Feestpakket HuntMasters

Feestpakket HuntMasters
3 Reviews | Review toevoegen

Feestpakket HuntMasters (per kind) Inhoud: uitnodigingskaarten, notitieboekjes, keycord met ID kaart

Artikelnummer

FHM002 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd

Binnen 1-2 werkdagen

€ 4,75
Prijs per kind

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 6

Aantal: 
Bestellen

Feestpakket HuntMasters
Gratis verzending bij bestelling van feestpakket vanaf € 75,00 (draaiboeken worden niet meegerekend voor grensbedrag!)

Inhoud feestpakket:

  • Uitnodigingskaart, mat in kleur 
  • Zwarte envelop
  • Identiteitskaart 
  • Plastic badgehouder
  • Keycord zwart 
  • HuntMasters notitieboekje met koord en pen
Let op: dit product wordt uitsluitend t.b.v. onze kinderfeestjes verkocht!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Ineke - 31-07-2020 01:14

Wat hebben wij een gaaf feestje gehad leukst feestje ever. En met dit pakket maak je het helemaal af. Kids vonden het super. En wat was het spannend wij speelde het in twee groepen en ik hoorde groep 1 gillen zo hard de schim zat verstopt in de bus met zijn rug naar je toe dus dat was extra spannend. En gaf alleen met knikken antwoord. Het was echt super. Dank jullie wel en ook voor de snelle hulp als er iets niet lukte. Wel kwam ik er achter dat je thuis al de route kunt maken dat was makkelijker daarna de vragen erbij bedacht. En een tip voor wie het nog moet organiseren. Want dan weet je zeker dat je punten goed staan in Google Maps.

Christine - 07-06-2019 14:36

Super leuk Huntmasters feestje gehad voor jongste zoon die 9 jaar werd. Wel mijn eigen draai eraan gegeven. De opdrachten om aan de wachtwoorden te komen, deden we wel, maar ik heb de speurtocht niet via de app uitgezet maar met ouderwetse pijlen op de stoep, af en toe een envelop in de tuin van bevriende buurtgenoten verstopt, evenals geheime aanwijzingen van de Schim. Was erg geslaagd. De schim (iets oudere broer) had zich net op tijd uit de voeten gemaakt en deed op veilige afstand het loosersdansje van Fortnite. Tot ongenoegen van de hunters die hem achterna renden. Het feestpakket met ID-kaart en notitieblokje maakt het wel superleuk. Ik had de zinnen met vetgedrukte woorden in ballonnen gestopt en met ballon trappen moesten ze deze vinden. Lekker zonnetje erbij, de middag kon niet meer stuk. Heel fijn dat in het draaiboek alles al zo duidelijk is uitgewerkt. Dat scheelt veel werk, al blijft het wel nodig om op tijd met de voorbereidingen te beginnen.

Tineke - 07-03-2019 08:07

Super! Zoonlief stond te stuiteren toen hij het zag. Pasfoto’s via school op gevraagd en die erop gedaan i.p.v. een vingerafdruk