt verzonden via de mail. Na bestelling/betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox.

Artikelnummer

MX001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 16,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit spannende spionnenfeestje. Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren. Dit feestje heeft minstens 2 begeleiders nodig.

De overige noodzakelijke benodigdheden zijn:

  • 2 mobiele telefoons met internet (wifi of 3G/4G)
  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad

Inhoud draaiboek + bijlagen 

  • -  Uitnodigingen (zelf uit te printen)
  • -  Indeling/verloop van het feestje
  • -  Spelopdrachten met extra speluitleg
  • -  Boordevol tips
  • -  Ervaringen van andere ouders
  • -  Samenvatting van contacten met X
  • -  Inclusief toegangscodes voor Missie X website

               

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Buist -

We hebben een ontzettend leuk feestje gehad voor onze zoon, MissieX
Alles stond goed beschreven in het draaiboek.
De opdracht verhoor duurde erg lang, moesten lang op elkaar wachten

Adams Katrien -

Het feestje was een succes. De opdrachten waren heel leuk. De begrleidende website zorgde voor leuke afwisseling.
De opdracht met de thee proeven, hebben we vervangen door ijs proeven, leuker voor de kids.

Riekske -

Afgelopen weekend het feestje gehouden en een groot succes! Ondanks dat het 35 graden was, gingen de kinderen (10/11 jaar) er volledig in op. Draaiboek en logboek zeer goed en uitgebreid. Hier kun je gelijk mee aan de slag. Je moet zelf nog wel wat voorbereidingen treffen, maar ook dit vonden wij al een feestje op zich. Bij het naar huis gaan kreeg ik de vraag, welk thema doe je volgend jaar?

Hanneke Drop -

Super Leuk en origineel spel voor op een partijtje! Ze hebben zich ERG vermaakt!

Patries -

Wat een geweldig spel. De kinderen gingen er helemaal in op. Ze vonden het super spannend en erg gaaf. Ook perfect hoe je het per mail binnen krijgt. Goed draaiboek, goed logboek voor mister x. Ik heb er best veel tijd in gestoken om alles voor te bereiden maar het was het dubbel en dwars waard.

Elles -

We hebben laatst het Missie X-feestje gegeven voor de verjaardag van onze dochter. In totaal waren er zeven meiden en één jongen in leeftijd van 9 en 10 jaar. Zij (en wij) hebben een supergaaf feestje gehad en ook de voorbereidingen waren echt heel erg leuk om te doen. Alleen de theeproeverij was niet zo'n succes, het is echt onmogelijk om de verschillen te proeven tussen al die soorten thee. Dus het is een goed idee om die opdracht te vervangen voor iets anders. En achteraf gezien had ik de foto's voor de speurtocht veel te gemakkelijk gemaakt, kinderen letten toch veel meer op details dan volwassenen bleek maar weer. De kinderen gingen echt helemaal mee in het verhaal, ze dachten zelfs dat er stiekem overal mensen liepen die stiekem foto's van ze gingen maken. Echt hilarisch. De service van Locohippo is echt super, ik kon nog twee pakketten bijbestellen en bij hen ophalen. We gaan zeker nog een keer zo'n feestje doen!

jan -

Heel tof feestje waar de kinderen dolenthousiast over waren. Paar kleine opmerkingen in mail verstuurd. Groot pakket zeker nemen want inhoud vinden ze cool en net echt. Wij hebben dit ook als aandenken meegegeven ipv snoep bedanking. Bijbestellen lukte ons niet meer op tijd ( België) aangezien er meer kinderen kwamen dan gepland. Bevestiging kwam heel laat, hebben beetje gegokt naar aantal.
Kik is trouwens super oplossing. Bedankt voor de tip.
Tot slot: andere ouders waren ook enthousiast over de grafische uitwerking, de details op de gadgets en ik werd meermaals gefeliciteerd. Ik heb echter de credits aan jullie doorgeven. Zelfs de juffrouw van het copycentrum (kaart in A2 laten printen en vouwen, net echt) moest jullie website weten... Succes en misschien tot een volgende keer.

Marieke -

Geweldig! Kinderen waren van begin tot einde geboeid. Na afloop vroeg ik ze dit feestje een cijfer te geven: ze gaven het een dikke vette 10!

Angelique -

Helemaal happy met de missie x draaiboek en de voorbereidingen super leuk om te doen. Alles staat er duidelijk in uitgelegd. Over paar weekjes hebben we het feestje

Lynn -

Alles was duidelijk uitgelegd in het draaiboek. Alleen hebben wij thee vervangen door frisdrank omdat niemand van de kinderen thee lust. Plezier was gegarandeerd.

Yvette -

Wat een topfeestje! Heel duidelijk draaiboek met veel tips en trucs. Wij hadden 9 jongens van 7-10 jaar. T was voor allemaal even leuk! Alle kids waren super enthousiast na afloop. Ze wilden t wel nog een keer doen! Een echte aanrader!

Chris Kremers -

Het draaiboek en bijbehorende documenten zijn helder in uitleg en in toepassing! Wij hebben het kinderfeestje al gehad en het was een daverend succes. De kinderen zaten helemaal in het verhaal. Echt super hoor! Volgend jaar maar weer eens kijken voor een ander kinderfeestje bij jullie!

