Kinderfeestje in België

In België vier je de leukste kinderfeestjes gewoon thuis met Locohippo Kinderfeestjes! Originele en betaalbare thuiskinderfeestjes met handig draaiboek, website of app. Ook handige feestpakketten voor de kinderfeestjes.


Al ruim 13 jaar het adres voor thuiskinderfeestjes in België!


Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje voor thuis in België? Dan ben je bij Locohippo Kinderfeestjes aan het juiste adres, want al ruim 13 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor de leukste thuiskinderfeestje. Met een handig draaiboek en gebruik van website of app eenvoudig thuis te organiseren. 


Snelle service en support


Wij vinden het leuk om mee te denken en proberen onze mailtjes altijd heel snel te beantwoorden. Dat doen we niet alleen overdag, maar ook 's avonds en in het weekend. Zijn wij er even niet, dan helpt onze chatbot Robbie je graag. Robbie kan ons ook in berichtje sturen, als iets heel erg veel spoed heeft of een speciale vraag.


Korte levertijden


De draaiboeken van onze kinderfeestjes versturen wij zo snel mogelijk naar je toe, maar altijd binnen 24 uur. De levertijd van onze feestpakketten is zo'n 1 of 2 werkdagen. Wil je zeker zijn van een levering de volgende werkdag, dan hebben ook de mogelijkheid van spoedlevering (toeslag € 8,95). Hiervoor is het belangrijk dat de order en de betaling voor 12 uur bij ons binnen is. Het pakket wordt dan de volgende werkdag voor 12 uur geleverd. Let op: een spoedbestelling op vrijdag wordt maandag dus geleverd!