Feestpakket Don Pardon

Don Pardon feestpakket A3 poster eindspel Pionnen + dobbelsteen Uitnodiging met envelop Rode, groene en witte ballonnen Bedankkaartje Welkomsblad Ballonnenbommetje Don pardon snorretjes
Don Pardon feestpakket A3 poster eindspel Pionnen + dobbelsteen Uitnodiging met envelop Rode, groene en witte ballonnen Bedankkaartje Welkomsblad Ballonnenbommetje Don pardon snorretjes
Feestpakket Don Pardon
29 Reviews | Review toevoegen
Feestpakket Don Pardon Inhoud: oa ballonnen, uitnodigingskaarten, groot full color eindspel A3 formaat

Artikelnummer

FDP002

Verzendkosten

€ 6,95

Levertijd

1-2 werkdagen

€ 4,00
Prijs per kind

Dit product heeft een minimale afname aantal van 6

Aantal: 
Bestellen
 
Feestpakket Don Pardon
Minimale bestelhoeveelheid is een pakket voor 6 kinderen.
Gratis verzending bij bestelling van feestpakket vanaf € 75,00 (draaiboeken worden niet meegerekend voor grensbedrag!)​

Inhoud feestpakket: 
 • Uitnodigingskaarten (1 per kind)
 • Top Secret enveloppen (1 per kind)
 • Zwarte ballonnen (1 per kind + reserve)
 • Lontjes voor ballonnen (1 per kind + reserve)
 • Plaksnorren (1 per kind)
 • Bedankkaartjes (1 per kind)
 • Groene ballonnen (5 per pakket)
 • Witte ballonnen (5 per pakket)
 • Rode ballonnen (5 per pakket)
 • Welkomstblad voor op de deur (1 per pakket)
 • Eindspel, extra groot (A3 formaat, 1 per pakket)
 • Pionnen + dobbelsteen (1 setje per pakket)
 • Tijdelijk gratis toevoeging: diploma's van Don Pardon, full color, A4 (niet in draaiboek)
Let op: dit product wordt uitsluitend t.b.v. onze kinderfeestjes verkocht!

Sorteren op:

Review toevoegen
johan - 05-07-2022 08:46

Het weer was tegoed om ons back up plan te gebruiken. Maar het ziet er heel leuk uit en we gaan het in de toekomst zeker wel gebruiken om zo te spelen.

Job Veldkamp - 22-06-2022 15:41

Ook dit is een erg leuk feestje, alle drie de dochters wilden het spelen op hun achtste verjaardag. Wij wijken overigens wel regelmatig af van het draaiboek als we iets anders bedenken, iets niet zo werkt bij een specifieke groep of dochterlief iets speciaals wil. Je zou bijna een site willen inrichten voor eigen ideeën van mensen, andere dingen qua eten etc.

Leuk pakket als aanvulling. Niet al te duur, dus ja, de snorren doen het meestal, maar als ze zweten niet al te lang, maar voor de duur van het feestje lang genoeg. De lontjes in de ballonnen houden hebben wij niet goed gedaan denk ik, hebben ze uiteindelijk moeten plakken.

Maartje - 07-02-2022 13:44

Het kinderfeestje viel hartstikke goed in de smaak. Waren leuke opdrachten. Vooral de fruitautomaat viel goed in de smaak.
Jammer dat de zwarte ballonnen allemaal bij het opblazen kapot sprongen. Gelukkig had ik deze zelf nog in huis maar als je dat niet hebt is het leuke van “ een bom” er af.
Kinderen vonden de afsluiter met diploma ook echt heel erg leuk .

Mascha - 15-01-2022 22:45

Dit is de 2e keer dat we een feestje van Locohippo mochten organiseren. Er is echt werkelijk niks op aan te merken en zeer compleet.
Voor allebei de dochters een feestje van jullie gegeven en ik kan oprecht zeggen: EEN ECHTE AANRADER!!!

Jeroen - 15-02-2021 01:47

Een leuk pakker, en goede aanvulling op het draaiboek. De plaksnorren bleven helaas niet zo lang plakken.

Marielle van dongen - 27-11-2020 07:24

Echt een toegevoegde waarde! ontzettend leuk pakket! Maakt het feestje echt compleet!

Lr - 06-10-2020 17:08

Leuk feestpakket. Het is echt van toegevoegde waarde om het maffiaspel op groter formaat te hebben. Ook de ballonbommen zijn zo leuk te maken.
Ik heb alle artikelen besteld voor een leuker effect en omdat ik zelf niet meer alles hoef op te zoeken.
Wel vind ik het dan aardig aan de prijs. voor 4 euro per kind had er wat mij betreft ook een brilletje bij kunnen zitten.
Het aanbieden van maffiahoedjes zou ook een aanvulling kunnen zijn. Ik heb ze niet kunnen vinden in de winkel.

