Super bedankt allemaal voor jullie reacties in ons gastenboek!!

Bij nieuwe berichtjes: probeer niet teveel te verraden want er kijken heel veel feestgangertjes mee wink

 

Annelies - 12/10/2018 om 09:29

Gisteren Clockdown feestje gehad...Wat een spannend en leuk geslaagd feestje! Ik had een groepje van 9 8/9 jarigen.. ze zaten er vanaf begin af aan helemaal in.. Vorig jaar Wie is de Mol, nu Clockdown en ik kreeg al een verzoek voor Missie X voor het aanstaande feestje.. Draaiboek top en het is verder makkelijk zelf te organiseren voor een klein prijsje���

KATRIEN DE SMET - 11/10/2018 om 09:26

Wij hebben afgelopen zondag het Clockdown-spel gespeeld en dit is wat we ervan vonden. De kinderen en vooral de jarige hebben er enorm van genoten! Beste feestje ooit was een commentaar die we vaak hoorden! Super positief dus. We hadden de draaiboek, bom en clue pakket gekocht. Dit was zeer handig en volledig! We begonnen het spel in de woonkamer en lieten de eerste opdrachten vervullen met ipad en tv scherm. Zo konden de kinderen beter zien op het scherm. Nadien hebben we de bende samen met 1 ouder opgesloten in de slaapkamer. We maakten het mysterieuzer door een rookmachine te gebruiken en de kamer te verduisteren. Ook werd voor een spannend muziekje gezorgd!Dit vonden de kids de max! Het spel vergt wel wat voorbereidingswerk, maar als je alles goed doorneemt komt dit zeker goed! We zijn zeker van plan nogmaals een spel bij jullie te boeken! Een echte aanrader.

Kiki Hermus - 05/10/2018 om 01:12

Mijn dochter en haar vriendinnen vonden het Clockdown feestje geweldig, vooral de escaperoom. We hebben de escaperoom in 2 groepjes gedaan (9 meiden van 11 jaar) vanwege de kleine slaapkamer en tussendoor snel de kamer opnieuw ingericht. Het andere groepje speelde dan beneden op de trampoline en deed spelletjes, die vermaakten zich wel. We hadden onze GoPro in de kamer gezet en konden zo live meekijken met wat er in de kamer gebeurde, hilarisch om te zien! (Goede tip, die had ik hier ergens in de recensies gelezen.)
Zusje van bijna 8 vond het bij thuiskomst na het feestje zo interessant dat we de escaperoom niet hebben opgeruimd. Zo kon zij het de volgende middag met haar nichtje en 2 buurmeisjes ook proberen, onder leiding van oudste dochter (die hielp maar niet voor mocht zeggen).
Bij ons feestje bleek 1 van de meiden Clockdown pasgeleden op een ander feestje gedaan te hebben. Ze herkende het vrij snel maar was gelukkig zo sportief om wel leuk mee te doen maar niets te verraden. Omdat wij het op een woensdagmiddag speelden verving ik de pauzes in het draaiboek: eerst eten, de eerste pauze cadeautjes en de tweede pauze eigenlijk taart maar die hadden ze al op toen ze omstebeurt in de escaperoom zaten dus die sloegen we over. Daarna dus meteen door naar de ontknoping, die staat in het draaiboek op 1 uur (inclusief eten) maar was bij ons binnen 3 minuten gepiept (zonder eten). Misschien een tip om in het draaiboek de Clockdown activiteiten qua tijd los van de pauzes/eten/drinken/cadeautjes te zetten.
Ik had geen cluepakket gekocht dus het kostte een paar keer goed lezen, een ochtendje briefjes een een bom knutselen en wat spullen lenen, maar dat vond ik leuke voorpret. Fijn dat je het door de losse pakketten zo goedkoop kunt houden als je zelf wilt
De communicatie met Locohippo vond ik echt super, zeer snelle service en duidelijk antwoord op vragen. Voor mijn oudste dochter was dit het laatste kinderfeestje, gelukkig heb ik nog 2 dochters en nog jaren kinderfeestjes voor de boeg want ik ben ook zeer benieuwd naar de andere Locohippo feestjes.

