Super bedankt allemaal voor jullie reacties in ons gastenboek!!

Bij nieuwe berichtjes: probeer niet teveel te verraden want er kijken heel veel feestgangertjes mee wink

 

Michel Buitenhuis - 01/02/2019 om 22:56

Net hebben de kids (7 meiden van 12 jaar) het spel gespeeld. Met het uitgebreide draaiboek en dergelijke een groot suc6. Heb zelf de attributen gemaakt voor het spel. Met de geleverde instructie goed te doen. Ze gingen zo op in het spel dat Agent Q lang moest wachten op de mails. Echt een volwaardig alternatief voor een echte escape room.

Esther - 28/01/2019 om 21:30

Toen ik het draaiboek van het clockdownfeestje uitgeprint had, kreeg ik het Spaans benauwd. Waar was ik aan begonnen? Waarom niet gewoon bowlen ofzo?! Maar nadat ik voor mezelf puntsgewijs een to-do-list had gemaakt, zag ik dat alles heel goed in elkaar zat. Voor mijn gemak heb ik wel het clue-pakket besteld en daar geen spijt van gehad. Dat scheelt enorm in voorbereiding.

De kinderen (9 en 10 jaar) vonden het fantastisch en hebben nog dagen geheim agent gespeeld. En ik? Ik heb ook genoten!

Iris - 19/01/2019 om 18:38

Afgelopen woensdag het Wie is de Mol feestje gedaan. Zeer geslaagd. Het vergt wel wat voorbereiding, maar het is super leuk.
De kinderen vonden het erg spannend. En vonden dit het leukst feestje ooit.

Roelanda - 06/01/2019 om 16:24

In de kerstvakantie het clockdown spel gespeeld op het feestje van mijn dochter die 11 jaar is geworden. Het was een groot succes! Alle 11 de meiden zaten helemaal in het verhaal. Het bezoek van de spion was geweldig! Alles wat de spion deed of zei vonden ze verdacht. Geweldig!!! Ook het contact met agent Q geeft een enorm leuke dimensie aan het spel! We hebben het spel gespeeld op een school, dus alle kinderen hadden een computer tot hun beschikking! Een aanrader! Omdat de groep kinderen erg groot was hebben we twee escaperooms naast elkaar gemaakt zodat de kinderen in twee groepen tegelijkertijd de escaperoom konden doen! Groot succes!!
Nog een tip van agent Q: aan het einde van het spel is het leuk om de kinderen te bedanken voor hun grote inzet en te melden dat het super agenten zijn! Zo wordt het spel echt afgerond!!
Verder een geweldig draaiboek en een geweldige service!
We komen zeker nog eens terug op deze site voor een volgend feestje!!!

Jessica - 12/12/2018 om 17:17

Net missie x feestje gehad. De kinderen waren super enthousiast en vonden het helemaal geweldig. Alles was super duidelijk uitgelegd.

Annelies - 30/11/2018 om 20:14

Net klaar met het Missie X feestje.. ik heb nog tutende oren en pijn in mijn armen van de finaleopdracht buiten.. Iedere bus, man vrouw was verdacht en ze zaten er helemaal in (11/12 jaar).. 1 groot succes, zeker aan te raden

Maaike Jaspers - 14/11/2018 om 22:12

Afgelopen weekend clockdown gedaan op het verjaardagsfeestje voor onze dochter van 11 jaar. Het draaiboek zat erg goed in elkaar en het was een heel geslaagd feestje!! Alle kinderen zaten helemaal in het spel en vonden het toch wel spannend. Een echte aanrader!

Ingrid Hoogewerf - 12/11/2018 om 10:38

Wat een superleuke feestjes !
Voor onze zoon hadden we het feestje van Don Pardon besteld ( 9 jaar ) en voor onze dochter het Heksenketel feestje ( 7 jaar)
Superleuke spelletjes bij beide feestjes en precies op maat ! Bij het Don Pardon feestje was het iets meer spel waardoor ze heerlijk bezig waren en bij de heksenketel ging het wat rustiger en dat is ook precies goed voor die doelgroep !

Het enige wat je nog zou kunnen doen ( wat ik zou doen denk ik ) , is op de bedankkaartjes locohippo.nl vermelden ! Ik heb het wel tegen iedereen verteld maar als ze het kaartje zien onthouden ze het mss meer !

Voor de rest heeft iedereen super genoten en ben ik superblij dat wij thuis een feestje hebben gegeven .
Als afsluiting hadden wij een gourmet gedaan met lekkere simpele vleesjes , ook dat was een groot succes .

Ina van der Woude - 10/11/2018 om 13:30

In juni met onze dochter van 11 het wie is feestje gevierd. Omdat dit een doorslaand succes was voor onze dochter van 9 gekozen voor het clockdown feestje.
De draaiboeken zitten ontzettend goed in elkaar. De feestjes zijn perfect opgebouwd. De kinderen komen vanzelf in de feeststemming. Voor wie een spannend interactief feestje zoekt waar alle kinderen enthousiast aan mee zullen doen zijn beide feestjes een aanrader.