Anja Zegers -

We hebben een heel leuk feestje gehad dankzij missie x. De kinderen vonden het heel spannend vooral om het witte bestelbusje, de vrouw met de hond en de man met de blauwe jas te ontlopen. We hadden een geslaagd feestje met 11 jarigen. Er waren 11 kinderen op het feestje dat is best wel veel voor missie x.

Trea ten Brinke -

Het draaiboek zit goed in elkaar. De drie uur tijd die is vermeld, is een prima inschatting. Vergde nog wel voorbereiding dus raadzaam om het draaiboek een aantal dagen voor het feestje door te nemen. Wij hebben een erg geslaagd feestje gehad met 8 en 9-jarigen

Sabrina -

We hebben de missie gecombineerd met een slaapfeestje. Vanwege het regenachtige weer deden we de meeste opdrachten binnenshuis. Zo ook de foto-opdracht met de 2 lijken. Aangezien krijt niet pakt op binnenvloer, hebben we dekinderen zwarte tape gegeven: hilarisch tafereel!

Bij de verschillen zoeken, benoemden de kinderen een sleutel als walkie talkie, waardoor ook X in de war was en te weinig goede punten gaf. Misschien kunnen de foto's "groter" bekeken worden? Dan is het iets duidelijker wat ze zien.

De thee-opdracht was een fiasco. Geen enkele smaak was enkele juist en vonden het smerig om te drinken, dus de kinderen zijn maar beginnen ruiken aan de bekertjes en zo toch tot een goed einde gebracht.

Verder een geslaagde avond geweest. Er werd veel gegist naar de identiteit van X, maar ze hebben het niet achterhaald.

We zullen zeker nog eens beroep doen op een spel van locohippo!

Rebecca -

Een erg geslaagd feestje! Onze jongste wil ook zo'n feestje zei hij.
Duidelijk draaiboek, mister x had alles met een stemvervormer ingesproken en verstuurde dat via de app. Dat maakte het nog leuker. De witte busjes werden eerst gecontroleerd of er niemand in zat tijdens de zoektocht. Ze vonden het feestje erg leuk!

Mark -

We hebben Missie X gespeeld met met jongens van 10 tot 13 jaar op een weekndje weg. Voor de 10 en 11 jarigen past het precies, voor de 13-jarigen wat minder. Er is behoorlijk wat voorbereiding nodig. De straatopdracht was ook voor de ouders spannend omdat we de foto via streetview hadden genomen en we zelf de situatie niet terplekke kenden.

Fam. Heuvelman -

Wij hebben het spel gedaan op het feestje van onze zoon van 9 jaar. Het spel was zeer geslaagd. Onze Mister X heeft op afstand meegekeken via Skype. Zo kreeg hij mee wat er daadwerkelijk gebeurde. Zo kon hij inspelen op wat er gebeurde. Hij stuurde een extra app op een moment dat ze een vraag hadden. Dit maakte het voor hem ook extra leuk, want het is toch 3 uur lang "wachten" totdat het volgende weer uitgevoerd kan worden.
Al met al een zeer geslaagd feestje!

Lilian -

We hebben het missie X spel gedaan op het feestje van mijn dochter van 9 jaar. De voorbereiding kost inderdaad een aantal uren, maar spel zit logisch in elkaar als je het helemaal hebt doorgenomen.
De koffer lieten we brengen door een vader van vriendinnetje. Hij is politieman en vertelde dat deze koffer was afgeleverd op het bureau en dat hij deze speciaal moest afleveren op deze dag. Zo begon het....
Samengevat vonden 6 dames het een heel geslaagd spel. Drie dames vonden het spel te spannend... Misschien beter geschikt voor groep 7, maar echt afhankelijk per kind.. Het theespel lukte niet helemaal, maar dat gaf niets. De speurtocht vonden ze het leukste.
Tips/ idee
- het getuigenverhoor in groepen ipv per persoon/ duo...
- bom gemaakt door drie confetticanonnen aan elkaar te plakken+ kookwekker. Vonden ze helemaal geweldig om te knallen nadat deze was gevonden.
- Bij aanvang kreeg iedere speler naast notitieboekje en pen een zwart/witte bandana. Die werd gelijk omgedaan en ook gebruikt om te vermommen bij speurtocht. [werd na de verjaardag ook op school gedragen]

Mariëlle -

Dit was de tweede keer dat ik een draaiboek besteld heb, dus dat zegt misschien al wel genoeg. Het zat weer super goed in elkaar en de voorbereiding viel wel mee (vorige keer had ik Zombie Squad en daar zat een escaperoom bij, dat was meer werk :-)). De kinderen vonden het heel spannend, maar buiten kwamen ze helaas niemand tegen die verdacht was. Dat hadden we ook in scène moeten zetten, was nog leuker geweest. Maar geen klachten daarover, mijn (inmiddels) tieners hebben genoten!