Het feestje volgt nog. Onze zoon houdt niet van gebak, dus wij starten met schepijs op zń Italiaans. Wij eindigen met pizza´s in punten op tafel.
Wij wilden eigenlijk aan het begin van het feestje een pizza zelf laten beleggen, zodat ze die aan het einde van het feestje konden eten. Wij komen helaas niet uit qua tijd maar misschien een leuk idee voor anderen.

Blije mama - 05-07-2020 22:21

Dit maakt het feestje net wat meer in thema! De bomballonnen waren wel heel spannend voor de mannen.

Cindy Burger - 17-06-2020 15:41

Super om deze erbij te kunnen bestellen!! De gekleurde ballonnen (vooral de zwarte met bomuiteinden) waren leuk en niet overal zomaar verkrijgbaar in de gewone winkel. Het eindspel was ook fijn om op papier te krijgen! Wij hadden zelf nog voor iedereen een zwart brilletje erbij gehaald en samen met de plaksnor voelden ze zich echt heel stoer!

Karolien - 01-03-2020 22:21

Een leuke aanvulling op het draaiboek! We hebben zelf 2 kleuren maffiahoedjes gekocht en zo 2 teams gemaakt (team wit en rood). De welkomstposter, uitnodigingen en ballonnen heb je toch nodig, des te makkelijker om dit in 1 pakket te hebben. En leuk om ook de snorren, de bom-ballonnen en de enveloppen erbij te hebben. Het maffiaspel op A3 formaat heb ik op de salontafel geplakt, zodat iedereen er om heen kon zitten en er niks verschoof.

De rest (bom, voet, geldzakjes) is makkelijk zelf te maken als je een beetje handig bent en vergt weinig voorbereiding. Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd in het draaiboek.

Geeske - 09-02-2020 22:02

Een leuke aanvulling maar geen must als je zelf wat creatief bent en tijd hebt. De tip voor soepstengels als sigaren was een grote hit. Zelf nog brillen en hoedjes geregeld voor de complete look bij de snorretjes.

R van der Werf - 24-01-2020 15:17

Dit feestpakket was echt superleuk voor erbij, wat mij betreft een must, nu kan je echt volledig in de sfeer blijven. De uitnodigingen vielen heel erg in de smaak, alsmede de diploma's, snorren, eigenlijk alles. Verder kon ik bij de Action nog wat maffiahoedjes en blingbling kettingen halen dus de kinderen voelden zich echte maffiosi en lopen er, nu een week later, nog steeds elke dag mee rond.
Maffiaspel was ook erg leuk, met leuke duello's, alleen wilden alle kinderen meedoen aan de uitdagingen, niet iemand kiezen, dus dat hebben we gedaan:-) Het mooie was dat de uitdagingen merendeels werden gewonnen door het team van de jarige maar het andere team won het Maffiaspel, dus iedereen voelde zich een winnaar.

Het draaiboek was leuk en origineel, we vlogen er wel doorheen want de kinderen gunden zichzelf geen pauze en wilden alles doen. Dus op het eind hadden we nog een half uur over en hebben we de kinderen nog laten kiezen wat ze nog een keer wilden doen.

Ze vonden de verhaaltjes op de website leuk, maar het verhaal over het niet-familielid vonden ze stom, dus het einde was een beetje anti-climax, maar dat was van zeer ondergeschikt belang. Over Benito hadden ze juist wat meer willen weten.

Kris - 27-11-2019 20:59

Goed draaiboek. Leuke en originele spelletjes. Het ontgrendelen van de website een succes. Gelet op het gevuld programma, verder geen gebruik van de website gemaakt.

Je kan creatief aan de slag gaan, maar de afgewerkte items in het pakket besparen je tijd en maken het af (om in het thema te blijven).

gaelle - 27-06-2019 23:00

Een feestje in juni maar een heel regenachtige dag, met dit spel hebben de jongens alsnog een fantastische namiddag beleefd. De vriendjes spreken er nog van! :-)

Ank Thomas - 18-06-2019 08:37

Heel fijn pakket dat je toelaat op een gemakkelijke manier een leuk feestte creëren.

Nancy Campagne-Reuver - 25-05-2019 00:27

Waarom moeilyk als het makkelyk kan?
Geeft toch een vollediger beeld aan het geheel. Bly dat we het hebben aangeschaft.

Suzan - 14-04-2019 21:31

Het feestje was echt te gek!! De kwaliteit/details van draaiboek en materialen uit het pakket voor de voorbereiding zijn echt top. Er zit een leuke verhaallijn in, maar die komt niet helemaal uit de verf en wij misten een beetje een climax. Uiteraard hebben we die zelf verzonnen en draait het ook vooral om wie de nieuwe maffia bende wordt. Erg fijn om op zo'n leuke manier geholpen te worden bij de voorbereiding van een feestje. De kinderen vonden het geweldig, de snorren, bommen, de fruitautomaat

Deroo ariane - 05-12-2018 19:42

Feestpakket is heel leuk de kinderen vonden de bommen, de snorren en het eindspel super leuk.

S. - 01-10-2018 10:32

Een leuk pakket! Zeker een toevoeging als je zelf niet zo veel tijd/zin hebt om de extraatjes zelf aan te schaffen. Ook zijn de lontjes die bij de "bommen" horen erg leuk en maken het wel echt "af".
De snorren zagen er super uit voor de foto, maar lieten daarna al snel los.

Esther G - 10-05-2018 18:38

Goed en compleet pakket. Alleen zouden wat mij betreft de spelregels er wel bij mogen geprint worden want het is lastig als je dit op de website moet opzoeken omdat je zelf geen printer hebt of dat de printer net buiten werking is.

Esther G - 19-04-2018 16:22

Heb het draaiboek en de feestpakketten en eigenlijk ook alle andere attributen besteld. Dan is het ook allemaal op en top aangekleed want ik ben zelf niet zo handig. De verjaardag is pas over een paar weken.

Waarschijnlijk ga ik, ipv de top-secret enveloppen te verstoppen, ze laten uitdelen nadat elk kind zijn kadootje heeft 'ingeleverd' aan een handlanger van de maffiabende - mijn man. :) Dat leek me geschikter dan 10 kinderen door het hele huis te hebben rennen of alles in de woonkamer te verschuiven en overhoop te halen in een speurtocht naar enveloppen.

Ik moet nog wel even wat zaakjes voorbereiden en wat kleine zaken inkopen.
Wegwerpwashandjes voor de geldbuidels / rol beschuit / doosje suikerklontjes / wegwerpbekertjes / pak spaghetti / Pak bloem of rijst of confetti / 9 stuks fruit (3 x een ander soort) ....
Maar zelfs voor een erg oncreatief/handig persoon als ikzelf is het toch allemaal wel goed haalbaar.

Waarschijnlijk zal ik al de vier geplande grote pizza's tevoren beleggen en alvast voorbakken. Dan hoef ik 10-15 minuten voor de geplande maaltijd ze allemaal alleen nog maar een paar minuten af te bakken. En terwijl er dan twee uit de over komen kunnen de laatste twee er dan alvast in.

Het gebak (kleine vierkanten per 12stuks) laat ik door Hema verzorgen, met waarschijnlijk zo'n Don pardon logo en de naam van onze zoon en leeftijd, links en rechts ervan. Hij wordt overigens 12 maar zit in groep 7 en ik verwacht dat ook hij en zijn jongere klasgenootjes dit toch nog erg leuk zullen vinden. We zijn niet van de grote stad waar de kinderen misschien gauwer te stoer zijn voor dit soort spelletjes. Eindelijk even lekker niet achter de computer of film met zijn vrienden maar echt iets leuks en actiefs met ze doen.

Ik weet niet of ik nog meer commentaren kan posten, nadat de verjaardag geweest is, maar ik heb na het ontvangen van het draaiboek in elk geval zelf al voorpret gekregen. Ben wel blij dat ik er 2,5 week van tevoren mee begonnen ben aanzien ik full time werk en mijn man ook, en we alleen in het weekend min of meer voorbereidingen kunnen treffen.

Maarten Leurs - 06-12-2017 20:04

Erg leuk draaiboek! Weer eens wat anders dan zwemmen of naar een speelhal.

Leen - 02-12-2017 20:21

Het draaiboek is heel duidelijk! Alles staat er goed in uitgelegd.
De kids vonden het geweldig. Vooral 'Prik de bom' en de 'fruitautomaat' waren een succes. Het gebruik van de website vonden we bij dit feest geen meerwaarde en hebben we over geslaan. Het was alweer een geslaagd feestklikfeestje. Begin dit jaar hebben we 'clockdown' gehad. Super site, met super feestjes! Dikke merci!!!

Jan van Gerwen - 30-10-2017 10:14

Feestje was erg geslaagd. Draaiboek is duidelijk en heeft het ons makkelijk gemaakt. We hadden 13 kinderen van 678 jaar. Veel jongens wat zorgde voor veel onrust. We hebben de website niet gebruikt, maar wel de basis aanvulling aangeschaft. De rest hebben we zelf gemaakt. Volgend jaar gaan we voor een ander thema van Feestklik.

Hilde Cuypers - 22-05-2017 18:53

Super leuk feestje, gezelligheid troef. Omwille van het warme weer ook wel wat waterspellen toegevoegd. Maar de feestpakket was heel leuk. Hier zit alles fijn in wat je nodig hebt, bespaart je weer wat werk. Kijk er naar uit om een volgende feestje uit te proberen...

Alinda - 22-01-2017 20:50

Leuk pakket.. Maakte het thema feestelijk compleet.

Rachel - 17-01-2017 09:54

Echt heel fijn dit pakket. Leuke uitnodigingskaarten, bedankjes en diploma's, Maakt het feestje af. Spel is ook erg leuk om te spelen met gemakkelijke spellen die de kinderen echt leuk vinden

José - 01-11-2016 19:06

Super pakket en mooi handig draaiboek! Bedankt.

Kristel - 16-10-2016 19:09

Heel mooi pakket!! Ook de bom erbij besteld :)

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies