Piratenfeestje - kinderfeestje met themakist

De Schat van Kapitein Berend - piratenfeestje

Dit piratenfeestje is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.

Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden. Zijn jullie een groep slimme en stoere piraten die met ze op avontuur willen gaan om de schat te zoeken?

  • De animatievideo's nemen de kids mee in het verhaal, iedereen blijft betrokken;
  • Hooguit een uurtje voorbereiding;
  • Afwisseling tussen verhaal, spelletjes en ontspanning;
  • Verstuurd binnen heel Nederland en BelgiĆ«.

Het verhaal: De schat van kapitein Berend


Piraat Tessa en haar papegaai Coco hebben een schatkaart gevonden in een oude piratenhoed. Een schatkaart waarop staat, waar kapitein Berend zijn schat begraven heeft. Om bij de schat te komen hebben Tessa en Coco ook een aantal spullen nodig. Ze zoeken een groep slimme en stoere piraten, die willen helpen om de spullen te verzamelen en de schat van kapitein Berend te vinden.

Huur Bolderboks - wat krijg ik?

Met het huren van de Bolderboks - De schat van kapitein Berend  - krijg je toegang tot de website met leuke animatievideo's, die het verhaal vertellen van Tessa en Coco en de kinderen door het kinderfeestje begeleiden. Daarnaast ontvang je een doos vol spelletjes, kleding in het piratenthema, leuke diploma's en een potlodenset voor ieder kind. 


Verhuur via www.debolderboks.nl

Deze handige themakisten verhuren wij via de www.debolderboks.nl (een onderdeel van Locohippo) en stuur je na het kinderfeestje gewoon weer terug met de handige retoursticker, die ook in de doos zit. De prijzen en de knop om naar de Bolderboks website te gaan vind je onderaan deze pagina.


Binnen of buiten kinderfeestje?

In iedere Bolderboks zitten standaard negen spellen (3 binnen - 3 buiten - 3 binnen en buiten) en hieruit kun je zelf kiezen. Afhankelijk van de leeftijd worden er vaak 5 of 6 spellen gespeeld en dat maakt dit kinderfeestje geschikt voor binnen en buiten.
 

Leeftijd kinderen

Dit piratenfeestje is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar.
 

Aantal kinderen

Dit piratenfeestje is geschikt voor 4 - 10 kinderen.

 

Tijdsduur

Afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de groep kunnen het aantal spellen, dat je gaat spelen bepaald worden en dus de tijdsduur van dit feestje. Bij elke leeftijd staat het een advies voor het aantal spellen en de duur van het kinderfeestje ( 2 - 3 uur).


Aantal begeleiders

De voorbereidingen kunnen door één persoon gedaan worden (gemiddeld 1 uur). Mocht je een grotere groep hebben dan is extra hulp (1 persoon) tijdens het piratenkinderfeestje wel handig.

 

Wat heb je minimaal nodig voor dit piratenfeestje?


Apparatuur

Dit kinderfeestje maakt gebruik van de website www.piratenkinderfeestje.nl met leuke animatievideo's, die het verhaal vertellen en de kinderen door het kinderfeestje heen begeleiden. Hiervoor heb je een computer, laptop of tablet nodig (wifi/4G).

Aanvullende benodigheden

Alle spullen voor het kinderfeestje zitten in de Bolderboks en je hebt geen aanvullende benodigheden nodig. 

Leeftijd
4 - 6 jaar

Tijdsduur
2 - 3 uur

4-10
kinderen

Jongens
&
Meisjes

Met
Website

Verhuur
themakist

  Klik op het logo van de Bolderboks (hieronder) voor meer informatie over het kinderfeestje op de website van de Bolderboks.