Miranda Coppy - 31/10/2018 om 15:41

Afgelopen zaterdag avond het missie-x spel gespeeld. Het vergt wat voorbereiding, maar met hulp van de site en het draaiboek goed te doen. De avond zelf hoefde ik niet veel te doen. De kinderen van 10 jaar waren erg gemotiveerd en hadden de site snel door. Wat hebben ze een lol gehad. Het was wel spannend om de bom te zoeken in het donker en de speurtocht in het donker. Het was een geslaagd feest!!

Monique - 23/10/2018 om 16:36

Vorige week het Clockdown feestje gehad van mijn dochter (11 jaar). Nadat ze de 1e brief hadden ontvangen en de door mij bestelde notitieboekjes en geheim agent badges, had ik het feestje al bijna kunnen stoppen. Ze waren hier al zo enthousiast over!! Daarna mochten ze achter de laptop een aantal opdrachten uitvoeren. Wat een samenwerking tussen alle kinderen, echt zo leuk. Ondanks dat ik het draaiboek een paar keer had doorgenomen, was ik wel blij dat ik die tijdens het feestje bij de hand had. Ze zijn er ook niet achter gekomen wie Q was. (dat nl mijn man en die liep ook gewoon rond op het feestje, ze hebben hem alleen niet met een telefoon gezien). Ze zijn met nog 10 minuten op de klok ontsnapt uit de escaperoom, maar hebben wel een extra aanwijzing nodig gehad. Maar dat kwam meer doordat ze zo hyper waren, dat logisch nadenken er niet meer in zat. Meerdere keren op het feestje gehoord dat ze het een leuk feestje vonden en later ook van de ouders dat de kinderen erg enthousiast waren thuisgekomen.
Echt een aanrader om dit te doen!

Sonja - 20/10/2018 om 20:03

Vanmiddag hebben we het 'Wie is?' feestje gehad voor onze dochter die 11 wordt. Ik was wat laat met voorbereiden, wilde het eerst zelf doen maar was maar wat blij dat ik dinsdagavond dit draaiboek tegenkwam. Het was nog flink aanpoten met voorbereiden maar onze kennis van 'Wie is de mol?' werkte in ons voordeel. De test op de tablet d.m.v. de app maakte het echt helemaal af. Zelf tijdens het feestje nog vragen toevoegen over het doen en laten van de mol was erg eenvoudig. Voor ons was dit het laatste kinderfeestje. Als ik deze site eerder had ontdekt zou ik er nog meer bestellen. Ik ga het zeker aanraden. Bedankt!

Annelies - 12/10/2018 om 09:29

Gisteren Clockdown feestje gehad...Wat een spannend en leuk geslaagd feestje! Ik had een groepje van 9 8/9 jarigen.. ze zaten er vanaf begin af aan helemaal in.. Vorig jaar Wie is de Mol, nu Clockdown en ik kreeg al een verzoek voor Missie X voor het aanstaande feestje.. Draaiboek top en het is verder makkelijk zelf te organiseren voor een klein prijsje���

KATRIEN DE SMET - 11/10/2018 om 09:26

Wij hebben afgelopen zondag het Clockdown-spel gespeeld en dit is wat we ervan vonden. De kinderen en vooral de jarige hebben er enorm van genoten! Beste feestje ooit was een commentaar die we vaak hoorden! Super positief dus. We hadden de draaiboek, bom en clue pakket gekocht. Dit was zeer handig en volledig! We begonnen het spel in de woonkamer en lieten de eerste opdrachten vervullen met ipad en tv scherm. Zo konden de kinderen beter zien op het scherm. Nadien hebben we de bende samen met 1 ouder opgesloten in de slaapkamer. We maakten het mysterieuzer door een rookmachine te gebruiken en de kamer te verduisteren. Ook werd voor een spannend muziekje gezorgd!Dit vonden de kids de max! Het spel vergt wel wat voorbereidingswerk, maar als je alles goed doorneemt komt dit zeker goed! We zijn zeker van plan nogmaals een spel bij jullie te boeken! Een echte aanrader.

