Vrijstellingsset

Vrijstellingsset 5 12
Vrijstellingsset
Reviews | Review toevoegen

Vrijstellingsset met groene- en zwarte vrijstelling + kaarten

Artikelnummer

FWI005 

Verzendkosten

€ 5,95 

€ 7,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Vrijstellingsset met groene- en zwarte vrijstelling + kaarten

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Liesbeth -

Ik denk dat de vrijstellingenset met name voor wat oudere kinderen echt een toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze doelgroep was 10 jarigen en daar was het zeker een leuk extra, maar net als al eerder gezegd was het ook wat moeilijk te begrijpen.

Dion Nicolaas -

Nice

Emmy -

De vrijstellingset was een leuk extra. Ze snapten eerst wel niet wat de bedoeling ervan was, maar eens duidelijk vonden ze dit een spannend extraatje!

Bianca -

Geweldig molfeest gehad. Vanaf het eerste moment tips in het molboekje schrijven en elkaar verfenken van mollen. We hebben drie spelletjes gedaan; speurtocht, vlaggen, ballonnen spel. Ook de vrijstelling set gekocht. De kinderen hebben hier echter geen meerwaarde aan beleefd. Ze waren zo bezig met mollen bij de extra opdracht tijdens het eten, en het krijgen van een extra joker. De zwarte en groene vrijstelling snapten ze niet.
Tot slot, de test wat een spannend moment. En een ontlading bij het horen wie nu de mol was😃

Bedankt locohippo voor het draaiboek

patricia Helleman -

We hebben een super gaaf feestje gehad, en de attributen zijn geweldig om erbij te hebben. Wij hadden ook het vrijstellingen pakket.
We hebben 4 spellen gedaan, 1e waren 2 kinderen met begeleider weg en de overige moesten ze vinden. Ze kregen een telefoon en mochten 3x bellen en 2 vragen per keer vragen die op ja of nee eindigden. Het leuke was dat de 2 kinderen de vragen fout beantwoorden (en ze waren niet eens de mol, hahaha). 2e opdracht was met de ballonnen, de mol heeft vele ballonnen binnen gesmokkeld (alle blauwe ballonnen waren min bedragen). 3e opdracht was top. Ik had een plattegrond van het dorp, ze moesten de juiste huisnummers vinden en die omzetten naar het alfabet (1=a, 2=b enz), daar kwam een woord uit en daar lag de envelop. Op het laatste moment hadden ze wel het woord, maar nog konden ze de envelop niet vinden. Laatste opdracht was de seinen opdracht, dat was erg leuk, maar wel lastig aangezien de letters erg op elkaar leken met uitbeelden. De meiden waren 9 en 10 jaar.
De vrijstellingen waren gewonnen en de extra jokers dus ook. Uiteindelijk na het invullen van de test (wat erg spannend was op de computer) bleek dat 1 iemand de mol had ontmaskerd. Het was een erg gaaf feest, we hebben tijdens de geheime opdracht lekker zitten BBQ-en en hebben veel gelachen.

KA -

Het zag er mooi uit. Nog een spannend spel!

mar -

het is zonde om ze zelf te maken. ze zien er leuk en echt uit. leuke aanvulling

Sjoukje -

Dit was echt heel erg leuk om erbij te hebben, de kinderen vonden het prachtig. Degenen die Wie is de mol kenden, waren echt geschokt toen ze de zwarte vrijstelling zagen. "Heb ik nou niets aan mijn jokers?" Het bleef echt het hele spel spannend wat er mee zou gebeuren.
En het spel met de vrijstellingen zelf (uit het draaiboek) vonden ze prachtig! Echt een goed idee om het zo op te lossen.

Het ziet er ook heel professioneel uit, erg geslaagd.

Martine -

Materiaal ziet er mooi verzorgd uit. Ja, het is zelf te maken, maar op deze manier zag het spel er net wat echter uit! Ik vond het een goede aanvulling op het feest. Het onderdeel waarvoor we het gebruikt hebben vonden de kinderen trouwens erg spannend!

R westera -

Tja...Wat als in 1 keer groene en zwarte vrijstellingen opduiken vanuit het niets? Ongeloof, hoe kan dit...Wat heb ik gemist?! En dan nog het spel...Wie wint de extra jokers? De spanning werd nog groter. Het spel werd nog meer ECHT. Uiteraard kun je zelf dit gaan fabriceren, maar dit was echt echt �

Ilse -

Mooie aanvulling om het spel wat extra uitstraling te geven.

Ron -

Deze set maakten het feest af.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.