Roeline Reintsema -

Het is al weer even geleden (eind okt) dat we het kinderfeestje (missie X) voor onze zoon gevierd hebben.
We waren met een groep jongens van 8 jaar en een paar van 9)
we begonnen met het binnenbrengen van de koffer. Iedereen kwam gelijk in het spel. Het feit dat ze een telefoon mochten gebruiken vonden ze helemaal geweldig.
We hebben de website op de laptop naar de Tv gestreamed, waardoor iedereen het goed kon zien.
Ze stonden allemaal met de neus pal voor de TV,
de opdrachten en de opbouw van de website waren geweldig. Wel was de opdracht met het verhoor voor deze leeftijd een beetje te moeilijk, maar met een beetje hulp van ons. werd ook dat goed opgelos.

Mister X deed het super.
de laatste opdracht met de foto-speurtocht was een super gave afsluiting. Doordat we de foto's tussendoor stuurden, wist Mister X exact waar we waren en stuurde hij nog wat extra berichten. Hierdoor nam de spanning nog meer toe. de jongens zagen overal mensen en 'gevaren' het was hilarisch.
Het leuke was ook door de selfies te nemen, hadden we gelijk super leuke groepsfoto's.

na het eten stuurde Mister X een videobericht zodat bekend werd, wie hij in het echt is. Iedereen was verbaasd.

Het was een geweldig kinderfeestje. niet alleen de kids, maar ook wij als ouders hebben genoten.
het zit geweldig goed in elkaar en we komen zeker nog een keer terug voor een ander thema feest.

Super bedankt!

Bas -

Het begon met een appje van X dat er een koffer was afgeleverd bij de voordeur. De koffer werd daarop binnengehaald en ze stuurden X direct een bericht dat hij maar even moest wachten omdat ze een TikTok aan het opnemen waren...... Een speciale code werd gegeven om de koffer open te maken en toen ging het los. Vooral de buitenopdracht was hilarisch. Zelfs de stoerste meiden werden wantrouwig van iedere beweging in het donker. De week erna sprak iedereen er nog over op school. Topactiviteit!

Joke -

Superfeestje gehad (MissieX)! Wat werden die meiden (9 jaar) paranoia, we konden niet eens naar de wc ofzo. Dan renden ze ons al achterna: wat doe jij? Alles was verdacht.
Ze hebben genoten en wij op z'n minst net zo veel. Voorbereiding is te doen. Kortom, absoluut aan te raden!

Jessica -

Overzichtelijk en duidelijke draaiboek. Een goede basis voor een geweldig feestje

Arjan -

Super geslaagd feestje. Beetje voorbereiding is wel vereist, maar goed te doen. Erg origineel. Ook voor meiden van 11 jaar spannend genoeg.

Marian -

Geslaagd feestje!

Anouk -

Missie X wat een feest! 13 meiden en 1 jongen , drie begeleiders. Het was wel even voorbereiden en op de dag zelf echt wel werken en spannend (Mister x was in huis) maar ieder kind van 10 geloofde het op ene gegeven moment. Ik trapte zelf in de val toen ik even met hond ging kijken met de foto opdracht..14 kinderen doken weg! Even vergeten dat zij moesten uit kijken voor een vrouw met hond. Het was echt heel erg geslaagd! Dankjewel!!!!

de roo griet -

we hadden gehoopt op meer filmpjes al inleiding en tussendoor. Nu was het veel lezen wat op het scherm kon, ons leek een filmpje het toch spannender te maken. Verder wel leuke opdrachten en een goed uitgewerkt spel. We hadden tijd te kort om alles te kunnen doen!

Eef -

Missie X, wat een mooi in elkaar gezet spel. Wij hebben het spel gespeeld tijdens de verjaardag van onze dochter die 8 geworden was. De meeste meiden 8 een paar 9.
Het spel was goed te doen voor ze. Toen we bezig waren met de voorbereidingen twijfelde ik erg of t niet te moeilijk zou zijn. Als je eenmaal alle inlogcodes hebt, verdwijnt deze twijfel. We hebben bij het getuige verhoor wat dingen aangepast. De woorden waar het omging heb ik wat veranderd, we hebben de makkelijkere woorden gebruikt en de moeilijke stukken heb ik eruit gehaald. Bij het verhoor had ik spullen gezocht die ze konden gebruiken, om het verhaal meer duidelijk te geven. Hierdoor was het verhaal beter door te vertellen. We hadden niet 1 voor 1, maar 3 groepjes van 3, ging super goed. Het thee spel vonden ze allemaal super leuk! De bom maakte het spannend! We hoefde nergens dingen extra aa te dikken, zo was het spannend genoeg voor deze leeftijd! De meiden gaven aan het een super gaaf feestje te vinden! Kortom iedereen blij! (Het vergt zeker voorbereidingen, dus start op tijd, om het spel zelf goed in de vingers te hebben! Aanrader

Astrid -

De Missie X was zeer geslaagd! Wij hebben het feestje gevierd met 12 meiden van 9-10 jaar. Ze waren allemaal erg enthousiast, deden heel goed mee en namen het allemaal erg serieus. We hebben ongeveer 3 uur gedaan over het feestje, met een kleine pauze tussendoor.
Voorbereiding is een paar uur, inclusief het aanschaffen van de benodigde spullen. Het is even wat lees- en puzzelwerk, maar als het allemaal op z'n plek valt is het heel logisch. Kortom, we kijken terug op een zeer geslaagd feestje!

