Feestpakket "Wie is?" groot

Wie is de mol feestpakket groot Stoer keycord met badge+ID kaart voor pasfoto of vingerafdruk vrijstellingen Wie is feestje Houten jokers Zwarte ballonnen met logo Uitnodiging Logokaart Bedankkaartjes leuk dat je er was! Molboekje Molboekje met jokers
Wie is de mol feestpakket groot Stoer keycord met badge+ID kaart voor pasfoto of vingerafdruk vrijstellingen Wie is feestje Houten jokers Zwarte ballonnen met logo Uitnodiging Logokaart Bedankkaartjes leuk dat je er was! Molboekje Molboekje met jokers
Feestpakket "Wie is?" groot
44 Reviews | Review toevoegen
Feestpakket "Wie is?" groot (incl. gratis vrijstellingset!!) Inhoud: oa uitnodigingskaarten, boekjes, jokers, ballonnen, badges ID kaarten.

Artikelnummer

FWI007

Verzendkosten

€ 6,95

Levertijd

Binnen 1-2 werkdagen

€ 8,15
Prijs per kind

Dit product heeft een minimale afname aantal van 6

Aantal: 
Bestellen
 
Feestpakket "Wie is?" (incl. gratis vrijstellingset!!)
Minimale bestelhoeveelheid is een pakket voor 6 kinderen.
Gratis verzending bij bestelling van feestpakket vanaf € 75,00 (draaiboeken worden niet meegerekend voor grensbedrag!)​

Inhoud feestpakket:
  • Uitnodigingskaarten, voorkant glanzend van kleur (1 per kind)
  • Groene enveloppen (1 per kind)
  • Kaarten met logo (1 per kind)
  • Witte enveloppen (1 per kind)
  • Notitieboekjes met harde kaft, koord en pennetje (1 per kind)
  • Jokers (2 per kind) + 2 extra per pakket
  • Zwarte ballonnen met logo (1 per kind + reserve)
  • Bedankkaartjes 'Leuk dat je er was!' (1 per kind)
  • Welkomstblad voor op de deur, A4 formaat ( 1 per pakket)
  • Keycord zwart + badgehouder + ID kaart kandidaten (met ruimte voor pasfoto, vingerafdruk of handtekening)
      Met gratis vrijstellingset t.w.v. € 7,50

Dit product wordt uitsluitend t.b.v. onze kinderfeestjes verkocht.

Sorteren op:

Review toevoegen
Van Parys - 08-07-2021 10:51

Leuke gadgets om het spel/feest compleet te maken.

Julia - 14-06-2021 08:34

Hele leuke toevoeging aan het feestje, de kinderen waren ook weg van het notitieboekje en het keycord.

Jori - 04-05-2021 19:26

Wij hadden het draaiboek en het grote feestpakket besteld. Het draaiboek was zeer uitgebreid en duidelijk. De meiden waren al de hele week hieperdepieper in verband met het komende "wie is de mol" feest.
De mol had het goed gedaan en werd goed geholpen door al dan niet bewuste mol acties van de andere meiden ;-).
Wij hebben 4 spellen gedaan, het stilleven spel, het lasergame spel met waterpistolen, de ja/ nee zoektocht en als 4e spel hebben wij het muziek raden spel gedaan wat afgelopen jaar in de serie WIDM zat. Dit was hilarisch.
We moesten even wachten totdat we pizza's konden gaan bakken op de BBQ, maar dat was helemaal niet erg, wanneer en hoe de mol ontmaskert zou worden was veel belangrijker. Ook de geheime opdrachten onder het eten en het jokerduel waren een succes. De test en ontknoping was erg spannend. De mol was maar door 1 iemand ontmaskert, de rest zat helemaal verkeerd.
Ook de hints moesten ze erg om lachen, toen ik ze vertelde. Ze hadden inderdaad wel bepaalde zaken gezien, maar verder geen aandacht aan geschonken. Ook de extra joker die bij de ingrediënten lag voor zelf de pizza's te maken werd door niemand gepakt/ gezien.....
Het was een mega succes, wel wat voorbereiding, maar vooral ook voor ons heel veel lol al tijdens de voorbereidingen.
Onze meiden waren met 6 meiden en allemaal 12 jaar. Dat is denk ik wel de meest geschikte leeftijd, ze maakten bondjes, molden, schreven alles op, ze zaten volledig in het spel.
Een echte aanrader!!

Cor - 05-04-2021 11:53

Leuke toevoeging aan het feestje!

