Prinsessenfeestje - kinderfeestje met themakist

De avonturen van Bella & de Draak

Dit prinsessenfeestje is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Prinses Bella heeft hulp nodig! Zij zoekt stoere prinsessen en dappere ridders om haar te helpen.

  • De animatievideo's nemen de kids mee in het verhaal, iedereen blijft betrokken;
  • Hooguit een uurtje voorbereiding;
  • Afwisseling tussen verhaal, spelletjes en ontspanning;
  • Verstuurd binnen heel Nederland en BelgiĆ«.

De avonturen van Bella en de draak


Prinses Bella heeft dringend hulp nodig. Haar vriendje Draakje is gevangen genomen door Koning Ivan. Draakje is een hele lieve draak en altijd aardig, maar dat maakt Koning Ivan niets uit. Hij is bang voor draken en hij wil ze daarom allemaal opsluiten. Gelukkig is prinses Bella er om Draakje te helpen. Prinses Bella zoekt daarom stoere prinsessen en dappere ridders, die haar willen helpen om Draakje te bevrijden.
 

Huur Bolderboks - wat krijg ik?

Met het huren van de Bolderboks - De avonturen van Bella en de draak - krijg je toegang tot de website met leuke animatievideo's, die het verhaal vertellen van Bella en de draak en de kinderen door het kinderfeestje begeleiden. Daarnaast ontvang je een doos vol spelletjes, kleding in het prinsessenthema, leuke diploma's en een potlodenset voor ieder kind. 


Verhuur via www.debolderboks.nl

Deze handige themakisten verhuren wij via de www.debolderboks.nl (een onderdeel van Locohippo) en stuur je na het kinderfeestje gewoon weer terug met de handige retoursticker, die ook in de doos zit. De prijzen en de knop om naar de Bolderboks website te gaan vind je onderaan deze pagina.


Binnen of buiten kinderfeestje?

In iedere Bolderboks zitten standaard negen spellen (3 binnen - 3 buiten - 3 binnen en buiten) en hieruit kun je zelf kiezen. Afhankelijk van de leeftijd worden er vaak 5 of 6 spellen gespeeld en dat maakt dit kinderfeestje geschikt voor binnen en buiten.
 

Leeftijd kinderen

Dit prinsessenfeestje is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.
 

Aantal kinderen

Dit prinsessenfeestje is geschikt voor 4 - 10 kinderen.

 

Tijdsduur

Afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de groep kunnen het aantal spellen, dat je gaat spelen bepaald worden en dus de tijdsduur van dit feestje. Bij elke leeftijd staat het een advies voor het aantal spellen en de duur van het kinderfeestje ( 2 - 3 uur).


Aantal begeleiders

De voorbereidingen kunnen door één persoon gedaan worden (gemiddeld 1 uur). Mocht je een grotere groep hebben dan is extra hulp (1 persoon) tijdens het ridderfeestje wel handig.
 

Wat heb je minimaal nodig voor dit ridderfeestje?


Apparatuur

Dit kinderfeestje maakt gebruik van de website www.ridderfeestje.nl met leuke animatievideo's, die het verhaal vertellen en de kinderen door het kinderfeestje heen begeleiden. Hiervoor heb je een computer, laptop of tablet nodig (wifi/4G).

Aanvullende benodigheden

Alle spullen voor het kinderfeestje zitten in de Bolderboks en je hebt geen aanvullende benodigheden nodig.  

Leeftijd
4 - 6 jaar

Tijdsduur
2 - 3 uur

4-10
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Verhuur
themakist

 
 
Klik op het logo van de Bolderboks (hieronder) voor meer informatie over het kinderfeestje op de website van de Bolderboks.