Gonnie -

Het was een super leuke missie. Wij hebben hem hier gedaan met 5 meiden van 11-12 jaar.
De foto speurtocht had ik wat pittig gemaakt door te kiezen voor paaltjes met nummers, schakelkasten en whats app bordjes op de foto te zetten. Dit maakte het lastig voor de dames.
Ze waren allemaal erg enthousiast en vergaten daardoor goed te lezen.Hierdoor moest de foto opdracht over.
De doorvertel opdracht was hilarisch. We eindigde met 3 professors in drie auto's en een ongedeerde baby.
Al met al een geslaagd feestje!

Sjanie -

Wij zijn helemaal tevreden over missie x. De kinderen hebben enorm genoten, en t zat echt top in elkaar.
Leuk om te zien dat ze gelijk helemaal in t spel zaten. Ook de brillen met spiegelglazen vielen enorm in de smaak.
En de grote vraag was wie is mister x.

Roos -

Ik was laat met bestellen, maar had alles supersnel in huis. Moest nog wel.even puzzelen en zelf wat knutselen. Dat kost wel wat tijd, maar was ook leuk om te doen. Het draaiboek zit fantastisch goed in elkaar. Zeer volledig en in detail. Het is soms wel even heen en weer schakelen van het draaiboek naar de website en de ondersteuningswebsite. Dat kan lastig zijn. Kinderen (11 en 12 ) hebben er lol in gehad. Misschien een extra uitdaging toevoegen voor de wat oudere kids... het was soms iets te makkelijk. Zij waren vooral heel druk met wie X was. Dat was erg grappig.

Mariska -

Heel gedetailleerd draaiboek! Zit goed in elkaar, is heel compleet en goed te begrijpen.
Het kost nog wel wat voorbereidingstijd, maar dan heb je ook een gaaf feestje!!

Jolien -

Vorig jaar deden we een wie is de mol feestje voor een 12 jarige. Dat was één van onze topfeestjes. Dit jaar kozen we voor het Missie X feestje voor een 10 jarige. Met onze ervaring van vorig jaar wist ik dat het goed ging zitten. Het was weer een geweldig feestje. De opdrachten waren heel leuk. Ook de moeilijkheidsgraad van de opdrachten was perfect. Ik dacht eerst dat sommigen te moeilijk gingen zijn, maar dat was eigenlijk niet het geval. Niet elke opdracht hoeft van de eerste keer te slagen natuurlijk. En je kan hier en daar zelf nog wat aanpassen hoe moeilijk je het maakt. Ik vond wel dat het nog veel lees en schrijfwerk was en voor onze groep 10 jarigen ging dat niet bij elk kind even vlot. Het taalgebruik was soms toch wat moeilijk. En gezien ze alles op de web-site moesten lezen konden we dat zelf niet aanpassen natuurlijk. We losten het op door alles nadien nog eens te herhalen in onze eigen woorden.
Missie X zit goed in elkaar, maar ik heb ook wel wat moeten zoeken tussen de verschillende bronnen voor ik het helemaal door had: web site, draaiboek en internet. Mij zou het handiger zijn dat alles in de volgorde van het verloop van het feestje in één draaiboek zou staan. Ik maakte voor mezelf een kort draaiboek om op de dag zelf bij de hand te hebben. Eén voor mr X en één voor mezelf.
We hadden veel genodigden en kozen er voor om in 2 groepen te werken, zodat iedereen voldoende actief zou kunnen meewerken. We kozen niet voor de battle versie (zo was het voor mr X toch iets gemakkelijker en bovendien konden de groepen dan ook samenwerken, en was er geen concurrentie) maar we werkten gewoon met 2 parallelle groepen en dat ging perfect. 2 opdrachten deden ze gezamenlijk (de startopdracht en de bom), de rest splitsten we op.
De kinderen hebben nadien nog lang nagenoten (hoe zit dat nu juist met Mr X?? ) en het feestje is zeker en vast voor herhaling vatbaar!!

Barbara -

De kinderen vonden het echt geweldig! Een absolute aanrader!

A. -

Zeer geslaagd! In het begin dacht ik 'o, help' wat een boel verschillende informatiebronnen: draaiboek, internet e.d. maar als je er even rustig voor gaat zitten, is het heel duidelijk.
Enorm bedankt! De kinderen hebben 'het beste feestje ever' gehad, zeiden ze.

Cynthia Anas-Roose -

Was een heel duidelijk draaiboek en het feestje was supergeslaagd!!!!