Kiki Hermus - 05/10/2018 om 01:12

Mijn dochter en haar vriendinnen vonden het Clockdown feestje geweldig, vooral de escaperoom. We hebben de escaperoom in 2 groepjes gedaan (9 meiden van 11 jaar) vanwege de kleine slaapkamer en tussendoor snel de kamer opnieuw ingericht. Het andere groepje speelde dan beneden op de trampoline en deed spelletjes, die vermaakten zich wel. We hadden onze GoPro in de kamer gezet en konden zo live meekijken met wat er in de kamer gebeurde, hilarisch om te zien! (Goede tip, die had ik hier ergens in de recensies gelezen.)
Zusje van bijna 8 vond het bij thuiskomst na het feestje zo interessant dat we de escaperoom niet hebben opgeruimd. Zo kon zij het de volgende middag met haar nichtje en 2 buurmeisjes ook proberen, onder leiding van oudste dochter (die hielp maar niet voor mocht zeggen).
Bij ons feestje bleek 1 van de meiden Clockdown pasgeleden op een ander feestje gedaan te hebben. Ze herkende het vrij snel maar was gelukkig zo sportief om wel leuk mee te doen maar niets te verraden. Omdat wij het op een woensdagmiddag speelden verving ik de pauzes in het draaiboek: eerst eten, de eerste pauze cadeautjes en de tweede pauze eigenlijk taart maar die hadden ze al op toen ze omstebeurt in de escaperoom zaten dus die sloegen we over. Daarna dus meteen door naar de ontknoping, die staat in het draaiboek op 1 uur (inclusief eten) maar was bij ons binnen 3 minuten gepiept (zonder eten). Misschien een tip om in het draaiboek de Clockdown activiteiten qua tijd los van de pauzes/eten/drinken/cadeautjes te zetten.
Ik had geen cluepakket gekocht dus het kostte een paar keer goed lezen, een ochtendje briefjes een een bom knutselen en wat spullen lenen, maar dat vond ik leuke voorpret. Fijn dat je het door de losse pakketten zo goedkoop kunt houden als je zelf wilt
De communicatie met Locohippo vond ik echt super, zeer snelle service en duidelijk antwoord op vragen. Voor mijn oudste dochter was dit het laatste kinderfeestje, gelukkig heb ik nog 2 dochters en nog jaren kinderfeestjes voor de boeg want ik ben ook zeer benieuwd naar de andere Locohippo feestjes.

Albert - 22/09/2018 om 20:46

wij hebben het missie X feest gedaan en het was een groot succes! de kinderen gingen helemaal op in het spel. Tip: Het is aan te raden via een andere telefoon af en toe contact te houden met mr X zodat hij kan inspelen op situaties, de kinderen hebben dan nog meer het idee in de gaten gehouden te worden. Nog een tip: wij hadden een koffer die met een sleuteltje open kon. Dit sleuteltje zat meeverpakt in een cadeautje dat een kind meebracht, hier wordt het natuurlijk extra mysterieus van.
Nadeel van missie x vind ik dat de voorbereiding erg onoverzichtelijk is, je hebt verschillende documenten en sites, dit moet echt anders kunnen.

claire - 16/09/2018 om 22:55

Ontzettend leuk concept. 9 meiden van 8 zijn ruim 2.5 uur bezig geweest om bij de bende van Don Pardon te komen. Het competitie element maakt het extra leuk, de buren zullen zich vast hebben afgevraagd wat er gebeurde! De aangegeven 4-6 uur voorbereiding was ook echt wel nodig want met de aankleding, het doorlezen en eigen maken van het draaiboek en het klaarzetten kosten welk even tijd. Maar dan heb je ook een super leuk feestje!

Dagmar - 09/09/2018 om 21:46

Ik zit nog vol van de energie die dit Wie is (de Mol) feest geeft. De voorbereiding kost inderdaad veel tijd maar dat was het plezier dat ik vanmiddag zag meer dan waard. Het is goed om een week van te voren te beginnen met voorbereiden zodat je een beetje bedacht hebt welke spellen je wilt doen, waar je deze wilt doen etc. Nadat de uitnodigingen verstuurd waren heb ik na een paar dagen via WhatsApp iedereen een 'video' gestuurd met de muziek op de achtergrond en een gesproken bericht. De mol kreeg de info een dag voor het feestje en de overige kandidaten op de ochtend van het feestje. Ik had als extra element dat ik na 2 spellen iedereen even apart nam en ze kort interviewde over wie zij dachten dat de mol was en waarom. De mol was bij ons geraden maar deed het super goed want er werden ook andere kinderen verdacht van mollen. Het was echt ontzettend leuk om te doen en de meiden (10-11) raakten maar niet uitgesproken. Echt een aanrader dus. Veel plezier alvast!

Illona Steinvoort - 08/09/2018 om 08:56

Vandaag het Clockdown feestje gehad voor mijn dochter van 10. Het was fantastisch !!!! ik kan niet anders zeggen. Leuk in elkaar ingezet en de spullen die je via de site kan bestellen zijn heel handig, Dus zeker de moeite waard. De kids waren in het begin heel zenuwachtig en lette echt op alles.
Ik kan dit feestje zeker aanraden en voor een volgend feestje zullen we zeker deze site weer bezoeken

Kristien - 17/07/2018 om 20:57

Wij hebben het Missie X -spel gekozen.
Het draaiboek was heel volledig en gaf duidelijke richtlijnen over het verloop van het spel, de benodigdheden en tips om alles praktisch haalbaar te maken.
Ook het feestpakket en de bom maakten het helemaal 'af'!
De kinderen (mijn zoon werd 10 jaar) zaten ook helemaal mee in het spel en zagen ook overal 'dames met een hond wandelen', 'bestelbusjes die opdoken'... dit maakte het allemaal extra tof!
Een echte aanrader!!

Pagina 2 van 8