Sandra Telgen - 15-03-2021 17:42

Een fantastisch feestje met een leuk thema. Zonder draaiboek zou ons dit nooit gelukt zijn. Het voorbereiden van dit feestje kost wel wat meer tijd dan anders, maar eigenlijk was dat stiekem al een feestje op zich! Iedereen vond het fantastisch. De mol heeft goed gespeeld en werd niet geraden. Na de eerste ronde was hij zeker bij twee kandidaten hoofdverdachte, maar daarna zaten ze in een tunnelvisie op een andere kandidaat. De moltalk die wij achteraf hebben gedaan was ook top. Onze mol had heel wat hints gedurende het spel weggegeven. Dat had de mol heel goed gedaan en was ook zeer gedurfd. Hij had zich goed voorbereid. Had het zelf wel prettiger gevonden als er wat extra jokers bij hadden gezeten. Dit was nu erg afgepast en wij zijn er een kwijtgeraakt. Het feestje was zelfs leuk voor diegenen die de mol niet op tv hebben gezien.
Echt een aanrader!!

Susan - 04-12-2020 13:33

Het was echt een superleuk en spannend feestje. Bij ons werd de mol niet geraden en hadden de kandidaten met z'n allen 1 andere als verdachte ingevuld. Complete verrassing bij de ontknoping dus! voorbereiding kost nog best wat tijd, ballonnen opblazen bijvoorbeeld, totaal 30 stuks bij opdracht 1. Verder natuurlijk ook leuke voorpret. Er waren kinderen die het spel niet kenden, hadden wel wat meer uitleg nodig, maar ging goed. aangegevens tijden per opdracht zijn goede richtlijn, wat ruimer nemen kan geen kwaad. middag vullend programma. 1 opdracht buiten was erg fijn, even eruit. We hebben walkie talkies gebruikt bij de ja/nee opdracht (ether discipline!). Onze dochter werd 11, leeftijd kidneren varieerde, jongste 9, oudste 12. die van 9 vonden het wel duidelijk wat lastiger, maar de jongste heeft uiteindelijk toch nog het spel gewonnen1 de oudste was heel goed in mollen en werd onterecht door iedereen verdacht. we hadden de mol 2 weken tevoren all gekozen en met ouders overlegd. bij de start van feestje hebben we de mol zogenaamd nog geloot. dus iedereen was nog verdacht. Erg leuk en fijn dat het draaiboek zo compleet was en ook met tips etc. pennen gingen snel stuk, verder was alles prima in orde. we hadden vingerafdrukken op identiteitskaart gedaan.

Rose - 03-12-2020 12:42

Ontzettend leuk en een aanrader om erbij te doen. Maakt het feestje echt af! Normaal gesproken maak ik veel zelf maar gezien de hoeveelheid voorbereiding was het fijn om zo’n mooi pakket te hebben. Kijk wel even naar de kwaliteit van de pennen. Wij hadden er drie die het niet goed deden.

Maartje - 26-11-2020 19:21

Helemaal leuk, aanrader om erbij te bestellen!

Jantina - 02-11-2020 07:09

Een mooi compleet pakket. Dit maakt het feestje helemaal af.

Cindy - 26-10-2020 11:53

Een fantastisch uitgebreidt pakket. De molboekjes met pennen zijn top. Overal het logo op. Maakt het nog echter voor de kinderen.
Wij hebben een groepsfoto gemaakt als start (en deze ook verwerkt in de "executie/ontmaskering". En iedereen hier een foto van mee naar huis gegeven. (buiten het boekje, id etc etc).

Marjorie - 02-10-2020 20:25

Dit pakket maakte het feest echt compleet en helemaal echt! En alle kids hebben gelijk iets leuks om mee te nemen naar huis (molboekje, joker, legitimatie bewijs (ik had hun fotos er ook op geplakt, vonden ze heel grappig), aanrader!

Thirza - 24-09-2020 17:27

Het grote feestpakket was een schot in de roos! Wat hebben we genoten van het feestje en alle aankleding die het ‘net echt’ maakten.

Marijke de Lamboy - 19-07-2020 12:12

Het grote pakket maakt het helemaal compleet. Het zag er mooi uit en werd vlot geleverd. Ze maakte eerst een rondje door de kamer om alles te bekijken. vonden de jokers, boekjes en naamkaartjes erg leuk. Het zet gelijk de juiste sfeer.
Het was mooi weer, meiden in zomerkleding zonder zakken. Konden de jokers niet zelf bewaren.

Karin - 12-07-2020 09:00

De Jokers waren een mooie aanvulling op het spel. Hierdoor werd het echter en was de aankleding direct geslaagd en begon het spel al bij binnenkomst. De kwaliteit is super. En voor meerdere keren te gebruiken. Het boekje vonden ze fantastisch. Handig met een koord eraan zodat ze de altijd bij zich konden houden. Telkens konden ze de gebeurtenissen weer opschrijven. De boekjes en de naamkaart tag kregen ze ook mee naar huis. Dat vonden ze super.

Ilja Lohmeijer-Korenstra - 10-07-2020 10:08

Wij hebben het uitgebreide pakket besteld in aanvulling op het draaiboek voor het Wie is de Mol feestje? Het pakket zag er zeer goed verzorgd uit, mooie materialen, is ruim op tijd geleverd en was helemaal compleet. De spullen hebben ervoor gezorgd dat het spel nog professioneler over kwam en de kinderen het gevoel hadden dat ze in een echte Wie is de Mol aflevering meededen. Echt een super aanvulling! De kinderen waren helemaal blij toen ze hoorden dat ze alles mee mochten nemen als aandenken.

M. Van Herwijnen - 16-02-2020 18:54

Leuk uitgebreid pakket, zeker aan te raden je geeft ze gelijk wat leuks mee.

Ilse - 02-02-2020 14:53

Erg leuke aanvulling op het draaiboek!

Laura - 01-02-2020 16:41

Mooie aanvulling op het draaiboek. Deze materialen maken het feestje helemaal af. En ze hadden meteen iets leuks om mee naar huis te nemen. Zag er heel goed uit.

Bas - 20-01-2020 22:50

Het feestje was erg leuk. Uiteindelijk draait het daar om. Deels hebben we voorpret gehad aan de voorbereiding, maar we snappen alleen niet waarom er zoveel handmatig werk zelf moet worden verricht terwijl dat vrij eenvoudig standaard aangeleverd kan worden. Zo moet je zelf best veel op maat knippen, de ballonnen moet je nog schrijven, en moet je ballonnen kopen (terwijl dat er toch best bij mag lijkt ons)... De beschrijving was ook niet altijd even duidelijk, waardoor het veel tijd kost om alles extra door te lezen (zo van.. heb ik er overheen gelezen? )
We bevelen het wel aan, maar advies aan Locohippo is echt om meer te standaardiseren en om de beschrijving eens grondig te laten beoordelen door leken die het programma niet kennen :).
Dat zou ongetwijfeld wat minder reviews geven waarin wordt gezegd dat het zoveel voorbereiding kost.
Succes en nogmaals.. de moeite waard want de kids hebben een leuk feest gehad.

Angelique van Mierlo - 11-11-2019 09:36

Mooi compleet pakket, prima kwaliteit.

Marita - 10-07-2019 17:23

Superleuk pakket om een Wie is de Mol-feestje helemaal af te maken. De voorpret begint al direct bij de mooie/stoere uitnodigingskaart en vooral de jokers vielen heel erg in de smaak! Bij het keycord hebben we vingerafdrukken laten zetten, hartstikke leuk. Niet alle kinderen waren even fanatiek met het opschrijven van bijzonderheden, maar die molboekjes waren wel een hit. De gratis vrijstellingenset was een leuk extraatje, daar hebben we ook gebruik van gemaakt.

Claudia - 17-06-2019 08:23

Super leuk feestje gehad. Uitgebreid en duidelijk draaiboek. We hadden het meest uitgebreide pakket. Goede kwaliteit, netjes verpakt. De kinderen vonden het geweldig. De molboekjes en de jokers waren vooral erg populair bij de kinderen.
Het vraagt veel voorbereiding maar geeft ook veel voorpret.
Dit feestje is echt een aanrader als de jarige van het programma “wie is de mol” houdt!

Claudia - 17-06-2019 08:23

Super leuk feestje gehad. Uitgebreid en duidelijk draaiboek. We hadden het meest uitgebreide pakket. Goede kwaliteit, netjes verpakt. De kinderen vonden het geweldig. De molboekjes en de jokers waren vooral erg populair bij de kinderen.
Het vraagt veel voorbereiding maar geeft ook veel voorpret.
Dit feestje is echt een aanrader als de jarige van het programma “wie is de mol” houdt!

Desiree van Mook - 28-05-2019 06:20

Het feestje van mijn dochter was zeer geslaagd. Alle 10 de meiden van 10, 11 en 12 jaar waren super enthousiast. De mollenboekjes waren zeer gewilde souvenirs net als de jokers en de vrijstellingen. Het maken van hun eigen vingerafdruk op de identiteitskaarten vonden ze geweldig.
We hebben zelf nog mol logo's uitgeprint en hier vlaggetjes van gemaakt en de feesttafel mee aangekleed. Dat was samen met de ballonnen een prima versiering. De uitnodigingen en bedankkaartjes maakten alles in stijl. In een woord geweldig. Echt een aanrader.