Yvonne -

Wat een superleuk feestje!!
Ik heb het feestje met 7-/8-jarigen gedaan. Wel wat aanpassingen met de spelletjes: ipv alleen theeproeven diverse siropen, thee, spa rood, water e.d. gedaan, maar dan met wat kleurstof zodat ze de drankjes niet aan de kleur herkenden. De opdracht getuigenverhoor ben ik bij geweest en wat meer gestuurd, want dat is erg moeilijk voor deze leeftijd. Voor de opdracht Bommelding heb ik Bomberbob gekocht, ook een leuk alternatief: bom onschadelijk maken.
De kinderen hebben erg genoten van dit feestje en de jarige zeker ook!!!
Je moet goed het draaiboek doorlezen en voorbereiding moet je zeker niet op het laatste moment doen, want je moet wel wat dingen klaarzetten/regelen, maar dat is zeer de moeite waard. Ook het gebruik van de site erbij maakt het echt.
Bedankt!

Debbie Oerlemans -

Overzichtelijk en duidelijk draaiboek. De basis voor een leuk feest!

Priscilla -

Hier hebben ze ontzettend genoten .wij hebben het in de avond gedaan met daarna een slaapfeestje . In het draaiboek staat alles precies beschreven .het kost wel wat tijd aan voorbereiding maar het draaiboek is perfect geschreven .ik kan het iedereen aanraden

Niké -

We hebben het feestje aanstaande zaterdag. De voorbereiding is prima te doen aan de hand van het draaiboek en de website. Het wordt vast enorm leuk en spannend. Ik verheug me nu al op de koppies als ze de envelop krijgen met de opdracht en de koffer uit gaan pakken.

Jan Marten de Jong -

Met drie jongens en zeven meisjes van 10 en 11 jaar hebben we dit feestje gehad. Het was echt een succes. Omdat we een behoorlijk grote groep hadden, was het soms wel wat chaotisch. Ik zou zeker niet meer en eerder het met wat minder kinderen doen. Het zat verder echt goed in elkaar met twee websites, Mr. X en de spelletjes die ze bij ons niet allemaal zelfstandig konden doen (kaartlezen is nog best lastig bijv.). Denk overigens niet dat je zo klaar bent, je moet zelf nog flink wat voorbereiden, maar met het draaiboek erbij gaat het prima.

Marije -

Vorige week Missie X gedaan met 5 jongens van 8. Wat een super feestje was het! Een vriend van mij was Mister X. Omdat ik het low budget wilde houden heb ik zelf een bom in elkaar geknutseld en een aantal benodigdheden gekocht.
Ze ging helemaal op in het spel en in het wachten op een antwoord van Mister X. De speurtocht buiten was in het donker en dat was toch best wel spannend. Ook hier gingen ze helemaal op in het spel en zagen ze overal verdachten personen lopen, doken weg of verstopten zich ergens achter. Echt hilarisch!
Echt een aanrader om eens een ander soort kinderfeestje te hebben. Mijn zoon heeft het echt super gehad.
Mijn oudste is binnenkort ook jarig en we gaan samen eens kijken welke hij leuk gaat vinden om te doen.

Satijn -

De kinderen waren helemaal enthousiast erover...! Een echte aanrader

Yildiz -

Missie X met 5 meiden en een jongen van 10 jaar gespeeld. Ze hebben genoten! Vooral opzoek naar de bom was giga spannend voor ze.
Ook het wachten op de antwoorden van X leverde heel wat spanning op. En natuurlijk alles kundig bijgehouden in de notitieboekjes :-) De voorbereiding verliep goed. Gelukkig was ik ruim op tijd begonnen met alles door te lezen, want het is best veel werk. Maar alles heel duidelijk uitgelegd. Binnenkort vieren we het partijtje van onze dochter en dan kom ik terug om een ander leuk spel uit te zoeken. Marjan, bedankt voor het uitwerken van al die leuke spellen!

Eveline -

Spionnenfeest : in een woord SUPER. !
Wij kwamen per toeval op de site want we waren al aan t voorbereiden voor een spionnenfeest. Voor 15,50 kun je geen buil vallen.(zelfs al zou het niks zijn)....Maar wat bleek ; het zit echt goed in elkaar . Dus de voorbereiding werd een hoop lol en een stuk makkelijker.
Ik heb niet een koffer maar een doos met logo verstopt en die vermeld in de brief. (doos = inclusief de benodigheden en opdrachten waar nodig in topsecret envelop of extra doosjes met logo) Het is makkelijker als iemand anders X is maar dat ging in dit geval niet.
Door alles klaar te zetten in de doos hoefde ik tijdens het feest niks meer te doen en kon ik mooi aansturen of hint geven en was ik erbij als X sms-te.
Alle antwoorden had ik al klaargezet in de memo en versturen maar. Ze hebben niks in de gaten gehad. Geweldig feestje gehad met 8 meiden van 9-11 jaar.Vooral de speurtocht en het laatste stuk met de ontknoping vonden ze geweldig.Ze hebben het er nog dagen over gehad.
Een aanrader dus!

Bas -

Na al die unanieme juichrecensies op deze site was ik wel even sceptisch. Zijn dit niet allemaal voorgekauwde verhaaltjes van kennissen, of erger: zelf verzonnen? De levering van de spullen was in ieder geval boven alle verwachting. 's Nachts besteld en al de volgende ochtend vroeg op de post gedaan. Erg fijn, want het feestje was kort dag. Erg kort, want toen ik vrijdagavond het spel wilde gaan voorbereiden (voor de zaterdagavond) bleek het een behoorlijke voorbereiding(stijd) te vergen. Liefst een dikke vijf uur was ik bezig om alles klaar te zetten en lag ik pas rond half zes 's ochtends in bed. Oei, dat had ik wat onderschat. Voordeel hiervan was wel: de bedoeling van het spel werd steeds duidelijker en ik kreeg er behoorlijk veel zin in. Na een paar kleine veranderingen (bijvoorbeeld thee werd vruchtenlimonade) en het inlijven van een "Misses X" was ik er klaar voor.

Die zaterdagmiddag/avond verliep in één woord: GE-WEL-DIG! Hoe een groep van tien overwegend behoorlijk pientere tien- en elfjarigen door alle opwinding en spanning van het spel de meest oenige acties en handelingen doen. Hilarisch. Het was slecht weer en een aantal activiteiten moesten buiten worden gehouden, maar de regen gaf alleen maar extra feestvreugde. Met name de fotoronde buiten was meesterlijk: ook al was het donker en regende het, elk persoon binnen een straal van 100 meter werd als verdacht aangezien en werd hun eigen gedrag hyperdepieper. Zo lollig om te zien. We begonnen om 1700 uur, hadden om 1900 een uurtje pauze met frietjes, en het duurde uiteindelijk tot liefst 23.15 uur toen ze eindelijk "Misses X" hadden gevonden. Dankjewel voor het prachtig opgezette en perfect verlopen spel, Marjan. Ik ga binnenkort weer een nieuw spel bij je bestellen, want mijn scepsis is 180 graden gedraaid naar enthousiasme.

Danielle -

Missie X gedaan.wat was het geweldig..de kinderen vonden het super spannend..vooral omdat er veel blauwe hadden en busjes waren..veel gegild en gerend..maar ook actief alles opgelost. Mr X deed goed werk..we hadden het feestje van 13.00 tot 17.30..de missie was om 17.00 uur geslaagd ..heerlijk afgesloten met frietjes..bedankt het was helemaal top

Linda -

Het feestje was super leuk! Er waren 5 meiden en 2 jongens van 6-11 jaar. De voorbereiding ging prima doordat het draaiboek heel duidelijk is. Helaas heeft de buurjongen de "bom" al gezien voor het feestje, maar hij kon het geheim goed bewaren. Mister X was de buurvrouw, die het ook helemaal leuk vond om de foto's opgestuurd te krijgen. Vooral de opdracht met de kaart en de foto's vonden de meiden erg spannend. Overal zagen ze "verdachte" personen. Ik had nog een buurman gevraagd met een blauwe jas aan over het plein te gaan lopen, dit werkte goed... De hele middag ging het onderzoek als geheim agenten door. De bom werd steeds opnieuw verstopt en gelukkig gevonden. Wij vonden het een aanrader en gaan volgend jaar vast weer zo'n feestje doen!

Vera -

Wat een geweldig feestje was dit! Ik had 6 meisjes in de leeftijd van 8-9 jaar. Voorbereiding viel mee, je moet even goed lezen en stap voor stap te werk gaan dan komt het helemaal goed. Ik had de bom gemaakt van 3 grote grafkaarsen (Action) vast geplakt met zwarte tape, met daarop een keukenwekker. Dat leek heel erg echt :) Meiden gingen helemaal op in het feest. Ik hoefde maar weinig meer te doen ze konden het helemaal zelf. Grappige was dat ze het steeds spannender maakte, zelf. Een van de meisjes werd nog best een beetje bang heb haar dan ook apart genomen en verteld dat mister X iemand is die ik heel goed ken. Ik heb ze aan het einde van het feestje, dat ook precies 3 uur duurde, met Mister X laten bellen. Dat was zo grappig (het was een tante van mij). Toen waren ze weer terug in de 'gewone' wereld. Was ook wel echt nodig want het was wel heel erg spannend geweest! Volgend jaar zeker weer zo'n feestje! Bedankt voor dit geweldige draaiboek echt TOP! een aanrader!

Diana -

Schitterend! Een groep van 9 jongens van 9 jaar die helemaal opgingen in de sfeer en het spel! Het vraagt wel wat voorbereiding, maar dit is het dubbel en dik waard als je de kids nadien vol enthousiasme hoort vertellen aan de mama's en de papa's hoe cool het wel niet was!
En het toeval werkte supergoed mee op de fotozoektocht... Héél veel witte bestelbusjes én een man met een blauwe jas! ;)

Mariëlle -

Een woord! GEWELDIG!
Kids hebben zich zo in het spel ingeleefd dat er eentje bij was die niet kon slapen....
Fantastisch opgezet en zeker voor herhaling vatbaar!

Yvonne -

Voor het feestje van mijn dochter van 9 was het heel goed geslaagd. Ze vonden het superspannend en zelfs n beetje eng in het begin, maar hebben fanatiek de opdrachten gedaan. De codes intypen was zelfs spannend.

Michaela -

Gisteren het Missie X feestje gevierd met 9 jongens van 8/9 jaar.
De uitnodiging gaf al aanleiding tot veel speculaties. Mr.X had van tevoren een gesproken bericht gemaakt met 'dit is een bericht van Mr. X' , deze had ik ingesteld als berichtentoon voor elke keer dat er een whatsapp bericht van hem binnenkwam. Het logboek dat er bij zat was ideaal. Van de opdrachten vonden de jongens DE BOM, helemaal geweldig. Ik had de bommelding via de telefoon laten doen en ze werden helemaal hysterisch. Al vrij snel vonden ze de bom, maar de timer waren ze kwijtgeraakt, opnieuw volledige paniek. Uiteindelijk werden de timer binnengebracht met precies 1 seconde op de teller. De tussenopdrachten deden ze ook erg leuk mee, maar de foto opdracht aan het einde was ook weer heel erg leuk, met een bestelbusje waaruit een bonkend geluid kwam. De kinderen zijn nu nog steeds overtuigd dat daar de professor inzat. Zijn tijdens de speurtocht in greppels gesprongen en achter hegjes gedoken, echt genieten. WIj kijken terug op een superleuk feestje!

Regina -

Kreeg een tip van een collega. Uiteindelijk voor dit spel gekozen. Je moet wel even de tijd nemen om in te lezen en door te lezen en voor de voorbereidingen. De kinderen vonden het een super feestje. Lekker bezig, afwisselend. Binnen en buiten. Top dus.

'jacqueline -

Orgineel en leuk bedacht, uitgebreid draaiboek mag van mij iets korter. Super dat er bij zit wat je jezelf moet doen. Maar dat mag van mij ook op 1 pagina apart erbij. Het kost je enige voorbereidingstijd. Ik ben er een korte week mee bezig geweest. Maar dat kun jezelf enigszins bepalen. Als je het leukt vindt om te knutselen en bezig te zijn voor een kinderfeestje absoluut een aanrader!! Het is intensiever dan bowlen, film of zwemmen maar wel ontzettend leuk om te doen.

Bianca kompier -

Geweldig compleet pakket. Feestje gehad met 12 jarige. De opdrachten kun je aanpassen aan de leeftijd. Fijn dat je de codes krijgt om het uit te proberen. Zelf wel nog energie erin stoppen. Maar dan begint juist de voorpret.
I

Micolette Bom -

Goede, snelle service. Draaiboek en uitleg duidelijk. In de voorbereiding is het wel handig goed de tijd te nemen en het draaiboek samen met de site te bekijken. Ook voor agent X! 12 kinderen is echt wel het maximum. Maar alle 12 waren ze ontzettend enthousiast en vonden ze het heel spannend. Ze hebben genoten van de missie en waren op een moment bang dat ze zelf ontvoerd zouden worden. Zelfs na afloop van het feestje onderweg naar huis waren ze nog vol bezig met het opletten voor de voorbijgangers en busjes.
Als extra hadden wij nog een voorfilmpje opgenomen waarbij we net deden of de koffer door een busje op een andere locatie was afgegeven.
Kortom het feest was ontzettend geslaagd, iedereen heeft genoten en wie weet doen we volgende keer een andere versie!

Liane Ruijs -

Goede snelle service, draaiboek en feestpakketjes snel en compleet ontvangen, mails snel beantwoord, erg fijn! Dan het feest zelf: het allerbelangrijkste is dat de meiden zelf het geweldig vonden, heel spannend, ze waren erg enthousiast. Na afloop wilden ze natuurlijk weten wie nu die agent X was. Ik was wel blij dat ik bij de voorbereiding veel had uitgeprint. Ik vond de opdrachten voor de 8- en 9-jarige meisjes behoorlijk pittig. Hun plezier was er niet minder om hoor, maar ze konden maar weinig opdrachten echt tot een goed einde brengen. Tijdens de laatste opdracht bleek dat een plattegrond van de wijk lezen echt te hoog gegrepen was, ze werden ook erg in beslag genomen door al die `gevaarlijke` voorbijgangers, een van de meisjes werd zelfs zo angstig dat ze niet mee naar buiten durfde. ik heb dit dus erg moeten sturen en ze naar de plekken van de foto´s toe moeten dirigeren, anders waren we nooit voor het donker thuis geweest.
Hier en daar hebben we ook wat dingen versneld, het was anders zeker flink uitgelopen.
Kortom, het zit allemaal goed en leuk in elkaar en iedereen heeft er enorm veel plezier aan beleefd, maar het vergt wel wat improvisatievermogen en ik denk eerlijk gezegd dat de kinderen minimaal 10 moeten zijn om dit echt goed aan te kunnen. Maar zij zijn super enthousiast en spelen nu steeds geheim agentje en CSI, dus heel geslaagd. Dank je wel!

Marieke -

Het feestje was erg leuk!
Tip: We hadden mister X een stemvervormer gegeven (via app te downloaden). Door uitloop moest de foto opdracht in het donker worden gedaan wat het heeeeel spannend maakte. Uiteraard waren er overal witte bestelbusjes, vrouwen met hond of mannen met een blauwe jas. Deze opdracht vonden ze bij ver het meest spannend en leuk!
Snelle en goede service.

