Don Pardon

Don-Pardon

Even voorstellen... Don Pardon, een eigenzinnige en klungelige maffiabaas die op zoek is naar een nieuwe bende.
 

Samen met zijn familie kijkt hij of de kinderen geschikt zijn voor het "zware" werk. Een maffiafeestje met een knipoog, want de kinderen komen er al snel achter dat Don Pardon eigenlijk helemaal niet zo'n goede maffiabaas is.

Een maf maffiafeestje, dat extra leuk en interactief is door het gebruik van de Don Pardon website. Hier leren de kinderen de familie Pardon kennen en krijgen ze grappige opdrachten. De kinderen gaan op een leuke manier in 2 of 3 teams de strijd aan met elkaar, waarbij plezier en lol voorop staan. Van de hilarische opdracht teenschieten tot de gekke duello spaghettiknopen in het grote Don Pardon eindspel. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en waarschijnlijk nog vaak terugdenken aan deze gekke Italiaanse familie!

Binnen of buiten feestje?
Dit kinderfeestje kan geheel binnen worden gehouden, mits je genoeg ruimte hebt qua groepsgrootte natuurlijk. Toch is het bij uitstek ook geschikt voor buiten! Dus je kunt nog alle kanten op.

Leeftijd kinderen
Dit maffiafeestje is geschikt voor kinderen van 6-10 jaar. Een grappig maar ook wel een beetje stoer feestje voor jongens en meisjes.

Aantal kinderen
Dit feestje is standaard geschikt voor 6-16 kinderen.

Tijdsduur
Het tijdsbestek van dit feestje is ongeveer 2-3 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 1,5-2 uur in beslag nemen. Heb je een grote groep (>10 kinderen) dan kan het altijd wat uitlopen.

 
Aantal begeleiders.
De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het feestje is het altijd handig om nog extra hulp in te schakelen. Dit kan ook een oudere broer of zus zijn. Als het om een hele grote groep gaat dan graag nog een persoon extra.

 
Wat heb je minimaal nodig?
 
  • Apparatuur
Don Pardon is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). 
 
  • Aanvullende benodigdheden
Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld zwarte ballonnen, snorretjes, pionnen en een dobbelsteen. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)
 

Leeftijd
6 - 10 jaar

Tijdsduur
± 2-3 uur

6-16
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Kan geheel
binnenHoe werkt ons concept?
Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het feestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het feestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))

Inlogcodes
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Don Pardon website heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 8 dagen voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje is deze nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.


kinderfeestje - maffiafeestje - maffiakinderfeestje - don pardon - teenschieten - kinderfeestje 6 jaar - kinderfeestje 7 jaar - kinderfeestje 8 jaar - kinderfeestje 9 jaar - kinderfeestje 10 jaar - feestideeën - feest tips - kinderfeestje voor thuis - kinderfeestje zelf organiseren