Heksenketel leuk griezelfeestje voor kleine griezelfans.

Heksenketel-leuk-griezelfeestje-voor-kleine-griezelfans


Gezellig griezelen tijdens ons Heksenketel griezelfeestje met Tilly de Heks. Leuke griezel website voor kinderen van 6 en 7 jaar met de vriendelijke Tilly de Heks!

Heksenketel is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 en 7 jaar. Het heeft wel griezelen als thema, maar is vooral erg luchtig en grappig. Met een toegangscode krijgen de kinderen toegang tot de speciale "heksenketel-website" en wordt door de vriendelijke Tilly de Heks in een kort animatiefilmpje elke opdracht uitgelegd. De kinderen krijgen leuke opdrachten en de griezelactiviteiten zijn afgestemd op de leeftijd van 6 jaar-7 jaar, maar kunnen afhankelijk van de groep en leeftijd iets spannender gemaakt worden. Heksenketel is ideaal voor een verjaardagsfeestje of een leuke Halloweenparty.

 

Binnen of buiten feestje?

Dit kinderfeestje kan voor een gedeelte binnen worden gehouden, mits je genoeg ruimte hebt qua groepsgrootte natuurlijk. Eén opdracht (soort estafette) kan alleen maar buiten worden gespeeld. Vaak is het ook wel lekker om nog even met de groep naar buiten te gaan, zelfs als het weer wat minder is.
 

Leeftijd kinderen

Dit griezelfeestje is geschikt voor jongens en meisjes van 6-7 jaar.
 

Aantal kinderen

Dit kinderfeestje is standaard geschikt voor 6-12 kinderen. Bij dit kinderfeestje gaan de kinderen in teams de strijd met elkaar aan, waarbij plezier en lol voorop staan.
 

Tijdsduur

Het tijdsbestek van dit kinderfeestje is ongeveer 3 uur, dit is een globale inschatting met ontvangst kinderen, cadeautjes uitpakken, korte pauze en een eetmoment. Het hele spel op zich zal dan ongeveer 2 uur in beslag nemen. Heb je een grote groep (>10 kinderen) dan kan het altijd wat uitlopen.
 

Aantal begeleiders

De voorbereidingen kunnen wel door één persoon worden gedaan. Tijdens het kinderfeestje heb je minimaal één extra persoon nodig. Mocht je een grote groep hebben (> 8) dan is het altijd handig om nog extra hulp in te schakelen.
 

Wat heb je minimaal nodig?
 

Apparatuur

Heksenketel is te spelen op computer/laptop of tablet mét internetverbinding (wifi/4G). 
 
Aanvullende benodigdheden

Naast het draaiboek zul je nog een paar kleine dingen moeten aanschaffen of zelf maken. Bijvoorbeeld papieren vleermuisjes, diploma's, heksenhoeden, versiering. Ook bij dit thema hebben wij een compleet feestpakket samengesteld die als optie bij te bestellen is. Hieronder vind je bij de producten een uitgebreide omschrijving van de inhoud, prijs en eventuele meer aanvullende materialen. Bekijk rustig wat de mogelijkheden zijn, dan kun je zelf bekijken wat voor jullie feestje passend is. Feestpakketten zijn ook later altijd eenvoudig bij te bestellen via onze webshop met een korte levertijd. Tip: vergeet ook niet de jarige mee te tellen ;-)

Onder de producten loopt de tekst verder.
 

Leeftijd
6 - 7 jaar

Tijdsduur
± 3 uur

6-12
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Gedeeltelijk
buitenfeestjeHoe werkt ons concept?

Na bestelling/betaling van het draaiboek ontvang je deze binnen 24 uur in de mailbox. Dit draaiboek is de basis voor het kinderfeestje waarin alles van het begin tot einde uitgebreid wordt beschreven. Met dit draaiboek bij de hand kun je alles stap voor stap zelf plannen en voorbereiden.  Wij adviseren altijd om het draaiboek minimaal één week voor het kinderfeestje in huis te hebben, zodat alles niet in 2 of 3 dagen georganiseerd hoeft te worden. Hoewel alles uitgebreid beschreven en uitgedacht is kost het toch nog wel een paar uurtjes om alles te organiseren (wat al heel veel voorpret geeft, horen we vaak van ouders terug ;-))
 

Inlogcodes

Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Heksenketel website heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 8 dagen voor het kinderfeestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het kinderfeestje is deze nog beperkt geldig. Deze code heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen.

kinderfeestje - griezelfeestje - heksenfeestje - halloweenparty - halloween - kinderfeestje halloween - zombiefeestje - 6 jaar - 7 jaar - griezel - tilly de heks