Team Locohippo

Maak kennis met ons enthousiaste team!

Marjan

Marjan is de oprichtster van Locohippo Kinderfeestjes en zorgt dat alles soepel verloopt. Ze let op de laatste trends, komt met nieuwe tools/producten en wanneer ze dan iets heeft gevonden, is ze super enthousiast. Ook krijgt ze veel voldoening uit de lieve en warme reacties van ouders. Alles voor een geslaagd kinderfeestje!

Roland

Voor de nodige ‘humor’, zo noemt hij dat, moet je bij Roland zijn. De ideeën bus van Roland is nooit leeg. Plannen voor de website of een interne verbouwing, hij heeft er genoeg. Het bedenken, ontwerpen en creëren van nieuwe kinderfeestjes en leuke spelletjes geeft hem een enorme motivatieboost.

Nathalie

Nathalie ‘zingt’ graag mee met alle top 40 hits en daar is niet iedereen altijd even blij mee. Ze drinkt als enige warm water tijdens de pauzes en dat vinden wij nog steeds heel bijzonder. Heeft ze geen smaak? Jawel hoor, want ze maakt echt gave content. Foto's, teksten en andere uitingen voor op de website of social media zijn echt haar ding.

 

Jan

Jan is de handige Harrie onder ons. Alles wat wij bij Locohippo bedenken voor onze kinderfeestjes, kan hij maken. Van bommen tot jokers, hij is er maar druk mee. Ook voor verbouwingen bij Locohippo, draait hij zijn hand niet om. Hij heeft zijn eigen werkplaats, waar hij rustig kan werken en hij heeft daar altijd alles goed op orde.

Tineke

Als Tineke een schaar in haar handen heeft, maakt ze de mooiste creaties voor onze kinderfeestjes. Super handig! Daarnaast is ze handig met een naaimachine, zorgt ze ervoor dat de planten niet droogstaan en dat de hondjes voldoende lekkers krijgen en maakt ze altijd even tijd voor een praatje. Samen met Jan maakt ze graag ritjes met onze Locohippo Kinderfeestjes bus.

Bo & Pip

De afdeling beveiliging van Locohippo Kinderfeestjes. Hun toppunt van de dag is wanneer de pakketbezorger alle pakketten komt ophalen. Zij krijgen namelijk altijd een lekker koekje van de pakketbezorger! Ze eten niet alleen koekjes natuurlijk, ze zijn ook lief voor onze collega’s en zorgen af en toe voor ontspanning als ze met een balletje willen spelen.

 

Robbie

Dit is Robbie, onze chatbot! Hij staat altijd klaar om klanten te helpen (letterlijk 24 uur per dag). Of het nu gaat om extra informatie over een kinderfeestje, vragen over levertijden, het aanleveren van logo's voor een taart... Robbie doet dit met plezier. Mocht Robbie er niet uitkomen, dan seint hij ons in en nemen wij het over. Hij seint ons ook in als iets erg veel spoed heeft met zijn speciale 'lichte paniek' knop.