Albert - 22/09/2018 om 20:46

wij hebben het missie X feest gedaan en het was een groot succes! de kinderen gingen helemaal op in het spel. Tip: Het is aan te raden via een andere telefoon af en toe contact te houden met mr X zodat hij kan inspelen op situaties, de kinderen hebben dan nog meer het idee in de gaten gehouden te worden. Nog een tip: wij hadden een koffer die met een sleuteltje open kon. Dit sleuteltje zat meeverpakt in een cadeautje dat een kind meebracht, hier wordt het natuurlijk extra mysterieus van.
Nadeel van missie x vind ik dat de voorbereiding erg onoverzichtelijk is, je hebt verschillende documenten en sites, dit moet echt anders kunnen.

claire - 16/09/2018 om 22:55

Ontzettend leuk concept. 9 meiden van 8 zijn ruim 2.5 uur bezig geweest om bij de bende van Don Pardon te komen. Het competitie element maakt het extra leuk, de buren zullen zich vast hebben afgevraagd wat er gebeurde! De aangegeven 4-6 uur voorbereiding was ook echt wel nodig want met de aankleding, het doorlezen en eigen maken van het draaiboek en het klaarzetten kosten welk even tijd. Maar dan heb je ook een super leuk feestje!

Dagmar - 09/09/2018 om 21:46

Ik zit nog vol van de energie die dit Wie is (de Mol) feest geeft. De voorbereiding kost inderdaad veel tijd maar dat was het plezier dat ik vanmiddag zag meer dan waard. Het is goed om een week van te voren te beginnen met voorbereiden zodat je een beetje bedacht hebt welke spellen je wilt doen, waar je deze wilt doen etc. Nadat de uitnodigingen verstuurd waren heb ik na een paar dagen via WhatsApp iedereen een 'video' gestuurd met de muziek op de achtergrond en een gesproken bericht. De mol kreeg de info een dag voor het feestje en de overige kandidaten op de ochtend van het feestje. Ik had als extra element dat ik na 2 spellen iedereen even apart nam en ze kort interviewde over wie zij dachten dat de mol was en waarom. De mol was bij ons geraden maar deed het super goed want er werden ook andere kinderen verdacht van mollen. Het was echt ontzettend leuk om te doen en de meiden (10-11) raakten maar niet uitgesproken. Echt een aanrader dus. Veel plezier alvast!

Illona Steinvoort - 08/09/2018 om 08:56

Vandaag het Clockdown feestje gehad voor mijn dochter van 10. Het was fantastisch !!!! ik kan niet anders zeggen. Leuk in elkaar ingezet en de spullen die je via de site kan bestellen zijn heel handig, Dus zeker de moeite waard. De kids waren in het begin heel zenuwachtig en lette echt op alles.
Ik kan dit feestje zeker aanraden en voor een volgend feestje zullen we zeker deze site weer bezoeken

Kristien - 17/07/2018 om 20:57

Wij hebben het Missie X -spel gekozen.
Het draaiboek was heel volledig en gaf duidelijke richtlijnen over het verloop van het spel, de benodigdheden en tips om alles praktisch haalbaar te maken.
Ook het feestpakket en de bom maakten het helemaal 'af'!
De kinderen (mijn zoon werd 10 jaar) zaten ook helemaal mee in het spel en zagen ook overal 'dames met een hond wandelen', 'bestelbusjes die opdoken'... dit maakte het allemaal extra tof!
Een echte aanrader!!

Bettina colak - 16/07/2018 om 23:05

Wie is de mol feestje gedaan voor mijn dochter , was een groot succes , super leuk en super spannend, helemaal de onthulling ,
Enige tip; in de app staat de Onthulling van de Mol voor de winnaar , is Handiger als dat misschien omgedraaid wordt?

