Draaiboek Heksenketel feestje

Draaiboek Heksenketel feestje
14 Reviews | Review toevoegen

Digitaal draaiboek van het Heksenketel griezelfeestje dat wordt verzonden via de mail. Na bestelling +betaling ontvang je het draaiboek + alle bijlagen van dit themafeestje binnen 24 uur in je mailbox

Artikelnummer

HK001 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Maak kennis met onze vriendelijke Tilly de Heks!
Heksenketel is geschikt voor kinderen van 6-7 jaar en dit griezelthema is vooral erg luchtig en grappig. 

Iedereen er klaar voor en zin in? Bestel hier eenvoudig het draaiboek en ontvang deze supersnel in je mailbox.
Je hebt maar één draaiboek nodig per feestje. Met dit draaiboek heb je alle informatie en uitleg in huis voor het organiseren van dit speelse griezelfeestje.

Heb je nog geen datum gepland? Geen probleem hoor, hier ben je helemaal vrij in. Een datum kan nooit 'vol' zijn en het is ook geen probleem om het feestje na aanschaf van het draaiboek pas maanden later te geven.

Zorg wel voor minimaal een paar dagen voorbereidingstijd, dan hoef je het niet allemaal in 1 of 2 dagen te organiseren. 

Noodzakelijke benodigdheden zijn:

  • 1 computer/laptop of tablet/Ipad met internetverbinding

Inhoud draaiboek + bijlagen 

-  Uitnodigingen (zelf uit te printen)

-  Indeling/verloop van het feestje

-  Spelopdrachten met extra speluitleg en printbare bijlagen.

-  Boordevol tips

-  Inclusief toegangscode voor Griezelfeestjes.nl en begeleiding via de website

Inlogcode
Voor de toegang tot het beschermde gedeelte van de Heksenketel website heb je een inlogcode nodig. De inlogcode kun je, vanaf 1 week voor het feestje begint, eenmalig bij ons opvragen. Na het feestje is deze code nog beperkt geldig. Deze heb je dus alleen nodig tijdens het feestje en een paar dagen ervoor om zelf alles even te testen en uit te proberen. Zolang je dus nog geen code hebt aangevraagd ben je nog helemaal vrij in het plannen van de datum van het feestje, dit mag dus zelfs over een paar maanden zijn. 

Uitgebreide info over het feestje: https://www.locohippo.com/heksenketel-griezelfeestje

Lees hieronder alle reviews van andere ouders over dit feestje.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Anneke - 28-01-2020 18:32

Leuk feestje gehad. Ik heb de filmpjes niet gebruikt, dat bleek ook niet nodig. Het draaiboek is goed uitgewerkt. De foto's van de hongerige monsters waren fijn, zo hadden we inspiratie voor de onze. Het voelspel heb ik niet gedaan omdat ik me er niet zoveel bij kon voorstellen. Als lunch had ik 'afgehakte vingers' ( knakworstjes, googlen maar, super simpel, groots effect). De ontploffende ketel vonden ze allemaal reuze spannend!

Jasmien - 11-11-2019 16:15

Het draaiboek was heel goed uitgewerkt en duidelijk uitgelegd. Je kan er zo mee aan de slag wat zorgt voor heel wat minder stress :-)
De filmpjes zelf waren eerder voor kleinere kinderen (4-5 jaar) dan de 7-jarigen die ik had. Het was wel handig dat het spel door de heks werd uitgelegd maar ik heb het telkens nog een keer zelf uitgelegd omdat ze op weg naar het spel alweer vergeten waren wat ze moesten doen.

Sara Van Opdenbosch - 02-11-2019 18:27

Draaiboek zat goed in elkaar, heb feestpakket niet erbij gekocht, maar gewoon zelf aan de slag gegaan voor enkele opdrachten. De kinderen (3 jongens en 6 meisjes van 6 en 7j) hebben zich echt reuze geamuseerd! De website is weinig gebruikt, ik heb gewoon aan de hand van het draaiboek de uitleg gegeven aan iedereen. Een aanrader!!

Dierckx Ine - 01-11-2019 21:49

Ik had veel meer verwacht van het filmpje. Dit was echt heel beperkt en weinig zinvol. Het filmpje ervaarde ik eerder als saai. Wij hebben er dan ook voor gekozen om het anders aan te pakken. Sommige spelen hebben we overgenomen maar ook andere spelen toegevoegd. Voor mij geen aanrader. Misschien lagen mijn verwachtingen te hoog. Voor mijn zoon vorig jaar bij een andere organisatie geboekt en dit zat veel spectaculairder in elkaar.
Voor mij niet meer voor herhaling.
Mvg Dierckx Ine

Doremalen - 20-06-2019 12:38

We hebben een Ontzettend leuk feest gehad, 7 meiden en 2 jongens van 6-7 jaar.
Het feestpakket is wel echt een aanrader, dat maakt het feest echt leuker (ballonnen en t spinnenweb zijn top!)
Maar het duurde wel langer dan de 3 uurtjes...het bordspel is te leuk om t te snel te spelen.
De ontploffende kookpot en ballen in mijn monsterdoos gooien waren een superhit!

Ellen Vandenhende - 14-06-2019 11:27

Feestje was heel leuk ! Met het draaiboek en de andere info in mail heb je op zich voldoende, maar met het feestpakket erbij krijg je wel wat extra's erbij die je veel tijd besparen. (bordspel + kaartjes enz.)

Ze hebben zich hier goed geamuseerd !

Ingrid - 23-04-2019 12:16

Super leuke handleiding. Ik ga ook nog het pakket bestellen dat maakt het helemaal af
Ik ben direct geïnspireerd en druk aan de slag met de voorbereidingen.
Het feestje zelf moet nog gegeven worden. Ben benieuwd wat de kinderen er van vinden.

Jacoline - 20-02-2019 08:34

Wat was het handig zo een draaiboek voor het feestje. Alles duidelijk vermeld. Ik heb niet de pakketten genomen maar veel zelf gemaakt ook het speelbord. Mij was onduidelijk of je het speelbord ook los kon bestellen. Ik had me wel vergist in de tijd van voorbereiden. Veel dingen die ik nodig had waren niet te vinden in de winkels. Maar het was ontzettend leuk. Kinderen hebben het onwijs naar hun zin gehad.

Marjan - 15-11-2018 17:28

Super leuk draaiboek, staat heel duidelijk in wat er moet gebeuren. We moeten het feestje nog vieren maar we hebben er allemaal reuze veel zin in.

Elvira - 17-10-2018 11:55

Snelle levering en er zit duidelijke uitleg bij.
Wij hebben op 12 oktober 2018 rond 15 uur 's middags tot 18:00 uur het allereerste kinderfeestje voor onze dochter uitgeprobeerd "Heksenketel" in leeftijd 5 tot 7 jaar , en het was geweldig. Alle kinderen (3 meiden en 3 jongens) vonden het super. Toevallig was het lekker weer, dus we hebben alles buiten gedaan op het finalespel na, die deden we hebben en we hebben de monsterdoos niet hoefde te gebruiken wel de ontploffende pan HIHI. Bij de heksenrace hebben we i.p.v. vleermuizen een ui gebruikt, wortel, aardappel, spin en voor de heksenkruid hebben we een wedstrijdje van gemaakt i.v.m. dat we een grasveld in de buurt hebben en daar moesten ze naar toe rennen en dan weer terug naar de soep. Na het finalespel hebben we lekker met ze alle gegeten en heeft de jarige iedereen een bedankje mogen geven met daarin: een pakketje om zelf slijm te maken, kleurplaat, mini heksenketel, de heksenhoed, snoepjes, diploma van heksje tilly, en een zakje chips (dit allemaal hadden we in een Halloweentasje gedaan. Verder zijn de filmpjes erg leuk gemaakt en geven echt wat meer aan het feestje.

De foto's betreft de monster, aankleding en bedankje zal ik apart naar jullie toe mailen. Tot de volgende keer !!

Pim - 10-10-2018 07:49

Snelle levering en duidelijke uitleg in het draaiboek. De kinderen vonden het geweldig! Mijn zoon is binnenkort ook jarig, dan proberen we ander feestje van jullie! Dus tot gauw ;-)

Luc - 19-02-2018 13:37

Goede service, en erg leuk om te doen. Het feest was met 6 meiden en 3 jongens in de leeftijd van 5 tot 7 jaar en iedereen vond het even leuk. De heksenhoeden waren wel wat klein, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Het bordspel hebben we niet gedaan, daarvoor was het toch wat lastig om 9 kinderen bij de les te houden als er maar 2 of 3 pionnen zijn. We hebben de opdrachten die bij het bordspel horen gewoon lekker buiten uitgevoerd (het was fris, maar prachtig zonnig weer). Misschien is het een tip om een scorekaart bij te houden, en de teams zelf een naam te laten bedenken cq. daar iets omheen te doen. De filmpjes zijn leuk en geven echt wat meer cachet aan het feestje.

Anneke - 21-01-2018 10:07

De service is natuurlijk fantastisch, supersnel een draaiboek, ook nog eens compleet. Maar na al een keer Don Pardon, mister X en een escape room, zijn er wel veel spelletjes hetzelfde. De uitwerking is steeds fantastisch, heel mooi in thema gebracht. Ik heb deze keer een aantal spelletjes iets anders uitgevoerd, en heb daarom de website niet gebruikt. Dat deed niets af aan het feest.
Voor de soep heb ik pittenzakjes gevuld met rijst, de kinderen hebben er enge dingen op getekend. Vleermuizen, oogbollen, muizen, snot, noem het maar! Als kookpan had ik gewoon een zwarte emmer, dat heeft ook een hengsel!
Van plastic bloempotjes en ijzerdraad heb ik kookpotjes gemaakt, ook om uiteindelijk met het bedankkaartje mee naar huis te geven. Deze heb ik ook gebruikt voor het ontploffende kookpotspel, dat is niet zo zwaar als een pan.
En als taartje heeft mijn dochter van 10 heksenhoedjes gemaakt van fondant. We hebben cakejes met groen glazuur bekleed, een paar groene smarties als kookbellen, halve snoepspin erop (die komt uit de kookpan) en dan de heksenhoed erop. Zag er geweldig uit!

Eva - 16-01-2018 08:13

Afgelopen zaterdag hadden we het Heksenketelfeestje met 6 dametjes van 7 jaar.
Het was super leuk. Het draaiboek was heel goed verzorgd, alles zorgvuldig met foto's uitgelegd en niet te veel werk om voor te bereiden. De heksenrace vonden ze het allerleukste en ook het finalespel was lachen geblazen. Ze keken steeds uit naar de filmpjes van Hetty de Heks :-)

Vooraf had ik samen met mijn dochter 'het monster met honger' gemaakt. Deze is super gaaf geworden, ik zal je nog een foto mailen.
Ik maak alvast publiciteit hier in regio Brussel!
Groetjes, Eva

Meer reviews