Super bedankt allemaal voor jullie reacties in ons gastenboek!!

Bij nieuwe berichtjes: probeer niet teveel te verraden want er kijken heel veel feestgangertjes mee wink

 
Ester 09-06-2019 om 12:35:33

Gisteren met 10 meiden tussen 10-12 een "Wie is het?" feestje gevierd. Volgens mijn dochter het leukste feestje ooit. Er waren direct bondjes, er onstond chaos en achterdocht... en de Mol kon achteruit leunen en zien hoe zij door niemand verdacht werd. Ook de test met de app aan het einde zorgde voor een mooie climax... gespannen gezichtjes en verbazing.
Gezien enthousiasme gaan we in de zomervakantie dit gewoon nog eens doen met de spellen die we nog niet gedaan hebben.

ida vermeij 31-05-2019 om 20:30:37

Vandaag het wie is de ? feestje van mijn dochter gedaan.
Al veel voorpret gehad na het lezen van het draaiboek en bedenken hoe we de spelletjes vorm geven.

Het ballonnenspel ziet er bij binnenkomst voor de gasten gezellig uit de hele huiskamer vol ballonnen.

Het seinspel was lastig voor de kinderen, maar wel erg grappig om te zien.

Ik had zelf een spel bedacht om jokers te winnen, balletje balletje met + geld / - geld / joker onder een beker te leggen. Op de beker lag een snoepje voor het snoephappen. Ze mochten het snoepje pakken en kijken wat er onder de beker zat.

Aangezien het mooi weer was had ik 14 flessen water op het veld gezet, aan de zijkant zat een ballon geplakt me daarin een opgevouwen briefje met + geld of - geld.
We hebben de flessen handbal gedaan met meer flessen dan kinderen. Na een aantal minuten het spel gestopt en de 6 flessen met minste water de ballon open laten maken.
De mol wist welke flessen omgegooid dienden te worden. Super leuk en ook wat nattigheid met dit mooie weer.


De ontknoping was zeker geslaagd.

Iedereen heeft een leuke middag gehad.


Lianne 27-05-2019 om 18:48:30

Gisteren hadden wij de zombie Squad in huis, met 8 mannen van 8 jaar. In een woord fantastisch! Zeer duidelijk en volledig draaiboek, met alle printables voor de escaperoom. Echt een aanrader! We hadden ook het clue pakket besteld, erg handig. Al genoten we ook van het maken en zoeken van attributen. In de escaperoom hebben we veel spulletjes toegevoegd als afleiding, bijv meetlint, legerkistjes, allerlei griezelige beesten, verrekijker etc.
Het was zeker wel nodig dat een ouder kon helpen in de escaperoom. Jongens van deze leeftijd zijn immers redelijk chaotisch en druk :)

Danielle Legters 05-05-2019 om 19:07:21

Op 24 april heeft onze dochter haar verjaardagsfeestje gevierd met het spelen van het Wie is de Mol spel (totaal 11 kinderen). Ze vonden het geweldig!! We hebben naast het draaiboek ook het uitbreidingspakket besteld waarin jokers, vrijstellingen, notitieboekjes, uitnodigingen etc. zaten. Dat maakte het nog 'echter'. Na de spellen moest elk kind in de app (op de tablet) de vragen over de Mol invullen. Met het muziekje erachter was dat extra spannend ;-) De onthulling van de Mol en de winnaar hebben we via de tablet op de TV laten zien. Superleuk! Ook weer met dat muziekje op de achtergrond, hahaha.
Ik had bij de HEMA tompoucen besteld met het WIDM logo erop, zodat alles in het MOL-thema was. De kinderen waren over het gehele feestje erg enthousiast en vooral mijn dochter vond het super! Meestal organiseren we feestjes buiten de deur omdat we het niet makkelijk vinden zoveel kinderen te entertainen, iig langer dan 2 uurtjes ;) Met dit spel zijn we zeker (incl. eten) 5 uur onder de pannen geweest. TOP!

Diana 24-04-2019 om 21:07:29

Vandaag hebben wij het Missie X feestje gedaan, voor onze dochter die morgen 11 wordt. In een woord geweldig! Vanaf het moment dat de koffer door de buurvrouw werd gebracht (zogenaamd verkeerd bezorgd), was het al spannend wat erin zou zitten. Wat hebben de 9 meiden en 2 jongens genoten! Alles werd opgeschreven, dat kostte wel iets meer tijd dan gepland, maar des te leuker was het! Het getuigenverhoor hadden ze tegen alle verwachting in, supergoed gedaan, wat een teamwork! En de laatste opdracht, was helemaal geweldig! Wat rijden er veel busjes rond..... De selfie's zijn echt super geworden, leuke foto's voor later! En X heeft het geweldig gedaan! Zij hebben evenveel genoten als wij!
Wij hadden het feestje van 12 tot 16.30 uur georganiseerd ( incl eten om 12 uur) maar dit was aan de krappe kant. Neem voldoende tijd, want dat heb je wel nodig! Onze dochter heeft wel 20x gezegd dat ze zo'n leuk feestje heeft gehad, bedankt daarvoor!

Petra Rombouts 18-04-2019 om 17:42:52

Wij hebben de zombie squad gedaan
4 meiden en 4 jongens van 8 jaar.
Ze vonden het geweldig.
De stille kamer vonden ze wel heel eng vooral toen de eerste ging gillen.ze zijn op 1 na wel allemaal naar binnen geweest met mij erbij.
Uiteindelijk vonden ze de stille kamer heel eng maar wel heel tof.
Escape room ook super leuk! Wij hebben heel de zolder omgebouwd. Kids hadden uiteindelijk nog 1 min over op de klok.
Raad het zeker aan verhaal zit goed in elkaar.
Je moet er wel wat tijd voornemen om alles op te zetten maar ook dat was leuk om te doen. De clue pakket is echt wel een aanrader net als de bom dit maakt het net even wat spannender.
Al met al een Super geslaagd feestje!

