HuntMasters rugzak

HuntMasters rugzak
3 Reviews | Review toevoegen

Originele HuntMasters rugzak, handig voor tijdens de Jacht en om als aandenken mee te nemen naar huis.

Artikelnummer

HM004 

Verzendkosten

€ 5,95 

Levertijd

Binnen 1-2 werkdagen

€ 4,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

HuntMasters rugzak:

  • Non woven rugzak
  • Afmetingen 33 cm x 42 cm (lxb)
  • Lichtgewicht (40 gr.)
  • Kleur: zwart met blauw/wit logo 
Let op: dit product wordt uitsluitend t.b.v. onze kinderfeestjes verkocht!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Mirjan - 25-10-2020 14:12

De rugzakjes maken het feestje af. We hadden ze samen met de notitieboekjes & pennen op de tafel gelegd zodat ze dadelijk werden opgemerkt door de speurders bij het binnenkomen. Zo hebben ze ook leuks iets om mee naar huis te nemen achteraf.

Hanneke - 15-08-2019 13:27

Deze rugzakjes zijn een echte aanrader. Leuk tijdens de speurtocht en ook heel makkelijk om wat drinken (was ook echt nodig want het was bijna 30 graden!!) en wat lekkers mee te geven. Aan het begin van het feestje had ik de rugzakjes al om de stoel gehangen van de keukentafel waar we de cadeautjes gingen uitpakken. Iedereen natuurlijk gelijk nieuwsgierig en kijken wat er in zat. Aan het eind van het feestje een hele stoere groepsfoto gemaakt, vanaf de ruggen waarbij ze allemaal achterom moesten kijken. Leuke herinnering!! Vorig jaar hebben we ClockDown gedaan en dit feestje was minstens zo geslaagd!! Zoals de meeste ouders al aangeven heb je wel even tijd nodig om alles goed te organiseren en was het ook even puzzelen met het instellen van de app, maar er zat een handig uitlegvideo bij. Mijn advies: begin op tijd en dan heeft de jarige met de vrienden (en ook vriendinnen) een hele leuke dag. Team Locohippo: bedankt voor jullie snelle feedback en ik mail nog een paar leuke foto's!!

Wendy Dassen - 27-04-2019 20:50

Heel fijn deze rugzakjes. Wij hadden de jongens hier hun drinken en lekkers in laten doen. We hadden een flinke tocht uitgezet dus was het hard nodig.