Froukje - 16/07/2018 om 12:17

Wij hadden ook een geslaagd feestje. (missie X). De voorbereiding viel mij tegen qua tijd. Duurde wel even voor ik alles helder had. Het is een beetje verwarrend dat de eerste twee opdrachten (code vinden dmv enveloppen en de CSI opdracht nog niet level 1 zijn, maar een opmaat naar level 1. Alle begeleiders moeten dat goed weten! En welk draaiboek je als ouder erbij moet houden is ook belangrijk. (ik had ze allemaal, dus ook van mister X, de hints enz. maar dat is erg onoverzichtelijk). De kinderen (meiden van 10 jaar, maar wel hoogbegaafd, dus dat is een wat ander publiek ;) ) Ze waren heel nieuwsgierig wie en wat en probeerden ons dat steeds te ontfutselen. Maar dat lukte niet natuurlijk. En heel spannend vonden zij het verder ook niet want meteen zei een al dat er volgens haar 'gewoon' door een script geloodst werden. Desalniettemin deden ze allemaal lekker mee. Fotospeurtocht hebben ze niet helemaal afgemaakt. Wel weer heel veel lol toen ze een wit busje zagen met iemand 'met een pruik op het hoofd.' Dat moest ik zijn geweest. 'En diegene zat echt naar hun te loeren', zeiden ze steeds. Na een belletje van mister X die nog eens zei dat ze goed moesten oppassen voor verdachte figuren, kwam het busje nog eens langsrijden! Ze hadden er de dikste lol om. En na afloop, toen we mister X onthulden enz. , wilden ze nog beslist niet geloven dat ik dat niet was geweest in het busje. Nee, het ging er maar niet in: het moest mij zijn geweest met pruik op! Het kon geen toeval zijn geweest dat het busje weer terug kwam. Uiteindelijk geloofden ze me toch wel hi hi.

Sandra - 16/07/2018 om 10:55

Twee weken geleden hebben wij voor het verjaardagsfeest van onze dochter, 12 jaar, Missie X gespeeld.

Het draaiboek zit goed in elkaar, maar moet wel even goed doorgelezen worden. Het feestje heeft wel enige voorbereiding nodig, zoals de plattegrond met foto's.

We zijn begonnen met het eten van een cakeje met het Missie X logo ( zelf gemaakt ) en daarna kon de opdracht beginnen. De kinderen vonden het soms wel spannend ( hebben we de opdracht goed volbracht en krijgen we de juiste code om verder te gaan ) en waren vol overgave bezig. De laatste opdracht, de plattegrond met de foto's werd niet helemaal begrepen. De kinderen gingen op zoek naar alle 10 de locaties van de foto's, dus op een gegeven moment maar ingegrepen want het ging anders wel heel erg lang duren.

Al met al een super feest !

Marloes - 15/07/2018 om 10:46

Missie X was zeer geslaagd voor 12 kinderen uit groep 7!
Zoals in andere reviews al staat kost het wel enige voorbereidingstijd dus begin daar op tijd mee. Met een pakket erbij nét even wat leuker (keycoards, notitieblokjes). De kinderen waren super enthousiast en iedere voorbijganger was een verdacht persoon, dit gaf hele leuke situaties (wat moeten die voorbijgangers gedacht hebben hahaha). Voor herhaling vatbaar!

Inge - 08/07/2018 om 11:29

Gisteren "wie is de mol" met 9 meiden gespeeld voor het kinderfeestje van onze dochter van 10.
Wat was het leuk en spannend! 3 opdrachten gedaan, vooral de fotospeurtocht met envelop zoeken en de lasergame opdracht waar we met nerfs op de kandidaten gingen schieten!
De vragen beantwoorden op de i-pad, met het spannende muziekje! En dan de ontmaskering!!!! Spanning ten top! Allemaal blije gezichten, ze wilden het nog wel een keer spelen!!!
Bedankt!

Denise Rossa - 04/07/2018 om 22:25

Super feestje gehad. Mijn dochter werd 8 jaar en wilde erg graag een wie is de mol feestje maar dat leek me nog iets te moeilijk voor ze dus toen gekozen voor het Missie X feestje. Erg leuk om de kids samen in actie te zien. Geweldig hoe snel ze er in op gaan, zo zeggen ze nog maar dit is toch nep en zo loop je je buiten te verstoppen omdat er een wit bestelbusje voorbij komt. Top !

Vergt inderdaad wel wat voorbereiding maar het is het zeker waard geweest.

Cindy - 04/07/2018 om 16:31

Robinson feest was een schot in de roos!
Dank je voor een geweldige namiddag �

LvB - 02/07/2018 om 12:02

Het was een groot succes!!! Ik had hier en daar wat aanpassingen gedaan ivm de leeftijd (12 jaar),oa 2 groepen/2 kampers ipv 1, de tijd van de escaperoom verkort tot 30 minuten. Dat maakte het extra spannend en op 1.06 min voordat de BOM afging, was 1 groep buiten de andere groep waren niet binnen de tijd buiten. Als je van knutselen houdt is het leuk om alles zelf te maken, maar het kost wel veel tijd, dus hou daar rekening mee.
Draaiboek zat goed in elkaar. Het was een erg geslaagd feest.

Liv - 01/07/2018 om 11:34

Tjongejonge, wat een succes! Het Clockdown spel zit supergoed in elkaar. We hadden het complete cluepakket erbij besteld en dat heeft heel veel voorwerk weggenomen. Desondanks vergt het spel alsnog wel flink wat voorbereiding. Niet erg, want het resultaat is geweldig. Onze 8 meiden veranderden opeens in geheim agenten en alles, van onschuldige voorbijgangers tot geparkeerde fietsen, veranderde in verdachte situaties. Dat er ook nog eens een echte spion “opeens” suiker moest lenen was natuurlijk helemaal te gek (en toch ook wel heel spannend). We hebben e.e.a wel een beetje moeten sturen, maar dat hebben de kinderen niet eens doorgehad. Q had contact met de kinderen via WhatsApp en kreeg van ons af en toe een extra aanwijzing (Lisa heeft een blauwe jurk aan, Petra een vlinder op haar shirt, oid) . Dat werd dan in een extra appje verwerkt en zorgde ervoor dat de kinderen helemaal verbaasd over Q waren. Al met al een groot succes!

Petra Lammers - 30/06/2018 om 15:51

We wilden een leuk en spannend feestje voor onze zoon van 11. Wat is spannender dan een escaperoom in eigen huis? Niks. Na hulp te hebben ingeschakeld van twee vrienden was het feestje compleet. Mister Q. speelde het geweldig en de Kids waren dolenthousiast. Uitleg was duidelijk beschreven en alle spullen aanwezig. Kinderen beoordeelden het als een geweldig, spannend feestje. Het leuke dat wij vonden, waren de denkstrategien van hen. Je hoorde ze elkaar instrueren en oplossingen verzinnen. Al met al erg geslaagd. Thanks, ook namens mister Q.

Cindy - 30/06/2018 om 15:26

Robinson feest was een schot in de roos!
Dank je voor een geweldige namiddag �

Britt - 26/06/2018 om 15:59

Wie is De Mol was geweldig! Voor verjaardag van 11 jarige gedaan. Broer van 13 wil het ook doen. Spannend tot laatste einde.
Vraagt wel even tijd ter voorbereiding. Niet zozeer de spellen, die kosten maar uurtje afhankelijk van wat je kiest. Maar het geheel goed begrijpen en uitdenken kost even leestijd. Wij zijn al een week van te voren begonnen met het verspreiden van brieven aan de deelnemers en hebben zo een week voorpret gehad.

Pagina 2 van 8