Christien -

We hebben het draaiboek ontzettend snel ontvangen. Eerst dacht ik: Hoe ga ik dit allemaal doen...Help!!! Maar na enig verdieping in het dossier werd ik al snel enthousiast. Wat zit het allemaal goed in elkaar. Vanmiddag gaan we de missie uitvoeren dus ben erg benieuwd wat de meiden er van zullen vinden. De jarige Jet (12 jaar) en ik hebben er enorm veel zin in. Ik laat nog horen hoe het geweest is.

Jolanda -

Leuk draaiboek en goede, snelle service. Wij hadden alleen de pech dat nét op de middag van het feestje bij ons in de straat een uren durende netwerkstoring was. We hebben dus flink moeten improviseren, wat een pittige klus was met 15 stuiterende (9-jarige) meiden! Mijn advies is dus om er op voorbereid te zijn dat je de spellen eventueel ook zonder internetverbinding kunt doen. (print e.e.a. dus uit) De bom vonden ze ook echt helemaal DE BOM! Getuigenverhoor vonden wij wat aan de lange en moeilijke kant, dat hadden we aangepast, evenals het theesmaken proeven. Al met al hebben de meiden toch een superleuke middag gehad, en weinig gemerkt van onze improvisatiepaniek....

Gertie -

Ook onze missie was geslaagd! Goed draaiboek, leuke opdrachten, soms een beetje moeilijk voor 8/9 jarigen. We kregen eerst de verkeerde codes doorgestuurd, maar dat werd heel snel gecorrigeerd. Het eindfilmpje was hilarisch! Kinderen vonden het leuk en spannend!

Peggy Goos -

Missie x geslaagd. Heel tof concept. Mijn zoon, die zijn 11de verjaardag vierde vond het helemaal top! Wel enkele jongere kinderen erbij die sommige opdrachten wat te lang of onduidelijk vonden en daarom hun interesse af en toe een beetje verloren. Maar al bij al echt heel leuk feestje geweest. Soms ook al eens een foutje bij de organisatie (ik dus!), zoals het vergeten te activeren van de bom! Ik ga het draaiboek nog een keer gebruiken voor een feestje bij de rugby makkers van mijn zoon. Mijn zoon weet dan al wel een beetje hoe het gaat, maar andere locatie, dus andere foto zoektocht enzo. Komt helemaal goed.Bedankt marjan voor het originele en creatief bedacht spel

Enrika -

Snelle service(het was dan ook een last minute bestelling, dus dit werd zeer geapprecieerd). Het gebruik van WhatsApp en een internet webpagina maakte het voor de 10jarigen zeer intrigerend. Zo waren ze meer bezig met het uitzoeken wie nu toch die geheimagent X was ipv met het oplossen van het misterie. Zelfs de 20jarige zus(die niet in het complot zat) werd er helemaal gek van! ;-)
Voorzie minstens 2 begeleiders als je in groepjes werkt, in ons geval met 16 kinderen geen overbodige luxe.
Probeer ook zelf flexibel te zijn en wat bij te sturen bij de opdrachten indien nodig. In de commotie is het lezen van de opdrachten en de clues best een uitdaging en bleek 3 uur inclusief pakjes, eten en drinken net voldoende te zijn!
Ik kijk uit naar de griezelfeestjes, wij zijn volgend jaar zeker weer vragende partij!

Chris -

Binnen een halve dag kreeg ik het draaiboek al in mijn mail. Na het lezen van de site was ik al enthousiast, maar na het lezen van het draaiboek werd ik nog enthousiaster. En het leuke is, je kan aan sommige dingen echt nog je eigen draai geven (wat niet eens nodig is).
Houdt wel rekening met enige voorbereidingstijd. Door eventueel eigen toevoegingen kost het je meer tijd, maar daardoor ga zelf ik (als volwassenen) al helemaal in het feestje op.
Het feestje moet nog komen, maar na het geven van de "mysterieuze" uitnodigingen zijn de kids er nu al mee bezig en vinden het nu al spannend :)

Lisa -

Supersnelle levering van het draaiboek en codes zodat ik nog voldoende tijd had voor de voorbereidingen. Op zaterdag pas ontdekt en besteld met het feestje reeds op dinsdag. Kinderen vonden het erg leuk en spannend! Aanrader!

Annette -

Wat ziet het draaiboek/opdrachten er leuk uit! Ik denk dat mijn dochter en haar vriendinnen super enthousiast zijn.

Ingrid -

Gisteren hebben we een superleuke Missie X afgewerkt. Ik ben nog best heel druk geweest met de voorbereidingen (2 middagen), maar het was de moeite wel waard. De jongens en meiden gingen helemaal in het verhaal op, enorm geslaagd dus! Ook leuk voor oudere kinderen (12 jaar).

Hetty -

Voorbereiding viel mij mee, wat een mooi en leuk spel is hiervan gemaakt. Missie X website ziet er ook heel gaaf uit. Als je het doorhebt, is het zo gepiept en je wordt er super enthousiast van. Het feestje was erg geslaagd, is wel wat uitgelopen (5 uur in totaal..oeps). Ook geschikt voor grote meiden (12 jaar).

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.