Van Bakek 17-04-2019 om 20:20:43

Vandaag het kinderfeestje gehad van onze dochter van 10 jaar. Het was wel een hele voorbereiding, maar wat hebben ze een lol gehad. Ze mochten bij binnenkomst hij naam in een grote vaas gooien voor de teamsamenstelling. Daarna op zoek naar een kist met hangsloten. Na twee raadsels wisten ze de codes en konden ze iets lekkers eten. Daarna torens gebouwd van bamboestokjes, kubb spel gespeeld, vuur gemaakt, hangproef en tijdsproef. Daarna was het tijd voor het finalespel. Na allerlei verschillende opdrachten zoals klimmen, rennen, puzzelen, behendigheid hadden we een winnaar. Moe en voldaan gingen ze naar huis.

Sylvie 14-04-2019 om 18:49:11

In 2014 bestelden wij voor de eerste keer het draaiboek van het Wie is? feestje. Het werd een geweldig succes. Het jaar erop het Missie X spionnenfeestje gehouden, ook erg leuk en spannend. En dit jaar werd het feestje van onze jongste zoon en vrienden samen met 11 jongens van 10-11 jaar oud gevierd. Dit jaar hebben we het nieuwste draaiboek besteld, geweldig hoe het draaiboek in de loop van de jaren is verder ontwikkeld. De test en de onthulling van de Mol via een app is zeker een verbetering en zorgde voor veel hilariteit. Geweldig om te zien hoe ook de kinderen die in eerste instantie niet bekend waren met het tv programma tijdens het spel steeds enthousiaster werden. De Mol speelde het spel fantastisch en werd door niemand geraden ondanks de vele "bondjes" die werden gesloten. Door een strakke planning was er geen moment de tijd voor de jongens om zich te vervelen, tijdens het invullen van de test werd door de rest een potje voetbal gespeeld.

We hebben weer een fantastisch feestje gehad, hartelijk dank voor de snelle en goede service (de logo's voor de taart waren ook snel binnen) en veel succes, we zijn benieuwd welke originele feestjes er nog meer zullen worden ontwikkeld. Wij zijn fan! Wat mij betreft is een thuis feestje met enthousiaste begeleiders toch het allerleukste wat een kind kan beleven.

Lianne vanlaer 13-04-2019 om 23:05:43

Vanmiddag het wie is de mol feest gehouden!
Een woord super!
Het kost wel even tijd met de voorbereidingen maar dan heb je ook een super leuk feestje.
Ik had ervoor gekozen om de mol 2 dagen eerder in te lichten zodat hij samen met zijn ouders de gekregen informatie door te nemen en al vast te wennen aan het idee.
De kandidaten kregen de brief de avond van te voren.
De drie spellen die ik had uitgekozen waren ballonnenspel, straatpraat en seinenspel.
Een van de hobby's van de mol is buitenspelen. Hoewel het erg koud was heb ik alle spellen buiten plaats laten vinden. Dit ook geregeld gezegd�. Straatpraat heb ik aangepast aangezien wij buiten de bebouwde kom wonen. Ik had een tocht uitgezet en foto's gemaakt van voorwerpen die ze tegen kwamen in de tocht. In de buurt van die plek konden ze een kaartje vinden met een letter erop. Helaas waren sommige kandidaten niet echte kaartlezers en liepen ze een straat voorbij die ze in moesten gaan. Hierdoor misten ze op het einde 2 letters. Na bijna een uur gelopen te hebben hadden ze 9 van de 11 letters. In de laatste seconden zijn ze heel hard gaan rond rennen om het huis en tuin in de hoop dat ze de envelop vonden, want de zin daar kwamen ze niet aan uit. De Mol heeft veel geld verdient door af en toe te mollen, maar ook door de fouten van de kandidaten! Sommige zijn zo fanatiek dat ze de mist in gaan. Handig voor de mol! Persoonlijk vonden wij de geheime opdracht aan de tafel het leukst. Toevallig kreeg de mol de vrijstelling en mocht hij het duelspel doen. Hierin maakte hij zijn verdenkingen op hem helemaal weg zo blij was hij met zijn 2 gewonnen jokers! De test en bekendmaking zijn echt een meer waarde voor het feestje. Op het puntje van de bank zaten ze zo spannend vonden ze de bekendmaking van de mol! Wij hadden een toppertje gekozen!! Hij heeft het super gedaan!
Wij hebben een geslaagd kinderfeest gehad voor een leuk prijsje!
Een puntje van kritiek, je moet wel erg veel uitprinten om alles bij de hand te hebben.

Bart Van Schil 13-04-2019 om 23:03:18

Vandaag operatie clockDown gespeeld, met een groepje van 6 kinderen van 10-11 jaar. Het draaiboek is volledig uitgeschreven, dit vraagt wel even tijd om door te nemen. Reken zeker 2 avonden van 3 uur om alles door te lezen en de linken te leggen. We hadden de escape room de dag voordien klaargemaakt in de garage. De spanning zat er echt wel in, zeker door de bom en de aftelklok. Als tip wil ik toch wel meegeven om duidelijk en expliciet te vertellen dat ze nies mogen kapot maken en wel degelijk de codes moeten zoeken, want dat anders de missie ook niet geslaagd is. Hier hadden ze na 30 minuten de eindsleutel gevonden maar eigenlijk slechts één puzzel (van de 6) opgelost. Ik raad ook aan de hints en tips niet te verstoppen, zodat het puzzelen sneller kan starten. Al bij al een leuke ervaring.

Pagina 2 van 18