Anneke - 20-05-2019 14:44

De in het thema passende uitnodigingen vergrootte de voorpret van het feestje. De kinderen vonden de notitieboekjes, jokers en keycords erg leuk. het hele pakket maakte het thema feestje compleet.

Nima - 19-05-2019 16:01

Het was een erg geslaagd feestje. Met dit pakket zit alles erop en er aan. Helemaal geweldig vonden de kinderen het. Bij ons viel het feestje ook ideaal, precies een week na de finale van Wie is de Mol op tv.
We hebben het draaiboek aangepast naar onze eigen situatie. Zeker de spellen hebben we moeten aanpassen. We wonen op een dorp en dan zijn de mogelijkheden toch wat anders dan in het draaiboek staan. Maar dat was geen enkel probleem. Spelletjes gebruikt als uitgangspunt, dat is wel fijn om een startpunt te hebben.
Verder was zeker het slot met de tablet heel gaaf voor de kinderen. Ze zaten echt vol spanning mee te leven bij elke naam die aangetikt werd. Heel leuk om te zien.
Het kost wat voorbereiding (dus begin op tijd!! zeker een maand van te voren), maar dan heb je echt een knalfeestje.
Wij hebben het als feestje gedaan voor onze dochter toen ze in groep 8 zat, afgelopen maart.
Het is wel een groot voordeel als de kinderen bekend zijn met Wie is de Mol van tv, maar niet noodzakelijk.

Annemarie Rosenbrand - 21-02-2019 09:42

Gistermiddag heeft Boris zijn wie is? Feestje gegeven. Wat was het gaaf! Het pakket was heel compleet met duidelijke uitleg in het draaiboek! De app voor de test was de kers op de taart. We hebben genoten van de koppies van de kinderen bij het invullen. Echt een aanrader voor een gaaf feestje, zeker nu wie is de mol op televisie zijn ontknoping nadert. Bedankt voor het geweldige pakket!!

Cindy Oppelaar - 05-02-2019 14:15

Het feestpakket is een superleuke aanvulling op het draaiboek. Met name de jokers en de molboekjes waren hier (feestje met 8 jongens van 10/11 jaar) een grote hit. Een echte aanrader wat mij betreft!! (Het draaiboek ook trouwens!)

Olga - 28-01-2019 19:28

In 1 woord: super. Wel veel voorbereiding, maar dat is eigenlijk alleen maar voorpret. Zo gaaf dit feestje!

Rianne Dijkman - 24-12-2018 08:28

Afgelopen zaterdag Wie is? gedaan tijdens het familiefeest. 15 deelnemers in de leeftijd van 8 tot 64. Wat een succes. Spanning en sensatie en De Mol... niet geraden. Het voorbereiden vergt echt wel even tijd, maar we hebben dit met 2 personen gedaan en wat een pret hebben we al van te voren gehad. De speurtocht hebben we als volgt gedaan: 3 groepen van 4 personen 1 van 5. 3 verschillende routes. We maakten foto's van straten, details van gebouwen en straatnaambordjes. Zo wisten de deelnemers welke kant ze op moesten. Op sommige foto's zat een groene sticker. Als ze daar waren moesten ze ons een foto appen van die plek met minstens 1 groepslid. Dan kregen ze een app met de opdracht. Groot succes! Top draaiboek, alles duidelijk ook met de app voor het rood en groene scherm dat maakt het helemaal echt!

Groot - 25-08-2018 22:14

Vergt veel voorbereiding! Ik heb het draaiboek meerdere keren moeten lezen. Zeker als je dat alleen doet naast je werk en je opdrachten klaar moet maken en ook nog dingen moet printen (echt een nadeel vond ik). Ik kwam dus in tijdnood in die fase en er was het niet echt sprake van ontspanning/' ontzorging ' maar eerder van een stressfactor. De opdrachten eenmaal voorbereid waren ze top, allen konden goed uitgevoerd worden. Op het eind was het ook wel opletten geblazen met de ' stille opdrachten' , zoals een liedje zingen etc.
De test op de I pad was super. Heel geloofwaardig en ook de ontmaskering was spannend. Iedereen was perplex
Ik vond het leuk, maar ik weet niet of ik het omwille van de voorbereiding de volgende weer zou doen.

Debby - 20-08-2018 16:01

Het draaiboek is heel duidelijk opgezet. Het boodschappenlijstje is heel handig. Alle spellen zijn duidelijk uitgelegd. Vergt wat voorbereiding maar heel leuk om te doen. Afgelopen donderdag/vrijdag heeft onze dochter haar slaapfeestje gehad. We hebben alle 6 de spellen uit het draaiboek gedaan. Het Ja/Nee en het seinenspel in het donker gedaan. Hierdoor was het super spannend. De kids vonden de spullen uit het groot feestpakket geweldig. Vooral de jokers. Ook de uitnodiging en de brief voor de kandidaat maakt het vooraf al spannend voor iedereen. Wij hadden ervoor gekozen om de jarige ook de "Mol" te laten zijn. Niemand had het geraden.

De app maakt het helemaal af.
Het was TOP!

Bedankt voor de super service.

Laura - 09-05-2018 18:02

Geweldig hoe het in elkaar gezet werd. Onze MOL is niet ontmaskerd Maar was dat een geweldig mooi geslaagd kinderfeestje.

Henriette Tischler - 29-04-2018 07:26

De materialen waten super de kinderen allemaal rond de 10 jaar vonden de jokers super echt en op identiteitskaarten hebben ze zelfs een vingerafdruk gezet. Het molboekje werd ook echt gebruikt. Ze hebben een super spannende middag beleefd. Zelf moest ik wel wat puzzelen met de spelregels en wist niet zo goed wat ik soms moest doen met het geld en de vrijstellingen. De jarige heeft genoten. Uitspraken als :ik dacht dat het saai zou worden maar het is super leuk! Ik kijk vanuit mijn beide ooghoeken en weet al wie de mol is. Oei ik vind het zo spannend. Groet Henriette ( niemand heeft de mol geraden. ) ps de app was geweldig leuk praaaachtig.

S - 30-03-2018 08:08

Dit feestpakket maakt het feestje helemaal af! Alles ziet er erg mooi uit, prima kwaliteit. Echt een aanrader!

D Kemper - 20-06-2017 18:00

Snel, hulpvaardig, vriendelijk. We hebben zin in het feest!

Corina - 29-05-2017 11:17

Onze dochter van 10 heeft een topfeestje gehad! Het feestpakket is heel mooi en ziet er professioneel en echt uit. Vooral de notitieboekjes zijn goed gebruikt. Aanrader!

Chris - 20-05-2017 12:34

Top feestje gaat het worden. Je komt met alles doornemen er helemaal in.
Wij zijn er klaar voor. Met de aanvullende producten maak je het helemaal compleet.
Vandaag gaan we het onthullen Wie is de Mol?

Marsha - 05-05-2017 20:31

Superleuk feestje gehad. Draaiboek gaf al heel veel ideeën en de tips van eerdere WIDM-feestje-gevers waren handig om erbij te hebben. De feestpakketten zien er mooi uit en maken het heel echt. Het is een heel werk om het feestje te organiseren, vooral veel denkwerk (welke opdrachten, hoeveel tijd kosten ze, wat heb ik allemaal nodig), maar dubbel en dwars alle moeite waard. Wat was het een leuk feestje! En ik gebruik mijn eigen draaiboek voor de andere drie kinderen gewoon nog een keer :-).

Cynthia - 29-04-2017 22:30

Mijn dochter had vorige week feestje!
Het was super! Iedereen deed enthousiast mee. Mede dankzij de draaiboek en het leuke feestpakket!

Voor mijn dochter en haar vrienden was dit hun leukste feestje ooit! Een aanrader dus! Feestklik; bedankt!

Marlies - 26-04-2017 16:52

Wat een topfeestje met top accessoires. Het feestpakket maakt het helemaal af. Echt een aanrader!

Wilco - 23-02-2017 10:49

Goedemorgen Marjan,
In oktober heb ik het draaiboek en dit aanvullende feestpakket gekocht. Afgelopen weekend was het kinderfeestje. Echt het was fantastisch, de kinderen en wij hebben genoten! We zijn zo enthousiast dat we besloten hebben om volgend jaar voor onze andere zoon ook een Wie is de Mol feestje te organiseren!! Gr.Wilco

Alexandra - 31-01-2017 21:41

Leuk pakket, je kan het pakket ook zelf samenstellen. Maar dit is een stuk sneller en ziet er erg echt uit.
Touwtjes van notieblokjes en koordjes van pasjes was wel veel om nek, waardoor veel kinderen touwtjes van notitieblok af haalden.

Anneke Veldhuis - 09-01-2017 21:02

Wat ziet het er allemaal top uit!!
Wij als ouders worden hier heel enthousiast van! Super mooi pakket, ben benieuwd naar de koppies van de kids.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies